Farfán z Eindhovenu neutíká

04.04.2008, 19:17
Aktuality
Z PSV Eindhoven poslední dobou odešla řada hvězd a jedním z těch, kteří stále zůstávají, je Jefferson Farfan. Pro peruánského útočníka je velice pikantní čtvrtfinále letošního ročníku Poháru UEFA, jelikož jeho soupeř - Fiorentina - je také jeho nápadníkem. 23letý fotbalista si ovšem z těchto spekulací hlavu nedělá...

"Ze zásady dodržím svou smlouvu. V PSV jsem v tuto chvíli velice spokojen," prohlásil Farfan, o něhož se Fiorentina zajímala již před letošní sezonou. "Došlo ke kontaktu, ale já z PSV odejít nechtěl. Záleží to na tom, jak moc mě chce Fiorentina, kolik za mě chce zaplatit a jak se na to dívá PSV. Nejprve je třeba kontaktovat klub a mého agenta," řekl dále Farfan.

PSV Eindhoven má nakročeno k obhajobě mistrovského titulu a po remíze 1:1 ve Florencii rovněž k postupu do semifinále Poháru UEFA, přesto má Farfan jeden důvod k nespokojenosti. Je jím situace v národním týmu Peru, v listopadu si totiž se třemi spoluhráči prodloužil večerku a řádně porušil pravidla, za což má na osmnáct měsíců zakázáno reprezentovat svou zem.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podla mna tak dobry neni ,nech sa tam este zlepsuje

Reagovat
smazaný uživatel

on je 2-3roky dost dobry takže vydím to na Arsenal lebo WENGER chce takýchto hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

asi ho bude chtít no...jako utočnika chci, ale v tomhle případě bych do toho nešel...rači Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

nepojde nikde osane v PSV a aj dalsi terajsi tahuni este 5 rokov a vyhraju LM...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele