Blackburn se s Fowlerem dohodl

10.09.2008, 14:46
Aktuality
Robbie Fowler nakonec přece jenom bude hájit barvy Blackburnu. Zkušený útočník s Rovers trénoval od doby, co se novým manažerem klubu stal Paul Ince, nyní se s vedením konečně dohodl na podmínkách smlouvy. Ta je platná na tři měsíce a Fowler bude placen podle toho, kolik času stráví na hřišti...

"Snad se nám podaří doladit poslední detaily ještě tento týden. Pokud se nám podaří ho rychle zaregistrovat, bude ho manažer mít k dispozici již pro utkání proti Arsenalu," sdělil předseda Blackburnu John Williams.

Fowler v loňské sezoně hájil barvy druholigového Cardiffu, s nímž se dostal až do finále FA Cupu. Cardiff mu nabízel typově stejnou smlouvu jako Blackburn, tu však čtvrtý nejlepší střelec historie Premier League odmítl a stal se volným hráčem.

"Vždy jsem říkal, že se potřebuje dostat do pohody po fyzické a herní stránce, nyní je na něm patrné zlepšení. Je to útočník světové třídy. Pokud bude fit, bude vždy dávat branky," řekl o bývalém útočníkovi Liverpoolu, Leedsu a Manchesteru City Paul Ince.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

strasne bych si pral, aby jeste dal nejakou branku v PL, ale myslim, ze uz na to nema, aby se dostal na hriste pres Santu,Robetse a McCartneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn slušný útok Roque,McCarthy a Fowler....

Škoda pro ně, že je už nebude zásobovat Bentley

Reagovat
honziss

Taky Derbyshire, Rigters (ikdyž nevím, jestli ten není někde na hostovačce), Roberts. McCarthy ale moc nehraje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších,jakého kdy Anglie měla!Jeden z nejlepších,jaký kdy za nás hrál.Ale už bych si ho představoval dělat jinou práci.Ale třeba nám ještě vytře zrak,scouser

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že Fowler to bude mít těžký aby se dostal do základní sestavy, možná i na lavička. Blackburn má několik dobrých útočník: Santa Cruz, Roberts, Derbyshire,McCartney. Ale uvidímetřeba se vytáhne!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to McCarthy....

Reagovat
fantomas

Je hrozný, jak ti Beatlesáci pobláznili celý svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

No hrozný to není (ne, vím žes to myslel ironicky). Nebýt jich tak nevím co bych měl poslouchat.

Reagovat
fantomas

Já teda, leč jsem velkým zbožnovatelem klasického rocku, nijak na Beatles neujíždim.

Reagovat
honziss

A to já zase jo. Poslouchám je pořád, denodenně. A nikdy mě neomrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Utok nas netlaci, chtelo by to posilit jinde

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda je potřeba nějakej kvalitní záložník a krajní obránce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele