Francouzský kanonýr Haller se stěhuje do Frankfurtu

15.05.2017, 20:43
Aktuality
FC Utrecht se po dvou letech musí rozloučit se službami svého nejlepšího střelce Sébastiena Hallera. Dvaadvacetiletý francouzský útočník zkusí své štěstí v německé bundeslize, kam ho na čtyřletý kontrakt nalákal Eintracht Frankfurt...

"Chtěli jsme posílit ofenzivu a zvýšit svoji kvalitu. Příchodem Sébastiena jsme získali naši vysněnou posilu, kterou jsme sledovali během celé sezóny, a jsme přesvědčeni, že do našeho týmu skvěle zapadne a připraví nám spoustu radosti," uvítal novou tvář sportovní ředitel Fredi Bobic.

"Moc se těším na to, až budu moct vyběhnout na hřiště se svým novým týmem. Tento krok je v mé kariéře hodně důležitý, ve Frankfurtu se mohu dále zlepšovat a učit se od zkušenějších hráčů," uvedl francouzský reprezentant do jednadvaceti let, za kterého Eintracht údajně zaplatí šest milionů eur plus bonusy.

Haller přišel do Utrechtu v lednu 2015 z mateřského Auxerre a v obou kompletních sezónách patřil k nejlepším střelcům nizozemské Eredivisie. V prvním ročníku se trefil devatenáctkrát, v tom právě skončeném zaznamenal třináct branek a dalších šest připravil.

V hesenské metropoli by si kromě bundesligy mohl zahrát také Evropskou ligu. Frankfurt sice nenavázal na vydařený podzim a sezónu dokončí na hranici poloviny tabulky, ale v domácím poháru se probojoval až do finále, kde mu bude soupeřem Borussia Dortmund.

Autor: Petr Vaněček / transfermarkt.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
REPLIKATOR

13 gólů v nizozemské lize = kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

14

Reagovat
hraca

Po tři sezony prokazuje, že umí dávat goly. Že jich nemá 30 za sezonu, je spíše chyba týmu než Hallera

Reagovat
db18

Když jich dá v BL 5, tak to bude posila...

Reagovat
vladino10

OT: Napadá ma 1900 slov, zážitkov a príbehov, keď myslím na FC Bayern. 15 rokov som v tomto klube dýchal a žil. Teraz, keď odchádzam, chcel by som sa rozlúčiť jednoduchou vetou.

FC Bayern bola pre mňa čistá láska.

Moja vďaka patrí priaznivcom, bývalým spoluhráčom a celkom obzvlášť vám fanúšikom za vašu neuveriteľnú vernosť!

Časy sa menia, ľudia taktiež. Spojenie s klubom zostane navždy. Ale je dobré, že od leta začnem s úplne novým kapitálom. V každom prípade sa nato veľmi teším.“

Servus, váš Holger #Mia San Mia

Reagovat
Rudnevs

Podľa 'goal' za neho Frankfurt zaplatí 6 miliónov + bonusy, v tom prípade by sa stal najdrahšou posilou v histórii Frankfurtu (doteraz Caio za 3,9 milióna).

Inak dnes mi došiel ten Kicker Sonderheft s tématikou Die Eurofighter a rozhodne odporúčam! Parádne rozhovory s hráčmi ako Wilmots, Max, Büskens, Thon, Anderbrügge a spol., kde sa človek dozvie mnoho zákulisných informácii. Pre fanúšikov Schalke povinná výbava a aj pre nezaujatých zaujímavé čítanie!

Reagovat
pepinho2

Frankfurt má skvělý výběr útočníků, hlavně z Česka

Reagovat
smazaný uživatel

13 golov mi ako super strelec nepride ale to sudim len s cisiel, hrat som to nevidel tak snad to bude dobry kauf pre Frankfurt

Reagovat
FC Porto FC

11, 20, 14 golů v posledních 3 sezonách v Utrechtu tohle je střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ale otazka ci to bude stacit na BL. Ty ho mas kus nasledovaneho? Aky je to typ utocnika ?

Reagovat
smazaný uživatel

Low-budget Giroud

Reagovat
Uwe háže buly

Uth?

Reagovat
Stiksxx

Silovej do vápna. A sklepává nakopávaný míče. Takový Honza Koller.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky :)

Reagovat
vanGomm

Není to nějaký potomek Helmuta Hallera 21.07 1939-11.10 2012?

Reagovat
Milan.B

no uplne sa podoba

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Milánko

Reagovat
Milan.B

nazdar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele