Fiorentina se potácí v krizi, dnes bude jednat o odvolání Montelly

21.12.2019, 10:12
Aktuality
Fiorentina letos plánovala útok na evropské poháry, sezona ovšem pro její fanoušky znamená zklamání a další hořkou pilulku museli ve Viole spolknout včera večer. Do renesančního města dorazilo římské AS a domů si odvezlo pohodovou výhru 4:1, pod ještě větším tlakem se tak ocitl domácí kouč Vincenzo Montella...

Fiorentina tak ještě více prohloubila svojí krizi, když nevyhrála v sedmi po sobě jdoucích duelech Serie A. V tabulce je čtrnáctá a na sestupové pozice má k dobru jen čtyři body.

"Je to velmi těžký moment, můžeme se jen omluvit fanouškům. Neočekávali jsme, že se do podobné situace dostaneme, musíme vše pečlivě rozebrat. Na zítra máme naplánovanou schůzku, poslechneme si názor prezidenta Commissa a následně vám sdělíme rozhodnutí. Prezident hodlá reagovat. Nikdy nikoho nepropustil, ale situace je hodně komplikovaná, i když se na ní podepisuje spousta polehčujících okolností," řekl sportovní ředitel Daniele Pradè.

O odvolání Montelly se spekuluje už delší dobu a italský tisk přinesl řadu jmen, která by mohla na lavičku usednout. Mezi nimi jsou Beppe Iachini, Luigi Di Biagio, Davide Ballardini nebo Luciano Spalletti.

"Není snadné najít ideální náhradu za Montellu. Jsme klubem se silným postavením, nepůjdeme tak na veřejnost s tím, že jen vyjmenujeme trenéry bez angažmá. Vyspíme se na to, musíme udělat nejlepší rozhodnutí pro Florencii, klub, fanoušky a pro nás. Pravdou každopádně je to, že trpělivost fanoušků má své hranice," uvědomuje si Pradè.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No asi jeden z nejslabších trenérů a přesto ho vždycky někdo angažuje

Reagovat
BůhAnfieldu

Vincenzo Montella má skvělou práci s elektronickou tužkou a pytlem s míči. Také umí vybrat na tripu dobré hotely, s hráči hraje kanastu. To z něj dělá hodně slušného trenéra. Při tiskovkách mluví cizí řečí, italsky... já bych se o jeho angažmá nebál.

Reagovat
Rudnevs

S pytlom s loptou nevie narábať len tak hocikto...

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být jako vtipný? Ha, ha, ha

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný komediant

Reagovat
Agent z Melmacu

Není snadné najít ideální náhradu za Montellu

dajte tam Buffonov odpadkový koš a náhrada je viac ako adekvátna

Reagovat
Recoba Inter

Podprůměrák.

Reagovat
Francesco Totti AS

Fiorentina je o hovně. Má na víc

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina ani káder ani tréner.

Reagovat
Kily

vyhozen hodinu a půl po polibku, to je můj nový rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když článek o polibku vydáte s několika hodinovým zpožděním...

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Ferguson6

Pokiaľ viem, polibek je článok o tom,ž e má tréner dôveru, nie o tom,ž e ho idú odvolávať

Reagovat
ED91

Reagovat
Houfi

Co ten Castrovilli? Je to vážně takový talent? Fialky moc nesleduji..

Reagovat
Largo

Z Fiorentiny bych rekl, ze po Chiesovi mometalne asi nejvetsi.

Reagovat
Houfi

To jsem zaregistroval, ale myslel jsem spíš nějaký info, v čem vyniká, v čem je naopak slabší.. přijde mi, že střed zálohy je teď nejmenší problém. Přál bych si hlavně nové křídlo (křídla)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele