Feyenoord má zájem o trvalý přestup obránce Karsdorpa

15.03.2020, 11:47
Aktuality
Rick Karsdorp bude po letošní sezoně znovu řešit další budoucnost. Pětadvacetiletý nizozemský obránce v létě 2017 přestupoval z Feyenoordu do AS Řím a loni v srpnu se do rotterdamského celku vrátil formou hostování, vedení nyní má zájem o trvalý transfer...

Giallorossi za fotbalistu utratili šestnáct milionů eur a tato investice se jim nevrátila, Karsdorp si krátce po svém příchodu na Apeninský poloostrov přetrhl kolenní vazy a v první sezoně v Itálii odehrál jenom jedno utkání. Loni si na své konto připsal čtrnáct soutěžních startů a před několika měsíci se pak rozhodl pro odchod.

Ve Feyenoordu Karsdorp nastupuje pravidelně a výjimkou byly pouze listopad, prosinec a leden, kdy měl potíže s tříslem a nakonec se podrobil operaci. Celkem zasáhl do 22 soutěžních duelů, v nichž dal i dvě branky a na dalších pěti zásazích svého týmu se podílel přesnou finální přihrávkou.

Feyenoord je podle tisku připraven zaplatit za svého odchovance osm milionů eur, Karsdorp má v Římě smlouvu do června 2022.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Elliasson

Pěkně, paráda!!!!

Reagovat
O.Giroud

ten Paqueta sa tak zhorsil?

Reagovat
El-Pistolero-68

Nic nepřevedl dohromady.

Reagovat
ED91

Nie. Hrá v Miláne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pretrhnutý kolenný väz mu paradoxne napokon asi bol k úžitku. Nebyť neho, tak dnes zrejme s obavami pred nákazou trčí v karanténe v Taliansku

Reagovat
Lech

Logicke mysleni

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si všem ukázal, jak velký si dement. Gratuluji

Reagovat
Zark

jj, protože nikde jinde na světě karanténa není nebo nebude

Reagovat
Francesco Totti AS

Pravého beka potřebujeme jako sůl

Reagovat
Largo

Mame Zappacostu prece

Ted vazne, ja bych rad Hysaje, ale zase se mluvi o prodlouzeni hostovani na dalsi rok z Chelsea prave u Zappacosty. Asi odmena za ty skvely vykony, co u nas predvadi.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ten měl být zpátky už v lednu. Nechápu proč je ještě u nás

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele