Fiorentina získala Larronda, do Sieny jde Pozzi

18.01.2013, 19:25
Aktuality
Marcelo Alejandro Larrondo Páez po čtyřech a půl letech mění působiště, i nadále ale zůstává v Toskánsku. Argentinský útočník posílil Fiorentinu, která ho získala na půlroční hostování s opcí ze Sieny. Zde pak bude minimálně na jaře hrát Nicola Pozzi, který přichází také na hostování ze Sampdorie...

"ACF Fiorentina oznamuje, že získala Marcela Larronada na hostování ze Sieny, s opcí na trvalý přestup. Útočník u nás bude nosit dres s číslem 18," stojí v oficiálním prohlášení Violy, která momentálně zaujímá pátou pozici v tabulce Serie A.

Oproti tomu její rival z nedaleké Sieny je i kvůli bodovému odpočtu za účast v korupční kauze beznadějně poslední a nyní ztrácí další oporu. Již před několika dny totiž její kádr opustil jiný útočník Emanuele Calaiò, který posílil Neapol rovněž formou hostování s opcí.

Čtyřiadvacetiletý Larrondo v Sieně působil od léta 2008, kdy přišel na hostování z mateřského River Plate a o rok později ho Robur získali natrvalo. Na Stadio Artemio Franchi ho nahradil Nicola Pozzi, příchod šestadvacetiletého útočníka na hostování ze Sampdorie toskánský klub právě potvrdil na svých stránkách.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Siena chce dohrát bez útočníků? zajímavá politika

Reagovat
smazaný uživatel

jako vice-Toni pro Violu proč ne, El Hamdaoui bude na APN a Larrondo je na lávku zvyklý. Bývalý hráč River Plate a nejlepší střelec primavery, Montella by z něj mohl ještě něco vyždímat.

Naopak do Sieny zřejmě přijde vrchní doklepávač Nicola Pozzi a ještě nějaký další útočník.

Reagovat
JackDaniels.

ahmmmm

Reagovat
Talker

Mám tady 2 dotazy

1) To hodlá Fiore prodat Jovetice opravdu? 2 útočníci během jedné zimy..

2) Proč pouští Siena hráče na hostování s opcí v zimě, když hraje o záchranu? Nebylo by lepší je rovnou prodat a případně koupit náhrady?

Reagovat
JackDaniels.

1.) zrejme

2.) ano

Reagovat
smazaný uživatel

Príchod Larronda neovplivný odchod Jovetiča nijak. Neviem, pretože by Fiorentina na prestup nepristúpila?, pretože až sa vráti Hamdaoui tak si nezahraje už vôbec, ak si vôbec zahraje teraz. Proste potrebovali nejakú poistku a Siena mohla niečo zinkasovať za to hosťovanie. Takto má Siena aspoň niečo a po sezóne sa jej takmer z určitosťou zase vráti nenáročný náhradník.

Reagovat
panca

jovetic do ac

Reagovat
smazaný uživatel

2) U případu Calaia je to celkem jasné. Letos se mu nedařilo, mentálně už se viděl v jiném klubu, nebylo to od něj ono. Ale rovná koupě by byla pro Neapol asi trochu risk, když se neprosadí, tak ho jednoduše vrátí. V Sieně, pokud by letos spadla by mohl znovu pomoct k návratu mezi elitu, on je v Serii B jako ryba ve vodě. A když by chtěl hrát SA i nadále, určitě by zájemců o něj bylo stále dost.

Navíc tuto sezónu už prostě nebyli ani Calaio ani Larrondo moc užitečnými, vedení tak logicky chce ten útok proměnit a třeba to výjde, ztratit už není, co..

Reagovat
smazaný uživatel

+ za Larronda Viola dohodila Della Roccu, to je kvalita do zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

tak přece Jove do Arsenalu

Reagovat
olis

OT: De Laurentiis:"Zimné mercato je uzavreté. V lete investujeme 10-15 miliónov. Campagnaro neostane v Neapole (myslené budúcu sezónu)"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele