Frankfurt má další dvě posily, získal Kohra s Durmem

03.07.2019, 17:02
Aktuality
Erik Durm se po jednom roce vrací do Německa, někdejší obránce Dortmundu opustil Huddersfield a jako volný hráč se upsal Frankfurtu. Semifinalista loňského ročníku Evropské ligy vedle toho získal ještě jednu posilu, z Leverkusenu koupil Dominika Kohra...

Durm do anglického klubu zamířil loni zdarma a v tamní nejvyšší soutěži odehrál 28 zápasů. Spokojen nemohl být s výsledky, Huddersfield od začátku sezony zaostával za konkurencí, nakonec vyhrál jenom tři zápasy a už dlouho před skončením sezony měl jistý sestup.

"Můj rok v Anglii byl skvělou zkušeností. Premier League je jednou z nejlepších lig na světě, je tam spousta skvělých klubů a hráčů. A i když jsme se nedokázali udržet a nakonec spadli, bylo to od začátku velmi pozitivní," hodnotí Durm své angažmá na Ostrovech.

"Když přišla nabídka z Frankfurtu, měl jsem z toho od začátku dobrý pocit. Klub na mě udělal obrovský dojem a když začala jednání, rychle jsem si uvědomil, že do tohoto klubu chci," nechal se dále slyšet Durm.

Vedle Durma do Frankfurtu přichází ještě Dominik Kohr. 25letý záložník podepsal pětiletý kontrakt, Leverkusen za něho dostane deset milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sice není moc k tématu, ale ten dres je prostě parádní.

Reagovat
Rudnevs

Jj, sú v pohode, konečne niečo pestrejšie... Podľa tých študentov z Düsseldorfu boli dosť dobré tie minuloročné, ale tie mi prišli moc fádne, také celé šedé.

Inak teraz som sa pozeral i na ostatné dresy a celkom pekne vyzerajú dresy Herthy... HSV zatiaľ nemá oficiálne predstavený, ale už sú niekde fotky a vyzerá to tak nejak divne, moc sa mi to nepáči. Schalke asi lepší než minulý rok, ale stále si na to Umbro nejak neviem zvyknúť. Hannover má teraz od Macronu a tie sa mi dosť páčia, celkovo na tie talianske značky mám celkom slabosť.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, Kappa ta teď udělala skvělé dresy Neapoli.

A jak Bayer? Stále je obléká Jako, když Hannover už ne?

Reagovat
Rudnevs

Presne, Kappa robí super dresy... Bayer má furt Jako, tuším do 2022, od budúcej sezóny ich má aj Stuttgart, ale moc sa mi to nepáči.

https://shop.vfb.de/fanartikel/trikots/?_ga=2.215241751.1496379931.1562174136-1807374768.1562174136&p=1

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak ty se mi náhodou dost líbí. Bayer měl letos taky super, Hannover se mi taky líbil, i když chápu že byly dresy dost "specifické". A letos koukám super Gladbach od Pumy.

A škoda že Hoffec nemá Lotto, ty se mi hodně líbí, i když to je asi tím že strojí i nás.

Reagovat
adoxx

Mně se třeba extrémně líbí ty nový domácí dresy Gladbachu

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Kucka

Reagovat
Seydou Doumbia

Venkovní BVB, domácí Eintracht, domácí Gladbach, třetí Köln naopak Hertha je hrůza

Reagovat
salami

Macron ma celkove moc hezky dresy a vetsinou dost originalni

Reagovat
db18

Ten límeček se mi moc nezdá, ale jinak jsou povedené.

Reagovat
Rudnevs

Bobić to vie, Frankfurt má pekné posily, ešte by to chcelo vykúpiť Hintiho, Trappa a Rodeho. Ale musím teda uznať, že vedenie Schalke nezaspalo a Durma naozaj chcelo, akurát ich proste poslal do prdele...

Reagovat
Logan

Aby ne, když prošel mládeží i áčkem BVB

Reagovat
Rudnevs

Mohlo to byť aj tým, ale skôr si myslím, že mu Schalke vzhľadom na minulú sezónu proste nebolo dosť dobré.

Reagovat
Logan

On byl dost velkým miláčkem fans (ostatně jako skoro každý v BVB) a myslím, že tu vazbu na klub má. A samozřejmě roli hrálo i to, že Schalke je shit a loni podle toho hráli, takže Frankfurt byl pro něj momentálně určitě atraktivnější adresa

Reagovat
Rudnevs

Schalke neni shit. (hoc tak minulý rok hrali)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele