FIFA přidělila MS 2022 Kataru i přes velká bezpečnostní rizika

15.06.2014, 16:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
Milan.B

..... a cez velke a tucne penazenky

Reagovat
smazaný uživatel

Kataru by měli odebrat pořadatelství a nechat hlasovat znovu + vyházet veškerou tu podjatou pakáž v čele s Blatterem a to teď zdaleka nemám na mysli jen hlasování o MS v Kataru. Luhový to řekl ve studiu naprosto přesně, Blatter prakticky legálně uplácí funkcionáře některých federací z Afriky, Asie a Oceánie, posílá tamní rozhodčí na šampionáty, i když na to kvalitativně vůbec nemají, posílá tam peníze na kdovíco, i když u některých financí ani nevíme, kde končí a ti ho pak za odměnu volí atd. Vypadněte!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

no tak kdyz uz za to bylo zaplaceno

Reagovat
REPLIKATOR

Hlasujícím...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi MS

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste se ani nehraje... Ale místo nejhorší...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vis co, to ze jsou tam vysoky teploty uz neresim. Ale dat MS do zeme, ktera ma 1,6 mil obyvatel a kde jak je napsany v clanku bude 10 stadaku v 30 km zone je neskutecnej nesmysl.

Navic na Qataru v podstate neni nic turisticky zajimavyho.

Reagovat
ACSeRw!n

pred stadionama fanoousci vsech tymu.. v obroskym vedru, bez moznosti koupit si alkohol.. u sejku, ktery vetsi z nich nesnasi.. klid v ulicich tam asi zrovna nebude

Reagovat
ACSeRw!n

*vetsina

Reagovat
smazaný uživatel

no bude to neskutecnej bordel

Reagovat
smazaný uživatel

nebude.ani fifa tenhle skandal nedokaze ututlat a ustat pripadny stejny vysledek hlasovani.na usmirenou si zvoli nejakou fotbalove zajimavou zemi aby se zapomelo na korupci a budou si v klidu sedet na svych mistech

Reagovat
Elliasson

To není pravda. Pokud si u nich na ambasádě vyřídíš nějaké dokumenty, tak dostaneš povolení k pití alkoholu.

Reagovat
Elliasson

Ale je. Pokud se zajímáš o historická místa, tak Al-Wakrah a Al-Zubarah. Pokud tě spíš zajímá současná architektura, tak na West Bayi nejsou nejvyšší mrakodrapy světa, ale pro mě rozhodně nejkrásnější (i víc než v Dubaji). Katařané mají navíc už teď krásné kurty i atletický stadion.

Neříkám, že ta země je bez chyby (imigranti všude, kam se podíváš; pracovní právo, které dělá z dělníků otroky (ale naštěstí se má změnit); semafory na kruháčích), ale za návštěvu Katar stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidime, nejhorsi je pro me tech 10 stadaku na jednom miste. To se mi opravdu nelibi.

Reagovat
Elliasson

To zase máš pravdu. Tady jednoduše nepomůžou ani podzemní dráhy ani posílení autobusů, kterými Katařané stejně jezdí s odporem.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda by byla, kdyby se na to MS kvalifikovl Izrael, to by pak začalo být doopravdy zajímavé. Velbloudáři by jim museli vydat víza, pustit do svého bordelu izraelské fanoušky a snad i na chvíli odblokovat telefonní předvolbu do Izralee......

Reagovat
Elliasson

To by muselo být MS v Libanonu.

Reagovat
db18

Reagovat
Elliasson

"Problematické je podle zprávy i to, že Katar těsně sousedí ze zeměmi, v nichž má své základny teroristická síť Al-Kaida. Pokud by na šampionátu došlo k nějakému útoku či větším problémům, neobejde se podle Pruise na tak malém prostoru jejich řešení bez přerušení nebo předčasného ukončení celého šampionátu."

To jsou zase argumenty... V tom případě nechápu, jak se tam vůbec může konat závod Moto GP, světový turnaj v tenise či mítink Diamantové ligy. A rovnou taky zrušit závod formule 1 v Dubaji, který má větší sledovanost než finále Světového šampionátu...

Mimochodem, jedinou zemí, se kterou Katar sousedí, je Saudská Arábie. Je sice pravdou, že se plánuje vybudování vysokorychlostní železnice s Bahrajnem, který leží blízko Qataru, ale jesti zrovna tam působí Al-Kajda, když tam mají Američané svoji flotilu? Neumím si představit...

Reagovat
Kvooca

Reagovat
Foppy
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele