Florenzi znovu opouští AS Řím, letos bude hostovat v PSG

11.09.2020, 20:07
Aktuality
Alessandro Florenzi býval kapitánem římského AS, tyto časy jsou ovšem pryč a italský obránce znovu nefiguruje v dalších plánech celku z hlavního města. Devětadvacetiletý fotbalista se tak znovu stěhuje, tentokráte bude hrát za Paris Saint-Germain...

Florenzi loni hostoval ve Valencii a zapůjčen byl rovněž do Paříže. PSG zaplatí jeden milion eur a disponuje rovněž opcí na přestup, která je nastavena na dalších devět milionů eur.

"Jsem šťastný a pyšný na to, že budu hrát za PSG. Jedná se o jeden z největších klubů Evropy, což potvrdila i jeho loňská cesta až do finále Ligy mistrů," prohlásil Florenzi.

"Čekají nás neobyčejné výzvy. Fakt, že se těmto výzvám budu moci postavit s novými spoluhráči, představuje potěšení a také poctu. Moji spoluhráči patří k nejlepším fotbalistům na světě," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (53)

Přidat komentář
cristiano.K.

pěkně PSG, poctivý pracant za hubičku

Reagovat
Largo

Jsem za nej rad. At se dari Flore a diky za vsechno. Gol proti Barcelone vesel do historie.

Reagovat
Lech

Reagovat
Alberto Aquilani

Krásny obchod... máme 8000 zbytočných hráčov, bez toho aby sme sa ich zbavili sme bez peňazí, ale hráča, ktorý začal minulú sezónu ako kapitán, darujeme šejkom zadarmo, asi ako vďaku za tých 25 mega za Pastoreho. Sa hrozne teším na novú sezónu... :-)

Reagovat
Largo

Prodeje zbytecnejch hracu nam dlouhodobe nejdou, to je fakt.

Reagovat
jakubbosak

on je pro vás zbytečný?

Reagovat
Largo

Ted jsem nemyslel zrovna Florenziho, spis obecne nam tohle nejde. Zbytecnym bych ho rozhodne nenazval, spis mam pocit, ze posledni dobou vyprchala z obou stran laska.

Reagovat
jakubbosak

aha, díky.

a jak teď postavíte obranu?

Reagovat
Largo

Fonseca ted stavi triclennou. Smalling se zrejme vrati, k nemu Ibanez a Mancini. Otazka je, kdo je doplni. Fazio i Jesus na odchodu. Kolarov odesel a Cristante tam nepresvedcil. Nutne musi prijit jeden dva stoperi. Kraje jsou zalostny.

Reagovat
jakubbosak

no mě právě přijde ta obrana celkově slabá, ale možná se pletu, nevidím do toho tak moc, ale co jsem měl možnost vidět, tak to opravdu není žádná sláva.

Kolarova je velká škoda si myslím...

Reagovat
Largo

Kolarov sam chtel pryc, hledal novou vyzvu a v jeho 34 letech uz to nebylo na dalsi delsi smlouvu.

Obrana je slaba, vcetne brankare.

Reagovat
jakubbosak

ale že zrovna Inter

nějaký posily do obrany by to chtělo, máš tipy?

Reagovat
Largo

Chtelo by to urcite stopery, ktery jsou zvykli na hru se trema stoperama. Drahy by nemuseli byt Izzo nebo Maksimovic. Hodne se mi libi Pezzella z Fiorentiny, ale to neklapne. Zajimavej by byl Romero, ale toho nam pretahla Atalanta. Psalo se o Nehuenovi Perezovi z Atletica, ale to ho nechce prodat nastalo. Idealne jeden zkusenej a jeden mladej hrac.

Kraje jsou horsi. Nalevo bych klidne vymenil sklenenyho Spinazzolu za Biraghiho a nechal tam odchovance Calafioriho. Napravo bych jako zalohu nechal Karsdorpa a zkusil Hysaje z Neapole. Ale ten zas podle agenta nechce hrat ve triclennym systemu.

Reagovat
cresposuper

Biraghi je totalny priemer, ten vas fakt nikam neposunie.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vo Viole bo dobrý, u Vás mu to nevyšlo, ale zas by som z toho úplné závery nevyvodzoval. Ako jednotku, kde by mal back up neskúseného tínedžera by som ho nechcel, ale práve ako alternáciu k tomu Spinovi by som nebol proti...

Reagovat
Largo

Reagovat
cresposuper

Ano, lavicka ok, ale kolega hore pisal o vymene za Spinazzolu, to je prehnane. U nas mi vadil, pretoze Asamoah siel do sraciek a tym padom mal Biraghi isty zaklad.

Reagovat
Largo

Jo, zatimco Spinazzola je vylozene nadprumer...

Reagovat
Kily

proč se s ním vlastně takhle přestalo počítat?

Reagovat
danko10

Pretože tréner je imbecil, preferujúci vyžitého alkoholika Peresa, s ktorým sa dohovorí po portugalsky.

Reagovat
Largo

To neni pravda. V ty ctyrclenny obrane Florenzi rozhodne nepodaval dobry vykony, dlouhodobe. Nemyslim tim v porovnani s Brunem, Santonem a podobne, ale obecne to bylo mnohdy spis k placi, co predvadel. A hlavne mam pocit, ze byl jedinej, kdo mel nejaky nabidky. Ale ze to vedeni takle domrvi hostovanim s nepovinnym odkupem, jsem teda necekal.

Reagovat
danko10

A v porovnani s kym to teda myslis, ked uz sa tu bavime o stvorclennej obrane, s ktorou nastupil Rim do zapasu od Peresovho navratu do klubu presne trikrat?

Reagovat
Largo

Nepochopil jsi me. Z Fonsecy bych nedelal spatnyho trenera jen proto, ze mu Florenzi nesedl.

Florenziho jsem myslel ve ctyrclenny obrane za posledni treba tri ctyri roky, ne jen pod Fonsecou. Na pravym beku se mi Florenzi nikdy nelibil.

Myslel jsem tim, ze bych ho nesrovnaval s tema zbylejma nasima bekama, protoze ti jsou jeste daleko horsi.

Reagovat
danko10

A s cim by som ho mal podla teba zrovnavat, ked nie s priamou konkurenciuo, ktoru ma trener k dispozicii?

Reagovat
Alberto Aquilani

Každopádne, Fonseca je buď masochista alebo hrozný hlupák, že toto dovolí, pretože okrem Floreho sa posiela doprdele aj Ricky Karsdorp a obaja by boli v tom 3-5-2, čo sa chystáme znova hrať, aspoň slušní. Takto nám zostane na pravo Brunettone Peres a na ľavo búraný Spina, ktorému bude kryť chrbát chlapec, ktorý odkopal vo veľkom fotbale celý 1 zápas.

Reagovat
danko10

Aký jeden zápas? To silvestrovské derby s Juventusom, kde za nich na konci hrali upratovačky a Sarri si odišiel na tribúnu zapáliť?

Reagovat
RadekVonCZE

Mám strašně divný pocit z tý vaší přestupový politiky.....

Takhle se fakt nikam neposunete

Reagovat
Frantszek

nejsi jediný. A jestli ještě zlákají Veretouta do Neapole tak papá LM pro příští rok.

Reagovat
Largo

No to doufam ze ne! Mohl by to bejt rozdilovej hrac.

Reagovat
Shevchenko

No nedovedu si představit, že v té konkurenci uděláte LM, to už spíš víc věřím nám.

Reagovat
Largo

Cely to vypada tak, ze ted novy vedeni nechce vubec investovat a delat vetsi zasahy. Ty podle me prijdou az v pristim lete.

Reagovat
RadekVonCZE

Ok

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně by to chtělo už začít kupovat pořádný hráče a ne důchodce a nebo sbírat odpad odjinud, který nikdo nechce. Pastore, Mchitarjan, Nzonzi, Kalinic, Zapacosta...naštěstí z těchto zůstali už jen dva, ale pořád tam v AS je hromada maximálně průměrných hráčů co by si člověk dokázal představit kdesik v Bologni nebo Cagliari...ten Pedro se mi taky moc nezdá...ano pracant, ale ne rozdílový hráč...přitom AS by mohlo úplně v klidu kupovat hráče jako má Sevilla (Ocampos, Koundé, Carlos...)

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Proč by nemohli kupovat odpad a nebo důchodce, Inter s tím hrál o titul... a ten Nzonzi v tom výčtu nesedí

Reagovat
Brandon Walsh

Vyloženě odpad ty hlupáčku j. Odpad máte vy v podobě Khediry, Hugujána, Šíelíního, Kvádru, Buffona, Ronalda, Češtnyho, Bonučáka,.... to jsou perspektivní mladíci jako hrom. Byť Buffonovi a Ronaldovi respekt za tu jejich kariéru v minulosti. Prvně si zamést před vlastním prahem a potom vynášet velkohubé žvásty.

Oni Lukaku, Martinéz, Barella, Sensi, Brozovič, Bastoni, De Vrij, Škriniar, Gagliardini, Eriksen jsou starci, co? Young, Handanovič, Candreva, Godín ano, ale kde je ten zbytek? D´Ambrosio, Asamoah, Sanchéz + teď minulou sezónu hostující Perišič, Nainggolan jsou lehce nad třicet.

Reagovat
Zark

Reagovat
Brandon Walsh

Reagovat
Zark

Něco bych ti k tomu napsal, ale výše ses dehonestoval sám a evidetně jsi ani nepochopil můj post, což není moje chyba. Příště zkus chápat lépe psanému textu, než začneš někoho nazývat hlupáčkem.

Reagovat
Alberto Aquilani

MKhitaryan bol zadarmo a hrá dobre, nevidím dôvod ho zaraďovať na nejaký čierny zoznam. Nzonzi prišiel na svojom vrchole ako žiadané zboží. Tam to nevyšlo z viacerých príčin, ale stále si budem zastávať názor, že zle nehral a vpohode by som ho bral naspäť. Pedra nechápem tiež, na druhú stranu, tie naše "megatalenty" ako Kluivert a Under ukazujú, že dávať šancu mladým na úkor tých starších sa nie vždy oplatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většina hráčů je v týmu strašně krátce, nabízí se tým nechat bez výrazných změn a jen jej vhodně doplnit. Každopádně jak píše Alberto, pryč se posílají hráči zatím jen ti, kteří mají cenu a mohli dostat šanci v novém systému.

Jinak další otázka je, proč posílat pryč Fazia, krom Crise bude potřeba minimálně jeden další stoper, spíše tedy dva. A nikde není napsáno, že Fonseca u tohoto systému vydrží, taky se může stát, že skončí před nebo po konci sezóny a pak se zase budem muset zbytečně někoho zbavovat,

Reagovat
Emmett Brown

Tiež mám ten pocit, že nejaké väčšie nákupy nebudú, skôr sa ideme zbaviť odpadu a znížiť náklady na mzdy. Toto bude sezóna, v ktorej nebude tlak na výsledky.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda doufám, že Calafiori šanci dostane, narozdíl od Bouaha mi přijde připraven. A nalevo zahraje i Bruno. Spíš je problém ta pravá strana, jak píšeš, zbytečně. Docela se nabízí poslat nabídku za D´Ambrosia.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho pro francouzskou ligu. V Juve by si s Danilem vytřel zadek a udělal by si z něj poskoka. Ať se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Florenzi. Fonseca je idiot, odchadza len kvoli nemu. Friedkin ho mal vyhodit hned po nastupe. Lenze chlapci zatial nevedia ani kde je sever

Brankarsky post vyrieseny. Do primavery prichadza 18-rocny slovak Michal Kukucka . Dopadne ako Vestenicky

Reagovat
Godwinson

Dalsi skvely nakup do sbirky PSG. S takovou ta LM jiste brzy klapne

Reagovat
smetos

Na beku to podle me neni ono. Kvalitu tam ma a svoje si odehraje, ale v AS ho ta kraji obrany zabili. Videl sem ho vzdycky na stredu zalohy.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
dinss

AS šlo hrozně dolů...

Reagovat
inbloom

Jako malej jsem zacal sledovat fotbal, tak jsem mel rad united, pak jsem videl utok totti, montela, batistuta a zacal fandit As rim, vzdy jsem na ne koukal, kdyz byla moznost a sledovat prestupy a zaznamy z kazdeho utkani. I diky Rossimu s Tottim to byl tym vyjmecny v tom, ze tam zustali dva odchovanci a nesli ani za velke penize pryc. Ovsem posledni sezonu a hlavne tohle prestupove okno.. ja tomu fotbalu bud vubec nerozumim a nebo jemu nerozumi sportovni usek v Rime :-(

Reagovat
Brandon Walsh

Byť jsem fanoušek Interu a mám rád konkurenční Lazio, tak musím uznat kvality dřívějšího AS. Přesně jak píšeš. Totti, De Rossi byli pojem nejenom v Římě. Býval to klub na vysoké úrovni a určitě TOP4 tým v Itálii (Inter, AC, Juventus a právě AS). V posledních 5 letech ho vytlačila Neapol, poslední dva roky i Lazio a Atalanta a letos to vypadá na Fiorentinu. Co se týká kvality a vyváženosti kádru.

Asi to budou roky bídy a úpadku. Potom se uvidí. Přál bych jim, aby měla SA více konkurenčních mužstev.

Reagovat
FC Porto FC

Psg odešel Silva, Cavani, chupo moting, Munier a i s nima byl ten kadr uzkej a oni na to takhle serou. Aspoň ten Florenzi no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele