FIORENTINA JE OCHOTNÁ UVOLNIT TONIHO

05.03.2007, 21:15
Aktuality
Fiorentina možná po sezóně přijde o Luku Toniho, dveře možnému přestupu vytáhlého útočníka pootevřel sportovní ředitel klubu Pantaleo Corvino. O nejlepšího střelce loňského ročníku Serie A stojí především Inter Milán a Juventus Turín...

"Můžeme si o tom promluvit v létě. Toni má smlouvu s námi, ale pokud nás požádá o uvolnění, sedneme si ke stolu a rozhodneme se, co dál, stejně tak jako před začátkem této sezóny," šokoval některé příznivce Fiorentiny Corvino. "V tuto chvíli je však naším hráčem," dodal.

Slova sportovního ředitele ostře korespondují s tím, co Corvino řekl v polovině února. Tehdy označil Toniho za neprodejného a jeho přestup jinam vyloučil. "Toni a Mutu tvoří skvělé duo. Jsou to dva ohromní útočníci, kteří spolu nastříleli 21 branek, Toni je zřejmě pronásledován dalšími kluby, ale chceme si ho tu udržet. Nechceme prodávat kvalitní hráče, Toni si zde vede dobře a můžu najisto říct, že u nás zůstane," prohlásil Corvino před dvěma týdny.

O Toniho služby stojí řada evropských velkoklubů. Zájem měl Bayern Mnichov, nejreálněji se však jeví možnost, že 29letý útočník zůstane i nadále na Apeninském poloostrově. Pokud odejde z Fiorentiny, zakotvil by nejspíše v Interu Milán nebo Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*Jaj...

KDO BY CHTĚL TAKEHO CYPA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď máš uvnitř článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste ho někdo v neděli? Mohl dát asi 12 gólů, ti beci vůbec nevěděli, která bije .

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jenom ty jeho dva goly a ty teda byly po pěkné haluzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on jiné nedává, jde o to, že mu jen stačí nastavovat nohu a u hlaviček ani nemusí skákat. Kdyby měl včera den, tak jich musel dát aspoň pět.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, ještě že jsem nedal na toho frajera co píše ty tipy na víkend

"Doporučení: Vyhnul bych se Fiorentině, nízký kurs a AC Turín půjde se staronovým trenérem nahoru. Nedal bych ani AC Milán"

Reagovat
HOST*-Kopy-

No jo pokaždý se nezadaří

Reagovat
smazaný uživatel

to sice ne, ale my jsme ty tipy kritizovali už předem

btw., takhle špatně Turín ještě letos nebránil, aby si zase za chvíli nevzali betonáře Zaccheroniho zpátky...

Reagovat
HOST*

Všem vám smrdí VĚNEC !!!

Reagovat
sansiro

Toni to je vata. Mohl by se stát hráčem rossoneri!

Reagovat
HOST*Tavo

Ještě nedávno společně hlásali, že Toni ukončí ve Florencii kariéru ve 37 letech. Ten fotbal, to je fakt nádhera. Změna každej den.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dobre sa naňho pozerá

Reagovat
HOST*

nech ide do newcstlu

Reagovat
HOST*ital

Mohl by jít do Juve,i když bude asi hodně drahý.Pak už bychom nepotřebovali žádnou posilu do útoku a mohli se v klidu soustředit na jiné posty.

Reagovat
HOST*fabregas

v anglicku by hral vyborne je to typ na anglicky futbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele