Gabriel Barbosa odešel na hostování do Benficy

01.09.2017, 00:30
Aktuality
Benfica Lisabon oznámila ještě jednu posilu. Portugalský celek si z milánského Interu vypůjčil útočníka Gabriela Barbosu, který se po sezóně může stěhovat do svého nového působiště natrvalo...

Jednadvacetiletý útočník se na Apeninský poloostrov přesunul před rokem ze Santosu, nedokázal se však prosadit a celkem odehrál za Nerazzurri pouze deset soutěžních utkání.

Další pak minimálně nějaký čas nepřidá, neboť se těsně před uzavřením přestupového okna přesunul do Benficy, kde by měl po zbytek letošního ročníku působit formou hostování.

Dohoda mězi oběma stranami však obsahuje rovněž opci, na jejímž základě se Gabigol, jak se hráči přezdívá, může stěhovat do Portugalska trvale. Její výše nebyla upřesněna.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (59)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

nech sa darí a vráť sa späť

Reagovat
Nuno čomes

Tak jestli bude dobrý tak se nevrátí.

Reagovat
Inter Eterno Amore

28 mega nedajú za neho

Reagovat
cink

Odkud máš info kolik je opce. Nikde to nevidím?

Reagovat
m@te

Spomina sa 25 a 28 a tiez si myslim, ze sa vrati. A aj keby nie, tak Inter aspon vela nestrati. Je to vyborna dohoda z pohladu Interu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Peckaaa

Reagovat
Nuno čomes

Ale loučil se srdceryvne na instagramu.

Reagovat
smazaný uživatel

nekupovat hráče po pár povedených zápasech v repre...

Reagovat
Rip

Hrej dobře ať Benfika uplatní opci kámo

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci byt nasraty alebo ake mat z tohto pocity. kedze sme inter, tak opcia bude urcite nejaka mala a navyse on bude hviezdou ligy. hlavne ze sme ziskali nejake 19 rocneho karambola dopice

Reagovat
smazaný uživatel

"we took Ranocchia off the market, who was wanted by clubs in England and Russia, you can all understand which clubs I mean. Andrea is a lad that deserves consideration, with him D’Ambrosio and Vanheusden aside from Miranda and Skriniar we are covered.” tebe musi jebat Ausilio.

alebo ja neviem, asi objavili nejaky lektvar, ze sa nikto nezrani pocas sezony. co im ale pri Cancelovi moc nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný amaterismus

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok bolo toľko amaterstva z klubov až mám pocit, že to celé dojebalo PSG

Reagovat
Nuno čomes

No je to v prdeli, Cancelo se zranil, takže tam bude vše hrát Danilo. A to je průměrák. A teď se chudák dozví že je backup na stopera. I když tam bude hrát asi podle toho jak se prostě vyspí, nikdy nevíš. To už může rovnou dostat šanci vanHeusden. Nevěřím, že celý podzim odehraje vše Miranda a Škriniar. S pocitem toho, že si zahraje ranocchia. A těžko říct, kdy Spalleti vyndá ze sestavy kamikazeho.

Je to hnus.

Reagovat
Panděvova ofina

opce 25 mega

Reagovat
cink

Zdroj?

Reagovat
snuff24

byla upřesněna co lžete jste líní hledat

Reagovat
FC Porto FC

Na Benficu hodně dobrej hráč bych řekl

Reagovat
FC Porto FC

Ale mít v útoku Jonase, Seferoviče, Jimeneze a Gabigola je luxus, i když vlastně hrají na 2 útočníky

Reagovat
Benfica

luxus.. a to ešte ako začal Seferovič..

Reagovat
Stiksxx

Skoda. Taky jsme ho měli v hledáčku. Ale 28 milionu fakt nevyndame.

Reagovat
FC Porto FC

Hostovacku jako Benfica jste mohli taky přece

Reagovat
Stiksxx

No ale tu opci bychom nedali

Reagovat
Votas

Tu nedá ani benfica. Za rok je k dispozici za desetinu.

Reagovat
FC Porto FC

25 je asi na vás moc no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to jak už se povídalo že je skoro hotov přestup do Sportingu tak nakonec tohle. Snad vyhoří.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Benfica
Reagovat
Votas

Koukám, že hned jak skončil přestupák, tak Miranda střídal v poločase za stavu 0:0. Víte o tom někdo něco? Doufám, že se mu ten zápas jenom hodně nepovedl.

Reagovat
cresposuper

Srazil sa s brankarom...

Reagovat
Votas

CO ZNAMENAJÍ TY TŘI TEČKY? To může být cokoliv od "...a nikomu se nic nestalo" po "...a zlomil si natřikrát nohu a vyrazil oko."

Minimálně na půl roku by měli mít se Škriniarem tu repre zakázanou.

Reagovat
cresposuper

Ze je to na hovno teraz som cital, ze sa mu nic nestalo, ale aj tak- to teraz budeme trpnut pri kazdom tvrdsom suboji. Ranocchia ako treti stoper je fail, D'Ambrosio stopera na styroch nikdy nezahral dobre a Vanheusden sa mi sice javil fajn, ale zatial nic neodohral, dokonca ani v priprave proti tym lepsim.

Ked uz nic tak sme mali zobrat nejakeho Tonelliho, Burdissa, Izza apod. posledny den, ale hlavne sme to nemali riesit na poslednu chvilu.

Reagovat
m@te

Danilo na stoperovi by som skor povedal, ze zahral vzdy celkom OK. Mozno som mal nanho mensie naroky, ale nikdy neurobil ziadnu vacsiu chybu. Andrea na druhej strane je dost dobry stoper akurat je tam podla mna psychicky problem, lebo mimo Interu hraval dobre a dostal sa aj do repre. Ak by sa po tejto stranke dal dokopy, tak by bol super nahradnik. Kazdopadne mohol prist aspon ten Rolando alebo hocikto....

Reagovat
cresposuper

Danilo hral zle napriklad proti Cagliari , proti Juve vylozene horel. Ranocchia hra hovno kontinualne od roku 2011, nepamatam si hraca, co by posral tolko zapasov.

Reagovat
snuff24

zas to stim Ranocchiem nepřehánějte proboha. V případě jeho nastupu na pár minut nebo pár zápasů snad nenastane apokalypsa. Však nedávno to byl ještě stabilní člen základu a dokonce kapitán jako třetího stopera ho snad snesu do ledna.

Reagovat
Nuno čomes

Veliký optimista seš. Takového tragéda na stoperu inter neměl dvacet let.

Reagovat
snuff24

jasný, že vedení to totálně posralo a tohle je nouzovka největšího kalibru...každopádně tohle vyplakavani pod každým článkem na tom. nic nezmění.

Reagovat
Votas

tak zrovna u článku o Gabifailovi se to snad dá tolerovat. Ono jde o to, že varianta vykartování jednoho stopera a zranění druhýho není zas až tak nereálná, takže je tady ta hrozba, že bude hrát obrana Santon, DAmbrosio, Ranocchia, Nagatomo a to je prostě jak ze zlýho snu. Takovej kapesní horror pro otrlé.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

To není pláč, to je realita.

Reagovat
cresposuper

Staci, ze nebude hrat Miranda alebo Skriniar proti tazkemu superovi a ta apokalypsa pokojne nastane.

Reagovat
smazaný uživatel

To není přehánění to je bohužel realita. Vždyť sestoupil a v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

je potřeba se modlit at se nikdo nezrani v tymu mame tak 14-15 použitelných hráču....odchod Murilla a Andreolliho nas ještě budou mrzet... Nechat si Rana jako 3tiho stopera je sebevražda...stejně tak to ze zustali Nagatomo ,Santon a naladovy Brozo Eder jako prakticky jediny pouzitelny do utoku 3 pozice je taky parada jo ja vim je tam Pinamonti...ale takovych strelcu uz jsme meli..Puscac,Longo,Livaja,Bonnazolli,Manaj...a kde jim je konec....a Karamoh ten muze jen prekvapit

Reagovat
Pipo123

Takže Pedro Neto a Bruno Jordao prišli na hosťovanie za 11,5 mil e, po sezóne ich musí Lazio vykúpiť za ďalších 14 miliónov, takže sa dostávame na 25,5 milióna eur za dvoch no name hráčov a to sú tam ešte rôzne bonusy do budúcan....

Reagovat
Nuno čomes

To je palba i na Lazio. Nicméně věřím, že do dvou týdnů jeden z nich bude určitě super hráčik

Reagovat
Pipo123

Tak nie sú to asi také drevá ako Barbosa, já ich neuvidím, na Primaveru nepozerám Ale nič sa neboj o dva roky zostrelia Juve v boji o titul a potom ich kúpi Barca za 300 miliónov

Reagovat
Nuno čomes

Why not

Reagovat
FC Porto FC

Gabigol bude těžko horší než tihle dorostenci. Ta pálka za takový hráče to je fakt sranda

Reagovat
Pipo123

No Mendes...

Reagovat
FC Porto FC

proč proboha Lazio nedá 22 mega za nějakýho nadějnýho jižana do co hraje aspon už seniorskej fotbal ?

Reagovat
Pipo123

Písalo sa o tom že prestup Keitu do Monaca dohodol Mendes, aj keď nie je agentom samotného Keitu tak mal tomu prestupu výrazne pomôcť, na oplátku ale chcel investície do svojich hráčov. Ak to je pravda tak sa to dá chápať, pretože priniesol do pokladnice Lazia 35 mega a Keitu. Uvidíme čo budú zač, v Laziu sa mladíkom docela darí, ten Pedro Neto snad musí mať kvalitu keď v 17 rokoch už začal hrať za Bragu, trošku ma utešuje fakt že Braga odmietla ponuky Barcy a Arsenalu, možno má potenciál a o pár rokov vyletí. Inak prišiel Nani a ten má byť posila do útoku

Reagovat
Fridgiee

Tak třeba aspoň nemaj 3m€/rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tare si musel neco slehnout.

Reagovat
Inter Fan

Najväčšia škoda je Medela. Keby odíde Brozo hneď na začiatku prestupového tak neverím že by odišiel aj Medel aj Kongdo a takto nastala situácia, že Brozo sa pridal do zoznamu hráčov ktorí nikdy z Interu neodídu Juto Andrea Brožo. Never say goodbye .......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brozo e alespoň fotbalista a stál pár šupek.

Reagovat
Inter Fan

Jop to je pravda prisiel prakicky za nic a asi ani plat nema vysoky, len ten post tam drzi takisto ako Ranocchia keby odide Rano a zostane Murilo situacia by bola 100x lepsia :/ Som zvedavy na toho noveho ofenzivneho zloznika co prisel. Nepoznám ho vobec.

Reagovat
Benfica

dobré hosťovanie, on aj Douglas. Zvyčajne som skeptický na hosťovania, ani neviem prečo, ale teraz dobre dopĺňajú čas medzi odchodmi dôležitých hráčov a dozretím "nového ovocia"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele