Fantasy MS - souhrn 2. kola

25.06.2018, 10:17
Aktuality
Boje o osmifinále v Rusku gradují a stejně tak spěje ke svému konci i první fáze fantasy MS. Třetím kolem dojde k uzavření základních skupin a hráči již brzy dostanou novou příležitost libovolně změnit svou soupisku na vyřazovací část turnaje. Pojďme se však nejdříve podívat, jak si kdo vede po dvou kolech.

Pořadí naší Eurofotbalové ligy, kam se stále můžete přidávat kliknutím na tento odkaz anebo zadáním kódu ZGZXSNX4, byl ve znamení vzpoury hráčů z bramborových pozic. Právě dlouholetý diskutér a fanoušek ruského fotbalu tajomen spolu s mým týmem Counter Attack totiž nyní obhospodařují první a druhou příčku se ziskem 164, resp. 159 bodů. Skokanem druhého kola se pak stala 150bodová trojice Coutinho10 - Rakoid - Mantaclub. Cz, která se mimo jiné díky sázce na anglické ostrostřelce v čele s Harrym Kanem zhostila nové role pronásledovatelů ze čtvrtého místa. Bronzovou příčku hájí skvadra neznámého vojína s týmovým názvem ArcelonaB, jež se těší 155 bodům.

Situace na čele tabulky je však i nadále mimořádně vyrovnaná a s každým hracím dnem se dramaticky mění. Celá první osmdesátka soutěžících se vmáčkne do rozmezí čtyřiceti bodů, což je stále snadno dosažitelné manko.

Po rychlém odehrání závěrečných zápasů skupinové fáze nyní dojde na nutnou obměnu kádru vzhledem k posunu šampionátu do jeho vyřazovací fáze. Počet hráčských výměn na soupisce bude neomezený, přičemž přestupové šílenství vypukne po dohrání čtvrtečních zápasů a potrvá až do sobotního odpoledne, kdy v 16:00 začne první osmifinálové klání. Zároveň se spolu se snížením počtu národních výběrů zvedne počet hráčů z jedné reprezentace, jež můžete mít ve vlastním výběru. Doposud to byli tři zástupci, v osmifinále se limit zvedne na čtyři.

Rady a tipy na poslední duely základních skupin: nyní bude nutné víc než kdy jindy dát šanci opravdu co největšímu počtu hráčů z kádru. Třetí zápasy skupin totiž často provází početné změny základních sestav, kdy již některé reprezentace mají postup předem zajištěn (mj. Francie, Chorvatsko, Anglie, Belgie) a dávají tak šanci obvyklým náhradníkům. Proto se nyní může obzvláště vyplatit využití divoké karty jen pro toto kolo, neboť hned po něm dostanete možnost sestavit si na osmifinále opět zbrusu nový kádr.

Pokud se divokou kartu rozhodnete využít před začátkem třetího kola, máte čas provést vysněné změny do 16:00. Jak na to? Stačí si navolit vysněné přestupy a v případě, že jich bude více než jeden (který je zdarma), automaticky se nad upravenou soupiskou objeví možnost aktivace Wild Card. Stačí odsouhlasit, potvrdit provedené změny a můžete směle vyrazit do dalších bojů.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (423)

Přidat komentář
Counter

Nakonec po té Wild Card asi přece jen sáhnu už teď, dost možná mi z kádru zůstane na lavičce šest hráčů, což už by byla velká ztráta.

Reagovat
icka

A co kdyz fakt vetsinu kadru muzu ocekavat na 100% v sestave?

Reagovat
Rakoid

Tak to asi můžeš nechat, záleží jestli tvoje hráče čeká těžkej nebo lehkej zápas...riziko je v tom, že v play Off ti může bejt Wild card úplně k ničemu, ale zároveň tě může totálně zachránit, záleží kterejm týmům budeš věřit a jak se jim zadaří.

Reagovat
Counter

Tak to je lepší si ji pošetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo z tvý sestavy by neměl hrát?

Reagovat
Counter

Vůbec mi dneska nenastoupili Golovin s Varelou, v dalších dnech nejspíš nebudou v základu ani Mbappé, Trippier, Meunier, Lukaku a Ljajič.

Reagovat
Hokaido

Taky jsem ji zahrál. Lukaku, Iwobi, Alli, Meza, Trypýr, Meunier a Ljajič jsou v obrovským ohrožení a většina jich asi nenastoupí. Jestli tohle kolo nebude alespoň 100 bodů, tak budu zklamanej.

Reagovat
Counter

Reagovat
Rakoid

Jen doplním, vím že na to byly dotazy....Po aktivaci Wild Card se vám změní počet přestupů na unlimited, a dá se to měnit kolikrát chcete, prostě jako před prvním kolem. Není to teda tak, že všechny změny musíte udělat najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát chceš. Máš 5 hodin na tom se v tom vrtat.

Reagovat
Rakoid

Já vím, bylo to oznámení, ne otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha sorry

Reagovat
fenixLFC

pride mi ze toto kolo dominovali bench boosty, co som tak pozeral celo tak ho vyuzili skoro vsetci

Reagovat
Counter

Bench boost je v téhle fantě téměř k ničemu, protože se dá během kola střídat a je skoro nemožné, abys neměl aspoň tři hráče s dvěma body nebo míň. Jediná možná výhoda je tak utrefit, aby ti zrovna uhráli čisté konto oba brankáři, protože normálně se ti započte jen jeden z nich.

Reagovat
fenixLFC

Zatial mi pomohla k -1

Reagovat
smazaný uživatel

Výmenou Cavaniho za Lukakua a následným neudelením pásky Kaneovi/Stonesovi som sa odpálil z celej fantasy. Inak by som bol niekde s Counterom na najvyšších miestach.

Reagovat
Counter

Výmluvy

Reagovat
Muffi

druhé kolu už s 69 body lepší, ale opět s totalním failem, když jsem jako druhý transfer za Godina vyhodil Minu, protože první kolo nehrál a ne třeba Lichťáka

Jinak přemýšlím, koho vzít za Koulibaliho, nejlíp se jeví Lovren/Strinic, otázkou je, zda budou hrát. Nevíte, jak to s Chorvaty a jejich nasazením proti Islandu vypadá?

Druhá možnost je, že nenastoupí někdo z tria Griezz, Jesus, Lingaard, nevíte, jak to s nimi vypadá? Griezz snad hrát bude, horší je to u těch dvou, kde Jesse šel s Panamou hned dolů a za Jesuse je tam Firmino.

Zbytek by hrát měl, jejich týmy nemají postup jistý, eventuelně za Meuniera nemá Belgie moc alternativ.

Reagovat
jacobT

Jesusa riesim aj ja, tiez sa obavam ci miesto neho nedostane prilezitost Firmino. Pripadne vraj este mozu nastupit aj spolu, to by bola lepsia alternative. Co sa tyka Griezmanna, tak ten by podla L'Equipe mal nastupit v zaklade.

Reagovat
Miguel19

Croatia: expected lineup r/soccer Kalinic - Jedvaj, Corluka, Caleta-Car, Pivaric - Bradaric, Badej, Kovacic - Pjaca, Perisic, Kramaric

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi videl kde? ja tam zrovna hodil VIdu :D

Reagovat
Hokaido

Místo Meuniera bude takřka jistě hrát Chadli. Meunier je navíc v karetnním ohrožení.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vas, ve zkratce..jak presne funguje ten tripl kapitan? to dostane trojnasobek bodu? a da se to prenest i do play off?

Reagovat
Vincent Vegan

jakej tripl kapitán? pokud vím, tak je tam jen maximum kapitán, což dá automaticky pásku tvýmu nejbodovějšímu hráči v tom kole

Reagovat
smazaný uživatel

popletl jsem to s jinou fantou. A dik, tohle jsem potreboval presne vedet

Reagovat
Vincent Vegan

proto hraju jen jednu už i s touhle jsem strávil víc času, než jsem chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

a nevis jak je to s tim prenesenim do dalsi faze turnaje?

Reagovat
icka

Tusim, ze to zustava pokud to nepouzijes. Ja si to necham asi na osmi a nebo 1/8. Dle meho tam nekdo muze explodovat bodove.

Reagovat
Vincent Vegan

Můžeš si to přenést klidně až do finále, ale prostě jak to před nějakým kolem použiješ, tak už to pak nejde vzít zpět a zahraje se to v tom daném kole.

Reagovat
ZB 07

U mě zatím solidní 518. příčka. Přemejšlím, jestli dát wild card už teď, nebo skupiny dojet s tím svým dream teamem až do konce.

Reagovat
icka

Tez nad tim premyslim..ale asi to necham tak, protoze i vetsina hrat bude

Reagovat
Greny

ja chtel hrat kartu az mezi osmifinale a ctvrtfinale ale okolnosti me nuti uz ted .. zraneni Danilo a Alli

Reagovat
C-M@ster

Já ju budu hrát pozdějc.

Jednak nevím, který hráče kdo bude šetřit + kdo je zraněnej...

A taky absolutně nemám odhad na to, kdo z dvojic postoupí a pak by se mi mohlo stát, že na čtvrtfinále/semifinále nesložím tým...

Akorát doufám, že teď ho složím. Jeden transfer použiju na Varelu - pokud ho neuvidím na soupisce, akorát obránci za 4,5 a s čistokontovým potenciálem nerostou na stromech.

Reagovat
ZB 07

Já už to nakonec risknul, přece jenom, míň než tradičních 40 bodů mít stejně nebudu a s Lewandowskim, Bednarkem či Elnenym bych toho asi moc nenahrál

Reagovat
Vincent Vegan

však si to můžeš po skupinách znova celý přebudovat, protože jsou free transfery

Reagovat
C-M@ster

Já vím, ale po skupinách to nějak složím a pak mi x hráčů vypadne a najednou mi přestupy třeba nebudou stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

taky tak

Reagovat
C-M@ster

Kdyby Varela hrál, musím promyslet, jestli teda dát Lukaka pryč nebo jak...

Ty ho necháváš?

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem ho vyměnil za Reuse..

Reagovat
C-M@ster

To jsem taky chtěl... ale Varela mi to překazil...

Věřím, že Němci to tam Koreji nasypou... ale tak Lukaku možná nastoupi třeba na 15min, kdežto Varela nenaskočí vůbec, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

toho Valeru netuším.. ale i kdyby naskočil, Uruguayci nemají zase až tak velikou šanci na body v tomto zápase a Valera je podstatně levnější varianta jako Lukaku.

Pokud nechceš použít wild card, tak bych být tebou se vyprdnul na Valeru a raději vyměnil Lukaka za nějakého bombarďáka

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku-> Reus

Reagovat
C-M@ster

Proti nadopovancům se jim bude hrát blbě, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Klid, vidláku

Reagovat
Counter

Pf, Uruguayci bodovali jako vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

taky že jsem si je tam nechal.. ale čekat se to úplně nedalo

Reagovat
Counter

Já čekal jejich výhru 1:0, nakonec jim tam toho s trochou štěstí napadalo víc.

Reagovat
Muffi

Nějakej Egypťan? Hrají proti Saudům, otázkou je motivace, a zda budou dřít dozadu naplno, Panama s Tunisany spíš dají gól oba, Miguel mi dával sestavu Chorvatů a třeba Caleta Car je za 4, ale čert ví, jak budou makat, pak Peru s Austrálií a poslední možnost Japonci. Někdo z nich gól určitě nedostane, jen správně vybrat.

já potřebuju obránce s čistým kontem nebo záložníka s gólem za 6 mega a vážně zvažuju dokončení komedie zpětným angažováním Miny, která následně bouchne.

Reagovat
C-M@ster

Já zvažoval Iránce - jsou levní a s Portugalskem by mohli uhrát 0:0. Ale je to risk.

Reagovat
Muffi

Vidíš, na to jsem zapomněl, typický betonový zápas na 0:0, který skončí 3:3

U mě vede zatím Pique za Meuniera. Záložníky mám dva na lavce, byť Meza s Vecchinm jsou fakt terno.

Reagovat
C-M@ster

Asi to udělám, no... nevím... čachrovat teď s divokou kartou a během hodiny vymyslet sestavu, co všem vytře zrak, kór když nemám tušení, kdo všechno nastoupi/nenastoupí se mi nechce...

Reagovat
Muffi

Taky chybí jasné zápasy. Když se podíváš na body, tak vedou lidi z Belgie, Anglie a Ruska, kde to ve vzájemném nebo s URU bude o něčem jiném a dost možná o jednom gólu. Papírově by to měli v pohodě zvládnout Španělé, Portugalci, Němci a Švýcaři ale na příděl věřím jen u Němců, dost branek asi i Kolumbie Senegal, kde se trefí oba, možná Panama-Tunisko, mohli by to rozjet i Brazilci, protože Ivanovič na beku bude průser.

Reagovat
Horcmen

Mojica

Reagovat
Kang & Kodos

Já dávám už teď, dokud jsem nahoře Kdybych mohl aspoň tři změny udělat už teď, tak bych si to šetřil, ale s jednou změnou to nesložim. Holt budu doufat, že dobře tipnu osmifinále.

Reagovat
Counter

Hlavně to nevzdávej, ještě můžeš v pohodě vyletět nahoru.

Reagovat
Kang & Kodos

Herkules Rockefeller v top 10

Reagovat
Counter

Reagovat
Vincent Vegan

Můj (Erik)sen o lepším bodovém zisku ve druhém kole se skoro ideálně vyplnil, jen jsem mohl trochu Hazardovat s páskou a mít o 5b. víc.

Nějaké tipy na to, kdo bude a nebude hrát?

Akinfejev (asi jasně hraje)

Uzoho (taky)

Pavard (asi ne?)

Advincula (by měl)

Kimmich (snad konečně nějaký body..)

Meunier (ten asi hrát nebude, co? žlutá a rotace?)

Trippier (možná to samý?)

Müller (tenhle tragéd by už mohl něco uhrát..)

Eriksen (zůstává)

Cueva (asi taky bude hrát)

Casemiro (netuším?)

Isco (proti Maroku by SPa mohli něco dát a Isco hrál posledně dobře, tak třeba nějaký body konečně dá)

Iwobi (třeba se to kopyto ukopne)

Cavani (jestli se netrefí ani proti Saúdům, tak už fakt nevím co dělá na MS)

Hazard ( když vypadne Lukaku, tak bude asi hlavní útočná zbraň BEL)

Bez WC mi dává smysl vyměnit Müller za Jamese, nebo Meuniera, ale tam nevím, za koho. Možná Marcelo?

S WC bych to musel nějaký víc překopat. Meunier, Müller, Iwobi, Trippier a možná někdo další ven.

Nějaký zaručený tipy na megabodový hráče? Inui? Perišič?

Reagovat
Miguel19

Meunier, Trippier, Iwobi a Hazard spíš hrát nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

"jestli se netrefí ani proti Saúdům" - on už se proti nim netrefil

Reagovat
Vincent Vegan

nojo, já už jsem asi svůj fantafail z prvního kola z hlavy vytěsnil

Reagovat
Greny

to hrali s Egyptem ne?

Reagovat
Vincent Vegan

nechme toho radši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rakoid

Cavani nehraje proti Saúdům

Reagovat
Vincent Vegan

máš recht

Reagovat
jany kozak

co s tym Mullerom vymenit za niekoho?

Reagovat
Vincent Vegan

Spíš jo hele, i tragický Lewa má víc bodů než on.

Reagovat
Muffi

pokud to musí být záložník, tak jedině Couts nebo James ale nemusí být špatné si ho nechat. Herně se mě nelíbí, ale proti SWE měli šancí dost a s Koreou to může být palba.

V útoku máš variant samozřejmě víc, třeba Khazri z Tuniska nemusí být špatný za 6,5 mega s Panamou.

Reagovat
smazaný uživatel

Muller je jeden z mála, co ten základ má jistej.. Možná, že ho Low proti Korejcům pošetří, ale spíš si myslím, že ne.. Mimochodem jak známe Mullera, tak ten dokáže dát gol i z úplného ho*na.. Takže já ho tam nechám a očekávám hattrick proti Korejcům.

Reagovat
jany kozak

no zatial spravil 3 body za 9.5 mega nic moc

Reagovat
Rudnevs

Mne príde akoby po tej poslednej sezóne Pepa v Bayerne stratil formu, ktorá sa mu doteraz nevrátila... Dúfal som, že na WM sa mu tá forma opäť vráti, predsa len, Thomasovi sa vždy na WM (narozdiel od EM) darilo, ale zatiaľ taktiež nič moc.

Stále dúfam, že sa do toho dostane... Pre mňa je Thomas fakt veľký sympaťák a navyše ho mám taktiež vo Fantasy Manager, dokonca je tam kapitán, čo asi i odpovedá mojej pozícii v tabuľke.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu poprosit o nějaký tipy kdo bude pravděpodobně šetřen?

Předpokládám asi útok Belgie ale kdo další?

Díky za tipy

Reagovat
icka

Taky jsem si myslel, ze Belgie,ale s Anglii hrajou o 1 misto ne ?

Reagovat
Miguel19

Prej je ale výhodnější být druhý

Reagovat
Rakoid

no to zatim nemůžou vědět

Reagovat
Hokaido

Jinak pro lichnu, teď jsem si všimnul, že novej nick používá i ve fantě.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Lukaku bude hrat?

Reagovat
Hokaido

Nope.

Courtois; Alderweireld, Boyata, Vermaelen; Chadli, Carrasco; Fellaini, Witsel; Tielemans, Batshuayi, Januzaj

Tohle je zatím sestava podle nejlepších zdrojů.

Reagovat
Greny

ten Tielemans me laka do fanty ale zda to neni moc risk

Reagovat
fenixLFC

Ach ho...s tymi hrotakmi to bude teraz zle, ziaden nema lahky zapas alebo ani nehra

Reagovat
Greny

ja to mam vymyslene pojedu Ronaldo, Neymar, Costa

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že to fakt prosřídá až takhle když hrajou o první místo?

Reagovat
vilp

Docela pravděpodobně se jim bude hodit spíš druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

jako je to možný ale nevím jestli to takhle úmyslně vypustí. Každopádně jsem tomu uvěřil a ve fantě mam Tielmanse s Michym, tak snad :)

Reagovat
smazaný uživatel

ten januzaj za 5.5 je hodně lákavej ale nevím jestli se tomu dá věřit. Myslim že Michy bude hrát určitě, ale ten je o 3m dražší

Reagovat
vilp

Takže Dembélé přece jen na play-off?

Reagovat
FCSL

2. kolo 51 bodů, 482. místo Celkově 118b, 136. místo. Tohle kolo je hrozná loterka, určitě se netrefim do sestav..

Reagovat
smazaný uživatel

Koho byste dali kapitana? hraje mi dnes mrte hracu..Bentancour, Gimenez, Dzjuba, Guerreiro a Alba s Iscem...Podle me budou vsichni v zakladu...

Reagovat
smazaný uživatel

Gimenez nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

sestava uruguaye uz nekde je ofiko?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne, ale psalo se o tom

Reagovat
smazaný uživatel

a nevíš co godín?

Reagovat
smazaný uživatel

uz ofiko? myslel sem spis, ze vynda Godina..

Reagovat
smazaný uživatel

Gimenez má svalový potíže, proto nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dik..risknul jsem to s Albem

Reagovat
Xaviercreus

ArcelonaB

Reagovat
Counter

To jsi ty?

Reagovat
Xaviercreus

Jj

Reagovat
Counter

Reagovat
Xaviercreus

Dá se tam někde přejmenovat, abych si dal nick z EF?

Reagovat
Counter

Myslím, že ne. Ale to neva, jestli se umístíš i v příštích kolech, tak tenhle tvůj nick v článku použiju

Reagovat
Xaviercreus

To je motivace

Reagovat
FCSL

Pravděpodobná sestava Francie?

Reagovat
Horcmen

Mandanda - Sidibé, Varane, Kimpembe, Hernandez - Kanté, N'Zonzi - Dembélé, Griezmann, Lemar - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme na to, WC+ bench boost

Sommer - Gabr, Carvajal, Fagner, Guerreiro - Isco, Quintero , Coutinho - Messi, Reus, Khazri

Sub: Neuer, Coates , Sassi , Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Kápo Salah/Isco ?

Reagovat
Rakoid

za mě Salah z těhle dvou

Reagovat
Rakoid

Já teď zas řeším Salah/Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo. Je to nejdrazsi hrac v cely fante a pokud se uz rozhodnes ho mit v tymu, tak zakonite musi dostat pasku. Pokud nad tim vahas, tak ho vyhod a prived nekoho levnejsiho.

Reagovat
Rakoid

To odůvodnění...nevim no...Např. Oba hraju až po použití WC teďkom. Cena hráče je na celá 3 kola. Salah samozřejmě nestojí pecku, protože hraje za Egypt a první 2 zápasy Egypt nebyl favoritem. Ronalda bych naopak nikdy nehrál za tu cenu proti Španělům a Maroku, bez ohledu na to, že teďka vidíme, že se vyplatil.

Asi dám Ronalda, v tom souhlasím, ale rozhodně ne kvůli tomu, kolik stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nakonec dal boost a neřeším to. Mám to stejně postavený celý na ofenzívě.

Reagovat
fenixLFC

otazka ci reus alebo salah...hm

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď snad už finální verze.... co myslíte budou mi všichni hrát?

Muslera - Godin, Fagner, Mina, C. Rodriguez, Schaer - Isco, Countinho, Kroos, Quintero, Tielmans - Costa, Reus, Batschuayi

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ochoa

Reagovat
Greny

El Hadary - Guerreiro, Rudiger, Advincula, Fagner - Cheryshev, Coutinho, Isco, Inui - Diego Codta, Ronaldo(C)

Ochoa, Sakai, Quintero, Neymar

Reagovat
fantomas

Fakt nerozumim, proč tyhle články zároveň obsahujou tipy jako, že se teď možná vyplatí použít wildcard...

Reagovat
Counter

Proč myslíš?

Reagovat
fantomas

Tak protoze to novackum pomaha do zbytecny miry. Stacilo vysvetlit, o cem ty ficurky sou (coz si udelal uz zkraje), a pak je nechat delat rozhodnuti, ne je donekonecna vodit za rucicku.

Reagovat
Baronne

Tos nás vodil ty s tvejma černejma koněma

Reagovat
smazaný uživatel

Ziyach mi nahrál krásných 3x2 bodů

Reagovat
Baronne

Reagovat
fantomas

Já ho měl dvakrát taky ne snad že by herně zklamal ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Když už si někdo můj článek skutečně přečte, tak si zaslouží aspoň nějakou odměnu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lynx

Tak jsem nakonec taky na posledni chvili prubnul WC...snad mi ta zaloha vykope poradnou porci bodu

Uzoho - Godin, Dalsgaard, Nacho, Guerreiro - Coutinho, Shaqiri, Muller, James - Salah, Reus

Sommer - Kimmich - Inui - Khazri

Reagovat
KnoxXx

Sommer/Patricio - Guerrreiro/Herrera/Kimmich/Marcelo/R.Rodriguez - Sassi/Zuber/Trezeguet/Muller/J.Rodriguez - Salah/Khazri/Guerrero

Reagovat
Kang & Kodos

Uzoho - Lovren, Fagner, Akanji, Coates - Modrič, Coutinho, Inui, Shaqiri - CR7, Salah

Sommer - Mojica, James, Khazri

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič nebude hrát sto pro ne ?

Reagovat
Kang & Kodos

Neměl by hrát Rakitič, protože má žlutou. Z toho jsem usoudil, že Modriče tam snad nechá

Reagovat
stas87

Je velka hlupost si nechat WildCard na stvrtfinale? Na osemfinale si to zlozim kompletne odznova, ale co ked stavim na zle kone a vypadne mi 8 hracov z 15?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni. Pokud mas ted na 3. kolo dobrej tym a bude ti hrat dostatek hracu, tak si ji klidne nech na pozdejc. Ja kdybych nebyl donucenej okolnostma, tak bych ji taky nehral.

Reagovat
stas87

No, nemam to az tak tragicke ze by mi nehralo velke mnozstvo hracov. V podstate out je len Lukaku a Vertonghen, v obrane budu hrat tiez vsetci ale problem mam s tym, ze budem mat pät zaloznikov uz a potreboval by som napasovat len troch bekov. Lenze Izquierdo hrat nebude a ja tak budem musiet vlozit doveru do Christensena a Schmeichela a oni ma mozu stiahnut do minusu.

Reagovat
Greny

Vertonghen hrat podle me bude oni ho nemaji moc kym nahradit

Reagovat
stas87

Nj, lenze ma zltu kartu a ked dostane proti Anglicku druhu, tak osemfinale vynecha.

Reagovat
Greny

to ma i Meunier a hlavne Kompany a vecnej marod asi jsou furt out

Reagovat
Greny

neno chtel jsem to tak udelat taky , ale nevim co Alli, Danilo out ,Meunier karty, Lukaku nejspis nebude v zakladu, Varela a Golovin sedi takze jsem nemel jinou moznost

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si nechávám na čtvrtfinále. Sice teď na 3 kolo bych mohl mít lepší tým a bojím se, že tohle kolo moc nenahraju, ale zase právě po osmifinále se u mnohých může stát že jim vyletí spousta hráčů a ty 3 transfery jim stačit nebudou.. toho pak hodlám využít

Reagovat
smazaný uživatel

Není, spíš naopak. Pokud teda nemáš moc hráčů out.

Reagovat
stas87

Out teda Lukaku, otazny start Vertonghena. Jediny strach mam z Danska, pretoze odtial mam brankara, stopera a zaloznika. Nakoniec som ju nevyuzil a tretie kolo doklepem s tym co mam.

Reagovat
icka

Mam to stejne, hrajou mi skoro vsichni a poslu ji asi az ve ctvrtfinale.

Reagovat
Counter

Wildcard na čtvrtfinále je lepší, pokud jsi teď byl schopný sestavit aspoň jedenáctku. Já toho třeba (s největší pravděpodobností) schopný nebyl, takže bych tohle kolo riskoval obrovský propad a dal jsem WildCard z nutnosti už teď.

Reagovat
FCSL

Taky jsem musel na WC... celej základ hraje dneska

Elhadary - Alburayk, Kutepov, Godin - Trezeguet, Bentancur, Isco, Cheryshev - Salah, Cavani, Ronaldo(C)

Uzoho, Kimmich, Hector, Muller

Reagovat
Counter

Omg

Reagovat
fenixLFC

to ze sa hraju dve skupiny dnes je uplne na houby co sa tyka kapitana salah, costa cheryshev...

Reagovat
smazaný uživatel

Cheryshev super... vlastní gol a ven v 37 minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Muffi

Tak URU je přeci jen jinde než ti dva, navíc Rusům dost možná pomohl los, kdy se proti Saudům namslali.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis ja som robil fanta zostavu asi 10min pred deadlinom a samozrejme jebnem do brany zleho brankara egyptu

Reagovat
fenixLFC

Aspon si tam nedal cherysheva s bench boostom

Reagovat
SpecialOne

Musím říct, že z fantasy mě baví jen draft, jak si člověk může vybírat kohokliv, jde z toho hlav šejdrem a navíc může mít víc hráčů podobně složený tým, draft je u mě top.

Reagovat
doocetung

to fakt chorvatsko protoci skoro celou 11ku? jako ze bude setrit modrice madzukice ok, ale ja dal benchboost a mam tam rebice, subasice a lovrena

Reagovat
Horcmen

Škoda, že neplatí FPL pravidla, to by byl Cavaniho gól + Godin asistence

Reagovat
Counter

Dobře, že neplatí, Godína nemám

Jak jsi vůbec to druhé kolo uhrál?

Reagovat
Horcmen

79b s BB, 689.místo v EF chtělo to víc riskovat s kapitánem, zklamání, když už jsem skládal fungl nový tým

Reagovat
Counter

jn, měls do toho jít jako ten borec, co přehodil pásku i z Lukakua na Kanea

Ale jako už jsi přejel třetinu lidí v lize, to není zlé.

Reagovat
Horcmen

otázka, kolik z nich je aktivních, moc to nebude ale su zvědav, kam až to půjde vytáhnout, cílím tak na TOP 200

Reagovat
Counter

Myslím, že s trochou štěstí i výš, ti v první dvoustovce na tebe mohli mít náskok 50+ bodů a první stovka 60+ bodů, což se stáhnout dá. V PL to bývá těžší, protože časem máme všichni stejné soupisky a je to spíš postupný boj, tady máš vlastně tři možnosti postavit si jakýkoli kádr (úvod, WC a na osmifinále) jenom na sedm hracích kol + k tomu v pozdějších kolech i kupu přestupů, je to podstatně variabilnější.

Hlavně se musím snažit až do konce, abys nepředstihnul mě, to už bych po letošku nerozdýchal

Reagovat
Horcmen

zas buďme realisti chybí nějaké bonus points a to přehazování pásky a střídání taky úplně nehraje stahujícím do karet.

Já věřím, že to vyhraješ tady i v ČR, když už to tak rozjels...a když ne, aspoň na tebe musím vytvořit ten tlak

Reagovat
Counter

To je pravda, ale stejně tak ne všichni u toho s takovouhle aktivitou vydrží. V PL stačilo dobře postavit sestavu a mohls k tomu přijít v 38. kole jako k aspirantovi na top10k Tady to vyžaduje k úspěchu daleko větší micromanaging.

Reagovat
smazaný uživatel

Egyptská obrana nebyl moc dobrý nápad Sem dojebal i tu wc. Tohle je bída a zmar

Reagovat
FCSL

3 hráči 2b, Kutepov 1, Cheryshev v mínusu...

Reagovat
Free_player

Reagovat
Rakoid

No, myslím že seš na tom pořád líp...Abdelshafy a Smolnikov mi uhráli z dnešních odpoledních zápasů celkem -2 body! Aspoň Salah si podržel standardních 6, i když hrál piču

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Salah aspon neco no.

Reagovat
fabec1222

expert , hlavně, že si nám radil, jak se to má hrát apod

Reagovat
smazaný uživatel

Čeryševa bude mít asi víc lidí no Ještě že jsem si neaktivoval benchboost, jelikož jsem měl i obránce z Egypta ..Salaha jsem tam dal na poslední chvíli místo reuse ..no snad nebude 2+2

Reagovat
Kang & Kodos

Ono nejde ještě teď přehodit pásku na jinýho hráče? No to jste mě nasrali. Jestli udělá Cristiano hattrick a já tam budu mít s céčkem Salaha...

Reagovat
Counter

Měls to dát Cristianovi hned!

Reagovat
Kang & Kodos

Kdybych to věděl... Snad dá jenom jednoho, abych z toho měl body a zároveň nebyl nasranej.

Reagovat
Recik

No moment, ono fakt nejde změnit kapitána? Cheryshev za -2 není uplně TOP když mi za 50 minut hraje CR7 i Costa...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to tak je ale už celou dobu, že se kapitán vybírá na celý den

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Recik

Já měl za to, že před začátkem druhé skupiny to půjde změnit. Škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra pojde zmenit, ale len hracom kt. este nehrali zapas

Reagovat
Counter

Vždycky to jde určit jen na začátku dne a nového kapitána můžeš zase vybrat jen z těch zítřejších (a pozítřejších a popozítřejších...)

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Wat

Snaží se zbavit konkurence.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí většina mých hráčů má ještě o co hrát, tak si nechám wildcard asi na čtvrtfinále Ale jinak hrůza, je krásně vidět, že jsem nad tim strávil na začátku jen nějakou půlhoďku a teď lituju

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Moje nekonečná důvěra v Cavaniho konečně přinesla ovoce. Ale byly to nervy

Reagovat
Kang & Kodos

Já tak dlouho přemýšlel, jestli on nebo Salah, až to bylo ve finále úplně jedno. První dvě kola jsem ho tam samozřejmě měl. Víc bezcennej byl z celý sestavy jenom Sidibé

Reagovat
Counter

Btw. Sidibé teď podle všeho bude hrát

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. mám to stejně. Tím, že jsem si WC neaktivoval, tak má důvěr v něj byla spíše nucena.

Ale jestli ty jsi ji použil a koupil sis ho znovu, tak to potom na to už bych nervy znovu neměl

Reagovat
Counter

Byl jsem dost na vážkách, ale nakonec převážila pověrčivost, že ho vyrazím a on se zrovna konečně prosadí.

Reagovat
Coutinho10

me aspon Salah dal taky gola, ale tohle kolo bude ten kapitan asi tezsi trefit, jak tak koukam, takze mozna za 2x6 bodu budu muset bejt rad, protoze Harry bude mit uz s Belgii slozitejsi ukol

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no já už ho v týmu nemám, tak začne něco hrát Očekávám , že Cueva předvede nadlidksý výkon proti Australanům

Reagovat
Counter

Vůbec by mě to nepřekvapilo.

Reagovat
Counter

Btw. teď už můžete vesele stavět sestavu na osmifinále, ale podstatné je, že se hráčům drobně změnily ceny, takže ti bodoví šli o desetinku dvě nahoru, ti hrubě nebodoví šli naopak o desetinku dolů.

Reagovat
Greny

nemuzu vyuzil jsem kartu :) musim pockat na slozeni osmifinale a pak vybrat z tymu co budou mit nejvetsi sanci na postup

Reagovat
Counter

No teď už se to prostě skládá na osmifinále, můžeš si vyzkoušet první nástřel z toho co víš a nějakých odhadů, kdo by mohl postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

je to ted stejné jako před začátkem mistrovství, že můžu každý den libovolně měnit a přehazovat kádr neomezeně?

Reagovat
Counter

jj, přesně tak. Já už si to na první nástřel přeházel a teď to budu příštích pár dnů svědomitě pilovat

Reagovat
drussbarb

Já byl chvilku 17.

Reagovat
drussbarb

Já byl chvilku 17.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže WC použitá .Dnes mi hrali títo hráči:

D.Costa,CR7,Cherisev,Cedric,Kutepov,R.Patricio = krásnych 6 bodov

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

Reagovat
Free_player

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uděláme Fantasy pá pá

Reagovat
smazaný uživatel

Čeryšev a Ronaldo ve fantě.. Sbohem naděje na umístění v TOP 50..

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě dobrý, já tam mám tyto + pak obránce a gólmana Portugalců

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj

Reagovat
smazaný uživatel

No..., chvala bohu za toho random kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě láká nechat tu pásku Godinovi s 6 body, když vidím jak to dneska dopadlo a bodové hvězdy jako Ronaldo, Costa a Cerysev vyhořely..

Reagovat
stas87

Ja hral prave dneska len Godina ako kapitana. Na spanielov a portugalcov som sa vysral, nemam ani jedneho od zaciatku. Zajtra mi naskoci do hry dani, tak ako teba a mnohych potopili dneska hraci, mna mozu zajtra.

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. já taky - takže ji Godinovi nenecháváš?

Reagovat
stas87

Zatial necham, pretoze neverim tomu, ze by Kasper mal zajtra super den. Ale ak budu hrat nemci, tak ju strcim asi Tonimu ci Marcovi. Tym verim, ze mozu urobit 9 bodov obaja.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když máš stejně v plánu ji pak dát Reusovi, tak bys zítra mohl zkusit štěstí u dánů, ne?

Reagovat
Counter

Já mám 6bodového Cavaniho, ale asi ji posunu dál. Mám na zítřek Messiho, kterému věřím, že bude invertním Cristianem (když Messi vyhoří u penalty, dá CR hattrick, a teď naopak ), případně pak vsadím na Coutinha/Reuse a pak poslední záchrana James.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím ze ses nechal inspirovat.. Reus, James, Inui

Reagovat
Counter

První dva jsem chtěl už od začátku, ale ani jeden neměli jistý základ (a taky že v něm první kolo nebyli), tak jsem je musel opominout. Teď už jsou to jasné volby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Isco + Salah tak snad svítá na lepší kolo zase

Reagovat
Free_player

Jak to tak čtu tak jsem nakonec rád, že jsem si tu Wildcard ušetřil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty OF dvojice zatím vypadaj, že budou tak nevyzpytatelný, že kdo ušetřil wc bude podle mě mít dost velko výhodu

Reagovat
Vincent Vegan

shit

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ne

Reagovat
Vincent Vegan

Uvidíme. Já už jsem stejně v loji.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Muffi

Místo Meuniera jsem vzal Piqueho a jediné plus je, že nedostal hned na začátku červenou, pak by šel do mínusu.

Dnes se musím rozhodnout mezi Kasperem a Uzohem a zda pásku Eriksen nebo Griezz.

Reagovat
Counter

Dal bych Schmeichela, kapitán je na hod mincí.

Reagovat
Vincent Vegan

Tentokrát to nějak není moje fanta Po dobrém výkonu na Euru je to tragický. Skoro každý rozhodnutí 50:50 jsem zvolil špatně

Teď jsem zahrál WC a vyndal Salaha, Cavaniho i Isca, abych tam místo nich měl např. Čeryševa a to jsem dal i bench boost, takže ty mínusový body budu mít tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvnim kole 320., po druhym 99. a dneska rádno už 32., jdu si pro Vás

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já byl chvíli dokonce 8. někdy po konci prvního kola a teď se nevlezu ani do TOP 100.

Reagovat
smazaný uživatel

já to mám naopak.. byl jsem 130. a teď pomalu ale jistě stoupám a dneska jsem už i nakoukl do top10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to gratuluju. Ale tak dělám začátečnické chyby no.. Takhle více to hraju poprvé..

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

dnesne umiestnenie nic neznamena. ja som bol pred poslednym dnom druheho kola asi 27. a po nmo som padol na cca 90 a teraz som zas 27.

Reagovat
smazaný uživatel

jo je mi to jasny, ale vzhledem k tomu ze mi zatim hrali teprv 4 hraci tak mam docela naslapnuto :)

Samozrejme jeste nestahuju kalhoty, ale kdyz jsem koukal na pozice pred sebou tak je tam dost lidi, kterym uz hralo mnohem vic hracu.

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, při pohledu na předpokládanou sestavu Chorvatů a mýho Modriče s Lovrenem mě napadá snad jenom... https://www.youtube.com/watch?v=v0ihbxxndCU

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

Reagovat
Ligter

proč mi to ukazuje celkově 50 bodů a zatím za skupinovou část bodů 102?

Reagovat
Ligter

ok, vysvětlí mi někdo prosím tenhle mindfuck: https://screenshot.net/n9dpkh1 ?

Reagovat
Kang & Kodos

OT: http://www.eurofotbal.cz/clanky/kadlec-z-frankfurtu-do-midtjyllandu-nezamiri-297190/?forum=1#forum

Včera to byly tři roky od nejslavnější bitky všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

to vidím poprvé

Reagovat
Counter

Odsud vzešel legendární EF kolorit "sejít se před Edenem".

Reagovat
smazaný uživatel

jojo.. to jsem samozřejmě už více krát zaregistroval, akorát jsem nikdy neviděl tu originální "diskuzi"

Reagovat
smazaný uživatel

Odsud vzešlo hodně legend Třeba "holky se kterýma se stýkám, by mohly být tvoje babičky"

Reagovat
Counter

jj, to je ultimátní šílenost

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší diskuse historie eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě se hodně líbilo PJovo odhalení Masopusta

Reagovat
C-M@ster

Máš odkaz?

Reagovat
Hokaido

Nemá.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva je ? Dobrá schíza.

Reagovat
C-M@ster

Akorát PJ vidí naše hesla? Nebo jen ten kód, co se z nich stane?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou zahashovany urcite. Kdyby nebyly, tak okamzite mazu ucet.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

fajdaxovo slapadlo je taky legendarni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Strašně mě mrzí, že jsem tu fotku nikdy neviděl.

Reagovat
fenixLFC

ako zabit vcelu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hokaido

♥ ♥ ♥

Reagovat
Hokaido

Manažer včelího času je společně s Alou domů a Lacovým BANÁNEM asi nejlepší hláška na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Dominator

ked sa tu uz riesia legendarne hlasky...preco alebo ako sa tu stal slavnym iago aspas?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Vidím to po milionté a stejně se musím smát...

Reagovat
Kang & Kodos

wtf??

Reagovat
Hyrax

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera se mi povedl majstrstyk pri prehrabovani se sestavou. Nechal jsem na lavce Isca (7b) a vcelku zapomel, ze jako vypln kadru za drobny mam jako dvojku golmana El Hadaryho (7b)

Reagovat
drussbarb

Counter má dnes Messiho jako kapitána, snad si upevní náskok

Reagovat
Counter

Dneska Messi hattrick, po Cristianově zahozené penaltě to jinak dopadnout nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad fandim Messimu, ale vidím to podobně.

Reagovat
icka

Jak ne tak jsem pekne v pi..

Reagovat
drussbarb

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí už Messiho skoro všichni vyndali a ty jsi stejně daleko, takže ať to tam klidně nasype

Reagovat
Counter

Reagovat
Free_player

Reagovat
mistr129

Reagovat
Counter

Tak nakonec slabota

Reagovat
Hokaido

Po tom prvním golu jsem si myslel, že to bude debakl a moje duo ADM - Messi nahraje kupu bodů.

Reagovat
Counter

Ta penalta je úplně vykolejila.

Reagovat
icka

Ja vyndal Guerrera nakonec a takhle to dopadlo

Reagovat
stas87

Dani potesili, Kasper ako kapitan 14b a nechce sa mi to uz prehadzovat. Zatial to tak necham a na Alissona sa vyseriem. Skoda len Schoneho, to ma trochu sklamalo.

Reagovat
C-M@ster

Tenhle gól je bez asistence?

https://www.clippituser.tv/c/wxpnyd

Původně tam byl psanej Cueva

Reagovat
smazaný uživatel

Flores tam byl psanej myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo aspon na livesportu co si pamatuju pak to stahli uplne.

Reagovat
C-M@ster

Tak na onlajnejch byl Cueva, tuším, ale nepoznám ze záběrů, kdo to je...

Nicméně áčko bych nechal komukoliv asi... jako bylo to tečovaný, nicméně to adresáta nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

První kolo s gólmanem co nedostal gól Du si aspon pro bednu.

Reagovat
fabec1222

Já Mám Llorise, ten taky nedostal tohle kolo gól

Reagovat
Kang & Kodos

Dobrý, tak aspoň že tam je Modrič. A snad dostanou gól, aby mě ten Lovren tolik nemrzel.

Reagovat
Rakoid

Teď koukám, že po rozprodání týmu před play-off se započítávaj změny cen, takže někdo má teď víc, někdo míň prachů

Reagovat
QooBo

https://i.imgur.com/J2xTl7U.jpg

Väčší úspech ako toto sa mi už asi nepodarí takže som z tohtoročnou fantou celkom spokojný

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Reagovat
Vincent Vegan

Ještě že jsem zahrál tu WC. Představa, že bych musel nechat Vidu, Striniče, Uzoha a Čeryševa a jejich celkových 0b. jen na lávce bych zvládal jen těžko.

Dneska (c) Němci (Reus, Müller, Kimmich) nebo spíš Brazilci (Neymar, Coutinho)? Spíš asi Němce, co?

Reagovat
Free_player

Spokojili by jste se s kapitánem na Messim - 10b nebo jí zkusit risknout na Neymara ? Trochu se bojím, že Brazílie nebude nikam spěchat a to nemluvě o tom jestli budu nějak točit sestavu ....?

Reagovat
Miguel19

Těžko si mohou dovolit točit, když nemají jistý postup ne?

Určitě nebude hrát Costa. Možná se vymění Jesus, který je fakt marnej.

Reagovat
Kang & Kodos

Dát pásku Coutinhovi, Shakiře nebo se spokojit se Salahem?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám zas dilema jestli Reus, Kroos, Coutinho nebo obránci ze švajcu

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda nějakej skopčák pásku.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím jsem dal tonimu ale možná si to ještě do 4 rozmyslím :)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně jsem jí vzal 7bodovýmu Iscovi s tím, že potřebuju zariskovat tak snad se mi to vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Teď jí mám na 10b Messim, ale asi jí dám Couťasovi

Reagovat
Coutinho10

zlatej Salah 2x6

Reagovat
Coutinho10

já zůstávám u Salaha....3. kolo je těžší

Reagovat
Kang & Kodos

Já jsem taky neměnil. I teda proto, že jsem to nestihnul. Takže gól Coutinha a Shaqiriho za barák

Reagovat
Coutinho10

j já popravdě jsem nestihl nastavit na dnešek viz jak píšu dole o Neuerovi , ale i tak jsem neměl v plánu měnit, protože dnes bych sice asi dal Neymara/Coutse, ale kdyby to bylo slabý, tak zejtra bych to mohl šoupnout leda na Harryho, ale nevěřim tomu, že by dokázal zopakovat to, co mi dopřál ve 2. kole ...takže radši nebudu riskovat a rozjedu to až v playoff

Reagovat
Kang & Kodos

Já mám na zejtra ještě Khazriho a Jamese, ale to už by byl vyloženě vabank na jednoho hráče. Uvidim

Reagovat
Coutinho10

j těžký no...můžeš si pomoct, ale taky se propadnout...já bych to asi neriskoval...top 10 je dobrá a v playoff půjdeme s novou sestavou a důležitý je mít co nejlepší pozici a zbytečně se nepropadnout vzhledem k tomu, jak ti klíčový hráči tohle 3. kolo hrajou

Reagovat
Kang & Kodos

No nic... 10 bodů v píči

Reagovat
Lynx

to by mi spravilo chuť po dnešním Kimmichovi a Reusovi s páskou

Reagovat
jacobT

Muller ani nie je v zaklade, no krasa.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
stas87

Koho kapitanom? Reusa alebo Kroosa?

Reagovat
Lynx

Zkurvený němci, celý mi to poserou

Reagovat
smazaný uživatel

Němci

Reagovat
stas87

Kapitan Kroos. Esteze som trafil aspon Augustinssona a nejake bodiky su aj za Claessona. Snad ma este podrzi WC.

Reagovat
C-M@ster

Můj prvotní defenzivní plán před začátkem fanty byl:

Složit to vzadu z Uruguaye a Švedska...

Pak si rikam ne! Bude lepší, aby to ten silnější tým zakončoval (což je samo o sobě pičovina), a tak jsem vybral Švýcarsko - Anglie...

Mohli by Švýcaři a Angličani udržet to čistý konto aspoň teď!

Reagovat
Coutinho10

dneska odpoledne jsem si uvědomil, že jsem zapomněl dát Neuera do fanty místo Uzoha, tak jsem byl hodně naštvanej, že přijdu zbytečně min. v rozdílu o 5 bodů a teď vidim, že Neuer dopadl stejně (má teda 2 body a Uzoho jenom 1 bod, takže mě to mrzet nemusí

Reagovat
Hokaido

Rudiger - 0

Uzoho - 1

Cedric - 1

Hegazy - 1

Trezeguet - 2

di María - 2

Reus - 2

Messi - 5!!!

Fakt super, nikdo jinej mi zatím nehrál.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Marcelo plus jedna.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Jsem to docela s páskou prokaučoval - z Cavaniho na Messiho na Reuse Už mě může zachránit jen James.

Reagovat
Coutinho10

já věděl proč zůstat u Salaha

Reagovat
Counter

Měl jsem dát Coutinha a byl by klid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rakoid

Já ze Salaha na Ronalda a na Reuse no.... tak zbývá výběr Inui, James, Mojica

Reagovat
smazaný uživatel

já z Godina na Tagliafica a pak na Reuse. Taky spoleham na Jamese zítra

Reagovat
bunnovv

Tak ze začátku tohoto kola to byl docela propadák, ale nakonec Coutinho za 12 a T.Silva za 12. Ale prokačoval sem to s Bench boostem protože hráče na lavičce mám dohormady za 1 bod

Reagovat
Rakoid

Pochlubte se, kdo jel Sommera v bráně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by dostat body za chycenou penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak.. dostane mínus body za vlastnák

Reagovat
Counter

To by ji musel chytit. Kdyby ji sám vyrazil do břevna, od kterého by se míč odrazil do něj a do brány, tak má vlastňák i chycenou penaltu Ale tady to bylo čistě konstrukce → vlastňák, takže má smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, jsem myslel, že i když ji hráč kopne vedle, tak má golman bod

Reagovat
Lynx

strašný kolo

Reagovat
Kluivert9

De Gea mě nasral 1 bodem, tak jsem ho vyhodil a dal tam Sommera

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

1b

1b

-1b

Aspon že moje věrnost Gallesemu se mi vyplatila, když se Tunisku zrakvil i Mustapha

Reagovat
Kluivert9

Tohle kolo je totální horor

Reagovat
Counter

Kombinace Sommera (0b díky vlastňáku) a Ben Mustaphy (zraněný) byl mistrovský tah

Reagovat
Kang & Kodos

On si dal vlastňák?

Reagovat
Counter

Nejlepší hráč Švýcarů a v třetí minutě nastavení jej při penaltě trefí míč od břevna do zad a do sítě

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, už jsem to viděl. Co k tomu říct... Nevim, jestli je větší vtip moje 3. kolo, nebo to, že i tak jsem se posunul o dvě místa. A to mám dneska ještě 4 hráče

Reagovat
stas87

Jedina zmena na tretie kolo. Predal som Gimeneza a zobral Rodrigueza. A ten mi uhral krasny jeden bod. Zajtra mi snad potiahne trochu karu James.

Reagovat
Rakoid

Seru na to, Jamese daj kapitána všichni a určitě vyhoří...Inui jasná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co dneska s kapitánem? Michy, Tielmans, Quintero nebo Mina?

Přemýšlím že bych to dal Minovi a doufal v 6 bodu za čistý konto

Reagovat
Counter

Senegal podle mě něco dá, tohle má potenciál na další přestřelku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Kolumbie musí postoupit, měli by k tomu přistoupit zodpovědně.

a co myslíš o Belgie-Anglie spíš defenzivní nebo budou góly?

Reagovat
Counter

Tam se neodvažuju hádat vůbec nic. Může to být přestřelka i 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

a faktem je to, že Michyho ve fantě nemá snad nikdo, takže kdyby se mu zadařilo a já ho měl jako kapitána tak to může bejt gamechanger

Reagovat
smazaný uživatel

V tom playoff se budou všechny body počítat i za případné nastavení a penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

za nastavení jo, penlaty ne.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Páska z Isca (7 bodu) na Messiho (5 bodů) na Krosse ( 2 body) , teď mám na výběr Khazriho, Sassiho, Quintera

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem tak rad, ze jsem odolal a tu pasku nechal Iscovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

večer budeš brečet, žes ji nedal Jamesovi

Reagovat
Counter

Inui na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

sakra.. tohle kolo je fakt průser.

33 bodů a dneska už jen Inui a James jako kapitán. Malou útěchou je fakt, že ti, co použili wild card už teď, tak taky nemají moc bodů

Reagovat
Kang & Kodos

Dost už

Reagovat
Rakoid

Já sem ale megačůrák, kvůli zajebanejm frontám na parkovišti v tescu na Andělu jsem mu nechal pásku

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem přehodit kapitána z Quintera na Minu a neuložilo se mi to, tak doufam že se Quintero osvědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Kapitán James

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tebe už tohle kolo taky nic nenasere, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Přemejšlel jsem, jestli nechat kapitána Salaha, nebo dát Jamese nebo Khazriho. Khazri dá večer minimálně dva fíky, to už je teď jistý

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Lynx

Reagovat
Rakoid

Kapitán Inui

Reagovat
Kang & Kodos

Ten aspoň ještě může přijít z lavičky. Já se z těch dvou bodů už nepohnu.

Reagovat
Rakoid

Právě, všechno jde podle plánu, dalo se čekat zranění Jamese a Inui rozhodne zápas dvěma góly

Reagovat
Counter

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem vás nahoře mohl aspoň stáhnout

Reagovat
Coutinho10

nenechal sis poradit

Reagovat
Lynx

James střídá, fanta v kelu

Reagovat
smazaný uživatel

James hřebík do rakve

Reagovat
Kang & Kodos

Mojica - další eso v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám Jamese a Mojica. Smrtící duo

Reagovat
Kang & Kodos

Snad mu to koleno vydrží aspoň do 60. minuty

Reagovat
Free_player

Anglie - Belgie ... dneska budou brečet fanťáci po celém světě

Reagovat
smazaný uživatel

Meriah vlastenec...hmm...

Reagovat
Hokaido

Chvíli jsem byl naštvanej, že můj golman z Tuniska přišel o čistý konto. Pak jsem si ale všimnul, že není ani na lavičce a chytá úplně někdo jinej. Tak alespoň kapitán Sassi - 4 body dobrý. Jo, aha, žlutá, no nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Když mi nehrál golman a další dva hráči hodí mi to nějaký body z lavičky ? nebo to funguje jen tak, že bych je musel manuálně přehodit před tím

Reagovat
Counter

Když na to za celé kolo manuálně nesáhneš, tak ti je to přehodí. Jestlis na to sáhl, tak zůstanou sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Khazri(C) mě zachránil, ale i tak 64 bodů s bench boostem nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

a krásný 21.místo v EF lize

Reagovat
smazaný uživatel

No nic nevadí. Teď OF s bench boostem a všem vám ukážu ještě

Reagovat
Kang & Kodos

5. místo

Reagovat
Coutinho10

a bod přede mnou ....ted ten bod navíc od Neuera mi tam chybí

Reagovat
Kang & Kodos

Přitom jsem posral, co jsem mohl. Ale tohle bylo blbý kolo pro všechny

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

j přesně tak...jinak mi vůbec nenastoupilo 5 hráčů + 2 přišli až z lavičky, což mluví asi za vše

takže ještě, že jsem si nevyplácal Bench Boost nebo Maximum Capitan, který by mi byly k ničemu + mám ještě ve hře včetně Wild Card

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mi to ulozilu tu zmenu kapitana na minu tak mam krasnejch 194 bodu a 4 misto ale i tak skok do top 10 takze to beru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele