FORTUNA:LIGA - preview 21. kola: Slavia reaguje na výhry konkurentů

25.02.2023, 09:01, aktualizováno 26.02.2023, 08:54
Previews

Sparta i Plzeň v sobotu vyhrály a na tahu je nyní Slavia, ve šlágru kola nastoupí už od 15 hodin proti Slovácku. Ve stejnou dobu začínají i zápasy Olomouc - Pardubice a Jablonec - Teplice, tečku za 21. kolem udělá souboj Ostravy s Hradcem Králové...

FK Jablonec - FK Teplice

neděle 15:00

Teplice v minulém kole statečně vzdorovaly Slavii, za což nakonec obdržely cenný bod. Ve 21. kole je čeká duel s Jabloncem, jemuž naopak před týdnem utkání proti druhému pražskému "S" nevyšlo. Nedělní duel bude pro oba kluby ze severu Čech důležitý.

Proti Slavii vybojovali tepličtí "Skláři" svůj první bodový zisk po zimní přestávce. V Jablonci by na dobrý výkon rádi navázali. To jim ovšem často dělá potíže. "Je to asi hlavně o hlavě. Celý týden tým motivujete, povídáte si o tom všem, ale pak si to hráči stejně udělají podle svého. Já tu mentalitu nechápu. Hrál jsem venku, tam je to jiné, tam se každý snaží úspěch zopakovat, držet se ho, být na vítězné vlně. V Čechách mi často přijde, že je nám to jedno," zamýšlí se kouč Teplic Jiří Jarošík.

Jablonec se uplynulý víkend představil na pražské Letné, kde jasně nestačil na Spartu. Tentokrát se proti tabulkovému soupeři bude chtít ukázat v lepším světle. "V zápase s Teplicemi teď musíme vyhrát, je to pro nás důležité utkání. Chceme navázat na to, co se povedlo v Ostravě, a poučit se z toho, co nebylo dobře proti Spartě. Hrajeme doma a hráči jsou připraveni na to, co nás bude proti Teplicím čekat," uvedl trenér zelenobílých David Horejš.

Pro domácí je důležité, že na rozdíl od minulého kola budou moci využít záložníka Matěje Polidara a útočníky Václava Sejka s Vojtěchem Patrákem. Všichni tři jmenovaní se na Letné nemohli představit, neboť v Jablonci hostují právě ze Sparty. Na marodce každopádně zůstávají levý bek Jan Krob, středopolaři Miloš Kratochvíl s Davidem Houskou a křídelník Tomáš Malínský. Hostům budou scházet obránce Tomáš Vondrášek, záložník Robert Jukl a útočník Daniel Fila. O startu zadáka Jana Knapíka se ještě rozhodne.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Martinec, Král - Hübschman - Šulc, Považanec, Jovović, Polidar - Sejk, Chramosta

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hora, Chaloupek, Mičević - Hyčka, Kučera, Mareček, Urbanec - Trubač - Vachoušek, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.00 - 5.98

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Sigma Olomouc - FK Pardubice

neděle 15:00

Z olomoucké Sigmy se stal remízový expert. Bezbrankový výsledek uhrála čtyřikrát v řadě, což znamená, že v ligové tabulce zůstává víceméně na stejném místě. To platí i o Pardubicích, které se již nicméně přiblížili nejbližším soupeřům a na Hané by se rády dostaly z poslední pozice.

Namísto nudných plichet by Olomoučtí po nějakém čase zase rádi oslavili vítězství. "Všechny nejvíc mrzí ty poslední dva zápasy. S Hradcem jsme určitě měli na to, abychom je porazili. A s Libercem to samé. Měli jsme to dobře rozehrané, otočili jsme výsledek. Je to škoda. O dva body víc jsme mohli mít taky. Ale soupeři okolo nás to mají taky podobné. Důležitý bude další domácí zápas s Pardubicemi, kdy bychom to potřebovali zlomit," prohlásil obránce Sigmy Juraj Chvátal, jenž se po zranění pomalu vrací na trávníky.

Pardubice na rozdíl od Olomouce získaly tři body ve dvou posledních zápasech. Porazily Mladou Boleslav i Zlín, na který se také dotáhly v tabulce. "Dvě vítězství v řadě, která jsme vybojovali, týmu stoprocentně pomůžou, hlavně psychicky. Stále ale není co oslavovat, protože jsme pořád na posledním místě. V neděli chceme zlepšit hlavně hru po vstřeleném gólu. Proti Zlínu jsme po gólu Janoška vypadli z tempa a museli jsme na to reagovat. Chápu, že nasazení nedokážeme udržet stejné po celý zápas, 30minutový výpadek je ale moc dlouhý," upozorňuje trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Na Hanou z kádru Pardubic nedorazí zranění záložníci Jan Jeřábek, Tomáš Solil a Dominik Mareš. Nejistý je také start obránce Marka Ichy. Sigma ještě netuší, zda bude uzdravený Chvátal stoprocentně připraven. Totéž platí pro brankáře Matúše Macíka, záložníka Jana Vodháněla a trojici útočníků Mojmíra Chytila, Antonína Růska a Jakuba Přichystala. Především Chytil s Růskem by pak v ofenzivě Olomouce zásadně chyběli. Jistě se v dresu domácích nepředstaví marodící středopolař Jan Fortelný.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil (Macík) - Poulolo, Beneš, Vraštil - Navrátil, Breite, Ventúra, Sláma - Zorvan - Růsek, Chytil

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Niță - Kostka, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Tischler, Janošek, Hlavatý, Pikul (Helešic) - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.98 - 5.86

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Slavia Praha - 1. FC Slovácko

neděle 15:00

Před týdnem si Slovácko vyšláplo na Plzeň, nyní jej čeká další těžký protivník. "Šohaji" z Moravy se vydají do pražských Vršovic, kde je přivítá vedoucí mužstvo ligy. Hostitelská Slavia uplynulý víkend zaváhala a v neděli se tak bude chtít vrátit na vítěznou vlnu.

Hraje se Uherskohradišťským lépe bez trenéra na lavičce? Lodivod Slovácka Martin Svědík nemůže kvůli vulgaritám, které dva týdny zpět adresoval na rozhodčího, udílet svým svěřencům pokyny těsně vedle hřiště. Jeho absence ovšem ve 20. kole nebyla znát. Moravané i bez Svědíkovy přítomnosti přehráli plzeňskou Viktorii jak herně, tak i výsledkově. Vítězství 2:0 zařídili svými trefami záložníci Vlastimil Daníček s Milanem Petrželou.

Slovácko tak minulý týden potvrdilo, že je v laufu. Na jaře ztratilo body jen jednou, a to při remíze s olomouckou Sigmou. Jinak ovšem nezaváhalo, což se okamžitě projevilo v ligové tabulce. V ní Uherskohradišťští vystoupali na čtvrté místo, o které nepřijdou, ani kdyby ve Vršovicích prohráli.

To se v pražském Edenu může snadno stát, neboť silnějšího protivníka momentálně v české nejvyšší soutěži není. "Jsou to těžké zápasy. Řekl bych, že na Slavii a na Spartě jsou nejtěžší zápasy v lize. Slavie doma nastřílela přes čtyřicet branek. Mají doma skvělé skóre a skvělou bilanci. Deset zápasů, třicet bodů. Doma zatím ještě neztratili ani bod. Čeká nás nejtěžší zápas v sezoně," je si vědom levý obránce Slovácka Jan Kalabiška.

Poslední kolo nicméně ukázalo, že i lídra soutěže lze zaskočit. Slavia si totiž nečekaně neporadila s Teplicemi. Na severu Čech rychle prohrávala, a přestože měla v druhém poločase k dispozici dvě penalty, uhrála jen remízu. I tak sešívaní díky pomoci Slovácka udrželi své postavení před Plzní.

Každopádně v neděli se Pražané hodlají výrazně zlepšit. Ukázali jsme tam (v Teplicích) svou špatnou tvář. Cítím z hráčů, že je to hodně mrzí, chtěli bychom se prezentovat v úplně jiném světle. Chtěli bychom ukázat pravou tvář Slavie," prohlásil kouč sešívaných Jindřich Trpišovský.

Kádrem Vršovických se před časem prohnala viróza, kterou nejhůře odnesli středopolař Petr Ševčík s útočníkem Ondřejem Lingrem. Oba dosud trénovali pouze individuálně a jejich start proti Slovácku je tak spíše nepravděpodobný. Hrát zřejmě nebude ani Oscar, jenž laboruje s tržnou ránou, ani další univerzál Lukáš Masopust. Zcela vyloučeno je pak nasazení stopera Davida Hovorky a záložníka Jakuba Hromady, kteří jsou na marodce už nějakou dobu.

Slovácko má naopak většinu hráčů k dispozici. Proti Slavii se nepředstaví pouze zraněný záložník Daniel Holzer a jeho kolega ze středu pole Michal Kohút, jenž v sezoně viděl již čtyři žluté karty, kvůli čemuž musí jeden ligový duel vynechat. O startu útočníka Ondřeje Mihálika se ještě rozhodne.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ousou, Ogbu, D. Jurásek - Holeš - Jurečka, Hronek, Zafeiris, Olayinka - Tecl

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Kim, Doski - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.47 - 11.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Baník Ostrava - FC Hradec Králové

neděle 18:00

Oba soupeři závěrečného nedělního utkání se v posledních týdnech neprezentují zrovna nejlepší formou a zaznamenali tak pokles v tabulce. Nyní se Baník může z jedenácté příčky vyšvihnou do klidného středu tabulky a dotáhnout se na Hradec Králové.

Slezané v předchozích dvou zápasech nastřádali dvě nečekané prohry. Nejprve s prázdnou odešli z domácího střetu s Jabloncem, před týdnem bez bodu odjeli z Brna. Tam se dvakrát prosadil Řezníček, trefa Matěje Šína z osmdesáté minuty znamenala jen snížení na konečných 2:1.

"Jsem přesvědčený, že na poslední dvě porážky zareagujeme ještě odhodlanějším výkonem. Bude to velký boj. Hradec se tak i prezentuje, je to velice soubojové mužstvo. Ale věříme, že je přetlačíme a že vyhrajeme. Fanouškům máme co vracet. Věřím, že se to projeví ještě větším nasazením, zanícením a touhou po vítězství," nabádá domácí kouč Pavel Hapal.

Votroci v úvodním jarním utkání nečekaně zvítězili na hřišti Plzně, pak se ovšem jejich forma rapidně zhoršila. Prohráli v poháru s Českými Budějovicemi i v lize s Bohemians, po následné remíze v Olomouci doma podlehli svému hostiteli Mladé Boleslavi. Jediným gólem se o to po pauze zasloužil Vasil Kušej.

"Zápas s Boleslaví se nám výsledkově ani herně nepovedl. Víc na tom už není třeba hodnotit, musíme se posunout zase o krok dál. Baník měl vstup do jara vynikající, remizoval ve Zlíně, vyhrál v Teplicích. Hned třikrát ze čtyř utkání přitom musel hrát venku. Poslední dva zápasy mu výsledkově nevyšly a za to se určitě bude chtít rehabilitovat. My to budeme mít o to těžší, ale věřím, že jsme na to zcela připraveni," říká Stanislav Hejkal, asistent trenéra Koubka.

Bilance vzájemných zápasů je od návratu Hradce Králové do ligy poměrně vyrovnaná. Tři ligové remízy a jedna výhra Baníku, do toho v poháru úspěch Východočechů. První utkání této sezony ovšem nenabídla příliš atraktivní podívanou a skončilo bezbrankovou plichtou.

Baník se v zápase musí obejít bez vykartovaného Fleišmana a zdravotně indisponovaných Takácse s Tetourem, v ohrožení je navíc i start Almásiho a Frydrycha. Na straně hostí se nepředstaví zraněný Vašulín, nejistota panuje i nad Čechem, Reichlem a Ševčíkem.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Bitri, Lischka, Šehič - Cadu, Šín, Kuzmanovič, Kaloč, Plavšič - Jiří Klíma

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Jakub Klíma, Čihák, Leibl - Gabriel, Rada, Kodeš, Smrž, Novotný - Ryneš, Kubala

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.82 - 5.38

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FC Trinity Zlín - Sparta Praha

sobota 15:00

Deset bodů z dvanácti možných uhrála Sparta ve čtyřech zápasech po zimní přestávce. O další tři body bude usilovat ve Zlíně. Tamní "Ševci" se pohybují na opačném konci tabulky, přesto by pražského favorita rádi zaskočili. Což se jim ostatně povedlo při posledním vzájemném měření sil.

Zlín už několik týdnů sídlí na předposledním místě. Týmy před sebou má sice pořád na dostřel, zároveň se ale vypařil jeho náskok na poslední Pardubice. Právě s Východočechy se Moravané utkali v minulém kole... a se zlou se potázali. U řeky Labe skórovali až v samotném závěru střetnutí, které po výsledku 2:1 dopadlo lépe pro pardubické mužstvo.

Navzdory roli outsidera si "Ševci" chtějí na Spartu vyšlápnout. "Zlín na podzim v Praze remizoval 0:0. Samozřejmě získat bod se Spartou je vždycky úspěch. Na druhé straně netvrdím, že budeme hrát na 0:0. V některých zápasech mužstva, který mají šanci na výhru jenom patnáct procent, mohou překvapit. Fotbal už je takový. Věřím, že jsme schopní hlavně v domácím prostředí Spartu potrápit. Bylo by dobré, kdyby Zlín i v tomto kole všechny příjemně překvapil," řekl kouč Pavel Vrba, jenž se k zlínské řece Dřevnici přestěhoval na konci uplynulého roku.

Není to přitom tak dávno, co Vrba trénoval také pražský klub. Vloni na jaře se však z letenské pláně musel pakovat. Nahradil jej dánský lodivod Brian Priske, jenž především během prvního půlroku své mise dost obtížně překonával některé z nastražených překážek. Po zimní pauze ovšem Sparta šlape jako hodinky. Především se rozstřílela a bodově začíná dorážet na druhou Plzeň.

Zlepšovat se chce Sparta i nadále. "Cítíme, že výkony jdou nahoru, ale pořád máme před sebou dlouhou cestu k našemu cíli. Ve Zlíně budeme chtít navázat na druhý poločas s Jabloncem. Je jedno, jak přemýšlí Zlín, důležité je, jak se budeme prezentovat my. Pokud budeme hrát stejně jako druhý poločas s Jabloncem, nevidím důvod, proč bychom tam neměli vyhrát," prohlásil Priskeho asistent Luboš Loučka.

Oběma týmům se po karetních trestech vrací útočníci. Zlínský Libor Kozák je zpět po dvouzápasové absenci za vyloučení v Jablonci, sparťan Tomáš Čvančara zase kvůli žlutým kartám vynechal poslední utkání svého mužstva. I tak musí obě strany barikády řešit několik ztrát. "Ševci" postrádají levé beky Lukáše Bartošáka s Adamem Hlouškem a stopera Jakuba Koláře. Na marodce Pražanů figurují obránce Ondřej Čelůstka a křídelník Jakub Pešek, přičemž o možnosti nasazení náhradního brankáře Milana Heči, krajních zadáků Caspera Höjera s Janem Mejdrem a středopolaře Davida Pavelky se teprve rozhodne.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Fantiš - Didiba, Hlinka - Fillo, Hrubý, Čanturišvili - Kozák

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.09 - 5.00 - 1.39

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Trochu níže, než by asi chtěly, se nachází před vzájemným zápasem týmy Mladé Boleslavi a Českých Budějovic. Zatímco Středočeši by namísto středu tabulky rádi bojovali v elitní šestce, Dynamo se chce co nejdříve zbavit záchranářských starostí.

Muži z města automobilky nevstoupili do jara vůbec dobře a z prvních tří zápasů vytěžili jen jeden bod. Zlepšili se až před týdnem, kdy sehráli technicky venkovní, fakticky však domácí utkání s Hradcem Králové. Ten jim premiérovou trefou v nejvyšší české soutěži zajistila nová posila Vasil Kušej.

Budějovičtí na tom byli před minulým kolem ještě hůře, neboť všechny tři zápasy prohráli. Rovněž oni ovšem zabrali a dokázali využít domácího prostředí k zaskočení Bohemians, jediný gól vstřelil v závěru Potočný. Oba týmy přitom sužuje absence gólového útočníka - za Boleslav se nejvícekrát prosadili pětigóloví Ladra s Marečkem, na straně hostí se Čmelík se stoperem Havlem trefili třikrát.

Právě zmíněný Tomáš Ladra zaznamenal povedený zápas v září na jihu Čech, kde se dvěma brankami stal jediným střelcem utkání a zajistil tak svému mužstvu tříbodový zisk.

Pavel Hoftych se nyní musí v zápase obejít bez zraněných Dancáka, Donáta, Stránského a Vaníčka, hostům nepomůže indisponovaný Hais.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Šimek, Karafiát, Suchý - Suchomel, Kubista, Matějovský, Fulnek - Mareček - Kušej, Ladra

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Havel, Králik, Skovajsa - Čermák, Hora, Hellebrand - Adediran, Michal Škoda, Potočný

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.04 - 5.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Bohemians Praha 1905 - Zbrojovka Brno

sobota 15:00

Od doby, co se fotbalisté Bohemians dostali na čtvrté místo tabulky, to s nimi jde lehce z kopce a zastavit tento pád chtějí proti Zbrojovce. I ta má do ideálu daleko, byť poslední zápas proti Baníku se jí vyvedl na jedničku.

Klokani do jara vstoupili dvěma výhrami proti Teplicím a Hradci Králové, právě tomu uzmuli z rukou zmíněnou čtvrtou pozici. Jenže vidina naděje na evropské poháry jako by Vršovické srazila, následně totiž schytali šestigólový debakl od Sparty a před týdnem si dojeli pro těsnou porážku do Českých Budějovic, kterým tři body zajistil v závěru Potočný.

"Máme za sebou dvě porážky, proto potřebujeme znovu bodovat. Tabulka je hrozně vyrovnaná. Navíc doma musíme odčinit prohru se Spartou. Brno půjde do utkání v lepším rozpoložení, když minule vyhrálo. Věřím ale, že navážeme na vítězství z jeho hřiště v podzimní části," nabádá trenér Jaroslav Veselý.

Na Srbské začátkem září Bohemka skórovala dvakrát v úvodu, po pauze Ševčík jen korigoval. To přitom ještě Zbrojovka měla fazónu, o kterou postupně přišla a okolo zimní pauzy získala jen jeden bod ze šesti zápasů. Tento dojem napravila až před týdnem, kdy zaskočila ostravský Baník 2:1 díky dvěma zásahům nejlepšího střelce týmu i ligy Řezníčka.

Další důležití hráči jako Fousek a Souček budou trenéru Dostálkovi chybět pro zranění, Endla zase nepustí do hry trest za žluté karty. Na straně domácích se nepředstaví zdravotně indisponovaní Křapka, Morávek, Petrák a Shejbal, otazník pak visí nad Necidem.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Köstl, Hůlka, Vondra - Dostál, Čermák, Jánoš, Kovařík - Drchal, Matoušek - Puškáč

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Koželuh, Tijani, Šural, Granečný - Texl, Blecha - Alli, Ševčík, Hladík - Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.84 - 3.54

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec

sobota 18:00

Už dvě porážky musela plzeňská Viktoria zkousnout v jarní části sezony. Naposledy Západočeši podlehli Slovácku a opět dovolili vedoucí Slavii lehce odskočit. Revanšuje se mužstvo kouče Michala Bílka svým fanouškům proti Liberci?

Hned v lednu přišla Plzeň o vedení v tabulce poté, co nečekaně nestačila na královéhradecké "Votroky". Následně Viktoria přemohla brněnskou Zbrojovku i českobudějovické Dynamo, jenže před týdnem zase klopýtla. Západočechům se nevydařil výlet do Uherského Hradiště, kde je zpacifikovalo tamní Slovácko. Naštěstí pro Plzeňské ztratila body také Slavia, která si však i tak na prvním místě udržuje malý náskok.

Další zaškobrtnutí už Viktoria nehodlá dopustit. "Kluci makají dennodenně a samozřejmě na každého hráče a na mužstvo celkově někdy přijde malinký útlum. My teď trošku zaváhali výsledkově a musíme se z toho co nejrychleji dostat a kluci to cítí podobně a makají," řekl asistent hlavního trenéra Západočechů a někdejší vynikající záložník s vytříbenou kopací technikou Pavel Horváth.

Liberec získal ve čtyřech jarních utkáních o jeden bod méně než Plzeň. Prohrál sice jen jednou, avšak další bodové ztráty zaznamenal při dvou remízách. Naposledy Slovan plichtil v minulém kole, kdy se utkal s olomouckou Sigmou. Ve výsledku se klub sídlící pod Ještědem dál pohybuje v nabitém středu tabulky, konkrétně na osmém místě.

Pokud by Severočeši dokázali své postavení v Plzni vylepšit, jednalo by se o velké překvapení. "Určitě to bude náročné, protože Plzeň má svou kvalitu. Ne nadarmo ještě před nějakým kolem byla na prvním místě tabulky. Respektujeme jejich kvalitu a budeme se snažit s tím popasovat co nejlépe. Věřím, že se nám tam povede nějaký bod urvat" uvedl trenér libereckých brankářů Marek Čech. Ten ve své hráčské kariéry reprezentoval barvy Slovanu i Viktorie, tudíž z jeho pohledu půjde o speciální zápas.

Plzeň už může počítat s uzdraveným záložníkem Janem Sýkorou, dál ovšem marodí středopolař Lukáš Kalvach i útočník Jan Kliment. Liberci schází zranění obránci Jan Mikula s Michalem Fukalou a záložník Denis Višinský. Start zkušeného zadáka Theodora Gebre Selassieho je pak nejistý.

Vzájemná střetnutí vychází v poslední době lépe Plzni, která Liberec porazila v posledních čtyřech zápasech. Naposledy Slovan zdolal Viktorii před dvěma roky. Od té doby však proti Západočechům vždy vyšel střelecky naprázdno.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Havel - Bucha, Květ - Kopic, Sýkora, Vlkanova - Chorý

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Prebsl, Plechatý - Ndefe, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek, Tupta - Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 4.95 - 10.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
20
15
2
3
61 : 16
47
2
Viktoria Plzeň
20
14
3
3
40 : 16
45
3
Sparta Praha
20
12
6
2
44 : 19
42
4
1. FC Slovácko
20
9
5
6
24 : 27
32
5
Sigma Olomouc
20
7
7
6
30 : 23
28
6
Bohemians Praha 1905
20
8
4
8
33 : 36
28
7
FC Hradec Králové
20
8
3
9
23 : 25
27
8
Slovan Liberec
20
7
5
8
26 : 25
26
9
FK Mladá Boleslav
20
7
5
8
28 : 29
26
10
Baník Ostrava
20
6
6
8
34 : 29
24
11
Zbrojovka Brno
20
7
3
10
30 : 40
24
12
Dynamo České Budějovice
20
6
3
11
19 : 35
21
13
FK Jablonec
20
5
5
10
27 : 38
20
14
FK Teplice
20
5
5
10
25 : 45
20
15
FC Trinity Zlín
20
3
8
9
21 : 36
17
16
FK Pardubice
20
5
2
13
17 : 43
17

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (320)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele