Frankfurt znovu lovil v anglických vodách, vypůjčil si útočníka Kalajdžiće

07.01., 10:00
Aktuality
Saša Kalajdžić (© AFP)

Saša Kalajdžić se po sezoně a půl vrací do německé nejvyšší soutěže. Rakouský útočník se i vinou zdravotních problémů neprosadil ve Wolverhamptonu, letošní sezonu pak dohraje na hostování ve Frankfurtu.

Anglický celek za 26letého fotbalistu v srpnu 2022 poslal do Stuttgartu osmnáct milionů eur a Kalajdžić si po několika dnech vážně poranil koleno. V sezoně 2022/2023 za Vlky odehrál jenom jeden soutěžní zápas, letos se na trávníku objevil třináctkrát a vstřelil tři branky.

Frankfurt je po podzimní části na šestém místě tabulky 1. Bundesligy a v Premier League lovil během ledna již podruhé. Z Manchesteru United přišel na hostování záložník Donny van de Beek, na rozdíl od této transakce v případě Kalajdžiće Eintracht nemá zajištěnou opci na přestup.

"Saša své kvality v 1. Bundeslize už ukázal, jeho způsob hry nám otevře nové možnosti. Disponuje kvalitním zakončením, má velmi dobrý výběr místa a je silný ve hře hlavou. Věříme, že i díky zkušenostem bude okamžitým přínosem," nepochybuje sportovní ředitel Markus Krösche.

Autor: Tomáš Pavlík / eintracht.de

Komentáře (353)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele