FORTUNA:LIGA - souhrn 21. kola: Slavia se vrací do čela

25.02.2023, 17:00, aktualizováno 26.02.2023, 19:54
Komentáře a souhrny

Plzeň tradičně o gól přetlačila Liberec a posunula se na první místo o bod před Slavii. Sparta si zkomplikovala zápas ve Zlíně, tři body ale nakonec má a pokračuje ve stíhání vedoucího dua. Jablonec zvládl důležitý záchranářský souboj s Teplicemi, zatímco Pardubice po remíze 2:2 v Olomouci opustily poslední místo...

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 0:2

26.02.2023 18:00

Góly: 23. Michal Leibl, 70. Matěj Ryneš

Baník se zřejmě nachází v krizi. Na jaře chtěl jistě ještě zaútočit na pozice v první polovině tabulky, aktuálně se ale zdá, že bude mít co dělat, aby se vyhnul nadstavbové skupině o udržení. Ostravané prohráli i s Hradcem a svým soupeřům tak přenechali všechny body potřetí v řadě.

Královéhradečtí "Votroci" mají naopak co slavit. V Ostravě totiž zvítězili vůbec poprvé v historii samostatné nejvyšší soutěže. K tomu odčinili týden starý zápas proti Mladé Boleslavi, jenž se svěřencům kouče Miroslava Koubka vůbec nepovedl. Východočeši se navíc díky zaváhání Olomouce a Bohemians vyšplhali na páté místo v tabulce.

Blbá nálada začala v ostravských Vítkovicích panovat od 23. minuty duelu. Brankář Slezanů Laštůvka neodhadl let míče od rohového praporku. Na centr nedosáhl, díky čemuž mohl do odkryté brány skórovat Leibl - 0:1. Mátožný Baník předvedl první kloudnou akci až na konci prvního poločasu. Na centr Plavšiće z levé strany si naskočil Tijani, avšak jeho hlavičku zastavil výborným zákrokem gólman Hradce Bajza.

Po změně stran se domácí už viditelněji snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat. Jako první pozdravil Bajzu dalekonosným pokusem Šín, do pořádné tutovky se ale až v 53. minutě dostal Tijani, jenž po přihrávce od Klímy trestuhodně netrefil prázdnou svatyni Východočechů.

Místo vyrovnání vyrobil Laštůvka svou druhou zásadní chybu, po níž hosté skórovali. Zkušený fotbalista si neporozuměl s Lischkou, jenž nereagoval na Laštůvkovu přihrávku. Toho využil Smrž, který získal balón a předložil jej volnému Rynešovi. Host ze Sparty se zblízka nemýlil a upravil na konečný výsledek. Ten nelibě nesli domácí příznivci, kteří hráče Baníku po závěrečném hvizdu vypískali.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Teplice 4:1

26.02.2023 15:00

Góly: 9. Václav Sejk, 45+3. Matěj Polidar, 55. Jan Chramosta, 83. Václav Sejk - 66. Abdallah Gning (pen.)

Víkendové počasí sice fotbalu v podhůří Jizerských hor moc nepřálo a pár hodin před výkopem to na jablonecké Střelnici nevypadalo moc růžově. Utkání s Teplicemi však domácí nakonec přes všechny problémy se sněhem odehráli. A mohli být rádi, neboť důležitá bitva skončila výsledkem 4:1 v jejich prospěch.

Trenér Jablonce Horejš si jistě pochvaloval, že oproti minulému kolu mohl využít Polidara i Sejka. Oba se před týdnem nemohli představit na pražské Letné, neboť v Jablonci hostují ze Sparty. O to větší chuť měli proti Teplicím. A oba se taky gólově nasytili. Polidar skóroval jednou, útočník Sejk rozvlnil síť dokonce dvakrát.

Poprvé se druhý jmenovaný radoval již v deváté minutě. Sejk těžil z práce Považance, jenž potáhl míč do pokutového území a před bránou našel svého spoluhráče, který hlavičkou překonal gólmana Teplic Grigara. Za hosty chtěl stejnou částí těla jako Sejk odpovědět Chaloupek, avšak jeho zakončení hlavou po standardní situaci proletělo kolem tyče do zámezí.

Správci jabloneckého stadionu předvedli před úvodním hvizdem skvělou práci a na hřišti dlouho nebylo znát, že jej ráno pokrývala vrstva sněhu. Nadílka bílého prašanu se ovšem do města vrátila a trávník začala znovu okupovat. Již ve sněhové vánici tak Považanec zpoza vápna vyprášil Grigarovy rukavice. Obrovskou šanci pak spálil Chramosta, který se dostal za defenzivu Teplic, jenže minul svatyni "Sklářů".

Jablonec se však nenechal rozhodit ani přerušením zápasu, které kvůli pokračujícímu sněžení na čas nařídil hlavní sudí. Po znovuzahájení duelu tak domácí podruhé skórovali. Chramosta se tentokrát osvědčil v roli asistenta a ve třetí minutě nastavení první půle předložil ideální přihrávku Polidarovi, jemuž stačilo propálit bezmocného Grigara.

Deset minut po změně stran vedl Jablonec již 3:0. Sejk s Chramostou pelášili sami na Grigara, a byť druhý jmenovaný po přihrávce od Sejka při zakončení zaváhal, stejně se z gólu radoval. Grigar totiž chybu Chramosty nepředpokládal, situaci již vypustil a dovolil domácímu hráči dorazit nepovedenou střelu.

Po hodině hry se Teplice mohly vrátit do hry poté, co unikajícího Žáka fauloval brankář Jablonce Hanuš a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Gning. Další gól už ale "Skláři" nepřidali. Juchali naopak domácí, a to v 83. minutě. Hüsbschman milimetrovým pasem vyhledal Sejka, ten přehodil Grigara a pohledným zakončením upravil na konečných 4:1.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Pardubice 2:2

26.02.2023 15:00

Góly: 61. Jan Vodháněl, 90+8. Mojmír Chytil - 59. Michal Hlavatý, 63. Dominik Janošek

Konečně se Pardubice dočkaly a po dlouhých měsících opustily poslední místo. Rivalům ze Zlína ale mohly odskočit ještě víc, kdyby nadějně rozehraný zápas v Olomouci dotáhly do vítězného konce. Sigma získala bod až v závěru nastaveného času, přesto nemůže být po páté remíze v řadě spokojena.

Vše podstatné se na Andrově stadionu začalo dít až ve druhém poločase. Ten první toho moc nenabídl. Na straně domácích zkoušel štěstí Vodháněl, bránu ale neohrozil. To Ventúra už se mezi tři tyče trefil, avšak gólman Pardubic Niță míč vyrazil, byť s problémy. Hosté se do zase do přestávky zmohli jen na náznaky šancí.

Po změně stran už se začaly dít věci. Na co se bylo dívat zejména mezi 59. a 63. minutou, kdy padly tři góly. Ten první vsítily Pardubice. Po kombinaci mezi Pikulem a Černým se ke střele zpoza šestnáctky dostal Hlavatý, jenž svůj technický pokus nasměroval přesně k tyči. Téměř okamžitě odpověděla Sigma. Růsek vybídl průnikovou přihrávkou Vodháněla, který sám před Nițou nezaváhal. Jenže nedlouho poté se Janoškovi podařilo perfektně zakroutit přímý kop, po němž Východočeši vedli 2:1.

Další okamžité vyrovnání se nekonalo a dlouho se zdálo, že další branku už Hanáci nepřidají. Neuspěl ani autor vyrovnávací trefy Vodháněl, jehož pokus lapil Niță do rukavic. Hostům se podařilo rozvlnit síť, nicméně skórující Hlavatý se nacházel v těsném ofsajdu a gól tedy neplatil. A tak se v dlouhém nastavení přece jen radovala Sigma. Bránící Hranáč ve vlastním pokutovém území nešťastně nakopl Chytila, díky čemuž kopali domácí penaltu, kterou proměnil sám faulovaný útočník Olomouce.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 2:0

26.02.2023 15:00

Góly: 12. Peter Olayinka, 73. Peter Olayinka

Fotbalisté Slavie zvítězili ve 21. kole Fortuna ligy nad Slováckem 2:0, a zůstali tak i nadále na domácím hřišti stoprocentní. O výhře rozhodl dvěma góly Peter Olayinka, přičemž u úvodní trefy mu naservíroval míč Christos Zafeiris, který vítěznou asistencí oslavil svůj premiérový start v základní sestavě klubu z Vršovic. Svěřenci Martina Svědíka naopak poprvé na jaře inkasovali, což zároveň vyústilo v jejich první ligovou porážku od loňského listopadu, kdy padli na hřišti Sparty.

Oba celky měly za sebou povedený vstup do jarní části sezony, když v úvodních čtyřech duelech nasbíraly shodný počet 10 bodů. Dominantním důvodem vzestupu týmu z Uherského Hradiště byla bezchybná defenziva, jež v novém kalendářním roce ještě nepovolila žádnému ligovému soupeři vsítit branku. To se však mělo změnit, jelikož Slovácko zavítalo na půdu doma suverénní Slavie, která zvítězila v dosavadních 10 zápasech před vlastním publikem s impozantním skóre 42:5.

Úvod 250. ligového zápasu Jindřicha Trpišovského byl ze strany favorita poměrně rozpačitý, hosté pokračovali v nastoleném trendu z posledních duelů a skvěle bránili. Sešívaní si tak museli pomoci ve 12. minutě standardní situací. Rohový kop zahrál Zafeiris přesně na hlavu nabíhajícího Olayinky, jenž tvrdou hlavičkou o zem otevřel skóre zápasu. Navýšit vedení mohl po půlhodině hry David Jurásek, když se po narážečce ocitl před Filipem Nguyenem, brankáři Slovácka ale pomohli včasným návratem spoluhráči a nebezpečí zažehnali. V nastaveném čase ještě mohla Slavia zahrozit z rychlého protiútoku, ten ale zazdil tragickým zpracováním míče Stanislav Tecl.

Po návratu ze šaten předvedená hra dlouho diváky ze sedadel nezvedala. Oba celky se snažily spoléhat na postupnou kombinaci, avšak obrany fungovaly skvěle. V 61. minutě ale přece jen ta slovácká trochu polevila, což se jí mohlo krutě vymstít. Ondřej Lingr ale po zasekávačce ve vápně Nguyena propálit nedokázal. To se však povedlo v 73. minutě Olayinkovi, jenž nechytatelně tečoval střílenou přihrávku uzdraveného Tomáše Holeše.

Slavia tak potvrdila pozici domácího suveréna a připsala si další výhru. Na tu se pokusí navázat 5. března na půdě Českých Budějovic, Slovácko přivítá ve stejný den na svém hřišti Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 2:1

25.02.2023 18:00

Góly: 21. Jan Kopic, 68. Jhon Mosquera - 52. Ľubomír Tupta

Podobně jako před dvěma týdny proti Budějovicím se Plzeň v domácím prostředí nechala soupeřem po část zápasu přehrávat. Liberec dokonce zvládl vyrovnat, poté ovšem Viktoria zabrala a díky trefě střídajícího Jhona Mosquery se alespoň do nedělního odpoledne vrátila na první místo.

Jako první ukázali choutky skórovat Severočeši. Již v osmé minutě střílel Doumbia po zemi, nicméně nepřesně. Za dalších 12 minut si na přihrávku za defenzivu Plzně zaběhl Rondić. Dostal se však do ostrého úhlu, z něhož nepropálil gólmana Viktorie Staňka. Navíc při protiútoku podcenili brankář Liberce Bačkovský a obránce Prebsl centr Havla. Toho využil Chorý, jenž v souboji čistě přetlačil Bačkovského a hlavičkoval do břevna, načež se z dorážky prosadil Kopic - 1:0.

Inkasovaná branka však aktivitu Slovanu neutlumila. Herně měli navrch dál hosté, což ve 28. minutě rezultovalo v další zakončení Rondiće, to však opět pohlídal Staněk. Plzeň v prvé řadě strážila zadní vrátka, zároveň ovšem podnikala nebezpečné výpady. Například Havel ve 30. minutě vracel centr Holíka před bránu, kde Chorého jen taktak uhlídal Prebsl. Těsně před přestávkou táhl protiútok Západočechů Bucha, jenž přízemním pokusem donutil Bačkovského k těžkému zákroku.

Domácí si zřejmě sami uvědomovali, že první půli neodehráli ideálně, a tak do druhého dějství vstoupili lépe. Pět minut po změně stran vznikl před Bačkovského bránou obrovský zmatek po centru Sýkory ze standardní situace. Míč nicméně v síti neskončil. Druhý gól Plzně nevstřelil ani Vlkanova, jenž v 52. minutě pálil nad břevno. Naopak při protiakci prošel obranou Viktorie jako nůž máslem Tupta. Jeho střelu po zemi nechytil ani Staněk, a skóre tedy bylo opět vyrovnané.

Náskok si Západočeši mohli vzít krátce po gólu na 1:1 díky zaváhání Bačkovského, který podobně jako v prvním poločase neodhadl trajektorii centru z levé strany. K hlavičce se dostal Havel, jenž ovšem orazítkoval břevno. O dvanáct minut později už bylo v táboře Viktorie veseleji. Jemelka po rohovém kopu posunul balón k Mosquerovi, který pohotově dostal merunu za záda Bačkovského.

Na druhou odpověď už se Liberec nezmohl. Kozákova nebezpečná střela byla sražena na rohový kop, Tupta zase z dálky pálil dost nepřesně. Mezi tři tyče se v poslední desetiminutovce netrefil ani domácí Chorý. Utkání tedy dospělo k výsledku, jenž určil kolumbijský žolík.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - Sparta Praha 2:3

25.02.2023 15:00

Góly: 53. Robert Hrubý, 59. Libor Kozák (pen.) - 2. Ladislav Krejčí, 27. Tomáš Čvančara, 51. Tomáš Čvančara

Mělo jít o snadnou dohrávku výborně rozehraného duelu. Sparta si ve Zlíně během první půle vypracovala dvoubrankový náskok, který navíc krátce po změně stran ještě navýšila. Poté ovšem rychle za sebou dvakrát inkasovala a ještě se klepala o tříbodový zisk. Ten nicméně Pražané nakonec uhájili.

Mužstvo trenéra Briana Priskeho tak pokračuje ve stíhací jízdě za prvními dvěma týmy ligy, k níž se nadechla po zimní přestávce. Také ve Zlíně Sparta dlouho jasně demonstrovala svou sílu a už ve druhé minutě se dostala do vedení. Kairinenův rohový kop prodloužil Vitík do chumlu hráčů na zadní tyči. V tlačenici těl se nejlépe zorientoval Krejčí, jenž pohotovým zakončením otevřel skóre duelu.

Také zbytek prvního poločasu jasně patřil hostů. Ve 12. minutě oslovil Wiesnerem centrem Čvančaru, jehož hlavičku musel vyrazit gólman domácích Rakovan. Za dalších osm minut pálil po pohledné kombinaci Haraslín, avšak jeho přízemní střela se nevešla mezi tři tyče. To Čvančara si ve 27. minutě vedl lépe. Nejprve útočník Pražanů vypálil z dálky a následně si doběhl pro gólovou dorážku - 0:2.

Ještě těsně před přestávkou si Čvančara mohl na své konto připsat také brankovou asistenci. Kolmicí za obranu Zlína totiž oslovil Kuchtu, který obešel Rakovana, jenže střelou netrefil odkrytou bránu. Na začátku druhé půle se nejprve konečně připomněli domácí, když brankáře Sparty Kováře zaměstnal skákavým a tečovaným projektilem Hlinka. Hosté ale okamžitě přispěchali s gólovou odpovědí. První akci založenou Zeleným a Kuchtou ještě úspěšně nezakončili Sadílek ani Wiesner. Následoval ovšem rohový kop, po němž hlavičku Zeleného dorazil za záda Rakovana Čvančara.

Jakoby se ale poté začal hrát zcela jiný zápas. Zlín se totiž v 53. minutě dostal zničehonic do hry poté, co Vukadinović z pravé strany vyhledal Hrubého, na jehož bránění se vykašlal Sadílek, a tak mohl středopolař "Ševců" zakončit přesně k tyči. Šest minut nato bylo u řeky Dřevnice ještě veseleji, neboť Kozák proměnil penaltu nařízenou poté, co Zelený zahrál ve vlastním pokutovém území rukou.

Duel tedy dostal nečekanou zápletku, kterou krátce po Kozákově snížení ještě málem vyšperkoval Kovář. Strážce sparťanské svatyně zariskoval při rozehrávce a po dobrém napadání Kozáka zastavil balón na poslední chvíli před cestou za brankovou čáru. Sparta každopádně zcela vypadla z tempa. Přesto mohla zápas dohrát v klidu, to by ovšem Minčev nesměl v 82. minutě po centru od Kairinena trefit břevno.

Závěr utkání tak nakonec nabídl velké drama. V 84. měl vyrovnání na hlavě střídající Kovinić, avšak pobídky od Hrubého ze standardní situace se zřejmě zalekl a slabou hlavičku snadno kryl Kovář. Následně domácím zavařil Fillo, jenž dvakrát v řadě fauloval za cenu žlutých karet Zeleného, za což viděl od sudího Zelinky také kartu červenou. I po vyloučení Filla se ale Zlín dostal v nastaveném čase ještě do jedné tutovky. Balajovu střelu z otočky nicméně vykopl Kovář a všechny body si tak přece jen odvezli Pražané.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 2:2

25.02.2023 15:00

Góly: 13. Vasil Kušej, 58. Vojtěch Kubista - 44. Benjamin Čolić (pen.), 78. Martin Králik

Mladá Boleslav po minulém utkání, v němž ve své Lokotrans Areně zvítězila z pozice hostů, na tomto stadionu ve 21. kole Fortuna ligy pouze remizovala s Českými Budějovicemi 2:2. Hlavní hybnou silou jejích ofenzivních akcí byl jako prakticky v každém střetnutí po zimní přestávce Vasil Kušej. Mladému útočníkovi, který podzimní část strávil ve druhé nejvyšší soutěži, se dokonce podařilo jednu příležitost využít. Ve vyrovnaném duelu ovšem padly další tři branky, přičemž o dělbě bodů nakonec rozhodl srovnávací trefou v 78. minutě hostující stoper Martin Králik, jenž se prosadil hlavičkou po rohovém kopu.

Středočeši v úvodu jara herně ani bodově příliš nezářili, což se mimo jiné projevilo na návštěvnosti mladoboleslavského stadionu. Duely v Lokotrans Areně sledovalo po zimní pauze v průměru jen lehce přes tisíc diváků. Radost hrstce věrných udělal v předchozím kole alespoň střelec vítězného gólu Kušej, jenž technickými kousky cvičil s obranou Hradce. Zuby si brousil i na Jihočechy, které ovšem minulý víkend potkal podobný osud, když se dočkali hubené výhry nad Bohemians.

A právě 22letý útočník Kušej proháněl defenzivu Budějovic už od úvodního hvizdu. Po několika ofenzivních výpadech za obranný blok soupeře se mladý forvard dočkal trefy ve 13. minutě, kdy obdržel přesnou přihrávku z levého křídla, udělal kličku gólmanovi a zakončil tvrdou ranou doprostřed brány. Ve stínu střelce úvodní trefy nezůstal ani jeho parťák z útoku Tomáš Ladra, jenž taktéž nenechával soupeři přiliš prostoru k nadechnutí. Narozdíl od Kušeje ovšem v dobré pozici ve vápně zakončoval pouze do pravé tyče. Do poločasové pauzy se naopak Budějovice radovaly z vyrovnávací branky, když z penalty nařízené po ruce v šestnáctce skóroval Benjamin Čolič.

Domácí si vzali vedení zpět v 58. minutě, kdy si ve vápně udělal prostor Vojtěch Kubista a gólmana překvapil razantním pokusem z otočky. Mladá Boleslav se poté soustředila na kvalitní defenzivu a nepodnikala žádné unáhlené výpady. Těsný náskok ovšem padl po rohovém kopu ze 78. minuty, kdy upadnutí domácího gólmana využil nepokrytý kapitán Králik, jenž s klidem hlavičkoval do odkryté sítě.

Mladá Boleslav nedotáhla duel do vítězného konce a připsala si jen bod. Další zápas sehraje 5. března na Slovácku, Jihočeši tentýž den přivítají Slavii.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Zbrojovka Brno 1:1

25.02.2023 15:00

Góly: 50. Erik Prekop - 70. Jakub Řezníček

Bohemians remizovali ve 21. kole Fortuna ligy se Zbrojovkou Brno 1:1. Zajímavá pasáž byla k vidění už v první čtvrthodině, kdy hlavní sudí anuloval jednu trefu na každé straně. U Klokanů se jednalo o hru rukou v případě Davida Puškáče, jenž následně musel kvůli zranění střídat. Jako skvělý žolík se však ukázal slovenský útočník Erik Prekop, který svou druhou prvoligovou brankou otevřel skóre. Moravskému celku následně zajistil bod Jakub Řezníček, jenž 14. gólem v ročníku překonal své dosavadní maximum. Flinta přesto čeká na ligovou venkovní výhru proti klubu z Vršovic již déle než 20 let.

Klokani sice ulovili v úvodních dvou jarních kolech šest bodů, jenže od té doby se hned dvakrát sami stali lovnou zvěří. Využít nepříliš vyrovnaných výkonů Bohemians chtěla Zbrojovka, v jejímž dresu exceloval kapitán Řezníček. Útočník se zkušenostmi ze sedmi prvoligových klubů sestřelil v předchozím kole dvěma brankami Baník a vrátil se do čela tabulky střelců. Zajímavý byl nicméně také pohled na umístění moravského celku, který na skupinu o titul ztrácel pouhé čtyři body.

Příznivci Klokanů nečekali na úvodní gól dlouho. Hned v sedmé minutě se fantasticky prosadil Puškáč, který po otočce překonal hostujícího brankáře. Při zpracování přihrávky si však pomohl rukou a hlavní sudí po konzultaci s videorozhodčím trefu anuloval. O několik málo minut později nebyla uznána ani branka Denise Granečného, protože Řezníček byl v postavení mimo hru a snažil se zapojit do akce. Ani po sérii standardních situací před odchodem do šaten se nepodařilo prolomit bezbrankový stav.

Lepší vstup do druhého dějství si nemohli Klokani ani přát. Na konci parádní týmové akce se nacházel střídající Prekop, který nahradil právě Puškáče. Útočník Bohemky si našel nejlepší pozici v pokutovém vápně a po neskutečném centru z prvního dotyku od Daniela Köstla šli domácí do zaslouženého vedení. V 55. minutě mohl odpovědět Jan Hladík, ten však trestuhodně nedal míči patřičnou razanci. Veškerou svou kvalitu ukázal v 70. minutě zkušený Řezníček, jenž až do tohoto momentu nebyl příliš výrazný. Přesto si hravě poradil s obranou Klokanů a nekompromisně vyrovnal. Bohemku mohl těšit alespoň solidní výkon v základní sestavě debutujícího Adama Kadlece.

Klokani si tak po dvou porážkách připsali jeden bod. Příští utkání sehrají 5. března, kdy zavítají do Liberce. Zbrojovka se pokusí protáhnout sérii solidních výsledků o den dříve před vlastním publikem proti Zlínu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
21
16
2
3
63 : 16
50
2
Viktoria Plzeň
21
15
3
3
42 : 17
48
3
Sparta Praha
21
13
6
2
47 : 21
45
4
1. FC Slovácko
21
9
5
7
24 : 29
32
5
FC Hradec Králové
21
9
3
9
25 : 25
30
6
Sigma Olomouc
21
7
8
6
32 : 25
29
7
Bohemians Praha 1905
21
8
5
8
34 : 37
29
8
FK Mladá Boleslav
21
7
6
8
30 : 31
27
9
Slovan Liberec
21
7
5
9
27 : 27
26
10
Zbrojovka Brno
21
7
4
10
31 : 41
25
11
Baník Ostrava
21
6
6
9
34 : 31
24
12
FK Jablonec
21
6
5
10
31 : 39
23
13
Dynamo České Budějovice
21
6
4
11
21 : 37
22
14
FK Teplice
21
5
5
11
26 : 49
20
15
FK Pardubice
21
5
3
13
19 : 45
18
16
FC Trinity Zlín
21
3
8
10
23 : 39
17

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (299)

Přidat komentář
Greny

Reznicek je fakt v nejlepší formě v životě

Reagovat
ratusek

3 body od TOP6. Zbrojovka do pohárů

Reagovat
Bagr007

s naší hrou tak do mol cupu

Reagovat
ratusek

to se dá říct ale o většině ligy. Dokonce momentálně i o Slavii a Plzni

Reagovat
Bagr007

to jo, ale ti mají větší šanci, že se jim to změní

Reagovat
Greny

Tam máme Budejky jsem zvědav jak k tomu pristoupime

Reagovat
Bagr007

to jo, a potom doma se Zlínem, tak nevím, jestli bych základní sestavu trochu neprostřídal

Reagovat
Zdechlina

Půjde do Slavie

Reagovat
Greny

Teď vidím toho Kováře... Není to ukázkový příklad malé domu a nepřímý kop?

Reagovat
ratusek

taky jsem se divil, že to nepískl

Reagovat
Greny

Jako sorry ale já když to viděl tak úplně jasná .. úmyslně přihrávka brankáři a Priske si stěžuje na sudí .

Reagovat
Rizek

Priske si stěžoval naprosto zaslouženě. Dvě stejné ruce a jedna písknutá, druhá ne. Zvláštní.

Reagovat
Martin9719

Kovář je hlavně protlačená figurka v bráně Sparty. Na Premier League nemá figuru a co ho netrefí to nechytne. Doufám že to skauti ETH řeknou a ten ho už nikdy neposadí ani na lavičku kde nemá co dělat.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
srbic13

Reagovat
Martin9719

Rád vidím, že ambice se ve Spartě pořád nezměnily když jste spokojený s tímhle.

Reagovat
srbic13

spis sleduju ty zapasy a vidim, jak chyta. v golmanovi nikdy problem ve sparte nebyl. kdyz se prohraje 0:1 s tim, ze golman udelal hrubku, porad neni chyba golmana, ze se nevyhralo

Reagovat
Martin9719

Já zase vidím co předvádí od doby co přišel. To je co každý druhý zápas když už dostává Sparta góly jeho chyba. Např. Baník doma, Teplice, Slavia, teď málem Zlín. Jediná jeho silná stránka je sebevědomí a s tím spojená rozehra.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
C-M@ster

je...

Reagovat
delfin

Krejčí zase gól, toho asi Sparta dlouho neudrží.

Reagovat
meno

To záleží i na zdraví, on je skvělej, tehdy jsem ho chtěl k nám, ale jenom letos promarodil 180 dní. Minulej rok přes 100 a sezonu před tím skoro 60

Reagovat
Didier Drogba

Rekl bych, ze snad mame nejaky procento z prestupu, ale vzhledem k tomu, ze picka Bartonek stejne neda do kadru ani korunu, tak je to vlastne jedno

Reagovat
Greny

Bude na mlyn vole

Reagovat
ACSeRw!n

Kusej konecne ukazuje jakej ma talent.. Skoda, ze misto do Drazdan nesel treba do ty Bolky rovnou.. moch bejt ted uz jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle úvahy

A nenapadlo tě, že v Prostějově měl více času a méně tlaku na sebe, aby se zlepšil?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak kdybys napsal proč Čech chytal za Blšany, Spartu nebo Rennes a nešel z Plzně rovnou do Chelsea, když měl nespornej talent

Reagovat
inferno08

Ne, měl jít rovnou do Arsenalu, protože i přes nespornej talent bylo jasný, že v Chelsea nakonec dostane šanci někdo mladší.

Reagovat
smazaný uživatel

Vývoj hráče ti nic neříká?

Reagovat
Kily

v Drážďanech dával hromadu gólů a lámal dorostenecké rekordy, odchod tam nebyl vůbec špatným krokem, stejně jako odchod z Drážďan, k němuž navíc došlo brzy, kdy sám nepřesvědčil a pochopil, že další šanci nedostane

Reagovat
wwwx

Mohli bychom vidět ten Kuchtův offside?

Z nějaký jiný kamery, která to nezabírá pod úhlem 30 stupňů. Běžte s timhle VARem neVARem do háje. Fakt výbornej servis od kyslíků.

Reagovat
Greny

Já teda vyprcance z O2 rád nemám, ale nebýt jich není žádný var

Reagovat
wwwx

V době, kdy VAR funguje od Albánie přes Kosovo po druhou ukrajinskou ligu mi existence VARu jako nějaká vyjímečná zásluha

Reagovat
wwwx

... nepřijde.

Reagovat
didosh

Reagovat
$dolar$

Bleju

Reagovat
smazaný uživatel

sis zapl přední kameru ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude příští rok hodně silná, pokud ještě trochu doplní kádr. Začíná to tam tak nějak všechno dávat smysl a ukazuje se dobrá práce Priskeho. Když se budou vyvarovat takových zbytečných chyb, tak to může být příští rok titul.

Reagovat
Kaspar

Co je s Hlousek ve Zline? Podle rozhovoru s Vrbou to bude zajimavy Chybí vám klasický levý bek. Na marodce jsou Lukáš Bartošák i Adam Hloušek a v obraně musí hrát útočník či ofenzivní záložník Antonín Fantiš. Je to velký problém?

„Já ani nevím, kde je Hloušek. Jestli na marodce nebo v Brazílii na pláži. Viděl jsem ho na začátku a pak se ztratil. Od té doby ho někdo hledá a já to nejsem. Touto cestou ho pozdravuju…

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fabec1222

Reagovat
robbik

Reagovat
Kily

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Alan_Shearer

To je u Hlouska zajimavy, obrovskou cast svych vydelku neuspesne investoval, a prave i proto se jeste snazi placat v ruznych Zlinech apod. Ten bude za 10-20 let v pici jak X dalsich.

Reagovat
fabec1222

A neschovává se teda někde před věřiteli?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

kázeň je to hlavní

Reagovat
hornito

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Keboto

Reagovat
srbic13

Reagovat
r.mrazik

ten prvni gol plzne a faul Choryho byla slusna komedie...at se na to ti rozhodci uz vyserou a piska to rovnou nejaky fanousek

Reagovat
$dolar$

Ten rozhodčí dneska dělal všechno pro to, abychom ztratili další body.. tady fakt place na špatným hrobě.

Reagovat
r.mrazik

zabery na isportu vypadaly jako faul...z opacny strany to byl bylo cisty

Reagovat
wwwx

Hugo Jan B. předvedl komedii. Jak je možný, že není rukama výš než útočník hlavou? Faul to nebyl, když se Chorý dostal v souboji k míči dřív, a brankař ho tudíž v době kontaktu neměl pod kontrolou. Souboj v podání dutohlava byl vedenej překvapivě čisě, bez použití rukou a přiměřenou intenzitou. Brankaři žadnou speciální ochranu v podobných situacích na malym vápně v pravidlech nemají.

Reagovat
r.mrazik

chory prvni trefil golmana a ne mic...golman nebyl vys,protoze mel na krku ruku Choreho

to teda cisty nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem vsazeno na neprohru Liberce a nesnáším Plzeň, ale tohle byla chyba Bačkovského. Šel tam nedůrazně, měl Chorého srolovat.

Reagovat
r.mrazik

Jj..viz níž.

Jinak snad "měla" ne?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně nebyl faul Chorýho byl u balonu dřív než Bačkovský, já třeba Berku rád nemám, ale včera to odpískal za mě v pořádku

Reagovat
r.mrazik

kdyz myslis...ja tam ten faul vidim

Reagovat
Kaspar

Vzdyt to byl bezny souboj, akorat ho brankar neustal

Reagovat
monty25

Přesně, Bačkovský je lempl.

Reagovat
andrew96

Reagovat
r.mrazik

jak to muze byt bezny souboj,kdyz chory driv nez mic trefi brankare a ma svoji ruku na jeho krku a nedovoli mu vyskocit?

takovy souboj na pulce by byl faul

Reagovat
r.mrazik

tak beru zpatky, nasel jsem si jiny zabery a chory tam byl prekvapive ciste

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Pablos

pošli mu květiny

Reagovat
r.mrazik

napusteny kyselinou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Axelrose

Tvl, tak už i v Olomouci našli peníze na rozhodčí

Reagovat
srbic13

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hlouška je Insolvenční návrh spojený s návrhem na povolení oddlužení na částku přes 21 milionů Kč, dluží např. Čelůstkovi, Necidovi, Smolovi

Ten už se do Zlína nevrátí

Reagovat
Mass

Když chceš ztratit kamaráda, tak mu půjč.

Reagovat
delfin

Jn, tak on vždycky uměl rychle utíkat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

https://isir.justice.cz/isir/doc/dokument.PDF?id=53742674

Hezkej vycet, Necid, Celustka, uver u Home Creditu, dluzi na zdravotnim, socialnim, dluh na kreditni karte u KB, samozrejme nezaplacena faktura u firmy na leasing aut

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo a jsem se jeste nedostal k veritelum mimo CR, pujcky u polskych bank a Kasper Hamalainen mu pujci neco pres 5m CZK.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že Hloušek byl od 2012 do 2019 v Bundeslize nebo jeden z nejlépe placených hráčů v Legii, kde jsou královský platy, tak slušný sešup v Plzni nebo Nieciecze pod 300 tisíc měsíčně nekopal...

Si vem, že musel protopit přes 100 mega a k tomu je na něj insolvenční návrh na 21 mega Kč

Reagovat
mistr129

Tyvole, bejt tak blbej, že ti musí půjčovat i Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

celustka mu pujci pres sedm mega? to je blazen

Reagovat
Cotton

To bral v Turecku měsíčně

Reagovat
r.mrazik

ale no tak

Reagovat
Uwe háže buly

Ročně

Reagovat
Cotton

"Podpisem stvrzuje: v Hradci Králový"

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
naheCZ

Zajímaví je i ta část o příjmech, aspoň jde vidět, kolik takový hráč ve Zlíně má. Těch 12 100 měsíčně měl za co? Jinak 133 100 měsíčně očekávaný plat teď. V rámci Zlína to bude asi nadprůměr?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín to podle isportu to má takhle:

Hvězdy: 120 000 – 150 000

Opory, držáci: 70 000 – 100 000

Junioři: 15 000 – 35 000

Reagovat
$dolar$

Maty?

Reagovat
fabec1222

Spíš to narval do nějakých dementních věcí, u kterých myslel, že mu vydělaj, a celé to krachlo

Reagovat
r.mrazik

diamanty? zlato? kokain?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Investovat do kokainu je dost výdělečné ??

Reagovat
LokoLFC

Zeptej se Escobara.

Reagovat
r.mrazik

Záleží co s ním děláš

Reagovat
fabec1222

Jak jsem psal, někde se schovává před věřiteli. Nakonec ho najdou zmasakrovanýho někde v popelnici.

Reagovat
Martin9719

Tak aby z toho nebyla další sebevražda, v tomhle případě asi i možná vražda.

Reagovat
dejvikker

Jako písknout takovouhle penaltu, ještě k tomu v 96. minutě, to chce teda koule...

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale záchrana bude.

Reagovat
dejvikker

Úplně v klidu. I baráži se vyhnou.

Reagovat
Stannis Baratheon

To už si tak jistej nejsem, ale ve druhé lize není nikdo kdo by měl šanci v baráži něco uhrát.

Reagovat
Greny

Vyškov?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Pardubicím, ale penalta byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zbytečná, protože ji předcházely 3 situace, co se měly vyřešit úplně jinak a Vaněček by neprodlužoval na Chytila, na kterého faul byl

Reagovat
Kily

na fandění Pardubicím to chce víc, než si před odesláním komentáře v oblíbených vyměnit Olomouc za Pardubice, trolle

Reagovat
smazaný uživatel

to nějak nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

copak Kily? chybí ti starý EF? Nebo proč jsi takový nepříjemný?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
srbic13

Reagovat
Axelrose

JJ, v první chvíli jsem toho rozhodčího proklel, ale když jsem si to pak pouštěl znovu, tak bylo vidět, že do něho kopl.

Ale co, třeba to ještě nakonec bude zlatý bod.

Reagovat
Kily

já bych byl celkem rád za nějaký prokazatelný záběr, podle něhož to doopravdy byl faul na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

To mi tě je líto, jestli ti k tomu nestačil ten televizní

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Axelrose

Asi to pencle byla, i když nešťastná, no. Ale i za ten bod bychom byli před zápasem rádi.

Mě spíš s..e to ultrarychly vyrovnání na 1:1.

Dáme doma Baník, ne?

Lístky už skoro nejsou, tak snad nás kluci doma zase potěší

Reagovat
Kily

už ten záběr snad ani vidět nechci, emoce vyprchaly, člověk se uklidnil a je rád za bod

vyrovnání, celkem i výkon Hlavatého, měl dost ztrát a šíleně mě štvalo jeho chování v soubojích jeden na jednoho, kdy mu soupeř neskočil na první kličku a on se pak zastavil a snažil se to uhrát na faul. Plus tedy celkově hromada mizerných přihrávek do špeku, na druhou stranu potěšil Pikul, tentokrát to směrem dopředu oživil

u Baníku se začala projevovat práce Hapala, snad ho ještě nechají ve funkci a využijeme toho, byla by škoda neodskočit, když se to takhle pěkně vyvinulo

v pátek dostaly pohár hokejky, kopačky by jeden mohly dostat taky, a to za největší počet výstavních gólů

Reagovat
Axelrose

Jo, hokejky sice dostaly pohár, ale taky pěkný příděl

Góly pěkný, i když ten druhý asi i s přispěním brankáře.

Mě s..e, že Kováč tvrdí, jak pracují na zlepšení hry po vstřelení gólu a hned v dalším zápase to předvedou v ještě horším provedení znovu. Je mi jasné, že ty situace nemáme moc zažité (když se podívám na počet našich vstřelených branek), ale dostat gól dvě minuty po tom, co se nadřou jak mezci, aby sami nějaký dali mi přijde dost šílené.

Trošku mě děsí, že Baník už se někde zvednout musí - tak aby to nebylo u nás.

No uvidíme, zbývá 80 "normálních" lístků, takže bude slušná kulisa. I když ta by byla, vzhledem k tomu, že přijede zrovna Baník asi i tak.

Jinak dobrá zpráva, Jeřáb už hrál přípravu za B tým, tak snad ještě letos pomůže.

Reagovat
PavlíčeQ

docela slusny vstup do jarni casti, porazky proti prazskym s se daly cekat, nicmene sedm bodu ze zapasu se zlinem, banikem a teplicema je solidni zaklad, uvidime co prinesou dalsi kola

Reagovat
smazaný uživatel

Horejše je v Jablonci škoda, Baník by mu seděl

Reagovat
meno

Tam ať jdou Ličkové, Horejše si bereme my, až odejde Trpiš do PL

Reagovat
mrtvej ofsajd

Svedíka ne?

Reagovat
meno

Oba jsou dobří, já mám osobně raději Horejše, protože Jihočech

Reagovat
Anetis92

Souhlas, to same Pardubky.

Snad se Jabka i Pardubky zachrani.

Poslal bych nejradsi Zlin dolu a nahoru Vyskov (by mohla byt sranda celkem, fotbal hrajou zajimavej, ale stadion nemaji, ze?)

Reagovat
$dolar$

Ja ten sestup nepreju snad nikomu. Prvni kdo by mi nevadil je Banik.

Zlinu preju kvuli Vrbovi, aby vsechny prekvapil.

Pardubicim preju dlouhodobe, plus Kovac, plus dva plzenaci v zaloze.

Teplicim kvuli Jarosikovi.

Jablonci kvuli Sulcovi a Horejsovi.

Budejkam kvuli Zapotocnymu s Niklem.

V Brne jsou zase plzenaci + provazani s Plzni.

Reagovat
Pablos

Docela to mám podobně... takže Baník ? Hmmm jenže ten zase v první lize chci ...no tvl, taky mi nikdo nezbývá

Reagovat
$dolar$

Co Liberec? Dřív jsem je měl rád, ale tým naprosto bez ambici.

Reagovat
Martin9719

Bez ambicí na hřišti i v hledišti.

Reagovat
Pablos

Liberec mám z nostalgie pořád až moc rád ...to by mě nemrzelo, to by mě dokonce až sralo. To spíš MB teda.

Reagovat
Imos

byste rádi snažší cestu uhrát v historické to třetí místo co, i bez ambicí jsme furt zajímavější a lepší jak půlka ligy

Reagovat
$dolar$

Ja mel Liberec hrozne rad, za Holoska, Pospecha, Slepicky apod. I predtim hraci jako Papousek, Kolousek, Janu, Langer, Hauzr atd. Tyhle dve generace jsem zboznoval, ale sam to musis videt, ze je to rok od roku horsi a horsi a zadne vyhlidky na zlepseni..

Reagovat
bobis21

Reagovat
Imos

vidím no, i z hlediště, je mi to hrozně líto a za ty návštěvy jsem hrozně naštvaný, i za Luboše, kdy mi teda nejvíc vadí neproduktivita, i když to není nejošklivější fotbal, zas bych ale neřekl že bez vyhlídky (i když jasný oni se ti zajímavý kluci prodají) ale zas jsme nejmladší kádr v lize a mě baví dostávat hráče dál, ale chtěl bych víc to je jasný, my bychom s baníkem měli hrát o poháry a místo toho průměr

Reagovat
$dolar$

Vy tam mate hlavne sikovny lidi ve vedeni v tom smyslu, ze citi fotbal. Vyhlidnou si talentovany zajimavy hrace a nechaji je hrat a posunuji je. Jenze tam nejsou ambice bejt 3. v lize dlouhodobe, jo, je fajn, kdyz se to povede, ale tam se to dela pro to, aby to financne vynaselo. A to se nikdy nezmeni, dokud tam bude Karl.

Reagovat
Imos

jo ale zas dokud bude Ludva tak budeme stabilní, ono pokud se neurve nějaký Nezmar tak bůhví co bude se Slovanem až nám Ludva pojde a zas ho chápu v tom že není možný a udržitelný válčit na přestupovém trhu s top 4 na který nemáme rozpočet, co mě zas sere že nás by byl schopný přeplatit vážně kdokoliv v tuhle chvíli a to mi přijde až moc připosraný

Reagovat
Cotton

Tak mi přijde, že sem hodně lidí přestalo chodit, když tu není ani 100 komentářů

Reagovat
monty25

V preview taky žádná sláva. Teď je tam 282 komentářů, z toho 28 jsem napsal já.

Reagovat
Mass

10% eurofotbalu

Reagovat
monty25

Reagovat
Cotton

Přímou úměrností by tedy 10% EF měl být ženský fotbal

Reagovat
monty25

To by mi stačilo, jsem skromnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych bral více článků o ženským fotbale

Reagovat
Cotton

a pak tam psát komentáře, že to nikoho nezajímá

Reagovat
mrtvej ofsajd

Dneska Sks dobrej výkon. Konečně nám zahrál stred zálohy. Holes tomu chyběl. Zafeiros je parádní, Ogbu taky. Tym hrál v dobry intenzitě, fotbal slusnej, mohlo bejt víc šancí ze hry...

Reagovat
meno

Schranz mě dneska sral a Tecl klasicky dobrej v černý práci, ale fakt chci od hroťáka aspoň co 3 zápasy gól.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Dneska byl Standa i herně slabej.

Reagovat
Axelrose

Jak běželi tři na jednoho obránce Slovácka, tak se projevil jako solidní stoper. Pěkně bez faulu přerušil solidní šanci.

Ale Tijani ho pak navečer ještě překonal, jeho překopnutí prázdné branky mu dává solidní šance v NFL

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl má 10 gólů, to už má v základní části z tvého pohledu splněno.

Reagovat
meno

Jdi někam psát, že Sparta vyhraje titul

Reagovat
Freedo

Reagovat
KingMaster13

Zafeiris je přesně to co nám chybělo ty poslední 2 roky. Ten až se ještě víc vžije do toho týmu tak to bude dělo

Reagovat
mrtvej ofsajd

Dobrej pohyb, hlava nahoře a tvorba hry. Na 20 let paráda, pokud se nak zdravotně nezkurvi, ten bude velký dělo

Reagovat
Coutinho10

naštěstí jsme je nepouštěli do nějakých velkých šancí, takže člověk i za stavu 1:0 si sice nemohl bejt jistej, ale bylo to klidnější než jindy

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani Pošlete ho odkudkoliv přišel, větší kopyto v Baníku nikdy nebylo.

Reagovat
Shevchenko

Těch teda bylo ...

Reagovat
Pablos

Přišel, viděl, zvítězil.... hapal

Reagovat
Kily

snad s jeho odvoláním ještě týden počkají

Reagovat
Greny

Dva týdny ... Teď si dají na jaře rozjetý Pardubice a symbolicky po Spartě ho vyhodi

Reagovat
Axelrose

Jestli to nebude do půlky 2:0, tak to stejně zase neudržíme.

Jinak mě přišlo, že zrovna, když se do toho Plavšič a Cadu začali dostávat, tak je Hapal stáhnul ze hřiště. To tam podle mě byli větší "hvězdy" na střídání.

Plus beru, že to měl asi kopnout Laštuvka do p....e, ale zase nechápu toho Lischku, že ho nenapadne, že mu to dá do strany. Já myslel, že se beci/stopeři mají ukazovat, aby mohli rozehrávat, atd.

A on to vesele vypustil, a pak samozřejmě nedohnal.

Ale to je pouze můj názor, no. Třeba se pletu, jako s tou penclí proti Pcím v Holomóci.

Reagovat
Martin9719

A s ním ať táhne i Mikloško..

Reagovat
bobis21

Vždyť je v Baníku asi 4 měsíce

Reagovat
Martin9719

Vrba byl kolik a kdo se zasloužil o jeho odchod a dával o něm prohlášení do médií s "respektem"?

Reagovat
bobis21

A kde mě vidíš podporovat odvolání Vrby? Nebo jeho předchůdce? Nebo předchůdce předchůdce ...

Reagovat
smazaný uživatel

@bobis21 však jsi ho odvolával už po poločase s Olomoucí, tak tady nedělej

Reagovat
Kepy_FCB

To né, je tam příliš krátce. Nicméně dojem (delší rozhovory na youtube) za mě nic moc, úplně mi nepřipadá jako odborník. Na áčku jeho příchod znát vůbec není ale musí mít ještě hájení.

Reagovat
Martin9719

To byl i Vrba krátce a nic takovýho nedostal. Pokud je politika v Baníku nastavena takhle, už má mít připravenou výpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikloško se předvedl s Kušejem, kterého chtěl Hapal přitom Prostějov za něj chtěl, to co zaplatíte Plavšičovi za měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Mikloško si ani nedokázal prosadit kondičního trenéra Brabec za něj nechtěl zaplatit 2000€, tak to musí být Mikloško super sportovní ředitel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl Mikloško přesvědčený jak prezentoval, tak těch €2k zaplatí sám...

Reagovat
Kepy_FCB

Fet?

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupil do funkce a zjistil, že Baník je šíleně kondičně připravený a vyhlédl si jednoho z nejlepších kondičních trenérů, ale nedokázal to prosadit u velkobetonáře Brabce

Reagovat
Kepy_FCB

Ok promiň

Reagovat
Kepy_FCB

To souhlas ale za to nemůže Mikloško, to tu taky kritizuju že chceme dobrý hráče a brečíme že nám je nedají levně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiný by měl mít vliv na Brabce než sportovní ředitel?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo může za to, že v základu za Vás nastoupí 4 hráči, kteří na 99% u Vás příští sezónu nebudou?

Proč radši nedáte šanci mladým ať si letos zvyknou na ligu a příští sezónu můžou ukázat více?

Reagovat
Kepy_FCB

Však já psal že mám o něm pochybnosti ale vyhodit po 4 měsících, to by k nám pak taky nikdo schopný už nemusel dost dlouho chtít přijít.

Jako vůbec nebudu překvapen když Mikloško skončí v Baníku ve zlém, třeba se i mnohé dozvíme ze zákulisí...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, přeju Vám poháry a ať se vrátíte navrchol

Reagovat
smazaný uživatel

jen mi Baník přijde prohnilej, dobře o tom mluvil Baroš, že od Petery přes Šafarčíka až po Brabce jsou v Baníku stejný pijavice a neschopní lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Když se Brabec nezbaví těhle lidí, tak se Baník nemůže nikam posunout... ale je to jen můj názor, stejně jako ty máš svůj

Reagovat
čolo

Reagovat
Kepy_FCB

To je ale dlouhodobá koncepce majitele, tvrdíí že se nechce pouštět do předhánění a blá blá, výsledek vidíš třeba dnes

Reagovat
JessePinkman

Baník je suverénně nejhorší a zároveň nejvtipnější klub v Česku.

Fanoušci mají rok, co rok ambice nejméně na poháry a je z toho opět boj o udržení.

Reagovat
Kepy_FCB

Jenže většina lidí ze všech klubů tady Baník tipovala před sezonou na 4.-6. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci mají nevýhodu, že neumí vnímat realitu viz mánie s Vrbou, každému normálnímu bylo jasné, že vyhoří si pamatuji jak jsem se tady s Vámi hádal, že Vrba je vyhořelej

Reagovat
smazaný uživatel

koupí se šmatlák z Albánie a děláte z něj Gvardiola

Reagovat
smazaný uživatel

nebo i na fanouškovské scéně je momentálně v česku minimálně 6 lepších fanouškovských táborů a vy si furt žijete, že patříte k nejlepším

Reagovat
Kepy_FCB

tak tímhle ses odrovnal úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Slavia ve fotbale má lepší fanoušky, a pak o dost lepší atmosféru máš na některých hokejových stadionech, když hraje Sparta, Pardubice, Kometa, pak v Basketbale Opava, Lovosice v házené mají lepší atmosféru než je ve Vítkách

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale jste u nás v TOP2

Reagovat
Kepy_FCB

Další sporty nesleduju ale pochybuju že někdo předvede třeba to co Baník v Brně před týdnem

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku škodí Vítkovice a to, že se Vám nedaří.. kdybyste hráli o TOP 3 a měli fotbalový stadion, tak by to byla bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Chachary rád

Reagovat
smazaný uživatel

Věrnost máte neskutečnou ale ta vaše zarytost v Baníku má i nevýhodu, že jste zaslepení Nemyslím to zle, ale přijde mi, že žijete ve svým světě mimo realitu, že Baník je top, budete hrát o poháry, ale reálně na to nemáte... + Laštůvka, Flaška atd... to jsou hráči, který kdybyste odkopli minulou sezónu, tak je pozdě a furt hrají

Má chytat Hrubý Laštůvka na to nemá, dříve chytil 4 góly, teď nechytí ani to co má, je pomalý na výběhy z brány, kvůli tomu Baník nemůže mít vysunutý obranný blok a ta jeho rozehrávka nohama je otřesná...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hraje Sehič, Plavšič, Cadu, kteří jsou u Vás na hostování? Stejně s nima nevyhráváte, tak nevidím důvod tam nedat mladý Baníkovce

Reagovat
Kepy_FCB

Ti nejzaslepenější už to tady doufejme zabalili

Reagovat
mistr129

Myslíš ta Opava, kde se jednu sezonu nedaří (podobně jako Baníku) a slyšíš tam spadnout hřebík?

Reagovat
smazaný uživatel

Na telegramu fanoušků Baníku to tam bylo :) Neříkám, že ty nebo Bobis :) ale beru Vás jako celek

Reagovat
bobis21

Mě by fakt zajímalo, kde pořád vidíte ty ambice na poháry. Tyhle kecy slyším od ostatních mnohem častěji než jsem je kdy slyšel od nějakého fanouška Baníku.

Reagovat
meno

Klub vaší velikosti, historie a možností musí mít ambice na poháry automaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Váš rozpočet Vás taky předurčuje na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má 4. největší rozpočet v lize s náskokem 80 milionů na Boleslav, promiň ale s tímhle musíte mít za cíl poháry

Reagovat
meno

To mám v těch možnostech

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel, že myslíš vliv na rozhodčích jak se Baníku často připískává

Reagovat
bobis21

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
meno

Hele já ti nevím. Brabce máte v Baníku zhruba stejně dlouho, jako my měli Šimáněho s Čínou (jasně, možnosti jsou o jednu nulu posunutý), ale rozdíl je diametrálně odlišnej.

Reagovat
bobis21

Tak s bezednou kasičkou čínské vlády nemá cenu nic srovnávat.

A ano, samozřejmě že se nikam neposouváme, což právě kritizuji každý rok (někdy i 2x). Prostě nemáme žádnou koncepci, které bychom se drželi. Nikdo nedostane šanci na delší dobu. Při příchodu nového trenéra vždy mluvíme o tom, jak tady máme dlouhodobou koncepci a pak ho po měsíci špatných výsledků vyhodíme a celou koncepci zahodíme do koše. Dokud tento přístup nezměníme, k žádnému zlepšení ani nedojde.

Reagovat
čolo

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Posledni Kovboj

oof

Reagovat
smazaný uživatel

rip

Reagovat
smazaný uživatel

f bobis

Reagovat
bobis21

Žádné poháry tam nevidím no. A jsme úplně stejní jako minulý rok, jen nemáme Laca který dá z hovna gól.

Reagovat
Posledni Kovboj

posledni sezonu jste byli paty. Hadej od jakyho mista jsou pohary.

Reagovat
bobis21

4.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
bobis21

?

Tím se snažíš říct co?

Reagovat
$dolar$

Ještě chvíli se bude zmítat.

Reagovat
bobis21

To opravdu nevíte, že máme z ligy 4 místa do pohárů?

A jestli teda berete lepší/horší jen podle umístění, tak to je teda hodně omezený pohled.

18/19 jsme měli 47 bodů z 35 zápasů a skončili 5.

20/21 jsem měli 49 bodů z 34 zápasů a skončili 8.

Kterou sezonu jsme podle tebe byli lepší?

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jestliže jste byli minulou sezonu 5. a dle tebe rozhodně nemáte horší tým než právě minulou sezonu, proč by nemohly být vaše ambice směřovány k pohárům?

Reagovat
Posledni Kovboj

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
bobis21

Pátí jsme byli i díky lepšímu podzimu než jaru. Na jaře jsme 5. nebyli. Já to srovnával s jarním kádrem, kde jsme zalepili díry po odchodech, ale nijak se nezlepšíli, což jsem přesně psal. A to je pořád pravda. Jen se "neplánovaně" 2x zranil Laco, takže nám chybí jeho góly.

Reagovat
Stannis Baratheon

Prostě si přiznej že se v tom utápíš. Od 5. místa je ke 4. už jen opravdu malý krůček a přesně tenhle krůček směrem dopředu byla vaše ambice. Musela být. Ambice jsou vždycky o tom nevyšším cíli kterého je možné dosáhnout, a nemyslím si že existuje menší pokrok než je posun o 1 příčku nahoru v tabulce.

Reagovat
bobis21

"a přesně tenhle krůček směrem dopředu byla vaše ambice" - Kde? Čí to byla ambice?

Doslova byl cíl pro sezonu tohle:

"Věříme, že se budeme postupnými kroky přibližovat domácí špičce. Teď je našim cílem dostat se do první nadstavbové skupiny, pokračovat v začleňování odchovanců do kádru a využít současný potenciál hráčského kádru"

Ani 4. místo, ani poháry. Ale zase jsme to všechno pohřbili, když jsme "dlouhodobou koncepci" z léta opustili v září.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
Shevchenko

V té 18/19 docela jednoznačně.

Reagovat
bobis21

A přesto byly výsledky horší...

Reagovat
Shevchenko

To nejde tak jednoduše říct, v té sezóně 18/19 jsme hráli navíc 5 zápasů s top 6, kde jsme toho moc neuhráli, v té sezóně 20/21 jsme zase hráli navíc 4 zápasy s týmy, které měli minulou sezónu sestoupit, ale kvůli covidu zůstali. Kolik jsme uhráli nevím, ale myslím si že určitě víc než ve skupině o titul 18/19.

Samozřejmě počítám jen ligu, ale dalo by se k tomu přičíst ještě finále poháru.

Reagovat
bobis21

A to je přesně ono, hodnotit jestli jsme "lepší" nebo "horší" takto jednoduše nejde. To je přesně má pointa.

Reagovat
Shevchenko

No ale v tomhle případě platí lepší sezóna = lepší umístění.

18/19 po základní části 30 zápasů 45 bodů.

20/21 bez zápasů s Opavou a Příbrami (poslední dva týmy minulé sezony) zisk 37 bodů za 30 zápasů.

Reagovat
bobis21

A s tím právě nesouhlasím. Jen proto že skončíš výš (třeba i díky tomu, že konkurence má nějaké problémy) neznamená, že ty sám jsi lepší.

Reagovat
mistr129

Wtf, vždyť v obou sezonách byl jiný počet týmů i systém ligy

Reagovat
Posledni Kovboj

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Kdeže to Bobis dělá analytika v bance? Já jen, jestli mu to jde jak analýza Baníku před sezónou, tak aby banka nedopadla jak Sberbank

Reagovat
Kepy_FCB

Proč se ptáš, už to sem napsal snad20x

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
bobis21

Jak píšu hned nad tím - hrajeme úplně stejně jako před rokem, jen nemáme Laca který dá gól i z hovna. Místo toho zahazujeme tutovky 2 metry před prázdnou bránou (dnes 2x). Zhoršení tam není, jen pokračování stagnace, o které mluvím už 2 roky:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-549415/?forum=1#post13249375

A Sberbanku naopak zrovna kupujeme a zrovna mně to zabírá v práci celkem dost času

Reagovat
Posledni Kovboj

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase lžeš a otáčíš to jak se ti hodí Jsi volil Babiše ne?

Nekupujete náhodou jen úvěry Sberbank?! Co tady píšeš, že zrovna kupujete Sberbank, když to není pravda?

Reagovat
bobis21

"Nekupujete náhodou jen úvěry Sberbank?" - Ne, to rozhodně pravda není. Ale je pravda že celou nakonec nekupujeme, i když i na to jsme původně dávali nabídku, kterou likvidátorka zamítla (na to jsem i počítal nacenění, proto to mám v hlavě).

A o Baníku píši to samé už od vyhození Kozla. Zajímalo by mě kde bereš "jednou řekneš tohle, pak zase něco jiného". Proto tady jen můžu kopírovat odkazy na rok staré komentáře, kde píši úplně to samé co do písmene říkám i teď.

Reagovat
srbic13

ses si jistej, ze bys mel takovy info z prace poustet na diskuzi na EF?

Reagovat
bobis21

Dávám tu jen to, co už prošlo médii A víc ze mě nikdo nedostane, to neměj strach.

Reagovat
srbic13

Reagovat
Posledni Kovboj

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

Klub velikosti Baníku v kombinaci s rozpočtem a fanouškovskou základnou? Upřímně by bylo smutný, kdyby vedení nemělo minimálně interně poháry jako ambici.

Reagovat
bobis21

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
andrew96

Tato dlouhodobá abstrakce ale funguje jako berlička už snad od konce Páníka. Ty problémy řešíte tři roky. Říkat, že poháry jsou dlouhodobým cílem, je alibismus.

Reagovat
bobis21

Ty problémy se právě neřeší, proto k žádnému zlepšení nedochází. To je právě ten problém. Nás dnes trápí úplně to samé co před 5 lety.

Reagovat
andrew96

A přesto všechno se roky v klidu držíte ve středu tabulky. Pak nevím, jaké ambice jste měli před sezonou mít, když kádr vypadal lépe.

Reagovat
bobis21

Kádr nevypadal lépe, kádr vypadal úplně stejně. Pořád s úplně stejnými problémy. Pořád nikdo kreativní v záloze, pořád žádná náhrada za důchodce, ...

Reagovat
andrew96

Viz screen výše.

Reagovat
bobis21

Který? Ten kde píši přesně tohle - tedy že se nahradili hráči kteří v létě odešli, ale silnější kádr není.

Na jaře jsme pokud si to dobře pamatuji byli někde kolem 7. místa. Od toho jsme teď s absencí nejlepšího hráče po většinu sezony pár bodů.

Reagovat
andrew96

Nic o nahrazení tam není. Zato je tam silnější obrana a možná i silnější útok. Tzn. znovu atak pátého místa, vzhledem k rozložení sil lize však spíše zásadního čtvrtého.

Nerozumím, proč se fanoušci Baníku měli před sezonou bát pohárových ambicí. I přes řadu problémů zakončil minulou sezonu v klidu na pátém místě. Před sebou jen top 3 a v dalším ročníku Evropou unavenější geronty ze Slovácka. Dopadne to zřejmě blbě, nicméně výchozí pozice takovým ambicím nahrávala.

Reagovat
bobis21

No jo, jenže v tom útoku se jaksi někdo celkem důležitý zranil, nemyslíš? Posila na stopera je taky už několik měsíců zraněná. Stejně jako další stoper, kterému se zranění o několik měsíců protahuje (původně měl hrát už na konci podzimu, místo toho pořád ani netrénuje).

A opět - 5. jsme byli za celou sezonu. Na jaře jsme byli horší. Srovnával jsem to s kádrem na jaře. To je nebezpečí toho, že někdo místo linku na celou diskuzi vybere jen jeden vytržený komentář

Stejně jako minulý rok nám ostatní vnucují ambice, které nemáme. Dokud nenahradíme staříky, nebudeme mít někoho kreativního v záloze (snad Šín, ale musí se nejdřív vyhrát v lize) a nebudeme konečně schopní nasazovat vlastní hráče, do pohárů nemá cenu ani postupovat, vyletíme s a každým druhým. Já rozhodně nejsem ten, kdo by požadoval výsledky hned. Radši budu hrát střed tabulky s tím, že dáváme šance těm nejlepším z juniorky a že se snažíme dlouhodobě hrát nějaký styl hry na kterém pracujeme. Co mě ale sere je to, že ani jednu z těchto věcí neděláme.

Reagovat
andrew96

Proto se bavím o předsezonních ambicích a ne o tom, co se stalo v průběhu sezony.

Diskuzi jsem si dohledal, srovnáváš tam s minulým rokem. Z toho si srovnání s jarem opravdu neodvodím.

Já vám ambice bojovat o poháry v konkurenci Slovácka, Sigmy, Hradce, Bolky nebo Boleslavi teda vnucovat budu.

Reagovat
bobis21

Předsezónní ambice to nebyla v této ani minulé sezoně.

Klidně vnucuj. Ale sere mě když to dělá třeba Sport. V minulé sezoně byl cíl skončit v top6. Skončili jsme 5. a Sport měsíc psal o tom, jak neplníme cíl. S tím můžou klidně jít do prdele.

Reagovat
andrew96

Opatrné vyjádření klubu pamatuju. Nicméně by mě překvapilo, kdyby to fanoušci viděli stejně.

Reagovat
bobis21

Tak všichni asi ne. Ale ti se kterými se bavím osobně teda mají všichni poháry u prdele a radši uvidí odchovance v sestavě než Baník v pohárech.

Reagovat
andrew96

Ok. Za mě je to málo a proč nechtít oboje najednou. Zas tak daleko od toho Baník není.

Reagovat
bobis21

Ale o tom to je. My chceme obojí, ale chápeme že když budeme chtít stavět na odchovancích, nepřijdou ty výsledky hned. A radši půjdu do pohárů až na to bude tým připravený a bude mít nějakou kvalitní kostru kádru, která na to bude mít kvalitu. Ne že to budeme rychle před předkoly dolepovat hostovačkami, protože jsme to uhaluzili v posledním kole s hráči, o kterých víme, že je v příští sezoně mít nebudeme.

Reagovat
andrew96

Tak ale od onoho ideálního scénáře není zas tak daleko, ne? Nezdá se mně, že by Baník byl vychýlen na stranu, v níž hrají prim hostující hráči nebo hráči, jimž je nějaká Ostrava putna, a mladí zůstávají upozaděni. Naopak má dost vlastních a hostujících mnoho není.

Reagovat
bobis21

No ale ti hostující přicházejí právě na posty, kde máme ty nejnadějnější mladé a posty kde nás tlačí bota dál nic...

Reagovat
andrew96

Jistě, to jsou chyby v konkrétních krocích. Ale i tak, výchozí pozice není špatná a sebevědomým ambicím je blízká.

Reagovat
bobis21

Ale právě ty "chyby v konkrétních krocích" jsou důvod, proč už několik let stagnujeme. Jak píši níž, kreativního záložníka jsme neměli od doby, kdy odešla Hrubému forma (cca 2019/2020?). Za tu dobu byl 1 pokus někoho na ten post přivést (Budinský).

Já se snažím sledovat i zápasy béčka a U19 když je šance a mám z toho pocit, že až do chvíle kdy by se měli ti hráči využít v áčku to v klubu funguje. Ale jediného trenéra který je začal zapojovat do áčka jsme se zbavili (jméno nebudu zmiňovat, bylo by jak červený praporek pro některé diskutující)...

Reagovat
andrew96

Ano, zbavit se Kozla byla chyba.

Reagovat
lichna.

Kolik jich zapojil? Kaloče, kterého vytáhl vlastně už Pánik a Buchtu, ten byl skutečně jeho.

Jinak v okamžiku, kdy šlo do tuhého, stejně sázel na zkušené a tihle dva pak téměř nic nehráli.

Jinak je to cca stejné. Teď třeba Hapal dal šanci Šínovi, Kaloče (pořád celkem mladý na naše poměry) hraje už stále. Dal šanci Pojeznému. Za mě to není úplně špatné.

Reagovat
bobis21

Kaloč měl před jeho příchodem v lize odehráno 17 minut, kdy přišel v závěru za stavu 4:0. Kozel ho hned v prvním zápase v Baníku nasadil do základu. Toho přičítat Pánikovi zavání hodně velkou neupřímností...

A 2 hráči z vlastní líhně během jednoho roku je skvělá bilance. Opravdu nikdo nečeká, že bude za rok hrát celá jedenáctka z U19. Ale to že právě ti nejlepší z béčka dostanou šanci v áčku, a bude to právě 1-3 za rok je přesně to, co chci vidět.

Ano, teď mám radost že Hapal dává šanci Šínovi, snad to bude pokračovat a rozhodně mu to přičítám k dobru

Třeba Smékal má v béčku prakticky bod na zápas, v lize 1+1 za 114 minut (polovina minut byla navíc proti Slávii a Plzni). Žádnému z útočníků to teď nepadá, proč by nemohl dostat šanci?

A hádej kdo má z trojice Plavšič, Cadu, Jaroň nejlepší bilanci body / minuty? Ano, je to ten 21 letý odchovanec, kterého jsi v sestavě od srpna neviděl. A v béčku má mimochodem taky více než bod na zápas.

A ne, opravdu tím neříkám že nemají Plavšič nebo Cadu hrát vůbec, ale proč ho nezkusit třeba teď po třech prohrách v řadě? Něco nefunguje, ale nikoho nového nezkusíme? Hádej jak s tímto přístupem dopadnou další zápasy ...

Reagovat
lichna.

Ale kdo ho vzal do Áčka a začal ho nasazovat aspoň v přípravě? Byl to Pánik. A to o jeho nelibosti k mladým víme. Kdo ví, zda by i pod Pánikem nehral na jaře už více.

Smékal - Tam je to těžké. On když nastoupil za Áčko tak jeho herní projev byl šílený. Působil tak, že se nerozběhne, když nemá míč vyloženě na noze, nechodil do soubojů. Celkově to bylo divné.

Jaroň - Ano, šanci by asi dostat měl. Na druhou stranu, když teď střídal, snad nikdy to nebylo v prospěch hry a jednou to byl výkon snad na úrovni krajského přeboru. A jestli si neřekne o šanci takhle ani v treninku, pak chápu, že je těžké ho tam dát do základu.

Jinak teď jsme zkusili nový systém, dali jsme tam Bitriho, Šína. Cadu a Šehič na WB. To není zas tak málo.

Reagovat
bobis21

Kolik takových kteří hráli v přípravě a byli v kádru áčka, ale v áčku reálně nikdy nenastoupili? Pro mě je důležité až když reálně tu šanci dostane na hřišti v soutěžních zápasech. A to se stalo až pod Kozlem.

A u toho Jaroně - podle toho co říká Oulehla maká na tréninku prakticky nejvíc, prosazuje se v béčku a když hrál pravidelně v áčku tak se prosazoval i tam. U něj prostě argument pro úplné odstavení (což se reálně stalo) není. A že nerozehraný hráč najednou dostane pár minut a "zachraň nás, otoč zápas kde který tým hraje piču a když to sám neotočíš, zase si měsíc nekopneš", můžeme jen čekat, že ho s takovým přístupem hodně rychle ztratíme úplně. Už se těším, až se bude v lize prosazovat za jiný tým, kde bude nastupovat v sestavě.

U všech je to o tom, že nehrají. My je nenasazujeme a pak se divíme, že jsou nerozehraní. Víš jak tu nerozehranost vyřešíš? Překvapivě tím, že budou hrát ...

Reagovat
lichna.

Bohužel, fotbal je krutý. Takových hráčů, co prostě nevyužili tu šanci z pozice střídajícího, je hodně. Já teda z něj nikdy nebyl nějak hotový, mi přišlo, že má rychlost a to je tak vše. Více mi je líto Buchty, ten má v sobě neskutečný potenciál ale NE na křídle.

Reagovat
bobis21

Když máš hráče který hraje lépe v základu než ze střídačky a ty ho vždy nasazuješ jen ze střídačky, je to čistě tvoje chyba.

Reagovat
lichna.

A argumentovat body v MSFL mi nepříjde úplně nejšťastnější. Tam bylo už hodně hráčů za hvězdy..

Reagovat
lichna.

Ty cíle skončit v TOP6 byly neskutečně připosrané. S tím, jaké máme zázemí a jak dlouho se už kolem toho pohybujeme.

Reagovat
bobis21

Top 3 je mimo.

Od doby kdy ztratil formu Hrubý jsme neměli nikoho kreativního v záloze. To beru jako velký deficit oproti třeba Slovácku. Pak ti zbývá jen to 5.-6. místo. Jediná šance na 4. byla, že Slovácko kvůli účasti v Evropě fyzicky odpadne, což se během podzimu nestalo.

Reagovat
lichna.

TOP 6 nemá být cíl, ale nutnost. S tím, jak se trápí Jablonec, jaké výkyvy má Boleslav, Olomouc, jak nevyrovnaný je Liberec. My máme ideální dispozice k tomu být TOP 5, případně TOP 4.

Ale když pak slyšíš - cíl je TOP 6, pak uvidíme. Cíl je vrchní skupina, pak uvidíme. To je prostě připosrané. A pokud to odpovídá kádru, tak je zase špatně, že nám tohle stačí.

Reagovat
bobis21

A nebo je to realismus.

Já chápu touhu mít odchovance v kádru, hrát krásný fotbal a zároveň hrát evropu. A všechno nejlépe hned. Když něco z toho nebude hned, vyhodím trenéra...¨

Ale ono asi nejde všechny 3 věci mít hned, takže je přínosné se nejdřív zaměřit na první 2 body a postupně až se ti hráči rozehrají dojdeš i k 3. Když půjdeš za každou cenu za tím třetím, nejspíš tím budeš často škodit prvním dvěma bodům...

Odděloval bych nějaké ambice/sny od realistických krátkodobých cílů. Neplníme ani ty málo ambiciózní, debata o tom, jestli měly být ještě více ambiciózní mi přijde zbytečná ...

Reagovat
andrew96

Reagovat
mistr129

Reagovat
pingla

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pingla

S příchodem Vrby snad každý fotbalový expert v televizi tvrdil, že teď si to konečně sedne, teď nastane začátek slavné nové éry Baníku a ejhle, ono to moc nefunguje ani pod Hapalem.

Nepopírám tvoje tvrzení, neházím všechny do jednoho pytle, ale i tady na EF byly komentáře od Baníkovců, že si stavíte mužstvo na poháry a budete chtít prohánět tu TOP3 hned, ne za 3 roky.

Reagovat
ratusek

Vtipné bude, jestli ve výroční sezoně sestoupíme

Dál nic psát nebudu, je to furt dokola každý půlrok. Cokoliv jsem sem psal o Baníku, jak je špatně veden, jak je špatně skládán kádr atd, tak to sedí i teď.

Mikloškovi dám ještě čas, ale třeba kauza s kondičákem mi na klidu nepřidá.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
ratusek

Ses nějak zasekl ne?

Reagovat
Greny

Zlatej var... Teď světový pohár ve slalomu a už tak 15 minut po závodě čekají a řeší zda vítěz projel všechny branky jak měl nebo u jedné byl špicar a furt pouští jeden záběr dokola kde to není vidět jasne

Reagovat
inferno08

Jo, ale u nás by to stejně rozhodčí posoudil obráceně s tím, že si to obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to zkoumali 15 minut, tak to nebyla zjevná chyba rozhodčího a měli nechat původní rozhodnutí.

Reagovat
pingla

Reagovat
Cotton

Zřejmě nemají kalibrovanou čáru, to by se u nás nestalo!

Reagovat
Kaspar

Fajn cteni takhle pri obede co to tu rozjel ten smazany?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele