FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola nadstavby: Slavia oddálila oslavy Sparty

20.05.2023, 16:59, aktualizováno 21.05.2023, 17:04
Komentáře a souhrny
Václav Jurečka (© SK Slavia Praha)

Sparta otočila derby s Bohemians, vyhrála 2:1 a je krůček od titulu. Dnes však nakonec ještě neslaví, neboť Slavia díky Jurečkovi dokázala rozuzlení alespoň o pár dní oddálit. Slovácko ani Olomouc si v boji o Evropu nepomohly. Liberec vysoko zdolal Hradec a nakročil k sedmému místu. Ve skupině o udržení mají jistotu záchrany Baník, Jablonec a navzdory porážce i Teplice. Zlín ve přiblížil na jediný bod Pardubicím...

O titul

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 2:1

20.05.2023 18:00

Góly: 6. Václav Jurečka, 69. Václav Jurečka - 56. Rafiu Durosinmi

Alespoň matematicky zůstává Slavia dál ve hře o titul. Sešívaní porazili Plzeň a na vedoucí Spartu i po 33 ligových utkáních ztrácí pět bodů. Jelikož však v sobotu zvítězili i Letenští, tak se šance slávistů na první místo výrazně snížili.

Vynikající formu potvrdil Václav Jurečka. Útočník sešívaných navázal na dva týdny starou kanonádu proti Bohemians, byť tentokrát se místo čtyř přesných tref spokojil "jen" s dvěma góly. I ty ovšem stačily na vítězství 2:1. Plzeň sice prohrála podruhé v řadě a na ligové vítězství čeká již pět ligových klání, zároveň ale ví, že už nepřijde o třetí místo.

V bráně Viktorie dostala od úvodu prostor obvyklá brankářská dvojka Tvrdoň, jenž však na hřišti nakonec dlouho nevydržel. Ještě před svým vynuceným vystřídáním ale stihl jednou inkasovat. Nejprve jej sice rozchytal dalekonosným pokusem Matěj Jurásek, nicméně taktéž v páté minutě spustila Slavia gólovou akci. Na levé straně vše začal David Jurásek, po jehož přihrávce vyhledal Schranz v pokutovém území Jurečku, který Tvrdoně překonal střelou pod břevno.

Po čtvrthodině hry již došlo k avizované změně mezi třemi tyčemi Západočechů. Tvrdoňovi bolestivě přišlápl ruku běžící Matěj Jurásek, načež gólman Plzně musel místo přepustit tradiční jedničce Viktorie Staňkovi. Hosté však v první půli střídali nedobrovolně ještě jednou. Ve 29. minutě se totiž bolestivě srazili Hejda s Kašou, načež první jmenovaný musel chtě nechtě opustit kolbiště.

Staněk do přestávky musel likvidovat hlavičku Ogbua po rohovém kopu i zakončení Schranze zblízka. Západočeši si během prvního poločasu vypracovali jednu slibnou příležitost, jenže Květ zakončil rychlý protiútok nepřesně. Po změně stran ovšem Viktoria začala aktivně. Hlavička Durosinmiho z 54. minuty ještě přeletěla břevno, hned od dvě minuty později se ale stejný hráč stal adresátem patičky od Kopice. Durosinmi si poté na hranici pravidel odstavil Oscara a propálil gólmana sešívaných Koláře - 1:1.

Slavia si vedení chtěla v podstatě okamžitě vzít zpět. Volej Douděry z 63. minuty však letěl příliš vysoko, Jurečkovu tutovku nedlouho poté bravurně zlikvidoval Staněk a další pokus Douděry zpoza pokutového území skončil v rukavicích strážce svatyně Západočechů. V 69. minutě si ale Jurečka naběhl na šikovnou přihrávku od Oscara a křižnou ránou se trefil přesně k tyči mimo dosah Staňka - 2:1.

V nastavení sice mohl hned dvakrát vyrovnat Vydra, avšak napoprvé těsně nedosáhl na pas od Havla z levé strany a poté jeho zakončení na poslední chvíli zablokoval bránící Ousou. Pumelici Kaši zase čapil Kolář a výsledek se tedy po závěrečném náporu Viktorie již nezměnil.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 2:2

20.05.2023 15:00

Góly: 45. Stanislav Hofmann, 85. Jan Kalabiška - 50. Denis Ventúra, 80. Pavel Zifčák

Fotbalisté Slovácka remizovali ve třetím kole skupiny o titul na vlastním hřišti s Olomoucí 2:2. Domácí, motivovaní případným posunem na pohárové příčky, šli do vedení na konci první půle, kdy se ze vzduchu prosadil Stanislav Hofmann. Krátce po změně stran se však gólové radosti dočkali i Hanáci, kterým obrat zajistili Denis Ventúra a Pavel Zifčák. Tým ze Zlínského kraje se nevzdal a duel dokázal alespoň zremizovat, díky čemuž se bodově dotáhl na Bohemians.

Pro Olomouc skončilo minulé kolo zcela pohádkově. Nečekaná výhra v Plzni v kombinaci s remízou Slovácka v pražském Ďolíčku vrátila hosty do boje o konečnou čtvrtou příčku. Bodová ztráta v Uherském Hradišti by je však o tuto možnost okamžitě připravila, a tak Václav Jílek musel vymyslet plán, díky kterému by Hanáci poprvé od roku 2012 dokázali na Městském stadionu Miroslava Valenty vyhrát.

Mírně aktivnější Sigma zahrozila poprvé v deváté minutě, kdy pozornost Filipa Nguyena vyzkoušel ranou z hranice pokutového území Mojmír Chytil. Vzápětí se obraz hry vyrovnal a ani jeden z celků se do blízkosti soupeřovy branky nedostával. Až krátce před půlhodinou hry měl na kopačce vedoucí trefu střídající Pavel Juroška, jenž na hrací ploše nahradil zraněného Milana Petrželu. Mladičký záložník v přímé konfrontaci s Matúšem Macíkem ale neuspěl, slovenský gólman přízemní střelu skvělým zákrokem zneškodnil. Na konci 41. minuty hlavičkoval po vzdušném souboji kapitánů Michal Kadlec, pokus směřující k tyči si ale Macík pohlídal. Hostující brankář tak inkasoval až v závěru úvodního dějství, když tvrdou hlavičkou pod břevno poslal Slovácko do vedení Hofmann.

Olomoučtí přispěchali s odpovědí již krátce po příchodu ze šaten, když se v pokutovém území dostal míč se štěstím až k Ventúrovi, který střelou na dlouhou nohu vyrovnal. V 55. minutě mohl tým z Uherského Hradiště opětovně odskočit do vedení, Juroška si ale podruhé v utkání vylámal zuby na Macíkovi a v obrovské příležitosti zamířil pouze do nohy hostujícího gólmana. Chvíli nato hlavičkoval po rohovém kopu Filip Vecheta v další šanci Slovácka pouze mimo tři tyče. Oba celky si byly vědomy důležitosti případné další trefy, a tak se s blížícím koncem zaměřily více na obrannou činnost. V 80. minutě šokoval fanoušky domácího týmu Zifčák, který využil přesného centru a hlavou překonal Nguyena. O pět minut později ale využil volného prostoru ve vápně Jan Kalabiška a přízemním projektilem k tyči vyrovnal.

Také druhý vzájemný zápas hraný na tomto stadionu v rámci této sezony skončil nerozhodným výsledkem. Slovácko v příštím kole 23. května přivítá Spartu, v Olomouci bude hrát tentýž den Slavia.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 2:1

20.05.2023 15:00

Góly: 69. Ladislav Krejčí (pen.), 85. Jan Kuchta - 58. Adam Jánoš

Po třetím kole nadstavby má Sparta titul skutečně na dosah. Letenští s odřenýma ušima zvládli utkání proti Bohemians a dál drží před konkurenční Slavií pětibodový náskok. Ve zbývajících dvou duelech sezony tak vedoucímu celku soutěže stačí k jistotě prvního místa i jedna jediná remíza.

Výhra nad Bohemkou se přitom z pohledu sparťanů nerodila lehce. Nervózní svěřenci trenéra Briana Priskeho se jen těžko dostávali do příležitostí a dokonce inkasovali jako první. Poté jim ale hrubicí výrazně pomohl brankář "Klokanů" Roman Valeš. Obrat ve skóre pak režírovali především Jan Kuchta s Ladislavem Krejčím.

V první půli se Sparta do vyložené gólové příležitosti ani nedostala. Nejblíže vstřelení branky byl již ve třetí minutě Krejčí, jenž ve vzduchu přelstil Valeše, jeho hlavička ovšem přeletěla břevno. Další pokus Krejčího, který se po 20 minutách hry opřel do voleje, Valeš pro změnu vůbec nemusel řešit, neboť míč proskákal do zámezí. Vzápětí se na druhé straně naopak protáhl gólman Letenských Kovář, jehož štiplavým pokusem prověřil Hála.

Po změně stran začali aktivněji Bohemians. Kovařík v 53. minutě ještě z ostrého úhlu Kováře nezaskočil, za dalších pět minut už ale domácí inkasovali. Po chybě Panáka v rozehrávce se Klokani blýskli pohlednou kombinací. Na jejím konci připravil Puškáč patou pozici pro Jánoše, jehož pumelici zastavila až síť Kovářovy svatyně - 0:1.

Hosté nicméně o vedení zcela zbytečně přišli. Valeš si neuvědomil, že po souboji Kuchty s Jindřiškem, po němž forvard Sparty zůstal na chvíli ležet na zemi, nedošlo k přerušení hry. Brankář Klokanů tak položil balón na hrací plochu a chystal se merunu odkopnout. Toho ale využil Kuchta, který se míč snažil uzmout, což mu Valeš překazil jen za cenu nedovoleného zákroku ve vlastním pokutovém území. Letenští tedy dostali v podstatě zadarmo k dispozici penaltu, ze které skóre vyrovnal Krejčí.

V 85. minutě pak sparťané vsítili rozhodující gól zápasu. Krejčí prodloužil hlavou pas od Höjera na Kuchtu, jenž levačkou zakončil přesně k tyči. Letenští v závěru ustáli snahu Bohemky vyrovnat a získali tak důležité tři body.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
33
23
8
2
76 : 32
77
2
Slavia Praha
33
22
6
5
91 : 29
72
3
Viktoria Plzeň
33
17
7
9
59 : 36
58
4
1. FC Slovácko
33
13
10
10
40 : 42
49
5
Bohemians Praha 1905
33
14
7
12
54 : 57
49
6
Sigma Olomouc
33
11
12
10
50 : 44
45

O 7. místo - finále - 1. zápas

FC Hradec Králové - Slovan Liberec 0:4

21.05.2023 15:00

Góly: 20. Victor Olatunji, 29. Christián Frýdek, 45+2. Victor Olatunji, 88. Marios Pourzitidis

Fotbalisté Liberce si v prvním finále souboje o umístění ve Fortuna lize snadno poradili s domácím Hradcem a porazili jej 4:0. Leč se očekával vyrovnaný souboj, tak Severočeši od samého začátku udávali tempo hry. Nejvíce starostí obraně Votroků způsobil Victor Olatunji, který se dokázal v utkání prosadit hned dvakrát.

Stejně jako loni, i letos soupeři ve skupině o sedmé až 10. místo bojovali o milionovou prémii a lepší nasazení do MOL Cupu. Oběma týmům jen těsně unikla účast ve skupině o titul, ke které jim scházely shodně tři body. Do tohoto souboje prošli Východočeši po celkové výhře 2:0 nad Mladou Boleslaví, Liberec si zase v atraktivním dvojzápase poradil s Budějovicemi v poměru 6:3.

Úvod zápasu si do své režie vzali hráči Slovanu. První větší šanci si vypracoval Olatunji, když se s míčem odpoutal od obránce, nicméně trefil pouze boční síť. Lépe si vedl jeho krajan Ahmad Ghali, na kterého defenziva domácích zapomněla. Nehlídaný Nigerijec překonal brankáře hlavou, ovšem gól byl odvolán kvůli předcházejícímu ofsajdu. Nakonec to tak byl nejlepší střelec Liberce, kdo otevřel skóre. Olatunji si naběhl na přihrávku a obstřelem překonal Patrika Vízka. Ve 29. minutě se skóre zdvojnásobilo poté, co Christián Frýdek dorazil střelu do odkryté brány. V nastavení první půle se ještě do střely Lukáše Červa vložil znovu Olatunji a usměrnil balon nechytatelně za Vízkova záda, čímž upravil na poločasových 3:0 pro hosty.

Náskok hráčům Slovanu nejspíše stačil, protože po přestávce lehce sundali nohu z plynu. Votroci se také dostávali k míči, nicméně dlouho si žádný tým nevypracoval větší příležitost. V 55. minutě se zajímavě do odraženého míče opřel Marios Pourzitidis a jen těsně přestřelil. Řeckému obránci se vpředu zalíbilo a zakončení vyzkoušel ještě jednou. Jeho pumelici ovšem vychytal Vízek. Východočeši se své šance také dočkali, ale zužitkovat ji nedokázali, protože Daniel Vašulín nezvládl usměrnit centr do brány a z malého vápna přestřelil. V závěru na konečných 4:0 upravoval Pourzitidis, jehož domácí neobsadili při rohovém kopu a on je za to potrestal střelou k tyči.

První utkání tak pro sebe získal Liberec, který bude mít i výhodu domácí odvety. Ta se hraje na severu Čech 26. května.

Více informací k zápasu

O udržení

FK Jablonec - Zbrojovka Brno 1:0

21.05.2023 15:00

Góly: 28. Jan Král

Jablonec se ve třetím kole skupiny o udržení ve Fortuna lize mohl po více než měsíci a půl radovat z vítězství, když na svém stadionu porazil Zbrojovku Brno 1:0. Kouč moravského celku Martin Hašek se rozhodl v první půli nechat nejlepšího střelce soutěže Jakuba Řezníčka pouze na lavičce. Právě absence kanonýra se však ukázala být citelná, neboť hosté své šance neproměnili, za domácí se naopak trefil přesnou hlavičkou Jan Král.

Do utkání vstupoval v jednoznačně lepším rozpoložení Jablonec, který sice nevyhrál na první pohled děsivých osm zápasů v řadě, nicméně pořád mohl těžit ze svého zisku v základní části. Na barážové pozice měl náskok šesti bodů a mířil za záchranou, což se však rozhodně nedalo tvrdit o Zbrojovce. Ta prohrála čtyři z posledních pěti duelů a před utkáním jí stále hrozil přímý sestup.

Navzdory předpokladům vstoupil do utkání aktivněji brněnský celek. Už v šesté minutě mohl po dalekonosném centru Šimona Falty v dobré pozici hlavičkovat Lukáš Endl, míč ale netrefil ideálně a prostor mezi třemi tyčemi minul. Po čase se dostali do tempa i Jablonečtí. Ve 28. minutě se dokonce dočkali zasloužené branky, když Král lehkou hlavičkou prodloužil centr Daniela Součka až za záda Martina Berkovce. Zdvojnásobit vedení mohl po samostatném úniku Jan Chramosta, brněnský brankář ale perfektně vyběhl a jeho střelu zneškodnil. Naopak velké chyby se 34letý gólman dopustil o chvíli později, když při výběhu podskočil míč, před brankovou čárou ho ale na poslední chvíli zastoupil Jan Hlavica.

Podobného zaváhání se Berkovec dopustil i krátce po změně stran, tentokrát ale rozběhnutého Václava Sejka zastavil Matěj Hrabina. Na druhé straně se činil Jan Hanuš, když nejdříve vytěsnil dalekonosnou ránu Wale Musy Aliho na roh a následně vytáhl perfektní reflexivní zákrok proti hlavičce Hladíka. S přibývajícími minutami tlak Zbrojovky rostl, poctivý obranný blok Jablonce ale zvládal odvracet veškeré nebezpečí. K další šanci se tak Flinta probojovala až v 80. minutě, Adam Fousek však při střele podklouzl, a jeho rána tak letěla daleko vedle levé tyče. V závěru ještě vyzkoušel gólmanovy reflexy Róbert Matejov, Hanuš byl ale opět neomylný.

Jablonec tak konečně prolomil dlouhé čekání na výhru. V dalším zápase nastoupí 24. května v Pardubicích, Zbrojovka zamíří do Teplic.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 2:1

21.05.2023 15:00

Góly: 56. Ladislav Almási, 60. Srdjan Plavšić - 88. Daniel Trubač (pen.)

Baník Ostrava na domácí půdě porazil v utkání skupiny o udržení Teplice 2:1. Slezané dlouho nemohli vyzrát na gólmana Filipa Muchu, až v 56. minutě jeho kouzlo odčaroval Ladislav Almási, který se trefil poprvé od listopadu. Hned za další čtyři minuty zajistil svému týmu tři body Srdjan Plavšič, čímž korunoval výborný výkon v průběhu celého zápasu. Vzhledem k výsledkům dalších souběžně hraných střetnutí mají navíc po tomto kole jistou prvoligovou příslušnost pro další sezonu oba soupeři.

Ostravský celek poslední remízou 1:1 s Jabloncem téměř dokonal záchranu, avšak trenér Pavel Hapal přesto postavil nejsilnější možnou sestavu. Při rozsáhlé marodce ale dostal příležitost k ligovému debutu Patrik Měkota. Teplice se v tabulce nacházely o bod za Baníkem, v minulém kole porazily 2:1 Zlín a baráž jim hrozila jen v teoretické rovině. I s ohledem na to, že Severočeši měli ze všech soupeřů nejlepší formu, neprohráli totiž už pět utkání v řadě. Vítanou posilou do obrany byl návrat uzdraveného Jana Knapíka, který na hřiště vyběhl poprvé od 11. února.

Nejaktivnějším hráčem úvodní čtvrthodiny byl Plavšič, který svou rychlostí několikrát potrápil žlutomodrou defenzivu. Jeho snažení bylo korunováno překvapivým centrem z takřka nulového úhlu, po kterém Muhamed Tijani hlavou těsně minul tyč. Hosty táhl dopředu svou šikovností hlavně Daniel Fila, zatímco vzadu je držel Mucha. Ten se po odehraných 27 minutách blýskl proti dorážce Jiřího Fleišmana. Za dalších sedm minut domácí gólman sice kapituloval před Almásim, jenže VAR odhalil útočný faul vytáhlého útočníka. V nastaveném čase po rohovém kopu hlavičkoval nebezpečně Eneo Bitri, ale Mucha znovu vynikl.

Žlutomodří nezachytili úvod druhého poločasu, za což je ztrestal Almási. Dlouhým nákopem ze strany hřiště jej oslovil Fleišman a slovenský útočník si přesnou hlavičkou napravil pachuť z neuznané trefy. Severočeši byli rozhození inkasovanou brankou i sérií střídání a vzápětí kapitulovali znovu. Zasloužený zásah si připsal Plavšič, když po nepovedené teplické rozehrávce utekl s míčem a sám překonal Muchu. Stejný duel si oba zúčastnění zopakovali v 77. minutě a srbský záložník byl znovu úspěšnější, jenže si pomohl ofsajdovou pozicí, a tak opět zasáhl videorozhodčí. V úplném závěru skóre zkorigoval Daniel Trubač, když s přehledem proměnil penaltu, vybojovanou Mohamedem Yasserem.

Baník získal tři body a přidal definitivní razítko na záchranu v nejvyšší soutěži. V příštím zápase nastoupí 24. května na hřišti Zlína, Teplice pojedou do Brna.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Trinity Zlín 1:2

21.05.2023 15:00

Góly: 25. Pavel Černý - 36. Filip Balaj, 86. Antonín Fantiš

Zlín si připsal první venkovní výhru od srpna 2021, když ve třetím kole skupiny o udržení ve Fortuna lize zvítězil v Pardubicích 2:1. Po trefě nestárnoucího kanonýra domácích Pavla Černého se hosté vzchopili a ještě před pauzou vyrovnali. Ve chvíli, kdy zápas již spěl k dělbě bodů, však podcenil hrdina Východočechů z minulého kola Florin Nita centrovaný míč, a usnadnil tak cestu k vítězné trefě Antonínu Fantišovi. Ševci díky jeho zásahu stáhli ztrátu na konkurenty v boji o baráž na rozdíl jediného bodu.

Utkání bylo pro oba celky nesmírně zavazující, jelikož mohlo rozhodnout o sestupujícím z nejvyšší soutěže. V případě tříbodového úspěchu Pardubic by se jím stal Zlín, který před zápasem ztrácel na soupeře čtyři body. Mohlo za to minulé kolo skupiny o udržení, ve kterém Východočeši díky skvělému Nitovi, jenž zneškodnil dvě penalty během pěti minut, uspěli na hřišti Zbrojovky. Naopak porážka Zlína v Teplicích byla obzvlášť bolestivá, jelikož VAR Ševcům v samém závěru kvůli hře rukou neuznal vyrovnávací gól.

Žlutomodří se navíc museli vyrovnat se ztrátou Libora Kozáka, který na poslední chvíli vypadl ze základní sestavy kvůli zdravotním problémům. Východočeši vstoupili do duelu lépe a ještě v úvodní desetiminutovce se dostal k zakončení Černý, ten však z kvalitní pozice neohrozil branku hostů. Nakonec to ale přece jen byl kapitán Pardubic, kdo otevřel skóre. Domácí předvedli parádní týmovou akci, na konci které Černý po přihrávce Bartosze Pikula zakončil do odkryté brány Ševců. Po zlepšené pasáži svěřenců Pavla Vrby se později dostal na opačné straně ke střele Tom Slončík, jehož pokus sice zasvištěl těsně mimo, ale o chvíli později již zlínský mladík vytvořil gólovou asistenci. Na centrovaný míč si nejvýše vyskočil Filip Balaj a stav utkání byl opět vyrovnaný.

Po poločasové přestávce odolali žlutomodří rychlému nástupu týmu z města perníku díky velké obětavosti obránců a nepřesným mířidlům pardubických fotbalistů. Všem příznivcům FC Trinity Zlín, kterým moravský klub zaplatil jak vlak, tak i lístek na zápas, pořádně zatrnulo v 62. minutě. Polský záložník Pikul napřáhl z úctyhodné dálky a míčem orazítkoval pravou tyč brány. Nita musel napravit své špatné vyběhnutí při rohovém kopu hostů, když pokus Vukadina Vukadinoviče z hranice pokutového území vychytal téměř až na penaltovém puntíku. Další nepochopitelnou chybu Nity však už využil Fantiš hlavičkou z ostrého úhlu.

Zlín tak získal veledůležité tři body a zůstává ve hře o vyhnutí se přímému sestupu. V příštím zápase vyzve 24. května doma Baník, Pardubice mají taktéž doma Jablonec.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Baník Ostrava
33
11
9
13
50 : 44
42
12
FK Jablonec
33
10
10
13
49 : 59
40
13
FK Teplice
33
10
8
15
42 : 66
38
14
Zbrojovka Brno
33
8
7
18
40 : 63
31
15
FK Pardubice
33
9
4
20
32 : 61
31
16
FC Trinity Zlín
33
6
12
15
41 : 59
30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
Rizek

Kuchta fantastický. Valeš kámoš. A Mabil tragéd.

Reagovat
Blasphemer

Valeš je naprosto neuvěřitelný kripl. Být Veselým, tak ho okamžitě vyhodím a pošlu kouřit banány do Valdic. Sranda bude, až je toto bude stát poháry.

Reagovat
Salfovic

Proč nechytal Jedlička ?

Reagovat
Blasphemer

Zranění

Reagovat
Kang & Kodos

To je taky dřevák

Reagovat
dondinho

Koukám, že do 2010 slávista ...

Reagovat
Firkraag

No my to bohužel všichni víme, proto jsme vás uprosili o Jedličku.

Reagovat
Salfovic

Proboha, co to na té Moravě vyvádějí. Kubíček se musí obracet v hrobě.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten se obrací leda s kurvama na Andráku

Reagovat
Jolly Roger

Sparta udělala titul totálně jalovým fotbalem. Nejslabší ligová sezóna za mnoho let.

Reagovat
Hasan Šáš

loňská byla ještě o trochu slabší.. nicméně i tak totální ostuda pro Slávii, že titul bere tým, kterej byl před sezonou pasován na 4. místo

Reagovat
Jolly Roger

Ostuda pro Slavii to je, souhlasím.

Reagovat
Remt

Zpětně mi přijde, že i Plzeň si to zasloužila víc než letošní vítěz. Pokud vezmu v potaz bizár posledních kol

Reagovat
Hasan Šáš

to zas ne, Plzeň loni, to byla čirá haluz na náhodu

Reagovat
$$CaptainKokotko

X points ( očekávané body měli víc). Prostě měli top standartky a Staněk top.

Reagovat
Remt

No byly to sice samé výhry o gól, ale nebyla to snad taková trapárna jako toto.

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim ano, na jaře se rozehráli docela hezky

Reagovat
goodbay

Kdo byl tipovan na 3.misto?

Reagovat
7kaka7

To je relativní... Třeba to znamená, že se liga zvedá (vyrovnává) a je obecně těžší.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
7kaka7

Z hlediska zápasu Slavie vlastně ideální průběh... Dali jsme jim naději a důvod sledovat náš zápas... A nakonec jim ji zase udusili :-) ale ani tak nevěřím, že Plzeň něco v edenu uhraje.

Reagovat
mistr129

Sparta vyhrála ferovym zpusobem, žasnu

Reagovat
Mass

Neviděl sem, penalta ok?

Reagovat
Kang & Kodos

No to si pusť, to se posereš

Reagovat
Mass

To jo, tolik radujících se lidí po zjevně neférovym jednání. Ať žije Letná.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
kilobyte

Nefér? Využít chybu soupeře je nefér?

Reagovat
Mass

Největší chyba Valeše byla, že nezdržoval a nezkotroloval si, jestli někdo za ním nepředstírá zranění.

Reagovat
Pablos

Vždyť o něm věděl o Kuchtovi

Reagovat
kilobyte

Akorát, že v té době Kuchta už stál a Valeš na něj koukal. A proč místo výkopu z rukou vykopával ze země? Že by kvůli zdržování?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

jojo protože kdyby padl takovej gol či pentle Slavii tak se z Edenu na protest proti neférovosti odejde. Todle je fakt diagnóza jakým způsobem některý Slavisti nezvládaj, že to pro jednou asi nedopadne jak by si představovali

Kuchta to udělal klasicky vychcaně, je to šmejd, i proto ho do Slavie původně přivedli, že je fajn mít tydle hráče na svý straně. Tak to ve fotbale prostě je a tvářit se, že je to nějaká letenská specialita je klasický neumění prohrávat, stejný jako to penaltový brečení

Reagovat
dest1l

Přesně, ty potoky slz místních seshitů jsou sicrezábavné, nutno dodat značně nedůstojné. Co, ale taky čekat zpoza trati.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mass

Teď sem si to pustil a Kuchta klasicky zase na sviňáka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
John Obi Mikel

Matoušek dával na instáč zkrvavenou nohu se slovy "ani žlutá", tam se stalo co?

Reagovat
wwwx

Asi souboj s Vitíkem. Přišlo mi, že je Vitík u míče dřív a relativně v klidu odkopává balon do zámezí.

Reagovat
r.mrazik

to byl sileny fotbal...konec sezony je herne tragicky

nejvtipnejsi na tom je,ze cinani,kteri maji kadr a level vys nez je liga a hrajou nejlepsi fotbal,budou nejspis zase druhy...jindra ze slavie udelal delo

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ale bojovnost a mentální síla tam je. V létě dojdou posily a věřím, že uhrajete solid koeficient.

Reagovat
r.mrazik

snad jo, bojovnost a mentalni sila tam jsou

fotbalovost pak uz moc ne

ale beru,ze proti bohemce se hraje extra neprijemne,pokud jim nedas prvni gol

Reagovat
7kaka7

Tak 2 z 5 jarních pilířů jsou zraněný a 3 tí se po zranění vrátil minulý zápas. To by, zamávalo s drtivou většinou týmů. Priske si ten tým ještě pořád tvoří, Jindra je u Slavie 6 let. ... Ono je vlastně možná dobře, že se tenhle (snad už) titul bude všeljak zpochybňovat. Hráči, realizák a vlastně i fanoušci si udrží stejný hlad i do další sezóny.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ACSeRw!n

vetsinou kdyz jde o hodne, tak jde kvalita hry dolu.. nejenom u nas v lize, ale i treba LM, MS..

Reagovat
monty25

Tak v posledním finále MS to teda úplně neplatilo...

Reagovat
r.mrazik

to fakt pravda neni

Reagovat
FCSL

Sparta 7 posledních ligových zápasů = 7 penalt a všechny jim zachránili body Zlatá Plzeň minulou sezonu a jejich výhry o gol. Naše liga je fakt komedie

Reagovat
dondinho

Plzeň minulá sezona: 10 penalt

Sparta letošní sezona: 10 penalt

Reagovat
Tevezinho

Jim je to jedno, chtějí si jen pobrečet, tak je nech

Reagovat
Mass

Sparta ještě dvě přidá

Reagovat
Rizek

4

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Remt

Jinak se na to reagovat nedá, souhlasím. Je to k breku se takovou sračkou a prapodivnými penaltami procpat až k titulu

Reagovat
Kang & Kodos

My se tomu spíš smějeme. Před sezonou jsme prodali dva nejlepší hráče, třetí vynechal celej podzim, na jaře nám vyšlo tak 7-8 zápasů v řadě, od prvního derby to vyloženě ukopáváme, a stejně bod od titulu. A nejlepší trenér v Čechách s kádrem na dvě jedenáctky se nechal druhej rok v kuse pojebat od úplnejch tragédů

Reagovat
Salfovic

Pravda, to je druhá věc, která mě na vašem titulu těší.

Reagovat
Hasan Šáš

Reagovat
Remt

Dost zápasů jste na jaře měli dobrých, to je jasné. Ale od té doby je to sračka a šeď a ta pachuť z posledních zápasů tam prostě je. Ale jasně, slávie nemá prohrávat proti Teplicím a Budějkám, to je jejich blbost. Vadí mi to ale. Nepamatuju si kdy jsem naposledy měl s nějakým mistrem takový problém jako s vámi. Ty poslední zápasy místo abyste stvrdili to, že si to zasloužíte, tak je to spíš pravý opak.

Reagovat
Neon

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Salfovic

On už jim to nějakej Hovnofajdor spočítá.

Reagovat
Kang & Kodos

Asi bych radši vyhrával lepším způsobem než penaltama ze 103. minuty, ale to je spíš problém těch týmů, který ty penalty dělaj. Vyloženě vymyšlená byla jenom ta v Hradišti, přísná pak ta první liberecká, proti zbytku nemůže nikdo soudnej říct půl slova. Že máme dost štěstí? Asi jo, ale celý jaro tomu jdeme naproti, ten tým vypadá mentálně strašně silnej, což je až neuvěřitelný, když ještě čtyři roky zpátky jsme měli v kádru 15 národností, v základu jednoho Čecha a chemie v kabině byla tak -10. Slavie má možná nejlepší kádr, ale to je tak všechno. Na jaře prosrali skoro půlku zápasů, pokaždý ze stejnýho důvodu. Držení míče 80% a čtyři střely na bránu. K čemu jim je, že dají v sezóně skoro 100 gólů, když pak vyjedou do Budějic, Teplic a bůhví kam ještě, nedokážou zlomit podprůměrný ligový týmy a nechají tam body. Nebo ve 30. kole ztratí doma s Hradcem výhodu domácího hřiště pro nadstavbu. Slavie má oproti Spartě i Plzni obrovskej náskok ve spoustě ohledů, od šířky kádru přes sehranost, celkovou koncepci až po dobrou atmosféru v klubu, kterýmu se daří nejlíp od první republiky. Vlastně by toho musela posrat strašně moc, aby v současným rozvržení sil neudělala titul. Že to dokázala dvakrát po sobě, je obdivuhodný a můžou si za to jenom oni sami.

Reagovat
doshcz

Reagovat
bartes

Vůbec bych Spartu tolik neshazoval a Slávii tolik nevyzdvihoval. Oba týmy měly spoustu štěstí. Zajímavé je, že se veřejně o štěstí mluví především u Sparty a u Slávie o smůle. Nějak všichni zapomněli např. na 2 sparťanské tyče v jednom z derby. Slávia na podzim utekla, Sparta se hledala, na jaře to bylo naopak. Sparta udělala dobré nákupy v zimě, celé si to sedlo a z týmu byla vidět obrovská síla. Slávia naopak dojela na mizernou obranu především venku, kterou pak řešila přesunutím Holeše do obrany a nákupy typu Zafeiris. Díky tomu Sparta Slávii dorazila. Měla štěstí v tom, že jí držel kádr pohromadě a myslím si, že Sparta má lepší základní jedenáctku. Pak se to po změně na prvním místě obrátilo. Sparta vypadala, že to psychicky neunesla a od té doby to ukopává, jak říkáš. Slávia se naopak zvedla. Má vyrovnaných 20 hráčů, často vyhrávala zápasy díky střídání a díky tomu, že ti střídající hráči mají obrovskou motivaci. Sparta tak dobrou lavičku nemá, což jde vidět teď v posledních zápasech, kdy ji citelně chybí Čvančara nebo Haraslín. Momentálně má lepší formu Slávia. Paradoxně měl více z derby v lize vždy ten tým, který nebyl ve formě.

Každopádně oba týmy v létě ukázaly obrovský progres, a že jsou zdaleka nejlepší v lize.

Slávistický realizační tým se uklidnil, Sparta potřebuje doplnit lavičku, aby byla konkurence schopná. A přiští rok můžeme mít 2 zajímavá a vyrovnavá mužstva v pohárech, která můžou dojít dost daleko.

Reagovat
Kang & Kodos

Jedenátcka nám na jaře vykrystalizovala parádně, ale taky bylo vidět, co se stane, když někdo vypadne (Čvančara) a někdo ztratí formu (Haraslín, Vitík). Najednou jsme v hajzlu a kromě Laciho neni nikdo, kdo by dokázal hráče ze základu plnohodnotně nahradit. Samozřejmě je super, že máme aspoň tu základní sestavu, poslední roky jsme neměli ani to.

Reagovat
Kiwi-21

Upřímně nevěřím v současné době ani 1 českému klubu v pohárech

Reagovat
Martin9719

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Puskas

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rizek

Hezky. Přesně takhle na to koukám - naprosto na to nemáme, ale možná to vyhrajeme. A Slávia s o level lepším a širším týmem už druhý rok suší hubu. Neuvěřitelný.

Reagovat
kilobyte

K breku jseš ty a tobě podobní. Sparta nemá o nic víc prapodivných rozhodnutí od rozhodčích než konkurence. A že by ostatní hráli menší sračku? Slavia venku neporazí snad nikoho. V Plzni jsou rádi za velký náskok, jinak by nehráli ani o poháry.

Reagovat
Salfovic

7 za 7, nebude to už světový rekord ?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, za to kdyby se nepískaly jasný penalty abychom náhodou někoho nenaštvali tak to by pak naše liga byla fakt tragédie.

Já nevím, co s tím furt všichni máte, vaší logikou by moh Valeš prostě Kuchtovi urvat koleno a pak mu ještě šlápnout do ksichtu, ale pentli přece neodpískáme protože to je něco "nečestnýho". Penalty do fotbalu patřej stejně jako outy nebo standardky a týmy z vyšších příček logicky budou penalt kopat víc když jsou častějc v soupeřově vápně. Jestli se ti ta pentle proti Bohemce nezdála, tak ok názor ti neberu, i když sis pravděpodobně splet fotbal s jiným sportem. Ale todle bulení, že Sparta kope víc penalt je fakt mimořádně ubohý

Reagovat
Kiwi-21

Ja jsem jen proti penaltám na Slovácku a v Liberci (obě) jinak byly ok

Jen tam byly situace které se proti Spartě nepískly (většinou správně) ale z pocitem že být to na druhé straně tak to penalta je

Ale to více než za Spartou jde za Křetinského návštěvou v šatně kdy dost diskreditoval ligu

Jinak Slavia si titul prohrála sama a proto má Sparta zaslouženě titul což jsem osobně vůbec nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

jo však v pohodě, Slovácko a první Liberec za mě bych taky nepískal, zbytek ano, to už je pak o názoru, kterej dokážu pochopit. Mě prostě fascinuje ten argument sčítání penalt jako kdyby to byla nějaká z povahy věci neetická špatná část fotbalu

Jinak já necejtil tendenčnost, to že pak se každej slávista naučil se screen recordingem aby moh napadat každej faul/nefaul na půlce je věc druhá.

Ale ano, Křetínský klasicky se zachoval jak slon v porcelánu, obecně bylo tudle sezonu i dost zápasů, kde se Sparta mohla cítit jako poškozená a pravděpodobně tímdle ale třeba taky Kuchtovými výroky po zápase s Plzní chtěli ukázat rozhodčím sílu.

Reagovat
Kiwi-21

Na podzim byly poškození určitě to souhlasím

No Křéťa to prostě zapinkal

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

A v úterý to snad dokonáme. Posledních 150 lístků do všech našich sektorů, takže kdo může, ať vyjede.

Reagovat
Coutinho10

od Dekreta, je to pár hodin venku, wow

https://www.youtube.com/watch?v=MWbGbT_DNQ0

Reagovat
Posledni Kovboj

wow, to je luxusni sracka

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
doshcz

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Já nemám rád rap, ale teda tohle je aspoň lepší než Pecův 12 hráč.

https://youtube.com/playlist?list=PL8bz3wOu7jQrVzscFCFQ1dKYEaO2Zmh7C

Reagovat
Coutinho10

ten jsem taky slyšel, jednoznačně, Dekret to posunul úplně někam jinam

Reagovat
Han střelil první

Jako kam?

Reagovat
inferno08

Jinam.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Coutinho10

za mě jednoznačně lepší než to od Peci, ale nevím, jestli fans jiných týmů to dokáží ocenit, ale asi ne, jak vidím, takže asi tato debata je zbytečná

podle mě na český podmínky něco na podobný způsob tu moc nemáme a má to text, který má význam, který toho dost vystihuje a je pravdivý, takže já jako fanoušek Slavie toto oceňuju, ale asi bohužel v našich podmínkách to konkurenti nedokážou....já bych neměl problém něco na podobný způsob ocenit u ostatních týmů

Reagovat
Pyroman

Je sice pravda, že se tohle u nás zatím moc nevede a asi palec nahoru za každej pokus, ale upřímně mi to fakt přijde docela slabý a jsem zvědavej, jestli se to mezi SKS nějak chytí. Když to srovnám třeba s baníkovským Chuligáni z Bazalů, tak to je úplně jinej vesmír. Jasně, tohle je víc oficiální, má to svoje limity, ale i tak.

Reagovat
Coutinho10

j, nemá to asi tady takovou tradici nebo přijmutí jako třeba jinde, nicméně pustil jsem ty chuligány a jako dobrý a asi souhlas, má větší energii a líbí se mi to

na podobný způsob jako chuligáni od vás, tak bylo např. od Dekreta tato:

https://www.youtube.com/watch?v=6aA03SFhs7s

jinak nejvíc se asi chytil tento, už je 11 let, od Peci:

https://www.youtube.com/watch?v=U9vqn4NLRMc

Reagovat
kilobyte

Hele, já rap nemusím, ale špatný to podle mě není. Třeba oproti tomu Pecimu, je mu aspoň rozumět.

Na druhou stranu, proč by to měli konkurenti ocenit? Je to vyloženě pro slávistické fanoušky, takže čekat ocenění od konkurenčních fanoušků je blbost. To by to muselo být fakt něco vydařeného.

Reagovat
Coutinho10

díky za objektivní názor...

no, jako konkurentní fanoušci to oceňovat nutně nemusí, ale kdyby jo, tak bych si řekl, že to je charakter a ukázali by velikost, ale jako hned se tomu vysmívat mi přijde trochu pod úrovní, buď se nevyjadřovat, že jim to je jedno a nebo nějaký smysluplný koment jako např. od tebe

Reagovat
kilobyte

Ono je to mířené na fanoušky Slavie. Takže když k ní někdo nemá vztah, tak ho to logicky prostě nezaujme. A pokud je to navíc mimo jeho žánry, tak se ta "neobliba" ještě zvýší. Ty reakce jsou spíše špičkování. To jsi tady musel čekat.

U umělecké tvorby (nejenom u ní) se musí koukat na to, k čemu je dílo určené. Když u nás vyšli s "Na srdci S", tak i dost fanouškům Sparty se to nelíbilo, protože to nebyl jejich šálek kávy. Ale to hlavně z důvodu toho, že nebrali v úvahu, proč to vzniklo. To není písnička, kterou si budeš pouštěť doma, v autě atd., ale která se bude zpívat hromadně na stadionu. Takže musí být lehká a dobře zapamatovatelné.

Reagovat
Coutinho10

no, jako primárně jo, ale třeba taky nemám vztah k tomu, který víš zmiňuje Pyroman, ty chuligany z Bazalů, ale líbilo se mi to a zase se nepovažuju úplně za milovníka rapu, ale nevadí mi

špičkování je v poho, když to není ve formě jednoho smajlíku

to vaše na srdci S, tak na stadionu to zní asi dobře (když vidím např. konec vašeho zápasu např. s Bohemkou teď), takže tady máš pravdu, ať je to rap nebo toto, tak to vzbudí jiný emoce na místě, který pro to je určený než při běžným poslechu

Reagovat
Pablos

to furt ještě žije tenhle styl... devádesátkovej českej pseudorapp ? Já jako rapp neposlouchám tak třeba je to furt v trendu nevím... ale já si příjdu jak, kdybych si měl touhle dobou za chvíli pustit ESO

Reagovat
Coutinho10

jako k tomu fotbalu to sedí podle mě, stejně jako když máš nějaký dechovkový hymny

Reagovat
Nuno čomes

Proč by to mělo k fotbalu sedět? Mně to přijde úplně mimo.

Reagovat
Coutinho10

je to takový údernější, rychlý, ale asi věc názoru

Reagovat
Remt

Tenhle "oldschool" je jediný rap, který si poslechnu. Naopak pak mi někdo pustí YZA, Nintendo a podobný nesmysly a krvácím z uší. A říkám si jak se hudba, kterou jsem měl kdysi tak rád posunula do takových sraček

Reagovat
ratusek

Nintendo

Reagovat
Remt

automatická oprava

Reagovat
ratusek

Ahá. Já myslel, že si to parodoval úmyslně

Reagovat
Pablos

jak říkám já to neposlouchám... a paradoxně jediný co jsem ještě jakžtakž poslouchal byly ty z těch devadesátek... ale příjde mi to jako strašně neumělecký už.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Dekret podle mě rapuje o dost líp jak Peca, dobrej song. Fandy ostatních týmů nemá cenu řešit. Jenom mi tam trochu vadí až moc se opakující se zvuk kohoutku zbraně, to je dobrý tak na předěl, ale ne to opakovat celou dobu.

Jinak z českýho rapu, co se nějak týká fotbalu, mám nejradši Off Season a Fotbal a rap. Pokud jde o tu naší hudebku, tak pořád čekám, až něco udělá Bulhar nebo Smack - oba jsou slávisti a už třeba o nich byl článek v Halftime.

Reagovat
Coutinho10

má na to lepší hlas ten rap líp prodat....j, bylo by super, kdyby toho bylo víc i od ostatních

Reagovat
C-M@ster

Nesnáším rapy, co se nerýmujou.

Z fotbalových CZ rapu asi mam nejradsi banikovce nebo toto:

https://youtu.be/qC16vl7NaH8

Reagovat
Coutinho10

j, beru, pokud jde o rýmování, tak můžu použit stejnej příklad, jako jsem poslal Pyromanovi výš na jiný rap o Baníku na ty chuligány, to je +- podobný, jako si mi poslal

od Dekreta by se ti tedy víc měla zamlouvat tato:

https://www.youtube.com/watch?v=6aA03SFhs7s

Reagovat
C-M@ster

Jo, tu znám, tu mám celkem rád...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Myslím, že pro Teplice může být ještě hodně platný.

Reagovat
Coutinho10

jako asi jo, vůbec netuším, jak na tom je, ale Teplice zná a určitě tam nebude tolik pod tlakem a třeba ještě příjemně překvapí

Reagovat
monty25

To netuší asi nikdo. Pamatuju si před 10 lety v Teplicích na stoperskou dvojici Lüftner-Jablonský, která byla snad nejmladší v lize. Oproti Jablonskýmu dopadnul Lüftner ještě dobře...

Reagovat
Coutinho10

to jo a u nás pak vypadal taky dobře, jestli si dobře pamatuju, ale hned zdrhnul no

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
inferno08

Když koukám na ty statistiky, tak vůbec nechápu ten jeho odchod z Kodaně...

Reagovat
Coutinho10

j, jako našlápnuto tam měl dobře, taky nevím, možná změna trenéra nebo tak něco

Reagovat
inferno08

Jako marně přemýšlím, co by mě přimělo odejít z Kodaně na Kypr.. pochybuju, že dostal nějak výrazně lepší peníze, než v Dánsku. Takže pak už snad jedině sluníčko.. protože on v Kodani evidentně hrál dost a to včetně pohárů...

Reagovat
inferno08

Jo počkat, já měl za to, že po té první sezóně odešel, a že v té další stihnul za Kodaň jen jeden zápas.. ale on tam tu druhou sezónu byl celou a odehrál jen jeden zápas... Tak to potom zase jo.

Reagovat
Coutinho10

tak to mění situaci

Reagovat
Pablos

docela bída no

Reagovat
Bakary3

Vždyť to bylo kopyto...

Reagovat
Coutinho10

už to letí, takže to úplně v paměti nemám, nicméně jsem měl pocit, že mu nějaký zápasy musely vyjít, jinak by ho Kodaň nekoupila

Reagovat
Bakary3

Nikdy jsem z něj neměl dobrej pocit, přišlo mi paradoxní, že měl v naší lize dobrý čísla - ale prostě takovej ten soubojovej stoper, čísla měl i Radakovic.

S míčem a pohybove to bylo špatný.

Ta fyzická stránka se asi Kodani líbila.

Ale když Slavii pomohl k titulu a ještě na sebe našel kupce, radoval jsem se dvakrát

Navíc místo něj snad přišel ngadeu

Reagovat
John Obi Mikel

Nn, místo něj přišel Jugas. Ngadeu tam byl už u toho prvního titulu (akorát hrál v záloze)

Reagovat
Bakary3

Ajo

Reagovat
Coutinho10

j jako na stoperu jsme v tý době moc problémy neměli, takže i pro to nám asi tolik nechyběl

Reagovat
ratusek

ale že ti lepilo co

Reagovat
monty25

Víš, že v nadstavbě ani ne?

Reagovat
Salfovic

To bude maso

Reagovat
HorajzmAmmann

To je z dneska jak Povazanec vyfakoval fans?

Reagovat
Salfovic

To je ďábel ten Černý. V první prvoligové sezóně za Pce 2+2, loni 4+2, letos 5+3

Reagovat
wwwx

Jablonec je v loji, do tří let spadne. Když už to teď vypadá takhle, že se klepou o výsledek se suverénně nejhorším týmem posledních kol, nebude to trvat dlouho. Dva nejlepší hráči jsou stoletej dědek a Šulc z hostovačky. Až odejdou a Pelta bude v Rýnovicích bručet, veme to rychlej konec.

Reagovat
Pablos

Vrba ten Zlín ještě něják zachrání tvl

Reagovat
Sosi

vsak to je dobre... Vrba si to zaslouží a Zlín by to s Vrbou mohlo nakopnout k předělání kádru...

Reagovat
Pablos

tak Vrbovi to přeji... ale pořád z té trojice bych vybral je.

Reagovat
Pablos

A možná bych se ani nedivil, že to příští kolo Baník Zlínu pustí

Reagovat
Salfovic

By mě zajímalo, jestly ty poslední zápasy budou o tom, kdo s kým jak vychází nebo třeba rovnou formou nějaké aukce

Reagovat
ratusek

nepustí, protože by Hapalovi volaly ostatní týmy, že čachruje se sestavou a nehraje naplno tragéd, už jen za tohle bych ho vyrazil

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Salfovic

Nedávno jsem psal, že z druhé ligy postoupí jen vítěz, ale momentálně bych Brnu v baráži moc nevěřil.

Reagovat
Pablos

Taky jsem psal, že věřím, že baráž si každej prvoligista ukope... to Brno tam, ale možná nakonec půjde rovnou a není potřeba na tom nic měnit

Reagovat
kilobyte

Ty to zas uhrají nějak administrativně.

Reagovat
fenixLFC

baraz je hrozna nespravodlivost...

Reagovat
John Obi Mikel

Pardubice Brno Liberec

Reagovat
skat

Jsem slepej, nebo zápas Hradec - Liberec vůbec nebyl zmíněn ani v preview, ani tady ve výsledcích? Krom zmínky v perexu tedy...

Reagovat
Salfovic

Tato stránka není na tu sračku vo hovně technicky uzpůsobena.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

Takova skoda Pardubic, od zacatku tlak tam mel padnou jeste druhy gol v prvnim polocase, skoda no......Kily musi mit nervy v kyblu

Reagovat
Kily

měl, ale to bychom si za tím gólem museli jít, do gólu na 1:0 vypadal Zlín na tým bojující o záchranu v divizi, nedali si tři přihrávky, nepodrželi míč, klouzali jak kačeři na bruslích, šílené mezery v obraně, k našemu vápnu se nedostali ani na dohled. A my místo abychom ho dorazili a srazili na kolena psychicky, tak jsme přestali hrát a pustili ho do zápasu, což se nám na jaře stává poměrně často. Zlín se vlastně nezmohl ani na nějaký tlak, přestože na rozdíl od nás musel vyhrát, ale i tak mu to stačilo. Přitom jako varování jsme měli brát už jeho název a uvědomit si, že zatímco my máme jednoho Nitu, tak oni mají tri Nity

zase v takových zápasech se doopravdy obnažují nedostatky a všichni vidí, jak málo soupeři stačí, aby nám zatopil a vytvořil si šanci. Hromada lidí nadává, jak nemáme gólového hroťáka, ale nikdo si už nevšímá, že duo krajních obránců Icha, Chlumecký letos dohromady nevyprodukovalo snad ani jeden kvalitní centr, takže by toho ten útočník zase tolik nezměnil. Na jejich obranu se ale zase sluší zmínit, že tohle nemají v klasickém popisu práce, jelikož se nejedná o krajní beky, ale defenzivního záložníka a stopera, který nám v Budějovicích ukázal, že na kraji obrany je vlastně týmu prospěšnější, protože tam má ještě někoho navíc, kdo může jeho chyby napravit

Reagovat
smetos

Hasek je proste borec, posadit Reznicka chce mit koule. Jeho volba byla megabobost

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

U něj bych se nedivil, kdyby ho posadil jenom, aby pak mohl dlouze vysvětlovat proč to udělal.

Jinak od té doby, co Hašek přišel Řezníček nedal gól a zahodil 2 penalty.

Reagovat
Kily

dva dal, a to nám hned v prvním zápase pod Haškem

Reagovat
kilobyte

Pravda, ale to byl u týmu chvíli, takže ještě nestihl nic změnit.

Reagovat
Kaspar

Kovac si mohl ty kecy na Nitu odpustit, jen diky nemu maji vubec sanci na baraz a udela jednu chybu a hned do nej takhle jde, jeste do toho zatahne penize

Reagovat
Salfovic

Vždycky to byl kokot.

Reagovat
Coutinho10

rozhovory jsem neslyšel, ale souhlas...sice ta chyba přišla v ne dobrý moment, nicméně nebejt jeho, tak jsou jasní

Reagovat
John Obi Mikel

Ty chyby se prostě pamatují víc. Čech nás taky na EURU 2008 první dva zápasy držel, ale stejně se pamatuje jeho kiks proti Turkovi.

Reagovat
Elliasson

No jasně, ale trenér to nepřipomínal.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Jackmaker1989

Zkurvena mrdka cely kovac

Reagovat
Kily

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

s tímto vyjádřením od něj nesouhlasím, ale v reálu je Kováč úplný zlaťák Takže ty hejty že to byl vždycky kokot a podobně jsou mimo.

Reagovat
Frick

Kde najdu diskuzi k MS v hokeji? Díky.

Reagovat
Frick

Díky.

Reagovat
ratusek

www.eurohokej.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele