FORTUNA:LIGA - souhrn 23. kola: Slavia přehrála Plzeň

11.03.2023, 17:00, aktualizováno 12.03.2023, 19:59
Komentáře a souhrny

Sparta vyhrála na půdě utrápeného Baníku Ostrava a do večera se posunula na první místo FORTUNA:LIGY. Na čele vydržela jen tři hodiny, pak Slavia předvedla obrat v utkání s Plzní. Liberec prožil v neděli hodně nepovedený zápas v Mladé Boleslavi, schytal čtyřbrankový direkt...

Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice 2:0

12.03.2023 18:00

Góly: 37. Martin Hála, 60. Erik Prekop

Čtyřzápasová šňůra Pardubic bez porážky skončila. Východočeši našli přemožitele po více než měsíci, a to na hřišti, které donedávna využívali jako své útočiště. Bohemians ovšem demonstrovali, že Ďolíček již nyní patří výhradně jim. Po výhře 2:0 se "Klokani" posunuli na čtvrté místo, naopak Pardubice jsou v tabulce poslední o skóre za Zlínem.

Zápas by se jistě vyvíjel jinak v případě, kdyby Pikul už ve druhé minutě proměnil svou šanci. Po přesném pasu od Hlavatého jej však vychytal gólman Bohemians Jedlička. První půli tak nakonec ovládli domácí. Po závaru před bránou Východočechů nahrál Beran přesně Hálovi, jenž přízemní střelou rozjásal většinu diváků usazených či stojících v Ďolíčku.

Krátce po přestávce se opět ukázal Beran, jenž k zakončení tentokrát vyzval Prekop. Střela forvarda "Klokanů" ale po teči přeletěla břevno. Mezi tři tyče se nevměstnala ani hlavička střídajícího Sychry o jedenáct minut později, jehož centrem oslovil Helešic.

Bohemka náskok navýšila v 60. minutě. Pas Dostála od pravé postranní čáry chtěl lapit brankář Pardubic Niţă, toho nicméně v souboji předstihl Prekop, jenž tak hlavičkoval do odkryté brány a následně mohl s kotlem domácích oslavit gól.

Pardubice se v dalších minutách nedočkaly ani čestného zásahu. Jedličku přitom v 77. minutě mohl po centru Chlumeckého překonat Krobot, ovšem strážce svatyně "Klokanů" uhájil čisté konto.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Zbrojovka Brno 1:1

12.03.2023 15:00

Góly: 53. Dominik Pleštil - 90+6. Jakub Řezníček (pen.)

Jen pár okamžiků chybělo od toho, aby se Zbrojovka po dobrém startu sezony dostala do záchranářských potíží. Po Pleštilově trefě totiž v Teplicích skoro celý druhý poločas prohrávala, v šesté minutě nastavení se ale se spásou z pokutového kopu vytasil Řezníček.

Přitom v první půli měli Brněnští ze hry jednoznačně více. V rychlém středu prověřili Grigara na střídačku Řezníček, Granečný a znovu nejlepší střelec ligy, i v dalších momentech měli hosté hru pod kontrolou. Jenže kýžený gól z toho nevytěžili a po přestávce tak udeřili skláři.

Zaváhání obrany využil Dominik Pleštil, jenž se zmocnil míče a střelou ke vzdálenější tyči přinutil Berkovce kapitulovat. Srovnat krok mohl po třech čtvrtinách utkání Texl, avšak jeho rána z první letěla příliš vysoko.

Ve druhé minutě nastavení pak došlo v pokutovém území k souboji Chaloupka s Pachlopníkem, po němž se hráči Zbrojovky dožadovali penalty. Sudí nejprve jejich volání nevyslyšel, nicméně po zhlédnutí videozáznamů ukázal na značku ve vzdálenosti jedenácti metrů.

K balónu se postavil Jakub Řezníček a s přehledem proměnil na opačnou stranu, než skákal Grigar, čímž si připsal šestnáctý gól v sezoně. Brno se díky tomu drží v prostřední skupině, naopak Teplice jsou stále daleko za bezpečnou záchranou.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 4:0

12.03.2023 15:00

Góly: 4. Lamin Jawo, 7. Tomáš Ladra, 19. Lamin Jawo, 66. Jakub Fulnek

Bídné výkony Liberce neberou konce a už pošesté v řadě tak nedokázal zvítězit. Tentokráte dokonce schytal krutý debakl v Mladé Boleslavi, která jej vyprovodila čtyřmi góly. Polovinu z nich nastřádal Jawo, další přidali Ladra s Fulnekem.

Na úvodní trefu se nemuselo dlouho čekat. Už ve čtvrté minutě si hostující defenziva vůbec neporadil s Matějovského rohem, který se dostal až k úspěšně zakončujícímu Laminu Jawovi. Jen o několik desítek sekund později už vedení Středočechů dostalo dvojnásobné velikosti. Tomáš Ladra vybojoval na Doumbiovi přímý kop, jehož se i sám ujal. A naložil s ním na jedničku, se střelou přímo do horního rohu toho Vliegen moc nadělat nemohl.

Osmělil se následně i Slovan, jenže Ghaliho tvrdou ránu skvělým zákrokem zneškodnil Šeda. A v devatenácté minutě i díky tomu mohl podruhé udeřit Lamin Jawo. I tentokráte se na tom podílel Matějovského centr, s nímž si gambijský útočník poradil a potvrdil tak vzrůstající formu.

Hattrick mohl dokončit nedlouho po návratu ze šaten, to by si ovšem musel lépe poradit se zakončením po Ladrově pasu. Co nezvládnul on, to se po necelých třech čtvrtinách utkání povedlo Jakubu Fulnekovi. Druhou asistenci v utkání si díky tomu zapsal Matějovský, jehož přenesení hry bylo klíčem ke čtvrtému gólu.

Liberečtí se v závěru radovali alespoň z čestné trefy, jenže ne na dlouho. Olatunji totiž sice rozvlnil síť, jenže se předtím nacházel v ofsajdu. Regulérní branku měl na kopačce Kozák, Mészárosova přihrávka mu ovšem skočila a k vidění tak nebylo ani zakončení.

Boleslavští se díky těmto cenným třem bodům v zápase konkurentů udrželi v kontaktu s elitní šestkou, naopak hosté z Podještědí se už po bídných výkonech propadli do míst předurčujících boj o záchranu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 2:1

11.03.2023 18:00

Góly: 50. Peter Olayinka, 76. Ondřej Lingr - 16. Tomáš Chorý

Na čele tabulky se stále nic nemění. Slavia sice nezahájila utkání proti Plzni ideálně, po přestávce ovšem zabrala a dvěma góly otočila zápas ve svůj prospěch. Zůstala tedy na prvním místě, naopak Viktoria se propadla na třetí pozici za Spartu, která pár hodin předtím zvládla svůj zápas v Ostravě.

Oba týmy přivítaly ve středu pole své navrátilce. Zatímco do zálohy Plzně naskočil poprvé po nucené absenci Kalvach, prostřední řadu Pražanů vyztužil doposud marodící Hromada, vedle něhož se navíc poněkud překvapivě postavil Oscar. Stejně tak na straně Slavie zaujalo postavení Holeše v obraně a obsazení pozice hrotového útočníka, kterou obsadil Tecl.

Pokud představitelé obou klubů vzývali před úvodním výkopem k slušnosti na hřišti i v hledišti, pak jejich volání vzalo rychle za své. Především z kotle domácích příznivců se brzy začaly ozývat vulgární pokřiky. Rychle tak duel zajel do stejných kolejí, po nichž se řítil loňský vzájemný zápas v Edenu.

Na hřišti se mužstva zprvu spíš oťukávala. První zásadní moment tak nastal až v 16. minutě, kdy však také padla první branka. Stalo se tak poté, co Plzeňští získali míč ve střehu hřiště. Bucha následně z pravé strany propasíroval balón přes špatně bránícího Hromadu k Chorému, jenž zblízka propálil brankáře Slavie Koláře - 0:1.

Po zbytek první půle měli sešívaní výraznou herní převahu, nicméně dominanci v držení míče málokdy rezultovala v šanci. Zmínku si tak zaslouží snad jen akce z 26. minuty, kdy Holeš přesným pasem vyhledal Tecla, jehož volej z úhlu se však mezi tři tyče nevměstnal. Lépe mířil v nastavení prvního poločasu Olayinka, ale jeho hlavičku pro změnu vyrazil gólman Viktorie Staněk.

Pět minut po změně stran se ovšem Olayinka vyšplhal do vzduchu znovu a tentokrát měl důvod k radosti. Nigerijský křídelník opět hlavičkoval po rohovém kopu Ševčíka, který k němu ještě prodloužil bránící Květ. Na prudké zakončení tentokrát Staněk nedokázal zareagovat a Slavia tak vyrovnala skóre.

Za stavu 1:1 přepnuli Pražané na ještě vyšší rychlostní stupeň. V 56. minutě pálil pod břevno Ševčík a Staněk musel vytáhnout skvělý zákrok, aby projektil záložníka sešívaných vytěsnil nad břevno. Po hodině hry přišel na hřiště Matěj Jurásek, jenž se téměř okamžitě zapsal mezi střelce. Jeho zakončení z 62. minuty po přihrávce od Lingra chyběl jen kousek.

V 76. minutě si Lingr z Juráskem kombinaci zopakovali, jen v opačném pořadí. Tentokrát nahrával druhý jmenovaný, jenž možná původně hledal Van Burena. Tomu sice zakončení dost možná nedovoleně znemožnil Hejda, díky tomu se však míč dostal k Lingrovi, který jej uklidil do odkryté brány, čímž dokonal obrat.

Pojišťovací trefu ještě mohli přidat Lingr s Oscarem, ani jeden už ovšem netrefil svatyni Západočechů. Zároveň se ale hosté nezmohli na odpor. Body tedy zůstaly v Edenu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sparta Praha 0:3

11.03.2023 15:00

Góly: 17. Jan Kuchta, 20. Tomáš Čvančara, 51. Tomáš Čvančara

Ve své spanilé jízdě nadále pokračuje pražská Sparta, kterou nezastavil ani jindy neoblíbený zápas v Ostravě. Už během první dvacetiminutovky tam odevzdanému Baníku vstřelili branky Kuchta s Čvančarou, druhý jmenovaný se po pauze radoval znovu.

Letenští na Baníku ve třech po sobě jdoucích ligových zápasech remizovali, tentokráte ale nic neponechali náhodě a už od začátku do toho pořádně šlápli. V sedmnácté minutě si Kaloč nedokázal poradit s Laštůvkovou rozehrávkou a nechal se obrat Sadílkem. Ten následně našel svého parťáka z presinku a připravil mu snadný gól.

A na zdvojnásobení vedení se nemuselo čekat dlouho. Haraslín dokázal získat těžký balón, načež vyslal do úniku Tomáše Čvančaru. Pro toho nebyl Laštůvka žádnou překážkou a lob z kopačky sparťanského útočníka skončil v sítí.

Domácí měli ještě před přestávkou příležitost ke snížení. Po Klímově pasu pálil Šín tvrdě, leč o pár centimetrů nepřesně. Následně se zaskvěli gólmani na obou stranách. Laštůvka nohou skvěle vytěsnil Vitíkovu šanci, proti Almásiho hlavičce z těžké pozice se pro změnu vytáhnul Kovář.

Leckdo by možná čekal, že se Baníkovci v šatně nabudí a ve druhé půli se pokusí něco s výsledkem udělat. Jenže opak byl pravdou, už po pěti minutách druhé půle přidali sparťani gól s pořadovým číslem tři. Opět se příčinou stala chyba v rozehrávce Baníku. Výsledkem ní byl Kuchtův protiútok zakončený přihrávkou na Čvančaru, který dvanáctou brankou v sezoně patrně pohřbil naděje Slezanů na bodový zisk.

A mohlo pro ně být ještě hůře. Haraslín mířil sám na Laštůvku, tváří v tvář ale slavil úspěch domácí gólman. Ten na svého soupeře vyzrál i v dalším minisouboji a poradil si i s Kuchtovou dorážkou. Když už z dalšího protiútoku Čvančara Laštůvku překonal, skončil balón na břevně.

Čestný zásah Baníku mohl mít na svědomí po třech čtvrtinách utkání Kaloč, kdyby se proti němu nevyšvihl připravený Kovář. A jelikož se v nastavení štěstí neusmálo ani na Qazima Laciho, platil při závěrečném hvizdu výsledek 0:3.

Sparta se díky němu dočasně vyšvihla na první příčku, po večerním šlágru mezi Slavií a Plzní stráví další týden na druhém místě. Naopak Baník zůstane nadále až dvanáctý a pomalu se může loučit s vidinou elitní šestky.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - FC Hradec Králové 2:2

11.03.2023 15:00

Góly: 5. Vachtang Čanturišvili, 45+5. Libor Kozák - 38. Matěj Koubek, 72. Daniel Vašulín

Stejně jako před týdnem v Brně nedotáhl Zlín dobře rozehraný zápas do zdárného konce. Proti Hradci Králové přitom vedl hned dvakrát, nicméně Východočeši vždy našli odpověď na trefy soupeře. "Ševci" si tak v boji o záchranu nikterak výrazně nepolepšili.

Poprvé skórovali Moravané již v páté minutě. Po práci Hrubého, který zavezl míč do pokutového území, se z gólu mohl radovat Čanturišvili. Sudí sice poté ještě nějakou dobu zkoumali, zda v ofsajdu stojící Kozák nestínil ve výhledu brankáře Hradce Reichla, branku Zlína ale nakonec posvětili. Takové štěstí už domácí neměli o půlhodiny později, kdy Vukadinović vybídl ke skórování Slončíka, jenže mladý záložník se dle mínění arbitrů nacházel v těsném postavení mimo hru. Svou premiérovou trefu v nejvyšší soutěži tak Slončík nemohl oslavit.

Místo skóre o dvě branky se průběžný výsledek vyrovnal. Po závaru v pokutovém území "Ševců" nacentroval Gabriel ve 38. minutě na Koubka, který vymazal náskok Moravanů. Ti šli ale o přestávky do kabin přece jen s úsměvem na rtech. V páté minutě nastavení první půle totiž Vukadinović poslal balón před Reichlovu svatyni, do níž pas od spoluhráče uklidil útočník domácích Kozák.

Po změně stran nicméně zase zabrali Východočeši a v 72. minutě se za aktivitu dočkali odměny. Druhou asistenci v zápase si připsal Gabriel, jenž tentokrát ke skórování vyzval Vašulína. Forvard Hradce pak pohlednou hlavičkou oslavil svůj návrat z marodky. O čtyři minuty později ohrozil hlavou bránu Zlína také Čech, jeho pokus po rohovém kopu ale lapil do rukavic gólman "Ševců" Rakovan.

V závěru se Moravané místo snahy vrátit si vedení zpět klepali o bod za remízu. Život jim znepříjemnil Kolář, jenž se po druhé žluté kartě nechal vyloučit. Posléze měl navíc Hradec obrovskou šanci, jenže Smrž nepropálil hradbu těl před sebou a Koubek ostudně přestřelil.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 3:0

11.03.2023 15:00

Góly: 59. Jan Vodháněl, 63. Jan Vodháněl, 69. Antonín Růsek

Stoprocentní podíl remíz měla během prvních šesti jarních kol Olomouc, po sedmém zápase už to ale neplatí. Díky Čmelíkovu hloupému vyloučení se totiž gólově rozjeli a Vodháněl s Růskem se během deseti minut postarali o tři góly.

Už od samého začátku přitom měli Hanáci ze hry více. Během úvodní desetiminutovky zastavil Růskovu střelu Havel, centr stejného hráče zase Šípoš. Po čtvrtině utkání zahrozili i hosté, konkrétně Zajíc si ovšem zle zpracoval Adediranovu pobídku. Po půlhodině hry se výrazným způsobem činil Šípoš. Nejprve zlikvidoval Ventúrův přímák, následně sebral míč z kopaček Vodhánělovi a zvládnul i zlikvidovat famózní Zorvanovu ránu.

Prvních deset minut druhé půle nabídlo zajímavé příležitosti na obou stranách, klíčový moment utkání ovšem přišel až poté. Čmelík se ohnal pro Vodhánělovi a za svůj zkrat v podobě facky po zásluze uviděl červenou kartu. A trest za jeho chování na sebe nenechal dlouho čekat. Jan Vodháněl si našel volný prostor v soupeřově šestnácte a povedenou ranou otevřel skóre.

Po čtyřech minutách se tentýž hráč prosadil znovu, když tentokrát uspěl tváří v tvář Šípošovi. A nedlouho poté se Sigma radovala z branky potřetí, tentokráte z otočky nečekaně a přesně vypálil Antonín Růsek. Další góly ještě mohli Olomoučtí přidat, avšak i kvůli spálení obrovské šanci v podání Zmrzlého platil konečných výsledek 3:0.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
23
17
2
4
65 : 18
53
2
Sparta Praha
23
15
6
2
54 : 22
51
3
Viktoria Plzeň
23
15
4
4
44 : 20
49
4
Bohemians Praha 1905
23
10
5
8
39 : 38
35
5
1. FC Slovácko
22
10
5
7
26 : 30
35
6
Sigma Olomouc
23
8
9
6
36 : 26
33
7
FC Hradec Králové
23
9
4
10
28 : 31
31
8
FK Mladá Boleslav
23
8
6
9
35 : 33
30
9
Zbrojovka Brno
23
7
6
10
33 : 43
27
10
FK Jablonec
22
7
5
10
35 : 40
26
11
Slovan Liberec
23
7
5
11
28 : 34
26
12
Baník Ostrava
23
6
7
10
35 : 35
25
13
Dynamo České Budějovice
23
7
4
12
22 : 40
25
14
FK Teplice
23
5
6
12
28 : 54
21
15
FC Trinity Zlín
23
3
10
10
26 : 42
19
16
FK Pardubice
23
5
4
14
20 : 48
19

Zbývající zápasy

12.03. 15:00
FK Jablonec - 1. FC Slovácko

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (349)

Přidat komentář
bobis21

Tak příště doufám stejná sestava (změny jen kvůli kartám/zranění). Hlavně nedávat nikomu jinému šanci, protože na to přeci nikdo jiný nemá. Co kdyby s těmi jinými hráči získal Baník třeba 1 bod z 5 zápasů

Reagovat
Kepy_FCB

Trenérů už jsme povyhazovali dost, zkusil bych vyhodit Laštůvku, možná bychom čuměli co by to s týmem udělalo....

Tato prohra s ACS mrzí nejméně v životě

Reagovat
thewall

Laštůvka měl skončit nejpozději už před sezónou. Ten jeho konec už vyhlíží asi všichni a bude mít hořkou pachuť.

Reagovat
Kang & Kodos

No zrovna dneska vám ještě tak tři góly chytil. Tak strašnou obranu neměly snad ani Teplice

Reagovat
Kepy_FCB

To je sice pravda ale kdyby je furt drsně nebuzeroval tak by pravděpodobně fungovala obrana úplně jinak.

Reagovat
thewall

Nějaké ty chycené góly jsou snad standard na ligové úrovni. To, co by nemělo být standardem, jsou chyby, které vedou přímo nebo nepřímo k inkasování gólu.

Neustále jebe všechny kolem. V jednom týmu bych s ním nechtěl být.

Reagovat
Kang & Kodos

Jako jo, ale mít před sebou třeba toho Bitriho, tak mu dám dělo.

Reagovat
thewall

Bitriho ani Laštůvkovi nepřeju

Brankář s obranou nebudou fungovat jako tým, pokud tak bude imrvére taková jebačka, jakou předvádí Lašty. Trenér by mu neměl tolerovat ty jeho hysterické výstupy.

Reagovat
ratusek

Ale když ti Hapal prohlásí, že chybělo štěstí a že je skoro až spokojen, tak tomu borcovi měli poslat sms hned po tiskovce at už zítra nechodí a jde se raději léčit

Reagovat
kilobyte

No a có? No a có?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ratusek

po jak dlouhé době vlastně?

Reagovat
kilobyte

Loni v 6. kole jsme byli naposled první. V jarní části to nějaký rok už bude.

Reagovat
kilobyte

Tak na jaře jsme byli první naposled 13/14, když jsme to od začátku válcovali.

Reagovat
ratusek

třeba to letos vyjde. Ale už jen to, že hrajete reálně o titul je obrovský pokrok

Reagovat
kilobyte

Tak už loni jsme k tomu byli blízko. Po letech trápení jsme porazili 3x Slavii.

Reagovat
Bakary3

.... Jen tedy musím říct, tohle má hodně co společnýho s útlumem Slavie bohužel

Reagovat
kilobyte

Tak každý tým má výkyvy. Kdybychom hráli každou sezónu jako 13/14, tak těch titulů máme v poslední době víc. A ten útlum je z části i díky soupeřům Slavia.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

My chceme Baník!

Reagovat
Kepy_FCB

Kolik minut už jsme nedali gól ze hry? Nepočítejte ten přátelák s MSFLáky

Reagovat
plechi

ten frýdek byl taky z penalty

Reagovat
joshua

Mne výkon Baníku dopředu vůbec nepřišel spatnej. Mít tam větší kvalitu, dva až tři góly mohli dat. Ale zároveň to byl takový hurá fotbal bez taktiky, takže to dopadlo jak dopadlo. Kdyby zlepšili obranu, můžou hrát pohodlnej stred, možná výš.

Reagovat
Mirek na tenisu

...a sedm dostat. Výkon dopředu? To máš tak: dopředu můžeš dozadu musíš.

Reagovat
Neon

pískej konec ligy

Reagovat
andrew96

Ten Slončíkův gól byl jako ofsajd? Bez kalibrované čáry?

Reagovat
Kang & Kodos

Bejt první s "wingbekama" Mejdrem a Wiesnerem, za to by měl Priske jít do Premier League

Reagovat
kilobyte

Jsem nejdřív nadával na Mejdra, ale po střídání se mu omlouvám a doufám, že se dá brzo do pořádku.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to je můj klasickej koloběh

1. Ježiši to je debil, dej tam Wiesnera

2. Ty vole, to je mamlas, kde je youtuber?

Reagovat
ratusek

Mejdr je youtuber?

Reagovat
John Obi Mikel

Jo

Reagovat
zrzek999
Reagovat
ACSeRw!n

on to stim Janktem fakt tahne

Reagovat
monty25

Když jsem byl na poháru Domažlice - Sparta, tak mi bylo divný, proč tam malí kluci nejvíc žerou zrovna Mejdra. Pak jsem se dozvěděl tohle a bylo mi to jasný...

Reagovat
ratusek

ahá

Reagovat
monty25

Tzv. Votíková efekt

Reagovat
Mass

Votíková aspoň umí hrát i fotbal nejen běhat

Reagovat
monty25

Tak v bráně by bylo blbý, kdyby uměla jenom běhat. Každopádně ten YT má u dnešních dětí obrovskej vliv. Když Bára chytala ještě za Slavii, tak na Ligu mistryň jich spoustu chodilo vyloženě kvůli ní. Tuhle sezonu hrály slávistky skupinu LM a ty návštěvy už zdaleka nebyly takový. Těch důvodů bylo samozřejmě víc, ale tohle je určitě jeden z nich.

Reagovat
Mass

Nepochybně jsou hráči, u kterých je mediální dosah mnohem větší než jejich skutečný dosah na hřišti.

Reagovat
PlackaSKS

V případě žen to platí i o těch, které vlastní kanál na YouTube nemají ..

Reagovat
kilobyte

Některé ty jeho videa jsou vtipný, tedy spíše jejich kontext. Když tam třeba střílí míče do basketbalového koše a v zápase pak nedokáže trefit vápno.

Reagovat
Kang & Kodos

Já viděl jenom, jak hrál fotbalgolf

Mejdr: tak dám šajtli, abych vzal zleva ten sloup

Also Mejdr: *kope šatjlí a trefí přesně do sloupu

Reagovat
Mass

Hmm to je jako když bevalej šampion WWE šel do MMA, pozval si nějakýho hodně podprůměrnýho týpka a stejně dostal do držky

Reagovat
PBLead

Reagovat
kilobyte

Já to měl.

1. Ježíš, to snad není možný ten Mejdr je marný, když nemůže jen nabíhat.

2. Ježíš, ten Wiesner je dopředu ještě horší a dozadu taky. Vraťte Mejdra.

Reagovat
Kang & Kodos

Mejdr umí jenom bránit no. Nebo aspoň u nás, v Hradci uměl i dopředu. Takže proti silnějším by měl hrát on. Ale když pak hrajeme třeba proti Jablonci a on má něco vymejšlet dopředu, to je pastva pro oči

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Ten letošní český rybníček je pořádný guláš, stačí mít formu na 5 zápasů a člověk je hned první. Bohužel to vypadá, že si Sparta poháry zase zajistí, ale Prskeho ocením až se Spartou předvede nějaký válec a vyhraje s přehledem ligu s 1 prohrou za sezónu např. nebo v pohárech porazí alespoň Bratislavu nebo Žilinu. Zatím porážíte max zkrachovalce (což je bohužel i baník s přestárlým, nekvalitním kádrem a hloupým trenérem)

Reagovat
Kang & Kodos

Srovnal ty dva šachový velmistry vepředu tak, že jedou jak pily a ještě spolupracujou. To by nesvedl ani Guardiola. Tomu by hlavně z Čvančary narostly vlasy

Reagovat
kilobyte

Radši se starej o vaše udržení. Starost o poháry a titul není pro vás.

Reagovat
Fendi

Aby brzy nenahradil Moyese

Reagovat
John Obi Mikel

No Baník se moc nepochlapil. Doufal jsem, že je doma potrápí víc.

Reagovat
ratusek

No za mě je 0:3 ještě dobrý, čekal jsem bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda bůra dnes nečekal, pro Baník je to zápas roku, na nikoho jinýho se tak nenamotivuje, takže ta trojka byla zhruba podle očekávání.

Reagovat
Salfovic

Teda to, co spálili Votroci v samotném závěru, to bylo něco

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Zápas jsem neviděl, ale asi díky bohu za to,... jinak bych se zgrcal ještě víc! Hapaleeeeeee kašli na to a jdi trénovat někam, kde je lidem jedno, že jsi vůl! Jsi tu podruhé, zkušenější, s lepšími podmínkami i s důvěrou. A ten hnus co v Ostravě předvádíte je rovnou na harakiri jestli máte ještě nějakou čest!

Reagovat
Kepy_FCB

Hapal nikdy nebude trenér roku ale jeho největší chyba je že se bojí psychopata mezi tyčemi

Reagovat
Mirek na tenisu

Mikloškomajzna...s velkou slávou přišel ale výsledky nikde. První chybou bylo odvolání Vrby, který měl dostat více času. Nepochopil jsem ani proč byli odejiti kvalitní zadáci jako Pokorný a Ndefe. Otazník visí nad angažmá Olehly jako asistenta. Zřejmě ho nechtěl Vrba ani Hapal a borec přesto na lavce zacláni. Kdo mu ve vedení klubu drží štanglu?

Reagovat
lichna.

Napsat jeden příspěvek , ve kterém je tolik nepravd. To chce talent. Vrba odešel ani tak kvůli výsledkům, ale obecně kvůli práce na trenincich a komunikaci k týmu. Pokorný dělal každý zápas minimálně jednu šílenou hrubku, nedostupoval hrace, sanci dostal hodně. Ndefe byl hodně z formy, navíc se ještě vrati.

A Oulehla je výborný asistent. Stačí si jej občas poslechnout. Sleduje moderní trendy, umí si znalayzovat perfektně hru. Otázka je, zda dostává dost prostoru.

Reagovat
ratusek

Oulehla by mohl být časem hlavní. Ale obávám se, žš by byl další z těch, co to sežralo

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak teď tam naštěstí nikdo chyby nedělá.

Reagovat
lichna.

Coz nic nemění na tom, že Pokorného odchod rozhodne neboli.

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Oulehla by spíš měl být adept na hlavního, než se ho zbavovat. Jednoznačně nelepší z trenérského týmu za hodně dlouhou dobu.

Reagovat
Fendi

Podle čeho soudíš?

Reagovat
monty25

Schalke a Slavia gól skoro ve stejnou vteřinu.

Reagovat
mesyas

Tak co fans sparty, ještě budou dělat protesty a vyhazovat trenéra?

Reagovat
7kaka7

To tu bylo naposled v roce 2017

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale na Václaváku prý dnes byla demonstrace za odvolání Trpišovského.

Reagovat
kilobyte

Oni protestují kvůli něčemu jinému.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PhilipS

Ve druhým poločase to byl opět totální fotbal. Moc pěknej výkon od Slavie. MOTM Holeš

Reagovat
ratusek

Tak Bílek se svým sračkoidním betonem snad dojel. Předpokládám, že stejnou sračku předvede i na Spartě.

Akorát nejvtipnější je, že po příštím kole to zase bude už jen o bod, protože Slavia v Liberci prohraje

Reagovat
Sosi

Financne Plzen zachranil, ale neni ni a moznost, nez podekovat a pustit o dum dal...

Reagovat
doshcz

v Liberci neprohrajou kdyz pulka kadru Liberce jsou slavisti..

Reagovat
kilobyte

Už ne a mají tam špatný trávník.

Reagovat
Imos

bude chybět jen Prebsl a Valenta

Reagovat
smazaný uživatel

To byli i loni a stejně tam prohráli. A ani nebyli tak z formy jako letos.

Reagovat
John Obi Mikel

Super

Dneska náročný zápas a důležité vítězství. Otočení zápasu, kdy se nám nedařilo. To se nám letos povedlo snad poprvé.

Rozhodlo povedené střídání. Jurásek byl hodně dobrej.

Teď to potvrdit ve venkovních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

DeBílek zničen, ještě bude se svým 20% držením míče rád za třetí místo.

Reagovat
Blasphemer

Na výhru a bohužel ani na remízu to dnes nebylo. Jinak klasickej zápas v Edenu, spíš válka než fotbal a Slavie toho předvedla víc, hlavně díky dobrému střídání. Nehrát od začátku s těmi retardy Teclem a Hromadou, tak nevyhrajeme ani ten první poločas.

Reagovat
Martin9719

Druhý poločas dnes hrajeme jako předloni poločas o 9 lidech. Za mě by trenéři za tohle měli dostat ultimátum, není co ztratit a s hráčskou kvalitou jakou máme když si nepřihrajeme na 5 metrů za celý poločas tak k čemu to je? My potřebujeme aby trenéři dokopali hráče k tomu aby takovej zápas odjezdili na krev jako Mosquera nebo Chorý. U těch ostatních to vidět moc nebylo. Oni si hlavně nic neřeknou, nikdo po sobě ani neštěkne, jenom zbytečný ztráty kdy se celý tým vrací 60m zpátky a nejsou schopni vytvořit kombinaci 3-4 přihrávek a nějak se uvolnit. Hlavně že na lavici sedí Vlkanova nebo Sýkora. To si myslím, že je ale jedno. Ti hráči jsou špatně nastavení i mentálně, pak tady nemáme ani co hodnotit.

Reagovat
Blasphemer

Sýkoru jsem nepochopil, na jaře jeden z mála konzistentních, máš jistotu že tam bude běhat jak motorová myš a v takovém zápase ho necháš sedět.

Reagovat
Martin9719

Ty v tom zápase ale musíš stejně něco uhrát, vytvořit si fauly, pár standartek, loni to šlo, tam JDB který hrál s míčem, naprosto stěžejní hráč + samozřejmě Sýkora pod ním. Ale za mě toto prostě nefunguje a už toho bylo dost. Adolf by v minulých letech už dávno měl připravenou náhradu. Teď by nemělo ani tak být výsledkový ultimátum jako to herní, taktický a mentální. Bez toho totiž výsledky nebudou a přibydou další ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bílka můžete nadávat, ale podle mě stejně jedete bodově nad plán, po odchodu JDB jsem vás letos čekal na úrovni Slovácka a Baníku v boji o 3. místo.

Reagovat
Martin9719

Kádrově rozhodně nad plán nejedeme a z posledních 10 zápasů máme 4 prohry a 2 remízy. Od zápasu s vámi prostě nedokážeme najet zpět na nějakou šňůru vítězných zápasů. Před sezonou jsme hlavně neměli tak kvalitní kádr jako teď. Nebyl Vlkanova, nebyl dořešen Sýkora, Jemelka, Holík atd. Takže před sezonou by se dalo říct když nás posiloval Dědič, ale teď určitě ne.

Reagovat
Remt

Sice se ve sportu nehraje na zasloužený/nezasloužený vítězství ale kdyby dneska Slavka prohrála, tak by to bylo fakt až příliš krutý. Na Plzeň s tímhle fotbalem, který předvádí, se mi fakt těžce dívá

Reagovat
Mass

Hraje 1. s 2. a 18-3 na střely.

Reagovat
ratusek

protože Bílek no. Na Spartě to bude to stejné

Reagovat
Rizek

Co udělal Vlkanova Bílkovi?

Reagovat
smazaný uživatel

útočil

Reagovat
Blasphemer

Na jaře hraj hovno. Ale v tom není zdaleka sám, takže taky moc nechápu to jeho odstavení.

Reagovat
ratusek

Martin tu psal něco o tom, že ho odstavil za zápas protí Hradci. Ale kde je pravda nevím

Reagovat
Martin9719

To byl můj názor no. Tam bylo vypuštění souboje se Smržem který dal gól. Teď ho do sestavy vrátil na 2 zápasy aby tam následně dal zpět Mosqueru. Teď 1. půli proti Olomouci dost zpomaloval hru a měl nepřesný centry.

Reagovat
verv

Hype utichl a ukázalo se, že je to jenom průměrnej hráč.

Reagovat
Rizek

Fakt? Já bych ho teda bral všema deseti i teď.

Reagovat
verv

Jako do Sparty? Mě teda přijde jako klasickej případ hráče, kterýmu se povedla jedna sezóna a to ještě až někdy v sedmadvaceti letech. Vůbec jsem nechápal proč by se o něj měli přetahovat top3 kluby u nás, snad jedině kvůli tomu, že byl levnej.

Reagovat
Rizek

Jo, do Sparty. Ale popravdě - teď to funguje, tak nevím, kde by hrál. Ale na podzim by se někdo takový hodil.

Reagovat
verv

No nevím, radši ať hrajou Karabec nebo Daněk, než kupovat Vlkanovu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ctenar

Cca 10 let to tady čtu, úplně nemám lidi zařazený podle přezdívek. Některý bych asi vyjmenoval a přiřadil ke klubům a názorům. Věděl jsem, kdo byl ocas a čím komentářům se dá věřit. Legenda pro mě byl bielsista, už dlouho tu nic nepsal, jelikož už asi debatuje o fotbale profesionálně. Každopádně eurofotbal pro mě byl něco jako Simpsonovi akorát o fotbale, sranda i hloupost, ale kolikrát skvělé okno do budoucnosti i minulosti. Teď mi to sebrali, co bude dál? Prosím poslechněte diskutující, vyhovte jim, co se dá, nechci tuhle svoji rutinu opouštět.

Reagovat
Mass

To je kritika nového dizajnu? Jestli ano, tak s tebou souhlasím. Sice sem pořád stále chodím denně, ale ani za skoro měsíc sem si nezvykl, prostě se mi tohle nelíbí.

Reagovat
ratusek

Nejhorší je, že tohle je bohužel trend. V práci nám taky dělají web. Což mi nevadí. Ale samozřejmě první věc, musí to být pro mobily a druhá věc, že je to vše díky tomu strašně roztahaný jak pro slepce a důchodce a samozřejmě to nechutně vypaluje oči. No prostě jak tohle a ostatní weby. Vše dokola stejný, narvat tam co nejsvětlejší vzhled, obrovský řádkování a odsazení. Tohle si doba žádá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Já teda zrak taky nemám nejlepší a čte se mi tahle nová verze hůř než předchozí, možná tim, že je font světlejší.

Reagovat
Whites

Zkus tenhle doplněk pro Chrome. Jde tam nastavit typ a velikost fontu pro diskuze a v příštím updatu, který vyjde v následujících dnech budou upraveny i články a homepage. https://chrome.google.com/webstore/detail/eurofotbal-plus/ofhfophhpcklaodifbpkimgolhpbimac?hl=cs&authuser=1

Reagovat
Mass

Používám Mozzilu, tak jestli víš o nějakym doplňku?

Reagovat
Whites

Nastavení Arial 12 se dost blíží starýmu webu, zatím se ale teda jen aplikuje na diskuze.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

coze ?

Reagovat
FCSL
Reagovat
Neon

Přece nebude ztrácet čas na hřišti, když je na Ibize.

Reagovat
Mass

Prej sou tam dobrý diskotéky.

Reagovat
Cotton

Přece nebude hrát proti nějakýmu béčku

Reagovat
John Obi Mikel

A ví se, co provedl?

Reagovat
Witcher

Kdy se vrací web do původního stavu?Tohle je hnus

Reagovat
Cotton

Až Sparta vyhraje titul

Reagovat
Freedo

Reagovat
Stannis Baratheon

Nechutná tlačenka Sparty po celé jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Brečením se v lize nezachrání.

Reagovat
wwwx

To je slušná komedie. Když se dvoumetrovej a devadesátikilovej borec rozhodne místo souboje, že si lehne a strhne na zem obránce. Jak to pak má rozhodčí odpískat?

Reagovat
doshcz

takovejch zakroku je na Cvancaru v kazdym zapase pet..

Reagovat
verv

to je ale pičus, jeho mediální výstupy jsou šílený. Nechápu, že tohohle borce, kterej nikde nic nedokázal, ještě pořád někdo zaměstnává a má nějakou auru dobrýho trenéra.

Reagovat
Puskas

Hapala pamatuji při jeho první štaci u nás, už jsem to tu kdysi psal - v září se po ligové prohře vymlouval na únavu ze středečního poháru s kýmsi z divize či třetí ligy...

Jako hráč opravdu skvělý, jako trenér mi přijde bezradný. Doufal jsem, že přece jen mančaft pozvedne, ale zatím to vypadá bídně.

Reagovat
verv

Mě to u vás přijde přijde srovnatelný s jeho působením ve Spartě. Začátek vypadal jakž takž ale postupně to přechází v zoufalství. Já jsem ho odepsal po derby, kdy jsme o poločase vedli 3:0, nakonec to skončilo 3:3, ze stadionu jsem šel totálně nasranej a na netu jsem si přečetl, že on je vlastně spokojenej Třešnička na závěr potom byla Subotica.

Reagovat
ratusek

Hapal byl omyl od samého začátku. Teď je jen otázkou, zda tu agónii prodlužovat nebo ne. Otázka je, kým ho nahradit. Jedině snad Oulehla, ale ten na A tým má ještě čas

Reagovat
bobis21

Samotné jméno vůbec není důležité, to je to co pořebujeme právě změnit.

Potřebujeme dlouhodobě chtít hrát nějakým stylem hry, do kterého pak budeme i vybírat posily (a vychovávat mladé). Ne že budeme s každým trenérem chtít hrát něco úplně jiného, takže musíš každou chvíli řešit posilu, která bude pasovat do systému. Pak máme v kádru hráče, který každý přišel pro úplně jiný styl hry a najednou s nimi není co hrát, aby to aspoň polovině vyhovovalo.

Reagovat
ratusek

máš pravdu, že už tohle trvá pár let a nikam se nepohneme. Je to začarovaný kruh

Reagovat
bobis21

A podle mě to právě začalo vyhozením Kozla. I když jsme ho vyhodili, podle mě jsme měli prostě i po dalších trenérech vyžadovat pokračování v tom, co se nastavilo při jeho příchodu. To se neudělalo a jsou to všechno jen ztracené roky.

Reagovat
ratusek

případně hledat trenéry, kteří vyznávají podobný styl. A ne že jeden hraje na vysoké hráče vepředu nákopy, druhej hraje jen na brejky, třetí zase něco jiného

Reagovat
Puskas

Já vidím počátek ve vyhazovu Petržely. Pak už to bylo jen tápání s občasnými úspěchy.

Reagovat
bobis21

Tak u něj to zase bylo spíše ze zdravotních důvodů ne?

Reagovat
Puskas

To nevím, on se nějak tehdy vyjadřoval, že je zklamaný z přístupu vedení, protože čekal prodloužení smlouvy, a že ho Kučera nekontaktoval, aby s ním konzultoval kádr. Ale i kdybys měl pravdu, tak od jeho konce tomu něco pořád schází, a to všude.

Reagovat
bobis21

Ale zase ten kádr pro 2. ligu nebyl stavěn zrovna nějak koncepčně, ale spíš "to nejlepší co sem půjde 2 ligu hrát" ne? Postoupil s námi do ligy, ta sezona mě neskutečně bavila, ale zase že by tam fungovalo to co říkám bych netvrdil (resp. to byl moc krátký čas na to, aby se tohle dalo říct).

Reagovat
Puskas

Brabec přišel krátce předtím, přivedl Petrželu a muselo se vyklízet po Šafarčíkovi. Do druhé ligy se moc hráčů nehrne, Vlasta ale dokázal vytvořit vcelku fungující tým vzhledem k tomu všemu okolo. Myslím, že kdyby získal více času, posunul by nás.

Reagovat
Fendi

Chyba byla vyhodit Smetanu

Reagovat
ratusek

Nebyla. Po čase to byla stejná agonie jako u všech

Reagovat
bobis21

Tak tvrzení, že rozhodčí jsou na hřišti posraní udělat rozhodnutí a VAR je neopraví, protože to není dostatečně velká chyba, je pravda.

Reagovat
verv

To možná pravda je, ale zmiňovat to zrovna v souvislosti s tohle situací je k smíchu.

Reagovat
bobis21

A nebo je to ideální příklad. Už někteří zmiňovali, že by si obhájil i penaltu, kdyby jí písknul.

Takže ať on to pískne nebo ne, VAR ho neopraví, protože to není dostatečně velká chyba. O tom jestli bude penalta nebo ne tedy nerozhoduje jestli to byl faul nebo ne, ale jestli byl rozhodčí posraný to sám písknout rovnou na hřišti.

Reagovat
verv

No a před VARem to nebylo o tom, jestli je rozhodčí posranej to písknout nebo ne?

Stežovat si, že v tomhle případě nezasáhl VAR, je totálně k smíchu, protože jestli tam bylo nějaký držení, tak z obou stran. Což ostatně Hapal sám řekl, takže jeho následný kecy o stoprocentní penaltě jsou o to víc nepochopitelný.

Reagovat
bobis21

Předtím se rozhodčí na hřišti musel nějak rozhodnout. Dnes se schovávají za VAR, který to za ně kdyžtak vyřeší. A VAR zase alibisticky nezasáhne a pak jsme u toho, že rozhodnutí nedávají smysl, nikdy nevíš co tento týden bude na penaltu a co ne. Nulová konzistence. Pak se nemůžeš divit, že z toho jsou lidi frustrovaní.

Reagovat
verv

Ale to není o VAR, ale o kvalitě rozhodčích a ta je tady obecně mizerná a bylo to tak i před VARem. Ale v tomhle případě to zrovna bylo vyřešený správně, takže nechápu, na co si stěžuje

Reagovat
bobis21

Je to o tom, jak se u nás s VAR pracuje.

Reagovat
r.mrazik

tak ten ma dost

Reagovat
Pan.Antonin

Dneska dobrý výkon od Slavie, ale potřebujeme, abychom takto zvládali i venkovní zápasy.

Reagovat
Salfovic

Předpokládám, že pro antieSeSáky je teď menším zlem Sparta, co ?

Reagovat
Martin9719

Ty děláš jako by to někdy bylo jinak.

Reagovat
Salfovic

Tak v době vlády Sparty byla menším zlem určitě Slávie.

Reagovat
Martin9719

Tak to možná když jsme potřebovali pomoct v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Po podzimním derby by mě v životě nenapadlo, že budeme v tuhle chvíli před Plzni a reálně v boji o titul. Všechna čest Priskemu a spol, teď hlavně vyhrát proti Hradci, ať jdeme do repre pauzy v pohodě a pak už půjde do tuhého.

K Baníku dodám jen to, že o "kvalitách" Hapala jsem tu psal už před jeho nástupem. Horší trenér po taktické stránce snad neexistuje. Na jeho působení u nás plné prosraných zápasů ( viz derby 3:0 - 3:3 ), kiksů obrany, Kulhánka v základu, rozestavení 4-4-2 a totální ostudu se Suboticou v životě nezapomenu. Teď na to dle očekávání navazuje i v Ostravě.

Reagovat
Salfovic

To nikoho.

Reagovat
verv

za mě Hapal nejhorší trenér, co ve Spartě pamatuju. A že ta konkurence je "kvalitní".

Reagovat
ratusek

Reagovat
montaigne33

Plz v Edenu předvedla "výkon" jako tým z 2.pol. tabulky... Prešovský beton na Bílkovský způsob.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zase brečí 3.flek bude taky dobrý... Letos Sparta udělá 2.misto a my samozřejmě, jak jinak, úprk

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zápas nakupíme plno individuálních chyb a vždy jsou z toho gólové situace, dnes to samozřejmě nebyla výjimka. Kluci si nevěří a zkoušet něco proti rozjeté Spartě je hloupost. Tady nezbývá, než hru brutálně zjednodušit a jezdit po prdeli.

Ale prosím, tak šílené kopyto jako je Tijani jsem ještě v životě neviděl. Borec nezpracuje jediný balon, nevyhraje jedinou hlavu i přes to, že má 3 metry a když už se k němu zázrakem míč dostane, tak nedá přesnou přihrávku. Tohle je seriózně nejhorší hráč, co kdy v Baníku hrál a to tady už těch kopyt bylo.. a je zarážející, že tady hraje v ekonomicky nejsilnějším období.

Atmosféra na tribunách už od začátku ponurá, smutná, lidi tak nějak už smířeně přišli na fotbal a tušili výsledek. Hrajeme o záchranu, kádr vypadá naprosto šíleně, naprosto nerozumím tomu, proč přivádíme cizince, kteří nejsou rozdíloví. Když už přijde cizinec, měl by mít nebo umět něco navíc oproti našim hráčům, mě kromě Kuzmy a Plavšiče přijde, že to jsou absolutní průměráci a měli zůstat tam, odkud přišli a borec co jejich přestup pořešil by měl někde viset za vajca.

No nic, tak zas vyhodíme trenéra a pojedem nanovo, co už

Reagovat
lichna.

Zrovna Kuzma je poslední dobou více než podprůměrný, ale jo, něco už tady vykopal a ukázal.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak jsem dočetl rozhovor s Hapalem na MSDenik... já snad byl na jiném fotbale. Zase prý laciné góly a dneska navíc zářez sudího. Ten chlap nemá sebereflexi. Obrana dneska hořela. Hlavně Saneh a Bitri. Obstál jenom Pojezný, ten kluk má fakt talent, a 38letý Fleišman. Jako vždy přesný v kombinaci, úspěšný v osobních soubojích. Nešlo to Kaločovi, kromě řvaní po rozhodčím. Své si uhrál Plavšić, do půlky Cadu a sem tam Klima. Almasi má daleko do loňské formy. Znovu se ukázalo že Hapal nemá cit pro složení základní sestavy. Točí to jak ruletu. Snad se Baník chytí v ČB...

Reagovat
kilobyte

Kde si vymyslel zářez od rozhodčího? Může být rád, že nedostali víc gólů.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Sorensen držel Almasiho, na isportu je video. Posud sam...Kdyby se to rozhodnul pisknout v pohodě si to obhají.

Reagovat
Rizek

Jako sorry, ale Almáši se mu tam skládá do náručí téměř sám. Ano, kdyby to foukl, tak si to obhájí, protože tam ty ruce (vzájemně) jsou, ale tohle je na penaltu za mě málo. A pokud se na tohle Hapal odvolává, tak už musí být řádně zoufalý. Určitě nebyla stoprocentní. Byla možná. A takové v zápase jsou. Hapal se směje takové 100%ní penaltě. Zbytek se směje chybám jeho defenzivy.

Hapal bude rád, když přežije do reprepauzy. Jestli prohrají v Budějovicích, tak bude jasno.

A když se tak koukám na los Baníku, tak oni vlastně teď mají poslední zápas, ve kterém jsou papírovými favority. Pak už to je jízda, ve které můžou posbírat pár remíz.

Reagovat
lichna.

Na obranu Hapala, v tom rozhovoru to doplnil, že tahle situace o výsledku určitě nerozhodla.

Reagovat
kilobyte

Ale stejně to musí vytáhnout, aby to vypadalo, že za špatné výsledky můžou rozhodčí.

Reagovat
lichna.

Mozna, když čteš jen nadpis. Já Hapala taky příliš nemusím, ale tohle je za me celkem ok.

Reagovat
kilobyte

Takže podle tebe to taky byla 100% penalta? On sice řekne, že to nebyla klíčová situace, ale mluvil o ní jako první. Až potom začal mluvit o chybách Baníku.

A kdyby mu šlo o to, že rozhodčí udělal chybu, tak mohl mluvit i o zákroku na Haraslína. Jenže jemu šlo jen o "poškození" Baníku.

Reagovat
lichna.

100% asi ne. Ale pískat se dala a obhájil by si ji rozhodci.

Nicméně my už jsme.zvykli na kdovijaka vyjádření, tak mě tohle nepřekvapí.

Reagovat
kilobyte

Jak by si tohle mohl obhájit? Almasi měl na Sorensenovi ruce dřív a opřel se do něj a spadnul spíše vlastní vinou, než že by byl stažený. Jestli se dalo něco písknout, tak jen Almasiho faul. A je fakt ubohý tohle vůbec vytahovat. Jestli u vás bude Hapal pokračovat, tak doufám, že za takové brečení s ním spadnete.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Neon

Tvl lidi, naučte se konečně pořádně psát číslovky. Stoprocentníní?

https://www.mojecestina.cz/article/2016070701-cestina-letem-svetem-100-a-100

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

By mě zajímalo, kam na tohle chodí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Vždyť se drželi vzájemně a ten pád byl dost ochotný. To na Haraslína byla teda větší šance na penaltu.

Reagovat
r.mrazik

vsak pred tim tam byla ruka ostravaka a navic faul na hrace sparty

Reagovat
Martin9719

Fleišman byl u druhého gólu kde?

Reagovat
Mirek na tenisu

Nedělal jsem rozbor všech gólů. Ani Fleišman se nevyhnul chybám. Rozhodně ale mezi hráči Baníku patřil k nejlepším a nejaktivnějším. Já ho nikdy moc nemusel ale smekám před výkony v jeho věku.

Reagovat
kilobyte

Být nejlepší v Baníku není ani pochvala.

Reagovat
Martin9719

Já se zase spíš divím, že není nikdo kdo by ho ze sestavy dostal.

Reagovat
HorajzmAmmann

"výjezd" na hovno už od počáteční cesty, přes parkování až po cestu zpátky. U Svítav na jednom úseku 5 aut mimo silnici a hodina v koloně Lidi fakt neumí řídit ve sněhu... Nefunkční závory u parkoviště naznačuje, že trápení pravděpodobně bude pokračovat. Takhle na první dobrou z boční strany vypadají tribuny slušně zaplněné, volné sedačky jsou a ve Vítkovicích budou, hrozně moc lidí místo sedaček využívá raději volných míst u vchodů a dole u zábradlí... Ale i tak si myslím, že momentálně nechodí hrozně moc permanentkářů. Škoda...

Trápení pokračuje jak na hřišti, tak 2. poločas dostáváme slušně naloženo i na tribunách. Poprvé za život slyším od fans Sparty "Co jste tak ticho"... Brrrrr .... Výhra na hřišti i na tribunách. Už nikdy více tahle kombinace... Jako zpráskaní psi jedeme zpátky do Liberce a vzhledem k losu, formě Baníku a formě třeba Pardubic řešíme pravděpodobnost baráže třeba s Vyškovem a variantě, že nás Kanikamana odstoudí k dalším výjezdům do Varnsdorfu, Opavy a že se třeba konečně podíváme zase zpátky na Julisku... ty vole, na to, že po Teplicích to vypadalo na titul

No nic, gratulace ACS.

Reagovat
Blasphemer

tl;dr

Reagovat
kilobyte

Že Baník bude hrát druhou ligu.

Reagovat
Witcher

Jestli vyhodí Hapala po tý ostudě se Spartou tak jim ten sestup přeji.

Reagovat
Rizek

Tak ale co bys v jejich situaci dělal? Baník hraje bez systému a Hapal na tiskovkách mluví o tom, že se mu to líbí. Být Baníkovec, tak rostu.

Reagovat
dtaire

Já bych to Hapalovi nevyčítal. Není první, kdo přehnaně chválí. Skoro to působí, že se v tom klubu všichni chválit musí, jinak odchod Vždyť i Vrba byl se stavem kádru smířený a ani se nezajímal o to, kdo ještě přijde. Hapal rozhodně není příčina problému

Reagovat
Cechino

Reagovat
oli9

Jinak Slávka - Plzeň dobrý zápas..

Ale klidně jim mohla Slavie nasypat aspoň bura

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas si přestavuju trochu jinak. Plzeň hrála ve svém klasickém rozestavení Staněk - beton - Chorý, Slavia nebyla schopná nic vymyslet a oba góly dala spíš po náhodných akcích než že by se prosadila nějakou kvalitou. Dobrý zápas by to byl ve FNL.

Reagovat
Rizek

Plzeň nehraje o moc hůř, než loni (a předloni), ale už se jich nedrží to pekelné štěstí. A taky hráči nejsou tak psychicky silní. Minulou sezonu věděli, že tam dotlačí o gól víc, než soupeř. Letos jim trochu odešla hlava. Takový gól, jako dal včera Olej, by loni nedostali. Mají ve vzduchu převahu, tak nemůžou nechat na malým vápně volnýho frajera. Hrůza.

Slávia včera těžce netrefená sestava. Před zápasem kecy, jak je Hromada klíčový a jak jeho návrat rozvázal Trpišovi ruce ... A v půlce jde ven. Komedie. První půlka ze strany Slávie docela dobrá, ale bez útočníka. Ve druhé přišel Lingr s van Burenem, kteří to zaslouženě otočili. Rád bych napsal, že je Sparta favorit, ale trochu se bojím, že současná forma jim do konce nevydrží a Slávia si pro titul doklopýtá. Škoda.

Reagovat
Pride

Tak oni dlouhodobě nemají na to, aby konkurovali Pražákům. Ten jejich tým stárne, spousta klíčových postů slabší než u konkurence. Oni si to hlavní dokázali minulou sezónu a letos to snad uhraje Sparta.

Reagovat
Coutinho10

Doufám, že se trochu objasní ta žlutá pro Schranze, protože v pozápasovým studiu bylo vidět, jak rozhodčí dává signál pohybem ruky, že může jít na hřiště a pak mu dá žlutou za to, že tam šel bez puštění, tak kdyby to aspoň nějak okomentoval, co to mělo znamenat, protože takhle Schranz bude příště chybět, protože to byla 4. žlutá, pokud se nepletu

Reagovat
Rizek

Šmarjá, máte v kádru 30 hráčů a budeš tady špekulovat, jestli bude nebo nebude jeden chybět.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Coutinho10

jde mi spíš o princip, aby člověk pochopil, proč se to stalo

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz by pravděpodobně tu žlutou stejně jednou dostal, ale taky by mne zajímalo, jak to bylo.

Reagovat
Coutinho10

chtělo by to rozhovor s tím rozhodčím

Reagovat
kilobyte

Já zas doufám, že se objasní, proč nedostal i druhou za to strkání do rozhodčího. Před zápasem oba týmy řeči o respektu a fair play v hledišti i na hřišti a pak si dovoluje na rozhodčího.

Reagovat
Blasphemer

To je fakt smůla, že bude stát zrovna proti Liberci, kde nebude moct hrát půlka kádru, která patří Slavii. Jestli náhodou prohrajete, tak zrovna kvůli tomuhle.

Reagovat
kilobyte

Už tam mají na hostování jen 2 hráče.

Reagovat
Martin9719

Zrovna ty nejdůležitější.

Reagovat
Imos

Reagovat
Martin9719

Červ?

Reagovat
Martin9719

Jo aha, pardon to už je přestup.

Reagovat
Imos

jen Valenta a Prebsl, ten se zranil a Valentovi tribuna jen prospěje

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Karl si u rozhodčího pro Schranze objednal 4. žlutou a kvůli tomu v Liberci prohrajete

Reagovat
Martin9719

Jasně, zrovna v tak důležitým mači proti soupeři kterýmu Hapal dá čtyřku. A krom těch vašich hráčů není ani Gebre.

Reagovat
Martin9719

*Hoftych

Reagovat
verv

Spíš může bejt rád, že nedostal druhou, když provnám za co ji dostal minulej týden Gning

Reagovat
Coutinho10

tak tady ta reakce byla adekvátní, když viděl, že ho rozhodčí tam pouštěl, respektivě rukou signalizoval, že může, tak takto by si to vyložil asi každej a to mu určitě i Schranz říkal....fakt bych chtěl vidět nebo si přečíst nějakej rozhovor, co to mělo znamenat

Reagovat
verv

Akorát, že ho nikdo nepouštěl, to gesto mířilo jinam. A i kdyby ho pouštěl, tak si nemůže dovolit strkat do rozhodčího. Líbí se mi, že když třeba Krejčí nebo Čvančara maj kecy na rozhodčího, tak byste okamžitě dávali karty ale tady u slávisty mnohem horší reakce byla vlastně adekvátní

Reagovat
Coutinho10

to bych chtěl právě slyšet, kam, komu, ať to objasní...museli bysme to porovnat s nějakou konkrétní situací (ale jako namátkou třeba sundání kopačky, hození s ní a vztekání Čvančary taky nebylo úplně příkladný) jinak ale v obecný rovině souhlas, že rozhodčí by měl mít větší respekt a ne za nějaké tyto kecy trestat pouze naše soupeře (což vám přišlo vhod s Teplicema a ještě někým myslím), ale zároveň by měl trestat i hráče našich, vašich, všech týmů, ale to se neděje, takže pokud je nějaká sporná situace, která se dá vyložit i v náš prospěch, tak logicky si hráč dovolí víc než třeba na mezinárodní úrovni a když ne, tak se všichni pak divej, že máme vyloučené hráče, kopou se penalty proti nám atd.

Reagovat
verv

Však Čvančara za tu kopačku dostal žlutou, stejně jako Gning za zatleskání. Tady borec rozhodčího plácne opakovaně do ruky, což mi přijde horší než ty 2 zmíněný situace, a nic se neděje.

Reagovat
Coutinho10

určitě byly i jiné situace, ale jako jak jsem zmínil, pokud by se vše trestalo, tak s tím nemám problém, ale tak to není viz třeba Chorý, který karty moc nedostává za horší věci...

Reagovat
verv

Ale ono se to právě trestá, viz to co jsem psal. Nebo teď na Baníku dostal Čvančara žlutou jenom za to, že přiběhl do hloučku kde se něco řešilo s rozhodčím.

Reagovat
Coutinho10

ok, tak to je dobře, tolik vás z posledních kol nakoukaný nemám, tak věřme, že to půjde správným směrem

Reagovat
Coutinho10

Jinak převaha byla jasná a naštěstí po pár zápasech pomohli opět střídající hráči, kteří ten tlak dokázali vystupňovat a i gólově zužitkovat

Jediný, čeho se bojim směrem k příští sezóně je, že na těch hráčích, na kterých to teď stojí (Olie určitě, Lingr pravděpodobně), tak že odejdou...to bude další obrovská rána, jako byla po odchodu Stanciua a Kuchty

Reagovat
Greny

Já třeba nechápu proč toho Olayinku pořád hraje ...

Aby v létě před predkolama zjistil že za něj nemá žádnou náhradu, která je sehraná s týmem ?

Reagovat
kilobyte

Protože za něj nemá žádnou náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na jeho místě viděl radši Ewertona. Ale připouštím, že je to hlavně proto, že by Slavia nahrála za jaro tak o 10 bodů míň.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kaspar

To byste nemeli hrat uz Sevcika kdyz po sezone odejde

Reagovat
Greny

No on podepsáno nemá a není to vůbec jistý.. dokonce na jaře není tak výrazný takže klidně nemusí být zájem o něj tak velkej

A za druhý kdybychom to měli dělat my tak nemáme jedenáctku pomale ani .

Vy máte 40 hracu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Protoze jako jeden z mala ze Slavie ma relativne formu a v teto sezone ma v lize 9+4? Navic prinasi i duraz, coz bylo dobre videt vcera ve srovnani s Teclem.

Mne prijde, ze kdyby ho odstavili, tak se bude zas psat, proc nehraje. Hraje se o titul, tak proste hraje, protoze ma sportovni formu.

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš furt nechápu, že jde do takový prdele. Jako volnej hráč

Reagovat
kilobyte

Vážně to nechápeš? Prostě tam dostane více peněz.

Teď jsem si všimnul, jak ten ampersand na novém webu vypadá fakt divně. &

Reagovat
Kang & Kodos

No právě nechápu, že mu to Tvrdík nedorovnal, nebo nešel někam na západ, kde by dostal taky dost

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mu nasypali + mají jistou účast ve skupině LM, to asi hrálo dost velkou roli.

Reagovat
Coutinho10

LM skupina zásadní

Reagovat
John Obi Mikel

Protože hraje nejlépe, co je u nás. Proč by ho neměl hrát? Chceme vyhrát titul.

Reagovat
Greny

Ale jo třeba v těchto zápasech ano, ale ne třeba proti já nevím Zlínu, Brnu tak bych ho nechal sedět a poslal ho z lávky v šedesáté takhle jsem to myslel

Reagovat
Bakary3

Tak to by byl určitě ve stejný formě ...

A určitě i motivace by byla top, když by bylo vidět, že ho tam strcej, jen když potřebujou...

Reagovat
andrew96

Vždyť už hrají jen ligu. Na co ho šetřit.

Reagovat
Bakary3

On nemyslí šetřit, jen nenasazoval na zápasy, kdy ho Slavie "nepotřebuje", čímž asi myslí vše krome Sparty a Plzně.

No, nevím, jak se takový zápas pozná ještě před výkopem, viz Teplice, Budějovice...

Jinak poslat ho do rozhodnutých zápasu v šedesáté, jak píše, no tak to je úplně největší blbost, to nemá význam ani pro klub, ani pro něj.

Reagovat
andrew96

Právě, a to s tím souvisí. Pokud Slavia hraje jen ligu, nechápu, proč by měl nejlepší hráč vypadávat z tempa. Teď je právě čas dostat z Olayinky to nejlepší.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

protože je nejlepší, platíme ho, tak ať to z něho ještě dostaneme, co můžeme

Reagovat
John Obi Mikel

Vydrží podle vás déle Kozel nebo Hapal?

Reagovat
Kaspar

snad Kozla vyhodi az po Slavii

Reagovat
John Obi Mikel

Tak my jsme schopni prohrát i s Kozlem

Reagovat
Martin9719

Otázka co vydrží Míša. Teď už se může začít houpat židle každým dalším zápasem.

Reagovat
John Obi Mikel

Fakt? To bych se dost divil.

Reagovat
Martin9719

Zrovna v aktuálním stavu by jiní trenéři už byli pryč. U Adolfa se tohle trochu změnilo až s Gulou. Nicméně ze všech pod kterými byla židle nahnuta má teď bych řekl skoro nejhorší výsledky. V jarní tabulce jsme 6. a 3 body za námi je Baník, 1 bod Pardubice, Jablonec a Bohemians. A to nejsou započítány poslední 2 zápasy podzimu. Pro další příklad Sparta má za jaro o 11 bodů více. Pivarník vyhozen snad ani ne po pár zápasech, Koubek to měl taky za 3 zápasy (1 Evropa), Uhrin taky. Gula těch zápasů měl taky víc, ale jak už jsem psal včera, my máme za 10 zápasů 4 prohry a 2 remízy. V případě že budeme ztrácet do konce sezony podobným způsobem tak je to za mě jasný.

Reagovat
$dolar$

Ono není koho místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Osmý návrat krále Vrby. Nebo povýšení sysla na hlavního trenéra.

Reagovat
Martin9719

To ne, ten tlak by neustál a takticky podle mě nic moc. Vrba se jinak dost možná může i nabízet po sezoně, úplné nulová šance tam nebude, ale ani moc velká vzhledem k tomu, že se chce usadit doma.

Reagovat
Martin9719

To si myslím že je aktuálně jediný důvod proč přes média nejdou ven nějaký spekulace, ale nevěřím, že Adolf je spokojen a nic se mu nehoní hlavou v tomhle smyslu.

Reagovat
Martin9719

K. Krejčí mě asi jen napadá.

Reagovat
meno

Křeček

Reagovat
$dolar$

Kdo?

Reagovat
meno

Přesně takhle ses ptal, když poprvé přišel Vrba.

Reagovat
$dolar$

Tak ja Alese Krecka znam, ale proc zrovna on?

Reagovat
Cotton

Reagovat
meno

Zaslouží si šanci vejš, je teď u dvacítky a Plzeň potřebuje omladit (podle tf je průměr věku stejnej jako ve Slovácku a to má slovácko 4 hráče 35+), pochybuju, že by šel Šádek cestou staršího trenéra a pochybuju, že by šel zahraniční cestou.

Ale ofc Lavička je volnej

Reagovat
Martin9719

Lavička by byl super ale je to kouč na 2 sezony bohužel.

Reagovat
Cotton

Tak 2 sezóny je v Česku nadprůměr

Reagovat
Martin9719

Hlavně i u nás přímo. Míša už jede nadprůměr.

Reagovat
John Obi Mikel

Asi máš pravdu. Pivarník šel dokonce z 1.místa. Já si totiž jako první vzpomněl na Gulu, kterého jste docela drželi dlouho.

Reagovat
Martin9719

Takhle. Myslím si, že když Míša nedokončí min. základní část už bez porážky a bude v tomhle pokračovat, tak je větev podřezaná určitě. Gula potom navíc stejně dostal ještě dost štědrý odstupný. Každopádně teď nám vlastně o moc nejde, takže je čas pro Adolfa přemýšlet jelikož horší jak 3. nebudeme a předkola jsou jistý.

Reagovat
ZB 07

Hrozný, dva zápasy s nejslabšími týmy v lize a máme jen dva body.

Reagovat
Rizek

A to to dneska bylo o chlup z prdele. Nemít Řezníčka, tak jste poslední.

Reagovat
Greny

Ale to my všichni víme, až na majitele a na Dostálka nadáváme celý rok

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rizek

Reagovat
mistr129

Tak na druhou stranu ten bod pro vás může být klíčový, nebo teda spíš to, že Teplice nezískaly 3

Reagovat
ZB 07

Z tohoto pohledu ano, ale vzhledem k tomu, že jsme pustili pohár, protože priorita je liga, tak bych čekal trochu jiný výkony.

Reagovat
Greny

Reagovat
Witcher

Reagovat
Bagr007

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PavlíčeQ

jsme ani nemuseli kopnout do mice abychom dostali v tabulce liberec pod nas, galakticky jablicko

Reagovat
Imos

pojďme to spojit a hrajeme o 4.

Reagovat
lampas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Nejen pod vás, ale rovnou do skupiny o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Řezníček, nebýt nadpozemské formy Čvančary s Kuchtou, tak mohl letos klidně vyhrát krále střelců. Ale 3. místo pro něj taky dobrý.

Reagovat
lampas

No začíná to být horší, jak loni v úvodu ligy za Hoftycha. No a Karl je prý ve špitále, takže možná skončíme ještě dřív, než skončí liga a příští rok.

Reagovat
Mirek na tenisu

Janošek fotbalově neskutečně vyrostl. On už obešel leccos. Byl v Plzni a tuším i v Baníku. Jeho cena roste. Jenom ať nejde do Edenu.

Reagovat
Rizek

to by pro něj byla konečná.

On potřebuje být někde, kde by to na něm postavili a kde se nemusí strachovat o místo. První trojka a zahraničí je pro něj tabu.

Reagovat
Greny

Na Slovácku a je to další z generace Zbrojovky kterého jsme nevyužili bych z toho dal sestavu na top 4

Reagovat
Bagr007

Zas tolik těch jmen není, max půlka toho týmu

Reagovat
didosh

Reagovat
STR

Kometa Zbrojovka

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
eL

Bohemka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fabec1222

OT: Lužánky ded

Reagovat
didosh

Reagovat
Witcher

Co

Reagovat
Alf da Gama

OT: https://youtu.be/2QaTmJJ71cQ

Masakr ten rozhovor s Flynnem, jak na něj pořvává plzeňský buran

Reagovat
Pablos

Reagovat
Blasphemer

Na hokej tady chodí ti nejhorší burani. Jeden z důvodů, proč už tam léta nechodím. To se člověk stydí jen tam sedí a poslouchá to.

Ale týpek dobrá reakce.

Reagovat
andrew96

Nejen v Plzni, neboj.

Reagovat
Rizek

Nutno říct, že Flynn úplně nezachoval dekorum.

Reagovat
Blasphemer

Na konci už trošku bouchnul, no.

Reagovat
Pablos

přesně... vůbec to howgh nedodával na konci řeči

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny
Reagovat
lichna.

Proč by to bylo super? Když pominu to, že mě nebaví ta občasná arogance komentátorů, tak studia, doplňkový program, to že máš možnost vidět všechna utkání, to je celkem OK.

Plus teda bych nerad zase měnil poskytovatele.

Reagovat
Greny

Ja koukám na českou ligu právě jen přes sazkovky...

Pokud by Canal udržel PL a získal ještě fotbalovou a třeba i hokejovou ligu tak bych se nezlobil.

Já právě O2 nemám takže by mě to vyhovovalo

Reagovat
Rizek

Tak si je kup. Vždyť to stojí pár korun a dá se to sledovat vlastně všude.

Reagovat
Greny

Já právě O2 kupovat nechci protože bych to kupoval vyloženě jen kvuli nasi lize.

Mám T-Mobile TV a tam mám vše ostatní co mě zajímá PL, zimní sporty, LM, Novasporty a formule. Takže ligu jedu přes sazkovky zatím no

Reagovat
lichna.

Jo tak. Samozřejmě, nejlepší by bylo, kdyby bylo možnost sledovat vše u jednoho. Nebo kdyby se aspoň daly ty kanály kupovat zvlášť za nějakou slušnou cenu.

To mě třeba štve na Skylink, že nemá nějaký sportovní balíček např. za 99 Kč nebo 199 Kč, kde bych měl sport 1, sport 2 a canal. Takže aktuálně mám O2, kde je kromě PL a těch dvou sportů víceméně vše, co potřebuju.

Reagovat
Martin9719

O2 to kazí je ta PL a Evropská a Konferenční liga. Jinak jsem taky spokojen. Pokud v tom zase nastane změna tak to povede jen k tomu že zase zaplatíme víc.

Reagovat
Rizek

PŘESNĚ.

Na O2 nadávají jen ti, co je nemají předplacené, bych řekl. Já je za fotbalové zpracování jen a jen chválím. Víceméně mám výhrady ke dvěma expertům, co jim tam chodí, jinak jsem spokojený s prezentací, kvalitou, časy, komentátory, experty a ve finále vlastně i s cenou ... Nevím, na co si stěžovat.

Já martýrium s TV právy zažil v LaLize, která se přesouvala už asi 4x z TV na TV. Dopadlo to tak, že jsme to přestal sledovat live a začal zase až teď, co to jde na Nově.

Ať to vyhraje kdokoliv, tak si vstupní investici nechá od předplatitelů zaplatit. To zaprvé. A zadruhé - jestli to bude někdo, kdo nebude mít vytvořeny podmínky pro vysílání TV přenosů v takovéhle míře, tak nás čeká minimálně několikaměsíční tvoření a "zajíždění" nových systémů. Zaškolování nových komentátorů a expertů ... To prostě nechci. Snad to vyhraje O2.

Reagovat
Greny

Vždyť ten Canal + vysílá kompletní program PL vcetne konferenčního přenosu. A studia mají taky celkem fajn.

Takže si myslím že by to takový problém nebyl

Reagovat
Rizek

ok

ikdyž ono není stejné vysílat PL a naši ligu. To jsou dva jiné vesmíry si myslím.

Reagovat
PISTOLERO

PL mě nezajímá...Pokud by se stalo že to vyhraje Canal + tak doufám že bude na výběr balíček jen s F:L

Reagovat
lampas

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Martin9719

Taky jsem na O2 nadával do chvíle kdy jsme si zařídili net, mobil + televizi. Hlavně je tam vše: Serie A, Bundesliga, La liga, LM. Jenom překlapáváš. Není sice PL, ale to koukám na streamech. Až na Radotísnkého jsem s O2 spokojen. Další kanály platit nechci.

Reagovat
Cotton

O2 je super, toho programu k lize je tam fakt kopec

Reagovat
andrew96

Reagovat
mistr129

Reagovat
Freedo

Víc peněz pro naše kluby

Reagovat
Rizek

Tak budeš platit někomu jinýmu. A pokud on zaplatí za práva dvakrát tolik, tak si taky nechá zaplatit dvakrát tolik od předplatitelů. Jednoduchá matematika.

Reagovat
lampas

Já se každopádně nenechám okrádat určitě od nikoho. Kdyby mi někdo nabídl balíček jen české ligy, tak bych nad tím uvažoval.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně by bylo super, kdyby se za práva konečně pořádně zaplatilo. Kde to bude, to už je jedno

Reagovat
doshcz

Reagovat
Cotton

Reagovat
Martin9719

Ty voe, ten Vacíno ten dneska jel bomby. Ale nemyslím, že tentokrát by v něčem neměl pravdu. Tam byla docela zajímavá pasáž o tom, jak jsme se v tý LM vlastně vůbec neprodali. A docela mě to uvedlo do depresí, co teď vlastně jako s tím kádrem..

Reagovat
ratusek

Tak Staněk jde tak jako tak ven ne? Nebo už o něj zájem není? Mosquera někam domů? Chorý někam do Řecka/Turecka taky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

O Mosqueru má prý zájem Baník.

Reagovat
Martin9719

Nevím, už jsem z toho celkem otrávenej. Sice mě teda sere jak každej říká, že hrajeme sračku pořád pod Bílkem - já si to nemyslím, sehráli jsme loni spoustu zápasů kde jsme byli schopni ty týmy mačkat co to šlo a hlavně se objevit na polovině soupeře a skoro pokaždý jít do zakončení nebo gólovky a zároveň defenziva o úroveň výš.

Chorý stále za mě super i když na Slavii nechápu jak ho mohli už v poločase v podstatě chytat křeče - tomu prostě nerozumím. Teď vidím právě největší problém asi v obraně. Hejda - z toho se stává ve většině zápasů dinosaurus a sběratel ŽK. Stopeři ještě i tak dejme tomu, pořád je tu Jemelka a máme na hostování Hranáče, Gabriela, Čiháka, takže potenciál ano. Ale ty beci. Havla si maže celá liga a nebýt zranění Řezníka, tak si myslím že ten Holík kterýmu odskakuje míč od nohy si pořád přes něj nekopne. Na LB by byl snad taky lepší i ten Jemelka, což je teda těžká ostuda.V záloze máme 100 variant a nejsme schopný z toho poskládat na jaře progres. Proč třeba toho Kalvacha nikdo nechce? Protože sice ano diriguje hru, ale ty jeho flegmatický chůze chvílema a když má zabrat dozadu tak byl třeba v LM jak panák na tréninku. Na letním soustředění se tam rozčiluje, že musí běhat jak č...ák. To samý Bucha. A to nemluvím, že na jaře stavíme zálohu ve složení otrávený Mosquera, pomalý Kopic a nekreativní Květ. Na lavici je odstaven Jirka, mimochodem jako jeden z mála s potenciálem, "já chci hrát fotbal" Vlkanova a terminátor Sýkora. Ale to spíš zmiňuju to co každej ví.

Hlavně, že se pustil ten Hlavatý s Janoškem - což mohli být další Jiráček, Darida, Hrošovský. Dál za mě doteď průser Santos, kterýho jsme neudělali a který se v tý LM mohl taky krásně prodat, ale Slavie ho měla dřív, trochu smůla. Do toho se nám odstřelil sám Šulcík, z toho už asi taky transferovej poklad neuděláme. My teď máme problém nejenom v nastavení, ale i ve vedení klubu a přestupový politice. Tohle se musí komplet změnit, jinak příští sezonu pošlapeme pěkně do p*dele!

Reagovat
Greny

Pernica se nejspíš vrátí domu

Reagovat
Martin9719

Ha, k tomu jsem se ani nedostal. Statistikami náš nej stoper a lídr a taky sedí.

Reagovat
KingMaster13

Nikdo o něj nemá zájem. Šádek se ho snažil za každou cenu prodat ale zájemce nebyl.

Reagovat
Martin9719

Nemá hru nohama totiž.

Reagovat
KingMaster13

Bohužel no, to je celkem problém. Pro ty top týmy už je to nutnost ale stejně bych čekal že skončí v nějakém klubu druhého sledu třeba. Pavlenka třeba taky vyniká jen na čáře a dostal se do Werderu kde chytá už asi 6. rok

Reagovat
Martin9719

Je to stejně trochu divný no. Staněk už tady druhou sezonu vytahuje nadstandartní zákroky a pořád ani spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak moc je hroch relevantní zdroj, ale on nějakou spekulaci o Staňkovi má.

https://twitter.com/LudekMadl/status/1635363872168357889

Reagovat
doshcz

tak však Plzeň za nějakých 15 let nebo jak dlouho už nás v lize šikanujete, neprodala ven za dobrý peníz skoro nikoho.. Šádek nikdy moc na budoucnost nemyslel

Reagovat
Martin9719

Ale jo, neříkám že nějaký terno jako Slavie, ale občas se někdo prodal. Ale teď tam prostě není nic a to jakože mohlo a pořád může být, ale ne s touhle politikou.

Reagovat
KingMaster13

Jako prodal Krmelce za 6 míčů do Brugg to je o 6 víc než je jeho reálná hodnota

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl retard a začal se hned po podpisu smlouvy pořádně učit belgicky, tak se tam dokázal prosadit a dnes by byl v pohodě v nároďáku jako backup za Schicka.

Reagovat
ratusek

hele hodnotu 6 reálných fotbalových míčů asi má

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele