Fenin má namířeno do Werderu

22.08.2007, 17:31
Aktuality
Již dnes večer by se mohlo rozhodnout o dalším fotbalovém působišti Martina Fenina. O útočníka Teplic a úspěšného českého juniorského reprezentanta je velký zájem a dnes dojde ke schůzce se zástupci Werderu Brémy...

"Ve vídni máme schůzku se sportovním ředitelem Werderu Brémy Klausem Allofsem a ředitelem Teplic Františkem Hrdličkou. Je velice reálné, že oba kluby dosáhnou dohody. Fenin už také přiznal svůj zájem hrát za Werder," prozradil agent českého reprezentanta Pavel Zíka.

Vedle Werderu o Fenina usilovaly také Espanyol a Benfika. Zájem španělského klubu však opadl, portugalský celek se pak k celé věci dlouho nevyjádřil.

"Zájem Španělů opadl, protože měli obavy z vysoké částky. Benfika svůj zájem potvrdila dopisem, ale nepřišla s konkrétní nabídkou. Na druhou stranu Brémy jsou s celou situací srozuměny a pan Allofs již v televizi řekl, že by Fenina rád koupil před koncem týdne," dodal Zíka.

Werder se zatím nedokázal vypořádat s odchodem Miroslava Kloseho a tak usilovně hledá náhradu. Německému klubu nevyšel start do nové sezony a po dvou kolech domácí soutěže má na svém kontě jenom jeden bod. Sám Fenin se letos trefil již třikrát a sám se tak ze vstřelené branky mohl radovat vícekrát, než celý tým Werderu.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*Fero

coze ???

Reagovat
HOST*

ty neumis cist?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

dpc tohle je teda prispevek...

Reagovat
Jajinek

Sanogo, Almeida, C. Alberto, Rosenberg, Klasnic, Hunt.....celkem solidni konkurence na jeho postu...myslite ze se prosadi???

Reagovat
HOST*Fero

kto??? lenin??

Reagovat
HOST*

ty ses vtipnej jak Fero!

Reagovat
HOST*

nikdy, koupěj ho a pošlou na hostování do Offenbachu

Reagovat
HOST*Fero

lenin do offenbachu, to snad nie

Reagovat
HOST*Tamburin

Myslím, že ho na hostování nedají - jestli bude stát desítku nebo i víc... Spíš jde o to, aby to tam na něj nebylo moc - je ještě mladý. Když ale bude dávat goly, tak to bude ok.

Reagovat
HOST*jan

Lenin na hrad Lenin na hrad Lenin toje brácha od feny, takže fenin

Reagovat
HOST*1860

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
HOST*Fero

vidis, naco si to pisal

Reagovat
HOST*lox

at tam neleze akorat se tam zakope

Reagovat
HOST*inzaghi

přesně tak, na Werder nemá, já bych ho viděl v St. Pauli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Teplice zase půjdou leda do středu tabulky.

Reagovat
HOST*Radek

to je fakt do riti

Reagovat
HOST*

at de do portugalska..vyroste z nej druhej c ronaldo nebo nani :))

Reagovat
HOST*VaVaVoom

ahaa tak to je fenin, ale aj tak nema na lenina

Reagovat
HOST*

Hodně špatný krok

Reagovat
HOST*Fero

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať ještě chlapec je nějakou dobu v Teplicích, nebo ať jde do zahraničí, ale do klubu pod menším tlakem. Ve Werderu se jednoznačně zakope, stejně ho pošlou někam na hostování.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele