Gabriel se spekulacemi nezabývá, vše nechává na agentovi

21.01.2015, 14:55
Aktuality
Villarreal disponuje jednou z nejpevnější defenzív ve španělské lize a velký podíl na tom má Gabriel Paulista. Brazilský obránce letos ještě nevynechal ani jeden zápas Primera División a vysloužil si pozornost zahraničních klubů...

24letý fotbalista má na El Madrigal kontrakt do června 2018 a v něm je zakotvena výkupní klauzule, jejíž výše je nastavena na dvacet milionů eur. Tuto sumu je údajně připraven zaplatit Arsenal, jeho manažer Arsene Wenger se chystá zareagovat na častá zranění obránců a jednoho v lednu získat.

"Ať už půjdu do Arsenalu, nebo zůstanu ve Villarrealu, rozhodně nebudu ztrácet hlavu. Jsem velmi klidný. Myslím na Villarreal a soustředím se na své výkony. A můj agent pracuje na tom, abych byl klidný i nadále," nechal se slyšet Gabriel.

Gabriel Paulista je pasažérem Žluté ponorky od loňského ledna, kdy do Villarrealu přišel z brazilského celku EC Vitória. Španělský klub za něho tehdy zaplatil 3,3 milionu eur.

"Gabrielův prodej jsem nezvažoval, je to špatná zpráva po sportovní stránce. Pokud si ovšem klub i hráč budou myslet, že prodej do Arsenalu je tím nejlepším pro obě strany, pak ho prodáme," naznačil trenér Villarrealu Marcelino.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (481)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele