Finnbogason bude pokračovat v Augsburgu

15.08.2019, 11:42
Aktuality
Fanoušci bundesligového FC Augsburg mohou být v klidu. Islandský útočník Alfred Finnbogason se rozhodl prodloužil s klubem smlouvu o další tři roky. Třicetiletý fotbalista prohlásil, že v Augsburgu prožívá nejlepší chvíle své kariéry.

Nový kontrakt, který bude platit do června roku 2022, podepsal Finnbogason těsně před startem nového bundesligového ročníku. Augsburg na úvod vyzve Borussii Dortmund.

"Je to skvělá zpráva, že se Alfred rozhodl spojit svou další budoucnost s naším klubem. Jeho gólová bilance u nás je výborná a věřím, že svými góly nám bude pomáhat i v budoucnu," řekl výkonný ředitel klubu Stefan Reuter.

Finnbogasson hraje za klub, jehož dres oblékají také tři čeští fotbalisté Jan Morávek, Tomáš Koubek a Marek Suchý, od roku 2016.

"I přes některá zranění jsem tady prožil ty nejlepší chvíle ve své kariéře. Narodily se tady také obě mé děti. Cítím se tady prostě skvěle," nechal se slyšet Finnbogason, který za Augsburg v Bundeslize odehrál 67 zápasů a vstřelil 32 gólů. V minulém ročníku jich bylo deset, jeden ještě přidal v Německém poháru.

Autor: Jiří Fišara / sport1.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Island

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
RadekVonCZE

Koubkův, Morávkův a Suchýho Augsburg

Reagovat
Seydou Doumbia

Augsburg do České ligy.

Reagovat
RadekVonCZE

Auf gehst zweite liga

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Zark

dalsi takova kometa z eredivise

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele