FORTUNA:LIGA - preview 28. kola: Vrba se vrací do Plzně

22.04.2023, 08:41, aktualizováno 23.04.2023, 09:10
Previews

Pavel Vrba se znovu představí v Plzni, tentokráte jako trenér Zlína a bude pod tlakem, dva největší konkurenti v boji o záchranu totiž v sobotu vyhráli. České Budějovice hrají s Jabloncem, Brno jede do Liberce.

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno

neděle 16:00

Liberci se doma proti Brnu daří a potvrdit to hodlá i v neděli odpoledne. Jednat se přitom bude o souboj dvou sousedů v tabulce, kteří by se rádi vyhnuli skupině o záchranu.

Slovan bodoval čtyřikrát za sebou a alespoň částečně napravil dojem z dosud nepovedeného jara. Během druhé poloviny sezony se propadl na jedenáctou pozici, na druhou stranu má na svém kontě stejný počet bodů jako Mladá Boleslav a Baník Ostrava.

"Čeká nás nesmírně důležité utkání se soupeřem, který se nachází jen o dva body za námi. Brno vyměnilo trenéra, místo Richarda Dostálka přišel Martin Hašek. V posledním utkání uspěli, když porazili Pardubice 2:1. Každá trenérská změna přináší pro kabinu určitý impulz po všech stránkách. Brno má ve svém kádru zajímavé hráče, musíme si dát pozor na nejlepšího střelce ligy Řezníčka, štírka Alliho, Ševčíka, zkušeného Faltu, Tijaniho i na další. Chceme se však soustředit sami na sebe a podat takový výkon, který nám zajistí tři body," sdělil asistent trenéra Ivan Kopecký.

Brno na jaře porazilo Liberec 3:0 a na druhé vzájemné měření sil v letošní sezoně se naladilo triumfem nad Pardubicemi. Na lavičce při ní už byl nový trenér Martin Hašek, který minulý týden nahradil Richarda Dostálka.

"Potkají se dva týmy, které v tabulce dělí dva body. Každý má svoje starosti a přání a zápas hodně napoví, kdo se tomu přání přiblíží. Jedná se o učebnicový příklad zápasu o šest bodů. Slovan je mužstvo, které dlouhodobě patří k tuzemské špičce, ať už je aktuálně jakkoliv složené. Vždy je třeba být před zápasem na pozoru a mít respekt, protože je to tým plný zajímavých hráčů, schopných rozhodnout zápas. Například Tupta, Červ, Olatunji, Frýdek či Doumbia. Pro mě má zápas speciální náboj. Hrál jsem v Liberci, oženil jsem se tam a narodili se mi tam dva ze tří synů," vzpomíná Hašek, jehož čeká jubilejní stý ligový zápas v roli trenéra.

Liberci budou chybět zranění Gebre Selassie, Mikula a Višinský, nejistý je start Prebsla. Na marodce Zbrojovky se nacházejí zranění Endl, Pachlopník, Souček a Šural.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Ndefe, Plechatý, Purzitidis - Fukala, Doumbia, Frýdek, Červ, Ghali - Rondič, Olatunji.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Koželuh, Tijani, Štěrba, Granečný - Hlavica, Texl - Alli, Ševčík, Falta - Řezníček.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.77 - 4.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Dynamo České Budějovice - FK Jablonec

neděle 16:00

Už už to vypadalo, že se České Budějovice dostaly z nejhoršího a sezonu dohrají v klidném středu tabulky, poslední týdny ale Jihočechy vyvedly z omylu. Znovu se jim přestalo dařit a budou bojovat o záchranu, klid do jejich řad může přinést souboj s Jabloncem.

Dynamo vypadlo z poháru, schytalo debakly od Zlína i Teplic a další porážku mu přichystal Hradec Králové. To vše znamená propad na třináctou příčku, náskok na čtrnácté Teplice rázem činí jen jeden bod.

"První poločas minule proti Hradci od nás byl absolutní pr...r. Pokud chceme setrvat v první lize, takhle se prezentovat nemůžeme. Druhý poločas už snesl parametry, bylo to herně zajímavé. Doufám, že nás to posune a proti Jablonci se vrátíme na vlnu, kterou jsme měli pár zápasů zpátky," věří jeden z trenérů Marek Nikl.

Také Jablonec se pohyboval ve spodních patrech tabulky, na jaře ale dal dohromady sérii několika výher a rázem je ve středu tabulky. Patří mu osmá pozice.

"Na zápas se velmi těšíme. Vnímáme herní zlepšení soupeře, který získal velký respekt především domácí výhrou se Slavií, zvítězili i nad Bohemians a Baníkem. My však máme v úmyslu předvést kvalitní výkon a věříme, že z Budějovic body odvezeme," říká hostující kouč David Horejš. Toho čeká pikantní utkání, za České Budějovice v minulosti hrával a seděl i na jejich lavičce.

Domácí čekají na poslední zprávy ohledně trojice Čolič, Sladký, Zajíc, všichni mají zdravotní problémy a jejich starty jsou nejisté. Jablonec do Jižních Čech přicestuje bez zraněné čtveřice Houska, Krob, Kratochvíl, Malínský.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Čoudek, Havel, Králik - Čmelík, Hora, Hellebrand, Skovajsa - Adediran, Škoda, Potočný.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Šulc, Hübschman, Považanec, Polidar - Jovovič - Sejk, Chramosta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.67 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Viktoria Plzeň - FC Trinity Zlín

neděle 19:00

Pavel Vrba se vrací do Plzně, tentokráte jako soupeř v osobě trenéra Zlína. Viktoria se stále nevzdává naděje na předkolo Ligy mistrů, hostující Ševci bojují o přežití v nejvyšší soutěži.

Viktoria vyhrála jenom jeden z posledních šesti zápasů a nabrala manko na vedoucí pražské duo - na Slavii ztrácí šest bodů, na Spartu ještě o dva více. Může za to i poslední porážka na půdě Baníku Ostrava.

"Zlín určitě nemá jednoduchou pozici, ale já věřím, že body posbírá jinde než tady. My musíme vyhrát doma s kýmkoliv. Teď nás čeká Zlín a my ho prostě porazíme. Potřebovali bychom jít do dvoubrankového vedení, uklidnit se ve hře a sebevědomí, které nám posledními výsledky malinko kleslo, zase vrátit na vysokou úroveň. Je to o proměňování šancí," říká asistent trenéra Pavel Horváth.

Hodně pikantní utkání čeká na oba hlavní kormidelníky - Michal Bílek v minulosti seděl na lavičce Zlína, o dvou působeních Pavla Vrby na západě Čech ani nemá smysl se rozepisovat. Někdejší kouč české reprezentace má nyní jiné starosti, místo o první příčky se jeho tým pere o ty poslední a na dně tabulky není jen díky lepšímu skóre, než jakým disponují Pardubice.

"Víme, v jaké jsme situaci a jak jsme se do ní dostali. S ohledem na předcházející zápasy se musíme zamyslet, s jakým kádrem půjdeme do zbývající a rozhodující části ligové soutěže. Šanci možná dostanou mladí hráči, protože někteří zahraniční neodvádějí adekvátní výkony. Chceme jít do nadstavby s tím, aby naše postavení v tabulce bylo hratelné a nebyla nad námi velká mezera. Musíme proto uhrávat nějaké body a první možnost máme v Plzni, což bude hodně těžké," uvědomuje si Vrba.

Plzeň vyhrála posledních pět domácích zápasů se Zlínem a do karet jí hraje i venkovní bilance soupeře, ten si tři body nepřivezl už 27x za sebou. Výhrou není ani průběžný titul remízového krále sezony, desetkrát brala vedle Zlína po jednom bodu ještě Olomouc.

Domácím napomůže distancovaný Mosquera, na marodce jsou Pernica s Řezníkem a otazníky se vznášejí nad startem dvojice Havel, Kliment. Kompletní není ani Zlín - vyřazen z týmu byl Fillo, zraněný je Tkáč a nezvěstný Hloušek.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Sýkora - Bucha, Kalvach - Kopic, Vydra, Vlkanova - Chorý.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Kolář, Bartošák - Hlinka, Hrubý - Vukadinovič, Slončík, Čanturišvili - Kozák.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 5.89 - 11.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Pardubice - FC Hradec Králové

sobota 16:00

V Pardubicích je na programu východočeské derby a domácí do něho půjdou se dvěma novinkami - na podzim svého královéhradeckého rivala po dlouhých letech porazili, navíc budou mít výhodu domácího prostředí.

Domácí Východočeši dostavěli stadion a hrají na něm druhou polovinu probíhající sezony, i tak mají stále spoustu problémů. Letos dali jenom 24 branek a v tomto ohledu jsou nejhorším týmem ligy, třikrát za sebou prohráli a tři body brali jenom jednou z posledních sedmi duelů. Naposledy Pardubice prohrály v Brně a zůstávají na posledním místě tabulky.

"Máme před sebou derby, Hradec přijede v daleko lepším rozpoložení. My jsme třikrát za sebou prohráli, Hradec zase dvakrát po sobě vyhrál. Věříme, že bude plný stadion a že nám fanoušci pomůžou. Chceme v sobotu hlavně vyhrát. Je jedno, jak k tomu vítězství dojdeme. Pro nás je jedno, jestli to bude škaredý nebo krásný fotbal. Prostě chceme tři body. Musíme zlepšit koncovku, máme problémy se střílením gólů. Musíme se do toho více tlačit a být agresivnější. Možná bychom měli i některé věci zjednodušit a nehrát na krásu. Také se musíme vyvarovat zbytečných chyb, které jsme třeba v Brně vyrobili," uvědomuje si trenér Radoslav Kováč.

Hradec se aktuálně nachází ve zcela jiném rozpoložení, než jeho rival. Po sérii špatných výsledků odvrátil hrozbu pádu do skupiny o záchranu, když vyhrál v Brně, na tříbodový zisk navíc navázal v utkání s Českými Budějovicemi. Votroci rázem poskočili na sedmé místo a se tříbodovým mankem na šestou Olomouc mohou pomýšlet na skupinu o titul.

"K soupeři pojedeme s velkým respektem. Dobře si pamatujeme, jak nás na podzim zaskočil. Má vynikající hráče, Janošek s Hlavatým za tenhle rok neskutečně vyrostli. Týmu zároveň nechybí zkušenosti, které dodávají Vacek s Černým, takže mají dobrý mix fotbalistů. Musíme se tedy připravit nejlépe, jak umíme. Tohle utkání chceme vyhrát nejen pro sebe, ale také pro všechny ty, kteří nám v celém regionu drží palce," hlásí asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Stanislav Hejkal na lavičce znovu zaskočí za nemocného hlavního kouče Miroslava Koubka, chybět budou i zranění Čihák, Gabriel, Kubala a Ševčík a nejistý je start Leibl. Pardubice jsou na tom v otázce absencí lépe, mimo hru jsou jenom náhradníci Huf, Mareš a Solil.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Kostka, Hlavatý, Janošek, Darmovzal - Černý.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Smrž - Harazim, Rada, Kodeš, Ryneš - Kučera - Matěj Koubek, Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.38 - 2.89

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

1. FC Slovácko - Sparta Praha

sobota 16:00

Slovácko vyloupilo Teplice a znovu se přihlásilo do boje o evropské poháry. Na čtvrté Bohemians ztrácí tři body a v tomto kole na něj čeká soupeř z kategorie nejtěžších, na jeho trávník přicestuje Sparta.

Lídr tabulky zažívá vynikající jaro a plusovou se pro něj nakonec stala i divoká remíza v derby se Slavií. Sešívaní dlouho vedli a sahali po třech bodech, v nastavení si ovšem dali vlastní branku a nakonec se museli smířit jenom s remízou 3:3. Rozdíl mezi odvěkými rivaly tak nadále činí dva body.

"Zápasy na Slovácku bolí, domácí budou dobře nachystaní. Je to jeden z klíčových zápasů sezony. Bude to úplně jiný zápas než na podzim, kdy jsme doma porazili Slovácko 4:0. Tehdy hrálo i evropské poháry, dolehla na něj i únava z programu. Jsme určitě jiným týmem než v minulé sezoně, kdy jsme na Slovácku dvakrát prohráli. Hrajeme v jiném rozestavení, jsme v jiné situaci, co se týče mentálního nastavení. Bude to úplně jiný zápas, než jaké tam byly zápasy předtím," ví asistent trenéra Luboš Loučka.

Sparta na půdu Slovácka nemá dobré vzpomínky, loni zde prohrála ve finále poháru, v listopadu 2021 pro změnu schytala debakl 0:4, čímž vyrovnala svou nejvyšší porážku v samostatné lize.

Slovácko se v sobotu odpoledne pokusí utnout sérii Sparty, která je jediným týmem, jenž na jaře ještě nezakusil hořkost porážky. Domácí minulý týden obstáli v Teplicích a zůstávají ve hře o čtvrté místo.

"Máme za sebou těžký zápas v Teplicích, který jsme ale dotáhli do vítězného konce. Sparta jela na jaře na vítězné vlně, v minulém kole sice remizovala v derby se Slavií, ale po výborném výkonu. To je pro nás směrodatné a z toho musíme vycházet. Sparta hraje po delší době o titul, její největší nebezpečí vidím ve standardních situacích, pohlídat je bude základ. Jsme hrozně rádi, že bude vyprodáno, zápas bude mít skvělou kulisu. Těšíme se a věřím, že uspějeme," říká Josef Mucha, asistent hlavního kouče Martina Svědíka.

Slovácku hned ze dvou důvodů nepomůže Trávník, ten v klubu hostuje právě ze Sparty a navíc si musí odpykat trest za karty. Zraněný je Kohút, otazníky se vznášejí nad startem Daníčka.

Spartou v průběhu týdne hýbala aféra okolo Jakuba Jankta, záložník byl vyřazen z kádru a v letošní sezoně si podle všeho již nekopne. V rekonvalescenci zůstávají Čelůstka a Pešek, stoprocentně fit nejsou Mejdr a Minčev. Posledně jmenovaný v sobotu oslaví 22. narozeniny.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Petržela, Kim Sung-pin, Sinjavskij - Mihálik.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Ladislav Krejčí II - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Haraslín - Kuchta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.35 - 3.77 - 1.83

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Sigma Olomouc - FK Teplice

sobota 16:00

Na první pohled jasná záležitost by měla být k vidění na Andrově stadionu, kde Olomouc přivítá Teplice. Domácí bojují o první šestku, zatímco hosté o záchranu, vzájemná bilance z posledních let ovšem říká něco jiného.

Sigma svého severočeského soupeře neporazila šestkrát za sebou, po pěti remízách se navíc na podzim na Stínadlech zrodila výhra Teplic 2:1. Bilanci se Olomouc pokusí zlomit jakožto šestý tým tabulky, který má stále naději na evropské poháry.

"Čekají nás tři zápasy do konce základní části a dvakrát hrajeme doma. Chceme uspět už hned v tom prvním s Teplicemi. Nedíváme se na jejich postavení v tabulce, ale spíše na výsledky a výkony z posledních kol. Teplice jsou nebezpečným soupeřem, pokud k nim nepřistoupíte se vší vážností. Několik týmů to už poznalo. Víme, že jsme cíli v podobě šestky blízko, chceme udělat další krůček a přiblížit se ještě víc. Doma chceme navázat na výsledek ze Zlína a vyhrát," hlásí trenér Václav Jílek.

Teplice inkasovaly už 60 branek a mají nejděravější defenzívu v lize, před týdnem navíc prohrály doma se Slováckem. Pozitivní je alespoň výsledek z posledního venkovního utkání, po osmi porážkách venku uspěly v Českých Budějovicích.

"Olomouc je tým, který má ambice hrát evropské poháry. Vrátil se jí Pospíšil, troufnu si říct, že je to ikona klubu. Tým se chce prezentovat kombinačním fotbalem, má na to vhodné typy hráčů. Jeho hra je založená na přímočarosti, vysokém napadání, rychlosti. Na to vše se musíme připravit. Až na vykartovaného Vondráška a zraněného Kučeru jsme zdravotně v pořádku. Tihle dva sice budou chybět, ale nechceme kňučet, to je fotbal. Jiní hráči jsou připraveni je nahradit," nechal se slyšet trenér Zdenko Frťala.

Olomouc je jedním ze dvou remízových králů ligy a v sobotu jí nepomohou zranění Přichystal, Vraštil a Matoušek, nejistý je navíc start Růska a Fortelného. Teplice přišly o disciplinárně potrestaného Vondráška, na marodce jsou Dramé, Knapík a Kučera.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma - Breite, Ventúra - Vodháněl, Pospíšil, Navrátil - Chytil.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Chaloupek, Mičevič - Hyčka, Trubač, Jukl, Urbanec, Hybš - Fila, Gning.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.55 - 6.94

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava

sobota 16:00

Nečitelně vypadá utkání 28. kola, v němž se střetnou Mladá Boleslav a Baník Ostrava. Oba týmy mají 32 bodů a jsou ve středu tabulky, od ligového ročníku si ovšem slibovaly mnohem více.

Mladá Boleslav nevyhrává, tři body brala jenom jednou z posledních sedmi duelů a je desátá, jedenáctý Liberec navíc má stejný počet bodů. Ambiciózní klub tak musí opětovně zapomenout na evropské poháry a už nyní je jisté, že sezona pro něho bude znamenat zklamání.

"Ostrava se dostala na koně výhrami na Slovácku a doma s Plzní, takže nás nečeká nic lehkého. Ale vzhledem k naší situaci navzdory respektu k soupeři musíme v tomto zápase získat body. Věřím, že po analýze nepovedeného utkání na Bohemce zůstanou tentokrát všechny body v Boleslavi," říká asistent trenéra Pavel Medynský.

V mnohem lepším aktuálním rozpoložení se nachází hosté. Ostravě se na jaře nedařilo a začala se propadat k pozicím znamenajícím baráž o záchranu v nejvyšší soutěži, na začátku dubna ale přišel zlom. První vlaštovku představovala remíza v Olomouci, následně přišel triumf na hřišti Slovácka a minulý týden výhra nad Plzní.

"Boleslav je kvalitní mužstvo, má velice kvalitní hráče. Má stejně bodů jako my, zažívá něco podobného jako my. Bodovala proti Slavii, Plzni, naopak vysoko prohrála na Bohemians, což určitě nečekali. Takže taky to mají jako na houpačce. Máme teď anglický týden, věřím, že jsme nachystaní. Důležité je, abychom byli zdraví, to je důležitý aspekt. Co se týče připravenosti, toho se nebojím, nachystaní budeme," slibuje trenér Pavel Hapal.

Právě pro kouče Hapala bude duel pikantní, na lavičce Mladé Boleslavi totiž v minulosti seděl. Svou roli by mohla sehrát i vzájemná bilance, Baník totiž Mladou Boleslav porazil pětkrát za sebou a při posledních dvou návštěvách stadionu soupeře dal tři branky.

Domácím nepomohou zranění Stránský a Vaníček, fit není ani Vojta. Ostrava přijede bez vykartovaného Tijaniho, na marodce jsou Frydrych, Takács a Tetour.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kubista, Suchý, Karafiát - Suchomel, Mareček, Matějovský, Fulnek - Kušej, Ladra - Škoda.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Pojezný, Šehič - Buchta, Kaloč, Klíma, Boula, Plavšič - Almási.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.84 - 3.29

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905

sobota 19:00

Sobota nabízí východočeské derby a vedle toho také vršovické. Slavia se po několika týdnech podruhé postaví Bohemians 1905 a bude potvrzovat dominanci ve vzájemných zápasech. Klokany ovšem není radno podceňovat.

Slavia má s 75 góly nejlepší útok ligy a s 24 inkasovanými brankami také nejpevnější defenzivu, doma letos vyhrála všech třináct zápasů a s Bohemians prohrála v samostatné lize jen úvodní z 20 vzájemných domácích zápasů (v září 1993). Naposledy ale měla problémy, začátkem dubna Klokani hopsali za překvapivým postupem do finále MOL Cupu, v sedmé minutě nastavení ovšem srovnal Ondřej Lingr a v prodloužení zajistil sešívaným postup Václav Jurečka.

Nerozhodným výsledkem v základní hrací době skončilo i poslední slávistické vystoupení v lize, opět se jednalo o derby a svěřenci Jindřicha Trpišovského sahali po triumfu na půdě Sparty. Smířit se nakonec museli s bodem, v nastavení zamířil do vlastní sítě Aiham Ousou.

"Předpokládám, že to bude stejně náročný zápas na všechny stránky našeho výkonu jako nedávno semifinále poháru. Z naší strany nebyl výkon špatný, ale dvakrát jsme pustili Bohemku do vedení a potom jsme to doháněli. Z toho se musíme poučit a nepustit soupeře do vedení. Bohemka je komplexní tým, mají ho dobře složený. Je v něm velká týmovost, jsou tam zkušení hráči jako Pepa Jindřišek, kteří mužstvo výborně řídí. Jsou mentálně silní, mají mladé a dravé hráče na začátku kariéry. Každému soupeři dělají zápas těžkým, hrají ze zajištěné obrany. Jsou i produktivní, což se Bohemce dřív tolik nedařilo," ví Jindřich Trpišovský.

Bohemians 1905 zažívají skvělé jaro, sedmkrát za sebou neprohráli a hned pětkrát se radovali ze tří bodů. Vše se promítlo i do tabulky, odměnou je posun na čtvrtou pozici a tříbodový náskok na Slovácko.

"Hrajeme na vítězství, ať je to s kýmkoli. Den po porážce v poháru na Slavii jsem z týmu cítil, že je napružený, že by se Slavií nejraději hrál znovu. To je pro mě cenné, že se tým tou porážkou nezlomil. Jsme rádi, že je před námi odveta. Samozřejmě se nemůžeme ve všem rovnat Slavii, ale v nějakých aspektech ano a můžeme jí to udělat nepříjemné. Doufám, že to bude stejně zajímavé utkání jako v poháru s lepším koncem pro nás," věří trenér Jaroslav Veselý.

Slavia vyhrála jenom jeden z posledních čtyřech ligových zápasů a k vylepšení aktuální bilance nepomůže vykartovaný Hronek, zranění jsou D. Jurásek s Lingrem a nemocný je Ševčík. Tím výčet absencí nekončí, nejisté zůstávají starty pětice Douděra, Hromada, Kačaraba, Ogbu, Zafeiris. Po disciplinárním trestu se naopak vrací Olayinka.

Bohemians nepomohou Beran s Matouškem, kteří v Ďolíčku hostují právě ze Slavie, stoprocentně fit není Čermák a se zraněními marodí Petrák a Shejbal.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš, Schranz - Oscar - Douděra, Zafeiris, Provod, Olayinka - Jurečka.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jánoš, Jindřišek, Kovařík - Hála, Drchal - Prekop.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.06 - 11.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
27
18
7
2
64 : 26
61
2
Slavia Praha
27
18
5
4
75 : 24
59
3
Viktoria Plzeň
27
16
5
6
49 : 26
53
4
Bohemians Praha 1905
27
13
6
8
48 : 41
45
5
1. FC Slovácko
27
12
6
9
33 : 34
42
6
Sigma Olomouc
27
10
10
7
41 : 32
40
7
FC Hradec Králové
27
11
4
12
32 : 36
37
8
FK Jablonec
27
9
7
11
42 : 46
34
9
Baník Ostrava
27
8
8
11
39 : 38
32
10
FK Mladá Boleslav
27
8
8
11
36 : 40
32
11
Slovan Liberec
27
8
8
11
33 : 38
32
12
Zbrojovka Brno
27
8
6
13
38 : 51
30
13
Dynamo České Budějovice
27
8
4
15
26 : 51
28
14
FK Teplice
27
7
6
14
34 : 60
27
15
FC Trinity Zlín
27
4
10
13
32 : 49
22
16
FK Pardubice
27
6
4
17
24 : 54
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (418)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska náš asi historicky nejpočetnější LIGOVÝ výjezd na Slovácko, tak snad to bude stát za to.

Reagovat
JarousFCB

Jaký počet se očekává? Budete mít k dispozici celou tribunu?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bychom mít většinu jižní tribuny a aktivní jádro mimo klec.

Reagovat
JarousFCB

na Slovácku tj parádní. Super stadion, krásné malé městečko, solidní kotel domácích. Já jsem zrovna na cestě do MB a to je pravý opak. Snad ten titul nějak uhrajete, bo z těch tří týmů, jste nejmenší zlo.

Reagovat
Remt

Tak nejmenší zlo - jak se to vezme... Rozhodně jsou to ale největší niemandi v poměru cena výkon snad každoročně

Reagovat
oli9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Máte vlastní vlak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlakem nejezdím, ale pochybuju.

Reagovat
oli9

Půlka je místních klasicky

Reagovat
oli9

Fakt?

Reagovat
Bakary3

Tak 2 měsíce novýho EF, zezacatku sliby, jak bude vše jinak, vylepšili diskuze trošku a od ty doby nic.

Jak jste tedy spokojeni, jak jste si zvykli?

Asi skoro zbytečná otázka, zejo...

Jen je prdel, jak tu někdo sdílel čísla o razantním úbytku návštěvnosti, že je pořád musí držet původní členové, protože mají rádi místní komunitu, ikdyz je nový ef sere.

Tak to se povedlo.

Reagovat
Pablos

Popravdě jsem hodně pindal ze začátku, ale na PC jsem si už na to zvykl i a krom úbytku diskuzí (což mě sere nejvíc) to už něják nostalgicky neprožívám. Ale kladně se to prostě hodnotit nedá... prostě jen ale jo, přežiju to No a na mobilu ...katastrofa, což je prostě průser... takže zároveň mě sere úbytek, ale jít sem na mobilu je za trest a ani se mi sem nechce nic psát... a v dnešní době to je alfa omega všeho na mobilu... a proto se to taky dělalo. Takže jedním slovem průser, ale to si musí vyhodnotit oni no.

Reagovat
Greny

A teď si představ že já sem chodím jen z mobilu to je fakt masakr

Reagovat
Pablos

No tak to si spíš rád, když se nediskutuje... páč ta diskuze (ke všemu rozvětvená) je hrozná na mobilu A kvůli tabulce cvičíš zápěstí... ber to pozitivně

Reagovat
Greny

Tak blbě by se mi v práci na stavbě zdůvodňovalo proč sebou taham noťas

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
ratusek

tak to jsi srdcař

Reagovat
bobis21

Já tu od té doby jsem z mobilu asi tak jedno za dva týdny. Pak to zase 2 týdny rozdýchávám

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

Na pc no.. Ale já v 90% chodím z telefonu kvůli kterému to bylo děláno.. A nic de neděje... Chodím sem jen kvůli komunitě

Reagovat
Pablos

chápu no... je to na hovno

Reagovat
ratusek

tak tak

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tady do konce sezóny ještě nějak dojedu, ale pak už smažu účet, protože na mobilu sem chodím už jen opravdu sporadicky, PC tolik nevyužívám a celkově to kouzlo diskuzí na tomhle webu je prakticky pryč. Novinky si člověk přečte na twitteru např, takže není důvod tu nijak pokračovat, když to nejlepší se tady regulérně zničilo.

Reagovat
oli9

Reagovat
JarousFCB

Jsem závislák, takže chodím pořád, ale změna se pozitivně snad ani vnímat nedá. Používám jenom mobil a když se diskuse zarovná až někde v prdeli napravo, tak se vždycky naseru a přeskočim to prý nový design kvůli mobilům to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pořád technický problém s automatickým odhlašováním. Ale s nějakým webmasterem jsme si psali, tak je vidět, že mají zájem to dotáhnout. Navíc sami říkali, že by novou verzi radši ještě odložili - jak moc to nebylo dotažené.

Jinak úbytek diskuzí byl už před tím. Možná díky unáhleným banům oblíbeným diskutujícím, kteří dneska nejspíš klábosí jinde.

Jiný fotbalový web nenavštěvuju, diskuze tu vyhledávám nejvíc a jsem celkem spokojený.

Reagovat
JarousFCB

taky mi tu chybí Cukrouš

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ta záplava diskuzí Baníkovců téměř pod jakýmkoliv článkem

Reagovat
delfin

Jeden Jankto na týden nestačí?

Reagovat
JarousFCB

Co mají ti dva společné?

Reagovat
delfin

Reagovat
Pablos

Taky jsem měl ten problém s odhlašováním... pak jsem já vůl zjistil, že nemám v nastavení zaškrnuto automatické přihlášení... od té doby jsem se dva měsíce nemusel na mobilu přihlašovat. Se radši mrkni co tam máš v tom nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj. Díky.

Reagovat
delfin

Já si zvykl. Zas tak úplně zlý to zase není. Jen by to chtělo ten tmavý skin, funkční rss, víc žijící diskuze by byly taky fajn.

Reagovat
Greny

Chodím sem podstatně méně no... Nebo takhle určitě se méně zapojují do diskuzí atd ..no

Akorát jsem čekal že už zde bude naběhlá ta nova generace EF kvůli které se to dělalo, ale nějak ji zde nemůžu najit

Reagovat
fabec1222

Jenže ta nová generace je těch 90% návštěvníků bez registrace

Reagovat
KingMaster13

Nejvíc mě mrzí ten úbytek uživatelů. Víceméně ze závislosti sem chodím furt, ačkoli mě ten novej EF sere Nicméně během zápasů pokud nehraje Sparta nebo Slavia tak jsou tady třeba 4 komentáře za celý zápas Úbytek teda sahá už delší dobu (nejvíc asi od dob 1. covidu), pak tu bylo ještě několik vyhrocených článků a diskuzí, které bavily ale jinak už od té doby to umírá

Reagovat
ratusek

Reagovat
fabec1222

Zas jako za covidu tu byli některé diskuze fakt odpad. Novinky hadr. To by mi bylo někdy na blití, co tu dokázali někteří vyplodit.

A nejenom tady, obecně prostě, jak se někteří lidi za covidu vybravili. Snad už se tahle doba nevrátí. Ale vlastně k tomuhle to bylo dobrý, žes zjistil, co za lidi jsou vlastně totální mrdky.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
bartes

Obecně věřím, že v plné palbě to může být super web. Ale je to velmi nedotažené, neosobní, člověk si tak nějak zvykne, ale už to fakt není ono. Připomíná mi to web z práce. Chtěli všechny systémy sjednotit do jednoho, což byla hezká myšlenka, ale ten systém nezvládal odlišnosti mezi jednotlivými programy, cyklil se a neustále padal a padal. Pořád se něco "vylepšovalo" tak, že se odstranil jeden problém, aby se vytvořil nový. A když jsem nadával, proč s tím něco neudělají, tak by to prý znamenalo koupit dražší licenci, ať si teda zvyknu na ty boty. Tady to sice není taková katastrofa, ale ten náběh tam je. A taky jsem si zvykl.

Reagovat
ratusek

Ne na mobilu to fakt super nebude nikdy. Při té roztahanosti všeho, kotlem bílého místa a hlavně totální fiaskem s tabulkama, což platí i pro PC verzi

Reagovat
smazaný uživatel

Chodím sem už o dost míň, tak 2x za den a žene mě sem jen nuda (kterou ale přečtení 80 nových příspěvků, pokud se zrovna něco nehraje, tolik nevyřeší ). Asi tady oslavím titul Sparty, pak si dám přes léto pauzu a třeba zjistím, že už nemám potřebu se vracet.

Reagovat
noustres

Za mě je to hnus. Vzhled je přímo otřesnej na pc. Web by měl jít do jiných rukou. Tuhle změnu jsem nepochopil a chodím čím dál míň. Ani nevěřím, že tu něco zlepší, spíš to půjde do kopru.

Reagovat
fabec1222

Chodim, ale už to nemá vůbec to osobité kouzlo. Je to jenom prostě další snadno zaměnitelný web. Plus je prostě viditelné, že majitel se rozhodl jít cestou "uživatelé jsou mi u prdele", takže všechny uživatelské prvky, které se roky budovali, byli během dne vymazány. V podstatě jediný, co tu teď pro uživatele máš, je diskuze a pak fortuna tipovačka, která tu je možná jen kvůli nějakým smlouvám s fortunou a smazat jí nemohli. Je to takovej ten web moderního trendu, kdy máš cílovku tak 12-15 let, u který dopředu očekáváš, že na webu bude max 2 minuty a potřebuješ, aby za tu dobu udělala co nejvíc prokliků, kterejma se pak prezentovat někde na prodej reklamy.

Plus co se diskuzí týče, tak mi příjde, že se z nich stala prostě obyčejná diskuze. Ještě nedávno před změnou ses v diskuzi dozvědel spoustu zajímavého infa mimo daný článek, teď mi příjde, že je to takový suchý. Stejně tak žádné zajímavé hlášky. Stejně čekám, že na moderním EF už něco tak retro, jako hláška roku neprojde.

Zajímaly by mě ty statistiky, jak moc to teda pomohlo k navýšení návštěvnosti.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
GabrielBatistuta

Podepisuju v plném rozsahu. Já teď, abych se v práci nenudil, projíždím diskuze x let starých článků Nevím, jak dlouho vydržím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Návštěvnost je menší

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Nuno čomes

Kouzlo to ztratilo. Z nostalgie to tady projizdim. Komentuju o dost méně.

Reagovat
lampas

Osobně nemám problém už, tak nějak si člověk musí zvyknout na všechno. Mrzí mě jen razantní úbytek života tady, za chvíli to tu bude stejné, jak u nás na Slovanu.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ratusek

přesně tak

Reagovat
wwwx

EF umřel. Čekám, že dřív nebo později to spojí s webem livesportu, protože nedává smysl držet dva týmy na dva weby, když teď rozjeli livesport zprávy. Teď jen půjde o to, jestli se na livesportu zřídí diskuze a převedou ef účty.

Reagovat
fabec1222

Plus ještě livesport koupil teď i efotbal. Taky čekám, že časem si vypočítaj, že je zbytečné držet dva weby.

Reagovat
smazaný uživatel

Po derby další zápas pravdy pro Spartu. Slovácko nám nic nedaruje, hrají hodně sebevědomě a aktivně. Přesně to, čím nás soupeři donedávna dokázali rozhodit a zničit. Slavia byla oslabená, takže nás prověřila částečně a stejně to na nás stačilo.

Reagovat
Pablos

Zase Slovácko potřebuje na jeden gól letos snad 8 šancí ...a tolik Vás zase provětrávat nebudou si myslím... jeden gól dají max... tak záleží jestli Sparta jich dá více.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za naději. Jseš fakt kámoš

Reagovat
Pablos

tak oprava, dnes jim stačí dvě šance na gól... to odjedete s bůrem

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má 12x v řadě 2 a víc gólů v zápase, údajně nejlepší ligové obraně dala 3. Pokud hráči nezkolabují psychicky, tak je nemá v lize kdo ohrozit. Slovácko góly nedává, ani nehraje tak dobře jako loni. Čekám 0:3 nebo 1:3.

Reagovat
meno

Ze hry nám dala 1

Reagovat
Pablos

9:34 Přikryl a Sáček v roli asistentů... a já co za píčovinu, že šli trénovat. Neříká se spíš asistující než asistent ?

Reagovat
smazaný uživatel

A nedělali asistenty hlavnímu rozhodčímu?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

právě to jsem si říkal co to je za píčovinu... pak jsem to rozklikl a měli astitence

Reagovat
Pablos

Ale už tam je v roli asistujících... takže asi jo

Reagovat
Greny

OT : pamatujete jak se řešilo že repre pouští po gólu Turbulenc zavolejte stráže a že je to šílený....

Tak hokejová repre u18 to dokázala ještě překonat asi jsem fakt mimo ale toto je kurva co

https://youtu.be/TI0NGd5ZLNs

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Co to je za hudbu.

Turbulenc byl výborný.

Reagovat
delfin

Reagovat
Pablos

Reagovat
naheCZ

Reagovat
monty25

Tak to je fakt bizár. Zlatý Bzum-bzum breke-keke, co mají hokejistky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono jde hlavně o ten "fílink". Já byl kdysi požádán sportovním oddílem o natočení písniček na kazetu, ať to můžou pouštět před utkáním. Natočil jsem fajn mix písniček pro každého. V pondělí přilítnul chlapík co prej jsem to tam nahrál. Že to museli vypnout a použít nějakou svoji starou nahrávku. Oni totiž potřebovali hlavně, aby se u toho hráči pořádně rozehřáli a rozpumpovali. Zkrátka duc duc a jedno o čem.

Takže ty mladíky naprosto chápu.

Ostatně se domnívám, že autoři toho klipu to brali jako nadsázku. Kritici se dobře chytli

Reagovat
Tigerinho

Tak jsem ještě dostal takovej blbej nápad podívat se na klip k tomu...

Reagovat
monty25

Taky tak.

Reagovat
Greny

taky jsem koukal, ale nenašel jsem odvahu ho sem dát

Reagovat
Pablos

dávej... nemám čas to hledat

Reagovat
Greny
Reagovat
Pablos

ale jako píchal bych jí Jinak jsem to prolítl z rakety a koment ,,Dal jsem si to jako zvonění budíku... a teď vstávám o hodinu dřív." mě docela pobavil

Reagovat
Tigerinho

Mě pobavil koment "keď moja mama prišla do izby radšej som to prepol na porno lebo je to ľahšie na vysvetlenie"

Reagovat
delfin

Ne tyvoe, nepustím si to.

Reagovat
bobis21

Řekl bych že už jsem starý, ale tohle zní úplně jako ty nejhorší disko z devadesátek, takže jsem na to vlastně spíš mladý

Reagovat
Tigerinho

chápu.

Reagovat
ACSeRw!n

co to je do pici

Reagovat
John Obi Mikel

Béčko

Reagovat
Coutinho10

ten Singhateh skvělej

Reagovat
Coutinho10

a další gól

Reagovat
John Obi Mikel

Béčko

Reagovat
Coutinho10

ta trojka od nás, ten nešel teď vůbec proti míči

Reagovat
John Obi Mikel

Ale je to ročník 2006, ještě se ten fotbal naučí.

Reagovat
John Obi Mikel

Vintr

Reagovat
Coutinho10

Švec dostal nepříjemně strom na žebra...měla bejt jasná redka, počkal si na něj se zájmem ho zastavit

Reagovat
John Obi Mikel

Béčko

Reagovat
Pablos

musíte více půjčovat do Vyškova no

Reagovat
John Obi Mikel

co?

Reagovat
Pablos

no, že by jim ,,půlka" kádru nemohla nastoupit klasicky Malé rýpnutí jen

Reagovat
Coutinho10

tohle se mělo vyhrát

Reagovat
Pablos

rozhodčí

Reagovat
Coutinho10

bez VARu to je ještě horší, ikdyż toto by asi i tak neopravil, když to bylo těsně před vápnem

Reagovat
Pablos

já pracuju, tak jsem zase koukal, když už ukazovali ten zákrok... ale přišlo mi, že to nepískal vůbec a ještě se slovy, že to bylo stejně venku....tak co to je

Reagovat
Coutinho10

j, nepískal no ....po tomto se celkem divim, že si všimnul toho penaltovýho faulu na Švece od Vintra, tak aspoň to viděl

Reagovat
Pablos

Co vlastně trénuje Lavička, že odmítl ten Hradec ? Nějaké ,,U"něco nebo snad nic ?

Reagovat
Kily

už skoro rok nikoho, naposledy chvíli reprezentaci Kuvajtu

Reagovat
Pablos

tak to se mu divím, že se mu nechce

Reagovat
Salfovic

Čeká na nabídku z rodné hroudy.

Reagovat
Fendi

Jedná s Plzní

Reagovat
Pablos

No i mě to napadlo klidně... pak jsem si říkal, že třeba nějaké zahraničí ještě.

Reagovat
oli9

Slovácko

Dneska 2:1

Počasí tady nádhera, kraťasy triko.. Pivko. Snad bude i super fotbal.. Bude plno.. Fakt krásná sobota.. Od rána se poctivě připravuju.... dnes sis budu i vulgární na tribuně

Reagovat
Salfovic

Jankta už vykopli, tak můžeš klidně řvát to o těch buzerantech

Reagovat
smazaný uživatel

tvl tak to ani nevím že se stalo

Reagovat
delfin

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kaspar

Doufam ze ten Schranz na levym beku nebude mit nic spolecnyho s realitou

Reagovat
oli9

Tak Sparta tady dneska v fakt parádním počtu... Takto jsem jezdil akorát Baník... Cela tribuna za branou jejich

Reagovat
HorajzmAmmann

to je dobře.

Reagovat
Salfovic

Co je s Čvančurákem ?

Reagovat
monty25

Na livesportu píšou zranění.

Reagovat
Pablos

Kovář

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Vinci

Kovar teda stylovej navrat domu

Reagovat
Greny

Dneska jsem o Sparte nejde moc ve středu pole podle mě by mohli zvážit přechod na 4-5-1 zesílit střed Krejčím nebo Karabcem

Reagovat
smazaný uživatel

Haraslín ve vápně přeskočil nohu bránícího hráče a přihrál.

Kuchtič skvělé zakončení. Škoda - tyčka.

Reagovat
Salfovic

Taky jsem v naprostém šoku, že si neskočil pro penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ví, že už by si skočil pro žlutou

Reagovat
Salfovic

Tak ten obránce to udělal debilně, takže při správném načasování pádu by to penalta určitě byla.

Reagovat
Kaspar

tak kdo si koupi Kuseje po sezone?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže klasika: Když se nesesype soupeř sám, sesype se Sparta. Kairinen pryč, Krejčí pryč, všechno pokusy na dálku - a nepřesně... To je krásné sobotní odpoledne

Reagovat
Salfovic

Teda ti komentátoři snad mají na sobě sparťanské dresy, to je děsný.

Reagovat
Pablos

Kuchta

Reagovat
Rizek

Krásně to udělal. Má dneska velkou smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mu chybí do sbírky jen pravá tyčka.

Reagovat
Salfovic

Torresův hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Nebyla to při spravování ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla. A škoda, že to nebyl gól.

Reagovat
oli9

tak to bylo hezké. Mám to proti sluníčku a viděl jsem akorát live a zdálo se mi že byla ruka

Reagovat
Pablos

nevím já šel psát koment

Reagovat
Pablos

Ten Karabec... to je něco otřesnýho.

Reagovat
Pablos

a ani si mě nenamazal

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit, že ještě pořád hraje dorosteneckou ligu. Ale hodně mu fandím, protože to v sobě má. Snad dostane víc prostoru, aby se rozehrál.

Reagovat
Pablos

Já mu taky přeju... ale příjde mi, že je celej něják divně nastavenej, ale to může být jen dojem. Hostovačka by mu prospěla, ať ukáže ...páč momentálně mi to na Spartu fakt nepříjde, to samé Daněk.

Reagovat
Nuno čomes

A chce se mu makat? Nebo jen žije z toho, že to má v noze? Navíc v létě Ševčík, přitom pro nej v tom systému taky není úplně místo. Nerozumim tomu

Reagovat
Pablos

Právě, že z něj mám dojem že to druhé.

Reagovat
Fendi

Ševčík zůstane ještě rok v Brně hostovat

Reagovat
Kaspar

Vitik uz nekolikaty zapas v rade taky, mozna by misto nej mohl hrat Panak

Reagovat
oli9

Wiesner ještě silnější.. Vždyť ten chlap nedá balon, pomalý..

Reagovat
Pablos

o Wiesnerovi se to ví... za mě tragéd co se mu občas něco povede... tam to není nic překvapujícího. Ale Karabce furt vidím, že už teda začne trošku ukazovat něco ze svého talentu... a je to snad horší a horší.

Reagovat
ACSeRw!n

strely 2:6, drzeni mice 24:76.. skoda. ze nam tam nic nespadlo, ale jinak super zapas

Reagovat
Rizek

Super?

Reagovat
oli9

Vždyť kromě tlaku na konci tam Sparta nic neměla... Kuchtová břevno nebyla to ruka?

Reagovat
ACSeRw!n

Slovacko takovyho stesti v druhym polocase uz mit nemuze.. konec 1:2

Reagovat
oli9

Štěstí? To břevno ok. Ale jinak Sparta opticky lepší ale fialka žádná.. Ani žádná střela na bránu

Reagovat
oli9

Finalka....

Druhý plocas budete tlscit5.. My brejky.. A Petržela tam dá gól.. 2:1 skončí zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na teletextu, ne?

Reagovat
oli9

Na bránu 2:1 si zapomněl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jste nás k ničemu nepustili Ale jinak ty naše šance jsi snad viděl, ne?

Reagovat
emisarpravdy

obrečel to zase Krejčí?

Reagovat
monty25

Góóól!!! Macík

Reagovat
Pablos

já tam měl gól v půlce a už jsem ani nepočítal teda

Reagovat
monty25

Já taky ne, už jsem si chtěl jít udělat kafe...

Reagovat
Rizek

Proč to takhle nešlo od začátku? 30 minut Sparta prospala. Nakonec by si to vyrovnání určitě zasloužila. Tak snad si ten tlak přenesou do druhé půlky.

Reagovat
dave30

Dívám se na Spartu asi od 35. minuty a musím říci, že hrají moc dobře (nepíše se mi to lehce ). Jednoznačná dominance. Nevím, co se dělo do té doby...

Reagovat
Pablos

Koukám Baník jede už zase klasickou sračku ...a jé že tu je tak ticho

Reagovat
Salfovic

Strategicky šetří síly na play-out

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední 4 minuty skvělé. Tak snad jsme se probrali a začneme hrát.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Sparta posledních 10min hodně dobrý tlak. Měli jsme štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych taky něco pochválil: Haraslín naprosto neskutečný, jak dokáže zalepit balón, nečekaně měnit směr, vystartovat... A neupadl v tom vápně.

Reagovat
ACSeRw!n

u nej prekvapiva lacina chyba, mel s sebou seknout a bylo to 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Zatím dle očekávání

Reagovat
oli9

Sparta ve formě, silná na balonu... Výborný Haraslin a klasicky Fin... My hrajeme chytre, dnes to není na otevřený fotbal navíc vedení..

Od nás skvělý Juroska Kadlec

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Pablos

Haraslín Nguyen zatím zábavnej zápas

Reagovat
Pablos

Fun Ding Dung na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Wiesner je dneska tak marnej, že už jen čekám kdy dá gól.

Reagovat
Rizek

Tohle je pro Spartu zápas blbec. Jestli tohle zlomí, tak by mohli mít fakt titul. Ale bude to chtít obrovskou sílu.

Reagovat
Pablos

Minčev to asi dnes rozhodne

Reagovat
monty25

Fortelný padá únavou a chce penaltu.

Reagovat
oli9

Byla?

Reagovat
r.mrazik

Jj..byla

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rizek

Jasná.

Reagovat
Stannis Baratheon

Byla, protože jí odpískal sudí.

Reagovat
r.mrazik

Neměl dostat ten ze Slovácka druhou žlutou?

Reagovat
Rizek

Měl. A Kim taky.

Reagovat
Neon

Kim ju dostal.

Reagovat
r.mrazik

Kim dostal žlutou

Reagovat
Rizek

Reagovat
Rizek

Jasná.

A pojďme dál!!!

Reagovat
r.mrazik

Mabil? No to jdi do pice

Reagovat
Kiwi-21

Už se nedívám dle mého penalta nebyla ale budiž

Přijde mi že rozhodčí celý zápas nic proti Spartě nepískne i kdyby měl

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rizek

Mabil

Reagovat
$dolar$

V jakým vesmíru je tohle penalta? Haraslin kopne do Sinyavskyhi, kterej hraje balón a penalta.. Sparta hodně pritopila s munici.

Reagovat
Rizek

Tys pil?

Reagovat
r.mrazik

On ani nemusí

Reagovat
$dolar$

Kde tam byl faul Vasila? Vždyť hrál jednoznačně balón a kontakt se soupeřem přišel díky Haraslinovi, ne obracene.

Reagovat
kecipep

Reagovat
Fendi

Penalta jasná, navíc nedostal Estonec druhou ZK. Hrubé ovlivnění zápasu opět v neprospěch Sparty. Proti deseti by to Sparta dokázala

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Fendi

Co ti přijde k smíchu?

Reagovat
Zdechlina

Penalta opravdu jasná nebyla

Reagovat
Kiwi-21

Jestli tohle dle tvého byla jasná tak minulý týden měla kopat i Slavia proti vám

Nepiskal bych ani jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně v plzeňským

Reagovat
John Obi Mikel

Studio s tebou souhlasí

Reagovat
Nuno čomes

Link?

Reagovat
ACSeRw!n

takze poslednich 20 minut v deseti

Reagovat
Neon

Takže mabil gol a wiesner áčko

Reagovat
Rizek

Sparta dá gól a má do Slovácka bít hlava nehlava ...

... a Priske tam pošle Mabila.

To mi KURVA hlava nebere.

Reagovat
monty25

Hm, asi to vyrovnání byla otázka času. Teplice strašně pasivní.

Reagovat
adam_krepinss

Uvazoval uz nekdo o tom, jaky material k vydirani musi mit Mabil na Priskeho?

Reagovat
ACSeRw!n

co to tam provadel u ty lajny ted ? fakt klaun

Reagovat
kilobyte

Asi rasismus.

Reagovat
Salfovic

Natočil ho, když šňupal kokeš z Janktova péra.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Dobře to tam kluci dotlačili.

Reagovat
monty25

Tak nakonec Urbi et orbi

Reagovat
r.mrazik

Mabil je hrozná postavička. Ten musí být na tréninku Messi, že ho tam pořád cpe

Reagovat
Rizek

Já jsem na něj úplně vysazený. Ten jeho styl je úplně na pěst.

Do příští sezony to chce posilu do útoku.

Reagovat
r.mrazik

Já taky..úplně alergický

Reagovat
Rizek

Zajímalo by mě, kdo Sparťanům řekl, že mají střílet z dálky. Nepamatuju se na případ, že by to vyšlo. Já tyhle střely zpoza vápna úplně nesnáším. Naprosto zbytečně to drolí ten tlak.

Reagovat
ACSeRw!n

odevzdany balony

Reagovat
Sasha

No proti Nguyenovi to letos vyšlo dost týmům

Reagovat
Nuno čomes

Ta Sigma to je taky mančaft. Místo aby poslala Teplice alespoň do baráže, tak se doma nechají vylít. Přitom v lize přesluhujou dobrých minimálně 5 let Kdo tam hraje vůbec? Kdo tam chce jezdit vůbec?

Reagovat
monty25

Víš o tom, že je ještě nadstavba?

Reagovat
Nuno čomes

Trosku jsem to vytesnil, ale nic to na mem pocitu nemění

Reagovat
ACSeRw!n

ten kokot netrefi ani prazdnou branu at jde do prdele fakt

Reagovat
STR

Neskutečný

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl já jsem lekl, že EF prokletí zafungovalo, jak rozvlnil tu síť. Naštěstí jen z boku.

Reagovat
Jackmaker1989

Totalny picus. Priske hra asi fair play so Slaviou voci Teclovi

Reagovat
Rizek

to je čurák

Reagovat
r.mrazik

Mabil...Priske je debil

Že ho tam cpe

Reagovat
Rizek

Rosa by měl zasáhnout a zakázat Priskemu toho kokota nasazovat. Není přece možný, že to tam nikdo nevidí.

Reagovat
r.mrazik

jo

tohle jinak nejde, ten blazen ho tam bude rvat porad a kurvit tim zapasy

Reagovat
oli9

Ale jděte do píče. Krejčí drží Vechetu a on piskne útočný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

To byl šílený omyl no.

Reagovat
STR

Dneska výsledky pro zbrojovku nic moc. To bude ještě velká divočina a boj o záchranu.

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
John Obi Mikel

Frťala přinesl impuls

Reagovat
monty25

Hlavně tu obranu dal neskutečně do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme Teplice v první lize.

Reagovat
monty25

Reagovat
Pablos

Reagovat
PISTOLERO

Ale jo

Reagovat
adalbertus

Reagovat
KingMaster13

Jakoby jo ale ať se sebou něco dělaj

Reagovat
Pablos

to hlavně no. Ale to už se měli probudit minimálně po minulé sezóně... takže to neočekávám ani teď a příští rok zase boje o padáka.

Reagovat
KingMaster13

V tomhle rozpoložení je to totiž pro ligu úplně zbytečnej klub. Kdyby tam člověk alespoň viděl nějakou koncepci, která by třeba za pár let mohla přinést úspěch ale to tam vůbec není. Takhle je to jen chodící kostlivec, který čeká na smrt

Reagovat
Pablos

Taky mi to tak příjde... resp. ono to tak prostě je, takže tam ani nic jiného vidět nejde

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Plichta dobrá Teď na to musíme zareagovat.

Reagovat
Fakt

Teplice a to tady bylo smíchu po vyhazovu génia Jarošíka.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Frťala má ještě pořád "impuls" faktor. Počkejme pár zápasů. Jarošík samozřejmě ještě bude muset přesvědčit.

Reagovat
monty25

Podle mě to není jenom o tom impulsu. Frťala prostě hraje pragmatičtější fotbal než Jarošík, pod kterým ta obrana na jaře prostě nefungovala. Možná to někomu nepřijde tak atraktivní, ale liga se s tím zachraňuje podstatně líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tedy šup šup za záchranou

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Kolář – Masopust, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz – Jurečka, van Buren, Olayinka

Lavička: Mandous – Ousou, Tecl, Provod, Bořil, Pech, Ewerton, Hromada, Traoré, Kačaraba, M. Jurásek

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za sestavu

Reagovat
JackBlack

Totální fotbal dáme jim desítku

Reagovat
Coutinho10

musíme je přestřílet

Reagovat
Salfovic

To jako Masopust hraje stopera Ten v té bráně fakz jednou skončí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Ne bude hrát LB... což ostatně hrál často pod Trpišem už. Zrovna díky němu nění tak těžký odvodit, že to nebude takové rozestavení jak je napsáno.

Reagovat
John Obi Mikel

Na stoperu už ho zkoušel taky

Reagovat
Pablos

Jo, ale to už je dlouho a něco s ním jen lepil né ? Pokud si dobře pamatuji.

Reagovat
Pablos

no ale hraje ho teda no

Reagovat
Pablos

Tak se omlouvám, on ho fakt hraje

Reagovat
Mass

Docela ostuda pro Ousou, když tam místo něj dá i Masa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hojer a Panák to zvedli. Laci taky fajn. Ale Minčev a hlavně Mabil, to dost zase oslabili. Čvančarův důraz a hlad je hodně znát, když chybí. Celkově jsme prospali skoro celou první půli. Měli jsme na vítězství. Těch šancí bylo dost. Slovácko mělo kliku. Nakonec ale mělo vyhrát, protože mně ta pencle taky nepřišla odpískaná správně.

Reagovat
Salfovic

A co mu je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším. Prý mírné zranění.

Reagovat
Rizek

Plichta je sice ztráta, ale po dnešku jsem docela spokojený. Výkon kromě první půlhodiny velmi dobrý až dominantní. Že to nakonec nestačilo je sice škoda, ale takové zápasy prostě jsou a budou.

Na většině hráčů Sparty si najdu něco, proč je mít rád nebo proč jsou prospěšní, ale ten tmavý kašpar je naprostá výjimka - stylem hry je na pěst, na hřišti je k ničemu a dneska se přidala ta šance, která možná Spartě sebere titul. Ten hráč je prostě fail - a jestli si to neuvědomí Priske, mělo by mu být Rosou (nebo kýmkoliv jiným) naznačeno, že tenhle hráč už zbytek angažmá stráví nejen mimo střídačku, ale já bych ho úplně vyřadil z kádru.

Reagovat
Martin9719

V podstatě krom hráčů B týmu ti tam ale zbývá už jen Daněk, který se Priskemu nehodí do systému jinak by ho asi stavěl když je to hráč co byl nejlepší v tý podzimní bídě.

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Jurečka, to bylo něco

Reagovat
Pablos

vždyť to bylo tečnuto hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo mi divné, jak reagoval Jedlička v bráně.

Reagovat
Pablos

Jurečka si právě podepsal poločasové střídání za Tecla

Reagovat
smazaný uživatel

Blbec nepochopil, že taktika 1. poločasu byla nestřílet a soupeře uběhat. Snad ho Trpiš zjebe a příště zase v základu Standa.

Reagovat
PhilipS

Jako Van Buurena mám docela rád, ale na Slavii to fakt není. Dneska snad neposunul jedinej balón

Reagovat
John Obi Mikel

Dozadu teď 3x chyboval, ale dopředu je mnohem lepší než Teclituta.

Reagovat
PhilipS

Podle dat je prej Tecl o něco lepší. Ale všichni tři jsou to matláci. Největší slabina Slavie

Reagovat
John Obi Mikel

Mne přijde pohybově lepší než Tecl. Bylo to vidět v derby.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Oleeeeeeeeeeej

Reagovat
PhilipS

Hrozná škoda pro českej fotbal, že se Oleje nepovedlo zpeněžit.

Reagovat
smazaný uživatel

On o něj asi moc zájem nebyl, když už byl jednou prodaný do Kodaně snad za 3 nebo 4 miliony €, ale neprošel zdravotní prohlídkou. Já se přiznám, že nevím, jak bych ho hodnotil, kdybych byl skaut, on je schopný dát gól z ničeho, ale taky je schopný úplně sám podělat zápas (loni Karviná, Liberec, letos zase Liberec).

Reagovat
Salfovic

Leda pro slávistického pokladníka.

Reagovat
Coutinho10

Olie is back

Reagovat
John Obi Mikel

DOUDĚRAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

wow Douděra

Reagovat
zasranej malíř

Krásně Doudis

Reagovat
naheCZ

Douděra

Reagovat
Pablos

Slavia vyučuje

Reagovat
DieFohlenBMG

Veselý je smutný

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý poločas. Teď to v klidu dohrát, bez inkasování a bez zbytečných karet nebo zranění.

Reagovat
Coutinho10

Takhle by to šlo jenom bych byl rád, kdyby se začali dařit i venkovní zápasy

Reagovat
John Obi Mikel

No hned v úterý to bude těžká zkouška.

Reagovat
Coutinho10

j, to bude...tam se ukáže, jestli jsme udělali nějakej progres nebo ne

Reagovat
Coutinho10

jinak Zafeiris fakt božskej až neuvěřitelný ten jeho 100% přehled nikdy by mě nenapadlo, že někdo Stancia tak zastíní

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě to chce zamakat na produktivitě

Reagovat
Coutinho10

jako áček by mohl mít víc jako měl třeba Nico problém, že z těch šancí, které připravil, tak nebyly proměněný....Nico ze začátku taky tolik těch gólů nedával mám pocit, spíš vždy to pálil, většinou mimo, Zafeiris se spíš snaží tvořit, takže směrem pro tým to je v tomto ohledu lepší...uvidíme, co dál

Reagovat
oli9

Vypadá solidně. Snad se v Česku ohřeje alespoň 3 roky a příští rok nepůjde někam do Portugalska

Reagovat
Coutinho10

bude záležet na nabídky, jaký na něj budou chodit, ale taky bych byl rád, kdyby u nás pár let vydržel

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky ani náhodou, nejpozději půjde po příští sezóně, ale pokud by se Slavii nějak povedlo dostat do skupin pohárů, tak možná už v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co na kocovinu? Je mi hrozně zle po včerejšku.

Reagovat
Fakt

Nechlastat

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě

Reagovat
Greny

Pivo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím

Reagovat
Pablos

blej

Reagovat
Rezignuj

mliko?

Reagovat
Pablos

jinak minule jsem si koupil nějákej prášek na to v lékarně... a za mě dobrý, míchal jsem jak hovado, měl jí jak z praku a ráno úplně pohoda

Reagovat
Pablos

ale to musíš vzít, než začneš pít... takže to ti taky teď už nepomůže

Reagovat
inferno08

Silný hovězí vývar či česnekovou polévku a omývat přirození vlažnou vodou.

Reagovat
Salfovic

To se dělá, když máš nervy v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je vůbec nevystřízlivět a jet pořád nonstop, ale je otázka, jak dlouho se to dá vydržet.

Reagovat
ACSeRw!n

chlast

Reagovat
oli9

Už asi pozdě ale příště... Mě vždycky zabralo.. Voda voda voda čistá voda a hlavně vypadnout na vdzduch... Třebas hodinová procházka

Reagovat
Spalovač šancí

Pervitin ...

Reagovat
Pan.Antonin

Ženské derby hrozná nuda.

Reagovat
monty25

Jsem přímo na místě, za mě zatím lepší fotbal než minule. Jak tam Schneider dojela Divišovou, to docela smrdělo penaltou, ne?

Reagovat
Pan.Antonin

Jsem to v 82.vypnul a pomohlo to k výhře.

Reagovat
monty25

Anebo pomohla ČK pro Pitáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ji dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu. Ta sudí musí být jednoznačná feministka

Reagovat
monty25

Feministka nevím, ale kráva určitě.

Reagovat
Greny

Příště by mohl vzít Hašek ještě méně náhradníků tvl..

Jako nevím jet na zápas a mít na lávce náhradního brankára, středního záložníka a tři ofenzivní hráče je dost šílenost..

Jako raději bych vzal z U19 obránce a defenzi hráče plus třeba útočníka a dalšího stredaka než jet na zápas bez náhradních obrancu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Pan.Antonin

5 střídání, 5 náhradníků

Reagovat
Greny

Vole my jsme totiž strasnej profi klub béčko včera v 91. Střídalo náhradního brankáře do pole

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Salfovic

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Brnensky Campos

Reagovat
Salfovic

Jednou jsem ho slyšel, jak kritizoval rozšířené střídání a střídačky, protože pak je většina hráčů v autobuse nasraná, takže se toho příkladně drží

Reagovat
Pablos

Však zkušeně věděl, že do prvního střídání už bude po zápase

Reagovat
naheCZ

Tupta

Reagovat
Kaspar

Budejce

Reagovat
Greny

Berkovec ale nebyl to sakra ofsajd?

Reagovat
ZB 07

stejná reakce koukám

Reagovat
Pablos

akorát jste jako Jason a Drsoň

Reagovat
Pan.Antonin

Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Greny

Reagovat
ZB 07

Berkovec Ale nebyl tam ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Pustí to Plzeň Vrbovi? Mám volných 44 korun a nevím, co na ten zápas vsadit.

Reagovat
Salfovic

Jasná remíza, která bude oboum úplně k hovnu.

Reagovat
Pablos

penalta ano

Reagovat
PISTOLERO

To Brno ma strašně díravou obranu

Reagovat
PISTOLERO

To může být dobrý debakl ještě dneska

Reagovat
Salfovic

Dneska je to v Evropě samej debakl

Reagovat
Didier Drogba

Hotovo, sestup, snad aspon toho Bartonka dozene karma

Reagovat
PISTOLERO

Frýdek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kaspar

to kouzlo vymeny trenera vyprchalo hodne rychle

Reagovat
ZB 07

Tragický bránění

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Už to mohlo být 5:0, Zbrojovka je směrem dozadu totálně mimo

Reagovat
Greny

Tak dneska už to nejen o tom zda dá Řezníček gola a kolik dostaneme ...

Reagovat
Greny

Jednu věc ale nepochopím co Hašek čekal že obrana udělá když postaví dozadu tři stopery co spolu v životě nehráli a na wingbacky hráče kteří s tím taky nemají zkušenost....

Přitom Hlavica mu odehrál na šestce super zápas doma s Pardubicemi

Reagovat
Kaspar

nejaky stream na Liberec? na livetv je jen na Budejce

Reagovat
lampas

Jasná teďka teď. I v takovém zápase nás musí řezat rozhodčí Jinak Zbrojovka nejslabší tým, který jsem letos na vlastní oči viděl. V ty zkurveny skupině o záchranu, kde jsou minimální rozestupy, budou mít ještě hodně co dělat.

Reagovat
Greny

Kde vás řízl?

Reagovat
lampas

Ten zákrok na Červa byl na redku podle mě, ale dnes to nemá cenu řešit.

Reagovat
Greny

Kdyby ho dojel tak jo a navíc si nejsem jist zda můžeš dávat po výhodě redku..

Mě by spíš zajímal první vás gol mě to přišlo jak v případě Ghaliho nebo jak se jmenuje tak i v případě Tupty dost hraniční a spíše jako ofsajd

Reagovat
lampas

Může být, já to na stadaku vidím to fakt dost subjektivně. VAR to řešil dlouho no... Každopádně hlavní z mého pohledu byla působnost Berkovce, tohle si musí ligový brankář stáhnout nekompromisně pro sebe.

Reagovat
Pablos

Ale to nemůžeš hned nazývat zářez přece. Každej rozhodčí má nějákej metr a kdyby to bylo jó za hranou, tak by se VAR ozval (doufám). Za mě žlutá akceptovatelná, to přece není poškození... pokud nezmění něják metr v průběhu další hry.

Reagovat
Greny

Nevím no at Hašek sundá o přestávce Alliho, Ševčíka, Granecnyho i Hrabinu... Všem hrozí stopka na Budejovice... Na beku ať to klidně odehraje Hladík nebo náhradní brankar

Reagovat
Pablos

Koukal jsem předtím na poločas Ligue 1 ...a ta půlka v Liberci je najednou jak kdybych přepl na LM.

Reagovat
ratusek

Česká liga má styl

Reagovat
Salfovic

Nejlepší liga

Reagovat
PISTOLERO

Olatunji

Reagovat
Pan.Antonin

Co se to děje v Budějkách?

Reagovat
exse

Snad nebude Karl dělat píčoviny a dá Kozlovi důvěru. Jakmile se nehraje na oraništi, tak ta hra má velkou kvalitu a vzhledem k tomu, jak je ten kádr mladej, tak pokud zůstane pohromadě, tak to může jít jen nahoru. A každopádně podepsat Olatunjiho, to je strašný zvíře.

Reagovat
Pablos

podepsat ? On je jen nějaká hostovačka jo ? Odkud ?

Reagovat
vestinustarychdubu

Hostovacka s opci z Larnaky.

Reagovat
Greny

Takže v létě do Slavie nebo Sparty

Reagovat
Pablos

Reagovat
exse

Z Larnaky, měla by tam být opce asi 500k

Reagovat
Pablos

hustý, tak Karl snad pustí chlup

Reagovat
lampas

Plus je obce na Plechatýho a Tuptu... Bohužel, nejsme před patnácti lety, kdy Karl třeba vzal Dočkala za 1m euro.

Reagovat
Pablos

Tupta je průměrák na toho bych se vysral... ale vím, že vy ho máte v Liberci rádi. Plechatý popravdě ani moc nevím jak až moc je pro Vás platnej.

Reagovat
vestinustarychdubu

Tupta by byl na ceskou ligu v pohode, prvni pulku jara to drzel a byl u vsech golu, co Slovan dal (at uz ho dal sam, nebo asistenci) a nemit jeho, tak v ty forme by se hralo regulerne o zachranu.

Reagovat
PISTOLERO

€?

Reagovat
lampas

Reagovat
lampas

Ne. Kozel už dva roky ukazuje, že týmu jako Slovan nemá co dát, domácí výhry nad Zlínem a Brnem na tom nic nemění. Není to špatný trenér, ale k nám se vůbec nehodí. Kdyby mu ale náhodou zůstal kádr co máme teď (Plechatý, Fukala, Frýdek, Červ, Tupta, Victor), tak bych určitě věřil, že to příští rok může s ním být lepší. Z těch vyjmenovaných hráčů ale zůstane max jeden.

Reagovat
exse

Zůstat by měl už jen proto, že nikoho lepšího neseženem. Z vyjmenovaných hráčů zůstanou minimálně 4, k tomu snad budou zdraví Ghali a Doumbia, takže ten potenciál je tam velkej.

Reagovat
lampas

Lavička, Kováč... Potenciál je u nás vždy velký, bohužel každý půl rok nám každý takový potenciál rozeberou pražský mrdky.

Reagovat
Fendi

Kozel konec, teď to prý vypadá od léta na Trousila

Reagovat
Salfovic

Tak to aby Karl klub přestěhoval.

Reagovat
exse

Nejlepší investice by byla do umělky no, nebo aspoň ta hybridní tráva.

Reagovat
vestinustarychdubu

Jenze Slovan potrebuje trenera, kterej to umi prizpusobit i tomu oranisti. Nemuzes prosrat dve tretiny jara a vymluvit se na hriste, tim spis v lize, kde se zacina v lednu/unoru.

Ale souhlas ze tym se tu ustalil zajimavej, skoda zraneni Gebreho, chybi tomu nekdo starsi, zkusenej, kdo tomu da rad.

Reagovat
lampas

Reagovat
Fendi

Podle všeho skončí Kozel i Olatunji

Reagovat
Pablos

Dva cápci z druhé ligy > EF repre trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Horejš tedy k té reprezentaci? To byla dobrá fantomasmagorie

Reagovat
Salfovic

Horší než Šilhavý by nebyl, ale blbost to je.

Reagovat
Greny

Poslední zdravej stoper na Budějovice v týdnu Tijani... To bude ještě prdel ...čekám že vytáhne někoho z dorostu rovnou do zakladu

Reagovat
Pan.Antonin

Jakože je nevytáhne na lávku, ale vytáhne je pak rovnou do základu?

Ale možné to je.

Reagovat
Salfovic

Stará dobrá metoda výuky plavání - hodit do vody.

Reagovat
Greny

Co mu zbyde ? Pokud se nikdo neuzdravi tak má k dispozici do obrany Tijaniho, Hrabinu a Granecnyho. To je vše všichni ostatní defenzivní hráči zranění nebo vykartovani.

Jedině že by tam hodil Řeznicka (pokud ho teda dneska šetří a není taky zraněné)

Reagovat
Pablos

Koukám Havel nemůže hrát... tak to dnes Viktorka dokonce s nulou vzadu nejspíš.

Reagovat
czechfant

Jak mohl Vydra hrát PL, to je mi záhadou...

Reagovat
Martin9719

Asi by sis měl koupit brýle.

Reagovat
czechfant

Ti přišlo, že hrál dobře jo ?:D

Reagovat
Hasan Šáš

Zlín je rekulérně lepčejší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele