Fowler je stále hladový

13.09.2008, 16:47
Aktuality
Robbie Fowler, který nedávno překvapil celou fotbalovou veřejnost svým odchodem do Blackburnu, poskytl první rozhovor mediím od 11. července, kdy odešel z druholigového Cardiffu.

Fowler, který v roce 2006 odešel z nepovedeného angažmá v Liverpoolu do Cardiffu, tak po roce znovu okusí prostředí podle mnohých nejlepší fotbalové ligy světa a je už pořádně nažhavený. "Prokázal jsem, že jsem v dobré fyzické kondici a nyní chci především pravidelně hrát," sdělil své přání a připomněl tak poslední dvě sezóny, během kterých odehrál pouze 16 zápasů.

"V Cardiffu se mi moc líbilo, neměl jsem problém s žádným spoluhráčem či někým z vedení. Doufám, že můj přestup chápou. Cítím se naprosto v pohodě, mám opět velkou chuť zahrát si v nejlepší lize. Jsem vděčný za šanci, kterou jsem dostal a chci se jít chopit se ctí," řekl Fowler.

"Vždy jsem byl přesvědčen, že mám na to střílet góly a říkám to i s ohledem, že jsem toho v posledních sezónách moc neodehrál. Navíc si myslím, že mám ještě stále dobrý průměr branek na zápas," dodal závěrem.

Autor: Filip Horký / goal.com

Komentáře (1135)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele