Fiorentina přivedla El Hamdaouiho, Kharja naopak odchází

11.07.2012, 16:35
Aktuality
Mounir El Hamdaoui po dvou letech odchází z Ajaxu a po anglické a nizozemské lize si vyzkouší také soutěž italskou. Marocký útočník přestoupil do Fiorentiny, kde mu ale nebude dělat společnost jeho krajan Houssine Kharja, s nímž toskánský klub ukončil smlouvu...

Sedmadvacetiletý El Hamdaui měl do Florencie namířeno již koncem ledna, přestup ale nakonec ztroskotal na platebních garancích, které amsterdamský klub po italské straně požadoval.

Transfer byl nakonec zrealizován až nyní a bývalý kanonýr Tottenhamu, Willemu II a Alkmaaru podepsal s Violou tříletý kontrakt. "Jsem velmi šťastný, že jdu právě do Fiorentiny. Znám trenéra Vincenza Montellu, býval to skvělý hráč," řekl médiím El Hamdaoui, který v Ajaxu upadl v nemilost kouče Franka de Boera a poslední zápas za něj odehrál v dubnu loňského roku.

Jiný marocký fotbalista naopak stadion Artemia Franchiho opouští. Záložník Houssine Kharja se s vedením Violy dohodl na předčasném konci smlouvy, která měla původně platit do konce nadcházející sezóny, a místo toho by měl brzy podepsat katarskému celku Al Arabi.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (335)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele