Feghouliho těší zájem PSG, hodlá ale zůstat ve Valencii

02.11.2012, 11:00
Aktuality
Sofiane Feghouli svými výkony údajně zaujal představitele Paris Saint-Germain, tedy klubu, v jehož sousedství vyrůstal. Alžírský reprezentační záložník má přesto v plánu nadále hrát za Valencii, s níž momentálně vyjednává o prodloužení smlouvy...

Dvaadvacetiletý hráč přišel na Mestallu před dvěma lety z Grenoblu a v poslední době neodmyslitelně patří do základní sestavy Valencie. A mělo by tomu tak být i nadále, byť o něj je zájem v rodné zemi.

”Jsem pyšný, že o mě má zájem PSG, ale raději o tom nebudu mluvit. Respektuji svůj stávající klub a jeho fanoušky,” prohlásil Feghouli, který v mládežnických výběrech oblékal francouzský dres, než se rozhodl reprezentovat Alžírsko.

”Paříž je moje město a mám k ní stále velmi blízko, ale ve Valencii jsem šťastný, každou sezónu zde hrajeme poháry a klubové struktura je velmi dobrá. Mám tu smlouvu do léta 2014 a jednáme o jejím prodloužení,” dodal pro list Marca hráč, který se narodil na pařížském předměstí Levallois-Perret.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre dela

Reagovat
Robbie

já bych řekl netěší mě zájem PSG, protože mají zájem o každýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

Bohu Vdaka

Reagovat
SIRBRANIKE
Reagovat
Israha

Stejně by si tam zahrál pramálo...

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne soso, jen pekne vysroubuj cenu a v zime smer pariz za 15 mega

Reagovat
georgeo

když přicházel na Mestallu moc lidí mu nevěřilo, navíc se z prvu k tomu přidala i zranění...jde vidět, že je to pracovitý fotbalista a má rozum, jen ať hezky zůstane v sympatickém klubu jako je Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

do Dortmundu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele