Ferguson potřetí vynechal zápas United, odjel na zápas Valencie

23.09.2010, 11:07
Aktuality
Manchester United včera v Ligovém poháru přesvědčivě porazil Scunthorpe 5:2 a postoupil do 4. kola. Na lavičce ale překvapivě chyběl manažer Alex Ferguson. Ten zmeškal zápas svého týmu teprve potřetí během svého 24letého působení v Manchesteru.

Rudým ďáblům tak od pomezní čáry velel Fergusonův asistent Mike Phelan. Ten také upřesnil, že Ferguson sledoval utkání Valencie, příštího soupeře United v Lize Mistrů. Valencia ve včerejším utkání remizovala na domácím stadionu Mestalla s Atléticem Madrid 1:1.

Phelan uvedl, že absence hlavního trenéra v žádném případě neznamená nedostatek respektu k Ligovému poháru. "Na Carling Cup klademe velký důraz. Nikdy jsme tuto soutěž nepodceňovali. Jsme obhájci trofeje a na přístupu hráčů jste mohli vidět, že soutěž bereme vážně," sdělil.

Asistent trenéra přesto přiznal, že po úvodním remízovém zaváhání s Rangers jsou body v Lize mistrů velice důležité. "Na další zápas proti Valencii se musíme pečlivě připravit a získat o ní co nejvíce informací. Manažerem je Ferguson a ten má také konečné slovo. Tentokrát chtěl protivníka přímo sledovat."

Cesta skotského lodivoda do Španělska ale možná měla ještě jeden důvod. Ferguson má údajně zájem o brankáře Atlética Madrid Davida De Geu, který se v současné době těší výborné formě. Reprezentant do 21 let byl také v širší nominaci Španělska pro světový šampionát, do konečného výběru se ale nakonec nedostal.

Autor: Pavel Mašlaň / soccernet.com

Komentáře (88)

Přidat komentář
-Kopy-

Strach ? nepřejde.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdu si kopat před stadion Valencie. Oblíknu se jako bezdomovec a třeba si jednou zahraju za Manchester.

Reagovat
smazaný uživatel

Premyslel jsem, jestli bude lepsi te nazvat debilem rovnou, nebo tu hodit milion smejicich se smajlu, aby ti doslo, ze uz to je trapne a ohrane. Snad to ale pochopis i z tohohle/.

Reagovat
smazaný uživatel

každý chce nějak zaujmout

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Uh, dobře. Klidně mi tak říkej, je mi to fakt jedno. A co, že je to ohrané.. Nechtěl bys to zažít? Víš, jak se těd musí mít.. Každej může dosáhnout čehokoliv. A nezáleží o koho jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale musi neco umet. Coz on narozdil od tebe asi umi.

Reagovat
smazaný uživatel

umí možná tak žebrat, řepku na něj

Reagovat
Carlos Juan Pablo

debile!

Reagovat
mike.84

jenže manu ho koupili prakticky naslepo. takže to že jej koupili ještě neznamená že něco umí... takových zapomenutých a neobjevených talentů běha po světe fura a většina z nich maj určitě lepší pověst než nějakeho bezdomovce. a zadruhé co se te ohranosti týče. sám snad víš že co se týče fotbalu (a "slovních válek" fans) tak vše negativní o tom danem hrači se bude vtipkovat FURT.. čukotka není dnes ohraná ? je ! používá se pořad ? používá, takže se smiř že bebe dobre ráno bude pořád "ten bezdák"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemusi se to prehanet... Chapu, ze je zabavne se navazet do ManU, ale opakovany vtip neni vtipem, zvlast, kdyz rypnuti nevyzni.

Ohledne koupe naslepo - cena je mimo realitu, ale vyhral MS bezdomovcu, takze technicky nebude na stiru a koupila ho Benfica, coz o nejakem talentu svedci. Vem si, jakej traged byl Nani predloni, jaky hrac byl Cristianko pred par lety atd. Portugalcum a Brazilcum se proste v MU dari, je to pro ne takova domacka atmosfera, tak bych se nedivil, kdyby z Bebeho taky neco bylo.

Reagovat
mike.84

počkej ale ja (pokud mě mozek neplete) sem tě měl za fandu cfc ne ? nebo už to neplatí ? proto se divím te tve větě když se někdo navaží do ManU.... stejně dlouhý odstavec ti mužu napsat ja, který bude plný duvodů proč tam prostě neuspěje. nani i ronaldo mají nepopiratelny talent. oba nenavidim ale respektuju a nikdy jsem o nich nenapsal že jsou dřevaci. ano pišu o nich že jsou chuji a nic než kličky neumí ale takhle to prostě děla většina lidi o svych nejneoblibenějších hráčích... bebe se tam prostě podle meho nechytne. víš přece sám že rozdíl mezi bebem a ostatníma portugalcema je vtom že bebe prostě NEMA "průpravu" z minula (fyzička, taktika, obecny přehled na hřišti apod)... snad tady nebudeme srovnavat MS bezdáků a PL .... udělal prostě špatně že přestoupil do anglie. kdyby šel do italie či kdesi do nižích pater španělska možna by udělal líp. a jinak celkově portugalci - o těch si myslim svoje, nikomu necpu. ale nani neni ani nahodou nějaky kompletní hrač (vim že nikde netvrdíš opak) jen naražím na to, že dá "pár" golů a bere se to tak, že táhne united... nani je obyčejný žongler, kterému styl hry prochází právě díky tomu, jak říkáš že v manu je tahle kolonie zarostlá hluboko.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze obhajuju MU a uz me nebavi vtipy na bezdomovce, tak musim byt fanousek MU?

Fyzicku dokaze nabrat za jednu letni pripravu, taktickou prupravu musi kazdej portugalec a brazilec projit znova, protoze portugalska taktika je odlisna od te, ktera se praktikuje v Anglii.. Nehlede na to, ze takticka priprava pro kridlo neni az tak slozita, nemusi umet to, co obranci, staci mu se sehrat s tymem. obecny prehled neni vec treninku, ale talentu a ten podle vseho ma hodne dobry, alespon podle youtube. Klidne vyjmenuj dalsi duvody, proc neuspeje. Tyhle tri jsou zrovna dost chabe.

Nehlede na to, ze Nani je opravdu v nekterych zapasech tahounem, uz na jare byl obcas nejlepsi na hristi a co jdou reference, tak se to stalo jeste castejsi na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

A navíc Bebe včera ukázal, že v něm něco je, vůbec bych do něj neřekl, že hrál první ostrý zápas v novém týmu.

Reagovat
mike.84

scunthorpe .. hmmm velký test

Reagovat
mike.84

ty tři duvody cos vyjmenoval vypadají lehce zvládnutelné na papíře.... ty si myslíš že přechod od popelnic na hřiště kde proti tobě stojí chelsea liverpool asrenal apod je zvladnutelný za rok ? ... jak vidim neshodneme se což mi žíly netrhá a klidně si počkám na konec sezony kdy se bude lamat chleba... jak říkám něketří mu věří jiní ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Stojim si za tim, ze fyzicku dokaze nabrat za pripravu, kterou absolvuje celou, prehled na hristi je dar od boha a on ho castecne ma. Asimilace s tymem mu bude trvat nejdele, zvyknout si na velke hriste a anglickej fotbal... Ale neni to o tolik vetsi rozdil, nez prechod profesionala, co jeden rok hraje Portugalskou ligu.

Reagovat
mike.84

však uvidime co nám ukáže . prostě mu nevěřím a beru to jako velmi unahlený a špatný tah fergusona. zvlášt když sem na jutub shledl ty higlhlity proti AV rezerv. yt eho centry ... jako když uděla koloběžku na lajně a centr vždy skončí v naručí golmana nabo na protější autove čaře ... nevim ... nehodnotím ho podle toho ale někde sem tu četl že prej v tom zapase hral "dobře" . jenže kdyby hral "dobře" asi by v těch highlitech bylo něco víc, ale to jsem odbočil, vím.. prostě ukončím to tim že takový obertan (ikdyž vim že byl inkury) se musí ted cítit hodně "podveden"

Reagovat
smazaný uživatel

Nani jeste neni hotovy hrac, nema vyrovnane vykony. CR je proste vybornej hrac, kdyz nekdo nasazi tolik golu jako on, tak tam ta kvalita proste je. Proc by se mel citit podveden? Je to taky talent, ktery ma byt za par let soucasti United, stejne jako Bebe. A vetsi blast nez oni? Stal 1/3 toho, co oni..

To, jak hral ted nebudu komentovat, protoze jsem ho nevidel. Kazdopadne v nem nejaky potencial vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic nerikam, ze to bude za rok. Cristiankovi to trvalo 2-3roky, Nanimu taky nejake 4-5 let.

Reagovat
mike.84

no vidiš, a jací jsou talenti... sice nani není kompletní hrač a ronaldo .. no .. o něm psat nebudu protože tohle je EF podporující reds takže nečekám že bebe udělá větší blast než oni a času moc nemá, když si vemeš že todle je fergusonův nakup. nastupce po něm ho vykopne při první navštěvě treninkoveho centra...

Reagovat
herbage

Reagovat
milan78

kdybys byl v popelnici možná si tě všimnou i popeláři a odvezou tě domů na smětiště

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky. Jsi vážně borec.

Reagovat
milan78

díkec, dnes to slyším poprvé

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

ale budes musiet byt slaby aby ta tam vzali

Reagovat
andkoo

ubohe

Reagovat
Coniglio

to je uplne pochopitelne..

a z Fergieho pohladu velmi profesionalne..na zapas s Valenciou mohol poslat asisenta, a sam mohol zbytocne sediet na lavicke v scunthorpe.

Namiesto toho siel sam analyzovat buduceho supera v sutazi, ktorej vacsiu prestiz sko ma curling cup nemoze nikto popriet.

CP je najma pre timy z nizsich sutazi..ucast timov ako chelsea a manU je skor bonus

Reagovat
kubys

CP?

Reagovat
smazaný uživatel

Cypatý pohár?

Reagovat
Coniglio

CC

samozrejme

Reagovat
afc

bonus?tak potom preco dava v dalsich kolach silnejsie a silnejsie zostavy a nakoniec to tak dopadlo,ze aj Cristianko musel hrat finale.

Reagovat
Coniglio

podla vsetkeho si vobec nepochopil co som tym myslel

Reagovat
afc

to mas pravdu,ze som to vobec nepochopil,uz len to ´curling´ hovori za vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro ManU je to letos jediná možná trofej takže je do toho nepočítej

Reagovat
kubys

To bylo myšleno spíš pro ty slabší týmy, že se mohou střetnout s atraktivním protivníkem, nicméně tohle platí v jakémkoliv národním poháru.

Reagovat
Coniglio

Reagovat
kubys

Samozřejmě kromě Johnstone's Paint Trophy a podobných blbin.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečně by tam rozhodně nebyl... aby zajel do menšího města se podepsat a ukázat, to ne, ale za chvíli zase bude mlít co všechno se musí udělat pro zvednutí úrovně fotbalu, dědek.

Reagovat
j_mrazik

Najdi si ve slovníčku slovo: Priorita.

Reagovat
DelPiero137

Ci by videl zapas nazivo alebo zo zaznamu na kazete je to jedno. Aj tak si myslim ze si ten zapas pozre este par krat na videu.

Reagovat
-Kopy-

jedno to není, na živo toho vidíš mnohem víc než ze záznamu.

Reagovat
r.mrazik

tv ti sleduje porad jen mic...tam toho moc nevidis...

Reagovat
herbage

A to jako Ferguson nesledoval při zápase míč, ale jak se brankář drbe na koulích nebo co?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
herbage

Tak když napíše blbost. Člověk ať chce nebo ne, tak při zápase sleduje míč a to co se děje kolem něj a ne někde na druhé straně hřiště. Navíc pro nějaké závěry a volbu taktiky je potřeba prostudovat zázna zápasum a udělat rozbor pomocí videa

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze taky potrebujes videt, jak reaguje na situace, ktere v zapase nastanou, tj jak se pohybuje, jestli spravne vybiha. Kdyz jsi zavisly na kamere, tak se to 100procentne urcit neda...

Reagovat
-Kopy-

Ježiš marjá...jaká blbost ? vždyt je to jasná pravda.

Proč bys měl pořád sledovat míč ? to mužeš pak se záznamu.

Sleduje se třeba rozestavení, slabý místa, ofsajdové pasti, chovaní hráču jejích nabíhaní a kdo víc všechno.

Reagovat
herbage

Ok, ale zásadní rozdíl oproti záznamu tam nevidím, to hlavní tam zkrátka je. Navíc pro tým jako Manchester United by neměl být problém sehnat si záběry z více kamer

Reagovat
j_mrazik

Jasně, pane režisér, můžeš 90 minut koukat živě na zápas a dozvíš se skoro všechno. Nebo si pouštět materiál cca 180 minut a hledat, jaká kamera by byla vhodnější.

Tohle je špatná polívčička, co jsi uvařil, tak mě jí nekrm...

Reagovat
r.mrazik

tak ted sis trochu nabehl...mozna normalni fanousek sleduje jen mic,ale z toho se nedozvis,jak souper brani,jak posouva blok,jake maji hraci navyky a nabehy...tak nedelej troubu

Reagovat
herbage

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou valis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

"pořád jen"... vidíš to tam? Myslím, že ty bys tu češtinu mohl ovládat solidně.

Nech mě ti to přeložit: Sleduje balon, ale i další věci.

Reagovat
herbage

Např?

Reagovat
j_mrazik

Náběhy hráčů na druhé straně (třeba ta blíž ke kameře), když dává balon na stranu, která je dál od kamery. Komunikace golmana a stoperů apod.

Reagovat
-Kopy-

Navíc o poločasový přestávce si může prohlídnout pěkné španělky jeho věku.

Reagovat
j_mrazik

Fergieho nebo jeho?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

ee, na staďáku máš daleko víc vjemů a větší přehled.

Reagovat
j_mrazik

Na staďáku slyšíš i Řepku, v televizi je cenzurovanej.

Reagovat
Godwinson

Zájem o De Geu. Že bych přeci jen nebyl špatnej tipér?

Reagovat
-Kopy-

heeeeeeeej, Tino Costa je výbornej i do defenzivní činnosti a běha za dva, to jste neříkali

Reagovat
j_mrazik

Si hnedka neztěžuj!

Reagovat
Godwinson

Tak to neni jeho primární úkol, navíc jsme ti chtěli nechat nějaký překvapení ... ale už jsem někde koukal, že ho chceš narvat na DM

Reagovat
-Kopy-

No s Everem a na DM by se střídali

Reagovat
Godwinson

Tam by to nebylo ono. Na DM máte dost hráčů

Nj, Francie je holt levná kvalita

Reagovat
-Kopy-

hm tak to bude muset sedět

jedině že by šel na podhrota místo maty a mata na stranu, to nevim nevim

navíc ja bych začal hrat na dva utočníky

Reagovat
Godwinson

Jj, to by bylo ideální, Pablo - Tino - Mata Ale to by zase seděli jiní .. no, je to složitý

Reagovat
-Kopy-

Takhle nabitej kádr jako my nemá nikdo.

Reagovat
Godwinson

V Realu mají taky takový dilema, ale tam to mají usnadněný tím, že ten zbytek mají zraněnej

Reagovat
-Kopy-

Kurva ale byl to zase kauf, jak minulej rok s Mathieum, ta Francie je výborný dodavatel.

Reagovat
j_mrazik

Navíc jsou mnohem tvrdší, takže stačí i na vaše DM. A trošku víc fotbalovosti se přiučí.

Reagovat
smazaný uživatel

ot : nadpis na sport.cz Hvězda fotbalového Sunderlandu Titus Bramble zatčen za znásilnění

Reagovat
smazaný uživatel

Které byli ty další?

A De Geu nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie siel urcite za Josem, starym kamaratom, na sklenku vina

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, do 400km vzdalene Valencie

Reagovat
homeles8

400km?

Reagovat
andkoo

ferguson bolo mu jasne, ze to jeho hraci zvladnu bez problemov

Reagovat
Tomanatura

Doufam, ze zkoumal Banegu a v lete ho podepise

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
scholes18

nikoho nezaujima ako ta doma volaju...tak neobsmrdaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandim United,ale ty vtipky na bebeho sou fakt ubohe! V tom klukovi něco bezpochyby je a jestli to z něj někdo vymáčkne tak je to SAF

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele