FORTUNA:LIGA - preview 2. kola: Slavia cestuje na jih Čech

29.07.2023, 08:13, aktualizováno 30.07.2023, 08:42
Previews
Doosan Arena (© FC Viktoria Plzeň)

Slavia loni doplatila na výkony ve venkovních zápasech, letos pravidelné ztráty opakovat nechce a tři body si hodlá přivézt už z výletu do Českých Budějovic. Co napravovat má Plzeň, Západočeši čekají nejen na první výhru, ale i na první gól.

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec

neděle 15:00

Mladá Boleslav i Liberec zdolaly před týdnem své soupeře totožným výsledkem. Středočeši přemohl 3:1 Jablonec a stejně dopadl duel Slovanu s ostravským Baníkem. Připíše si jeden z celků do ligové tabulky další tři body?

Povedenou premiéru na prvoligové scéně v roli hlavního kouče má za sebou Marek Kulič. Ten uplynulou neděli přihlížel tomu, jak Boleslavští i díky parádní ráně krajního obránce Dominika Kostky porazili hráče Jablonce. Po týdnu se Středočeši opět představí na vlastním stadionu a opět proti mužstvu z podhůří Jizerských hor. Proti Liberci už může Kulič počítat s ukrajinským zadákem Mykolou Jarošem, jehož přestup ze slovenského Šamorína se podařilo dokončit v průběhu pracovního týdne.

Také ve druhém kole by Boleslav pochopitelně ráda uspěla. "Všichni víme, že v domácím prostředí se dvakrát po sobě velmi těžko vyhrává, ovšem po výhře nad Jabloncem chceme i proti Liberci zvítězit. Víme, že nás čeká nepříjemný, dobře organizovaný a trenérem Kozlem velmi dobře vedený tým. Očekávám taktický a opatrný duel, v němž se bude vyčkávat na soupeřovu chybu, která by se dala fatálně potrestat," řekl Kulič.

Liberec podal ve svém prvním utkání v ligové sezóně dost možná ještě lepší výkon než Středočeši. Slovan si vyloženě pohrával s chatrnou obranou Baníku a po závěrečném hvizdu jej mohlo mrzet jen to, že chybujícím Slezanům nevsítil víc než tři branky. I tak si svěřenci lodivoda Luboše Kozla ověřili, že v dalším průběhu ročníku mají na čem stavět.

Demonstrují Severočeši svou sílu také v Boleslavi? "Řekl bych, že se jedná o velice zkušeného soupeře, ať už v defenzivě či v záloze, kde mají Marka Matějovského. Navíc v útoku je velice nebezpečné trio Jawo, Júsuf a Kušej. Jsou to velice pohybliví, důrazní a nebezpeční hráči,"uvedl na adresu Středočechů Kozlův asistent Josef Petřík.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Sakala, Matějovský - Kušej, Mareček, Jawo - Júsuf

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Purzitidis, Chaluš, Plechatý - Mikula, Doumbia, Červ, Fukala - Frýdek - Tupta, Kulenović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.83 - 4.19

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice

neděle 15:00

V Pardubicích ještě neslaný výkon Bohemians stačil, v norském Bodö už ale "Klokani" narazili. Po porážce v 2. předkole Evropské konferenční ligy se Vršovičtí vrací zpět do Prahy. V hlavním městě pohostí Teplice, které si na úvod ligové sezóny překvapivě vyšláply na Plzeň.

Již v prvním zápase tuzemské nejvyšší soutěže měla Bohemka namále. Pardubice si za předvedený výkon ve vzájemném klání zasloužily minimálně bod za remízu, jediný gól ovšem vstřelili "Klokani". Ve čtvrtek už nicméně Vršovičtí tolik štěstí neměli. Norské Bodö/Glimt je přehrálo rozdílem třídy a po výsledku 3:0 má tým ze severu Evropy mnohem lepší výchozí pozici do odvety, která se odehraje příští týden na pražské Letné.

Bohemians věří, že Bodö ještě alespoň trochu znepříjemní cestu do 3. předkola evropské soutěže. Ještě předtím by však Pražané rádi zvládli ligový souboj s Teplicemi. "Víme, že výkon v Pardubicích měl k dokonalosti daleko. Byli jsme hodně nepřesní, chyběla nám větší kvalita dopředu, kterou máme. Musíme se také poučit z utkání s Bodö a rychle se přeorientovat na Teplice," uvědomuje si trenér Vršovických Jaroslav Veselý.

Teplice mají v novém ročníku za sebou jeden zápas, jehož výsledek hráče i fanoušky severočeského klubu velmi potěšil. "Skláři" si totiž na domácích Stínadlech poradili s favorizovanou Plzní. Mužstvo kouče Zdenka Frťaly si tak na samém začátku několikaměsíční poutě za vysněnou záchranou připsalo do tabulky nečekané, avšak o to cennější tři body.

Po třetím nejlepším mužstvu uplynulé sezóny změří Severočeši síly s čtvrtým nejlepším týmem. "Na začátku soutěže to vnímám vždy tak, že čím těžší soupeři, tím lepší pro nás. Plzeň se neporáží každý den a teď nás čeká další nadstandardní tým. Takovými zápasy naši kluci rostou a sami si dokazují, že mohou hrát i s nejlepšími ligovými celky. Budeme opět spoléhat na týmový výkon, organizaci hry a zdravou agresivitu," vzkázal Frťala.

Teplice dorazí do Vršovic v plné síle, naopak Bohemians musí počítat s několika absencemi. Zranění nepustí do hry obránce Jana Shejbala s Janem Vondrou a středopolaře Ondřeje Petráka. Po výletě do Norska navíc bude chybět Jan Matoušek a otazník visí nad Adamem Jánošem.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jindřišek, Beran, Kovařík - Kozák, Puškáč, Prekop

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Radosta, Jukl, Mareček, Urbanec - Trubač - Gning, Fila

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.18 - 5.97

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha

neděle 15:00

Už dvakrát po sobě nedokázali hráči Slavie uspět v Českých Budějovicích, což by rádi změnili ve druhém kole nového ročníku. Do zápasu navíc jdou posilněni o cenné vítězství, zatímco soupeř schytal debakl.

Dynamu se utkání v Uherském Hradišti před týdnem vůbec nepovedlo. Už o poločase prohrávalo po gólech Havlíka s Kimem, a ačkoliv Hora po pauze proměnil penaltu, Valenta s Mihálikem dalšími slepenými góly pečetili domácí vítězství. Jihočeši tak navázali na nepovedenou přípravu, ve které zdolali jen Strakonice z krajského přeboru a nedokázali vyzrát ani na druholigové, ani na maďarské soupeře.

To sešívaní zvládli obojí - jak přípravu, tak úvodní kolo. Po úspěších s těžkými soupeři jako Raków, Maccabi Haifa či QPR porazili Hradec Králové 2:0, když se prosadili van Buren a Chytil. Vítězství to bylo o to cennější, že předtím třikrát po sobě proti Votrokům nevyhráli.

"Samozřejmě člověk hodně kouká nejen na poslední zápasy soupeře, ale i na poslední (prohraný) vzájemný duel. Máme to v hlavě, ale věřím v úplně jiné utkání. Víme, že náš výkon měl rezervy. Doufám, že v neděli naše šance využijeme a zvítězíme. Budějovice v úvodním kole prohrály 1:4 na Slovácku, výsledek vypadá jednoznačně, ale průběh zápasu byl jiný, vyrovnanější. Slovácko bylo produktivní, potrestalo chyby, které Budějovice udělaly. Herní projev ale měli hosté dobrý, byli silní na balonu i v kombinaci," upozorňuje trenér červenobílých Jindřich Trpišovský.

Zatímco v Edenu si Slavia s Budějovicemi většinou poradila snadno poradila, poslední dva venkovní zápasy tak úspěšné nebyly. Před dvěma lety na Střeleckém ostrově horko těžko dotahovala dvoubrankovou ztrátu, v březnu ji skolil jediný gól Adedirana.

Domácí pro utkání nemohou počítat se zraněnými Janáčkem, Sladkým a Zajícem, hostům nepomohou ze zdravotních důvodů Pech se Sinyanem a nejspíše ani Tecl a Wallem.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Broukal, Havel, Králik - Čmelík, Čermák, J. Hora, Osmančík - Suchan, Hellebrand - Ondrášek

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Vlček, Ogbu, Holeš - Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz - Van Buren, Provod - Jurečka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.90 - 6.30 - 1.26

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové

neděle 18:00

Hned ve druhém kole nové sezony se navrátilec na plzeňskou lavičku Miroslav Koubek střetne s týmem, kde ještě na jaře působil. Jeho Plzeň přitom potřebuje s Hradcem Králové nutně zabrat.

První dva ostré zápasy tohoto ročníku se jí totiž nepovedly. Nedala ani jeden gól a po porážce v Teplicích, kde ji skolil z penalty Trubač, si doma připsala jen bezbrankovou remízu s kosovskou Dritou. Tím si výrazně zkomplikovala cestu do základní skupiny Konferenční ligy, šanci na reparát přitom bude mít ve čtvrteční odvetě.

"Určitě ze vstupu do sezony nejásáme. V Teplicích jsme šance neměli a byli jsme absolutně bezzubí. Proti Dritě to mělo úplně jiné parametry, šance jsme si vytvářeli. Nezbývá než pracovat a ono se to protrhne. Musíme se zamyslet nad sestavou směrem k Hradci a jeho způsobu hry. Na Hradec se těším jako na každé ligové utkání, to je naše práce," říká trenér Koubek.

S Východočechy se los na začátku sezony vůbec nepáral a schytali hned dva z těch nejtěžších výjezdů. Na Slavii po zásazích van Burena a Chytila prohráli 2:0, teď je čeká další silný soupeř v podobě Plzně.

Mají ale na co navazovat, na konci ledna totiž Štruncovy sady dobyli, když po Chorého trefě otočili Smrž s Pudhorockým. Zvítězit se jim povedlo i před dvěma lety na domácí půdě, od návratu Votroků do nejvyšší soutěže je tak bilance poměrně vyrovnaná.

"Viktorka se trošku předělala systémově, hledá svou novou tvář, takovou rychlejší, dravější. To, že nedali gól, pro nás není žádná berlička. Šancí měli spoustu a určitě góly začnou dávat. Mají spoustu kvalitních ofenzivních hráčů. Ty ani nebudu jmenovat, protože bychom tady byli dlouho. Viktorka sílu má, zvlášť v domácím prostředí," upozorňuje Stanislav Hejkal, asistent trenéra Webera. Nového lodivoda Hradce Králové přitom čeká jubilejní dvoustý zápas v nejvyšší soutěži, předtím působil v Bohemians, Mladé Boleslavi, Českých Budějovicích a dvakrát v Karviné.

Viktoriáni se v prvním domácím ligovém zápase tohoto ročníku obejdou bez zdravotně indisponovaných Čiháka, Havla a Pernicy, na straně hostí nepustí zranění do hry Harazima se Smržem.

Utkání ve Štruncových sadech se startem v nedělních 18 hodin zakončí druhé kolo nejvyšší soutěže, dozorovat na něj bude sudí Jan Machálek.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Hejda, Dweh, Sýkora - Bucha, Kalvach - Vydra, Vlkanova, Mosquera - Chorý

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Heidenreich, Čech - Gabriel, Kodeš, Kučera, Horák - Pilař, Krejčí - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.38 - 7.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - MFK Karviná

sobota 15:00

Zatímco nováček ligy z Karviné v potenciálně záchranářském souboji smetl Zlín, olomoucká Sigma na úvod sezony odešla bez bodu. Ve vzájemném střetu se pokusí Slezany usadit zpět na zem a nabrat potřebný směr do horních pater tabulky.

Hanáci za sebou mají výsledkově povedenou přípravu, v níž byli stoprocentní a šestkrát dokázali zvítězit. Avšak s mistrem z Letné se v prvním kole trápili a po dvou zásazích Haraslína odcházeli bez bodu.

Zato Slezané přátelské zápasy tak povedené neměli, nicméně při ostrém startu navázali na výkony z předchozí, druholigové sezony a se Zlínem učinili rychlý proces. Už během první půle se prosadili Mikuš a dvě posily v podobě Budínského se Svozilem, po pauze zareagoval na Tkáčův gól Bartl.

Co ovšem hovoří v neprospěch Karviné je fakt, že při svém prvním působení v nejvyšší soutěži nedokázali na Olomouc ani jednou vyzrát, přitom na to měla jedenáct pokusů. Posledních pět střetů navíc skončilo porážkami s celkově pouze třemi vstřelenými brankami.

Domácí mužstvo se v zápase musí obejít bez zraněných Pokorného s Růskem, na straně nováčka se ze stejného důvodu nepředstaví Soukeník se Zedníčkem. K tomu navíc visí otazník i nad startem Ciupy.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Olomouc vyhraje, ale dostane gól
Lukáš Juliš vstřelí branku
Olomouc se prosadí v obou poločasech

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Navrátil, Ventúra, Breite, Pospíšil, Sláma - Juliš, Vodháněl

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Čurma, Krčík, Svozil, Mikuš - Boháč, Budínský - Memič, Bartl, Papelelé - Ezeh

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.47 - 6.88

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Jablonec

sobota 15:00

Jak Pardubicím, tak Jablonci nevyšlo úvodní kolo nové sezony podle představ. Šanci na zlepšení přitom oba mají ve vzájemném zápase. Východočeši se znovu představí na domácí půdě, zatímco jejich soupeř na svou letošní premiéru na Střelnici z důvodu rekonstrukce stále čeká.

Pardubičtí se v minulé sezoně ocitli na velmi tenkém ledě a vyhlídky nepůsobí zrovna nejpříznivěji ani v té probíhající. Dokladem toho budiž úvodní kolo s Bohemians, kdy už v úvodu inkasovali od Hůlky a následně celý zápas marně dobývali bránu Klokanů.

Severočeši do nového ročníku vstoupili s novým trenérem, Radoslav Látal si ovšem v Mladé Boleslavi nepřipsal povedený start. Po hodině hry bylo po gólech Kušeje, Kostky a Jawa prakticky hotovo, Alegueho zásah už se dá považovat spíše za čestný.

Na stranu druhou může Kováčovu družinu uklidňovat, že proti nadcházejícímu soupeři nemá v poslední době vůbec špatnou bilanci. Uspěla třikrát z předchozích čtyř zápasů, pokaždé navíc bez inkasované branky. V květnu v domácím utkání získala jistotu účasti minimálně v baráži, když zásahy Sychry a Černého zvítězila 2:0.

Po svém zkratu proti Bohemians krátce po příchodu na hřiště nebude domácím k dispozici potrestaný Matoušek, zdravotní potíže do hry nepustí Lupače, Mareše a Solila. Na straně druhé trápí zranění Štěpánka, v ohrožení je i start Jovoviće.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Pardubice vyhrají s čistým kontem
Padne méně než 2.5 gólu
Pardubice vstřelí 1. branku

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Surzyn, Halinský, Donát, Helešic - Icha - Patrák, Hlavatý, Tischler, Pikul - Krobot

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tekijaški, Martinec, Hurtado - Slávik, Považanec, Kratochvíl, Alégué - Chamosta, Polidar - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.71 - 2.70

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Zlín - Sparta Praha

sobota 15:00

Po úspěšném startu proti Olomouci chce Sparta ukořistit další tři body. Za úlovkem se opět vydá na Letnou, tentokrát však na tu zlínskou. Tamní "Ševci" patří alespoň papírově mezi nejslabší mančafty soutěže, což v úvodním kole jen potvrdili.

Před týdnem zaplnili natěšení příznivci Sparty její domovský stadion téměř do posledního místa. A po závěrečném hvizdu opouštěli ochozy s úsměvem na tváří. Družstvo trenéra Briana Priskeho totiž po dvou přesných zásazích slovenského křídelníka Lukáše Haraslína zdolalo olomouckou Sigmu. Během pracovního týdne pak fanoušky Letenských zastihla další radostná zpráva. Jejich oblíbený klub vyřešil dosud nejasnou situaci mezi třemi tyčemi a z nizozemského Alkmaaru přivedl dánského brankáře Petera Vindahla Jensena.

Svou premiéru si zahraniční posila může odbýt již v sobotu nedaleko pravého břehu řeky Dřevnice. "Myslím, že Zlín nebude v presinku tak aktivní jako Olomouc, ale o to víc bude agresivnější v soubojích. Dobýt jejich hluboký blok bude nelehké, ale věřím, že to zvládneme," přemítal o obrázku sobotního mače Priskeho asistent Luboš Loučka.

Opatrný až bázlivý projev lze nicméně od domácích skutečně očekávat. "Ševci" aktuálně nemají sebevědomí na rozdávání a těžko se proti obhájci mistrovského titulu bezhlavě pustí do otevřené partie. Zvlášť poté, co před týdnem inkasovali hned čtyřikrát od ligového nováčka z Karviné. Právě Slezané mají být podle prognóz jedním ze soupeřů Zlína v boji o udržení v nejvyšší soutěži. Momentálně ale Moravané bojují spíš sami se sebou.

Ukáže Zlín, že na nezdar v Karviné již zapomenul a potrápí Spartu? "Bude plný dům, přijde spousta diváků. Můžeme být rádi, že hrajeme proti takovému soupeři. Sami víme, jak to bylo minulou sezónu, že jsme málem sestoupili. Měli bychom si vážit, že ve Zlíně hrajeme ligu. Musíme všem ukázat, že na to máme," prohlásil srbský křídelník ve službách Zlína Vukadin Vukadinović.

Zatímco celý kádr Moravanů - včetně nové posily 24letého stopera Jakuba Černína z Líšně - by měl být pro sobotní špíl připraven, na straně Pražanů není jisté, zda bude zcela fit záložník Adam Karabec.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Sparta zvítězí v handicapu -1.5
Jan Kuchta vstřelí gól
Sparta vstřelí gól v obou poločasech

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kolář, Didiba, Simerský - Cedidla, Tkáč, Janetzký, Slončík, Čelůstka - Žák, Fantiš

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Mejdr, Kairinen, Sadílek, Zelený - Birmančević, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.21 - 5.40 - 1.33

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko

sobota 18:00

Co látat má Baník po prvním kole ligového ročníku. V Liberci jeho defenziva připomínala ementál a porážka 1:3 byla pro Ostravany ještě milosrdným výsledkem. Doma se Slezané budou chtít zlepšit, avšak proti Slovácku, které si před týdnem s chutí zastřílelo, nedostanou nic zadarmo.

Po vcelku vyvedené přípravě schytali fanoušci Baníku nepříjemnou facku. Utkání proti libereckému Slovanu ukázalo, že kouč Pavel Hapal má ještě na čem pracovat. Rozestavení se třemi stopery nepůsobilo pevně ani náhodou. Dopředu toho Ostravané pod Ještědem taktéž moc nevymysleli a ze severu Čech se zcela zaslouženě vraceli s prázdnou.

Nepovedený vstup do sezony vybízí ke změnám v sestavě. Odhodlají se k nim Slezané? "Tenhle týden byl dost těžký po tom špatném zápase v Liberci. Snažili jsme se ale co nejlépe připravit a věřím, že jsme i dobře nachystáni a že ten zápas bude úplně jiný než v Liberci. Slovácko je velice nepříjemný soupeř, spoustu roků jsou pohromadě, to mužstvo je zkušené. Došlo tam v létě k minimu změn. Čeká nás těžký soupeř, který atakoval pohárové příčky," uvedl Hapal na předzápasové tiskové konferenci.

Slovácko si na rozdíl od Baníku vedlo v úvodním kole úspěšně. Moravané potrestali chyby Českých Budějovic a po pohodlné výhře 4:1 si do tabulky připsali tři body. Uherskohradišťští zvládli duel navzdory absenci trenéra Martina Svědíka. Zda bude stratég fit pro utkání v Ostravě, není zatím jasné.

Také ve Slezsku by Moravané rádi uspěli. "Prohru Baníku v Liberci, kde dostal tři góly, jsem nečekal. Doma to budou chtít napravit, jenže náš cíl se nemění. Chceme v Ostravě vyhrát a potvrdit skvělý start do ligy. Uděláme všechno proto, abychom měli po dvou zápasech šest bodů. Na zápas se těším, bývá tam skvělá atmosféra, do Ostravy jezdí i hodně našich fanoušků, takže to určitě bude mít skvělý náboj," prohlásil forvard Slovácka Filip Vecheta.

Celek z Uherského Hradiště dlouhodobě postrádá zraněné obránce Tomáše Břečku a záložníka Michala Kohúta. Na marodce Baníku figurují defenzivní univerzál Ladislav Takács, levý bek Jiří Fleišman, středopolař Robert Mišković a útočník Jiří Klíma. Nejistý je navíc start stopera Enea Bitriho. Před úvodním výkopem se fanoušci domácích rozloučí s brankářem Janem Laštůvkou, jenž v klubu po uplynulé sezóně skončil.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza a oba týmy vstřelí gól
Ostrava bude zahrávat 1. roh
V zápase padnou 2-4 branky

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Lischka, Pojezný - Juroška, Boula, Šín, Kpozo - Ewerton - Kubala, Tanko

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Sinjavskij - Havlík, Trávník - Petržela, Kim, Holzer - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.42 - 2.97

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
MFK Karviná
1
1
0
0
4 : 1
3
1. FC Slovácko
1
1
0
0
4 : 1
3
3
Slovan Liberec
1
1
0
0
3 : 1
3
FK Mladá Boleslav
1
1
0
0
3 : 1
3
5
Slavia Praha
1
1
0
0
2 : 0
3
Sparta Praha
1
1
0
0
2 : 0
3
7
Bohemians Praha 1905
1
1
0
0
1 : 0
3
FK Teplice
1
1
0
0
1 : 0
3
9
Viktoria Plzeň
1
0
0
1
0 : 1
0
FK Pardubice
1
0
0
1
0 : 1
0
11
FK Jablonec
1
0
0
1
1 : 3
0
Baník Ostrava
1
0
0
1
1 : 3
0
13
FC Hradec Králové
1
0
0
1
0 : 2
0
Sigma Olomouc
1
0
0
1
0 : 2
0
15
Dynamo České Budějovice
1
0
0
1
1 : 4
0
FC Zlín
1
0
0
1
1 : 4
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (676)

Přidat komentář
Rothbard

Myslím si, že tým z Letné vyhraje.

Reagovat
Stannis Baratheon

Přitom to bude remíza.

Reagovat
jsemdement

Dal bych sejf bet na neprohru.

Reagovat
FCSL

Sigma - Karviná 1:2

Pardubice - Jablonec 0:1

Zlín - Sparta 0:2

Ostrava - Slovácko 1:1

Bohemka - Teplice 1:1

Budějovice- Slavia 1:3

Boleslav - Liberec 1:2

Plzeň - Hradec Králové 2:1

Reagovat
Rothbard

Nějak málo gólů

Reagovat
jsemdement

Sigma - Karviná 2:0

Pardubice - Jablonec 2:1

Zlín - Sparta 0:2

Ostrava - Slovácko 1:2

Bohemka - Teplice 1:0

Budějovice- Slavia 0:4

Boleslav - Liberec 1:1

Plzeň - Hradec Králové 1:1

Reagovat
Sigma Olomouc

jen Plzeň vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

0:1

0:3

1:1

0:0

2:0

2:0

2:0

Reagovat
bartes

ty té Slávii fakt přeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Prohráli tam už na jaře a teď ještě Budějovice posílily o Ondráška a Podroužka, tam to bude jasná záležitost.

Reagovat
bartes

Kobra, která uštkne sama sebe a novinář, který si hraje na manažera . Toho manažera by jim mohl jít pak dělat kdokoliv z EF

Reagovat
Salfovic

To mohl, na tom není nic k smíchu !

Reagovat
smazaný uživatel

Až zítra dají oba gól, tak se jim omluvíš.

Reagovat
Salfovic

Hrající manažer? Proč to sakra nenapadlo Rosu.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam Podroužek šel jako manažer? Já myslel, že ho vzali do útoku.

Reagovat
Salfovic

Hradec jasná výhra, Votroci to budou chtít dát Koubkovi pěkně sežrat.

Reagovat
BrutusGargamel

Sázejte Slovácko, jestli zase bude hrát Kaloč a čoboli.

Reagovat
Kang & Kodos

Vindahl nic. To bude mít před Kodaní fakt hodně času na to, aby se sehrál s obranou.

Reagovat
bartes

Asi na tréninku zjistili, že je horší jak Vorel

Reagovat
Salfovic

Horší než Hečulák.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Salfovic

Svozil výborná posila, odehraje jeden zápas a hned si zkurví koleno, opětovně.

Reagovat
djwenca

zase přetržené vazy?

Reagovat
Salfovic

Podrobnosti zatím asi ještě nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že Dukla to s tím bojem o postup do ligy nemyslí zas tak vážně, jak to vypadalo po 1. kole... to už se na to Paukner asi definitivně vysere.

Reagovat
John Obi Mikel

První kolo měla jenom slabšího soupeře, no

Reagovat
monty25

Vyškov byl lepší, s těmi Afričany můžou podle mě celou FNL vyhrát. Na druhou stranu, za stavu 1:3 byla Dukle upřena jasná penalta, když Michal Škoda dostal šlapák na koleno a Adámková to nepískla.

Reagovat
John Obi Mikel

Co taky čekat od Adámkové.

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

::<i>::

Reagovat
Cotton

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
oli9

Ten Vyškov ti afričane to je mazec.. Když jsem se díval tak řešení situaci a vše 1 na 1.. To je úplně jiný vesmír než většina hráčů v lize i v 1.

Reagovat
ondrasch77

Jsem se docela divil, že nikdo nekoupil Kanimakanu..., před pauzu jsem ho společně s Tankem (Varnsdorf) tipoval jako největší přestupy z 2 .ligy...

Reagovat
ondrasch77

Chvíli jsem na to koukal, Adámková hrozná píča....

Reagovat
Mirek na tenisu

Ženské rozhodčí nepatří do mužského fotbalu.

Reagovat
didosh

ženská patří do kuchyně

Reagovat
djwenca

co je s Höjerem, že není ani na lávce?

Reagovat
pingla

očekávám válec od Sparty, tak snad nedostaneme pětku

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Ndiaye je jaký post?

Reagovat
pingla

útočník, a má mít 23 let

Reagovat
John Obi Mikel

Útočníka potřebujete, ještě by to ale chtělo defenzivního záložníka podle mne.

Reagovat
John Obi Mikel

Zlínští fandové "Kuchta je ču*ák?"

Reagovat
John Obi Mikel

Slyšel jsem dobře?

Reagovat
emisarpravdy

Slyšel

Reagovat
Salfovic

A co tě na tom tak překvapuje ?

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
emisarpravdy

Už to začíná...spartě odpuštění ofsajd a následuje roh

Reagovat
emisarpravdy

*odpuštěnej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej postřeh. Pracuj dál.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to emisař pravdy

Reagovat
mistr129

Nevím co na té červené komentátorovi teda přijde sporného a složitého

Reagovat
FruFru

Kinský pěkné kolínko

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Kinský dobré kung fu

Reagovat
Salfovic

Schumacher light.

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Vůbec nechápu, že mu ten rozhodčí nedal redku hned..., tohle bylo úplně jasný

Reagovat
Kily

já už od vytažení žluté jen doufal, že se faulovaný rychle zvedne, hosté rozehrají standardku a stihne se to zahrát

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

Vukadine

Reagovat
emisarpravdy

Ta kundička už si ty penalty zkouší udělat sama.

Reagovat
Miguel19

Však to od Laciho nebyl ani faul..

Reagovat
andrew96

Cedidla za šaška.

Reagovat
pingla

proč za šaška, však ho ten skluz mohl dobře bolet...

Reagovat
andrew96

Vždyť se odrazil jak ke skoku do dálky.

Reagovat
pingla

mně se zdálo, že ne, ale hádat se nebudu

Reagovat
andrew96

Mně jo, ale je pravda, že Cedidlu moc nemusím

Reagovat
Steve Stifler

Tak ty krávo, tohle faul a ještě za žlutou

Reagovat
John Obi Mikel

Kluci, držte se a bojujte

Reagovat
bartes

ať je trochu sranda

Reagovat
smazaný uživatel

A máme ho tam. Laci dohraje poločas?

Reagovat
Miguel19

Praporkář...však to bylo tak o metr

Reagovat
Vinci

A ještě asi tři hráčů

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda ofsajdu Hlásil ho ale vůbec asistent?

Reagovat
emisarpravdy

Signalizoval ho tim, že zůstal stát. Teď to říkal Homolka

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost neoficiální reakce Brzy přidají, že se bude dívat přes rameno, nebo do země

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
kilobyte

Půjde na pivo.

Reagovat
Miguel19

Offside se snad signalizuje zvednutým praporkem...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
emisarpravdy

V tyhle situaci pokud běží na půlku, nepovažuje to za ofsajd. Když zůstane stát, signalizuje ofsajd. Nesouhlasím s tím, jen vysvětluju.

Reagovat
Miguel19

Ne, podle mě říkali, že když zůstane stát, tak si situací není jistý.

Kdyby signalizoval offside, zvedne praporek.

Reagovat
emisarpravdy

Já mluvim o standardní situaci

Reagovat
John Obi Mikel

O tomhle slyšim poprvé

Reagovat
Miguel19

Tak to by byla ale solidní sračka...

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Ross Geller

Mně se ten Laci tolik nelíbí. Přijde mi, že Kairinen i Sadílek jsou o úroveň výš...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nemá rozhodně svůj den. Navíc už má žlutou kartu.

Reagovat
oli9

Kairinen je o 2 třídy výš než ostatní záložníci Sparty

Reagovat
andrew96

Hřiště na Letné taky dobře z prdele.

Reagovat
Steve Stifler

Nechápu tvl Tohle bych čekal v únoru

Reagovat
Salfovic

Víš kolik dneska stojí stočné.

Reagovat
emisarpravdy

Sparta je nejslabší mistr za 10 let.

Reagovat
C-M@ster

AIe penaIty proměňovat umí.

Reagovat
emisarpravdy

To umí Krejčí. Počkej až si zas ublizi a nebude noc pul roku hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
emisarpravdy

Nezoufej, je teprv druhý kolo

Reagovat
John Obi Mikel

Didiba

Reagovat
pingla

černý píská docela sračku, však to nebyla nebezpečná hra

Reagovat
Salfovic

Kterej rozhodčí loni na jaře tlačil Spartě káru až tak, že dostal trest, Černý nebo Starý ?

Reagovat
John Obi Mikel

Tyčka Škoda Tondo

Reagovat
Kuchta

Sparta hraje solidní sračku, snad tam Ševci v 2. půli něco dotlačej

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, Zlín bojovnej výkon, akorát v těchto zápasech to chce lepší proměňování šancí, protože proti Spartě jich tolik nebude. Není to nehratelné.

Reagovat
emisarpravdy

Krejci dezorientovanej v čase. Zkoušel to na penaltu už ve dvacátý minutě, přitom se to jasné domlouvalo až na nastavení.

Reagovat
Miguel19

To chce jít Sparta se Zeleným na LWB do Evropy?

Reagovat
emisarpravdy

Jarda Zelenej má kvalitu. Dneska mu to trochu skáče od nohy...

Reagovat
Salfovic

Papalelé To je skoro jak Kuku a Lele.

Reagovat
John Obi Mikel

Kombinace toho nejlepšího z Papadopulose a Pelého.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
didosh

Reagovat
emisarpravdy

Papa Bouba Diop

Reagovat
didosh

Papa Malik Diop

Reagovat
GabrielBatistuta

To byl ale Uku.

Reagovat
Salfovic

No jasně, kurva, co tam dělá to K

Reagovat
Miguel19

Wtf Kinský

Reagovat
John Obi Mikel

Kinský

Reagovat
Pan.Antonin

Můj ty Tondo kolenatej, co to Kinský vymyslel Nesmyslný výběh jak Kolář, zakončený kopem jak Roofe.

Reagovat
KingMaster13

Ať chytá raději Kolísek Vypadá to, že to bude stejnej labil jako Ousou

Reagovat
John Obi Mikel

Nechci soudit podle jednoho zápasu, ale tohle absolutně nezvládl. Po vyloučení po špatném výběhu u nás skončil Vágner.

Snad jsme s Markovičem neudělali chybu.

Reagovat
KingMaster13

Vágner byl jen nouzovka, celkově byl šíleně nejistej. Markovič hloupost byla ale vzhledem k tomu, že Kolář tu bude čapat ještě tak 10 let tak prostě pro toho Markoviče místo není Nicméně Kinský mě nasral, tohle je zákrok který si nemůžeš dovolit

Reagovat
andrew96

Šmarjá, je mu 20, druhý zápas v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky asi na dlouho poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vacino fakt v Isportu konci, jak uz tu nekdo psal minuly kolo? Ze uz ani nedava zakladni sestavy pred zapasem, hodnoceni po zapase a vubec uz skoro Spartu nekomentuje na Twitteru?

Reagovat
C-M@ster

No... já to tak pochopil.

Ale čekal jsem, že pujde dělat pro Spartu.

Reagovat
mistr129

Takže nic nového

Reagovat
Salfovic

Pořád bude brát prachy od Křetínského.

Reagovat
KingMaster13

Zajímalo by mě kam půjde ale je divný že takhle hned pláchnul po odchodu Podroužka, asi ho Podry tam fakt držel

Reagovat
John Obi Mikel

Naposledy dával komentář ke soarťanským gólmanům. Tak nevim.

Reagovat
KingMaster13

Škoda že Kinský nechytal tenkrát v Glasgow, to by v komatu skončil Roofe

Reagovat
John Obi Mikel

By se knokautovali vzájemně

"Oba stejně, hrajem dál"

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak podle Skotů byla "oba stejně" i srážka Koláře s Roofem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Haraslín v předchozím zápase nejlepší hráč a dnes hraje příšerně...

Reagovat
John Obi Mikel

Vukadine

Reagovat
bobis21

Ten Haraslín je hrozně nesympatický hráč

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
pingla

Sparta minutu pod "drtivým" tlakem Zlína

Reagovat
emisarpravdy

Možná tam tu plichtu sparta ukope

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Zlín zůstane v zakončení tak marnej jako dosud

Hrozná hra dneska.

Reagovat
John Obi Mikel

Co v zakončení, ale hlavně ve finální přihrávce

Reagovat
mistr129

Didiba je super, ale běhá jak Sterlingův příbuzný

Reagovat
John Obi Mikel

Ajaj, jde tam Montyho oblíbenec.

Reagovat
KingMaster13

Šlajsová?

Reagovat
smazaný uživatel

Tučková

Reagovat
monty25

Dokoukal jsem MS žen a hned jsem si to zapnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Birma doleva, Pešek napravo?

Reagovat
John Obi Mikel

Birma nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Spim u toho, no

Reagovat
bartes

pentle?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

here we go again

Reagovat
John Obi Mikel

Že já vůl si nevsadil

Reagovat
mistr129

Nevypíše někdo kurzy na verdikt KR?

Reagovat
KingMaster13

Tohle tu dlouho nebylo

Reagovat
John Obi Mikel

Přišla o čtvrt hodinu dřív ale

Reagovat
KingMaster13

Tak kvůli mediálnímu obrazu Přeci se nebudou chlubit že v poslední minutě urvali výhru nad kandidátem na sestup

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Salfovic

Minule nebyla zapotřebí, tak to byla dneska v případě nouze tutovka

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
C-M@ster

Pokračujem, kde se skončilo.

Sparta a vymyšlené penalty...

Reagovat
Steve Stifler

Jj, Cedidla vymyslel

Reagovat
bartes

Reagovat
guzman

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Nevím no ... ruku to trefilo, ale vlastně rozhodneme zápas kvůli ruce, která hru prakticky nijak neovlivnila, protože by centr jinak toho samého hráče trefil o 30cm dál do břicha ...

Tohle prostě pro divácký zážitek z fotbalu není dobře

Reagovat
mistr129

Hlavně jednak ruku stahoval, jednak nezvětšil objem těla, jelikož by ho to stejně trefilo.

Reagovat
$dolar$

Nj loňska sezóna nebyla výjimkou, bohužel se už Rosa naučil, kde potahat, když je Sparta marná.

Reagovat
Losinho

S tímhle je zbytečný řešit nějakej titul. Prostě si užít sezónu, posunout nějaký hráče, po loňský sezóně vylepšit dojem v Evropě. Nedá se nic dělat

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
emisarpravdy

Obdivuji tvoji vyrovnanost. Kolik ti je?

Reagovat
Losinho

Víc než bych chtěl

Reagovat
KingMaster13

Ale kliiid, je to o nás. Pokud je nebudeme řešit budeme si hrát to svoje a ztrácet minimálně tak jim to nepomůže, loni jsme ztráceli prostě moc.

Reagovat
Losinho

Ztrácet budeme určitě, povaha toho kádru je stejná jako loni. Není moc důvodů k nějaký velký změně.

Reagovat
KingMaster13

Na mě to zatím po tom létě působí mnohem pozitivněji a docela té sezoně věřím, uvidíme

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si svou neschopnost máte jak okecat.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
emisarpravdy

To je koště. Zabiju Babiše a Krejčího. Prospěju tím společnosti.

Reagovat
dest1l

To tvoje neustále kňučení a kvičení mi značně vylepšuje nedělní odpoledne. Díky

Reagovat
emisarpravdy

Tak když ti ho nezlepšila výkonem Sparta, jsem rád že pomůžu.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí ty penalty fakt kope dost pestře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Mě by zajímalo, co by udělal, kdyby si brankář na tu levou stranu stoupnul.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Jolly Roger

Nic se nezměnilo, jako za Příhody. Tohle mě nebaví.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mistr129

Z nadstavby jsem viděl jen derby a říkal si, že dám FL ještě šanci... no vydrželo mi to 50 minut.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak to jo

Reagovat
JackBlack

Já hlavně nechápu proč rovnou nepisknul penaltu on pískne a pak hned ukáže video

Reagovat
djwenca

že by proto, že ho na to někdo od videa upozornil?

Reagovat
Salfovic

Počkej, Dalibore, tohle vypadá slibně, tam určitě něco najdeme.

Reagovat
exse

Neskutečný. Než aby řešili, že zase hrajou úplný hovno, tak místo toho pokračují v těhle sračkách z konce sezóny. A pak se budou divit, že v Evropě propadnou do KL, kde si je budou mazat týmy ze San Marina.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Je fajn, že se poměry nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byla ruka Sparty, tak se to nepískne. To je jasný

Odkdy ruka ve vápně není penalta? Zase mějte soudnost

Reagovat
bobis21

Od kdy se píská každý kontakt míče s rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem objektivně viděl něco jako volejbal

Reagovat
bobis21

Tak tos viděl špatně no. Ty brýle jsou předpokládám slepecké?

Reagovat
smazaný uživatel

U tohohle fotbalu by se dost hodily

Reagovat
bartes

se na to podívej, vždyť se tam přetlačoval s hráčem, ruce měl na jeho ramenech, nedával pozor na míč a balón mu na ně spadl. Ruka od těla v pokutovém území, jasná penalta, co chceš víc?

Reagovat
bobis21

Kdyby tam ruka nebyla, míč trefí úplně stejného hráče do břicha. Z pohledu dráhy letu míče tedy nedošlo k zvětšení objemu těla. A jelikož by to trefilo úplně stejného hráče, o ovlivnění hry podle mě taky nejde mluvit.

Reagovat
Zephyr

"kdyby tam ruka nebyla" je úplně zcestný argument. Je to prostě provinění proti pravidlům a hráč je zodpovědný za svoje ruce.

Reagovat
bobis21

Ne. Není pravda, že každý kontakt rukou je proti pravidlům.

Reagovat
Zephyr

nic takového jsem však ani nenapsal

Reagovat
bobis21

Tak co se tím teda snažíš říct? "Z pohledu dráhy letu míče tedy nedošlo k zvětšení objemu těla" - co na tomto třeba nechápeš?

Reagovat
Zephyr

Nechápu, žes to opřel o argument "kdyby tam ta ruka nebyla". To bys pak mohl vztahovat na spoustu jiných situací... Míč letí vedle, ale obránce do toho omylem máchne? Nic se neděje, pač kdyby tam ruka nebyla, tak to stejně letí vedle... Padá vysoký balon a obránce si ho nechá blbě spadnout na ruce? Nic se neděje, vždyť kdyby tam ruka nebyla, tak mu spadne na stehno a normálně hraje dál.

Já jsem z těch penalt taky nasraný, ten výklad je šílený a nejednoznačný, ale hráči přece musí vědět, že dávat do toho ruce je riskantní.

Reagovat
bobis21

Takže nepochopil.

Pokud hráč nezvětší rukou objem těla, ruka to není. Taky by míč tomu samému hráči spadl někam na břicho, takže objem nezvětšil.

Když míč letí mimo hráče a on tam ruku natáhne, zvětšil objem a pak to ruka je.

Reagovat
Zephyr

Zvětšování objemu těla přece taky není jediné kritérium

Reagovat
bobis21

Ale je jedno z nich. A splněno nebylo.

Reagovat
Hasan Šáš

počkej, takže podle tebe - když letí míč přímo proti tobě, tak klidně můžeš předpažit a mrdnout ho pěstí někam dohajzlu? objem těla si nezvětšil, takže v pohodě?

Reagovat
bobis21

To je pak úmyslný pohyb rukou proti míči. Tady nebylo ani tohle.

Reagovat
bartes

Jenže tam ta ruka byla. Kdyby šli do sebe rameny a balón ho trefil do paže, ok. Ale on stál u hráče, ruce měl natažené na jeho ramenech, jak se přetlačovali a tu ruku ten balón trefil. Kdyby sledoval míč, tak uhne a penalta není.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Salfovic

Tak musel počítat s tím, že to nějakej sparťan tečne, to by asi jen tak nestihl.

Reagovat
thewall

Ruka nebyla u těla a ty odrazy tam snad byly i dva. Řekl bych, že to v současnosti odpíská drtivá většina sudích.

Pokud by se taková situace stala zítra v našem vápně, tak bych neměl problém s penaltou proti Baníku. A naopak, pokud by se toto podařilo obránci Slovácka, tak bych očekával penaltu.

Reagovat
bobis21

Já bych zase byl za takovou penaltu pro Baník nasraný.

Reagovat
thewall

Beru to z toho pohledu, co se aktuálně píská za ruce.

Obecně bych byl rád, kdyby se penalty silně redukovaly jen na situace, kdy takový tvrdý trest skutečně odpovídá provinění. Lepší by byly trestné kopy ve vápně. A ruce to je kapitola sama o sobě. Na druhou stranu nevím jak to precizně popsat v pravidlech.

Reagovat
bobis21

To je přesně o čem mluvím. Já neříkám že se podle současných pravidel nedala pískat, to asi jo. Ale já právě mluvím o tom, jak bych to v ideálním světě chtěl. Protože jak říkám, takové rozhodnutí zápasu spíše kazí divácký zážitek. Takže jak říkáš - trest by měl odpovídat provinění, což tady prostě není pravda.

Reagovat
thewall

OK. Ale to musí být pro tebe na nervy se dívat na to, co se píská za penalty

Podle měřítka adekvátnosti provinění by se podle mého odhadu mělo pískat max 20% penalt (což by bylo super).

Reagovat
bobis21

Však já nadává pravidelně na ruky i fauly, které se piskají. Celkově bych toho piskal mnohem méně. A naopak bych mnohem více trestal řvaní po rozhodčích, hádky apod.

Reagovat
thewall

Souhlas. Nesportovní chování mi pije krev - nejvíce simulace a pak to frackovité chování k rozhodčím (řvaní, gestikulace, diskuse, tlačení se ně).

Reagovat
Salfovic

U mě tak 10 %. Já teda nervy nemám, jen mě to sere.

Reagovat
thewall

oprava: dneska

Reagovat
monty25

Za mě taky jasná.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
adoxx

Tohle se prostě píská, ten brek tady je neskutečnej

Reagovat
John Obi Mikel

Nebudu řešit pravidlo o ruce, ale oni zas hrají takovou sračku nekoukatelnou a zas to tam silou vůle/přes pokutový kop dotlačej

Reagovat
Tromas

Silou vůle a přes pokutový kop jsou hodně odlišné věci. Silou vůle třeba urvala Bílkova Plzeň titul tím že dokázala dát gól ze hry i v zápasech kde nebyla herně lepší. Přes penalty to Sparta dotlačila k titulu v zápasech na konci minulé sezóny.

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo jakože "silou vůle nebo přes pokutový kop"

Reagovat
lampas

Suchý hajzl funguje i novou sezonu?

Reagovat
John Obi Mikel

Kovinič

Reagovat
DieFohlenBMG

www.youtube.com/watch?v=Wjvq30UwGoM&pp=ygUZbmljIG5la29uxI3DrSBqZWRlbWUgZMOhbA%3D%3D

Reagovat
STR

Ta sparta je strašná sračka, snad dostanou trojku od Kodaně a půjdou do hajzlu. S takovým sračka fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl s tímle výkonem budeme rádi pokud vůbec uhrajeme skupinu o titul.

Reagovat
C-M@ster

S tímhIe výkonem jste **vyhráli** titul.

Reagovat
Strojmír

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, do těchle sračkovejch debat se zatáhnout nedám.

Reagovat
PBLead

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Salfovic

V pohodě, stačí hrát beton a nějaká ta penalta se vždycky najde.

Reagovat
STR

Krejčí nejlepší střelec ligy za barák, kdo nevsadí okrádá svoji rodinu

Reagovat
emisarpravdy

Každopádně v Evropě suchej hajzl fungovat nebude.

Reagovat
Salfovic

Co se děje v Olmiku ?

Reagovat
Puskas

Prší, prší, jen se leje.

Reagovat
Slovácký trojboj

Bouřka

Reagovat
zasranej malíř
Reagovat
Cotton

prší

Reagovat
Selänne

Prší, prší, jen se leje,

kam koníčky pojedeme,

pojedeme na luka,

až kukačka zakuká.

Pojedeme na luka,

až kukačka zakuká.

Kukačka už zakukala,

má panenka zaplakala,

kukačko, už nekukej,

má panenko, neplakej.

Kukačko, už nekukej ,

má panenko, neplakej.

Prší, prší, jen se leje,

kam ty koně postavíme,

postavte je, kam chcete,

já se držím děvčete.

Postavte je, kam chcete,

já se držím děvčete.

Postavte je do zahrádky,

já se držím Mariánky,

postavte je pod oknem,

jen když my dva nezmoknem.

Postavte je pod oknem,

jen když my dva nezmoknem.

Reagovat
smazaný uživatel

Prší, prší jen se leje

Kam koníčky pojedeme?

Pojedeme do pr*ele

Běž si sám, když tam tak leje.

Reagovat
John Obi Mikel

Chčije a chčije

Reagovat
thewall

Už ne

Reagovat
PBLead

Olatunji je naprosto příšerný. Kárl se směje, že za hráče dostane 1 M Euro.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Karl si zas vsechny povodil.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ještě tři neděle zpátky smrděl na Kypru a čekal na papíry. Zase bych ho hned neodepisoval. Vůbec by teď neměl hrát. Ale pěkný to bylo, asi pět faulů stihl za půl hodinu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak proč hrajete Ševčíka v béčku a jeho stavíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Sparta kupovala Ševčíka z loňského podzimu, jenže bohužel dorazil ten jarní.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lampas

Vůbec nejsem překvapený

Reagovat
Imos

❤️ zas k vám ale došel bez přípravy a u nás mu taky měsíc dva trvalo než něco hrál (na což u vás nebude prostor a vyhoří)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlásím, že jsem to přežil. Strašidelnej fotbal. Zlín mohl dát 3 góly.

Věřím, že Vrba hráče dobře připravil a oni odvedli co měli. Sparta děs běs.

Reagovat
kilobyte

To by ale museli aspoň trefit bránu.

Reagovat
John Obi Mikel

Však dali góla a tyčku

Reagovat
kilobyte

Ale ani jednou netrefili bránu. To se pak góly dávají těžko.

Reagovat
Selänne

V deseti před vápnem a chodit do jednoho brejku za druhým. Heroická taktika.

Reagovat
KingMaster13

Jablonec 70 minut hrát přesilovku a přesto být blíž prohře než výhře je umění. Látal

Reagovat
ondrasch77

Kámo, strašný..., dokud budou na place ty dva kokoti Kratochvíl s Považancem, tak se z toho nevyhrabem Jsme utrpěli bod, kdy 3/4 zápasu hrajeme přesilovku a vyprodukujeme 2 střely do brány..., chce se mi brečet

Reagovat
KingMaster13

Jako je mi vás fakt líto, kádr solidní ale Látal z toho nic nevytěží

Reagovat
ondrasch77

Taky mám ten pocit... Furt mám v paměti, když byl v Sigmě, jakou hráli sračku

Reagovat
meno

Látal a Weber si to letos dají o nejhoršího kouče, jsem zvědavej, kdo vydrží dýl

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Imos

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ratusek

Hapal bude v těsném závěsu. Bohužel u Kuliče to vypadá, že bude mít uspěch

Reagovat
Salfovic

Proč Bohužel ?

Reagovat
meno

Nevím, hra vypadá docela v pohodě. Stejně jako Plzeň, jenom z toho zatím nejsou body...

Reagovat
PavlíčeQ

sledoval jsem to jen po ocku a nepredvedli jsme buhvico ale bliz prohre jsme urcite nebyli pardubice meli za cely zapas asi jednu sanci, kdezto my tam meli velky sance tekijaskim, drchalem, chramostou, jovovicem, vsechno smrdelo golem

Reagovat
Nuno čomes

Hráli o deseti, všiml sis?

Reagovat
PavlíčeQ

coz nemeni nic na tom ze bliz prohre jsme urcite nebyli

Reagovat
KingMaster13

No jako v 1. poločase vám Pardubice mohli klidně 2 goly loupnout Vy hrajete v 10 a nevytvoříte si pořádně tutovku, jako obecně v tom zápase měli blíž ke golu Pardubice.

Reagovat
PavlíčeQ

tekijaski dalekonosnou strelou tesne minul sibenici, drchal bezel sam na golmana, chramosta trefil tyc a jovocic tvari v tvar golmanovi prehasil, ctyri situace, ktery mohly skoncit golem a to jsem ani nevidel vsechno

Reagovat
ondrasch77

V těch prvních 20 minutách než vylili Kinskýho, tak Hanuš chytil dva góly...

Kdežto u nás to smrdělo gólem akorát v případě tyče Chramosty...

Nemanjovi se to stočilo tak na 1,5 m od brány, Drchal to totálně zesral, tohle musí být gól a Jovo klasika... (kdyby se hrálo u nás, tak balón poskakuje u Kauflandu).

Reagovat
KingMaster13

A zároveň být Kováčem tak nakopu Kinskýmu prdel, tohle se dalo v klidu vyhrát

Reagovat
HorajzmAmmann

Letáček - Ndefe, Bitri, Lischka, Kpozo - Boula, Tetour - Tanko, Šín, Ewerton - Kubala

Chválím, hodně štěstí

Reagovat
bartes

Tohle mělo být 3:0 pro Spartu a ne takový tragický výkon. Ve druhém poločase měli jen 1 střelu na bránu a to byla nejspíš ta penalta . Vorel marný, ten tam nemá co dělat, jakýkoliv vysoký míč mu dělal problém. Ostatní hráči komplet bez nápadu. Olatunji nemá co na křídle dělat, protože to není fotbalista. Je to přesně ten typ velkého kopyta na střed útoku, aby tam balón jakkoliv dotlačilo. Když šel do souboje, tak to vždy smrdělo kartou nebo zraněním protihráče.

Reagovat
Imos

zas on ve formě všechny takový souboje vyhrál a klidně udržel míč proti třem

Reagovat
bobis21

My hrajeme s defenzivním hráčem v záloze My jsme se poučili

Na to si jdu nalít, jsem z toho úplně v šoku

Reagovat
John Obi Mikel

Budeš zas postupně zvyšovat % jak loňskou sezónu?

Reagovat
bobis21

Uvidíme.

Ale letošní už začínám s ginem, takže bych takové zvyšování nemusel přežít

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

RIP ve 38. minutě....

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ratusek

Reagovat
meno

Co piješ? Klasiku nebo zkoušíš i něco zajímavějšího? Já jsem teď ginům docela propadl, tak bych si nechal něco poradit

Reagovat
AjaxFans

Zkus z nl od bolse geneever Jinak kámoš mi má dovést z PL spiritus

Reagovat
meno

Okej, díky! Za mě zkus Endorfin, teď mám doma pepřovej a je skvělej! A top topů Little Urban Hlavně né něco jako Dynybyl nebo Beefeater

Reagovat
AjaxFans

Dobře vypadá ten modrý? Ten nezkoušels?

Reagovat
AjaxFans

Jinak, když není slivovice, tak dobrou tequilu. Patron je bomba

Reagovat
meno

Modrý co? Urban nebo Endorfin?

Reagovat
BrutusGargamel

Hapal pochopil, že s Kalocem a cobolama neuspěje, dneska větřím body Ostravy.

Reagovat
Salfovic

re: z Ostravy

Reagovat
BrutusGargamel

Bez Kaloče je Baník mírný favorit.

Reagovat
oli9

To je zas sestava tahana z klobouku

Reagovat
thewall

Už zase Matušovič ve studiu k zápasu Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Říká tam o Baníku pravdu (že jsou to lopaty), nebo jim leze do prdele?

Reagovat
thewall

Ten je ve sparťanské prdeli. Ale to není nic, co bys nevěděl, viď ...

Reagovat
Salfovic

Nebe pláče nad koncem Laštůvky v Baníku

Reagovat
Jolly Roger

Reagovat
oli9

Už to chce nějakou šanci proměnit aby to Slovácko nakonec nemrzelo

Reagovat
exse

Teď si Ndefe hlavičkuje do ruky, zabrání tím jasné gólovce a VAR nic.

Reagovat
BrutusGargamel

Bez Kaloče se na to dá aspoň dívat. Líbí se mi Ewerton, škoda že si to s nikým nemá dát. Tanko bude super pokud se najde někdo kdo mu bude schopný přihrát. Kubala taky fajn, obrana děs.

Reagovat
bobis21

Prvních 20 minut hrůza, pak už jsme aspoň nepouštěli do šancí Slovácko. Tanko bude dělo, až zjistí co je ofsajd.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mávejte tyhle jasný ofsajdy hned vy kreténi... Je tam necháte 2 minuty radovat už když víme, že z toho nic nebude....

Reagovat
Remt

Souhlas, má to před sebou, k čemu tam je? Jasné situace mají mávat. Kokoti alibisticky. Stojí si vůbec některý z českých rozhodčích za svými rozhodnutími? Nebo se každej rozhodne spíš alibisticky... Nechat dohravat jasně ofsajdy, dávat penalty za vše protože kontakt byl, apod. Dementi neschopný, který tam nemají co dělat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Klima taky píská každý hovno....

Reagovat
bobis21

Který rozhodčí u nás ne?

Reagovat
Imos

Zelinka

Reagovat
HorajzmAmmann

Choreo

Reagovat
osobnostx

Tanko

Reagovat
John Obi Mikel

Na fotkách z našeho tréninku se objevil Talovjerov, počítáme s ním, nebo někam půjde?

Reagovat
bartes

LASK prý chce uplatnit opci. Slávka s ním nepočítá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neuplatni.

Reagovat
BrutusGargamel

S příchodem Kaloče bylo jasné, že Baník rezignoval na zisk 3 bodů. Osud mohl zvrátit Tanko, tohle by měl dávat. Ta obrana je příšerná ale. Letáček taky působí nejistě. Neudržel sans jediný míč v rukavicích. Příště bych zkusil toho druhého a Kaloče prosím vyhoďte z kádru.

Reagovat
Rothbard

Čvančara hattrick proti Stuttgartu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Cotton

Tak teď bacha, aby nezapálil barák při grilování a nevypadl z okna

Reagovat
delfin

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

No, po posledním zápase v Budějkách máme, co napravovat. Doufám, že to zvládnem.

Reagovat
Coutinho10

pozitivní je, že Budějovice po příchodu Podryho nevypadají tak dobře, ale je fakt, že když jsme u nich hráli naposled, tak taky byli dole, hráli o záchranu a pak se nakopnuli, takže musíme se poučit, ideálně dát zase rychlý gól a nedat jim čuchnout

Reagovat
bartes

Jeho práce lze hodnotit až tak po roce. Určitě má nějaké kontakty, takže v oblasti scautingu nemusí být úplně marný. Na druhou stranu jako bývalý novinář nejspíš neví nic moc o vnitřním fungování klubu. Budějky nejsou žádný velkoklub a co vím, tak zatím přivedl 1 hráče z 2. nebo 3.ligy. Takže Podroužek se bude hodnotit až na základě toho, co všechno přivede a jak se ti hráči osvědčí v lize.

Tím pádem to nebude hned, ale až tak po sezóně se bude dát říct, jestli o něm jako o manažerovi lze uvažovat nebo to byl fail. Na jeho obranu je třeba říct, že nijak velkou konkurenci mezi ostatními manažery nemá, zvlášť v těch spodních místech tabulky.

Reagovat
andrew96

Reálně tam nic ještě ani nesáhl.

Reagovat
Coutinho10

jojo,souhlas, určitě ho nechci hejtit hned po 1. kole, ale spíš to je i trošku narážka na to, co třeba říkal před sezónou v Zajíci, že jakoby se nechce nějak nechat ovlivňovat výsledkama, hrou atd., aby hráči nebyli pod tlakem atd., ale dělají dost chyb a vyhodnocovat by si to asi měli a ne, jak to z toho jeho vyjádření vyznělo, tak jim je jedno, když budou dostávat 4 góly za předpokladu, že nespadnou, to už by se jim nelíbilo, ale jsi zmínil, počkáme min. pár zápasů a pak se uvidí, ale nějakej obrázek jsem si o nich už udělal a cítím, že stejně jako proti Hradci nás čeká lehčí zápas než v minulé sezóně...jenom do toho musíme jít od 1. minuty a nepodcenit ..toť vše

Reagovat
bartes

Zápasy typu Zlín - Sparta nebo Budějky - Slávia jsou spíš o rozpoložení favorita, než o hře outsidera. Viděl jsem Spartu a od Slávie čekám něco podobného. Kvalita je na straně favoritů a je to o překonání obranného valu. Sparta je v tomto za Slávií pozadu a pořád ji to dost hapruje, jak bylo vidět ve Zlíně. Slávia by se měla poučit z jara a přistoupit k tomu trochu zodpovědněji. Tzn. rozhýbat ten obranný blok, aby si ofenzivní hráči našli volný prostor a pak dávali i góly. Do tohoto zápasu bych dával na hrot Tijaniho jako velkého útočníka, aby ten blok fyzicky rozbíjel a čekal na případné centry.

Jestli vsadí Jindra na Tecla, tak z toho výhra nebude

Reagovat
Coutinho10

Teclík už ne no jako minule Tijani nedostal čuchnout, tak ho právě z hlediska taktiky čekám dnes a obecně spíš v těch venkovních zápasech, tak uvidíme, jaká sestava bude a jak to dopadne

Reagovat
John Obi Mikel

Čekáš nějaký změny/experimenty, nebo spíš podrží sestavu z 1.kola?

Reagovat
Coutinho10

no určitě čekám víc minut pro Tijaniho...nevím jestli v základu, ale třeba 30 minut dostane určitě a možná by mě nepřekvapilo, kdyby někoho z těch ofenzivních hráčů nechal sedět (asi Juráska), ale klidně na lávce může začít i Mick nebo Jurečka, aby třeba Tijani byl v základu a dalo se to oživit, takže nečekám stejnou sestavu jako v 1. kole a buď Tijani nebo Chytil v základu

Reagovat
Coutinho10

tak s Juráskem odhadnuto správně

Reagovat
Nuno čomes

Chytil a Tijani na lavičce

Reagovat
Coutinho10

nejde trefit všechno

Reagovat
Nuno čomes

Velký luxus

Reagovat
Mass

Jo, to byl děsnej zápas v Budějkách ze strany kvality Slavie dopředu. Btw pustil sem si sestřih a byla tam podobná situaci s rukou jako včera ve Zlíně. Čoličovi se v pohybu odrazil míč od těla do ruky, kterou taky určitě měl od těla. Penalta nebyla a myslim si že správně.

Buď to pískat všechno a nebo nic, pokud do toho vyloženě hráč schválně neplácne. A ne jen vždycky když si vybereme a my víme kde.

Reagovat
Coutinho10

říkal jsem si, že z nostalgie mrknu na Žižkov s Příbramí i s Hušbym, ale ten SportTotal je zase nějaký vadnej....funguje vám přenos ?

https://sporttotal.cz/events/28f62245-72cc-4987-a8d5-b5251f91c814

koukám, že to je oproti minulý sezoně německy akceptoval jsem všechny ty jejich cookies, protože to jsem zjistil, že byl v minulé sezoně problém, proč mi to před ním nešlo přehrát a stejně to nejede ani teď, alespoň u mě, tak mě zajímá, jestli to je jenom u mě nebo jim to nejde kompletně, díky

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kypřící prášek

Jo, vidím stejný prd. Asi to počasí v Praze dělá neplechu, divím se, že vůbec hrajou Jinak solidní jména za Žižkov i Příbram

Reagovat
Mass

Neplechu? Vždyť trošku kape.

Reagovat
Kypřící prášek

Teď už jo, v 10 ale docela slejvák.

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo asi tím

Reagovat
Coutinho10

déšť a bouřka už pomalu odchází, ale je to možný, že jim to nějak technicky kvůli tomu hapruje

Reagovat
Coutinho10

jo ty sestavy obou týmů mají zajímavá jména, proto mě to celkem mrzí, ale co už

Reagovat
Coutinho10

a na sázkovce toto: https://ibb.co/609thcM

takže asi nějaká celková chyba u nich, že to nejde ani na SportTotal

Reagovat
Mass

Přenos už jde.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Měls jít se mnou.

Reagovat
Coutinho10

nebejt ten chcanej, tak možná ze zvědavosti jo, ale obecně těch 10:15 je na mě dost brzo a zvlášť o víkendu

Reagovat
Coutinho10

navíc jsem to zjistil až dnes, že spolu hrajou, ale zápas to musel dle výsledku asi bejt zajímavej a až do konce napínavej

Reagovat
monty25

Viktorka prakticky celý zápas lepší, i ten bod by byl dneska málo. Bohužel se nehraje na umělecký dojem, ale na góly.

Reagovat
Coutinho10

to je nejhorší no, když to ten lepší tým nedokáže přetavit v góly a výhru....znám dost dobře od Slavie

Reagovat
monty25

Ještě jdu dneska na Teplice do Ďolíčku, tak snad to dopadne líp. Letos to tak hezky vyšlo, že je uvidím v prvních dvou kolech.

Reagovat
Coutinho10

taky může bejt zajímavej zápas...chtěl bych taky vidět se Slavií a musí to bejt ve stejný čas

Reagovat
John Obi Mikel

Musíte proměňovat penalty

Reagovat
monty25

No jo, Jirásek. Dřív kopal penalty Súkenník, to byla jistota.

Reagovat
Nadržený šimpanz

OT: Vím,že to asi moc lidí nesleduje a nezajímá, ale proč proboha Štěpán při zápase MŠ žen furt povídá, že Nový Zéland končí, když může v pohodě postoupit i z třetího fleku??

Reagovat
veikko

Ten formát je úplně stejný jako u mužského MS. Postupují 2 týmy ze skupiny.

Reagovat
monty25

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ty cíle, jsem čůrák. Jsem si myslel celou dobu, že je tam 24 týmů a systém jak ME

Reagovat
db18

Šulc včera odehrál 90 minut za béčko... tak to se na beku/křídlech změny asi nedočkáme... Snad aspoň dostane šanci Hranáč, i když ho čekám místo Dweha, aby si odpočinul před odvetou s Dritou.

Reagovat
db18

Paluska taky 90 minut

Reagovat
Wazz Wazz

Osrava jede bomby na pokračování...za rok za Zbrojovkou do dvojky pěkně

Reagovat
Coutinho10

někdo jim tam asi schází

Sestava: Kolář – Vlček, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Provod – Jurečka, van Buren,

Lavička: Mandous – Ousou, Masopust, Tijani, Chytil, Provod, Bořil, Ševčík, Hromada, Tomič, Lingr

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

na lavičce teda Jurásek ještě

Reagovat
Mass

Tecl s Kačarabou druhej zápas na tribuně, co budou hejtři dělat?

Reagovat
Coutinho10

budou to muset přejít hejtovat někoho jinýho

Reagovat
Mass

Provoda bych do základu nedával, tak možná on?

Reagovat
John Obi Mikel

Já se zatím uchýlím k hejtování venkovních dresů.

Reagovat
Coutinho10

mně nevadí, jak jsem psal, ale z tv to odlišení proti bílejm od Budějovic nic moc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

fuj ty dresy Slavie jsou ale odporny

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem, ale

Reagovat
Salfovic

Pistáciová je růžová mezi zelenými.

Reagovat
Pablos

Ty dresy Slávie se mi líbí (neměla je né takové minulý rok ? ) ...jen mi k nim úplně nejdou A na obrazovce asi možná budu občas luštit, jestli je to ještě pistácie nebo bílá

Reagovat
Pablos

tak rozlišení je celkem v pohodě... čekal jsem to horší

Reagovat
ACSeRw!n

no na tipaci to vypada jako bily proti bilejm

Reagovat
Pablos

tak to je na hovno no

Reagovat
Salfovic

V Evropě by tohle nedovolili.

Reagovat
Mass

Prý je to barva mentolová, ale souhlasím, že lepší by byly o něco tmavší dresy.

Reagovat
Pablos

Tak to ty letošní se mi líbí o dost víc. Ale jak říkám, nejdou mi k vám moc... ale tak to je asi o zvyk.

Reagovat
pingla
Reagovat
exse

Masakr. 2 kola, 2 penalty proti nám za faul při kterém nedošlo ke kontaktu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale Boleslav to nechala kopat spalovače Kušeje.

Reagovat
lampas

Reagovat
andrew96

Kontakt tam asi byl. Ale že by to bylo něco jednoznačného, co by VAR dokázal rozsoudit...

Reagovat
Kang & Kodos

Xixaj vole, tos je nemohl nechat převlíct? Nejenom že ty dresy jsou odporný, ještě není poznat, kdo je kdo

Reagovat
Mass

Někdo stream prosím?

Reagovat
Mass

O2 nemám, ale co sleduju na livetv, tak tam jsou místo fotbalu formule. Ale už sem našel jistý pirátský stream

Reagovat
Martin9719

Tipsport 5Kč na víkend.

Reagovat
John Obi Mikel

ZAFEIRIS

Reagovat
Coutinho10

Christooooos

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
Mass

Na Standu

Reagovat
JackBlack

Jurečka dal vzpomenout na Standu

Reagovat
Mass

Kdyby Ondrášek hrál za ACS, tak by to byla pecka.

Reagovat
Mass

*pentle

Reagovat
Pablos

*puntík

Reagovat
ACSeRw!n

uf.. uz sem myslel, ze to nikdo nenapise

Reagovat
Kang & Kodos

rychle uzrálo

Reagovat
Salfovic

Dvojité uzrání

Reagovat
Coutinho10

Douděra

Reagovat
naheCZ

Lingr

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr

Reagovat
Mass

Podle mě měl Oscar radší střílet, ale to on nebude

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Toho Lingra se rychle zbavte už

Reagovat
db18

Místo penalty pro Dynamo rozehrává Kolísek. Ale zase se bude řešit jen penalta pro Spartu.

Reagovat
naheCZ

Jaká penalta?

Reagovat
Mass

Stejnou reakci musí mít i týmy hrající proti Spartě

Reagovat
John Obi Mikel

Co?

Reagovat
Mass

Myslíš ten Ondráškův teatrální pád nebo nastřelenou ruku z autu? Nepochybuju o tom, že by na místě Budějovic Sparta už minimálně jednu penaltu kopala.

Reagovat
db18

V autu míč nebyl. Tak se měl kopat minimálně roh.

Reagovat
Mass

Jasně, protože ty to ze 70 m vzdálený kamery z 45° úhlu víš líp než čárovej.

Reagovat
Pablos

No v tomhle případě asi lépe, než čárovej... jen ten úhel je špatnej na to. Ale zase čárovej to musel mít zakryté nohou.

Reagovat
adoxx

Reagovat
clinger

plzeňák brečí za Spartu

Reagovat
db18

Brečím nad neobjektivitou slávistů.

Reagovat
John Obi Mikel

I komentátor to říkal, že byl za lajnou

Reagovat
db18

A komentátor má vždycky pravdu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Martin9719

V autu to rozhodně nebylo, ale ruka u těla, takže ne. Tohle alibistický mávání rozhodčích je ale všude. Radši ukáže aut a má klid než aby se pak řešila nějaká sporná situace.

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba to ukážou kyslíci

Reagovat
John Obi Mikel

Tak neukážou. Reklama měla přednost.

Mne přišlo, že v autu to bylo a ruka stejně byla u těla.

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

Ta byla u těla a ještě s ní uhýbal... navíc nejspíš byl už v autu, když kopal.

Reagovat
db18

V autu to rozhodně nebylo.

Reagovat
Pablos

No rozhodně Jako hodně hodně těsný... takhle to z úhlu vypadalo, když jsem to stopoval, že celej za čárou možná nebyl... ale bůh ví jak by to vypadalo z jiného úhlu. Ale i tak to byla nastřelená ruka né ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma byt, takova kombinace dresu na zapas, tam vidim picu kdo je kdo

Reagovat
Mass

Copak, nelíbí se ti mentolová proti bílé?

Reagovat
smazaný uživatel

je to skvely, vidim hrat bily proti travniku

Reagovat
Mass

Jo je to děs, že tohle má být "tmavá" sada dresů.

Reagovat
smazaný uživatel

tesim se na venkovni zapas proti Bohemce a Jablonci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

tam můžou hrát v sešívaných né ?

Reagovat
Mirek na tenisu

Už tu černobílou TV odvez do sběrného dvora

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Čmelík

Reagovat
exse

Lukaku

Reagovat
Kang & Kodos

Kozelball

Reagovat
lampas

Na vojeby zatím 2:1 pro nás, rozhodčí slušný výkon dneska

Reagovat
John Obi Mikel

Vás píská ten nováček, koukám

Reagovat
Pablos

ta červená byla dcl přísná

Reagovat
lampas

Objektivně nevím za co byla...

Reagovat
John Obi Mikel

Co teď ukazovali, tak za šlapák během zpracování míče.

Reagovat
lampas

Jo jo, ale furt mi to přišlo jen jako typicky žlutý zákrok.

Reagovat
vestinustarychdubu

Já bych tohle za červenou nedával. Žlutá ok, šel tam jak ňouma, šlapák to byl... ale nejsem rozhodčí.

Reagovat
Mass

Teď to pro změnu Horovi spadlo na ruku stejně jako Cedidlovi ve Zlíně. Říkám, když se tam chce najít pencle, tak se najde.

Reagovat
JackBlack

Hrál asi kozy

Reagovat
Coutinho10

tady to zrovna objektivně nebylo dobře vidět, ale klidně to ruka bejt mohla, ale to se na 100% z toho záběru nedozvíme

Reagovat
Pablos

v jaké minutě cca ?

Reagovat
Mass

42:05

Reagovat
Pablos

Dík... ale příjde mi to jen jako prsa... pak se možná mohl lehce otřít... ale Cedidla nehrál nic jiného než ruku, nesrovnával bych to.

Reagovat
Mass

Jo jasně, taky bych za něco podobnýho pencli nechtěl.

Reagovat
John Obi Mikel

Mne to nepřišlo penaltové.

Reagovat
Mass

Mně taky ne, ale nejsme sparťani a nehraje Sparta.

Reagovat
doshcz

Sparta je navzdy s tebou

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

LukaKu

Reagovat
John Obi Mikel

Provod dostal pěknýho lepáka

Reagovat
oli9

Bohemka už první kolo hrála absolutní sračku jen měla štěstí

Reagovat
Pablos

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu sezonu vysledkove ulitli a uz se z nich delalo druhy Slovacko.

Reagovat
John Obi Mikel

V půlce studia dejte reklamu

Reagovat
vestinustarychdubu

Ten Matějovský tam kokot brečel u rozhodčích proboha proč, že přejel úplně k ničemu Červa a o jeho kopačku si odřel koleno nebo?

Reagovat
Mass

Matějovský je na hřišti hrozná kurva, žádná novinka.

Reagovat
vestinustarychdubu

Je, jako klobouk dolů za to, jak v jeho věku hraje, to bez debat, ale je to kokot.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mass

Bohužel, jinak by byl sympatickej tim, že hraje ještě v tomhle věku první ligu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Salfovic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

klasika

Reagovat
ACSeRw!n

kobra

Reagovat
Martin9719

Kobra je zpět.

Reagovat
Pablos

Parádní akce na Budějky... Kobra uštkla.

Reagovat
Mass

To mám za to, že sem tipoval Ondráška na největší propadák

Reagovat
Sigma Olomouc

Též

Reagovat
Pablos

No doufám, že tam Slávie něco nasype... páč zatím ta forma našich pohárových týmů není zrovna parádní.

Reagovat
Mönchengladbach

Kozelball si jde pro zasloužený titul už od prvního kola.

Reagovat
Pablos

Jarda zamračen... přijel se podívat na Tecla

Reagovat
Mass

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
naheCZ

Jasná žlutá, ale přece nebude dávat druhou že...

Reagovat
Mass

Jurečka zatim z formy, dneska taky nedal velkou šanci.

Reagovat
hrundy

Máme na hřišti vůbec hráče co hraje na svoji pozici ? Se ten Trpišovskej fakt už zbláznil...

Reagovat
Mass

Všichni hráči mimo Masopusta sou na svých obvyklých pozicích.

Reagovat
John Obi Mikel

Provod ne

Reagovat
Mass

Teď ty ten hráč "mimo pozici" dal gól přesně z místa, kde hraje nejčastěji.

Reagovat
hrundy

Provod, Holeš rozhodně není stoper což potvrzuje dneska znova... Schranz taky není úplně Wind back, buren se potuluje kdesi uprostřed hřiště, Lingr absolutně netuším co hraje za pozici, což je vlastně u něj úplně normální...

Reagovat
Salfovic

Náhodou zrovna o Schranzovi se říká, že je dost do větru.

Reagovat
Nuno čomes

Proč hraje buren?

Reagovat
Fakt

Jarošík se musí jenom smát, jak bez něj Teplice sestupují do druhé ligy.

Reagovat
Hasan Šáš

sleduju to asi 20 minut, ale ty Budějky sou rekulérně lepší

Reagovat
Pablos

Po gólu ožili no, ale teď už je zase posadili na zem no

Reagovat
Salfovic

Nespletl sis dresy ?

Reagovat
Mass

Budějky hrajou pěkně a neparkujou autobus stejně jako na jaře, ale střel má pořád víc Slavia, v první půli tam šel Jurečka a pak Lingr sám na bránu.

Reagovat
Salfovic

To se ale jako šance nepočítá.

Reagovat
Mass

Nj vlastně, včerejší diskuze

Reagovat
John Obi Mikel

Provod

Reagovat
naheCZ

Výborně Chytil Provod dobře zakončil

Reagovat
Coutinho10

dobře Mojma

Reagovat
pingla

Suchan v budějkách pokolikáté jde někam restartovat kariéru, podesáté?

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil

Reagovat
Salfovic

Hýdl.

Reagovat
naheCZ

Chytil

Reagovat
Mass

Chytil letos 2/22

Reagovat
Coutinho10

Mojmaaaaa wow

Reagovat
Pablos

Hezky to Chytil udělal

Reagovat
wyqinac

Komentátor: Hrdinu zápasu máme - 1+1.

A kdo teda, když to mají oba, Chytil i provod?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

nechapu jak pred Chytilem dostavaj prednost kopyta Jurecka s van Burenem

Reagovat
db18

nebo Tijani

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka kopyto

Reagovat
Mass

Nekrm trolla

Reagovat
Nuno čomes

Čemu se divis?

Reagovat
Nuno čomes

Přímo

Reagovat
KingMaster13

Konečně se povedlo to co se nepovedlo snad celé jaro venku a to dát odskokovej gol Mojma s Vlčkem zatím radost sledovat

Reagovat
Mirek na tenisu

Smutný pohled na Necida. Kdysi hroťák evropského formátu, dnes úroveň odborářské interligy. A Puškáč to nevymyslíš! Doteď jsem si myslel, že už jsem viděl všechno. Zranit se při kopu penalty... snad Vypelichaný klokan míří tam kam v reálu patří. Do skupiny o záchranu.

Reagovat
Nuno čomes

To bude propadák letos.

Reagovat
db18

kontakt byl před vápnem

Reagovat
John Obi Mikel

Chytilovi chytil brankář penaltu

Reagovat
naheCZ

5 minut to budou řešit a stejně je z toho hovno

Reagovat
DieFohlenBMG

Stejně neměla být

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav

Reagovat
KnoxXx

Kozelball

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplárova past > Kozelball

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Remt

Faul určitě, nicméně.. asi tohle bych vytáhl ven, přišlo mi že to bylo úplně těsně před vápnem. Možná na čáře, čára je součástí vápna že? :D Tak možná penalta ano, hodně hraniční.

Reagovat
db18

čára je součástí vápna, ale patu měl Hora na vápně a byl v záklonu, tak podle mne kontakt těsně venku.

Reagovat
Remt

já se přikláním taky k tomuhle názoru spíš. Ale asi konkrétně toto není to co bych rozhodčím vyčítal, chápu že to někdo mohl vidět i mírně ve vápně.

Reagovat
John Obi Mikel

Čára je součástí vápna.

Reagovat
naheCZ

Nejdřív jsem si taky myslel, že spíš před, ale z toho zpomaleného záběru bych řekl, že penalta, minimálně na čáře k tomu faulu došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže další zářez ve prospěch Slavie

Reagovat
Remt

Hraniční situace je pro tebe zářez? Ok

Reagovat
KingMaster13

My si ten zápas umíme vyhrát i bez penalty

Reagovat
KingMaster13

Liberec Co to kurva je? To se Luboš zase posral proti týmu hrajícímu o 10?

Reagovat
lampas

Tyhle moresy už měl minule s Baníkem.

Reagovat
KingMaster13

Smutný je, že to být proti 11 tak jste to v klidu dohráli a i možná ještě gol přidali.

Reagovat
lampas

To si nemyslím, chyba byla dát zbytečně brzo druhý gól.

Reagovat
KingMaster13

Chyba byla celkově dát ten druhý gol

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AjaxFans

Pojďme pane Csaplár

Reagovat
Mirek na tenisu

Liberec už proti Baniku šlapal ve druhé půli vodu. Ztratit proti deseti dvoubrankový náskok, to je šílenost.

Reagovat
Mass

Haha i Maso si spletl dresy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
lampas

Tak jsme zpátky Kozel naprosto prokaucoval druhý poločas, opravdu lahůdka takhle prosrat vyhraný zápas proti deseti.

Reagovat
vestinustarychdubu

jako takhle to dosrat, to chce fakt kumšt. Místo toho aby je dorazili, hrajou debilní beton a jen čekají, než dostanou gól.

Reagovat
wyqinac

V každým zápase od 3 jedna penalta, celkem z toho 0 gólů

Reagovat
Salfovic

Rozhodčí to dostali befelem, aby tím zakryli tu včerejší sparťanskou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
emisarpravdy

V suchým.

Reagovat
KingMaster13

Jinak ale ten zápas Budějovice vs Slavia se mi dost líbil z obou stran. Ten fotbal měl parametry a oproti tomu hnusu na jaře herně Budějky udělali obrovský pokrok, je mi líto že z toho maj prd a skore 2:7

Reagovat
Mass

Taky ten los. Spíš se ukáže v dalších zápasech, jestli zvolili správnou cestu hrát kombinačně nebo se vrátí k holomajzně a nákopům.

Reagovat
Sigma Olomouc

Super Mojma. Ale ta penalta

Reagovat
Pablos

Dnes se to protrhne a Viktorka jim nasází tak čtyřku.

Reagovat
Martin9719

Na to to vypadalo naposledy v těch 18:02 no.

Reagovat
Pablos

beru všechno zpět... vypadáte fakt marně na kononády (promiň)

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Krapet se tam rozpršelo no

Reagovat
Salfovic

Ten Staněk je úplně v prdeli Co to tam v té 23´ minutě předváděl, měl kliku, že pískali ofsajd.

Reagovat
Pablos

Však ten Chorý hrál rukou né... proč to nepískal ?

Reagovat
Salfovic

Jasný rameno.

Reagovat
Pablos

Ani né, jsem si to pak stopnul schválně a byla půlka míče na rukávu a druhá normálně na ruce. Kdyby padl z toho gól tak by to VAR musel (u nás v ČR měl) odvolat.

Reagovat
Miguel19

Hlavně že se v přípravě dávalo 5 gólů na zápas.

Přijde liga a nedají si přihrávku.

Reagovat
Martin9719

Ten Bucha s tím jeho odskakováním míče je fakt na zabití. Namazal nejmíň na 2 brejky.

Reagovat
Gimme

Nejvíc zbytečný hráč na hřišti

Reagovat
pingla

OT: je tu někdo ze Znojma? co se tam děje s fotbalem?

Reagovat
AjaxFans

C-M@ster možná

Reagovat
STR

Četl jsem nějaký článek pár měsíců dozadu. Nový majitel snad ze zahraničí, poplatili všechny dluhy a teď tahají hráče ze zahraničí za levno a chtějí to nakopnout zase.

Reagovat
Salfovic

Největší prdel je, že nejlepším hráčem Plzně je Chorý Ještě s nechtěným Hranáčem.

Reagovat
Martin9719

Tak Chorý je úplně neprávem vedený jako nejhorší hráč kádru u veřejnosti. Je to výhradně o servise a ten chybí.

Reagovat
Mass

Hráč u21 je nechtěný?

Reagovat
Salfovic

V Plzni, jako vážně ?

Reagovat
Miguel19

Vlkanova zase o poločase dolu...jestli ho dá Pleškin přiště zase do základu, tak už nevím..

Reagovat
Miguel19

Ten Hejda

Reagovat
Sosi

Ti borci jsou uplne bez kreativity a bez nabehu. Pritom to byli sikovni fotbalisti. Bilek je uplne znicil.

Reagovat
Salfovic

Před rokem zaslouženě postoupili do LM a teď je z nich banda totálních dřeváků

Reagovat
C-M@ster

A ta Viktorka už má jako v plánu nikdy do smrti nedat gól?

Reagovat
kilobyte

Šádek podojil investory a teď se vrátí, kam patří.

Reagovat
Salfovic

Třeba tím proti něčemu protestují, jako protestní hladovka.

Reagovat
Sosi

Borec vyvazi balon od Stanka az na pulku, pak se zastavi, otoci a posle to zpet.

Reagovat
Firkraag

Pauschek style

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
John Obi Mikel

Jejda

Reagovat
C-M@ster

PLZEŇ ON FIRE!

Reagovat
C-M@ster

Křetínský už úřaduje.

Reagovat
pingla

ta "černá svině" je na koho?

Reagovat
Firkraag

Vyhoď toho kolumbijskýho zmrda

Reagovat
Salfovic

V Plzni řvou na Mosqueru černá svině

Reagovat
lada.sp

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Sosi

Tož loket vypadá jinak...

Reagovat
C-M@ster

Hlavně do něj borec naletěl.

Reagovat
Sosi

Jako s nataženou rukou loket nedáš... loket je logicky švihnutí za sebe, ne dotek do loktu půl metru před tělem...

Reagovat
C-M@ster

Však to je komedie... jak penalta Sparty.

Reagovat
Salfovic

Staněk chytil penaltu

Reagovat
John Obi Mikel

Vašulín

Reagovat
C-M@ster

Naser si, Dan.,Tady to máš, budeš muset zařídit další penaltu.

Reagovat
Hasan Šáš

Wtf the F! pro Dana už dávno neni Plzeň nebezpečím.. tohle bude práce Brabce nebo Kárla.

Reagovat
Kang & Kodos

Červenky ze Zlína

Reagovat
Hasan Šáš

Reagovat
John Obi Mikel

Ve studiu za to oba dva chtěli i červenou pro Mosqueru.

Reagovat
Pablos

A další pecka co nepadla

Reagovat
Mass

Proto je Krejčí vyhlášenej nejlepšim hráčem ligy.

Reagovat
C-M@ster

Penalty kope výborně. A v týmu, kterej je dostává každej zápas, je to nejdůležitější faktor.

Reagovat
DieFohlenBMG

Díky Staňku, můj králi

Reagovat
Mass

No twl

Reagovat
Firkraag

Niceee

Reagovat
Pablos

Reagovat
C-M@ster

Hm.

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinka výskok jak Ronaldo

Reagovat
thewall

Reagovat
andrew96

Reagovat
naheCZ

Plzeň

Reagovat
lada.sp

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
thewall

Šašinka výskok ala Ronaldo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lada.sp

to mě vymrdej

Reagovat
Mass

Šašinka výskok ala Ronaldo

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebo Ronaldo má výskok jako Šašinka?

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Už by to chtělo ze sestavy vyndat hráče kteří nejsou ochotní bojovat celých 90 minut. Ten Kalvach tam po zápase s tím Ševčíkem uplně v klidu, kam půjdeme večer, ty vole? Já bych byl nasranej, to by na mě promluvit nikdo nesměl a oni si tam povídaj něco co tvoje stará doma...to je šílenost. Serou na to, maj to v píči, nic se nezměnilo a to jsem si myslel že peníze už začly chodit, přístup ale pořád stejnej. Hlavně to nesvádějte na trenéra, kopat do řití tyhle primadony celej tejden. Koubek by měl zakročit a to nejen v tréninku.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak zrovna Kalvach patří k těm lepším hráčům Plzně a jeho bych z nedostatku bojovnosti nevinil. Asi Ševčíka zná z Olmiku. Tož dali řeč.

Reagovat
Martin9719

Dali řeč..to znamená jediný, mám odpracováno, je mi to uplně u prdele, jdeme domů.

Tohle není fabrika ty vole.

Reagovat
Nuno čomes

Fotbal už není co býval.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdybys hrál někdy závodně fotbal nebo jiný sport, nemohl bys podobnou kokotinu napsat. Říká ti něco respekt?

Reagovat
Mirek na tenisu

Dědu Koubka asi brzo jebne. Vydra, Chorý, Durosinmi, Jirka, Kopic... nejsou chladnokrevní střelci. V podstatě Plzni chybí taky střelba z druhé linie. Teď jede do Kokešova, to by mohlo sedět Kopicovi , a v neděli bitva s Chachary docela náročné menu.

Reagovat
Hasan Šáš

Tentokrát už je snad Sparta v posledním kole zachraňovat nebude.

Reagovat
Hasan Šáš

teda ve 24. kole

Reagovat
STR

OT: zbrojovka 3 body z venku, hra otřesna. Ten tým je úplně v prdeli.

Reagovat
ratusek

Na hru sere pes. Důležitý jsou body. Obzvlášt ve druhé lize. Navíc s béčkem Olmíku u nich

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty naše venkovní zápasy v 2. lize Varnsdorf mám v paměti ještě teď a nikdy na to nezapomenu...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to bude stačit na pohodlný postup. Tam reálně mimo Brno nikdy jiný o postup nehraje, Dukla o tom akorát mluví (už pár let) a fotbal v celé FNL hraje jen Vyškov, ale ti budou v těžkých zápasech hořet takticky.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Doufám, že za týden padnou v Táboře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele