Arsenal potvrdil přestup obránce Gabriela z Villarrealu

28.01.2015, 18:14
Aktuality
Druhý velký přestup za rok a půl za sebou oficiálně má Gabriel Paulista. Brazilský obránce se loni v létě stal novou akvizicí Villarrealu, kam zamířil z brazilského celku EC Vitória, od dnešního odpoledne je pak hráčem Arsenalu. Ten celý transfer definitivně potvrdil...

Villarreal na 24letém fotbalistovi po finanční stránce vydělá, zatímco před osmnácti měsíci za něho zaplatil 3,3 milionu eur, nyní ho prodává za sumu pohybující se mezi deseti a patnácti miliony eur.

"Přišel jsem z klubu, který v brazilském fotbale nepatří k největším. Zamířil jsem do Španělska a tím se mi splnil další sen, zahrát si v Evropě. Dříve jsem hodně toužil po tom zahrát si anglickou Premier League, od toho okamžiku jsem si vsunul do hlavy myšlenku, že to musím dokázat. Mluvil jsem s rodinou a řekl jim, že Premier League byla mým snem. A teď jsem zde a je to velmi příjemné," řekl pro internetové stránky Arsenalu.

"Přicházím do velkého klubu a fanoušci mohou očekávat, že uvidí Gabriela, který bude mít vůli všem pomáhat. A nebude myslet jenom sám na sebe, to pro mě není důležité, více se starám o to, abych pomohl týmu a spoluhráčům. Chci pomáhat všem," dodal.

Gabriel si pro druhou polovinu sezony vymění místo v kabině s Joelem Campbellem. Kostarický útočník se v prvním týmu Arsenalu nedokázal uchytit ani letos a míří na další hostování, tentokráte do Villarrealu.

Autor: Tomáš Pavlík / arsenal.com

Komentáře (1186)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele