FORTUNA:LIGA - preview 28. kola: Vrba se vrací do Plzně

22.04.2023, 08:41, aktualizováno 23.04.2023, 09:10
Previews

Pavel Vrba se znovu představí v Plzni, tentokráte jako trenér Zlína a bude pod tlakem, dva největší konkurenti v boji o záchranu totiž v sobotu vyhráli. České Budějovice hrají s Jabloncem, Brno jede do Liberce.

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno

neděle 16:00

Liberci se doma proti Brnu daří a potvrdit to hodlá i v neděli odpoledne. Jednat se přitom bude o souboj dvou sousedů v tabulce, kteří by se rádi vyhnuli skupině o záchranu.

Slovan bodoval čtyřikrát za sebou a alespoň částečně napravil dojem z dosud nepovedeného jara. Během druhé poloviny sezony se propadl na jedenáctou pozici, na druhou stranu má na svém kontě stejný počet bodů jako Mladá Boleslav a Baník Ostrava.

"Čeká nás nesmírně důležité utkání se soupeřem, který se nachází jen o dva body za námi. Brno vyměnilo trenéra, místo Richarda Dostálka přišel Martin Hašek. V posledním utkání uspěli, když porazili Pardubice 2:1. Každá trenérská změna přináší pro kabinu určitý impulz po všech stránkách. Brno má ve svém kádru zajímavé hráče, musíme si dát pozor na nejlepšího střelce ligy Řezníčka, štírka Alliho, Ševčíka, zkušeného Faltu, Tijaniho i na další. Chceme se však soustředit sami na sebe a podat takový výkon, který nám zajistí tři body," sdělil asistent trenéra Ivan Kopecký.

Brno na jaře porazilo Liberec 3:0 a na druhé vzájemné měření sil v letošní sezoně se naladilo triumfem nad Pardubicemi. Na lavičce při ní už byl nový trenér Martin Hašek, který minulý týden nahradil Richarda Dostálka.

"Potkají se dva týmy, které v tabulce dělí dva body. Každý má svoje starosti a přání a zápas hodně napoví, kdo se tomu přání přiblíží. Jedná se o učebnicový příklad zápasu o šest bodů. Slovan je mužstvo, které dlouhodobě patří k tuzemské špičce, ať už je aktuálně jakkoliv složené. Vždy je třeba být před zápasem na pozoru a mít respekt, protože je to tým plný zajímavých hráčů, schopných rozhodnout zápas. Například Tupta, Červ, Olatunji, Frýdek či Doumbia. Pro mě má zápas speciální náboj. Hrál jsem v Liberci, oženil jsem se tam a narodili se mi tam dva ze tří synů," vzpomíná Hašek, jehož čeká jubilejní stý ligový zápas v roli trenéra.

Liberci budou chybět zranění Gebre Selassie, Mikula a Višinský, nejistý je start Prebsla. Na marodce Zbrojovky se nacházejí zranění Endl, Pachlopník, Souček a Šural.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Ndefe, Plechatý, Purzitidis - Fukala, Doumbia, Frýdek, Červ, Ghali - Rondič, Olatunji.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Koželuh, Tijani, Štěrba, Granečný - Hlavica, Texl - Alli, Ševčík, Falta - Řezníček.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.77 - 4.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Dynamo České Budějovice - FK Jablonec

neděle 16:00

Už už to vypadalo, že se České Budějovice dostaly z nejhoršího a sezonu dohrají v klidném středu tabulky, poslední týdny ale Jihočechy vyvedly z omylu. Znovu se jim přestalo dařit a budou bojovat o záchranu, klid do jejich řad může přinést souboj s Jabloncem.

Dynamo vypadlo z poháru, schytalo debakly od Zlína i Teplic a další porážku mu přichystal Hradec Králové. To vše znamená propad na třináctou příčku, náskok na čtrnácté Teplice rázem činí jen jeden bod.

"První poločas minule proti Hradci od nás byl absolutní pr...r. Pokud chceme setrvat v první lize, takhle se prezentovat nemůžeme. Druhý poločas už snesl parametry, bylo to herně zajímavé. Doufám, že nás to posune a proti Jablonci se vrátíme na vlnu, kterou jsme měli pár zápasů zpátky," věří jeden z trenérů Marek Nikl.

Také Jablonec se pohyboval ve spodních patrech tabulky, na jaře ale dal dohromady sérii několika výher a rázem je ve středu tabulky. Patří mu osmá pozice.

"Na zápas se velmi těšíme. Vnímáme herní zlepšení soupeře, který získal velký respekt především domácí výhrou se Slavií, zvítězili i nad Bohemians a Baníkem. My však máme v úmyslu předvést kvalitní výkon a věříme, že z Budějovic body odvezeme," říká hostující kouč David Horejš. Toho čeká pikantní utkání, za České Budějovice v minulosti hrával a seděl i na jejich lavičce.

Domácí čekají na poslední zprávy ohledně trojice Čolič, Sladký, Zajíc, všichni mají zdravotní problémy a jejich starty jsou nejisté. Jablonec do Jižních Čech přicestuje bez zraněné čtveřice Houska, Krob, Kratochvíl, Malínský.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Čoudek, Havel, Králik - Čmelík, Hora, Hellebrand, Skovajsa - Adediran, Škoda, Potočný.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Šulc, Hübschman, Považanec, Polidar - Jovovič - Sejk, Chramosta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.67 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Viktoria Plzeň - FC Trinity Zlín

neděle 19:00

Pavel Vrba se vrací do Plzně, tentokráte jako soupeř v osobě trenéra Zlína. Viktoria se stále nevzdává naděje na předkolo Ligy mistrů, hostující Ševci bojují o přežití v nejvyšší soutěži.

Viktoria vyhrála jenom jeden z posledních šesti zápasů a nabrala manko na vedoucí pražské duo - na Slavii ztrácí šest bodů, na Spartu ještě o dva více. Může za to i poslední porážka na půdě Baníku Ostrava.

"Zlín určitě nemá jednoduchou pozici, ale já věřím, že body posbírá jinde než tady. My musíme vyhrát doma s kýmkoliv. Teď nás čeká Zlín a my ho prostě porazíme. Potřebovali bychom jít do dvoubrankového vedení, uklidnit se ve hře a sebevědomí, které nám posledními výsledky malinko kleslo, zase vrátit na vysokou úroveň. Je to o proměňování šancí," říká asistent trenéra Pavel Horváth.

Hodně pikantní utkání čeká na oba hlavní kormidelníky - Michal Bílek v minulosti seděl na lavičce Zlína, o dvou působeních Pavla Vrby na západě Čech ani nemá smysl se rozepisovat. Někdejší kouč české reprezentace má nyní jiné starosti, místo o první příčky se jeho tým pere o ty poslední a na dně tabulky není jen díky lepšímu skóre, než jakým disponují Pardubice.

"Víme, v jaké jsme situaci a jak jsme se do ní dostali. S ohledem na předcházející zápasy se musíme zamyslet, s jakým kádrem půjdeme do zbývající a rozhodující části ligové soutěže. Šanci možná dostanou mladí hráči, protože někteří zahraniční neodvádějí adekvátní výkony. Chceme jít do nadstavby s tím, aby naše postavení v tabulce bylo hratelné a nebyla nad námi velká mezera. Musíme proto uhrávat nějaké body a první možnost máme v Plzni, což bude hodně těžké," uvědomuje si Vrba.

Plzeň vyhrála posledních pět domácích zápasů se Zlínem a do karet jí hraje i venkovní bilance soupeře, ten si tři body nepřivezl už 27x za sebou. Výhrou není ani průběžný titul remízového krále sezony, desetkrát brala vedle Zlína po jednom bodu ještě Olomouc.

Domácím napomůže distancovaný Mosquera, na marodce jsou Pernica s Řezníkem a otazníky se vznášejí nad startem dvojice Havel, Kliment. Kompletní není ani Zlín - vyřazen z týmu byl Fillo, zraněný je Tkáč a nezvěstný Hloušek.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Sýkora - Bucha, Kalvach - Kopic, Vydra, Vlkanova - Chorý.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Kolář, Bartošák - Hlinka, Hrubý - Vukadinovič, Slončík, Čanturišvili - Kozák.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 5.89 - 11.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Pardubice - FC Hradec Králové

sobota 16:00

V Pardubicích je na programu východočeské derby a domácí do něho půjdou se dvěma novinkami - na podzim svého královéhradeckého rivala po dlouhých letech porazili, navíc budou mít výhodu domácího prostředí.

Domácí Východočeši dostavěli stadion a hrají na něm druhou polovinu probíhající sezony, i tak mají stále spoustu problémů. Letos dali jenom 24 branek a v tomto ohledu jsou nejhorším týmem ligy, třikrát za sebou prohráli a tři body brali jenom jednou z posledních sedmi duelů. Naposledy Pardubice prohrály v Brně a zůstávají na posledním místě tabulky.

"Máme před sebou derby, Hradec přijede v daleko lepším rozpoložení. My jsme třikrát za sebou prohráli, Hradec zase dvakrát po sobě vyhrál. Věříme, že bude plný stadion a že nám fanoušci pomůžou. Chceme v sobotu hlavně vyhrát. Je jedno, jak k tomu vítězství dojdeme. Pro nás je jedno, jestli to bude škaredý nebo krásný fotbal. Prostě chceme tři body. Musíme zlepšit koncovku, máme problémy se střílením gólů. Musíme se do toho více tlačit a být agresivnější. Možná bychom měli i některé věci zjednodušit a nehrát na krásu. Také se musíme vyvarovat zbytečných chyb, které jsme třeba v Brně vyrobili," uvědomuje si trenér Radoslav Kováč.

Hradec se aktuálně nachází ve zcela jiném rozpoložení, než jeho rival. Po sérii špatných výsledků odvrátil hrozbu pádu do skupiny o záchranu, když vyhrál v Brně, na tříbodový zisk navíc navázal v utkání s Českými Budějovicemi. Votroci rázem poskočili na sedmé místo a se tříbodovým mankem na šestou Olomouc mohou pomýšlet na skupinu o titul.

"K soupeři pojedeme s velkým respektem. Dobře si pamatujeme, jak nás na podzim zaskočil. Má vynikající hráče, Janošek s Hlavatým za tenhle rok neskutečně vyrostli. Týmu zároveň nechybí zkušenosti, které dodávají Vacek s Černým, takže mají dobrý mix fotbalistů. Musíme se tedy připravit nejlépe, jak umíme. Tohle utkání chceme vyhrát nejen pro sebe, ale také pro všechny ty, kteří nám v celém regionu drží palce," hlásí asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Stanislav Hejkal na lavičce znovu zaskočí za nemocného hlavního kouče Miroslava Koubka, chybět budou i zranění Čihák, Gabriel, Kubala a Ševčík a nejistý je start Leibl. Pardubice jsou na tom v otázce absencí lépe, mimo hru jsou jenom náhradníci Huf, Mareš a Solil.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Kostka, Hlavatý, Janošek, Darmovzal - Černý.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Smrž - Harazim, Rada, Kodeš, Ryneš - Kučera - Matěj Koubek, Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.38 - 2.89

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

1. FC Slovácko - Sparta Praha

sobota 16:00

Slovácko vyloupilo Teplice a znovu se přihlásilo do boje o evropské poháry. Na čtvrté Bohemians ztrácí tři body a v tomto kole na něj čeká soupeř z kategorie nejtěžších, na jeho trávník přicestuje Sparta.

Lídr tabulky zažívá vynikající jaro a plusovou se pro něj nakonec stala i divoká remíza v derby se Slavií. Sešívaní dlouho vedli a sahali po třech bodech, v nastavení si ovšem dali vlastní branku a nakonec se museli smířit jenom s remízou 3:3. Rozdíl mezi odvěkými rivaly tak nadále činí dva body.

"Zápasy na Slovácku bolí, domácí budou dobře nachystaní. Je to jeden z klíčových zápasů sezony. Bude to úplně jiný zápas než na podzim, kdy jsme doma porazili Slovácko 4:0. Tehdy hrálo i evropské poháry, dolehla na něj i únava z programu. Jsme určitě jiným týmem než v minulé sezoně, kdy jsme na Slovácku dvakrát prohráli. Hrajeme v jiném rozestavení, jsme v jiné situaci, co se týče mentálního nastavení. Bude to úplně jiný zápas, než jaké tam byly zápasy předtím," ví asistent trenéra Luboš Loučka.

Sparta na půdu Slovácka nemá dobré vzpomínky, loni zde prohrála ve finále poháru, v listopadu 2021 pro změnu schytala debakl 0:4, čímž vyrovnala svou nejvyšší porážku v samostatné lize.

Slovácko se v sobotu odpoledne pokusí utnout sérii Sparty, která je jediným týmem, jenž na jaře ještě nezakusil hořkost porážky. Domácí minulý týden obstáli v Teplicích a zůstávají ve hře o čtvrté místo.

"Máme za sebou těžký zápas v Teplicích, který jsme ale dotáhli do vítězného konce. Sparta jela na jaře na vítězné vlně, v minulém kole sice remizovala v derby se Slavií, ale po výborném výkonu. To je pro nás směrodatné a z toho musíme vycházet. Sparta hraje po delší době o titul, její největší nebezpečí vidím ve standardních situacích, pohlídat je bude základ. Jsme hrozně rádi, že bude vyprodáno, zápas bude mít skvělou kulisu. Těšíme se a věřím, že uspějeme," říká Josef Mucha, asistent hlavního kouče Martina Svědíka.

Slovácku hned ze dvou důvodů nepomůže Trávník, ten v klubu hostuje právě ze Sparty a navíc si musí odpykat trest za karty. Zraněný je Kohút, otazníky se vznášejí nad startem Daníčka.

Spartou v průběhu týdne hýbala aféra okolo Jakuba Jankta, záložník byl vyřazen z kádru a v letošní sezoně si podle všeho již nekopne. V rekonvalescenci zůstávají Čelůstka a Pešek, stoprocentně fit nejsou Mejdr a Minčev. Posledně jmenovaný v sobotu oslaví 22. narozeniny.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Petržela, Kim Sung-pin, Sinjavskij - Mihálik.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Ladislav Krejčí II - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Haraslín - Kuchta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.35 - 3.77 - 1.83

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Sigma Olomouc - FK Teplice

sobota 16:00

Na první pohled jasná záležitost by měla být k vidění na Andrově stadionu, kde Olomouc přivítá Teplice. Domácí bojují o první šestku, zatímco hosté o záchranu, vzájemná bilance z posledních let ovšem říká něco jiného.

Sigma svého severočeského soupeře neporazila šestkrát za sebou, po pěti remízách se navíc na podzim na Stínadlech zrodila výhra Teplic 2:1. Bilanci se Olomouc pokusí zlomit jakožto šestý tým tabulky, který má stále naději na evropské poháry.

"Čekají nás tři zápasy do konce základní části a dvakrát hrajeme doma. Chceme uspět už hned v tom prvním s Teplicemi. Nedíváme se na jejich postavení v tabulce, ale spíše na výsledky a výkony z posledních kol. Teplice jsou nebezpečným soupeřem, pokud k nim nepřistoupíte se vší vážností. Několik týmů to už poznalo. Víme, že jsme cíli v podobě šestky blízko, chceme udělat další krůček a přiblížit se ještě víc. Doma chceme navázat na výsledek ze Zlína a vyhrát," hlásí trenér Václav Jílek.

Teplice inkasovaly už 60 branek a mají nejděravější defenzívu v lize, před týdnem navíc prohrály doma se Slováckem. Pozitivní je alespoň výsledek z posledního venkovního utkání, po osmi porážkách venku uspěly v Českých Budějovicích.

"Olomouc je tým, který má ambice hrát evropské poháry. Vrátil se jí Pospíšil, troufnu si říct, že je to ikona klubu. Tým se chce prezentovat kombinačním fotbalem, má na to vhodné typy hráčů. Jeho hra je založená na přímočarosti, vysokém napadání, rychlosti. Na to vše se musíme připravit. Až na vykartovaného Vondráška a zraněného Kučeru jsme zdravotně v pořádku. Tihle dva sice budou chybět, ale nechceme kňučet, to je fotbal. Jiní hráči jsou připraveni je nahradit," nechal se slyšet trenér Zdenko Frťala.

Olomouc je jedním ze dvou remízových králů ligy a v sobotu jí nepomohou zranění Přichystal, Vraštil a Matoušek, nejistý je navíc start Růska a Fortelného. Teplice přišly o disciplinárně potrestaného Vondráška, na marodce jsou Dramé, Knapík a Kučera.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma - Breite, Ventúra - Vodháněl, Pospíšil, Navrátil - Chytil.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Chaloupek, Mičevič - Hyčka, Trubač, Jukl, Urbanec, Hybš - Fila, Gning.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.55 - 6.94

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava

sobota 16:00

Nečitelně vypadá utkání 28. kola, v němž se střetnou Mladá Boleslav a Baník Ostrava. Oba týmy mají 32 bodů a jsou ve středu tabulky, od ligového ročníku si ovšem slibovaly mnohem více.

Mladá Boleslav nevyhrává, tři body brala jenom jednou z posledních sedmi duelů a je desátá, jedenáctý Liberec navíc má stejný počet bodů. Ambiciózní klub tak musí opětovně zapomenout na evropské poháry a už nyní je jisté, že sezona pro něho bude znamenat zklamání.

"Ostrava se dostala na koně výhrami na Slovácku a doma s Plzní, takže nás nečeká nic lehkého. Ale vzhledem k naší situaci navzdory respektu k soupeři musíme v tomto zápase získat body. Věřím, že po analýze nepovedeného utkání na Bohemce zůstanou tentokrát všechny body v Boleslavi," říká asistent trenéra Pavel Medynský.

V mnohem lepším aktuálním rozpoložení se nachází hosté. Ostravě se na jaře nedařilo a začala se propadat k pozicím znamenajícím baráž o záchranu v nejvyšší soutěži, na začátku dubna ale přišel zlom. První vlaštovku představovala remíza v Olomouci, následně přišel triumf na hřišti Slovácka a minulý týden výhra nad Plzní.

"Boleslav je kvalitní mužstvo, má velice kvalitní hráče. Má stejně bodů jako my, zažívá něco podobného jako my. Bodovala proti Slavii, Plzni, naopak vysoko prohrála na Bohemians, což určitě nečekali. Takže taky to mají jako na houpačce. Máme teď anglický týden, věřím, že jsme nachystaní. Důležité je, abychom byli zdraví, to je důležitý aspekt. Co se týče připravenosti, toho se nebojím, nachystaní budeme," slibuje trenér Pavel Hapal.

Právě pro kouče Hapala bude duel pikantní, na lavičce Mladé Boleslavi totiž v minulosti seděl. Svou roli by mohla sehrát i vzájemná bilance, Baník totiž Mladou Boleslav porazil pětkrát za sebou a při posledních dvou návštěvách stadionu soupeře dal tři branky.

Domácím nepomohou zranění Stránský a Vaníček, fit není ani Vojta. Ostrava přijede bez vykartovaného Tijaniho, na marodce jsou Frydrych, Takács a Tetour.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kubista, Suchý, Karafiát - Suchomel, Mareček, Matějovský, Fulnek - Kušej, Ladra - Škoda.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Pojezný, Šehič - Buchta, Kaloč, Klíma, Boula, Plavšič - Almási.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.84 - 3.29

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905

sobota 19:00

Sobota nabízí východočeské derby a vedle toho také vršovické. Slavia se po několika týdnech podruhé postaví Bohemians 1905 a bude potvrzovat dominanci ve vzájemných zápasech. Klokany ovšem není radno podceňovat.

Slavia má s 75 góly nejlepší útok ligy a s 24 inkasovanými brankami také nejpevnější defenzivu, doma letos vyhrála všech třináct zápasů a s Bohemians prohrála v samostatné lize jen úvodní z 20 vzájemných domácích zápasů (v září 1993). Naposledy ale měla problémy, začátkem dubna Klokani hopsali za překvapivým postupem do finále MOL Cupu, v sedmé minutě nastavení ovšem srovnal Ondřej Lingr a v prodloužení zajistil sešívaným postup Václav Jurečka.

Nerozhodným výsledkem v základní hrací době skončilo i poslední slávistické vystoupení v lize, opět se jednalo o derby a svěřenci Jindřicha Trpišovského sahali po triumfu na půdě Sparty. Smířit se nakonec museli s bodem, v nastavení zamířil do vlastní sítě Aiham Ousou.

"Předpokládám, že to bude stejně náročný zápas na všechny stránky našeho výkonu jako nedávno semifinále poháru. Z naší strany nebyl výkon špatný, ale dvakrát jsme pustili Bohemku do vedení a potom jsme to doháněli. Z toho se musíme poučit a nepustit soupeře do vedení. Bohemka je komplexní tým, mají ho dobře složený. Je v něm velká týmovost, jsou tam zkušení hráči jako Pepa Jindřišek, kteří mužstvo výborně řídí. Jsou mentálně silní, mají mladé a dravé hráče na začátku kariéry. Každému soupeři dělají zápas těžkým, hrají ze zajištěné obrany. Jsou i produktivní, což se Bohemce dřív tolik nedařilo," ví Jindřich Trpišovský.

Bohemians 1905 zažívají skvělé jaro, sedmkrát za sebou neprohráli a hned pětkrát se radovali ze tří bodů. Vše se promítlo i do tabulky, odměnou je posun na čtvrtou pozici a tříbodový náskok na Slovácko.

"Hrajeme na vítězství, ať je to s kýmkoli. Den po porážce v poháru na Slavii jsem z týmu cítil, že je napružený, že by se Slavií nejraději hrál znovu. To je pro mě cenné, že se tým tou porážkou nezlomil. Jsme rádi, že je před námi odveta. Samozřejmě se nemůžeme ve všem rovnat Slavii, ale v nějakých aspektech ano a můžeme jí to udělat nepříjemné. Doufám, že to bude stejně zajímavé utkání jako v poháru s lepším koncem pro nás," věří trenér Jaroslav Veselý.

Slavia vyhrála jenom jeden z posledních čtyřech ligových zápasů a k vylepšení aktuální bilance nepomůže vykartovaný Hronek, zranění jsou D. Jurásek s Lingrem a nemocný je Ševčík. Tím výčet absencí nekončí, nejisté zůstávají starty pětice Douděra, Hromada, Kačaraba, Ogbu, Zafeiris. Po disciplinárním trestu se naopak vrací Olayinka.

Bohemians nepomohou Beran s Matouškem, kteří v Ďolíčku hostují právě ze Slavie, stoprocentně fit není Čermák a se zraněními marodí Petrák a Shejbal.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš, Schranz - Oscar - Douděra, Zafeiris, Provod, Olayinka - Jurečka.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jánoš, Jindřišek, Kovařík - Hála, Drchal - Prekop.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.06 - 11.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
27
18
7
2
64 : 26
61
2
Slavia Praha
27
18
5
4
75 : 24
59
3
Viktoria Plzeň
27
16
5
6
49 : 26
53
4
Bohemians Praha 1905
27
13
6
8
48 : 41
45
5
1. FC Slovácko
27
12
6
9
33 : 34
42
6
Sigma Olomouc
27
10
10
7
41 : 32
40
7
FC Hradec Králové
27
11
4
12
32 : 36
37
8
FK Jablonec
27
9
7
11
42 : 46
34
9
Baník Ostrava
27
8
8
11
39 : 38
32
10
FK Mladá Boleslav
27
8
8
11
36 : 40
32
11
Slovan Liberec
27
8
8
11
33 : 38
32
12
Zbrojovka Brno
27
8
6
13
38 : 51
30
13
Dynamo České Budějovice
27
8
4
15
26 : 51
28
14
FK Teplice
27
7
6
14
34 : 60
27
15
FC Trinity Zlín
27
4
10
13
32 : 49
22
16
FK Pardubice
27
6
4
17
24 : 54
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (418)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele