FORTUNA:LIGA - preview 21. kola: Slavia reaguje na výhry konkurentů

25.02.2023, 09:01, aktualizováno 26.02.2023, 08:54
Previews

Sparta i Plzeň v sobotu vyhrály a na tahu je nyní Slavia, ve šlágru kola nastoupí už od 15 hodin proti Slovácku. Ve stejnou dobu začínají i zápasy Olomouc - Pardubice a Jablonec - Teplice, tečku za 21. kolem udělá souboj Ostravy s Hradcem Králové...

FK Jablonec - FK Teplice

neděle 15:00

Teplice v minulém kole statečně vzdorovaly Slavii, za což nakonec obdržely cenný bod. Ve 21. kole je čeká duel s Jabloncem, jemuž naopak před týdnem utkání proti druhému pražskému "S" nevyšlo. Nedělní duel bude pro oba kluby ze severu Čech důležitý.

Proti Slavii vybojovali tepličtí "Skláři" svůj první bodový zisk po zimní přestávce. V Jablonci by na dobrý výkon rádi navázali. To jim ovšem často dělá potíže. "Je to asi hlavně o hlavě. Celý týden tým motivujete, povídáte si o tom všem, ale pak si to hráči stejně udělají podle svého. Já tu mentalitu nechápu. Hrál jsem venku, tam je to jiné, tam se každý snaží úspěch zopakovat, držet se ho, být na vítězné vlně. V Čechách mi často přijde, že je nám to jedno," zamýšlí se kouč Teplic Jiří Jarošík.

Jablonec se uplynulý víkend představil na pražské Letné, kde jasně nestačil na Spartu. Tentokrát se proti tabulkovému soupeři bude chtít ukázat v lepším světle. "V zápase s Teplicemi teď musíme vyhrát, je to pro nás důležité utkání. Chceme navázat na to, co se povedlo v Ostravě, a poučit se z toho, co nebylo dobře proti Spartě. Hrajeme doma a hráči jsou připraveni na to, co nás bude proti Teplicím čekat," uvedl trenér zelenobílých David Horejš.

Pro domácí je důležité, že na rozdíl od minulého kola budou moci využít záložníka Matěje Polidara a útočníky Václava Sejka s Vojtěchem Patrákem. Všichni tři jmenovaní se na Letné nemohli představit, neboť v Jablonci hostují právě ze Sparty. Na marodce každopádně zůstávají levý bek Jan Krob, středopolaři Miloš Kratochvíl s Davidem Houskou a křídelník Tomáš Malínský. Hostům budou scházet obránce Tomáš Vondrášek, záložník Robert Jukl a útočník Daniel Fila. O startu zadáka Jana Knapíka se ještě rozhodne.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Martinec, Král - Hübschman - Šulc, Považanec, Jovović, Polidar - Sejk, Chramosta

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hora, Chaloupek, Mičević - Hyčka, Kučera, Mareček, Urbanec - Trubač - Vachoušek, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.00 - 5.98

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Sigma Olomouc - FK Pardubice

neděle 15:00

Z olomoucké Sigmy se stal remízový expert. Bezbrankový výsledek uhrála čtyřikrát v řadě, což znamená, že v ligové tabulce zůstává víceméně na stejném místě. To platí i o Pardubicích, které se již nicméně přiblížili nejbližším soupeřům a na Hané by se rády dostaly z poslední pozice.

Namísto nudných plichet by Olomoučtí po nějakém čase zase rádi oslavili vítězství. "Všechny nejvíc mrzí ty poslední dva zápasy. S Hradcem jsme určitě měli na to, abychom je porazili. A s Libercem to samé. Měli jsme to dobře rozehrané, otočili jsme výsledek. Je to škoda. O dva body víc jsme mohli mít taky. Ale soupeři okolo nás to mají taky podobné. Důležitý bude další domácí zápas s Pardubicemi, kdy bychom to potřebovali zlomit," prohlásil obránce Sigmy Juraj Chvátal, jenž se po zranění pomalu vrací na trávníky.

Pardubice na rozdíl od Olomouce získaly tři body ve dvou posledních zápasech. Porazily Mladou Boleslav i Zlín, na který se také dotáhly v tabulce. "Dvě vítězství v řadě, která jsme vybojovali, týmu stoprocentně pomůžou, hlavně psychicky. Stále ale není co oslavovat, protože jsme pořád na posledním místě. V neděli chceme zlepšit hlavně hru po vstřeleném gólu. Proti Zlínu jsme po gólu Janoška vypadli z tempa a museli jsme na to reagovat. Chápu, že nasazení nedokážeme udržet stejné po celý zápas, 30minutový výpadek je ale moc dlouhý," upozorňuje trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Na Hanou z kádru Pardubic nedorazí zranění záložníci Jan Jeřábek, Tomáš Solil a Dominik Mareš. Nejistý je také start obránce Marka Ichy. Sigma ještě netuší, zda bude uzdravený Chvátal stoprocentně připraven. Totéž platí pro brankáře Matúše Macíka, záložníka Jana Vodháněla a trojici útočníků Mojmíra Chytila, Antonína Růska a Jakuba Přichystala. Především Chytil s Růskem by pak v ofenzivě Olomouce zásadně chyběli. Jistě se v dresu domácích nepředstaví marodící středopolař Jan Fortelný.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil (Macík) - Poulolo, Beneš, Vraštil - Navrátil, Breite, Ventúra, Sláma - Zorvan - Růsek, Chytil

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Niță - Kostka, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Tischler, Janošek, Hlavatý, Pikul (Helešic) - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.98 - 5.86

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Slavia Praha - 1. FC Slovácko

neděle 15:00

Před týdnem si Slovácko vyšláplo na Plzeň, nyní jej čeká další těžký protivník. "Šohaji" z Moravy se vydají do pražských Vršovic, kde je přivítá vedoucí mužstvo ligy. Hostitelská Slavia uplynulý víkend zaváhala a v neděli se tak bude chtít vrátit na vítěznou vlnu.

Hraje se Uherskohradišťským lépe bez trenéra na lavičce? Lodivod Slovácka Martin Svědík nemůže kvůli vulgaritám, které dva týdny zpět adresoval na rozhodčího, udílet svým svěřencům pokyny těsně vedle hřiště. Jeho absence ovšem ve 20. kole nebyla znát. Moravané i bez Svědíkovy přítomnosti přehráli plzeňskou Viktorii jak herně, tak i výsledkově. Vítězství 2:0 zařídili svými trefami záložníci Vlastimil Daníček s Milanem Petrželou.

Slovácko tak minulý týden potvrdilo, že je v laufu. Na jaře ztratilo body jen jednou, a to při remíze s olomouckou Sigmou. Jinak ovšem nezaváhalo, což se okamžitě projevilo v ligové tabulce. V ní Uherskohradišťští vystoupali na čtvrté místo, o které nepřijdou, ani kdyby ve Vršovicích prohráli.

To se v pražském Edenu může snadno stát, neboť silnějšího protivníka momentálně v české nejvyšší soutěži není. "Jsou to těžké zápasy. Řekl bych, že na Slavii a na Spartě jsou nejtěžší zápasy v lize. Slavie doma nastřílela přes čtyřicet branek. Mají doma skvělé skóre a skvělou bilanci. Deset zápasů, třicet bodů. Doma zatím ještě neztratili ani bod. Čeká nás nejtěžší zápas v sezoně," je si vědom levý obránce Slovácka Jan Kalabiška.

Poslední kolo nicméně ukázalo, že i lídra soutěže lze zaskočit. Slavia si totiž nečekaně neporadila s Teplicemi. Na severu Čech rychle prohrávala, a přestože měla v druhém poločase k dispozici dvě penalty, uhrála jen remízu. I tak sešívaní díky pomoci Slovácka udrželi své postavení před Plzní.

Každopádně v neděli se Pražané hodlají výrazně zlepšit. Ukázali jsme tam (v Teplicích) svou špatnou tvář. Cítím z hráčů, že je to hodně mrzí, chtěli bychom se prezentovat v úplně jiném světle. Chtěli bychom ukázat pravou tvář Slavie," prohlásil kouč sešívaných Jindřich Trpišovský.

Kádrem Vršovických se před časem prohnala viróza, kterou nejhůře odnesli středopolař Petr Ševčík s útočníkem Ondřejem Lingrem. Oba dosud trénovali pouze individuálně a jejich start proti Slovácku je tak spíše nepravděpodobný. Hrát zřejmě nebude ani Oscar, jenž laboruje s tržnou ránou, ani další univerzál Lukáš Masopust. Zcela vyloučeno je pak nasazení stopera Davida Hovorky a záložníka Jakuba Hromady, kteří jsou na marodce už nějakou dobu.

Slovácko má naopak většinu hráčů k dispozici. Proti Slavii se nepředstaví pouze zraněný záložník Daniel Holzer a jeho kolega ze středu pole Michal Kohút, jenž v sezoně viděl již čtyři žluté karty, kvůli čemuž musí jeden ligový duel vynechat. O startu útočníka Ondřeje Mihálika se ještě rozhodne.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ousou, Ogbu, D. Jurásek - Holeš - Jurečka, Hronek, Zafeiris, Olayinka - Tecl

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Kim, Doski - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.47 - 11.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Baník Ostrava - FC Hradec Králové

neděle 18:00

Oba soupeři závěrečného nedělního utkání se v posledních týdnech neprezentují zrovna nejlepší formou a zaznamenali tak pokles v tabulce. Nyní se Baník může z jedenácté příčky vyšvihnou do klidného středu tabulky a dotáhnout se na Hradec Králové.

Slezané v předchozích dvou zápasech nastřádali dvě nečekané prohry. Nejprve s prázdnou odešli z domácího střetu s Jabloncem, před týdnem bez bodu odjeli z Brna. Tam se dvakrát prosadil Řezníček, trefa Matěje Šína z osmdesáté minuty znamenala jen snížení na konečných 2:1.

"Jsem přesvědčený, že na poslední dvě porážky zareagujeme ještě odhodlanějším výkonem. Bude to velký boj. Hradec se tak i prezentuje, je to velice soubojové mužstvo. Ale věříme, že je přetlačíme a že vyhrajeme. Fanouškům máme co vracet. Věřím, že se to projeví ještě větším nasazením, zanícením a touhou po vítězství," nabádá domácí kouč Pavel Hapal.

Votroci v úvodním jarním utkání nečekaně zvítězili na hřišti Plzně, pak se ovšem jejich forma rapidně zhoršila. Prohráli v poháru s Českými Budějovicemi i v lize s Bohemians, po následné remíze v Olomouci doma podlehli svému hostiteli Mladé Boleslavi. Jediným gólem se o to po pauze zasloužil Vasil Kušej.

"Zápas s Boleslaví se nám výsledkově ani herně nepovedl. Víc na tom už není třeba hodnotit, musíme se posunout zase o krok dál. Baník měl vstup do jara vynikající, remizoval ve Zlíně, vyhrál v Teplicích. Hned třikrát ze čtyř utkání přitom musel hrát venku. Poslední dva zápasy mu výsledkově nevyšly a za to se určitě bude chtít rehabilitovat. My to budeme mít o to těžší, ale věřím, že jsme na to zcela připraveni," říká Stanislav Hejkal, asistent trenéra Koubka.

Bilance vzájemných zápasů je od návratu Hradce Králové do ligy poměrně vyrovnaná. Tři ligové remízy a jedna výhra Baníku, do toho v poháru úspěch Východočechů. První utkání této sezony ovšem nenabídla příliš atraktivní podívanou a skončilo bezbrankovou plichtou.

Baník se v zápase musí obejít bez vykartovaného Fleišmana a zdravotně indisponovaných Takácse s Tetourem, v ohrožení je navíc i start Almásiho a Frydrycha. Na straně hostí se nepředstaví zraněný Vašulín, nejistota panuje i nad Čechem, Reichlem a Ševčíkem.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Bitri, Lischka, Šehič - Cadu, Šín, Kuzmanovič, Kaloč, Plavšič - Jiří Klíma

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Jakub Klíma, Čihák, Leibl - Gabriel, Rada, Kodeš, Smrž, Novotný - Ryneš, Kubala

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.82 - 5.38

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FC Trinity Zlín - Sparta Praha

sobota 15:00

Deset bodů z dvanácti možných uhrála Sparta ve čtyřech zápasech po zimní přestávce. O další tři body bude usilovat ve Zlíně. Tamní "Ševci" se pohybují na opačném konci tabulky, přesto by pražského favorita rádi zaskočili. Což se jim ostatně povedlo při posledním vzájemném měření sil.

Zlín už několik týdnů sídlí na předposledním místě. Týmy před sebou má sice pořád na dostřel, zároveň se ale vypařil jeho náskok na poslední Pardubice. Právě s Východočechy se Moravané utkali v minulém kole... a se zlou se potázali. U řeky Labe skórovali až v samotném závěru střetnutí, které po výsledku 2:1 dopadlo lépe pro pardubické mužstvo.

Navzdory roli outsidera si "Ševci" chtějí na Spartu vyšlápnout. "Zlín na podzim v Praze remizoval 0:0. Samozřejmě získat bod se Spartou je vždycky úspěch. Na druhé straně netvrdím, že budeme hrát na 0:0. V některých zápasech mužstva, který mají šanci na výhru jenom patnáct procent, mohou překvapit. Fotbal už je takový. Věřím, že jsme schopní hlavně v domácím prostředí Spartu potrápit. Bylo by dobré, kdyby Zlín i v tomto kole všechny příjemně překvapil," řekl kouč Pavel Vrba, jenž se k zlínské řece Dřevnici přestěhoval na konci uplynulého roku.

Není to přitom tak dávno, co Vrba trénoval také pražský klub. Vloni na jaře se však z letenské pláně musel pakovat. Nahradil jej dánský lodivod Brian Priske, jenž především během prvního půlroku své mise dost obtížně překonával některé z nastražených překážek. Po zimní pauze ovšem Sparta šlape jako hodinky. Především se rozstřílela a bodově začíná dorážet na druhou Plzeň.

Zlepšovat se chce Sparta i nadále. "Cítíme, že výkony jdou nahoru, ale pořád máme před sebou dlouhou cestu k našemu cíli. Ve Zlíně budeme chtít navázat na druhý poločas s Jabloncem. Je jedno, jak přemýšlí Zlín, důležité je, jak se budeme prezentovat my. Pokud budeme hrát stejně jako druhý poločas s Jabloncem, nevidím důvod, proč bychom tam neměli vyhrát," prohlásil Priskeho asistent Luboš Loučka.

Oběma týmům se po karetních trestech vrací útočníci. Zlínský Libor Kozák je zpět po dvouzápasové absenci za vyloučení v Jablonci, sparťan Tomáš Čvančara zase kvůli žlutým kartám vynechal poslední utkání svého mužstva. I tak musí obě strany barikády řešit několik ztrát. "Ševci" postrádají levé beky Lukáše Bartošáka s Adamem Hlouškem a stopera Jakuba Koláře. Na marodce Pražanů figurují obránce Ondřej Čelůstka a křídelník Jakub Pešek, přičemž o možnosti nasazení náhradního brankáře Milana Heči, krajních zadáků Caspera Höjera s Janem Mejdrem a středopolaře Davida Pavelky se teprve rozhodne.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Fantiš - Didiba, Hlinka - Fillo, Hrubý, Čanturišvili - Kozák

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.09 - 5.00 - 1.39

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Trochu níže, než by asi chtěly, se nachází před vzájemným zápasem týmy Mladé Boleslavi a Českých Budějovic. Zatímco Středočeši by namísto středu tabulky rádi bojovali v elitní šestce, Dynamo se chce co nejdříve zbavit záchranářských starostí.

Muži z města automobilky nevstoupili do jara vůbec dobře a z prvních tří zápasů vytěžili jen jeden bod. Zlepšili se až před týdnem, kdy sehráli technicky venkovní, fakticky však domácí utkání s Hradcem Králové. Ten jim premiérovou trefou v nejvyšší české soutěži zajistila nová posila Vasil Kušej.

Budějovičtí na tom byli před minulým kolem ještě hůře, neboť všechny tři zápasy prohráli. Rovněž oni ovšem zabrali a dokázali využít domácího prostředí k zaskočení Bohemians, jediný gól vstřelil v závěru Potočný. Oba týmy přitom sužuje absence gólového útočníka - za Boleslav se nejvícekrát prosadili pětigóloví Ladra s Marečkem, na straně hostí se Čmelík se stoperem Havlem trefili třikrát.

Právě zmíněný Tomáš Ladra zaznamenal povedený zápas v září na jihu Čech, kde se dvěma brankami stal jediným střelcem utkání a zajistil tak svému mužstvu tříbodový zisk.

Pavel Hoftych se nyní musí v zápase obejít bez zraněných Dancáka, Donáta, Stránského a Vaníčka, hostům nepomůže indisponovaný Hais.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Šimek, Karafiát, Suchý - Suchomel, Kubista, Matějovský, Fulnek - Mareček - Kušej, Ladra

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Havel, Králik, Skovajsa - Čermák, Hora, Hellebrand - Adediran, Michal Škoda, Potočný

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.04 - 5.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Bohemians Praha 1905 - Zbrojovka Brno

sobota 15:00

Od doby, co se fotbalisté Bohemians dostali na čtvrté místo tabulky, to s nimi jde lehce z kopce a zastavit tento pád chtějí proti Zbrojovce. I ta má do ideálu daleko, byť poslední zápas proti Baníku se jí vyvedl na jedničku.

Klokani do jara vstoupili dvěma výhrami proti Teplicím a Hradci Králové, právě tomu uzmuli z rukou zmíněnou čtvrtou pozici. Jenže vidina naděje na evropské poháry jako by Vršovické srazila, následně totiž schytali šestigólový debakl od Sparty a před týdnem si dojeli pro těsnou porážku do Českých Budějovic, kterým tři body zajistil v závěru Potočný.

"Máme za sebou dvě porážky, proto potřebujeme znovu bodovat. Tabulka je hrozně vyrovnaná. Navíc doma musíme odčinit prohru se Spartou. Brno půjde do utkání v lepším rozpoložení, když minule vyhrálo. Věřím ale, že navážeme na vítězství z jeho hřiště v podzimní části," nabádá trenér Jaroslav Veselý.

Na Srbské začátkem září Bohemka skórovala dvakrát v úvodu, po pauze Ševčík jen korigoval. To přitom ještě Zbrojovka měla fazónu, o kterou postupně přišla a okolo zimní pauzy získala jen jeden bod ze šesti zápasů. Tento dojem napravila až před týdnem, kdy zaskočila ostravský Baník 2:1 díky dvěma zásahům nejlepšího střelce týmu i ligy Řezníčka.

Další důležití hráči jako Fousek a Souček budou trenéru Dostálkovi chybět pro zranění, Endla zase nepustí do hry trest za žluté karty. Na straně domácích se nepředstaví zdravotně indisponovaní Křapka, Morávek, Petrák a Shejbal, otazník pak visí nad Necidem.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Köstl, Hůlka, Vondra - Dostál, Čermák, Jánoš, Kovařík - Drchal, Matoušek - Puškáč

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Koželuh, Tijani, Šural, Granečný - Texl, Blecha - Alli, Ševčík, Hladík - Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.84 - 3.54

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec

sobota 18:00

Už dvě porážky musela plzeňská Viktoria zkousnout v jarní části sezony. Naposledy Západočeši podlehli Slovácku a opět dovolili vedoucí Slavii lehce odskočit. Revanšuje se mužstvo kouče Michala Bílka svým fanouškům proti Liberci?

Hned v lednu přišla Plzeň o vedení v tabulce poté, co nečekaně nestačila na královéhradecké "Votroky". Následně Viktoria přemohla brněnskou Zbrojovku i českobudějovické Dynamo, jenže před týdnem zase klopýtla. Západočechům se nevydařil výlet do Uherského Hradiště, kde je zpacifikovalo tamní Slovácko. Naštěstí pro Plzeňské ztratila body také Slavia, která si však i tak na prvním místě udržuje malý náskok.

Další zaškobrtnutí už Viktoria nehodlá dopustit. "Kluci makají dennodenně a samozřejmě na každého hráče a na mužstvo celkově někdy přijde malinký útlum. My teď trošku zaváhali výsledkově a musíme se z toho co nejrychleji dostat a kluci to cítí podobně a makají," řekl asistent hlavního trenéra Západočechů a někdejší vynikající záložník s vytříbenou kopací technikou Pavel Horváth.

Liberec získal ve čtyřech jarních utkáních o jeden bod méně než Plzeň. Prohrál sice jen jednou, avšak další bodové ztráty zaznamenal při dvou remízách. Naposledy Slovan plichtil v minulém kole, kdy se utkal s olomouckou Sigmou. Ve výsledku se klub sídlící pod Ještědem dál pohybuje v nabitém středu tabulky, konkrétně na osmém místě.

Pokud by Severočeši dokázali své postavení v Plzni vylepšit, jednalo by se o velké překvapení. "Určitě to bude náročné, protože Plzeň má svou kvalitu. Ne nadarmo ještě před nějakým kolem byla na prvním místě tabulky. Respektujeme jejich kvalitu a budeme se snažit s tím popasovat co nejlépe. Věřím, že se nám tam povede nějaký bod urvat" uvedl trenér libereckých brankářů Marek Čech. Ten ve své hráčské kariéry reprezentoval barvy Slovanu i Viktorie, tudíž z jeho pohledu půjde o speciální zápas.

Plzeň už může počítat s uzdraveným záložníkem Janem Sýkorou, dál ovšem marodí středopolař Lukáš Kalvach i útočník Jan Kliment. Liberci schází zranění obránci Jan Mikula s Michalem Fukalou a záložník Denis Višinský. Start zkušeného zadáka Theodora Gebre Selassieho je pak nejistý.

Vzájemná střetnutí vychází v poslední době lépe Plzni, která Liberec porazila v posledních čtyřech zápasech. Naposledy Slovan zdolal Viktorii před dvěma roky. Od té doby však proti Západočechům vždy vyšel střelecky naprázdno.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Havel - Bucha, Květ - Kopic, Sýkora, Vlkanova - Chorý

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Prebsl, Plechatý - Ndefe, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek, Tupta - Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 4.95 - 10.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
20
15
2
3
61 : 16
47
2
Viktoria Plzeň
20
14
3
3
40 : 16
45
3
Sparta Praha
20
12
6
2
44 : 19
42
4
1. FC Slovácko
20
9
5
6
24 : 27
32
5
Sigma Olomouc
20
7
7
6
30 : 23
28
6
Bohemians Praha 1905
20
8
4
8
33 : 36
28
7
FC Hradec Králové
20
8
3
9
23 : 25
27
8
Slovan Liberec
20
7
5
8
26 : 25
26
9
FK Mladá Boleslav
20
7
5
8
28 : 29
26
10
Baník Ostrava
20
6
6
8
34 : 29
24
11
Zbrojovka Brno
20
7
3
10
30 : 40
24
12
Dynamo České Budějovice
20
6
3
11
19 : 35
21
13
FK Jablonec
20
5
5
10
27 : 38
20
14
FK Teplice
20
5
5
10
25 : 45
20
15
FC Trinity Zlín
20
3
8
9
21 : 36
17
16
FK Pardubice
20
5
2
13
17 : 43
17

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (320)

Přidat komentář
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=xFdvqV9E4Yg

Teplice chytají nový znak, tož jsem zvědav...

Reagovat
monty25

Já taky, jenom nevím, jestli se mám těšit nebo bát...

Reagovat
Kepy_FCB

Tipuji ultramoderní samotné téčko alá Trenčín, v trochu lepším případě FTK či FKT a kolem nic nebo něco jako má nyní DAC...

Reagovat
KingMaster13

Hele Teplice si mohou jen polepšit zrovna. Ten starý znak je děs

Reagovat
PBLead

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

Mně teda vůbec nevadí, navíc s ním mám i šálu.

Reagovat
srandamač

Takže vlastně asi poslední možnost koupit si teď šálu se "starým" znakem.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mass

Taky si myslim, že tam už toho zkazit moc nejde.

Reagovat
ratusek

to zase dali jako v vždy tomto případě nějaký spešl agentuře, která si za to řekne když dobře, tak půl mega a výsledek bude na urovni studenta 1.ročníku grafické školy?

Reagovat
monty25

To nevím, počkejme si na výsledek.

Reagovat
Neutron

v roku 2012 tusim nasa STV 1 a 2 dali nejakemu kreativnemu studiu 108 tisic € za nove loga, v principe z obycajnej 1 a 2, urobili HD 1 a 2 s dvojbodkou

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tomu jen nerozumíš

Reagovat
Neutron

kludne moze byt ale podla mna take nieco ti nakresli vysokoskolak za zlomok tej ceny...ale tak neriesim nie su to moje peniaze

Reagovat
Kepy_FCB

Slyšel jsem že když jedna firma měnila logo tak k tomu byla celá kniha k té změně...

Reagovat
Axelrose

Kdyby dali dvakrát tolik, mohlo to být i lepší

Reagovat
pingla

Full HD?

Reagovat
Neutron

Reagovat
Stannis Baratheon

Nebude to nové jedno z těch co se objevili ve videu? Protože to Teplice nikdy neměli a navíc z nich vypadá nejvíce moderně

Reagovat
ACSeRw!n

cekam neco jako T-Mobile

Reagovat
inferno08

T-eplice

Reagovat
Mass

Reagovat
thewall

Reagovat
Neutron

Reagovat
Salfovic

Slavie má červenou hvězdu, tak Teplice by mohli mít žlutej čtverec.

Reagovat
Bakary3

Ta Slavia teda taky hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má super logo

Reagovat
Vsadim gule

* Koso-čtverec

Reagovat
srandamač

A tatéři zase budou mít co žrát.

Reagovat
Cotton
Reagovat
smazaný uživatel

Ty nafouklý emotikony působí srandovně. Ale na druhou stranu víme, že diskuze ještě hotové nejsou. Mně chybí ty šipečky na nové příspěvky. Dávám EF rok, maximálně dva a pak už to určitě bude všechno dobré

Reagovat
Cotton

Ještě jsem přišel na to, že tu není vyhledávací okno, to snad taky bude

Reagovat
PJ

šipečky a menší vylepšení diskusí by měly být ještě dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Axelrose

Naštěstí to nedělají stejní lidé, jako v Hradci stadion

Reagovat
wwwx

To uvidíme. Abychom se nedivili, až hráči na prvním zápase nafasujou před vstupem na trávník reflexní vesty a přilby.

Reagovat
PJ

Víme, opravíme, vyhledávací okno samozřejmě taky bude, předpokládám během příštího týdne.

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

ty jo, kurz 5.2 na Hradec?

Reagovat
Kepy_FCB

tak rozsekali jsme ve středu F-M drtivě 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělním Tiky Taka mě pobavil komentář toho děvčete k tomu, že Petržela neslavil gól proti Plzni. Řekla, že takový Řezníček by nemohl slavit góla už skoro proti nikomu

Reagovat
Kepy_FCB

V poslední titikace byl fakt nesnesitelnej ten kašpar v modrým saku...

Reagovat
braveheart

Dobrý matroš, no

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho ve studiu O2. Řekl sis o něj

Reagovat
ZB 07

Musíme vyhrát

Reagovat
PISTOLERO

Dneska vám věřím! 0:2

Reagovat
ratusek

doufám, že aspon bodík. Ideálně 3. Akorát bez Endla to bude těžké.

Reagovat
STR

Reagovat
PISTOLERO

Pojďme Spartičko uštědřit Gottwaldovu další hřebíček do rakve a udělat další krok k titulu

Reagovat
Panini Calciatore

OT, please help.

Mate niekto skusenosti s pracou v Open Office?

Trapim sa s jednym problemom.

Ked chcem do bunky napisat len + alebo - tak mi tam pise aj rozne funkcie a neviem docielit aby v tej bunke bol len ten plus alebo minus.

Presiel som nastavenia a neviem kde to nastavit aby to normalne pisalo co chcem.

Reagovat
srandamač

V excelu se to dela apostrofem (takže v tvém případě " '+") , po něm se vše bere jen jako text, ale nevím jak v tom Open officu.

Reagovat
Blasphemer

Cením, že se na to ptáš na webu, kterej vypadá takhle.

Reagovat
wwwx

Reagovat
Neutron

Reagovat
icka

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák vs Čvančara. To budou standardky

Reagovat
Cotton

To bude dneska demolice

Reagovat
ratusek

Krejčí je neskutečně golovej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl tak dlouho mimo hru, tak by s přehledem vyhrál krále střelců. On to možná tímhle tempem stihne i tak, což by byla strašná ostuda pro všechny útočníky v lize.

Reagovat
KnoxXx

Priskeball valec

Reagovat
monty25

Jsem se asi tak 10 vteřin radoval, že mám Puškáče ve Fantasy...

Reagovat
monty25

Kušej kapitán

Reagovat
Kaspar

Z tech vsech hracu co ma Sparta na hostovacku s opci na tuto sezonu, kdyby si vsechny ty hrace chtela nechat, tak kolik to dela celkem milionu euro?

Reagovat
smazaný uživatel

Prize money z LM to pokryje úplně v pohodě a ještě dost zbyde na další posily.

Reagovat
Roman Berbr

Nezapomeň, že máme s Dášou % z prize money

Reagovat
ratusek

Reagovat
Martin10

Proč řvou sparťani na Gruzínce Čanturušviliho "Cikáne, Cikáne"?

Reagovat
Edgar Davids

Granecny

Reagovat
monty25

V 15. minutě na Bohemce už 1:1 na góly neuznané VARem.

Reagovat
Greny

Oba správně neuznaný ..

Reagovat
monty25

Jasně, já jenom že to je taková kuriozita.

Reagovat
Greny

Tak 1:1 by i vypadalo lip oba góly byly krasny

Reagovat
Cotton

To chce pravidlo, že když bude na obou stranách stejný počet neuznaných gólů, tak se zpětně uznají, aby byly zápasy gólovější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych třeba přidal velké vápno ve tvaru šestiúhelníku, vypadá to na pohled líp.

Reagovat
Cotton

Středový kruh by také měl být hranatý

Reagovat
Edgar Davids

tak nic, uz druhej krasnej goj na Bohemce, co po videu odvolali

Reagovat
7kaka7

V čem je sektor hostí ve Zlíně lepší než v Pardubicích? ( v Pardubicích je aspoň mini střecha).

Reagovat
Roman Berbr

Ve Zlíně se můžeš pomazlit s ovečkama

Reagovat
Kepy_FCB

Že tam nevstoupil Tvrdík

Reagovat
Axelrose

V čem je lepší ten v Plzni, na Slavii, na Spartě atd?

Všude jsou ty klece, jenom v Pcích je to tak malé, že to vypadá jak cela smrti

Reagovat
7kaka7

Je to tak, já jsem tu reakci moc nechápal. Kdo byl někdy na výjezdu ví, že všechny sektory hostí vypadají jako vězení.

Reagovat
Neon

Kairinen solidně zelenej a nateklej ještě z toho minulého týdne

Reagovat
Roman Berbr

Jn Ale hraje dobře ne?

Reagovat
PBLead

taky jsem koukal

Reagovat
ratusek

chudák má to oko pěkně krvavý

Reagovat
Roman Berbr

Priske balls num num. To je válec.

Reagovat
PISTOLERO

Hra kočky s myší

Reagovat
C-M@ster

kdo je kdo?

Reagovat
ratusek

Sparta neskutečnej válec. Liga se už bude dohrávat jen z povinnosti, dejte jim ten titul rovnou

Reagovat
STR

Reagovat
Martin9719

Sparta hraje jednoznačně v lize nejlíp a má zase velkou šanci na titul. Slavii má doma tu může porazit. Pokud nenastane radikální změna ve hře u nás a Slavie tak je Sparta možná i největší favorit.

Reagovat
Greny

Už jsem to tu psal minule že má asi nejlepší herní projev na jaře ale neviděl jsem třeba Slovácko, který taky jede na jaře slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko bude v jarní tabulce asi na 2. místě, ale s tou jarní ztrátou jim to už asi na lepší než 3. celkově nevyjde.

Reagovat
Martin9719

Nebylo to třeba v zápase s námi tak, že by Slovácko hrálo tak dobře jako my jsme hráli špatně. Pokud má Slovácko někdo opravdu prověřit tak teď Slavia.

Reagovat
ratusek

Jak mu to Čvančara vyžral

Reagovat
KnoxXx

Cvancara>>>Kuchta

Reagovat
ratusek

a prý, že je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsme si to chtěli ještě udělat zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to už moc easy, tak bylo potřeba trochu zvolnit a udělat ze zápasu "drama". Zase není potřeba každého soupeře ponižovat 6 góly.

Reagovat
ratusek

v suchým triku

Reagovat
Squinty

Kovář tvl

Reagovat
ratusek

Kovář na pána

Reagovat
7kaka7

Zelinka také vycítil šanci.

Možná klíčová půlhodina sezóny... Jestli ztratíme vedení 0:3 v trapném Zlíně, proti vyčpělému Vrbovi, to bude velká rána a v podstatě konec.

Reagovat
ZB 07

Otřesnej výkon od nás. Co to zase má být

Reagovat
STR

No po Bohemce nás čekají důležité zápasy, tak je potřeba zabrat.

Reagovat
Bagr007

zlatý bod...strašná holomajzna

Reagovat
ratusek

Ta Sparta uplně odešla tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Laci se seznamuje se "soubojovou" ligou.

Reagovat
C-M@ster

Zakončení už okoukal dobře.

Reagovat
monty25

Boleslav

Reagovat
STR

Řezníček

Reagovat
Bagr007

Reagovat
smazaný uživatel

Filo

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek

Ten Fillo je uplně blbej

Reagovat
aither

Ty krávo to nejde

Reagovat
C-M@ster

Typičo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíme, že ta psychická síla Sparty není nic moc. Když se daří, jsme jak vítr, když ne, tak panika.

Reagovat
PBLead

jono, nechápu, proč tolik odkopávali míče. ale tři body dobré, tohle je pro Priskeho a spol aspoň zpětná vazba, jak si tým reálně vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší se soupeřem, který toho nedokáže využít Ale Priske pořád říká, že je ještě na čem pracovat.

Reagovat
guzman

V suchém triku

Reagovat
Mervin

Já nechápu, jak někdo může takového dementa, jako je Fillo, zaměstnat.

Reagovat
Martin9719

On si možná touhle červenou definitivně ukončil kariéru, protože s těmi všemi problémy co měl s Vrbou je tohle další puntík na Vrbovu trpělivost s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Válec jede dál, tímhle tempem stovka gólů do konce sezóny padne, ale příště už to chce hrát naplno aspoň 70 minut.

Reagovat
PBLead

Reagovat
PBLead

V suchém triku.

Reagovat
PhilipS

Creswell už nikdy víc pls. To už na PL fakt není

Reagovat
PhilipS

sorry. To mělo být vedle

Reagovat
inferno08

Ten faul na vlkanovu bez karty??

Reagovat
Martin9719

Dnes volnější metr, první půli bych řekl odpískal skoro bez chyby. V druhý půli už to bylo horší, viz Květ, Kopic.

Reagovat
inferno08

Já se pak na to ještě podívám, ale z toho co jsem viděl byl na vlkanovu faul jasně na červenou. Šlapák na kotník. Může bejt rád, že chodí. Bylo to na konci první půle a fauloval tuším Plechatý.

Reagovat
Martin9719

Já si myslím že mu do tý nohy narazil jakoby tělem nebo nohou, ale šlapák si nevybavuju. Nicméně tohle bolí dost.

Reagovat
inferno08
Reagovat
Martin9719

No tak to mi nějak uniklo. Jinak permanentkáři ať jdou někam, bylo na fb dost lidí kteří nemohli sehnat lupeny a tribuny opět prořídlý.

Reagovat
$dolar$

Kdo chce na tohle chodit? Aby se od 80.minuty zdrzovalo u praporku? Ostuda.

Reagovat
Martin9719

Ale aspoň nějaký pokrok tam je. Ale taky jsem zaslechl, že některý lidi radši kvůli tomu nejdou.

Reagovat
inferno08

Tak ona si letos koupila spousta lidí permici jen kvůli LM, ne? Tyhle lidi pak přijdou max na Spartu, Slavii. Nějakej Liberec je nezajímá.

Reagovat
Martin9719

Tak v LM jsou lístky zvlášť. Spíš prostě jakmile se trochu nedaří nebo je zima tak takový ty slečinky prostě nepřijdou.

Reagovat
inferno08

Ale permanentkari měli přednostní nákup ne?

Reagovat
inferno08

Je tady vůbec někdo, kdo kouká na Viktorku, nebo je to tu fakt mrtvý?

Reagovat
Neon

Všichni jsou mrtví, Dejve.

Reagovat
inferno08

I Peterson? Todhunter?

Reagovat
oli9

Všichni jsou mrtví Dejve. Všichni

Reagovat
ACSeRw!n

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy Plzně bych pouštěl jen jako součást trestu nejhorším zločincům.

Reagovat
Martin9719

Tebe už měli dávno zavřít za ty kecy když jsi u těch trestů.

Reagovat
ACSeRw!n

sipecky

Reagovat
ratusek

Zvýraznění vlastního komentáře

Reagovat
fabec1222

OT: Zkouška označení vlastního komentáře

Reagovat
fabec1222

Funguje

Reagovat
ratusek

ale pořád je to zobrazení tabulky debilní. Nechápu, proč se tabulka nepřizpůsobí aktuálnímu zobrazení mobilu, abych nemusel nahoru i do stran posouvat.

Navíc ten web je pro mobily špatnej celkově. Dřív člověk klikl jednou a byl na stránce ligy. Ted musím kliknout třikrát. To stejné info o nových reakcích.

Ale to se nikdy nezmění, tak si prostě "musím zvyknout", protože noví mladí uživatelé to tak chtějí

Reagovat
Martin9719

Dnes konečně něco na čem by už trochu šlo stavět. Ale mezery máme pořád stejný. Jsme asi opravdu mistři v ničení vlastních brejkových situací. Opět jsme dostali gól z prostoru před vápnem, Hejda 7. ŽK + na inkasovaným gólu má taky podíl vč. zálohy která je nedůrazná. Zápas jsme vyhráli hlavně díky Jemelkovi kterýho bych já osobně na úkor Pernici do sestavy nedal. Hejda od začátku sezony nestíhá, fauluje a fauluje zbytečně - je to jeden z nejtrestanějších hráčů ligy a pomalu by jsme měli hledat náhradu. Myslím si že jeho roli by měl převzít Čihák, který je podobným typem.

MOTM Sýkora, jeho pohyb, driblink a důraz jsme potřebovali. Velice slušně Havel a k tomu snad probuzený Mosquera, který si uvědomil že pokud nezačne jezdit tak hrát nebude. Výrazně lepší i Bucha. Zklamání pro mě trochu Hejda a slabší Vlkanova - toho bych ale v sestavě nechal. Chorý musí efektivněji sklepávat, ale přístup byl dneska taky odlišný než třeba před týdnem a to i celýho týmu. Sýkora s Vlkanovou, Kopicem a často i s Havlem dobře doplňovali Chorého, což je rozdíl oproti Slovácku kde byl úplně mimo hru Vydra.

Reagovat
Tromas

Hejdu bych radši nahradil Tijanim, který je prověřen ligou a je kvalitní a má rychlost, kterou Hejda hodně postrádá.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

Hejda už v podstatě krom hlaviček nemá nic. Je to s podivem, že v 32 letech už v podstatě ztratil vrchol, když 1. půlku kariéry ani nehrál všechny zápasy v sezoně. U Tijaniho je to otázka, je to spíš levý stoper a taky často zraněný. Nejlepší u nás Perňa co se týče statistik, ale třeba Čihák má v HK pořád víc vyhraných soubojů letos. Každopádně stoperská dvojice by se měla řešit.

Reagovat
wwwx

Za jak dlouho oznámí, že se v Jablonci nehraje, protože napadlo 3-4 cm sněhu?

Reagovat
inferno08

No popravdě, když jsem teď viděl pár záběrů z Jablonce, tak to asi vážně měli odložit

Reagovat
wwwx

Náhodou , dobře připravenej podklad ... pro setbu brambor.

Reagovat
Kaspar

Hlavne zadny experimenty s Kacarabou, Teclem v utoku a Jureckou se Schranzem na kridle

Reagovat
Majlo__

No.. bohužel

Reagovat
Mass

Máš ho tam.

Reagovat
Coutinho10

Mick podle očekávání na lávce, Zafeiris základ

Sestava: Kolář – Douděra, Ogbu, Ousou, Jurásek D. – Zafeiris, Holeš – Schranz, Hronek, Olayinka – Tecl

Lavička: Mandous, van Buren, Jurečka, Oscar, Ewerton, Ševčík, Traoré, Kačaraba, Lingr, Jurásek M., Kričfaluši

Reagovat
Mass

Těm co se v Teplicích moc nedařilo (Provod, Pech) dnes dostali volno na tribunu

Reagovat
Coutinho10

Provod prý nemoc, ale u Pecha se nic nepíše

Kvůli zdravotním problémům chybí Jakub Hromada a David Hovorka. Lukáše Provoda nepustí do hry nemoc.

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych nasadil Jurečku

Reagovat
Coutinho10

asi by to byla lepší volba než Tecl no

Reagovat
$dolar$

Santos je zase v becku?

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je spíš divný, že ho pořád berou zpátky do áčka, on hned v prvním zápase provede totální sabotáž a zase ho dávají na čas k ledu. Já doufám, že tentokrát by ho mohli zpátky vytáhnout na derby.

Reagovat
Martin9719

V létě odkoupíme zpět.

Reagovat
PISTOLERO

Tipuju že dneska to rozhodne kvalita náhradníků. Slovácko má dneska velmi slabou lavičku...

Reagovat
monty25

Hráč jako bejk sestřelí Teplice, toho jsem se přesně obával.

Reagovat
Firkraag

Sejk, hráč jak Bejk + random koment o ženskym fotbalu LOOOOOOOOOOL

Reagovat
monty25

Reagovat
Firkraag

tak se snažte kurva, ja chci jablonec do druhy ligy...jim slib nějaký ty tvoje štětky jako Berlusconi

Reagovat
monty25

Jablonec nespadne, ten má v pohodě na střed tabulky. Ale o Teplice se začínám hodně bát.

Reagovat
Firkraag

Upřímně liga je tak vyrovnana, ze spadnout muze temer kdokoliv (akorat teda musi to byt primo, protoze si myslim, ze kazdy ligista by měl baráž zvládnout.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Firkraag

Reagovat
monty25

Ondrasch už sem nechodí?

Reagovat
PavlíčeQ

vubec netusim

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaal Peter

Reagovat
Coutinho10

Zafeiris is the new Nico

Reagovat
Greny

Někdo zde minulý týden psal že návštěva na Slovácku s Plzní nic moc...

No dneska teda v Edenu taky žádná slava

Reagovat
Firkraag

Hrozná zima

Reagovat
Martin9719

Řekl bych že dobrý teda na to počasí.

Reagovat
kecipep

to psal Spartan serwin či jak, přičemž minuly tyden na Spartě 10 tisic lidi

Reagovat
ACSeRw!n

myslis tech 15500 ?

Reagovat
monty25

No, aspoň už je v Jablonci na ten fotbal vidět...

Reagovat
Firkraag

Není to lepší raději nevidět ?

Reagovat
monty25

Tak v závějích by Teplice asi nemohly vyrovnat...

Reagovat
monty25

Jsem to zakřiknul, už je tam zase mordor.

Reagovat
monty25

A už to přerušili...

Reagovat
srandamač

Tam se to mění co 5 minut.

Reagovat
monty25

Teď to odhrabávají, aby byly vidět lajny...

https://twitter.com/monty025/status/1629853998663585795

Reagovat
monty25
Reagovat
srandamač

Jinak jak mi kvalita streamu na Fortuně nevadí tak teď vím akorát na které půlce je zhruba míč

Reagovat
monty25

Taky si říkám, že ten žlutej míč je blbě vidět. Oranžový už asi nevedou...

Reagovat
JackBlack

Zatim luxusní střely

Reagovat
PhilipS

Ogbu je nehratelnej. Nechápu, že se povedlo přivést takovýho hráče do český ligy. Ten dlouho ve Slavii nezůstane

Reagovat
Remt

No po minulým zápase dostával od novinářů kartáč jak sviňa teda

Reagovat
PhilipS

To nic neznamená. Já ten zápas viděl a na první zápas, hrál dobře.

Reagovat
RuneSKS

Temi novinari myslis Vacína?

Reagovat
Mass

Dostávat kartáč po prvnim zápase, ok.

Reagovat
meno

Jenom od Vacka a ten tomu nerozumí

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Reagovat
Stannis Baratheon

Od jenoho člověka. A ten se v kopané, jak je známo, absolutně nevyzná.

Reagovat
monty25

Tak po tom přerušení jsou Teplice ještě marnější než předtím...

Reagovat
Pablos

csaplár

Reagovat
monty25

To je jediná naděje.

Reagovat
ACSeRw!n

Teclinho

Reagovat
Greny

Tecl kvalitní brejk

Reagovat
Remt

Já se z něj poseru, co to mělo bejt

Jinak Zafeiris má ty centry fakt v noze, to je fakt kvalita

Reagovat
PhilipS

Tecl okamžitě dolů. Schranz a Hronek taky na hovno. Nechápu, že Trpiš místo jednoho z týhle trojce, nedá minuty Juráskovi.

Zafeiris, to samý co Ogbu. Ve Slavii dlouho nezůstane. Naprosto snový přestupy.

Reagovat
Byleth

Reagovat
Pablos

Jurásek, nejkvalitnější český hráč ve Slavii a on ho nehraje

Reagovat
Mass

I když je Matěj Jurásek určitě velmi talentovaný mladý hráč, nemyslim si že by byl zatím kvalitnější než Holeš, Ševčík, Provod nebo druhý Jurásek David.

Reagovat
Pablos

Holeš na toho jsem zapomněl no David Jurásek je průměrák (zatím), Provod po zranění je špatnej, Ševčík krom jednoho zápasu na Chelsea a občasné chycení formy je špatnej. Jasný nečekám souhlasné pochopení, ale tak to vidím já. I když spíš počítám s tím, když bude hrát pravidelně a bude se rozvíjet....takhle mi to příjde, že vždycky ten kluk musí přesvědčit jak je jinde, aby zase příště seděl.

Reagovat
Mass

Já sem zase zapomněl na Lingra.

Reagovat
Pablos

Ale jo, já vlastně taky

Reagovat
Mass

Van Buren a Jurečka tak v 60 minutě.

Reagovat
meno

Co je teď naše nejlepší sestava?

Reagovat
Pablos

Tecl-Tec,l Tecl, Tecl, Tecl - Tecl, Tecl, Tecl, Tecl - Tecl, Tecl

Reagovat
Rothbard

Není ta sestava málo ofenzivní?

Reagovat
Mass

Moje sestava

Kolář- Pech, Ousou, Ogbu, D.Jurásek-Holeš, Oscar- M.Jurásek, Lingr-Olayinka- Van Buren

Reagovat
Rothbard

Myslíte, že se Sejkovi podaří skórovat i večer?

Reagovat
Stannis Baratheon

Zeptej se Monťáka. Ten je bude pozorovat...

Reagovat
monty25

Já je pozoruju jenom na IG.

Reagovat
monty25

Tak Pardubice už mají v live tabulce stejně bodů jako Teplice...

Reagovat
monty25

Tak už zase ne.

Reagovat
Stannis Baratheon

Uzzase jo.

Reagovat
monty25

Reagovat
Pablos

V Olomouci v 59.min divočina koukám

Reagovat
Pablos

aha tak pardón... na onlajnech to vypadalo chvíli tak, že v jedné minutě padli obě branky

Reagovat
Pablos

Ale dobrá 4minutovka tam je

Reagovat
monty25

Sejk už 1+1. V jiném zápase bych mu to přál...

Reagovat
ratusek

Janošek

A to našemu vedení nebyl dost dobrej to byl zločin si ho nechat odejít

Reagovat
monty25

Tak to teda nevím, jestli byla penalta...

Reagovat
Coutinho10

yes, Olie a Holeš taky suprově

Reagovat
Mass

Vždyť ten gól byl 95% Holeš lol

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
KingMaster13

Holeš naprosto fantasticky

Reagovat
Coutinho10

možná to vyznělo víc pro Olieho, souhlas j Holeš velký podíl

Reagovat
PhilipS

To je k vzteku, že Slavie nedostane za Olayinku ani korunu

Reagovat
Pablos

navíc když stál jenom přes sto mega

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak ještě že jsme z toho nic neměli. Třeba přes dto zápasů do kterých v našem dresu nastoupil a góly které dal.

Reagovat
Pablos

Co to mění na tom, že je škoda, že jde zadarmo ?

Reagovat
Mass

Za mě je spíš dobře, že se Slavia drží nějakýho platovýho stropu. Pokud chtěl Olie víc než je limit, tak se prostě nedá nic dělat. Mohl být i Deli zpátky zadarmo, ale za 3M Kč měsíčně.

Reagovat
Pablos

To ano, ale zase těch zbytečných platů okolo je taky asi až moc... těch hráčů pod smlouvou je fakt hodně.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek ty dluhy se nedivím že utekl do Karibiku

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Čelůstkovi dluží pomalu 10 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Týpek na fb dával rozhodnutí soudu o Hlouškovi

Reagovat
PhilipS

vcd?

Reagovat
Martin10

Soudní exekutor JUDr. Jana Jarková, Exekutorského úřadu ve Zlíně, se sídlem Zlín, 2. května

2384, pověřený k provedení exekuce pověřením vydaným Okresním soudem v Semilech dne

16.12.2020, č.j. 7 EXE 1697/2020-12, na základě vykonatelného exekučního titulu - notářského

zápisu, který vydala Mgr. Lucie Kernerová, notářka, dne 05.08.2020 pod č.j. NZ 128/2020, ve

věci oprávněného: Ondřej Čelůstka, bytem Skalička č.p. 193, Skalička, dat. nar.: 18.06.1989,

práv. zast. Mgr. Jiřím Ostravským, advokátem, se sídlem Lešetín VI č.p. 671, Zlín, PSČ: 760 01,

IČ: 66248299, proti povinnému: Adam Hloušek, bytem Na Vinici č.p. 775, Semily, dat. nar.:

20.12.1988

Reagovat
John Obi Mikel

Už chápu to Vrbovo. "Někdo ho hledá a já to nejsem."

Reagovat
smazaný uživatel

je na něj insolvenční návrh s částkou přes 21 milionů Kč, dluží např. Čelůstkovi, Necidovi, Smolovi

Reagovat
Bakary3

Co ten dement udělal?

Reagovat
monty25

Sejk 2+1, jsem si ho mohl dát aspoň do Fantasy...

Reagovat
PhilipS

Někdy mě fascinuje, že se lidi jako Brandner uživí fotbalem.

Reagovat
Nuno čomes

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Postava z komisaře Rexe.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
mario23

Hapal do toho slušně říznul do tý sestavy, to jsem na to zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Bitri

Reagovat
bobis21

Chápu z toho jak je napsaná sestava že snad i 3-4-3?

Reagovat
mario23

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mario23

Jablonec bych poslal do druhý ligy, dokud nebudou mít umělku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych je poslal do druhý ligy i bez umělky

Reagovat
$dolar$

Lastuvka

Reagovat
Kepy_FCB

Laštůvko zjebej se jako jebeš spoluhráče

Reagovat
mario23

Baník naprostá bída a to jsem na ně vsadil. Laštůvka hroznej kiks.

Reagovat
JarousFCB

To já teda zkusil Hradec alespoň za kilčo. Ten kurz byl úlet.

Reagovat
mario23

Udělal si dobře. Kolik byl kurz ? Kolem 6ti? Já byl naivní a říkal jsem si, že Baník už zabere a navíc když Hapal obměnil sestavu.

Reagovat
JarousFCB

Ja sázel až před zápasem, kdy byl 4,4... Ale dříve jsem zahlédl i přes 5

Reagovat
oli9

Já jsem řekl že na Baník už nikdy a ve pal sem to tam spolu se Celticem, United a Spurs.. Banicek totálně nejmenší kurz z nich tak pro příště už vůbec nikdy, dobře mi tak

Reagovat
ratusek

Tys nás moc nesledoval že? Vsadit na nás, navíc proti Hradci

Reagovat
oli9

Sledoval. Věděl jsem že hrajete hovno, ale Hradec 4 zápasy bez vítězství. Baník doma. Řekl jsem si, že tohle už prostě musí být za 3 body..

Reagovat
ratusek

Vsaď na nás v Pardubicích

Reagovat
oli9

Baník už letos na tiket nepatří !

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kepy_FCB

Co to je za grafiku při těch rozích??

Reagovat
Kepy_FCB

Už jsem myslel že to ten Smrž ragbysticky dostane a za brankovou čáru...

Reagovat
czechfant

Jsem nevěřil, že je v lize horší tým. To je ten Baník furt tak špatnej, nebo se mám bát velkýho nástupu do druhýho poločasu?

Reagovat
Kepy_FCB

No hnus ten tým je úplně ztracený, už se nedivím že nedají gól ze hry ani týmu z MSFL

Reagovat
Greny

Laštůvka má dneska vsazenou dvojku za barak ne?

Reagovat
mario23

Tak bude končit, prašule se hodí a jestli to dal za mega, tak má vystaráno.

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball

Reagovat
Kepy_FCB

Hapal pal

Reagovat
JarousFCB

...a zavolat strýčka Boba. Beztak měl v posledních letech zdaleka nejlepší výsledky.

Reagovat
smetos

Smetana z5.

Reagovat
Kepy_FCB

Jsem pro, jediný uměl z té party nekopů něco dostat.

Reagovat
Greny

Baník má asi větší problém než si tam mysleli a je úplně jedno, kdo tam trénuje...

Jsem zvědav co s tím přes letní pauzu udělají

Reagovat
STR

Podle jmen horní polovina tabulky ale ta hra je strašná.

Reagovat
Greny

A teď koukám na jejich los.. a teda nechtěl bych být v kůži Hapala

Reagovat
Kepy_FCB

Pokud se povede v závěru jara pár zápasů jako na podzim tak opět nic. A budou zase čumět jak piče

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Víme přesně jaký máme. Proto můžu už několik let jen opakovat pokaždé ten samý komentář. Koncepce 0.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-549415/?forum=1#post13249375

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši ostravský, co když to nebylo o trenérovi

Reagovat
bobis21

Ono je to spíš o tom, že každý druhý čtvrtek měníme trenéra. Za >30 let tu déle než 2 roky vydrželi 2 (a to jeden z nich velmi těsně).

Reagovat
ratusek

Na jednu stranu souhlas. Ale na druhou ti trenéři si ten vyhazov zasloužili. Vždyt např v Liberci už Kozla taky chtějí pryč místní fans. A Vrba vypadá, že Zlín zvedl. Ale kdo ví. Je to těžké a najít toho správného trenéra se nám nedaří

Reagovat
bobis21

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-549415/?forum=1#post13249375

Napsal bych na to i dnes úplně to samé. Já prostě na to "specifické prostředí" nevěřím a kdyby se to vedlo jako jakákoliv jiná firma, myslím že by to dopadlo lépe.

Reagovat
ratusek

No ale Pablos to píše přesně. Když tam nevidíš nějaký směr a hlavně se ty výsledky a hra nezlepšují, ale spíše zhoršují, tak přece si toho manažera nenecháš ani ve firmě.

Reagovat
bobis21

Ne, opravdu manažera ve firmě nevyhodíš na základě výsledků z jednoho nebo dvou měsíců. To je přesně ten problém - špatný měsíc? Vyhazov. Pak je jasné že všichni trenéři u nás nakonec hrají stejnou taktiku a stejnou sestavu, protože jakmile něco jiného vyzkoušíš, hned letíš. Tak zase za rok, kde budeme znovu řešit úplně ten samý problém, protože se teď zase nepoučíme, stejně jako minule, předminule, před tím, ...

Reagovat
ratusek

Vyhodili jsme trenéra po měsíci? Nevyhodili. A když něco nefunguje a není vůbec patrné známka zlepšení, tak nemá smysl v tom setrvávat. Navíc stojím si za tím, že ani jeeen trenér u nás neměl zůstat déle než kdy byl odvolán. Možná Vrba mohl, ale to už je ted jedno

Reagovat
bobis21

Žádný z trenérů zdaleka čas nedostal. A všichni byli vyhozeni po špatné formě během přibližně jednoho měsíce.

Ne, v normální firmě by nikdo z nich určitě neletěl. Ale my si zase budeme hrát na specifické fotbalové prostředí a vyhazovat trenéry jako na běžícím páse a pak se divit, že se nikam neposouváme se změnou vedení každou chvíli. Dokud tohle budeme dělat, žádný posun nikdy ani nensatane. Už teď vím, že za rok budu moct kopírovat znovu úplně stejný komentář, protože nevidím ani náznak změny přístupu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele