Fiorentina se rozhodla pro odvolání trenéra Montelly

21.12.2019, 11:43
Aktuality
Vincenzo Montella po osmi a půl měsících končí jako trenér Fiorentiny. Italský klub se podobně jako loni nebezpečně přiblížil k sestupovým pozicím tabulky Serie A a vedení se nyní rozhodlo pro změnu na lavičce, někdejšímu útočníkovi definitivně zlomila vaz včerejší porážka 1:4 od AS Řím...

Fiorentina tak ještě více prohloubila svojí krizi, když nevyhrála v sedmi po sobě jdoucích duelech Serie A. V tabulce je čtrnáctá a na sestupové pozice má k dobru jen čtyři body.

"ACF Fiorentina oznamuje, že Vincenzo Montella byl propuštěn z funkce trenéra prvního týmu. K rozhodnutí jsme dospěli na základě dlouhé a detailní analýzy týmových výkonů a výsledků," oznámilo vedení Violy.

"Tým potřebuje okamžitě dodat odvahu a odhodlání a co nejrychleji otočit aktuální situaci, na základě toho se majitelé a vedení rozhodli, že změna trenéra bude tou nejlepší volbou. Klub by panu Montellovi chtěl poděkovat za jeho úsilí a oddanost v průběhu uplynulých měsíců a popřát mu vše nejlepší do další životní kapitoly. Jméno nového trenéra bude oznámeno v následujících dnech," sdělila dále Fiorentina.

O odvolání Montelly se spekulovalo už delší dobu a italský tisk přinesl řadu jmen, která by mohla na lavičku usednout. Mezi nimi jsou Beppe Iachini, Luigi Di Biagio, Davide Ballardini nebo Luciano Spalletti.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
LesyJePan

“ K rozhodnutí jsme dospěli na základě dlouhé a detailní analýzy týmových výkonů a výsledků“

Reagovat
Beči

Ruku na srdce, ten kádr není nijak nabitý. Určitě by s ním šlo hrát alespoň o střed tabulky, ale jestli chtějí lepší výsledky, měli by hlavně přivést kvalitnější posily od útoku a obrany.

Reagovat
Beči

*do

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdou Hancko a Graiciar

Reagovat
Beči

Klidně, to bude posílené pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jít do Sparty, nástupce Stračately jak vínko

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
BůhAnfieldu

Proč? Ještě nevyčerpal svůj skvělý potenciál! To je trenér (s Kloppem, Hřebíkem a Pivarníkem), který určuje evropské trendy. Takoví mají dostávat doživotní smlouvy a akcie klubu!

Reagovat
smazaný uživatel

v Serie A je taký populárny trend, že keď nejaký klub odvolá trénera a vymenuje nového, tak po pár týždňoch opäť vymenuje toho pôvodného. 50 na 50 že sa v ešte tejto sezóne Montella vráti k Fiorentine.

Reagovat
rossoneri89

Neviem co čakali od Nutellu.... Ved to je velmi slabucky tréner.... Dúfam že si so sebou zoberie aj svojho kamaráta trénera ktorý krmil hráčov bylinkami...

Reagovat
El-Pistolero-68

Včera bylo pozdě. Neschopa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele