FORTUNA:LIGA - preview 3. kola nadstavby: Zlín má nůž na krku

20.05.2023, 08:56, aktualizováno 21.05.2023, 09:59
Previews

Neděle se ponese především ve znamení boje o záchranu a v nejhorší pozici je Zlín. Ševci jsou poslední a do Pardubic jedou s vědomím, že nesmějí prohrát, jinak je nemine přímý sestup.

O titul

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc

sobota 15:00
Boje v nadstavbové skupině o titul vrcholí také s ohledem na otázku, který z týmů obsadí důležité čtvrté místo. Po něm dál pokukují uherskohradišťské Slovácko i olomoucká Sigma. Oba celky se ve vzájemném souboji pokusí využít pravděpodobného zaváhání Bohemians na pražské Letné.

Nikde samozřejmě není psáno, že Bohemka v sobotním utkání na hřišti Sparty na tuty ztratí body. Papírové předpoklady však vršovickým "Klokanům" do karet moc nehrají. A tak se na Moravě zbrojí. Slovácko ztrácí na čtvrté Bohemians jediný bod a v případě vítězství nad Sigmou se zřejmě dostane na pozici, která zaručuje účast v evropských pohárech. Hanáci mají na šesté příčce pořád značný odstup. Pokud ovšem v Uherském Hradišti uspějí, mohou se ještě vrátit do hry.

Slovácko mohlo Bohemku přeskočit už minulý víkend, kdy se představilo právě ve Vršovicích. Vzájemný souboj ale skončil bezbrankovou remízou, která nic nevyřešila. "Samozřejmě nás to mrzí, bohužel se to (přeskočit Bohemians) nepovedlo. Pro nás to ale byl dobrý signál v tom, že ke konci sezony má naše výkonnost vzestupnou tendenci. Myslím, že poslední tři zápasy můžeme zvládnout," řekl před zápasem proti Olomouci asistent hlavního kouče Uherskohradišťských Jan Baránek.

Sigma má nadále nejhorší výchozí pozici, naposledy ale uspěla v Plzni a ukázala, že navzdory značné ztrátě ještě chce zatlačit na týmy před sebou. "Budeme chtít zopakovat výkon z Plzně, i když zápas bude určitě jiný. Slovácko hraje jinak, než Plzeň. Snad předvedeme dobrou hru, která povede ke třem bodům," uvedl záložník Hanáků Filip Zorvan, který měl před týdnem prsty v jednom ze tří gólů Sigmy v Plzni.

Olomouc bude na Slovácku postrádat nadále zraněné útočníky Antonína Růska s Jakubem Přichystalem. Připraven naopak bude křídelník Jan Navrátil, jenž několik sezon strávil také v Uherském Hradišti a čeká jej tedy pikantní duel. Domácí evidují na marodce levého beka Merchase Doskiho, fit není ani záložník Michal Kohút. Otazník visí nad startem zadáka Petra Reinberka.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Hofmann, Daníček, Kadlec - Sinjavskij, Havlík, Trávník, Kalabiška - Petržela, Vecheta, Mihálik

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Navrátil, Ventúra, Israel, Sláma - Zorvan, Fortelný - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.41 - 4.46

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Zaplněná Letná by již v sobotu jistě ráda oslavila zisk mistrovského titulu. Fanfáry ovšem ještě znít nebudou, neboť i v případě vítězství nad Bohemians budou sparťané čekat na večerní zápas Slavie. Letenští každopádně hodlají udělat další výrazný krok směrem ke splnění svého cíle, k němuž se dost přiblížili už před týdnem.

Uplynulá sobota se Spartě vskutku vyvedla. Klub po derby proti slávistům oznámil, že v kádru i pro příští sezonu setrvá klíčový útočník Jan Kuchta. Největší veselí ale pochopitelně spustil výsledek samotného špílu proti rivalům z Vršovic. Letenští v dramatickém závěru vybojovali vítězství 3:2 a na sešívané mají tři kola před koncem ročníku k dobru komfortní pětibodový náskok.

Po sobotním programu si už sparťané mohou definitivně zajistit první místo. Proti Bohemians jim teoreticky stačí i remíza, pokud tedy Slavia podlehne Plzni. V případě vítězství Letenských stačí mužstvu dánského kouče Briana Priskeho jakékoli zaváhání sešívaných.

Sparta se ovšem v prvé řadě chce soustředit na svůj vlastní výkon. "V Ďolíčku jsme hráli v únoru. Nakonec jsme tam vyhráli 6:2, ale nerodilo se to lehce. Bude to odlišné utkání, hrajeme doma, což nám dává určitou výhodu. Bude to opět tvrdá bitva. Bohemians nás budou chtít porazit a udělají pro to cokoliv. Musíme hrát chytře a ukázat kvalitu," upozornil Priskeho asistent Lars Friis.

Bohemka určitě neprodá svou kůži zadarmo, neboť sama hraje o hodně. "Klokani" drží v tabulce nadstavbové skupiny o titul klíčovou čtvrtou příčku, která jako poslední zaručuje kvalifikaci do evropských pohárů. Páté Slovácko ovšem ztrácí jediný bod a přiblížit se chce také šestá Olomouc.

Šichta tedy Bohemians ještě neskončila. "Boj o čtvrté místo je otevřený, Olomouc se dostala zpátky do hry. Hrajeme o každý bod, každý může být cenný. Po debaklu na Slavii (0:6) nemůžeme před zápasem na Spartě vydávat velká prohlášení. Musíme se soustředit na sebe, je jedno, kdo proti nám stojí. Neřešíme, že můžeme ovlivnit boj o titul." řekl trenér Klokanů Jaroslav Veselý.

Na Letné budou Bohemce chybět zranění záložníci Ondřej Petrák s Alešem Čermákem a stejně tak marodící zadák Jan Shejbal. Hrát nebude ani útočník Václav Drchal, jenž u Klokanů hostuje právě ze Sparty, přičemž pravidla neumožňují, aby nastoupil proti mateřskému klubu. Start brankáře Martina Jedličky je pro změnu nejistý. Domácím schází křídelník Jakub Pešek a forvard Tomáš Čvančara. Z rozhodnutí klubu nebude hrát ani středopolař Jakub Jankto.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Sörensen, Panák, Krejčí - Mejdr, Kairinen, Sadílek, Zelený - Karabec, Haraslín - Kuchta

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Matoušek, Hála - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.87 - 10.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň

sobota 18:00

V minulých sezonách patřil souboj Slavie s Plzní k hlavním šlágrům nadstavby. Letos ale zřejmě půjde o zápas poražených. Platí to jistě o plzeňské Viktorii a dost možná také o sešívaných z Vršovic. Minimálně domácí ale určitě udělají navzdory nepříznivé situaci vše pro sobotní vítězství.

Je jasné, že hegemonie Slavie v českém fotbale skončila. Loňský titul Plzně ještě mnozí do značné míry přičítali štěstí a náhodě, letos ovšem na piedestal zřejmě opět vystoupá někdo jiný než klub sídlící ve vršovickém Edenu. A to už je těžko zásluha pouze náhody.

Tentokrát si na trůn brousí zuby Sparta, která má v tabulce na druhou Slavii náskok pěti bodů. Dost možná rozhodující mač během honby za titul se odehrál před týdnem právě mezi dvěma nejlepšími týmy soutěže. Sešívaní na Letné hned dvakrát smazali náskok domácích, jenže v závěru střetnutí zbytečně fauloval stoper Igoh Ogbu ve vlastním pokutovém území a z nařízené penalty inkasovali Vršovičtí tvrdý direkt.

Tři kola před koncem ročníku tak slávisté nabrali manko, které už jen horko těžko doženou. Přesto ještě hodlají Spartu alespoň znervózňovat. "Čekají nás ještě tři zápasy, musíme udělat devět bodů. To je to jediné, na co se teď musíme soustředit a co s tím můžeme udělat. Nesmíme moc koukat na poslední utkání (se Spartou), to už je pryč. Musíme ze sebe dostat to nejlepší a potvrdit domácí formu," řekl trenér sešívaných Jindřich Trpišovský.

Zatímco Slavia zůstává alespoň matematicky stále ve hře, Plzeň už se závodu o první místo nezúčastní. Po podzimní části sezony přitom právě Západočeši sídlili na čele ligové tabulky, na jaře se jim ale moc nedaří. Podlehli nejen oběma pražským "S", ale též dalším slabším protivníkům. S jinými mužstvy zase Viktoria pouze remizovala a aktuálně již téměř měsíc čeká na tříbodový zisk.

Nepříliš povedený ročník odnesl trenér Michal Bílek, který Plzeň po konci sezony opustí. Do té doby však lze od Viktorie dál čekat důraz na pevnou obranu. Především v utkáních proti Spartě či sešívaným. "Vzhledem k tomu, že Slavia pořád ještě živí šanci na titul, tak samozřejmě očekávám její velkou ofenzivu. My musíme být zase připraveni dobře bránit a být nebezpeční dopředu jako v tom posledním zápase v Edenu, ve kterém bohužel Slavia otočila stav. Celý první poločas se nám povedl a na to určitě budeme chtít navázat," nastínil plány na nedělní utkání Bílkův asistent Pavel Horváth.

Slavia je tedy favoritem klání, bránícího soupeře ze západu Čech ale nehodlá podcenit. "Plzeň má zápasy, že hraje dobře, má spoustu šancí, nepromění je a soupeř ji pak trestá. Je pořád týmem, který umí velké zápasy. Je silná při standardkách, má dobré hráče, zkušenosti z evropských pohárů. Sice se jim výsledkově nedaří, ale určitě u nás budou chtít uspět," varoval Trpišovský.

Vršovičtí na marodce dál evidují univerzála Lukáše Masopusta. Zlepšil se naopak stav křídelníka Petera Olayniky, jenž by se tak před letním přestupem do Crvene Zvezdy Bělehrad ještě mohl na hřišti objevit v sešívaném dresu. Start Olayniky proti Plzni je nicméně nejistý stejně jako v případě jiných záložníků Petra Hronka s Ewertonem.

Viktoria bude v Edenu postrádat trio zraněných: obránce Luďka Pernicu s Milanem Havlem a středopolaře Václava Pilaře. Hrát nebude ani útočník Tomáš Chorý, jenž si musí odpykat disciplinární trest za čtyři udělené žluté karty v průběhu ročníku. Teprve se uvidí, zda se do zápasu stihne uzdravit záložník Jan Sýkora.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Holeš, Ogbu, D. Jurásek - Douděra, Oscar, Zafeiris, Lingr, Schranz - Van Buren, Jurečka

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Hejda, Jemelka, Holík - Kalvach, Bucha - Kopic, Vydra, Mosquera - Durosinmi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.32 - 9.49

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
32
22
8
2
74 : 31
74
2
Slavia Praha
32
21
6
5
89 : 28
69
3
Viktoria Plzeň
32
17
7
8
58 : 34
58
4
Bohemians Praha 1905
32
14
7
11
53 : 55
49
5
1. FC Slovácko
32
13
9
10
38 : 40
48
6
Sigma Olomouc
32
11
11
10
48 : 42
44

O 7. místo - finále - 1. zápas

FC Hradec Králové - Slovan Liberec

neděle 15:00

Ještě dva zápasy v sezoně sehrají královéhradečtí "Votroci" i liberecký Slovan. Jejich vzájemné měření sil rozhodne o držiteli finanční prémie. Hradec chce navázat na zdolání Mladé Boleslavi, Liberec si zase v předešlé fázi nadstavby poradil s Českými Budějovicemi.

Votroci chtějí Slovan zdolat poprvé od předloňského návratu do nejvyšší soutěže. "Za dva roky v lize jsme Liberec ještě neporazili. Samozřejmě nemůžeme donekonečna prohrávat, takže také chceme udělat nějaké vítězství a prostřední skupinu vyhrát. Jako každý zápas chceme přijít s něčím jiným, určitě nenastoupíme ve stejné sestavě jako v minulých vzájemných utkáních. Myslím, že Rondič je specialista na Hradec Králové. Ale uvidíme, s čím Liberec nastoupí, protože má pět nebo šest kvalitních útočníků," uvedl trenér Východočechů Stanislav Hejkal.

Po pěněžní odměně nicméně touží též Severočeši. "Máme velkou motivaci vyhrát skupinu o umístění. Chceme si připravit dobrou pozici pro domácí odvetu. Čeká nás nepříjemný soupeř, který svým pojetím plným soubojů, důrazu a agresivity dělá problémy každému týmu. Hradec má jednoduchou a rychlou přechodovou fázi do útoku a je silný ve standardních situacích. Pozor si budeme muset dát na útočníky Vašulína, Trusu, Kubalu a Koubka, ve středu pole mají tvůrce hry Radu a pracovitého Kodeše, ale nesmíme zapomenout ani na ostatní, řekl asistent hlavního kouče Liberce Ivan Kopecký.

V prvním zápase proti Hradci nepomohou Slovanu zranění obránce Theodor Gebre Selassie a záložníci Denis Višinský s Karolem Mészárosem. Votroci zase budou postrádat zadáky Filipa Čiháka s Ondřejem Ševčíkem, středopolaře Petra Pudhorockého a zkušeného útočníka Pavla Dvořáka.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Leibl - Gabriel, Kodeš, Rada, Novotný - Kubala, Koubek - Vašulín

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Ndefe, Plechatý, Purzitidis - Fukala, Červ, Valenta, Frýdek, Mikula - Olatunji, Rondič

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.28 - 2.68

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

O udržení

FK Jablonec - Zbrojovka Brno

neděle 15:00

V Brně panuje dost ponurá nálada. Tamní Zbrojovce se vůbec nedaří a její fanoušci začínají být pořádně naštvaní. Pokud se Moravané přece jen chtějí vyhnout opravdu tuhým záchranářským bojům, musí zvítězit v Jablonci. Už jen kvůli vlastním příznivcům by se na severu Čech měli pokusit o tříbodový zisk.

Hráči, trenér, majitel... fanoušci Zbrojovky se v posledních dnech trefují do mnoha terčů. Lze se jim však divit? Reálně totiž hrozí, že se v Brně po roce zase nebude hrát nejvyšší soutěž. K odvrácení pádu do druhé ligy zatím moc nepomohla ani trenérská výměna. A tak se, alespoň dle informací médií, uchýlilo vedení klubu k dalšímu nápravnému kroku a údajně odvolalo sportovního manažera Tomáše Požára.

Sami hráči Zbrojovky se snaží soustředit jen a pouze na dění na hřišti, byť ani tam to  Brňanům moc nejde."Jablonec hraje doma, je favoritem. Pro nás ale může hrát roli každý bod, takže jakýkoliv dobrý výsledek nás může přiblížit ke splnění cíle, kterým je záchrana. Soupeř je nepříjemný, hraje na tři stopery, musíme se s tím popasovat, nesmíme se nechat zatlačit a být zbytečně pasivní," prohlásil kouč Moravanů Martin Hašek.

Úplně v pohodě ale není ani Jablonec, který zisk tří bodů oslavil naposledy na začátku dubna. Od té doby v pěti zápasech remizoval a v dalších třech nezískal ani bod. Kvůli špatné formě Severočechům dál hrozí pád o úroveň níž. Tuto hrozbu nicméně mohou proti Brnu v případě vítězství definitivně zahnat

Je tedy jasné, jaký úkol si Jablonečtí pro nedělní špíl stanoví. "Jdeme do zápasu s cílem vyhrát a už si zajistit ligu v předstihu pro příští rok. Zbylé dvě kola bychom pak dohráli v relativním klidu. Mohli bychom vyzkoušet i kluky, kteří tolik příležitostí nedostávali," řekl asistent hlavního trenéra Severočechů Tomáš Čížek.

Nic se za poslední dny nezměnilo na seznamu zraněných hráčů Jablonce. Mimo hru zůstávají levý bek Jan Krob a záložníci Tomáš Malínský s Milošem Kratochvílem a Davidem Houskou. Zbrojovce se po vypršení karetního trestu zpět hlásí zadák Denis Granečný, navíc se uzdravil středopolař Lukáš Rogožan. Za nedávné vyloučení na hřišti Slovácka ale dál pyká jiný záložník Filip Souček, k tomu zdravotní problémy nepustí do hry stopera Jakuba Šurala a křídelníka Ondřeje Pachlopníka.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Štěpánek - Hübschman - Šulc, Černák, Považanec, Polidar - Sejk, Chramosta

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Koželuh, Endl, Štěrba, Granečný - Texl, Hlavica - Hladík, Ševčík, Alli - Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.33 - 5.67

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice

neděle 15:00

Baník sice před týdnem jen remizoval, i tak ale míří za pohodlnou záchranou v nejvyšší soutěži. Totéž platí pro Teplice, které v poslední době urazily značný kus cesty. Ve vzájemném utkání si vítězný tým definitivně zajistí udržení, avšak za jistých okolností získá jistotu záchrany i poražená či remizující strana.

Pokud Pardubice s Brnem své zápasy prohrají, budou mít Slezané i Severočeši pokoj. Především Baník by se ve skupině o udržení nejraději vůbec nevyskytoval, nicméně po nepovedeném ročníku si musí nežádaným martyriem projít. V nadstavbové části ročníku získali Ostravané dosud čtyři body: nejprve deklasovali brněnskou Zbrojovku, následně plichtili v Jablonci.

Čas na vydechnutí ovšem ještě nenastal. "My chceme celou nadstavbu odehrát naplno a vyhrát každé utkání. Nejsme navíc pořád zachráněni, tím pádem není ani prostor pro nějaké experimentování se sestavou, nebylo by to ani fér vůči ostatním klubům, které v naší skupině bojují, pokud bychom měli postavit třeba tři, čtyři dorostence. Nějaké změny máme v plánu, především z důvodu vytížení některých hráčů, navíc máme velkou marodku a teď ještě přibyl vykartovaný Šehić," uvedl trenér Baníku Pavel Hapal.

Teplice udělaly v dosavadních dvou zápasech nadstavby vše pro to, aby se co nejrychleji zbavily strachu ze sestupu do druhé ligy. "Skláři" postupně přemohli Pardubice i Zlín a rychle se vzdálili barážovým pozicím. V tabulce skupiny o udržení dokonce přeskočili Jablonec, a pokud by uspěli též proti Baníku, dostali by se i před Ostravany.

Severočeši ovšem budou ve Vítkovicích řešit četné absence. Kvůli trestům za žluté karty nebudou moct hrát záložníci Lukáš Mareček s Jakubem Horou a především největší ofenzivní hrozba mužstva Abdallah Gning. Kouč Teplic Zdenko Frťala ale věří, že absentéry nahradí jiní hráči. "Nebojím se toho, strach není náš nepřítel. Kabina je nastavená, že jeden hrábne za druhého," řekl lodivod Sklářů, jehož může naopak těšit to, že po vypršení disciplinárních trestů má k dispozici brankáře Tomáše Grigara i obránce Nemanju Mičeviće.

Vedle vykartovaných fotbalistů postrádají "Skláři" také zraněného zadáka Jana Knapíka. To marodka Baníku čítá ještě víc jmen. Zdravotní trable limitují brankáře Jana Laštůvku, stopera Davida Lischku, středopolaře Daniela Tetoura s Matějem Šínem, Jiřím Boulou a Ladislavem Takácsem a útočníka Jiřího Klímu. Kvůli osmi žlutým kartám nasbíraným v průběhu ročníku si navíc odpočine též již výše zmíněný levý bek Eldar Šehić.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Pojezný, Fleišman - Kaloč - Cadu, Mišković, Buchta, Plavšić - Tijani

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Chaloupek, Mičević, Hybš - Hyčka, Jukl, T. Kučera, Trubač, Urbanec - Žák, Fila

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.54 - 6.26

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Trinity Zlín

neděle 15:00

Po důležitém vítězství v Brně se Pardubice vzdálily hrozbě přímého sestupu do druhé nejvyšší soutěže. Stále ovšem zůstávají v tabulce nadstavbové skupiny o udržení předposlední. Poskočí Východočeši na 14. místo po zápase proti poslednímu Zlínu?

Díky týden staré výhře 2:0 se Pardubice bodově dotáhly na brněnskou Zbrojovku. A pokud v neděli znovu uspějí, budou vědět, že se již do konce ročníku nepropadnou na ligové dno. "Víme o tom, že pokud zvítězíme, vyhneme se přímému sestupu. Musíme hrát trpělivě a dobře bránit, zároveň být pořád nebezpeční směrem dopředu," prohlásil trenér Východočechů Radoslav Kováč.

To Zlínu uplynulý víkend do zpěvu moc nebylo. Po sporných verdiktech sudího prohrál v Teplicích a zůstal na posledním 16. místě. A vzhledem k tomu, že na Pardubice i Brno ztrácí čtyři body, mají "Ševci" nůž na krku. "Do konce sezony zbývají tři zápasy a my už nemůžeme hrát na remízu, nemůžeme vyčkávat. Musíme to otevřít a buď to vyjde, nebo ne. Jiná cesta ale nevede," uvědomuje si kouč Moravanů Pavel Vrba.

V Pardubicích budou Ševci dál postrádat záložníky Vachtanga Čanturišviliho s Markem Hlinkou. Východočechům chybí zranění středopolaři Tomáš Solil s Dominikem Marešem, do toho není jisté, zda bude fit pravý bek Dominik Kostka.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Hranáč, Vlček, Chlumecký - Darmovzal - Sychra, Hlavatý, Janošek, Pikul - Černý

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Kolář, Bartošák - Didiba, Hrubý - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.53 - 3.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Baník Ostrava
32
10
9
13
48 : 43
39
12
FK Teplice
32
10
8
14
41 : 64
38
13
FK Jablonec
32
9
10
13
48 : 59
37
14
Zbrojovka Brno
32
8
7
17
40 : 62
31
15
FK Pardubice
32
9
4
19
31 : 59
31
16
FC Trinity Zlín
32
5
12
15
39 : 58
27

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (207)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska udělat další krok k titulu a pak před dalším top početným výjezdem oslavit v úterý na Slovácku.

Reagovat
inferno08

Dneska, bohužel, budete slavit titul.

Reagovat
Nieuwendyk

A doma s Plzní dostaneme pohárik!

Reagovat
Pablos

OT: asi je to už dávno profláklá zpráva, ale já to zjistil až teď, že trenér Hradce je Jožka Weber

Reagovat
Martin9719

Jožka "vraťmě klub do 2. ligy" Weber, ano.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
chavi.27

OT: jak se Slovaci dostali na MS U20? Jak se tam z Evropy postupuje vubec?

Reagovat
Shevchenko

Dostali se tam skrz ME U19, které minulý rok pořádali. A dostali se tam docela vtipně, kdy dostávali náklepy ale rozhodující zápas šťastně vyhráli.

Reagovat
Agent z Melmacu

suché triko

Reagovat
Hasan Šáš

tvl, copak Slovensko, ale jak se tam dostalo Fidži? to se na Novym Zélandu muselo něco hodně posrat

Reagovat
Ligter

ten se tam dostal taky

Reagovat
Hasan Šáš

jo, koukám.. Takže Oceánie má dvě místa, tak to už je úplnej bizár

Reagovat
smazaný uživatel

Mě do 19 let je jen s 8 týmy a oni hráli doma, tak se tam prohaluzili z posledního možného místa. Ikdyž třeba s Francií doma dostali 0:5. Naši např. Frantíky porazili u nich 1:0 . Teď navíc bratia dostali do skupiny Fidži, takže postup z 3. místa do osmifinále je nutnost.

Reagovat
Kaspar

Jestli tu baraz bude hrat fakt Lisen s Vyskovem, tak to bude pekna fraska, kdyz ani jeden nema podminky na prvni ligu

Reagovat
Martin9719

Líšeň na Lužánky. Vždyť ani nemusí. Líšeň půjde na Královo pole a Vyškov třeba do Zlína. Ale fraška to je, protože tyhle kluby vůbec nemají mít možnost se do 1. ligy podívat. Zeštíhlení ligy nevyhnutelné. To je první věc co se musí v českým fotbale udělat.

Reagovat
Kaspar

Uz ve starym formatu, kdyz byla moznost na postup pro dva kluby, tak to bylo tezky, kdyz nepostupovali ti co predtim spadli a ted maji moznost 3

Reagovat
Martin9719

Ani ten kdo vyhraje 2. ligu s přehledem nemá jistotu toho že se v 1. lize následně zachrání, viz Brno a pokud půjde Karviná nebo Příbram z 1. místa tak to jsem teda zvědav. Kdyby současná skupina o sestup bojovala v 2. lize o postup zkvalitnila by se nejenom 2. liga, ale i ta první. A hlavně by tu nikdo nemusel řešit Vyškov, Líšeň nebo Varnsdorf kteří si ten stadion těžko někdy postaví. Ale začít je třeba hned od příští sezony, ne až za 5 let.

Reagovat
Kaspar

At si klidne hned v pristi sezone spadnou, to je mi jedno, ale at splnuji podminky 1. ligy. To co tu ted bylo s Hradcem a Pardubicema snad uz nenastane. Ale dokud se ta prvni liga nezmensi, tak se to bude resit kazdou sezonu bohuzel.

Reagovat
KingMaster13

Zase ale tím, že ty kluby postoupily, tak je to motivovalo zahájit stavbu nových stadionů a dotlačit i ta města. Nicméně je rozdílu u Pardubic a Hradce, což jsou velká města a kde se dalo čekat, že se tam ta stavba uskutečnit může. U Líšně ani Vyškova to lze těžko předpokládat (U Líšně kvůli tomu, že město bude upřednostňovat Zbrojovku, která to zázemí jakž takž má). Jinak samozřejmě nechci vidět v lize kluby, které nemají šanci to zázemí reálně mít v dobrém stavu na ligu do několika let.

Reagovat
Martin9719

Brno to je kapitola sama pro sebe. Tam jsou ty lidi všichni tak nasraný, že budou podporovat víc Líšeň do ligy než Zbrojovku k udržení se v lize.

Reagovat
KingMaster13

Obyvatelé Brna ano, politici ne

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Martin9719

No to co tu teď bylo s Hradcem a Pardubicemi byl právě alespoň krok dopředu. Pokud by to kopíroval každý kdo postoupí tak ať postoupí klidně nezaslouženě.

Reagovat
Kaspar

Coz to jo, kdyz uz zacnou stavet a je jasny ze ten stadion bude. Ale to co tady byvalo driv se Znojmem a ted s Lisni a Vyskovem, tak to uz snad ne.

Reagovat
JarousFCB

Znojmo taky upravilo stadion na ligu ne?

Reagovat
Kaspar

Vim, ze se to tam nejak resilo, ale jestli to nakonec dopadlo nebo ne, to nevm

Reagovat
Imos

tak se Znojmem to byl jen rok a ten staďák udělali, jen pak šli úplně do kopru

Reagovat
Uwe háže buly

Máš spíš na mysli Ústí nad Labem a ještě někoho. Ti upravili stadion až asi deset nebo patnáct let po výjimce a když teď mají hezký zázemí tak hrají o záchranu v cfl

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Imos

Karviná taky po postupu postavila hezký stadion

Reagovat
Kiwi-21

V Karviné se dlouho připravovali na postup tehdy a stadion by stál tak či tak

Mám pocit že ho měli od 1 kola už

Reagovat
Imos

zrovna Vyškovu by mohlo stačit opravit Drnovice ne?

Reagovat
Martin9719

Věříš tomu že město jako Vyškov na to sežene peníze?

Reagovat
Imos

s dotacemi proč ne

Reagovat
Uwe háže buly

Tak taky by se mohli na druhou stranu trochu upravit pravidla. Nevím jak je to teď, ale ještě nedávno platilo že je nutné mít stadion pro 4000 sedících diváků a místa na stání nebyla povolena, to je podle mě blbost. Stačilo by třeba hlavní či protilehlé tribuny na sezení a za brány na stání. A těch naddimenzovanych pravidel je víc.

Reagovat
Imos

Reagovat
JarousFCB

V těch Drnovicích by to nešlo?

Reagovat
lampas

V těch Drnovicích to nejde nějak dát do kupy? Tam nějaký základy být musí, není to tak dávno, co tam byl docela moderní stadion.

Reagovat
Kaspar

tady neco ubylo ne?

Reagovat
Bakary3

Že by BAN?

Reagovat
Remt

To je k zblití. Ten název článku

Reagovat
Kaspar

Vzdyt by byla nuda kdyby to vyhraval porad jeden tym nekolik let v kuse

Reagovat
Remt

Pokud tak nejak vsichni tusime, ze by si to z tech 3 zaslouzil nejvic, tak proc ne ze

Reagovat
ACSeRw!n

dneska se bude slavit!!

Reagovat
Freedo

Pokud Bohemka vyhraje a my získáme nakonec titul, tak v ZOO Praha adoptuju klokana. Jedem

Reagovat
Miguel19

To je snad rudá pro Karabce ne?

Reagovat
exse

Jasná červená pro Karabce, kde je VAR?

Reagovat
dondinho

Když vidím tu nešetrnou hru BOH dnes tak nechápu poměr žlutých 4:1 v 45'

Reagovat
smazaný uživatel

4 žluté za poločas? Priske jim dnes dal nažrat tataráku?

Reagovat
r.mrazik

Mejdr mi rve koule...ten i rozehrava pomalu

Reagovat
JackBlack

OOOOoooo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Jánoš

Reagovat
exse

Achjo, ta Bohemka si o 2 pentle v nastavení přímo prosí.

Reagovat
Greny

Ta Sparta to projebe jeste

Reagovat
r.mrazik

Priske muze stridat vic hracu a stejne tam hodi jen jednoho, misto toho,aby vyndal silenyho minceva

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Neon

Reagovat
Miguel19

Valeš

Reagovat
mistr129

Krejčí po dnešku 14 gólů

Reagovat
monty25

Valeš je asi sparťan, jinak si to neumím vysvětlit.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe nez se ta penalta kopne...curaci

Reagovat
ACSeRw!n

rudy hrdina opet skoruje

Reagovat
Greny

Co udělal ten Valeš? Já to nepochopil, co říkali komentátoři sleduju to bez zvuku

Reagovat
Miguel19

Myslel si, že hra byla přerušena, tak si dal míč na zem. Ale sudí hru nepřerušil...

Reagovat
Mirek na tenisu

Takže se měl pískat faul a gólman chtěl suplovat sudího. ovšem Kuchta je křivák. Jeho musel v dětství nebo v pubertě někdo hrozně týrat.

Reagovat
Hasan Šáš

jenže kdyby se pískal faul, tak by to byla zase penalta - tam byla jediná možnost faulu na Kuchtu, né naopak

Reagovat
Miguel19

Však to byl spíš faul Kuchty...

Reagovat
Hasan Šáš

ok, já už nevim

Reagovat
7kaka7

Křivák v týhle situaci jak? měl brankářovi zakřičet, že se hra nepřerušila? Sám si to uvědomil asi za 2 vteřiny

Reagovat
$dolar$

Vysvetli mi někdo, k čemu tam došlo? Nějak to nechápu.

Reagovat
ACSeRw!n

hrac zajel do hrace = faul

Reagovat
Blasphemer

Šáh na něj a to se nemá.

Reagovat
Neon

Valeš chytil míč, držel ho dlouho v rukou (za to bych pískal), pak si hodil míč na zem a zapomněl, že to není odkop od brány

Reagovat
$dolar$

Ale Kuchta si to podle mě ani neuvědomil

Reagovat
Rizek

sudí nepřerušil hru. Od Valeše je to teda ale ohromná chyba. A hlavně o Kuchtovi věděl.

Reagovat
$dolar$

Nemohl by někdo komentatorovi napsat SMS, že je ti Radim?

Reagovat
ACSeRw!n

v 95. uderime, sem klidny

Reagovat
Remt

a pak v 98. 102. a 105.

Podle toho kolik těch gólů budete zrovna potřebovat.

Já jsem taky úplně klidný

Reagovat
exse

Dejte jim ten titul ať ta fraška už skončí. Odpuštěná červená, odpuštěná žlutá pro Sorensena, před penaltou Kuchta v offsidu.. Teď už to chce jen penaltu v 99. za faul ve středovém kruhu a můžou jít slavit

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
exse

Kdybyste aspoň trochu hráli fotbal, tak by vám to člověk i přál, ale tohle je prostě smutný.

Reagovat
ACSeRw!n

neblazni, fotbal nikdy nikomu titul nevyhral

Reagovat
Remt

Pár týmům jo, ale vy fotbal k titulu nepotřebujete

Reagovat
Ferda Kokeš

Dočkáš se. A druhá o minutu později, za sundaný dres jednoho ze slavících sparťanských hráčů. Ať to není tak nápadný.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JackBlack

Hála sotva leze, nevim proč ho nevyndá

Reagovat
r.mrazik

jinak teda ta hra je uplne silena...totalne k bliti, nic nez nakopy

Reagovat
Mirek na tenisu

... když máš na hřišti Mejdra.

Reagovat
r.mrazik

tojo...ale ono celkove

Reagovat
Rizek

Jako ale ten výkon je od Sparty opravdu špatný. Asi si myslí, že se to uhraje samo.

Reagovat
Mirek na tenisu

Sparta příště bez Kuchty a Kairinena. V Hradišti? To bude těžké

Reagovat
Rizek

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll

Reagovat
Neon

Co to melou s tím Čelůstkou, vždyť byl ve čtvrtek v základu béčka?

Reagovat
Neon

Reagovat
Rizek

Kuchta bude posila jak prase. 100 mega? No problem. On tu cenu má.

Reagovat
ACSeRw!n

nakonec to snad pry bylo 65 a 100 jen v pripade postupu do LM

Reagovat
Rizek

Tak to by bylo úžasné. Já teda zase četl něco o tom, že to mohlo být i přes 100 míčů, ale pal to hrom - Kuchta je úžasný a tu cenu má. A hlavně - chce tady hrát. On v tý Slávce musel trpět.

Reagovat
Freedo

Se zaplatí z prodeje feťáka do ciziny, kterýho je třeba se zbavit, dokud se to neprovalilo, tak pro vás pohoda.

Reagovat
Rizek

skoč si do zdi

Reagovat
Freedo

Dobrej řízek seš. Řek bys to Freedovi do vočí?

Reagovat
Bakary3

Za pravdu?

Reagovat
lichna.

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Mabil je tragéd...kde ho vyhrabali?

Reagovat
DieFohlenBMG

Co to ten Mabil jako udělal? To je vtip?

Reagovat
ACSeRw!n

a 2x za sebou.. totalni nezajem a laxnost

Reagovat
Rizek

Mabil může dvakrát poslat Kuchtu do brejku a dvakrát to posere. To chce talent.

Reagovat
r.mrazik

silena hra...ten konec sezony je fakt marnej

Reagovat
Rizek

Z prdele klika, ale beru. Teď už jen jeden bod.

Reagovat
DieFohlenBMG

Vysmátej Valeš to je zmrd

Reagovat
monty25

Neuvěřitelný, že se Bohemka zbavila Patrika Le Gianga a chytaj tam takoví žebráci.

Reagovat
Frank Lampard 8

Zrovna Valeš je dlouhodobý kiksař. Nechápu, co pořád dělá v první lize...

Reagovat
Rizek

Jako ale napadlo mě to. Náhradní gólman v letech a taková chyba. Trochu to smrdí.

Reagovat
DieFohlenBMG

On položil ten balon a pak se na toho Kuchtu upřeně zadíval, možná na něj i mrknul, ale to si nejsem jistej, protože to pak už neukázali.

Reagovat
samson192

Reagovat
dondinho

mrknul na něj třikrát

Reagovat
DieFohlenBMG

Podle mě koukal skrz něj

Reagovat
Tevezinho

Je to pravda, já to taky viděl, ale ten blbec Kuchta si to ani neuvědomil, tak ti obránci z Bohemky na něj začali řvát, ať vezme ten míč.

Reagovat
fellaininho

Valeš je strašný debil. Na druhou stranu první kolo Sparty v pohárech bude taky sranda

Reagovat
Coutinho10

v plný palbě

Sestava: Kolář – Douděra, Ogbu, Holeš, D. Jurásek – Ševčík, Oscar – M. Jurásek, Zafeiris, Schranz – Jurečka

Lavička: Mandous, Ousou, Olayinka, Tecl, van Buren, Provod, Pech, Hromada, Kačaraba, Lingr, Traoré

Reagovat
Coutinho10

nicméně aspoň Olie, Mick, Provod a Lingr by mohli zítra do Karviný pomoct B-týmu

Reagovat
Kiwi-21

Jen za to psaní Karviný místo Karviné tam snad pohrajete

Reagovat
Coutinho10

a to podle čeho skloňuješ ? že é místo ý ?

Reagovat
JarousFCB

To sice nevím, ale "ý" tam rozhodně nepatří. Místním to rve uši, oči i koule https://cs.m.wiktionary.org/wiki/Karvin%C3%A1

Reagovat
Coutinho10

ok, podobně bych mohl být alergický, když někdo v 1. pádu říká Slavie a ne Slavia, což taky často vidím, nicméně do Karviný mi zní tak nějak lidsky normálně, do Karviné spíš jako mega spisovně, tak nevim, ale asi se dokážu vžít do toho viz ten můj příklad u nás, že jsou lidi, co na to jsou víc alergičtí

Reagovat
JarousFCB

Ono se na Ostravsku obecně mluví dost spisovně. Teda alespoň se těch koncovek týče. Např. nikdo neřekne "Ten je chytrej", ale "Ten je chytrý" nebo "To je hustý", ale "To je husté". O extrémech typu vejfuk, vejkend ani nemluvím. Jak někdo řekne toto nebo Karviný, Orlový, tak ti je jasné, že se bavíš s nějakým čecháčkem.

Reagovat
Coutinho10

j, jako jsou kraje, nejenom u vás na východě, ale i třeba na jihu atd., kde jsou určitý odlišný zvyklosti v té mluvě, takže asi nejde vyloženě říct, co je gramaticky správně a co ne a zároveň aby jeden kraj poučoval jiný kraj o tom, jak to má být, takže pro zajímavost dobrý vědět, jak to mají jiné kraje v ČR, ale asi bych to nijak nehrotil a neškatulkoval jiný kraj za to, že nemluví podle zvyklostí jiného kraje, takže od Kiwiho podle mě nepřiměřená reakce, nebylo tam ke Karviné z mojí strany nic urážlivého, jenom jsem to napsal tak, jak je u nás zvykem, protože nejsem ze Slezska, tak aby nám kvůli tomu přál prohru mi přijde přehnaný, zvlášť, když mají postup i tak v případě ztráty ve vlastní moci + má Slavii ve vedlejších, takže by to mohl chápat, že v různých částech ČR se mluví různě

Reagovat
JarousFCB

Máš pravdu, že to tamní lidé až moc prožívají. Obecně je tam cítit určitá alergie na pražský dialekt. I Trevor schytával posměch, než se naučil říkat "do Karviné". Mě už to třeba jen rozesměje, ale to bude i tím, že už jsem se z té díry dávno odstěhoval. Teď mi díky tebe došlo, že se to nedá ani skloňovat podle nějakého vzoru, tak budu ještě tolerantnější

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nuno čomes

Určité

Odlišné

Dobré

Přehnané

Reagovat
Kiwi-21

Taky jsi to měl brát trochu z nadsázkou pohru bych přál tak či tak kvůli postupu ale je fakt že nám to rve uši

Reagovat
Coutinho10

vpoho

Reagovat
Kiwi-21

Jsem Karviňák a vím že reaguji pozdě ale opravdu nám to řve uši

Pro nás to je hrozný paskvil

Reagovat
Coutinho10

ok, vpoho, beru

Reagovat
naheCZ

Tak přípravy na dnešní zápas probíhali předpokládám s tím, že by Sparta pořád mohla ztratit že. Ale na lavičce se mohl objevit někdo z mladejch no...Aspoň, že je v základu Jurásek

Reagovat
Coutinho10

nejsem trenér, ale pracoval bych s oběma variantama a primárně spíš s tou druhou, protože Sparta byla velkej favorit a zvládla to, což se čekalo

Reagovat
7kaka7

Být tvůj šéf a v situaci, kdy máš pořád relativně reálnou šanci na titul, (dokonce i po výhře Sparty ještě tu matematickou) bys mi řekl, že čast přípravy na zápas věnuješ variantě, ve který nepostavíš nejsilnější sestavu protože nejde o výsledek... Tak mě hodně naštveš a dokonce bych uvažoval o tvém odvolání

Reagovat
Coutinho10

jako jasný, že na to koukám realistickýma očima a ne matematicky, přeci jenom on je za to placenej a přednost má A tým před B týmem, takže to asi musel udělat, protože při nevýhře by to schytal, ikdyž je jasno...já bych to protočil, ale chtěl i tak vyhrát, ale netrápilo by mě to, nicméně beru to ze svýho pohledu, takže asi to nejde uplatnit v reálný situaci...Trpiš je zodpovědnej za A tým, ne B tým

Reagovat
7kaka7

Jakože měli mít Trpiš dvě varianty pro případ kdy Sparta ztratí a pro případ kdy vyhraje? lidí si trenérskou práci fakt někdy představujou jako ve Fifě

Reagovat
Coutinho10

jo přesně tak...tak i ve hře máš různý systémy atd., tak by nemělo bejt těžký se na jednu možnost připravovat, případně změnit dle výsledku

Reagovat
7kaka7

Dobře ale nemůžeš porovnávat změnu herních stylů (který máj všechny vést k výhře) a změnu nastavení " potřebujeme za každou cenu vyhrát" na " zase tak moc vyhrát nepotřebujeme nechám hrát mladý".... Jsem přesvědčenej, že Trpišovi dal všechnu energii v týdnu do toho, aby Slavie vyhrála ...a vůbec se nezabýval variantou, že by se už Slavie chystala na další sezónu. Navíc je i teď pořád matematická šance, takže by strašně schytal nehrát v plný palbě.

Reagovat
Coutinho10

j, asi si to dovolit nemohl...mně jde i o B tým, jemu pouze o A tým

Reagovat
Mass

Reagovat
naheCZ

Skvěle sehrané

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Martin9719

Hajzl zk*rvená! Ještě mu teče mlíko po bradě a už si o sobě myslí bůhví co.

Reagovat
DieFohlenBMG

Je okey

Reagovat
Neon

Pískej konec

Reagovat
djiros

Obrana, Oscar

Reagovat
naheCZ

Nebyl tam ofsajd a pak i faul?

Reagovat
djiros

Kopic asi ano.

Reagovat
Remt

Faul mi nepřišel, ale na ofsajd bych se podíval rád s čárou, tam to bylo tak 50:50 mi prislo

Reagovat
John Obi Mikel

Vole tam byl jasnej faul.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Neon

Oskar je věchejtek a do té natažené ruky si naběhl sám, se mohl uhnout. Spíš bych teda pískal ofsajd.

Reagovat
naheCZ

Udělat ten zákrok Oscar, tak je to penalta a červená...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
naheCZ

Jurečka Že Jurásek musel faulovat brankáře...

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
naheCZ

Tak teď propálil parádně

Reagovat
Neon

Řezník

Reagovat
Remt

Jurečka je v posledních zápasech (krom finále poháru) fakt ďábel, on si sám ten míč vybojuje, ukradne ho soupeři a následně zavěsí Nechytatelný

Reagovat
kilobyte

V ligovém derby byl sotva rarášek.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Coutinho10

Ogbu

Reagovat
naheCZ

Fakt nepochopím to nasazování Tecla. Místo toho, aby tam byl teď někdo, kdo pomůže podržet míč nahoře, tak je tam hráč, jenž vyřeší špatně snad každý kontakt s míčem...

Reagovat
Coutinho10

twl, tam měli tutovky na 2:2...bez Ogba to hoří

Reagovat
Mass

A tak Plzeň to na konci docela vytáhla a ukázali, že taky umí zakombinovat. Určitě by se s těma hráčema dal hrát i hezčí fotbal, než to co je s Bílkem. Vlkanova, Vydra, Bucha a Kalvach, tam potenciál na kombinaci je dobrej.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, možná nějaký nový impuls je nakopne

Reagovat
Coutinho10

aspoň nemůžou slavit už dnes

Reagovat
DieFohlenBMG

Slovácko je doma sekne, bez Kuchty nedají ani gól a nakonec jim vezme titul Plzeň. Nikdy jsem nebyl klidnější.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Budu fandit Slavii Uherské Hradiště

Reagovat
$$CaptainKokotko

Budou to mít u nás těžké. Kdyby to vyšlo tak se na ně Plzeň hodně nahecuje , ale dávám tomu tak 10%

Reagovat
DieFohlenBMG

U vás budou hrát na 0:0, to je jejich jediná šance na úspěch. Tak to neposerte kurva

Reagovat
ACSeRw!n

drzeni mice 85:15 a vysledek 0:0

Reagovat
Pablos

Bílek je kovanej Sparťan... Plzni o nic jiného, než potvrdit titul Spartě nepůjde

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
eder

Sparta a titul, to se moc nerýmuje. A to ani přes všechny návštěvy Křetínského u rozhodčích a Štrougalovo penalty...

Reagovat
monty25

Fila šel v poslední době hodně nahoru.

Reagovat
monty25

VAR

Reagovat
FCSL

Ted jsme začali hrát nejlepší fotbal v sezoně tvl

Reagovat
HorajzmAmmann

Ideální, máte mega v kapse Karl hezká dovolená

Reagovat
exse

Snad Ludva zavětří potenciál hrát zase poháry a trošku v létě zatřepe peněženkou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
16Dave

Na ten souboj kriplů v Ostravě se nedá dívat..

Reagovat
monty25

Hm, tak teď už to Almásimu platit bude.

Reagovat
HorajzmAmmann

Plavsic je úplně někde jinde. Radost se dívat.

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

Zlín

To Brno nebo Pardubice ještě rupnou přímo

Reagovat
monty25

Jako Teplicím se to teď docela hodí...

Reagovat
ratusek

Už jste zachránění přímo

Reagovat
monty25

Reagovat
Sosi

Ideál porazit Brno v posledním kole a Brno přímý sestup

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Góóól!!! Ale asi už pozdě...

Reagovat
Salfovic

Jako kdyby to nebylo úplně jedno.

Reagovat
monty25

Reagovat
Firkraag

Tak tohle je opravdu neuvěřitelné! Řezníčkova rána se od bloku odrazila na penaltový puntík, odkud branku vysoko přestřelil Endl! Tímto výjevem jako z vesnického fotbalu patrně padnou všechny brněnské šance na vyhnutí se baráži.

To chci vidět

Reagovat
Salfovic

Tak šance vyhnout se baráži má Brno veliké.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele