Frankfurt myslí na budoucnost, získal talentovaného Bahoyu z Angers

25.01., 22:04
Aktuality

Jean-Mattéo Bahoya přestoupil z Angers SCO do Eintrachtu Frankfurt, který podle nepotvrzených zpráv zaplatí 8 milionů eur a navíc polovina této sumy ještě zůstává ve hře na bonusech. Teprve 18letý ofenzivní hráč s bundesligovým klubem podepsal smlouvu do roku 2029...

Pokud by se naplnily všechny podmínky a Eintracht by do Francie poslal celých 12 milionů eur, stal by se Bahoya třetím nejdražším nákupem klubu za Djibrilem Sowem a Lukou Jovićem.

"Jean-Mattéo Bahoya je jedním z nejslibnějších talentů ve Francii a přesně odpovídá profilu našich požadavků. Díky své rychlosti a tahu na branku obohatí naši útočnou hru," pochvaluje si novou akvizici sportovní ředitel hesenského celku Markus Krösche.

Francouzský mládežnický reprezentant nakoukl do prvního týmu Angers SCO v loňské nevydařené sezoně, připsal si 10 startů v Ligue 1 a od léta patřil k oporám aktuálního lídra druhé francouzské ligy. Celkem za mateřský klub odehrál 32 soutěžních zápasů s bilancí pěti gólů a dvou asistencí.

Rodák z Montfermeilu je čtvrtou zimní posilou Frankfurtu po Nathanielu Brownovi (Norimberk, kde ve zbytku sezony hostuje), Donnym van de Beekovi (hostování s opcí z Manchesteru United) a Sašovi Kalajdžićovi (hostování z Wolverhamptonu Wanderers).

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Thimpu25

no, jsem zvědav, osm mega je fakt dost... skok z L2 do BL bude asi dost velkej, snad se nám kluk rychle srovná

Reagovat
Seydou Doumbia

Ideální by pro něj bylo hostování ne? Spodek bundes, popřípadě L1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele