Fiorentina popřela Santanův odchod do Tottenhamu

20.06.2008, 17:35
Aktuality
Fiorentina si pojistila služby Adriana Mutua a v jejím kádru by měl zůstat rovněž Mario Santana. Ten měl podle prohlášení sportovního ředitele Pantalea Corvina namířeno do Tottenhamu, něco podobného ale okamžitě popřel viceprezident Mario Cognigni...

"Novinka o možném přestupu Santany je vymyšlená. Vychovali jsme řadu skvělých hráčů a je nevyhnutelné, že se o ně ostatní zajímají. Ale v tomto případě jde o falešnou informaci. Garantuji vám, že jako klub jsme o jeho přestupu nikdy nepřemýšleli," prohlásil Cognigni.

"Vedle toho, že Corvino neumí anglicky, jsme se na toto téma nebavili ani s hráčem, a to se potkáváme prakticky každý den," dodal Cognigni.

Podle Corvina se oba kluby již dohodly na přestupu 26letého Argentince, opačným směrem pak dle jeho slov měly putovat čtyři miliony liber.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

myslim si ze santana by mal ostat vo fiorentine predsa len hraje ligu majstrov a totenham pohar uefa je jasne co je lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Santanu sem moc hrát neviděl,ale dyž sem ho viděl tak hrál naprosto dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele