FORTUNA:LIGA - preview 2. kola: Slavia cestuje na jih Čech

29.07.2023, 08:13, aktualizováno 30.07.2023, 08:42
Previews

Slavia loni doplatila na výkony ve venkovních zápasech, letos pravidelné ztráty opakovat nechce a tři body si hodlá přivézt už z výletu do Českých Budějovic. Co napravovat má Plzeň, Západočeši čekají nejen na první výhru, ale i na první gól.

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec

neděle 15:00

Mladá Boleslav i Liberec zdolaly před týdnem své soupeře totožným výsledkem. Středočeši přemohl 3:1 Jablonec a stejně dopadl duel Slovanu s ostravským Baníkem. Připíše si jeden z celků do ligové tabulky další tři body?

Povedenou premiéru na prvoligové scéně v roli hlavního kouče má za sebou Marek Kulič. Ten uplynulou neděli přihlížel tomu, jak Boleslavští i díky parádní ráně krajního obránce Dominika Kostky porazili hráče Jablonce. Po týdnu se Středočeši opět představí na vlastním stadionu a opět proti mužstvu z podhůří Jizerských hor. Proti Liberci už může Kulič počítat s ukrajinským zadákem Mykolou Jarošem, jehož přestup ze slovenského Šamorína se podařilo dokončit v průběhu pracovního týdne.

Také ve druhém kole by Boleslav pochopitelně ráda uspěla. "Všichni víme, že v domácím prostředí se dvakrát po sobě velmi těžko vyhrává, ovšem po výhře nad Jabloncem chceme i proti Liberci zvítězit. Víme, že nás čeká nepříjemný, dobře organizovaný a trenérem Kozlem velmi dobře vedený tým. Očekávám taktický a opatrný duel, v němž se bude vyčkávat na soupeřovu chybu, která by se dala fatálně potrestat," řekl Kulič.

Liberec podal ve svém prvním utkání v ligové sezóně dost možná ještě lepší výkon než Středočeši. Slovan si vyloženě pohrával s chatrnou obranou Baníku a po závěrečném hvizdu jej mohlo mrzet jen to, že chybujícím Slezanům nevsítil víc než tři branky. I tak si svěřenci lodivoda Luboše Kozla ověřili, že v dalším průběhu ročníku mají na čem stavět.

Demonstrují Severočeši svou sílu také v Boleslavi? "Řekl bych, že se jedná o velice zkušeného soupeře, ať už v defenzivě či v záloze, kde mají Marka Matějovského. Navíc v útoku je velice nebezpečné trio Jawo, Júsuf a Kušej. Jsou to velice pohybliví, důrazní a nebezpeční hráči,"uvedl na adresu Středočechů Kozlův asistent Josef Petřík.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Sakala, Matějovský - Kušej, Mareček, Jawo - Júsuf

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Purzitidis, Chaluš, Plechatý - Mikula, Doumbia, Červ, Fukala - Frýdek - Tupta, Kulenović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.83 - 4.19

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice

neděle 15:00

V Pardubicích ještě neslaný výkon Bohemians stačil, v norském Bodö už ale "Klokani" narazili. Po porážce v 2. předkole Evropské konferenční ligy se Vršovičtí vrací zpět do Prahy. V hlavním městě pohostí Teplice, které si na úvod ligové sezóny překvapivě vyšláply na Plzeň.

Již v prvním zápase tuzemské nejvyšší soutěže měla Bohemka namále. Pardubice si za předvedený výkon ve vzájemném klání zasloužily minimálně bod za remízu, jediný gól ovšem vstřelili "Klokani". Ve čtvrtek už nicméně Vršovičtí tolik štěstí neměli. Norské Bodö/Glimt je přehrálo rozdílem třídy a po výsledku 3:0 má tým ze severu Evropy mnohem lepší výchozí pozici do odvety, která se odehraje příští týden na pražské Letné.

Bohemians věří, že Bodö ještě alespoň trochu znepříjemní cestu do 3. předkola evropské soutěže. Ještě předtím by však Pražané rádi zvládli ligový souboj s Teplicemi. "Víme, že výkon v Pardubicích měl k dokonalosti daleko. Byli jsme hodně nepřesní, chyběla nám větší kvalita dopředu, kterou máme. Musíme se také poučit z utkání s Bodö a rychle se přeorientovat na Teplice," uvědomuje si trenér Vršovických Jaroslav Veselý.

Teplice mají v novém ročníku za sebou jeden zápas, jehož výsledek hráče i fanoušky severočeského klubu velmi potěšil. "Skláři" si totiž na domácích Stínadlech poradili s favorizovanou Plzní. Mužstvo kouče Zdenka Frťaly si tak na samém začátku několikaměsíční poutě za vysněnou záchranou připsalo do tabulky nečekané, avšak o to cennější tři body.

Po třetím nejlepším mužstvu uplynulé sezóny změří Severočeši síly s čtvrtým nejlepším týmem. "Na začátku soutěže to vnímám vždy tak, že čím těžší soupeři, tím lepší pro nás. Plzeň se neporáží každý den a teď nás čeká další nadstandardní tým. Takovými zápasy naši kluci rostou a sami si dokazují, že mohou hrát i s nejlepšími ligovými celky. Budeme opět spoléhat na týmový výkon, organizaci hry a zdravou agresivitu," vzkázal Frťala.

Teplice dorazí do Vršovic v plné síle, naopak Bohemians musí počítat s několika absencemi. Zranění nepustí do hry obránce Jana Shejbala s Janem Vondrou a středopolaře Ondřeje Petráka. Po výletě do Norska navíc bude chybět Jan Matoušek a otazník visí nad Adamem Jánošem.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jindřišek, Beran, Kovařík - Kozák, Puškáč, Prekop

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Radosta, Jukl, Mareček, Urbanec - Trubač - Gning, Fila

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.18 - 5.97

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha

neděle 15:00

Už dvakrát po sobě nedokázali hráči Slavie uspět v Českých Budějovicích, což by rádi změnili ve druhém kole nového ročníku. Do zápasu navíc jdou posilněni o cenné vítězství, zatímco soupeř schytal debakl.

Dynamu se utkání v Uherském Hradišti před týdnem vůbec nepovedlo. Už o poločase prohrávalo po gólech Havlíka s Kimem, a ačkoliv Hora po pauze proměnil penaltu, Valenta s Mihálikem dalšími slepenými góly pečetili domácí vítězství. Jihočeši tak navázali na nepovedenou přípravu, ve které zdolali jen Strakonice z krajského přeboru a nedokázali vyzrát ani na druholigové, ani na maďarské soupeře.

To sešívaní zvládli obojí - jak přípravu, tak úvodní kolo. Po úspěších s těžkými soupeři jako Raków, Maccabi Haifa či QPR porazili Hradec Králové 2:0, když se prosadili van Buren a Chytil. Vítězství to bylo o to cennější, že předtím třikrát po sobě proti Votrokům nevyhráli.

"Samozřejmě člověk hodně kouká nejen na poslední zápasy soupeře, ale i na poslední (prohraný) vzájemný duel. Máme to v hlavě, ale věřím v úplně jiné utkání. Víme, že náš výkon měl rezervy. Doufám, že v neděli naše šance využijeme a zvítězíme. Budějovice v úvodním kole prohrály 1:4 na Slovácku, výsledek vypadá jednoznačně, ale průběh zápasu byl jiný, vyrovnanější. Slovácko bylo produktivní, potrestalo chyby, které Budějovice udělaly. Herní projev ale měli hosté dobrý, byli silní na balonu i v kombinaci," upozorňuje trenér červenobílých Jindřich Trpišovský.

Zatímco v Edenu si Slavia s Budějovicemi většinou poradila snadno poradila, poslední dva venkovní zápasy tak úspěšné nebyly. Před dvěma lety na Střeleckém ostrově horko těžko dotahovala dvoubrankovou ztrátu, v březnu ji skolil jediný gól Adedirana.

Domácí pro utkání nemohou počítat se zraněnými Janáčkem, Sladkým a Zajícem, hostům nepomohou ze zdravotních důvodů Pech se Sinyanem a nejspíše ani Tecl a Wallem.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Broukal, Havel, Králik - Čmelík, Čermák, J. Hora, Osmančík - Suchan, Hellebrand - Ondrášek

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Vlček, Ogbu, Holeš - Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz - Van Buren, Provod - Jurečka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.90 - 6.30 - 1.26

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové

neděle 18:00

Hned ve druhém kole nové sezony se navrátilec na plzeňskou lavičku Miroslav Koubek střetne s týmem, kde ještě na jaře působil. Jeho Plzeň přitom potřebuje s Hradcem Králové nutně zabrat.

První dva ostré zápasy tohoto ročníku se jí totiž nepovedly. Nedala ani jeden gól a po porážce v Teplicích, kde ji skolil z penalty Trubač, si doma připsala jen bezbrankovou remízu s kosovskou Dritou. Tím si výrazně zkomplikovala cestu do základní skupiny Konferenční ligy, šanci na reparát přitom bude mít ve čtvrteční odvetě.

"Určitě ze vstupu do sezony nejásáme. V Teplicích jsme šance neměli a byli jsme absolutně bezzubí. Proti Dritě to mělo úplně jiné parametry, šance jsme si vytvářeli. Nezbývá než pracovat a ono se to protrhne. Musíme se zamyslet nad sestavou směrem k Hradci a jeho způsobu hry. Na Hradec se těším jako na každé ligové utkání, to je naše práce," říká trenér Koubek.

S Východočechy se los na začátku sezony vůbec nepáral a schytali hned dva z těch nejtěžších výjezdů. Na Slavii po zásazích van Burena a Chytila prohráli 2:0, teď je čeká další silný soupeř v podobě Plzně.

Mají ale na co navazovat, na konci ledna totiž Štruncovy sady dobyli, když po Chorého trefě otočili Smrž s Pudhorockým. Zvítězit se jim povedlo i před dvěma lety na domácí půdě, od návratu Votroků do nejvyšší soutěže je tak bilance poměrně vyrovnaná.

"Viktorka se trošku předělala systémově, hledá svou novou tvář, takovou rychlejší, dravější. To, že nedali gól, pro nás není žádná berlička. Šancí měli spoustu a určitě góly začnou dávat. Mají spoustu kvalitních ofenzivních hráčů. Ty ani nebudu jmenovat, protože bychom tady byli dlouho. Viktorka sílu má, zvlášť v domácím prostředí," upozorňuje Stanislav Hejkal, asistent trenéra Webera. Nového lodivoda Hradce Králové přitom čeká jubilejní dvoustý zápas v nejvyšší soutěži, předtím působil v Bohemians, Mladé Boleslavi, Českých Budějovicích a dvakrát v Karviné.

Viktoriáni se v prvním domácím ligovém zápase tohoto ročníku obejdou bez zdravotně indisponovaných Čiháka, Havla a Pernicy, na straně hostí nepustí zranění do hry Harazima se Smržem.

Utkání ve Štruncových sadech se startem v nedělních 18 hodin zakončí druhé kolo nejvyšší soutěže, dozorovat na něj bude sudí Jan Machálek.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Hejda, Dweh, Sýkora - Bucha, Kalvach - Vydra, Vlkanova, Mosquera - Chorý

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Heidenreich, Čech - Gabriel, Kodeš, Kučera, Horák - Pilař, Krejčí - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.38 - 7.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - MFK Karviná

sobota 15:00

Zatímco nováček ligy z Karviné v potenciálně záchranářském souboji smetl Zlín, olomoucká Sigma na úvod sezony odešla bez bodu. Ve vzájemném střetu se pokusí Slezany usadit zpět na zem a nabrat potřebný směr do horních pater tabulky.

Hanáci za sebou mají výsledkově povedenou přípravu, v níž byli stoprocentní a šestkrát dokázali zvítězit. Avšak s mistrem z Letné se v prvním kole trápili a po dvou zásazích Haraslína odcházeli bez bodu.

Zato Slezané přátelské zápasy tak povedené neměli, nicméně při ostrém startu navázali na výkony z předchozí, druholigové sezony a se Zlínem učinili rychlý proces. Už během první půle se prosadili Mikuš a dvě posily v podobě Budínského se Svozilem, po pauze zareagoval na Tkáčův gól Bartl.

Co ovšem hovoří v neprospěch Karviné je fakt, že při svém prvním působení v nejvyšší soutěži nedokázali na Olomouc ani jednou vyzrát, přitom na to měla jedenáct pokusů. Posledních pět střetů navíc skončilo porážkami s celkově pouze třemi vstřelenými brankami.

Domácí mužstvo se v zápase musí obejít bez zraněných Pokorného s Růskem, na straně nováčka se ze stejného důvodu nepředstaví Soukeník se Zedníčkem. K tomu navíc visí otazník i nad startem Ciupy.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Olomouc vyhraje, ale dostane gól
Lukáš Juliš vstřelí branku
Olomouc se prosadí v obou poločasech

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Navrátil, Ventúra, Breite, Pospíšil, Sláma - Juliš, Vodháněl

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Čurma, Krčík, Svozil, Mikuš - Boháč, Budínský - Memič, Bartl, Papelelé - Ezeh

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.47 - 6.88

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Jablonec

sobota 15:00

Jak Pardubicím, tak Jablonci nevyšlo úvodní kolo nové sezony podle představ. Šanci na zlepšení přitom oba mají ve vzájemném zápase. Východočeši se znovu představí na domácí půdě, zatímco jejich soupeř na svou letošní premiéru na Střelnici z důvodu rekonstrukce stále čeká.

Pardubičtí se v minulé sezoně ocitli na velmi tenkém ledě a vyhlídky nepůsobí zrovna nejpříznivěji ani v té probíhající. Dokladem toho budiž úvodní kolo s Bohemians, kdy už v úvodu inkasovali od Hůlky a následně celý zápas marně dobývali bránu Klokanů.

Severočeši do nového ročníku vstoupili s novým trenérem, Radoslav Látal si ovšem v Mladé Boleslavi nepřipsal povedený start. Po hodině hry bylo po gólech Kušeje, Kostky a Jawa prakticky hotovo, Alegueho zásah už se dá považovat spíše za čestný.

Na stranu druhou může Kováčovu družinu uklidňovat, že proti nadcházejícímu soupeři nemá v poslední době vůbec špatnou bilanci. Uspěla třikrát z předchozích čtyř zápasů, pokaždé navíc bez inkasované branky. V květnu v domácím utkání získala jistotu účasti minimálně v baráži, když zásahy Sychry a Černého zvítězila 2:0.

Po svém zkratu proti Bohemians krátce po příchodu na hřiště nebude domácím k dispozici potrestaný Matoušek, zdravotní potíže do hry nepustí Lupače, Mareše a Solila. Na straně druhé trápí zranění Štěpánka, v ohrožení je i start Jovoviće.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Pardubice vyhrají s čistým kontem
Padne méně než 2.5 gólu
Pardubice vstřelí 1. branku

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Surzyn, Halinský, Donát, Helešic - Icha - Patrák, Hlavatý, Tischler, Pikul - Krobot

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tekijaški, Martinec, Hurtado - Slávik, Považanec, Kratochvíl, Alégué - Chamosta, Polidar - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.71 - 2.70

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Zlín - Sparta Praha

sobota 15:00

Po úspěšném startu proti Olomouci chce Sparta ukořistit další tři body. Za úlovkem se opět vydá na Letnou, tentokrát však na tu zlínskou. Tamní "Ševci" patří alespoň papírově mezi nejslabší mančafty soutěže, což v úvodním kole jen potvrdili.

Před týdnem zaplnili natěšení příznivci Sparty její domovský stadion téměř do posledního místa. A po závěrečném hvizdu opouštěli ochozy s úsměvem na tváří. Družstvo trenéra Briana Priskeho totiž po dvou přesných zásazích slovenského křídelníka Lukáše Haraslína zdolalo olomouckou Sigmu. Během pracovního týdne pak fanoušky Letenských zastihla další radostná zpráva. Jejich oblíbený klub vyřešil dosud nejasnou situaci mezi třemi tyčemi a z nizozemského Alkmaaru přivedl dánského brankáře Petera Vindahla Jensena.

Svou premiéru si zahraniční posila může odbýt již v sobotu nedaleko pravého břehu řeky Dřevnice. "Myslím, že Zlín nebude v presinku tak aktivní jako Olomouc, ale o to víc bude agresivnější v soubojích. Dobýt jejich hluboký blok bude nelehké, ale věřím, že to zvládneme," přemítal o obrázku sobotního mače Priskeho asistent Luboš Loučka.

Opatrný až bázlivý projev lze nicméně od domácích skutečně očekávat. "Ševci" aktuálně nemají sebevědomí na rozdávání a těžko se proti obhájci mistrovského titulu bezhlavě pustí do otevřené partie. Zvlášť poté, co před týdnem inkasovali hned čtyřikrát od ligového nováčka z Karviné. Právě Slezané mají být podle prognóz jedním ze soupeřů Zlína v boji o udržení v nejvyšší soutěži. Momentálně ale Moravané bojují spíš sami se sebou.

Ukáže Zlín, že na nezdar v Karviné již zapomenul a potrápí Spartu? "Bude plný dům, přijde spousta diváků. Můžeme být rádi, že hrajeme proti takovému soupeři. Sami víme, jak to bylo minulou sezónu, že jsme málem sestoupili. Měli bychom si vážit, že ve Zlíně hrajeme ligu. Musíme všem ukázat, že na to máme," prohlásil srbský křídelník ve službách Zlína Vukadin Vukadinović.

Zatímco celý kádr Moravanů - včetně nové posily 24letého stopera Jakuba Černína z Líšně - by měl být pro sobotní špíl připraven, na straně Pražanů není jisté, zda bude zcela fit záložník Adam Karabec.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Sparta zvítězí v handicapu -1.5
Jan Kuchta vstřelí gól
Sparta vstřelí gól v obou poločasech

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kolář, Didiba, Simerský - Cedidla, Tkáč, Janetzký, Slončík, Čelůstka - Žák, Fantiš

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Mejdr, Kairinen, Sadílek, Zelený - Birmančević, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.21 - 5.40 - 1.33

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko

sobota 18:00

Co látat má Baník po prvním kole ligového ročníku. V Liberci jeho defenziva připomínala ementál a porážka 1:3 byla pro Ostravany ještě milosrdným výsledkem. Doma se Slezané budou chtít zlepšit, avšak proti Slovácku, které si před týdnem s chutí zastřílelo, nedostanou nic zadarmo.

Po vcelku vyvedené přípravě schytali fanoušci Baníku nepříjemnou facku. Utkání proti libereckému Slovanu ukázalo, že kouč Pavel Hapal má ještě na čem pracovat. Rozestavení se třemi stopery nepůsobilo pevně ani náhodou. Dopředu toho Ostravané pod Ještědem taktéž moc nevymysleli a ze severu Čech se zcela zaslouženě vraceli s prázdnou.

Nepovedený vstup do sezony vybízí ke změnám v sestavě. Odhodlají se k nim Slezané? "Tenhle týden byl dost těžký po tom špatném zápase v Liberci. Snažili jsme se ale co nejlépe připravit a věřím, že jsme i dobře nachystáni a že ten zápas bude úplně jiný než v Liberci. Slovácko je velice nepříjemný soupeř, spoustu roků jsou pohromadě, to mužstvo je zkušené. Došlo tam v létě k minimu změn. Čeká nás těžký soupeř, který atakoval pohárové příčky," uvedl Hapal na předzápasové tiskové konferenci.

Slovácko si na rozdíl od Baníku vedlo v úvodním kole úspěšně. Moravané potrestali chyby Českých Budějovic a po pohodlné výhře 4:1 si do tabulky připsali tři body. Uherskohradišťští zvládli duel navzdory absenci trenéra Martina Svědíka. Zda bude stratég fit pro utkání v Ostravě, není zatím jasné.

Také ve Slezsku by Moravané rádi uspěli. "Prohru Baníku v Liberci, kde dostal tři góly, jsem nečekal. Doma to budou chtít napravit, jenže náš cíl se nemění. Chceme v Ostravě vyhrát a potvrdit skvělý start do ligy. Uděláme všechno proto, abychom měli po dvou zápasech šest bodů. Na zápas se těším, bývá tam skvělá atmosféra, do Ostravy jezdí i hodně našich fanoušků, takže to určitě bude mít skvělý náboj," prohlásil forvard Slovácka Filip Vecheta.

Celek z Uherského Hradiště dlouhodobě postrádá zraněné obránce Tomáše Břečku a záložníka Michala Kohúta. Na marodce Baníku figurují defenzivní univerzál Ladislav Takács, levý bek Jiří Fleišman, středopolař Robert Mišković a útočník Jiří Klíma. Nejistý je navíc start stopera Enea Bitriho. Před úvodním výkopem se fanoušci domácích rozloučí s brankářem Janem Laštůvkou, jenž v klubu po uplynulé sezóně skončil.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza a oba týmy vstřelí gól
Ostrava bude zahrávat 1. roh
V zápase padnou 2-4 branky

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Lischka, Pojezný - Juroška, Boula, Šín, Kpozo - Ewerton - Kubala, Tanko

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Sinjavskij - Havlík, Trávník - Petržela, Kim, Holzer - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.42 - 2.97

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
MFK Karviná
1
1
0
0
4 : 1
3
1. FC Slovácko
1
1
0
0
4 : 1
3
3
Slovan Liberec
1
1
0
0
3 : 1
3
FK Mladá Boleslav
1
1
0
0
3 : 1
3
5
Slavia Praha
1
1
0
0
2 : 0
3
Sparta Praha
1
1
0
0
2 : 0
3
7
Bohemians Praha 1905
1
1
0
0
1 : 0
3
FK Teplice
1
1
0
0
1 : 0
3
9
Viktoria Plzeň
1
0
0
1
0 : 1
0
FK Pardubice
1
0
0
1
0 : 1
0
11
FK Jablonec
1
0
0
1
1 : 3
0
Baník Ostrava
1
0
0
1
1 : 3
0
13
FC Hradec Králové
1
0
0
1
0 : 2
0
Sigma Olomouc
1
0
0
1
0 : 2
0
15
Dynamo České Budějovice
1
0
0
1
1 : 4
0
FC Zlín
1
0
0
1
1 : 4
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (676)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele