Flamini hodlá zůstat v Arsenalu

11.02.2008, 12:01
Aktuality
Mathieu Flamini byl před rokem rozhodnutý opustit Arsenal, nyní má zcela jiné úmysly. Francouzský záložník se zabydlel v základní sestavě Gunners a na Emirates Stadium by rád zůstal i nadále...

"Probíhají jednání s klubem a snad se vše brzy vyřeší, protože jsem zde opravdu šťastný. Mám rád anglický fotbal a miluji Arsenal," řekl Flamini v rozhovoru pro Sunday Mirror.

Flamini po svém příchodu do Arsenalu nebyl členem základní sestavy a manažer Arsene Wenger s ním často zalepoval mezeru na okraji obrany. Bývalý fotbalista Marseille chtěl před dvanácti měsíci z klubu odejít, to vše ale změnilo letošní léto. Flamini ze základní sestavy vytlačil Gilberta Silvu a upoutal pozornost ostatních klubů. Hodně hlasitě se mluví například o Juventusu Turín.

"Tvrdá práce. Dělal jsem to už tři a půl roku od chvíle, co jsem do Arsenalu přišel," prozrazuje Flamini důvod svého zlepšení. "Teď mám své místo v týmu a stále si zvyšuji sebevědomí. Jsem středním záložníkem a to znamená, že jsem zapojen do všeho," říká dále Flamini.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jo radši at jde silva flamini je mazák

Reagovat
One-Real

záloha Rosický-Flamini-Fabregas-Hleb tomu rikal zaloha a to v anglicky lize arsenalu moc nefandim

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandi tem bilejm ***** a di s komentovat svoje simulanty na tvoje kecy tu neni nikdo zvedavej

Reagovat
rufus

Tak on řekne že nefandí Arsenalu a ty se z toho můžeš pos*at.. A hned začneš narážet na Real trochu jinym způsobem.. Kdo z vás dvou se asi ukázal jako větší "inteligent"?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi normální...

Reagovat
Kapřík

Mysmane, postrádal jsem tě tu, když Arsenal dostal nedávno na prdel od Tottenhamu. Ovšem koukám, že sis počkal na pár výher abys byl na koni a teď tu budeme muset opět číst tyhle tvoje nenávistný výblitky. To si vážně takovej zamindrákovanej debil jak se tu snažíš ze sebe dělat? Vždyť jsi tu měl jednu dobu docela normální příspěvky...asi shoda ojedinělých náhod, že?

Reagovat
fantomas

ty vole, proč všici poukazujete na bezvýznamnej pohárovej zápas s tottenhamem a hned řikáte jak je arsenal v prdeli

Reagovat
Kapřík

Já ale nikde nepíšu, že by byl Arsenal v prdeli. Píšu jen, že když to Arsene tehdy projel, tak po Mysmanovi nebylo ani vidu ani slechlu. A ještě něco - když je to zápas proti Tottenhamu, tak nikdy není pro Arsenal bezvýznamnej .

Reagovat
Kily

mysmane, nepřeháněj to. Já jsem měl vždycky docela rád Tottenham, nikdy jsem ho jako nejnenáviděnějšího rivala nezatracoval, ale úplně jsem změnil názor poté, co se zde otevřeně prezentovalo několik jeho fanoušků narážkami na Arsenal a tím, jak jsou prostě lepší. Výsledky sice hovoří opačně, ale to jejich názor nezmění.

Pravda, ty narážky fungují z obou stran, fungovat vždycky budou a ne jenom fanoušci Tottenhamu urážejí Arsenal, je to oboustranné a moc dobře si to uvědomuju. Moc často se mi nepoštěstilo přečíst si rozhovor fanouška Arsenalu s příznivcem Tottenhamu, jehož převážnou část by netvořily urážky. Ale napsat někomu okamžitě takový blábol, který jsi napsal ty, sorry, máš u mě mínus

Reagovat
Laneey

To je dobře že Flamini v Gunners zůstává, je good

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini hraje opravdu skvěle,sleduju často premier league a musím říct,že podává perfektní výkony.Zlepšuje se zápas od zápasu.Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Mysmane nechtěl by ses laskavě uklidnit?Tvoje debilní dětský reakce na fanoušky jinych klubů než Arsenalu nikoho vyjma scumů jako ty nezajímaj....one-real nenapsal nic špatnýho

Reagovat
Kily

Flamini mě překvapil a jsem strašně rád, že chce zůstat. Přiznám se, že když chtěl před rokem odejít, tak mi to ani nevadilo, moc šancí na prosazení se jsem mu nedával, ale ukazuje se, že dřina se opravdu vyplácí. Zálohu máme opravdu super a snad se oněm čtyřem vyhnou zranění, v tom případě se šance na titul ještě zvýší

Reagovat
Kapřík

No podle toho jak se teď prezentuje ManU to vypadá, že Arsenal má k titulu o hodně blíž. A to je pro mě velká škoda, protože ho jako jedinej z velký čtyřky vyloženě nemám rád .

Reagovat
smazaný uživatel

flamini tam zapada jak noz do masla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele