FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola: Plzeň chytila slinu, Šulc dal hattrick

12.08.2023, 17:06, aktualizováno 13.08.2023, 20:02
Komentáře a souhrny

Plzeň navázala na svou kanonádu proti Gźiře a pěti góly smetla také bezradné České Budějovice. Sparta vyhrála v Jablonci a po čtyřech kolech zůstává stoprocentní, v neděli pak Slavia navázala na svého městského rivala, také má dvanáct vodů, a to po výhřed v Mladé Boleslavi. Baník Ostrava dvěma góly z nastaveného času porazil Hradec Králové a dočkal se první výhry v sezoně. Na tu naopak stále čeká Zlín, který alespoň proti Liberci zapsal premiérový bod...

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň 2:5

13.08.2023 18:00

Góly: 45+3. Jakub Hora, 74. Pavel Osmančík - 8. Ibrahim Traoré, 10. Pavel Šulc, 46. Pavel Bucha, 72. Pavel Šulc, 90+1. Pavel Šulc (pen.)

Fotbalisté Plzně zvítězili ve čtvrtém kole Fortuna ligy na stadionu Českých Budějovic 5:2. Domácí se před startem duelu netajili cílem udržet čisté konto, ovšem už v 10. minutě ztráceli na viktoriány dva góly. O parádní zásah se zasloužil Ibrahim Traoré, který téměř z poloviny hřiště přeloboval špatně rozehrávajícího brankáře Martina Janáčka. Druhým rychlým střelcem byl ve skvělé formě se prezentující Pavel Šulc, jenž navíc po změně stran skóroval ještě dvakrát a poprvé v kariéře zaznamenal hattrick. Západočeši tak již zřejmě zapomněli na ofenzivní trápení zkraje sezony a ve třetím soutěžním klání v řadě vsítili alespoň tři góly.

Katastrofální start Jihočechů korunoval poslední duel v Hradci Králové, kde Dynamo sehrálo při slavnostním otevření nového stadionu roli nebohého sparingpartnera a odvezlo si pětigólový výprask. V kombinaci s prvními dvěma koly z toho bylo 12 obdržených branek. Lépe na tom již byla Plzeň, jejíž výsledky šly s každým odehraným zápasem nahoru. Po úvodní prohře přišel premiérový bodový zisk a naposledy Viktoria zvítězila, když doma porazila 3:1 Baník.

Trvalo to jen necelých osm minut a Budějovice inkasovaly. Nepřesná rozehrávka Janáčka doputovala téměř k polovině hřiště, kde stál Traoré, jenž pohotovým lobem poslal míč za vyběhnutého brankáře Jihočechů. Chvíli nato se hrozivý start domácích proměnil v další letošní horor, když z hranice ofsajdu udeřil Šulc. Rozhozená defenziva mohla obdržet třetí gól ještě před odehranou čtvrthodinou, nehlídaný Pavel Bucha ale ve vápně přestřelil. Stejný hráč se záhy propracoval k ráně z úhlu, s přispěním Janáčka však trefil tyč. Dynamo se po těžkém direktu vzpamatovalo a z přímého kopu mohlo snížit, z dobré pozice ale trefil Jakub Hora zeď. V nastavení první půle dostali domácí dárek v podobě penalty, kterou sudí nařídil po hře rukou Lukáše Hejdy. Tu Jakub Hora střelou k pravé tyči proměnil.

Naděje na obrat se však po změně stran ihned vzdálila. Neuběhla totiž ani minuta a Bucha po ideální přihrávce Jana Kopice propálil Janáčka. Ten chvíli poté utrpěl šrám po srážce se spoluhráčem, když tygřím skokem na brankové čáře sebral Kopicovi gól. Po hodině hry ukázali i domácí pohlednou akci. Lukáš Čmelík parádním pasem vyzval k zakončení Quadriho Adedirana, který ale minul pravou tyč. V 72. minutě se Západočeši dostali do tříbrankového vedení, když se po rohovém kopu prodral ke gólové hlavičce Šulc. Černobílí ovšem záhy snížili. Standardní situace po centru Marcela Čermáka využil Pavel Osmančík. Viktorii to ale mrzet nemuselo, jelikož ještě v nastavení upravil na konečných 5:2 z penalty třígólový Šulc.

Plzeň tedy potvrdila vzestup a s otloukánkem soutěže si poradila. Další soupeř ji čeká 20. srpna, kdy přivítá Olomouc, Budějovice ve stejný den vyzvou Bohemians.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:1

13.08.2023 15:00

Góly: 59. Florent Poulolo (vl.)

Fotbalisté Slavie zvítězili ve čtvrtém kole Fortuna ligy na hřišti Mladé Boleslavi 1:0. V utkání plném ostrých faulů byli Pražané dlouho bezradní, když se jen těžko propracovávali k ohrožení brány soupeře. V 59. minutě však vytrhl jejich ofenzivě trn z paty střídající Muhamed Tijani, z jehož hlavičkového souboje s domácím Florentem Poulolem vzešel jediný gól zápasu. Slávisté se tak ziskem všech bodů opět dotáhli na první Spartu.

Sešívaní sice přijížděli do města automobilů s plným bodovým ziskem v zádech, proti výborně hrající Mladé Boleslavi se však museli mít na pozoru. Slavia sice zatím pokaždé zvítězila, velký problém jí však činilo proměňování šancí, což se naplno ukázalo v předešlém duelu proti Zlínu. Toho chtěli využít nabuzení svěřenci Marka Kuliče, kteří na svého soka ztráceli pouhé dva body. K výborným dosavadním výsledkům je přitom táhl po třech kolech nejproduktivnější hráč celé soutěže Lamin Jawo.

Již poměrně tradičně obsadili fanoušci Slavie tribuny stadionu v Mladé Boleslavi a po 10 minutách hry se chytali za hlavy po nevyužité šanci Conrada Wallema. Mladý Nor se svižně otočil s míčem ve vápně a vypálil jen těsně vedle. Další příležitost sešívaných přišla až po odehrané půlhodině, kdy nechal Lukáš Masopust z přímého kopu vyniknout skákajícího Matouše Trmala. Po faulu se zahrávala standardka i na druhé straně, Daniel Mareček ovšem Ondřeje Koláře nezaskočil. Skóre tak mohl v závěru půle otevřít do té doby neviditelný Mojmír Chytil, jenže prudký centr sklepl jen do náruče Trmala. Nervózní poločas plný ostrých soubojů nakonec skončil nejen bez gólů, ale i bez Wallema, který střet se soupeřem odnesl nuceným střídáním.

Z tvrdosti týmy neubraly ani po změně stran, a diváci tak místo pohledných akcí často viděli přerušenou hru. Jindřich Trpišovský zareagoval na tento nelichotivý průběh střídáními, která přinesla záhy své ovoce. Tijani ze střídačky zamířil hned do pokutového území, kde svým tělem donutil bránícího Poulola ke vsítění vlastního gólu. Předsezonní posila z Ostravy mohla vzápětí přidat druhou branku sešívaných, rychle padající balon ale poslala jen do rukavic gólmana. Šanci ke zvýšení náskoku měl v 72. minutě Mick van Buren, skvělým zákrokem se ovšem opět činil Trmal, který držel naděje Boleslavi na zisk bodu. Závěr si však hosté pohídali a modrobílé ke srovnání nepustili.

Slavia tedy neporušila svou stoprocentní bilanci ani nyní a opět zvítězila. Jejím příštím soupeřem bude 20. srpna Baník, Boleslav o den dříve pojede na Slovácko.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - MFK Karviná 2:1

13.08.2023 15:00

Góly: 39. Emil Tischler, 55. Jakub Matoušek - 90+4. Denis Halinský (vl.)

Fotbalisté Pardubic poprvé v letošní sezoně získali tři body, když v rámci čtvrtého kola Fortuna ligy porazili na vlastní půdě Karvinou 2:1. O úvodní branku se postaral ve 39. minutě hlavičkující Emil Tischler, který byl chvíli předtím ošetřovaný po hrubém zákroku soupeře. Po změně stran přidal do sítě Slezanů, kteří ještě nikdy ve městě perníku nezvítězili, druhou trefu Jakub Matoušek, jenž dal zapomenout na hororový debut v pardubickém dresu, když byl proti Bohemians po sedmi minutách na hřišti vyloučen.

Mlčící útok Pardubic se sice na pražské Letné probudil a dvakrát skóroval, k bodům to však nevedlo, jelikož Východočeši inkasovali od favorita nepopulárního "bůra". Smířeného kouče Radoslava Kováče nicméně rozezlil spíše výrok rozhodčího, který přehlédl surový zákrok Kaana Kairinena na Michala Hlavatého. Klíčový muž zálohy se ale dal pro důležitý souboj s Karvinou dokupy a toužil přispět k výsledku, jenž by pro Slezany znamenal třetí porážku v řadě.

Brankář Viktor Budinský málem musel lovit míč ze sítě už v sedmé minutě, avšak skvělým zákrokem vychytal tutovku Adelekeho Akinyemiho. Náznaky příležitostí byly na obou stranách, avšak nějaká, která by pořádně zaměstnala jednoho z brankářů, dlouho nepřišla. Pardubice měly také dost možností ze standardních situací, ovšem ty byly rozehrány častokrát velmi zbrkle. Ve 36. minutě se stala nefotbalová událost, která jistě stojí za zmínku. Sebastian Boháč fauloval Tischlera, přičemž se oba nepříjemně srazili hlavami. Střídat se ale naštěstí nemuselo. Krátce nato se faulovaný hráč prosadil právě hlavičkou po centru Pavla Černého.

Začátkem druhého dějství byl opět nebezpečný Akinyemi, jenže jeho střela pouze orazítkovala levou tyč. Na jeho šanci odpověděl zanedlouho střídající Matoušek, jenž skvěle zužitkoval milimetrově přesnou přihrávku Bartosze Pikula a následně obešel brankáře a uklidil míč do odkryté brány. Kontaktní branku mohl vsítit Amar Memič, ale neseřídil přesně mířidla a rána minula branku. Další muž z lavičky se mohl gólově prosadit, a byl jím Ladislav Krobot. Ten po přihrávce pod sebe z pravé strany však bránu přestřelil. Karvinští dokázali snížit po bizarní situaci, kdy po hlavičkovém souboji míč nedokázal vyrazit Budinský.

Střet dvou sestupových aspirantů tak ovládly domácí Pardubice. Ty se v příštím kole představí 19. srpna v Liberci, Karviná tentýž den přivítá Jablonec.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 2:1

13.08.2023 15:00

Góly: 55. Jan Vodháněl, 75. Štěpán Chaloupek (vl.) - 72. Nemanja Krsmanović

Hráči Sigmy Olomouc ovládli ve čtvrtém kole Fortuna ligy domácí duel s omlazenými Teplicemi 2:1. Po střídmé první půli se v 55. minutě jako první prosadil Jan Vodháněl, na jehož zásah posléze odpověděl 20letý Nemanja Krsmanovič. Probuzený ofenzivní šikula se ale nevzdal a dál se hnal za vítěznou trefou. Té se nakonec i zdánlivě dočkal, gól byl však v konečném důsledku připsán jako vlastní Štěpánovi Chaloupkovi. Z mnoha stran chválený talentovaný stoper tak k jeho smůle přispěl k první prohře Sklářů v novém ročníku české nejvyšší soutěže.

Na Hanou přijela nečekaná kometa prvních kol, neboť Teplice v prvních kolech překvapily nejen svižným fotbalem a sedmi získanými body, ale také na tamní poměry všeobecně vysokou přízní fanoušků. Pozadu nezůstávala ani domácí Sigma, která na úvodní očekávanou prohru na hřišti Sparty navázala dvěma přesvědčivými triumfy. Co mohlo její fanoušky těšit ještě o něco víc, byla forma Lukáše Juliše. Navrátilec z prosluněné Ibizy totiž otevíral skóre v obou vítězných představeních svého týmu.

Nejlepší střelec Hanáků o sobě dal vědět hned v úvodu, ale jeho tvrdou střelu skryl do rukavic zkušený matador Tomáš Grigar. Na druhé straně se blýskl sólovým průnikem do šestnáctky Tadeáš Vachoušek, jemuž vystavil stopku skvělým skluzem Jakub Pokorný. Postupně přebral taktovku nad utkáním výhradně domácí tým. Jan Navrátil pláchl na levé straně svému strážci a předložil míč volnému Vodhánělovi. Ten si ale s nabídnutou příležitostí vůbec neporadil a svůj pokus vyslal pouze doprostřed brány, kde byl opět připraven brankář hostí. Julišova následná gólová dorážka nemohla být z důvodu ofsajdu uznána.

Aktivita domácího celku neutichala ani na startu druhého dějství. Vodháněl si ve výborném pohybu převzal míč od Juraje Chvátala, šikovně si jej navedl do velkého vápna a přízemní střelou na bližší tyč překonal Grigara. Pojistku mohl vzápětí přidat Navrátil, ale z úrovně penalty vysoko přestřelil. Ochozy na Andrově stadionu najednou utichly v 72. minutě. K odraženému balonu se dostal Krsmanovič a utaženou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Nepozorná obrana Sklářů však vzápětí nezachytila náběh Juliše, ten přiťukl Vodhánělovi, který si skvělou zasekávačkou udělal prostor a s pomocí teče Chaloupka poslal modré do vedení.

Sigma tedy doma i podruhé zvítězila a připravila svému soupeři první letošní porážku. V příštím kole ji čeká výlet do Plzně, kam pojede 20. srpna. Teplice o den dříve přivítají pražskou Spartu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 0:1

13.08.2023 15:00

Góly: 45+3. Stanislav Hofmann

Slovácko zvítězilo ve čtvrtém kole Fortuna ligy na hřišti Bohemians 1:0. Stěžejní moment zápasu nastal v nastavení první půle, kdy se po chytře zahraném rohovém kopu dostal do zakončení Michal Kadlec, jehož nebezpečnou střelu dorazil do sítě nikým nehlídaný stoperský kolega Stanislav Hofmann. Zkušení zadáci navíc zůstali bezchybní i směrem dozadu, čímž zvýraznili dosavadní bodový paradox vršovického klubu. Ten je zatím venku stoprocentní, zatímco před vlastním publikem dosud nezískal ani bod.

Pražané v minulém ligovém kole zareagovali na vyřazení z evropských pohárů nejlepším možným způsobem, když porazili Liberec a již podruhé v sezoně si připsali plný zisk. Naopak Slovácko po vysoké úvodní výhře dvakrát ztratilo, přičemž v obou zápasech vyšlo gólově naprázdno. Vrátit se na vítěznou vlnu právě proti Klokanům rozhodně nebyl pro Moravany jednoduchý úkol, jelikož z posledních čtyř vzájemných utkání získali jediný bod.

Diváci v Ďolíčku byli od samého úvodu svědku kvalitního utkání, které nabízelo šance na obou stranách. První dvě si přichystali domácí, volej Martina Dostála ani zakončení hlavou Davida Puškáče se však neuchytily. Podobně neúspěšná byla i dvojice křídelníků hostujícího týmu, jelikož akce Milana Petržely a Seung-Bun Kima skončily v náručí gólmana, respektive mimo branku. Zhruba po půlhodině hry se o slovo opět přihlásili domácí, když Matěj Hybš našel na penaltovém puntíku Jana Matouška, jeho pohotová střela z otočky ovšem skončila těsně vedle tyče. Na tahu tak byli opět hosté z Moravy, ani samostatný únik Kima však kvůli skvěle vyběhnuvšímu Michalu Reichlovi gólem neskončil. Ačkoliv se zdálo, že byly obě branky zakleté, nakonec trápení na jedné straně skončilo ještě do poločasu. Na přízemní míč z rohového kopu si skvěle naběhl Kadlec, jehož střelu sice ještě zvládl Reichl vyrazit, na dorážku Hofmanna však už byl krátký.

Pokus vyvíjet tlak na svého soupeře v honbě za vyrovnáním nechával v obraně Klokanů okénka. Ta svěřenci Martina Svědíka rádi využívali. V 67. minutě to byl případ Rigina Cicilii, jenž vypálil z úhlu na Reichla, který jeho ránu vykryl. Brankář zelenobílých se zaskvěl také zhruba 10 minut před koncem, kdy v situaci jeden na jednoho eliminoval Pavla Jurošku a udržel pro Pražany naději na bodový zisk. Tu ještě zvýšil Cicilia, jenž loktem zasáhl jednoho z protihráčů a musel se poroučet do sprch. Následně již domácí málem slavili triumfální vyrovnání, branku Jana Kovaříka ale po zásahu videa rozhodčí zrušil. Definitivně hotovo pak mohlo být po tom, co se po faulu Hybše na unikajícího Jurošku měla kopat penalta, tu ale také sudí po zhlédnutí záznamu odvolal. Poslední slovo tak mohl mít přece jen celek z hlavního města, ránu Dostála po rohovém kopu však zkrotil Heča, a definitivně tak rozhodl o vítězství hostů.

Slovácko tak po dvou zaváháních podruhé v sezoně naplno bodovalo. V příštím kole se 19. srpna utká s Mladou Boleslaví, soupeřem Klokanů budou o den později České Budějovice.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sparta Praha 1:5

12.08.2023 18:00

Góly: 60. Václav Drchal - 12. Martin Vitík, 26. Martin Vitík, 35. Martin Minčev, 39. Kaan Kairinen, 45+1. Tomáš Wiesner

Hráči Sparty zcela ovládli duel čtvrtého kola Fortuna ligy a na hřišti Jablonce zvítězili vysoko 5:1. Pražané vstoupili do zápasu vloženého mezi kvalifikační utkání Ligy mistrů bez několika důležitých opor, i přesto bylo o vítězi rozhodnuto už po první půli, v níž vsítili všech pět gólů. Skvělý výkon podal Martin Vitík, který dvěma zužitkovanými centry Kaana Kairinena zdvojnásobil svůj dosavadní ligový střelecký účet v rudém dresu. Čerstvě položený trávník tak Severočechům štěstí nepřinesl, ba naopak na něm poprvé v historii okusili domácí porážku o více než tři branky.

Sparťané sice bezmezně toužili po postupu do základní skupiny Ligy mistrů, kam je o kousek přiblížila bezgólová remíza v Kodani, na vedlejší kolej však zároveň nesměli odsunout ligovou soutěž. V ní se jim zatím dařilo na výbornou, když ve třech kolech neztratili ani bod, a pokračovat v tom plánovali i na severu Čech. Tam na ně čekal Jablonec, jenž zatím výrazně zaostával za očekáváním. Otazníky vyvolávala zejména jeho ofenziva, která se za téměř 300 odehraných minut prosadila pouze jednou.

Do prvního zápasu na zbrusu novém jabloneckém trávníku vstoupili sparťané ve značně obměněné sestavě, i přesto od úvodních minut dominovali. Už ve 12. minutě se po rohu dostal ke střele z voleje nikým nehlídaný Vitík, který v pádu namířil do protipohybu gólmana. I nadále si tvořili šance především Pražané, kteří těžili z nedůrazu jablonecké defenzivy. Jejich příležitosti ale často nekončily ani střelecký pokusem nebo mířily vedle domácí brány. Druhá trefa tak přišla až po dalším rohu ve 27. minutě, kdy vysoký míč poslal za záda Jana Hanuše tentokrát hlavičkou opět Vitík.

Třetí zásah přidal Martin Minchev 10 minut před poločasovou pauzou, kdy obdržel přihrávku za obranu a po rychlém sprintu bezchybně obstřelil gólmana. Ani tím ale hororový poločas pro Severočechy neskončil. Ve 39. minutě dostal opět mnoho prostoru Kairinen, který si tak mohl navést míč na osu hřiště odkud dalekonosnou dělovkou rozvlnil síť. Pověstného "bůra" potom v nastaveném čase první půle dokončil po lahůdkovém lobu Qazima Laciho Tomáš Wiesner. Albánský záložník si tak připsal už třetí asistenci v zápase.

A téměř ihned po změně stran mohlo být pro domácí ještě hůře, Jakub Pešek ale z prostoru pro penaltu mířil vedle. S vědomím toho, že Jablonečtí už nemají co ztratit, se i jejich hra zlepšila, k nebezpečnému ohrožení sparťanské brány to ale dlouho nevedlo. Až po hodině hry mířil zpoza vápna milimetrově přesně k bližší tyči bývalý hráč Letenských Václav Drchal, a postaral se tak alespoň o symbolický zásah Severočechů. Více už toho ovšem hráči nepředvedli.

Úřadující mistr tedy pokračoval ve spanilé jízdě ligovou soutěží a opět zvítězil. V příštím kole se 19. srpna představí v Teplicích, Jablonec bude hrát tentýž den v Karviné.

Více informací k zápasu

FC Zlín - Slovan Liberec 1:1

12.08.2023 15:00

Góly: 35. Jakub Janetzký - 15. Christián Frýdek

Zlín remizoval ve čtvrtém kole FORTUNA:LIGY na domácím stadionu s Libercem 1:1. Úvod utkání jasně opanovali hráči severočeského celku, za což byli po čtvrthodině odměněni trefou Christiana Frýdka. Po inkasované brance se ale chopili iniciativy domácí, jejichž tlak vyústil ve vyrovnání zásluhou Jakuba Janetzkého. "Ševci" tak popáté za sebou na vlastním hřišti se Severočechy neprohráli a připsali si premiérový bod v novém ligovém ročníku.

Zlínu se v prvních třech kolech nepodařilo získat ani bod, přesto nemusela být nálada v jeho šatně příliš ponurá. "Ševci" v předešlých zápasech potrápili Spartu i Slavii, se kterými prohráli pouze o gól. Na hřišti sešívaných ovšem za těsný výsledek vděčili gólmanovi Stanislavu Dostálovi, jenž předvedl i přes dvě obdržené branky famózní výkon. Nyní Moravany čekal souboj s poměrně oblíbeným Libercem. Ten na svém hřišti v posledních osmi ligových duelech hned šestkrát porazili.

Navzdory tomu byl od úvodu v permanenci právě zlínský gólman Dostál, tentokrát však odolával pouze čtvrt hodiny. V 15. minutě totiž úspěšně zakončil sprint téměř od poloviny hřiště střelou mezi obránci Frýdek. Krátce nato si první šance vytvořili i "Ševci", série dvou hlaviček ale nakonec brankáře neohrozila. O poznání nebezpečnější byl ve 27. minutě Tom Slončík, který obešel obránce, následně mu ovšem Olivier Vliegen dokázal dobře zúžit střelecký úhel a s jeho pokusem si poradil. O chvíli později dostal příliš prostoru za vápnem Tomáš Čelůstka, a mohl si tak míč postavit ke střele. Jenže ta skončila pouze na horní tyči liberecké branky. Nakonec se domácí radovali ve 35. minutě, kdy balon po rohu propadl na Janetzkého, jenž poslal nechytatelnou hlavičku do sítě Liberce.

Po změně stran se oba celky střídaly v tlaku, dlouho ale ani na jedné straně herní převaha nevyústila ve větší gólovou příležitost. Až v 62. minutě se po rohu vyšplhal nejvýše do vzduchu domácí Jakub Kolář, avšak jeho hlavička zamířila vedle levé tyče. Krátce nato vracel přetažený centr před bránu Nedjeljko Kovinič, míč byl ale pro naskakujícího Antonína Fantiše příliš vysoký. V závěrečných minutách opět více s balonem operovali domácí, vítězné branky už se ale nedočkali, jelikož trefě Koviniče v nastaveném čase předcházelo ofsajdové postavení.

"Ševci" tak oslavili alespoň první získaný bod v ročníku. V příštím kole je čeká 20. srpna zápas na novém stadionu v Hradci Králové, Liberec se o den dříve střetne s Pardubicemi.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 2:0

12.08.2023 15:00

Góly: 90+2. David Buchta, 90+6. Abdullahi Tanko

Baník Ostrava zvítězil ve čtvrtém kole Fortuna Ligy na vlastním hřišti s Hradcem Králové 2:0. Domácí z výrazné převahy na míči vytěžili rozhodující trefu až v nastaveném čase druhé půle, kdy se pod první triumf Slezanů v nové sezoně podepsal střídající David Buchta. Další odchovanec Matěj Šín pak ještě v závěrečných vteřinách ideálně nacentroval na skórujícího Abdullahiho Tanka. S výhrou domácích tak skončila úctyhodná bilance trenéra Jozefa Webera, jenž v konfrontaci s baníkovci prohrál až 10. odkoučované vzájemné střetnutí.

Úvod ligové sezony zastihl oba celky v odlišném rozpoložení. Slezané získali ve třech duelech jediný bod za bezbrankovou remízu se Slováckem a výrazné zlepšení se nedalo očekávat ani proti Hradci, s nímž Baník v lize vyhrál pouze jednou z posledních šesti vzájemných klání. "Votroci" navíc v minulém kole před zaplněnými tribunami nového stadionu smetli pěti góly České Budějovice.

Na ostravském trávníku ovšem tahali Hradečáci od začátku za kratší konec. Průvan v jejich defenzivě dělal zejména Ladislav Almási, který se navíc v 10. minutě dožadoval pokutového kopu. Rozhodčí Vít Zaoral, jenž si odbyl premiéru v české nejvyšší soutěži, však zákrok na slovenského forvarda nevyhodnotil jako penaltový. Baník z výrazné dominance v držení míče vytěžil další šanci až ve 39. minutě, kdy po samostatném úniku zakončoval Filip Kubala, gólman ovšem jeho obstřel k pravé tyči perfektně vykryl. Ostravský útočník selhal i na sklonku úvodního dějství, kdy z ideální pozice ve vápně pouze napálil dobře postavenou obranu.

Po návratu z kabin se Weberovi svěřenci herně vyrovnali soupeři a postupně si vypracovávali více ofenzivních akcí. Aktivita na obou stranách v průběhu zápasu opadala, a trenér domácích Pavel Hapal se tak snažil oživit hru střídáním. Jeho žolík Tanko však po dvou minutách na hřišti předvedl pouze herecký výkon při pádu ve vápně, za který si vysloužil žlutý kartonek. Baníkovci přetavili závěrečný tlak ve vítěznou trefu, když se v nastaveném čase prosadil parádní ranou do levé šibenice střídající Buchta. Zaskočenou defenzivu Votroků ještě potrestal o chvíli později hlavičkou z hranice malého vápna Tanko.

Baník tedy dovedl utkání do vítězného konce a dočkal se první výhry v sezoně. Na tento úspěch se pokusí navázat 20. srpna proti Slavii, Hradec Králové vyzve ve stejný den o poznání snazšího soupeře ze Zlína.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
4
4
0
0
13 : 3
12
2
Slavia Praha
4
4
0
0
8 : 2
12
3
Sigma Olomouc
4
3
0
1
7 : 4
9
4
Viktoria Plzeň
4
2
1
1
9 : 5
7
5
FK Mladá Boleslav
4
2
1
1
7 : 5
7
6
1. FC Slovácko
4
2
1
1
5 : 3
7
7
FK Teplice
4
2
1
1
4 : 3
7
8
Bohemians Praha 1905
4
2
0
2
3 : 3
6
9
Slovan Liberec
4
1
2
1
6 : 5
5
10
FC Hradec Králové
4
1
1
2
6 : 6
4
11
Baník Ostrava
4
1
1
2
4 : 6
4
12
FK Pardubice
4
1
1
2
4 : 7
4
13
MFK Karviná
4
1
0
3
7 : 8
3
14
FK Jablonec
4
0
2
2
2 : 8
2
15
FC Zlín
4
0
1
3
3 : 8
1
16
Dynamo České Budějovice
4
0
0
4
5 : 17
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (216)

Přidat komentář
Rustin Spencer Cohle

Zaplať panbůh za tři body, ale stejně je to skandál.

Reagovat
ratusek

Škoda no. Neumětel drží Tetoura, Rigo a Šín na lávce a jak nastoupí tak zabodují. A příští špíl zase na lavce a v obraně zase Lišák namísto Pojezného

Reagovat
HorajzmAmmann

Hapal génius

Reagovat
thewall

Jen Madleňák mu to pokazil.

Reagovat
zorz767

jo, vyšla mu všechna střídání

Reagovat
Sztanda

Baník

+ vytvořené šance

+ konečně čitelný herní projev

+ prolomení střelecké smůly

+ atmosféra

+ Kubala, byť střelecky selhal, jinak dobrý

+ povedena střídání, je tam kvalita v šířce kádru

+ ukázal se Rigo ze muže byt posila

Hradec

- hrozne hrozne málo dopředu, chyba Webera, slabiny Baníku v obraně vůbec nevyuzil

+ jedine pozitivum Bajza, to je fantom

Reagovat
Prometheus

Neskutečný rozbor, klobouk dolů

Reagovat
meno

Kubala nemá co dělat v Baníku, má být mnohem výš

Reagovat
Pablos

ve Slovácku

Reagovat
Salfovic

Hradec teda dobrý jelita, nechat si dát takovej gól tři minuty před koncem.

Reagovat
zorz767

Hapal zavřel huby kritikům. Vacíno bude chodit kanálama

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec se po té výhře nad Baníkem pořádně zasekl.

Reagovat
Stannis Baratheon

Kéž bychom hráli proti Baníku častěji

Reagovat
ratusek

Pod Kozlem se hýbe židle a to ho tady někteří Baníci furt chtějí k Ačku, že byla chyba ho vyrazit

Reagovat
PavlíčeQ

kdyz prehlidnu prvni polocas tak jsme v podstate vyhrali

Reagovat
Sztanda

Reagovat
Losinho

remíza, nevim proč by Sparta měla mít všechny body

Reagovat
ratusek

kde je nějaká spravedlnost

Reagovat
didosh

Reagovat
delfin

Reagovat
$dolar$

takova Banikovska vyhra

Reagovat
wwwx

Reagovat
Salfovic

Navíc ti pak vyjde tvůj tip

Reagovat
ratusek

Dokonce jste udrželi i to čisté konto. RLVCD

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fabec1222

Kurvy Příbramský, snad spadnou mrdky

Reagovat
monty25

Ti podělali tiket nebo co?

Reagovat
Ahoso Widaho

a Starka do krimu už jen tak z principu.

Reagovat
didosh

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
smazaný uživatel

A PSG můžou vzít s sebou.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
SuperBanikovec

Vsazet proti Kroměříži je hodně nebezpečné

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Si vsadili, když nedostávaj výplaty..., ty složenky se samy nezaplatí...

Reagovat
smazaný uživatel

12/105 ✔

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
dest1l

Reagovat
delfin

Reagovat
Salfovic

Reagovat
10adam

Reagovat
Pokahontas

Jablonec nejhorší domácí porážka v české lize vůbec - doposud to bylo max.o 3 góly.

Taky jednoznačně nejhorší domáci poločas,a dost možná i nejhorší poločas za působení v lize vůbec.

Kupodivu však nikoliv poprvý doma pět inkasovanych gòlů,to se na Střelnici povedlo cca před 10 lety už Znojmu (legendárních 5:5).

Kdyby chtěl být člověk za každou cenu pozitivní,mohl by uvést článek o zápase třeba nadpisem ,,Jablonec letos jako první tým dokázal nad Spartou vyhrát poločas"

Reagovat
Salfovic

To by mohlo být na webu Jablonce, podařilo se nám ve druhém poločasu porazit Spartu, ale k bodům to nevedlo.

Reagovat
naheCZ

Jablonec jako první tým ligy vyhrál nad Spartou poločas, na body to však nestačilo.

To zní jako něco, co se mohlo objevit na sport.cz

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Šok na Střelnici! Jablonec jako první porazil Spartu, na body to však nestačilo!

Reagovat
ondrasch77

Jak dlouho sleduješ českou ligu, že dokážeš napsat takovou blbost?

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/5-kolo-prvni-ligy-slavia-teplice.A130819_173051_fotbal_min

Reagovat
veikko

Tak Smrž se podle Sportu nesnáší s Weberem a chce ho Baník. To by byla bomba ho získat, na ligové poměry vynikající a nedoceněný hráč. Ideálně by se hodil asi na pravý kraj tříobráncového systému, pokud nechceme odstavit Ewertona v 3-5-2. Možná s ním ale počítají na DM místo Bouly, což ale není jeho primární post a aby tam nedopadl nakonec jako Kaloč...

Reagovat
Prometheus

Kaloč může být rád, že je v ligovém kádru. Hrozný poleno

Reagovat
veikko

Jako DM ano, jako box-to-box záložník je to na ligu hráč úplně v pohodě. Z nějakého důvodu má ale absolutní většina českých trenérů pocit, že vysoký silný hráč může hrát jedině v defenzivě nebo na hrotu útoku.

Reagovat
Axelrose

Tvl, po půlce jsem jel raději do Pce na Škwor.

Naprostá demolice Peltonce, ten starosta co měl slavnostní výkop se musel přestěhovat do Liberce, páč to byla kurva velká ostuda. Možná větší, než sedět vedle Pelty na tribuně.

Reagovat
monty25

A já si říkal, proč letos Škwor nehrál na Chodrockfestu v Domažlicích a oni hráli u vás. Ne snad, že by mi chyběli...

Reagovat
Axelrose

V pátek hráli někde v Jihlavě, včera u nás na Friends festu.

Tak nebylo to špatný, ale Metallica to není, no

Reagovat
monty25

V Domažlicích hráli loni touhle dobou a jejich zpěvák byl dost nachcípanej.

Reagovat
Axelrose

Tak oni taky dost "lejou"

Jsem se včera chvilku bavil s Hrdličkou a říkal, že léto a fesťáky jsou docela záhul

Ale výkon kapely i celkový dojem více než uspokojivý.

I když to možná bylo tím, že před nimi hráli Sebastián, nebo jak se jmenovali a to byl tedy rozdíl.

Tepláky dneska škoda.

Reagovat
John Obi Mikel

Béčko

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál Standa, nebo se chystá odpoledne za áčko?

Reagovat
John Obi Mikel

Nehrál, je na lavičce áčka.

Reagovat
ACSeRw!n

jako ze to nedokazal obehat oboje ?

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Greny

KOukam že ten Sy se vám vyplatil už druhý hráč z druhé ligy co jste nám přebrali a oba jsou v hajzlu

Reagovat
John Obi Mikel

Jeho čas ještě přijde.

Kdo je ten první hráč?

Reagovat
Greny

Blecha

Reagovat
Prometheus

Peltu by měli zavřít už jen proto, že angažoval Latala

Reagovat
ondrasch77

Tak to je tak jediný za co by mohli zavřít...

Reagovat
KingMaster13

Hodně důležitá výhra a přesně takové jsou v boji o titul klíčové. V Bolce se bude letos vyhrávat hodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Sparty, ta tam v říjnu po výhře o 4 góly "zaokrouhlí" počet bodů na 39.

Reagovat
John Obi Mikel

Nepovedený výkon, nervozita až do konce, ale jsem rád, že se to zvládlo ukopat. V posledních letech tyhle zápasy rozhodovaly o titulu. Teď zvládnout čtvrteční odvetu, po dnešku očekávám, že bude hrát Ousou. Ten dnes předvedl pouze jedinou chybičku v bránění, ale zase rozehrávkou moc nepřesvědčil, tak snad nevymyslí žádnou blbost.

Reagovat
KingMaster13

Prostě dneska to byl typickej zápas který se musel urvat silou vysloveně. Párkrát za sezonu nás to prostě zastihne. Loni jsme nedokázali vyhrát snad jedinej kde se nedařilo. Ten tým mi mentálně letos přijde o dost lepší

Reagovat
Hasan Šáš

Tyhle podzimní zápasy o ničem nerozhodují, Obi. Až na jaře uvidíme, jestli je ve slávistech stále komplex posledních let, ztrácet jak nepříčetný s kdejakým komikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože třeba loni na podzim jsme neztráceli venkovní zápasy?

Reagovat
Hasan Šáš

To byly očekávaný ztráty - v Olomouci, na Slovácku, to je normální. Snad jenom Hradec byl provar. Ale až jaro to všechno rozčíslo.

Reagovat
kilobyte

Tak tu odvetu snad nemůže posrat ani Ousou v nejlepší formě.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Losinho

Holde my Kačaraba

Reagovat
Losinho

Mně přišel Ousou zase tragicky nejistej.

Reagovat
Mass

Nejistej v čem? Že neprohrál ani jeden souboj?

Reagovat
John Obi Mikel

Jawo si ho tam jednou povodil jako žáčka, jinak takový průměr.

Reagovat
Losinho

Já jich tam pár prohranejch teda viděl a jeho rozehrávku zmiňovat ani nebudu. Ale určitě lepší než aby tam byl Kačaraba.

Reagovat
emisarpravdy

Taky na mě tak působí

Reagovat
ratusek

Vždy to Dnipro je naprosto zoufalý, tam vyhrajete i s béčkem. Absolutně nechápu, jak mohli trápit Panathinaikos

Reagovat
Mass

Možná že tak zoufalý není a Slavia hrála dobře? No to u nás dobře hrát nejde, jen soupeř může být zoufalý.

Reagovat
PBLead

Reagovat
ratusek

Slavia hrála dobře. Ale po těch kecech o Dnipru jsem čekal víc. Ti by měli problém se u nás zachránit

Reagovat
kilobyte

Když trápili Panathinaikos, tak je prostě Slavia nemohla takhle přejet jen tím, že hrála dobře. Slavia hrála dobře a Dnipro hrálo špatně.

Reagovat
KingMaster13

Klidně mohli zahrát špatně ale zoufalci to prostě nejsou. Jak zmiňuješ Panathinaikos trápili dost a ten pak klepnul Marseille

Reagovat
ratusek

Takže vy byste klepli Marseille

Reagovat
Losinho

Odešel jim naprosto klíčovej hráč pár dní před zápasem, to by položilo i lepší týmy.

Reagovat
Coutinho10

ufff...chce to ale dávat 2. gól, aby to bylo klidnější

Reagovat
Mass

Stěžuj si u Micka, měl ho na noze.

Reagovat
Coutinho10

j měl to potáhnout a dával by do prázdný...chtěl to mít rychle za sebou

Reagovat
Losinho

Klasika, tam klid v zakončení holt nebude nikdy.

Reagovat
Slovácký trojboj

Zápas mě bavil. Zlaté tři body. FC SLOVÁCKO

Reagovat
AjaxFans

Jak to vypadalo herně? Měl jsem dnes dost práce

Reagovat
Slovácký trojboj

Celkově jsme byli lepší, ale Bohemka, hlavně v první půli taky měla šance. Jo a v neděli sa nedělá

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
Mass

Za co byla redka?

Reagovat
Slovácký trojboj

Cicilia loket. Ale nemůžu hodnotit, protože jsem byl na hajzlu

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zdechlina

Jasná redka. Je to dick

Reagovat
Slovácký trojboj

Už jsem to viděl. Kokot . A to jsem si myslel, že MSVCD

Reagovat
Zdechlina

Svědík ví co dělá. To spíš Vecheta nemá vůbec tucha, co na tom hřišti dělá. A Rigi je dobrý hráč, udrží míč, ubojuje. Jen mu občas přepne, to se musí zlepšit.

Reagovat
doshcz

nechapu ze mu neni vedeni schopny privest hrace

Reagovat
Zdechlina

To nechápe víc lidí. Argument, že jsme daleko od Prahy, a nikdo sem nechce, ten neberu. Snad se Juroška dá dohromady. Kdyby dal dnes ten nájezd, tak žádné filmování není třeba...

Reagovat
Slovácký trojboj

S Vechetou souhlas. Cici je kvalitní hráč a já ho mám rad. Bojovný útočník ze staré školy. A s tou zkratkou to byl opilecký pokus o vtip, který nevyšel. Radši si spát...

Reagovat
Slovácký trojboj

* jdu

Reagovat
Stannis Baratheon

12/105

Reagovat
Mass

Prosim tě, nehraj si na debila

Reagovat
meno

Reagovat
zorz767

Kuliče bych do budoucna viděl jako trenéra pro Spartu, až časem Priske odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Priske je o rok mladší než Kulič. Až bude ve Spartě končit (po odhalení své sochy před stadionem), bude už Kulič možná v důchodu. Po Priskem to spíš převezme Láďa Krejčí.

Reagovat
Greny

Ten ale bude v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemyslím Láďu ofsajda, ale kapitána. Ten bude v době Priskeho odchodu končit v PL, kam půjde dohrát kariéru po letech ve Španělsku a Saudské Arábii.

Reagovat
ACSeRw!n

ten je prechlasta vsechny

Reagovat
$dolar$

Reagovat
zorz767

No a ten Kolář, ten je na fotbalistu tlustej jako prase. Holt zeťáček.

Reagovat
Remt

Zabere víc místa, to byl účel

Reagovat
Losinho

Tlustej jde vždycky do brány, nevim co je na tom divnýho.

Reagovat
Mass

Proč by nemohli tlustý taky hrát?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Asi nic , jen je škoda že se u vás neměří očividně všem stejně .. (Kolář, Tecl, Bořil, nebo třeba Ousou vs třeba Plavsic, Santos, Vlcem, Jurášek mladej)

Reagovat
emisarpravdy

Jak bys proboha mohl merit stejně Bořilovi a Santosovi?

Reagovat
Losinho

Santos by zasloužil veřejnou popravu. Vlček hrál loni v zoufalejch Budějkách, myslím že post 3./4. stopera pro něj není žádná ostuda. Jurásek si základ objektivně fakt nezaslouží, i když mu fandím. Ousoua chtějí prodat stůj co stůj, za mě je horší než Kričfaluši už teď. Totéž Kačaraba.

Bořil, Tecl a Kolář je normální protekce, jsme v Česku vole

Reagovat
didosh

Reagovat
kilobyte

Hlavně že si dělali srandu ze Schmeichela.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Mass

Budějovice mají zatím pěkný skóre.

Reagovat
zorz767

A hlavně si drží průměr obdržených branek na zápas.

Reagovat
wwwx

Šulcovi to přeju. Vloni v té bídě v Jablonci byl jeden z mála, co něco předváděl. Nechápal jsem, proč ho Koubek nechával v začátku sezóny na lavičce. Snad půjde někam ven.

Reagovat
meno

Neměl kondici po U21 a volnu

Reagovat
Kucka

Reagovat
dinss

Tak jestli pustíme Květa, jakože jo, tak nutně někoho potřebujeme do středu. Jinak dneska dobrý výkon a až na dvě chyby i solidně v zádu.

Reagovat
Firkraag

A kam by případně šel?

Reagovat
John Obi Mikel

Turecko

Reagovat
Firkraag

Díky, cením

Reagovat
Mass

Sivasspor

Reagovat
Firkraag

Díky, cením

Reagovat
Losinho

Turecko

Reagovat
Firkraag

Díky, cením

Reagovat
Blasphemer

Už je v Turecku.

Reagovat
Firkraag

Díky, cením

Reagovat
dinss

V Turecku už je.

Reagovat
Firkraag

Díky, cením

Reagovat
Pablos

Všichni jsou už v Turecku

Reagovat
Firkraag

Díky, cením

Reagovat
Pepe1911

Já tam taky jdu

Reagovat
Firkraag

Díky, cením

Reagovat
Sosi

Na letadlo by šel

Reagovat
Firkraag

Díky, cením

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemám přístup k nejaktuálnějším zprávám ze světa fotbalu a přestupů, takže vám nemohu poskytnout přesné informace o tom, zda Šulc přestoupí z Plzně do Sivassporu. Doporučuji vám sledovat oficiální kanály klubů a sportovních médií, které budou obsahovat nejnovější informace o přestupech hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, ono je to o Květovi a ne Šulcovi. Ale to je fuk, bílí stejně vypadají všichni stejně, Turci nepoznají rozdíl.

Reagovat
Cotton

Co do toho pleteš Turky? On šel teď někdo z Plzně do Turecka?

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rothbard

Šel k Turkovi. Nevím, jestli to tu někdo napsal.

Reagovat
Sosi

Nepsal, díky

Reagovat
St. Pauli

Cenim.

Reagovat
PavlíčeQ

nesel, letel.

Reagovat
Martin9719

Ne někoho, jednoho určitého odchovance.

Reagovat
Blasphemer

ŠULC ŠULC ŠULC

Reagovat
zorz767

Reagovat
martin1

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Hasan Šáš

Chci Podroužkův ovar, hned teď!

Reagovat
John Obi Mikel

Budějky maj pevnou obranu, to nemohu říct.

Reagovat
Mass

Co oceňuju, že se snaží pořád hrát celkem ofenzivně.

Reagovat
Salfovic

Soupeři to taky oceňujou.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
C-M@ster

Já Podryballu dál věřím.

Reagovat
Urbis__

Fanta: tohle kolo se bodově docela povedlo že?

Reagovat
Greny

Nechápu jak tu fantu můžete hrát to je hnus a těžká diskriminace

Reagovat
Urbis__

Já teď hrál první kolo. Co je tam diskriminujícího?

Reagovat
Greny

Že někdo hraje za devadesát mega a někdo za 100,??

Reagovat
Urbis__

Asi hraju za 90, nějak mi to nevadí. Ceny těch hráčů jsou stejně mimo.

Reagovat
Urbis__

Viz Šulc za 5,6 a Vitík za 5,6 ....

Reagovat
Salfovic

To byl Šulc ještě podhodnocenej, po včerejšku by byl za víc.

Reagovat
Urbis__

Nechci vidět ty ceny na startu ligy. To museli být úplně nesmyslné.

Reagovat
db18

To se ale projeví až za dýl...

Reagovat
Miguel19

Lepší útok, než intergalaktický Trpišovský. Koubek solí!

Reagovat
Kiss Me Polka!

Plzeň se vrací kam patří?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
wwwx

Po dvou zápasech s největšími tragédy v lize? Přijde plichta s Olomoucí a návrat do reality.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
$dolar$

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

To platilo po 2. kole.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Manik...

Reagovat
ACSeRw!n

Podry jede

Reagovat
bobis21

Přesně dle očekávání zatím.

Reagovat
Pablos

Jj hodnotit jeho práci po čtyřech kolech jak kdyby byl trenér...

Reagovat
bobis21

Já ji hodnotil už dávno předtím, než na tu pozici přišel. Když byl kretén ve sportu, nevidím důvod proč by najednou měl přestat být kretén.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
vestinustarychdubu

Já kdykoli vidím Podroužka, tak se ve mně vařej chcanky z toho, jak uslizle prostě působí a mluví. Jsem na něj zvědavej, popravdě mu moc nevřím, ono chrlit moudra a hrát si na CSM, je trošku něco jinýho, než realita, ale tak aspoň si může na twitter dát že je GSM.

Ale třeba zrovna ve výsledku překvapí.

Reagovat
Pablos

Mně je lhostejnej... ani mi nesere ani ho nemusím něják vyloženě, prostě nic. Jde mi spíš o to, že jsem tu neviděl za ty kola ani jeden negativní koment na tu dvojici trenérů, ale přesto na Podroužka každé kolo.

Reagovat
kilobyte

Nakonec je vlastně Podroužek nejlepší SŘ (i když vlastně ještě není) v ČR. Protože všechen tlak je na něm a tým může v klidu pracovat.

Reagovat
Pablos

No nejlepší je jak se to tu ohýbá ...že MB nevypadá špatně, za to tady může jedině Kulič a né Hoftych jako SŘ. A u Budějovic zase všechno jen Podroužek

Reagovat
kilobyte

Nedej bože, aby MB začala prohrávat a ČB vyhrávat. To by pak museli vymyslet, jak to hodit na Podroužka.

Reagovat
Pablos

To se vytáhne Zápotočný kdyžtak

Reagovat
John Obi Mikel

Tam za to bude moct Hoftych a Zápotočný.

Reagovat
Rothbard

CSM vs. GSM je rozdíl 1 písmeno.

To není tak těžké na přizpůsobení se.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

Reagovat
Greny

Jsem zvědav , někde v Zajíci říkal že kdyby neměli výsledky ze nechce hned odvolávat trenéry ale dát jim více času atd

Reagovat
St. Pauli

Tak jako zbrkle odvolavat Zapa s Niklem by byla hloupost mnohonasobne vetsi, nez je tam jakkoliv predrzovat.

Reagovat
Salfovic

Líšeň přivádí posilu z AC Milán. Gambáč liga nejlepší liga a druhá přinejhorším šestá nejlepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele