Premier League - souhrn 24. kola

01.02.2014, 15:41, aktualizováno 03.02.2014, 22:59
Komentáře a souhrny
Chelsea rozbila domácí suverenitu Manchesteru City a díky vítězné trefě Ivanoviče se bodově dotáhla na svého soupeře. Tento výsledek nahrál Arsenalu, který se díky výhře nad Crystalem Palace vrátil do čela tabulky. Jenom bod nakonec získal Liverpool, vybojoval ho proti WBA. Manchester United zaznamenal další ztrátu, když podlehl na půdě Stoke. Everton otočil duel s Aston Villou, Sunderland v derby vyhrál 3:0 v Newcastlu, stejný výsledek si ze hřiště Fulhamu veze Southampton.

Manchester City - Chelsea FC 0:1

03.02.2014 21:00

Góly: 32. Branislav Ivanović

Etihad Stadium padlo! A to hned způsobem, jaký tu nebyli zvyklí trpět už pěknou řádku měsíců. Poprvé v průběhu 62 domácích zápasů totiž Citizens vyšli střelecky naprázdno, aby gólem Braňa Ivanoviće rovnou skrze porážku přišli o svou stoprocentní bilanci před vlastním publikem. A kromě Josého Mourinha z toho má radost také Arsene Wenger, jehož Arsenal se po krátkém intermezzu vrací na čelo...

Manchester City byl dnes doopravdy k nepoznání. Jako by kompletně zapomněl na to, že letos minimálně čtyřikrát skóroval hned ve 14 případech. A nebylo to přitom jenom o Agüerově absenci. Chelsea na Etihad Stadium rozhodně nezaparkovala nějaký autobus a po úvodních oťukávacích pasážích rozjela vysoce účelovou a také účinnou hru plnou chytrých brejků (vedených zejména excelentním Hazardem) i smrtícího presinku, což se na domácí neschopnosti - v kombinaci s uprostřed zálohy zcela ztraceným lenochodem Demíchelisem - podepsalo možná největší měrou.

Na každý pád toho bleděmodří v úvodní části směrem dopředu vskutku moc nepředvedli. Kolarov byl relativně stálou hrozbou i po změně stran, ovšem na jeho nejnadějnější míč z první půle Touré těsně nedosáhl. Sám záložník z Pobřeží Slonoviny potom o něco přestřelil, k ničemu dalšímu se už ale City neodhodlalo.

Naopak na druhém konci hrací plochy se v jednu chvíli řítili dokonce čtyři fotbalisté v sytě modrém na jediného (přiléhavě pobledlého) Nastasiće a domácí tak mohli jedině děkovat Ramiresově nedostatečně precizní koncovce, potažmo Hartově zákroku. Tohle přitom pochopitelně byla jen výjimka, Chelsea ale přesto zvládala hrozit jinými cestami a docela konstantně. Zejména Hazard dnes Zabaletu trápil způsobem jako dosud letos nikdo jiný.

Byl to právě belgický šikula, kdo přihrávkou pod sebe vyzval k ráně do břevna Eto’a; a byl to rovněž Hazard, kdo krátce po uplynutí první třetiny duelu založil jedinou gólovou akci šlágru. Právě on předával míč Ramiresovi, na jehož Kompanym zablokovanou střelu zvládl uspokojivě navázat Ivanović.

Po přestávce se toho pak moc nezměnilo. Matić naopak ke své perfektní práci ve středu pole přidal ještě 30metrový projektil, který se jemně otřel o spojnici břevna a tyče Hartovy branky. A nástavbu své bravurní defenzivní robotě, jež mimo jiné už v 56. minutě vyhnala z hrací plochy jindy efektivního Negreda, dodal také stoper Gary Cahill, když po jednom z rohových kopů Williana v 67. minutě hlavičkoval do tyče.

Bylo by vskutku velmi nespravedlivé, kdyby ještě hosté ve zbytku utkání o vedení přišli - a to mimo jiné proto, že další snahy Citizens o vyrovnání provázela jakási nesmělost. Neujal se Silvův kroucený projektil z přímého kopu, přičemž v 75. minutě po inteligentní přízemní výzvě Kolarova nevzrostlý Španěl pro jistotu ani nezacílil mezi tři tyče. Tam se opět strefil až Jovetić v posledních sekundách, také jeho štiplavá rána ovšem skončila na Čechových rukavicích.

Po 72 vstřelených gólech v minulých 18 domácích představeních tudíž dokvačila na bleděmodrou scénu potupná nula. A mohlo to být ještě horší, kdyby se rozhodčí Dean nesmyslně neslitoval nad Nastasićem a udělil v 87. minutě srbskému zadákovi zaslouženou červenou kartu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Crystal Palace 2:0

02.02.2014 17:00

Góly: 47. Alex Oxlade-Chamberlain, 73. Alex Oxlade-Chamberlain

Arsenal i přes nadcházející složitý program v konfrontaci s Crystal Palace nepolevil natolik, aby v lize podruhé za sebou ztratil, a po výhře 2:0 se minimálně do zítra posouvá zpět do čela tabulky. Oba góly malého londýnského derby obstaral talentovaný záložník Oxlade-Chamberlain.

První poločas na každý pád favoritovi příliš nevyšel. Po 20 minutách fotbalisté Arsenalu sice zkompletovali čtyřikrát více přihrávek než soupeř, ten ale paradoxně při své tvrdé skořápce působil na ojedinělých výpadech nebezpečněji než favorit z postupného útoku. Gunners si za celou úvodní pasáž vytvořili jedinou střeleckou pozici, když Montreal provětral Speroniho rukavice po Özilově výzvě, zatímco Chamakha na druhé straně o vynikající příležitost připravil akorát necitlivý dotyk s balonem, pro který si nakonec zvládl bez problémů dojít Szczesny.

Obecně šlo za první třicetiminutovku z kádru Arsenalu vypíchnout snad jedině oba stopery, kteří opětovně působili jako skály a železně odráželi jakoukoliv (minimální) snahu CP o útočení. Vepředu se Kanonýři dál vůbec neprosazovali, a když už Speroni musel být ve střehu, podílel se na tom zrovna jeden ze středních obránců. Koscielny ve 33. minutě těsně podběhl Özilův projektil z přímého kopu a argentinský brankář měl co dělat, aby nečekaně rovně plachtící míč vyrazil kolem tyčky.

Do druhého dějství Arsenal dozajista vstupoval s cílem co nejdříve prolomit zeď Tonyho Pulise, a přesně to se mu také povedlo. Cazorla po výběhu zprava na střed levou nohou překrásně zhodnotil dobře načasovaný náběh Oxlade-Chamberlaina a ten skrze špičkový první i druhý dotyk jemně přehodil bezradného Speroniho.

Na tuto akci ještě nicméně mělo Crystal Palace okamžitě odpovědět. V 51. minutě Bolasie odklonil přizvednutý centr tak akorát do cesty totálně pozapomenutého Jeromeho, jenž si na hraně ofsajdu u levé tyčky na Szczesného nepřišel. Velmi důležitý zákrok polského brankáře, který se stihl ideálně přemístit.

Následně Eagles sem tam na favorita trošku vyjeli, aby ho alespoň částečně postrašili, nicméně o defenzivní složku týmu se dnes Gunners mohli opírat celou dobu a to vesměs pokračovalo i nadále. Navíc Oxlade-Chamberlain byl rázem vítaným zdrojem inspirace na druhé straně, což se ještě jednou promítlo na ukazatel skóre v 73. minutě.

Tehdy mladému Angličanovi do běhu krásně narazil Giroud a Oxlade-Chamberlain z hranice vápna, uprostřed moře volného prostoru, utěšeně napřáhl - Speroni míč zvládl posunout akorát více k levé tyčce. Argentinec si patrně mohl vést lépe, přesto už jeho menší pochybení nic moc neovlivnilo. Arsenal by patrně za povinnou výhrou dokráčel tak jako tak.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Liverpool FC 1:1

02.02.2014 14:30

Góly: 67. Victor Anichebe - 24. Daniel Sturridge

Více než boj o body to byl nedělní odpočinkový špíl. První poločas nestál za nic a jen gól Sturridge vyvedl fanoušky z letargie. Ve druhém dějství už se na hru dalo dívat, přesto přišlo rozhodnutí po minele, nikoli po pohledné akci. Tourého kiks přiměl Anichebeho k vyrovnání a poprvé v novodobé Premier League tak utkání mezi WBA a Liverpoolem skončilo remízou.

Na jakékoli vzrušení si diváci v ochozech Hawthorns museli počkat pěkně dlouho. Utkání začalo opatrně a především domácí si celý poločas vůbec nepotykali s technickou stránkou fotbalové věci. Jejich jediný zajímavý moment přinesl až závěr poločasu, když Zoltan Gera pálil z hranice vápna vedle Mignoletovy branky.

V první půli hráli totiž prakticky jen fotbalisté Liverpolu, i když i oni se dlouho hledali. Až ve čtyřiadvacáté minutě rozjelo ofenzivní kvarteto Coutinho, Sterling, Suárez, Sturridge pohlednou akci, na jejímž konci si poslední jmenovaný počíhal na ofsajdové hranici na Suárezův kulišácký pas a snadno uklidil míč do sítě.

Zápas však i poté pokračoval spíše v přátelském tempu. Vydra, Berahino a spol. si se sterilitou svých ofenzivních aktivit hlavu nedělali a liverpoolští hráli to, co potřebovali. Jen vzácně se dostali do blízkosti branky, a když už, tak branku netrefili. Tak jako Suárez z přímého kopu nebo Coutinho.

Druhé dějství už nabídlo jinou podívanou. V prvních minutách se hrálo skutečně nahoru-dolů, ve velkém tempu. Gólovku si připravili už i domácí, jenže McAuleyho hlavičku senzačním reflexivním zákrokem vyrazil Mignolet. Ještě než uplynula hodina hry, vyznamenal se i jeho protějšek, když na Fosterovi ztroskotal při souboji tváří v tvář Suárez.

Hra domácích se výrazně zlepšila, což Pepe Mel umocnil ještě více střídáním Anichebeho za Berahina. Nováček na hrací ploše se mu odměnil záhy. Při přímém kopu Brunta zůstaly ruce fanoušků WBA díky Mignoletovi dole, ale po nebetyčné minele Kola Tourého už Baggies slavili. Fatálně nepřesný pas stopera Reds zachytil právě Victor Anichebe a chirurgicky přesnou ranou k tyči vyrovnal.

Kdo čekal, že se po gólu Liverpool nadechne k tlaku, byl velice zklamaný. Reds totiž pokračovali ve stejném tempu a až na výjimky vůbec Fostera neohrozili. Střídající Allen sice vypálil, ale pro gólmana WBA byl zákrok formalita. Bodový zákrok předvedl až za pár desítek vteřin, kdy aktivní Sterling vyslal do úniku Sturridge a jen včasný Fosterův výběh zachránil domácím remízu.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Norwich City 2:1

01.02.2014 16:00

Góly: 49. Craig Bellamy, 50. Kenwyne Jones - 5. Robert Snodgrass

Částečně dílem Marshalla a jeho dobrých zákroků i vhodně postavených tyček, především ale dílem samotného Oleho Gunnara Solskjaera jsou první body Cardiffu pod vedením norského manažera. Ten se v 38. minutě nebál stáhnout neefektivního Whittinghama, což se následně po přestávce promítlo do báječného obratu na konečných 2:1...

Norwich odstartoval skvěle, což se naopak vůbec nedá říci o debutujícím Brazilci Fábiovi. Kmenový bek ManUtd se už v páté minutě nechal školácky oběhnout Olssonem, z čehož vzápětí pohotově těžil Snodgrass. Tato brzká akce Canaries pochopitelně nakopla a ve finále vystavěla základ hned 27 střeleckým pokusům proti 14 soupeřovým. Ty navíc zejména v první půli charakterizovala neškodnost, respektive dalekonosnost.

Proto Ole Gunnar Solskjaer krátce před pauzou sáhl k nečekanému, leč výtečnému tahu, když nahradil Whittinghama dalším hostem z Old Trafford Wilfredem Zahou. Ten obdržel bouřlivý aplaus a důvěru manažera začal splácet hned čtyři minuty po obrátce. Tehdy zleva vyběhl do středu hřiště, všiml si náběhu Bellamyho a umožnil tak Velšanovi stát se prvním fotbalistou, který v Premier League skóroval za sedm různých klubů.

Hned za dvě minuty se navíc Norwich nedokázal vypořádat s rohovým kopem, a tak Jones nadvakrát poslal do sítě Mutchův kroucený centr. Norwich byl přirozeně otřesený, přesto měl ve zbytku zápasu rozhodně vyrovnat. Johnsonovu pumelici z větší vzdálenosti například Marshall vyrážel na břevno a poté, co se branková konstrukce třásla i na druhé straně při teči Jonese, museli na čáře krátce po sobě skvěle zasahovat jak Marshall, tak Bellamy.

Někdejší gólman Norwiche musel zpátky do akce při střele střídajícího Fera, aby jej ještě jednou podržela branková konstrukce - konkrétně tyčka při hlavičce Snodgrasse. A ve střehu museli být také páni rozhodčí, aby pomohli Bluebirds udržet první výhru pod Solskjarem. Hned dvě branky Norwiche totiž v průběhu utkání nebyly uznány.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester United 2:1

01.02.2014 16:00

Góly: 38. Charlie Adam, 52. Charlie Adam - 47. Robin van Persie

V hrdém klubu z Manchesteru se střídá bída s nouzí. David Moyes nasadil do utkání se Stoke celý hvězdný trojlístek Mata - Rooney - Van Persie, ale ani ten mu body z Britannia Stadium nezajistil. Hrdinou utkání se totiž stal dvougólový střelec Charlie Adam, který tak sám obhájce titulu porazil a zajistil Stoke první výhru nad Man Utd po třiceti letech. Rudým ďáblům byl toho času vyrovnávací gól Van Persieho krátce po přestávce k ničemu.

United přišli o reálnou naději na titul už nějaký ten týden zpátky, ale zápas od zápasu se snižuje i jejich šance na pohárovou Evropu. Ztráta na Ligu mistrů činí po další porážce už šest bodů - Liverpool, který na kýžené čtvrté příčce sídlí, má navíc nedělní zápas na hřišti WBA k dobru. Pět bodů pak ztrácí na Everton, jenž drží místo v Evropské lize.

Stoke City, který díky fantastické výhře poskočil na jedenácté místo s tříbodovým náskokem na sestupové pozice, však do utkání nevstoupil přímo pravou nohou. První velkou šanci měl Wayne Rooney, který po sérii centrů z vyložené pozice netrefil branku. Na gól se tak čekalo až na závěr poločasu. K přímému kopu z osmatřicáté minuty se postavil Charlie Adam a jeho dělovou ránu ztečoval Michael Carrick za záda Davida De Gey.

Naději na obrat United ožila hned po změně stran, kdy Juan Mata krásně objevil uličku pro Van Persieho a ten ze vzduchu dostal míč přes Begoviće do sítě. Radost však svěřencům Davida Moyese dlouho nevydržela. Už za pět minut si totiž o nesmrtelnost řekl Charlie Adam, k němuž nakonec doputovala zpětná hlavička od Walterse a famózní, nechytatelnou a překrásnou pumelicí do šibenice vrátil domácím vedení.

Potters rozhodně nebyli horším týmem a pokračovali v útočení i nadále. Po dlouhém autu Stoke odvrátil Evra míč hlavou jen na hranici vápna, kde se do něj ukázkově položil Oussama Assaidi a David De Gea se musel pořádně natahovat, aby jeho ránu vyškrábl nad břevno. United toužili alespoň po vyrovnání, ale nebyli schopni si vytvořit pořádný tlak. Matova střela byla slaboučká a mířila mimo.

Zajímavě vyhlížející šanci zmařil Ashley Young, ale ani jeho hlavička se nedá považovat za stoprocentní gólovku. Až v sedmiminutovém nastavení přepnuli hosté na další rychlostní stupeň. Rooneyho skvělý přímák vytáhl zázračně Begović na tyčku a z následné skrumáže pálil Cleverley vysoko nad. Potters tak zcela zaslouženě uhájili zatraceně důležité tři body.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Southampton FC 0:3

01.02.2014 16:00

Góly: 64. Adam Lallana, 70. Rickie Lambert, 75. Jay Rodriguez

Zoufalé trápení Fulhamu napsalo další kapitolu, tentokráte londýnský celek vykradl Southampton, díky které se domácí strana propadla až na úplné dno ligového pelotonu!

Manažer René Meulensteen měl před koncem přestupového okna opravdu napilno a do Fulhamu, kterému se hluboce nedaří, přivedl hned několik posil. Do základu se podívaly dvě z nich - William Kvist a Lewis Holtby. Domácí začali aktivně, jako první zahrozil Parker, ale Boruc byl na místě. Po rohu Holtbyho to pro změnu zkoušel Burn, ovšem pálil jen nad branku.

Svatí se však nenechali rozhodit a vytrvale se snažili praktikovat vlastní herní projev, což se jim postupem času čím dál více dařilo. Po pasu Rodrigueze, který si neobratně srazil na vlastní branku Sidwell, musel poprvé zasahovat rovněž Stekelenburg. Vzápětí mohl "trestat" z rohu Hangeland, ovšem jeho hlavičku skvěle reagující polský brankář za svá záda nepustil! Ještě do pauzy musel Boruc hned dvakrát likvidovat šanci Benta, který tím jen potvrdil své trápení.

Victora Wanyamu do druhého poločasu nahradil o poznání ofenzivněji laděný Jack Cork a tato změna okamžitě přinesla kýžený efekt. Dvě nuly na ukazateli skóre vydržely až do 64. minuty, kdy po Lambertově přihrávce usměrnil míč do sítě Lallana - 0:1. Čekání na "nulu" tak z pohledu FFC nadále pokračuje... Definitivně jasno poté bylo o chvíli později: Clyne oslovil svým centrem Rodrigueze, jenž si všiml lépe postaveného Lamberta, který nekompromisně zvýšil na 0:2! Oba zainteresovaní si pak ještě role vyměnili a Rodriguez parádní dělovkou zavěsil - 0:3.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 2:1

01.02.2014 16:00

Góly: 74. Steven Naismith, 85. Kevin Mirallas - 34. Leandro Bacuna

Prvně od března 2006 slaví Everton domácí vítězství v lize nad Aston Villou, ač cesta k němu nebyla zrovna jednoduchá. Ojedinělou šanci proměnili hosté k dlouhodobému vedení, závěrečný tlak ovšem využil lépe postavený tým k dvěma oku lahodícím zásahům.

Tak blízko byl McGeady otevření skóre už po třech minutách, až se stadionem rozezněla pravá, vzdálenější tyč Guzanovy branky. To ovšem bylo na dlouhou dobu to jediné, co vneslo krev do žil Goodison Parku. U balónu sice zůstávali déle domácí, k jakémukoliv ohrožení soupeřovy šestnáctky však měli obdobně daleko jako hůře hrající hosté.

Ve 34. minutě se bez známek nebezpečí rval Delph k rychlému zastavení Barksleyho ještě na jeho polovině, ten po čistém zákroku upadl a následně nešťastně podklouzl, Bacuna se tak rychle dostal k vápnu, kde si narazil s Bentekem a tváří v tvář brankáři dokázal z úhlu propasírovat míč do sítě mezi nohama Howarda.

První vážnější hrozbu s chtíčem po srovnání vyslal až deset minut po přestávce Leon Osman, střele z hloubi vápna však dal opačnou faleš a balón se tak od vzdálenější tyče vytočil až k rohovému praporku. Marně se snažící hráči Toffees byli znovu blízko po sedmdesáti minutách hry, když centr z přímého kopu bolestivě poslal směrem ke své brance obličejem Benteke, nicméně decimetry od pravé tyče mu další starosti ušetřily.

Jenže čtyři minuty poté nechal Vlaar projít Pienaarovu přihrávku z první do vápna na svěžího Naismitha, jenž zachoval chladnou hlavu a střelou po zemi nedal Guzanovi šanci. Perfektní obrat perfektním přímým kopem - to se povedlo Mirallasovi po přestřelení zdi z pětadvaceti metrů.

Více informací k zápasu

Hull City - Tottenham Hotspur 1:1

01.02.2014 16:00

Góly: 12. Shane Long - 61. Paulinho

Tottenham překvapivě ztratil dva důležité body na půdě Hullu. Ten si navíc musí zoufat nad svou produktivitou, co dopočtu vážných gólových příležitostí totiž favorita jasně porazil. Domácí se tak alespoň mohou radovat z prvního zásahu i prvního bodu v roce 2014.

Zatímco v 10. minutě mohl být Lloris rád, když Jelavić ve skluzu pálil těsně nad břevno, Harper si vzápětí připisoval výborný zákrok proti dobře myšlené ráně Adebayora. Skóre se tak měnilo až v následující minutu, kdy se po prodlouženém pasu Harpera dostal sám před brankáře Long a přímočarou střelou připsal na svůj štítek první gól v dresu Hullu.

Přes zjevnou převahu se Spurs nemohli dostat k delšímu zamčení domácích před jejich vápnem, a to především díky dobrému bránění centrů od Eriksena. Šest minut před přestávkou to tak mohlo být s favoritem ještě horší, kdyby Jelavić zatočil přímý kop jen o pár decimetrů lépe a překonal zkamenělého Llorise.

Ani deset minut po změně stran se hostům vyrovnat nepodařilo, když po závaru pálil zblízka Soldado a Harper parádně vyrazil na roh. V 62. minutě se už favorit radoval, když Roseův balón přebral na vápně Paulinho a bombou pod břevno dal brankáři čas pouze na reflexivní mávnutí rukou do prázdna.

S bleskurychlou reakcí naopak uspěl Lloris po přízemním pokusu Jelaviće. Ten si s brankářem poradil v 71. minutě, nicméně zakončení do prázdné odvrátil zachránce Dawson. Čtvrthodinku před koncem řádné doby mohl trestat Bentaleb, jen kdyby byl při ráně z třiadvaceti metrů o něco málo přesnější. Poslední důležitý zákrok tak opět musel tasit brankář hostů, když po brejku neuspěl Long křižnou ranou.

Více informací k zápasu

West Ham United - Swansea City 2:0

01.02.2014 13:45

Góly: 26. Kevin Nolan, 45. Kevin Nolan

Hodně důležité vítězství má za sebou West Ham, který před vlastními fanoušky porazil Swansea a díky tříbodovému zisku se alespoň dočasně vyhoupl mimo sestupové pásmo. Waleský tým má na domácí už jen dva body k dobru.

Manažer Chelsea José Mourinho po bezbrankové remíze s Hammers obvinil WHU z toho, že se prezentoval fotbalem 19. století, ovšem nyní se domácí strana přeci jen daleko více zapojovala do ofenzivních manévrů. Takřka po půlhodině hry pak přišlo kýžené ovoce: Carroll ve vápně sklepl centr ke kapitánu Nolanovi, jenž nekompromisně otevřel skóre - 1:0!

Srovnat krok mohl Wilfried, ale doslova za minutu dvanáct mu šanci znemožnil obětavý Tomkins. Ještě do pauzy se úspěšná spolupráce opakovala. Tentokráte vše začalo u Downinga, jenž rozehrál mičudu od rohového praporku, Carroll na zadní tyči vrátil kulatinu do ohně a Nolan už měl z bezprostřední blízkosti snadnou práci - 2:0. Andy Carroll si tak zapsal asistenci u obou branek, přičemž posledních jedenáct gólových nabídek adresoval právě kapitánovi.

Nevýrazný výkon Labutí, kterým citelně chyběl kanonýr Michu, pokračoval i po obrátce. Na tomto faktu se nic nezměnilo ani s vyloučením Carrolla, jenž se po vzdušném souboji nedovoleně ohnal po Chicovi a ostřílený rozhodčí Howard Webb bez milosti tasil červenou kartu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Sunderland AFC 0:3

01.02.2014 13:45

Góly: 19. Fabio Borini (pen.), 23. Adam Johnson, 80. Jack Colback

Potřetí v řadě vyznělo Tyne-Wear derby lépe pro Sunderland, který potvrdil současnou formu a raketovým tempem vystoupil z poslední příčky do zóny nad sestupem. Newcastle si naopak připsal čtvrtou soutěžní porážku na svém hřišti za sebou a pohárový sen se tak svěřencům Alana Pardewa vzdaluje.

Už po pěti minutách centroval z přímého kopu od pravé lajny Johnson a nešel naprosto osamoceného Alonsa, ten ale ve vyložené pozici hlavičkoval nad. Aktivní hosté se tak dočkali až ve 20. minutě, když Johnson dloubáčkem mezi dvěma obránci vyslal do vápna Bardsleyho, kterého neohrabaně srazil Anita. Borini pak prudkou ranou do horní poloviny branky otevřel skóre.

Necelé čtyři minuty poté chytře narazil Altidore Colbackovi, jenž lehce pronikl do šestnáctky. S jeho sraženou střelou si Krul ještě poradil, volný Johnson už však neměl sebemenší problémy dorazit balón do odkryté branky.

Marné snahy Newcastlu s bezzubými útoky a poklidná hra Sunderlandu s pouhými náznaky šancí doprovodily oba celky do šaten za dvoubrankového náskoku hostů. A ve stejném duchu se pokračovalo i po změně stran, když za prvních patnáct minut vyvolal největší vzrušení Colback svým pokusem zpoza vápna těsně vedle levé tyče.

V 64. minutě se konečně musel předvést i Mannone, kterého protáhla Tiotého rána z dvaadvaceti metrů. Na druhé straně kontroval Johnson, který se při postupu do šestnáctky vyhnul třem černobílým kuželům a přízemní ranou rozezněl vzdálenější tyč.

Vrátit domácí do zápasu mohl Shola Ameobi, který nepropálil z těsné blízkosti Mannoneho po pasu Krula. Ten se tak musel předvést v další moment, když se po chybě obrany povedeně vrhl do kličky Altidora. Co to ovšem bylo platné, když v 80. minutě přišla další mizerná rozehrávka a po příhře Boriniho napálil zblízka Colback balón nad hlavu brankáře a definitivně rozhodl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC24174347:2155
2.Manchester City24172568:2753
3.Chelsea FC24165344:2053
4.Liverpool FC24145558:2947
5.Everton FC24129337:2545
6.Tottenham Hotspur24135631:3244
7.Manchester United24124839:2940
8.Newcastle United24114932:3137
9.Southampton FC2498734:2735
10.Aston Villa24761127:3427
11.Stoke City24671124:3825
12.Swansea City24661229:3524
13.Hull City24661223:3024
14.Sunderland AFC24661225:3624
15.Norwich City24661219:3724
16.West Bromwich Albion24411928:3423
17.Crystal Palace24721515:3323
18.West Ham United24571224:3322
19.Cardiff City24561319:4121
20.Fulham FC24611722:5319

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2377)

Přidat komentář
Liquid

West Ham směle za záchranou Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew ven

Reagovat
smazaný uživatel

a nemusel by letět jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mas k tomu nejaky opodstatneni, nebo si jen dalsi SLOSY?

Reagovat
smazaný uživatel

mozno len chce aby ste vypadli

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ok Ale jen pokud by misto nej prisel RDM, jinak nevidim nikoho, kdo by nas oproti Pardsovi nejak vytrhnul.

Reagovat
Arbiter

tomu bych to přál

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, ze proti nemu osobne nic nemam. Nikdy to nebyl a nebude muj oblibenec, ale taky jsem ho zbytecne nekritizoval. Ale prohrat 3x v rade s Mackems je fakt ... husty. Navic za tu dobu co u nas je dokazal vyhravat jen diky extremne dobrych vykonu nekterych hracu. Dominantnich tymovych vykonu bylo minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, sice ho mam rad, ale nezastavam se ho, kdyz si to nezaslouzi. Ja jen nemam rad casty strdiani manazeru, mam radsi, kdyz vedeni manazera v tezke situaci podrzi a vidim aspon snahu o nejakou koncepci.

V listopadu jsem videl velky zlepseni, myslel jsem, ze se to konecne otaci k lepsimu, ale sme zase tam, kde pred rokem, proto bych se zmene manazera nebranil. Ale fakt bych byl nerad, kdyby nas prevzal nejakej mantak typu Zola nebo Ince, proto bych rad toho RDM. Aspon mame vyhodu, ze se v tohmle muzeme rozhodovat svobodne, protoze nam nehrozi sestup.

Reagovat
kissak

a jak víš, že nám nehrozí sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze k zachrane staci vetsinou i tech 37 bodu, co uz mame. Nejvic bodu, s kterymi kdy kdo sestupoval, ziskal West Ham (42).

Reagovat
smazaný uživatel

Švédská média přišla se zprávou, že Kim Källström se na dnešním tréninku zranil a bude mimo hru 2-3 měsíce.

Snad to není pravda.

Reagovat
fejfi24

není to pravda...dnes netrénoval, přišel už s problémem se zády ze Spartaku

Reagovat
Bayern +

Po geniálnej strede pokračuje v genialite aj víkend. WHU extrémne dôležité tri body, slušný výkon a druhé čisté konto po sebe. Vynikajúci výsledok Tyne Wear derby a za dve hodky 30 € vo vrecku, nádhera!

Obrovská škoda dvoch failov, prvého Webbovho proti Carrollovi a druhého v mojej fante s 11-bodovým Colbackom na lavičke.

Každopádne WHU naprostá spokojnosť, pomaličky opäť všetko smeruje k spokojnosti. Spolupráca Kev + Andy, Winston je späť, Noble s Tomkom vo výbornej forme a zázračne i Collins. Dnes potešili všetci, už len dúfať, že sa chytí Armero, lebo na krajoch môžu vznikať slušné diery.

Na záver snáď len čo najviac strát konkurencie a pondelňajšiu demoláciu v podaní válca!

UP THE IRONS! ♥

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Y.Cabaye

Odchod Yohana = výsledkový propad, herní propad, umístění od 15. - 9. místa,

Jak asi chtějí něco hrát bez normálních posil, akorát s šaškem co nehraje ani v trapném Gladbachu. Ať jde do pí*i celý Ashley a ostatním bych to klidně doporučil.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě zajímavej bod o sestup.

Reagovat
Marv

Hull zase o pozici blíž sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson do repre.

Reagovat
kiwwi

Maybe it's time for Newcastle and Pards to try the tiki-taka...

Unbelievable Graphic! Newcastle have tried 194 long balls and completed 0 v Sunderland

http://tinyurl.com/knhlx5m

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to je jedina PArdewova taktika, kterou umi / nakopnout balon dopredu a doufat, ze to nekdo ukope

Reagovat
smazaný uživatel

to je brutalni... Ne ze by me to prekvapovalo, zase se vracime k te sracce z minulyho roku, na kterou nemame hrace.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutecne vyrovnany

Reagovat
smazaný uživatel

Kallstrom out na 2 měsíce. Wenger

Reagovat
Le Gunner

Copak Wenger za to může?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale jde to na jeho vrub. Tohle už není náhoda, že má Arsenal každoročně xx zraněných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

nebál by som sa pripísať mu istú vinu aj na druhej svetovej vojne a na 9/11.

Reagovat
vladis271

tak niečo na tom bude. Má dedičnú vinu. Ako si spomínal, Frantíci sa nebránili moc dobre. Ale vinu nesie skôr generalita, že sa nechali oebkať.

Reagovat
The Krupy

Nie je problém v tréningovom centre alebo lekároch? My sme tak tri roky dozadu mali zranených xxx hráčov, a hovorilo sa že je to tréningovým centrom.

Reagovat
Aldeano

V této souvislosti se jednu dobu hovořilo i o Milanellu že?

Reagovat
The Krupy

ano

Reagovat
Le Gunner

Jo to je dost možné, ale s tím Wenger jako manažer moc neudělá.

Reagovat
The Krupy

The Juventus training centre at Vinovo has caused 40 injuries in just half a season, according to Tuttosport.

A study carried out by the Turin-based daily in association with Arpa, an agency who monitor the environent in Piedmont, shows temperatures and humidity at Vinovo are higher than in Turin, where Juventus trained before 2006.

The report claims a 12 per cent rise in cold temperatures around Vinovo between December and January are the principal cause behind the injuries this term. Around 40 different muscular injuries have hampered the team because of the variation in climate there over the last six months.

The training pitch has also come under scrutiny with soft and hard surfaces contributing to more player injuries.

Juventus have not issued a comment in relation to the report's findings.

Nepoznám pomery v Arsenale, ale po prečítaní správy o Kallstromovi ma okamžite napadlo toto

Reagovat
kvasha16

neni mozne aby to bola nahoda

Reagovat
Counter

Není. Tréninkové centrum i lékařské vybavení máme tip top.

Reagovat
The Krupy

Aha, tak to je potom fakt záhada.

Reagovat
Counter

Podle mě to žádná záhada není, prostě jen Arsenal neměl v minulých sezonách tak široký kádr, a když se mu zranilo pár předních hráčů, okamžitě to hořelo. V minulé sezoně jsme třeba měli zranění jen pomálu. Letos je to taky docela v pohodě, až teď poslední týdny se sešlo trošku víc zraněných záložníků. Ale oproti ostatním předním klubům mi to vůbec nepřijde jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

United mají každý rok víc zraněných, ale problém v tréninku je jen u nás?

Reagovat
kvasha16

tak u nich a u vas no, spokojny?

Reagovat
fejfi24

no ty krááávo to je názor jak od desetiletého děcka

Reagovat
Aldeano

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon ale tohle me zabilo :D

Källström je out na 2-3 měsíce po prvním tréninku Arsenalu

CO JE ŠPATNĚ NA TRENINCICH ARSENALU ,NĚKDE JE PROSTĚ CHYBA

Reagovat
CHONG

Kdoví, co s ním včera prováděl Dr. Wengele.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to bylo keců, že se nedokáže adaptovat. A stačil jeden trénink.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

tak R.I.P.

Reagovat
afc

Aj tak by nehral,takze sa nic nedeje.Moze sa zbalit a ist spät.

Reagovat
fejfi24

včera netrénoval: Podľa informácií BBC prišiel 31-ročný Švéd do Arsenalu už s menším zranením, o ktorom v klube vedeli a aj napriek tomu kmeňového hráča Spartaka Moskva angažovali na hosťovanie. Källström tak údajne s tímom ešte ani netrénoval a k dispozícii by mal byť Arsénovi Wengerovi čoskoro.

Reagovat
vladis271

To by chcelo nejaký gif výcvikového programu NAVY Seals, ako utekajú blatom so zbraňou nad hlavou. A hlava veliteľa zamenená s hlavou Wengera.

Reagovat
niflheim

Fotka ala Loki

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Källström se zranil. Good job, Arsenal, myslel jsem, že tragédy deadline day z Liverpoolu už nikdo nepřekoná, ale povedlo se.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

jestli fakt bude na déle mimo tak by si Arsene zasloužil nějakou speciální cenu. Žádnej jinej manažer tak dlouho neotálí s tím, než někoho koupí a pak by se mu měl vysněný hráč zranit hned po příchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Tě už sem nic nepiš, dík

Reagovat
fejfi24

Podľa ich informácií prišiel 31-ročný Švéd do Arsenalu už s menším zranením, o ktorom v klube vedeli a aj napriek tomu kmeňového hráča Spartaka Moskva angažovali na hosťovanie. Källström tak údajne s tímom ešte ani netrénoval a k dispozícii by mal byť Arsénovi Wengerovi čoskoro.

Reagovat
kvasha16

V minulé sezóně jsme měli po 23. kolech na kontě 47 vstřelených gólů, z toho 9 dali útočníci.

V této sezóně máme zatím 43 gólů, útočníci se ale trefili hned 11 krát.

to je neskutocne tato statistika

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ty rádoby fanoušky co mu furt nadávají. Jako kdyby Draxler=titul . Víc se mi nelíbí, že nesehnal útočníka a v případě zranění Oliho nám zbude jen hvězdný Lord Bendtner s vodotryskem na hlavě

Reagovat
SunFells

Ale s tím útočníkem si nemyslím, že měl moc možností.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc možností nebylo, ale já (jako fanda, ne trenér) bych se nebál třeba zkusit Mitrogloua, kterého nakonec získal Fulham. Řekl bych, že by se nechal ukecat i na hostování s tím, že by případně z Olympiaku přestoupil až v létě (za větší cash pokud by se mu dařilo v týmu jako je Arsenal). Ale teď už je pozdě bycha honit, tak budeme držet pěsti našim hráčům a bránit Wengera proti gloryhunter fanouškům.

Reagovat
SunFells

Mitrouglou se mi líbí, ale nepovažuju ho za hráče s kvalitami na velkoklub, tam bychom si dle mě nepomohli, dlouhodoběji určitě ne. S tím hostováním nevím, když o něj byl zájem a Olympiakos nakonec dostal pěknou částku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, máš pravdu, deformace z FM.

Reagovat
smazaný uživatel

odborníci, čo sa týka novej akvizície arsenalu, kim prišiel do afc už s miernymi zdravotnými problémami a vedenie o tom vedelo, a nebude out ani dva ani tri mesiace, je to otázka pár dní, ale špekulanti špekulujú...

Reagovat
SunFells

Arsenal's press officer Mark Gonella confirms to Sportbladet that the player is indeed injured, but Gonella claims that the injury was sustained before Källström signed with the club and that Arsenal knew about this.

– Kallstrom has hurt his back. He is currently being examined. Arsenal will talk more about it tomorrow, he says.

Reagovat
SunFells

David Ornstein ‏@bbcsport_david 1m

Kallstrom injured his back on Tuesday while playing football on a beach during Spartak's pre-season tour in Abu Dhabi #afc

Kallstrom informed Arsenal of discomfort on arrival at club on Fri - MRI scan showed no damage, CT scan found back injury #afc

Arsenal medical team gave Wenger the prognosis but it was decided Kallstrom would still sign & undergo rehabilitation with #afc

Tož další senzace vyvrácena, co Frankie?

Reagovat
smazaný uživatel

Lekársky tím Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

MU s touhle srackou nesmi jit do LM, to by bylo strasne nefer hlavne vuci LFC. Nejhorsi na tom ale je, ze se na to neda divat za zadnyho stavu, jako by jim to snad bylo jedno, ze zase prohravaji. Zadna snaha o obrat, zadnej tlak. A takticky jsou na tom taky zalostne, hraji porad tu stejnou nefungujici blbost. Nechapu, jaky vyznam ma proti vetru na hristi Stoke City hrat nakopavany mice na Persieho nebo Hernandeze, to je proste demence manazera, nic jinyho. Ta fotka Moyese, ktery nema tuseni, co dela, je cim dal tim vic pravdiva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Zadna snaha o obrat, zadnej tlak

really? ten tlak tam bol prave enromny podlednych 15 minut

Reagovat
Tomekcz

prihgravky okolo vapna ez jediny sance

Reagovat
smazaný uživatel

Enormny tlak sem videl naposledy pod Fergiem. Tohle je spis takova platonicka snaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost... Tlačit jsme tlačili a šance jsmě taky měli, ale my je prostě neproměníme, potřebujeme na gol 4-5 příležitostí. Letos jsme dostali víc jak polovinu golů po velkých individuálních chybách. S tímhle má Moyes dělat co? Nehledně na to kolik zraněných letos máme. Má to extrémně těžký nahradit Fergusona, když měl Carricka, Rafaela, RVP, Rooneyho a Jonese neustále zraněný nebo aspoň delší dobu mimo hru + Carrick nemá takovou formu jako loni, když už je na hřišti.

Reagovat
Euphael

BRACE YOURSELF

CRYING MUFANS ARE COMING

Reagovat
Metijuu

Reagovat
smazaný uživatel

swarley

dEst

01.02.2014 00:52

Až zejtra prohrajete ve Stoke, tak tě to přejde zase.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnwy9d0X5u1qh2mpqo1_500.gif

Reagovat
Euphael

pěkně

Reagovat
Swarley

vždyť to píšeš každej týden...a bohužel to docela často vychází... ale ok no, dobře mi tak

Reagovat
smazaný uživatel

ahaaa, tak tys to byyyyyyl

*Dest

Reagovat
smazaný uživatel

To má Moyes za to, že nosí legíny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tímhle ať jde Sherwood do prdele, žádné střídání, nulový Soldado i Adebayor - který se možná i zranil. To se nám to neposílení útoku vymstilo dřív než jsem čekal. Hlavně, že si svoje odehrál Bentaleb. Jediné štěstí, že United jsou ještě větší tragédi jak my a dá se jim v tabulce unikat i takovými výsledky.

Reagovat
Whitemedia

Letošní United vážně ŽERU!!

Reagovat
Metijuu

podobne

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho Evertonu,ale to by jsem toho chtěl zase moc jestli tohle nevyužijeme tak to bude hodně špatný

Reagovat
niflheim

No to teda byla katastrofa...dva smolné góly a řada spálených šancí, do toho všeho se nám fakt hodí další dva zranění stopeři

Řezníci opět nezklamali.

Reagovat
Chazy

Brackley, Wigan, Everton, pěkný.

Přeju to i Sparkymu, Stoke pod ním prostě hraje kombinační a technickej fotbal.

Reagovat
Liquid

tyhlec United má každý rád

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Všechny United vždycky musí mít každej rád. Jen závistiví fanoušci paklubů nn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ok, fanoušci LFC ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No...kritické bude vyhrávat sixpointery. Uvidíme, pořád nic není ztraceno. Už nějaké zprávy o Evansovi a Jonesovi?

Reagovat
Chazy

A není pomalu zápas se Stoke pro MU sixpointer?

Reagovat
niflheim

Teď už to budou všechny

Reagovat
wild

a mame po sezone..Moyes to bude mat v lete tazke s nakupom posil nakolko nebudeme hrat LM..davam mu este jednu sezonu lebo to taha do totalnych sraciek

Reagovat
afc

United 8 prehra po 24 kolach,ved to je nonsens.Zajtra ak LFC vyhra,tak na LM uz mozu zabudnut.

Reagovat
Miguel19

No jako 9 bodů je furt hovno. Ale s tím co předvádí + ty zranění..budou to mít kurva těžké..

Reagovat
afc

A hlavne los,caka ich par tazkych away zapasov+doma LFC a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedno se MU musi nechat, porad ma vetsi sanci na titul, nez Real... Oh wait..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

to prakticky už i REAL Sociedad má větší šanci než oni

Reagovat
vodka

další ostuda, úplně trapný výkon, zasloužená prohra... Jestli najde Moyes pozitiva, tak už mě asi fakt jebne, protože takovýto výkon je tak akorát na sestup...

Reagovat
minoLFC

dobré výsledky až na Everton

Reagovat
fenixLFC

zas my sme schopni zas vybuchnut zajtra..to by sme absolutne zahodili tie body s evertonom

Reagovat
fff

Obrana drzi, utok ide jak vzdy a zaloha sa s navratom Allena poisti. V aktualnej forme by sme mali vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

The last time that Manchester United lost as many as eight of their opening 24 games in a league season was in 1989-90 (11). Struggle.

Reagovat
minoLFC

to sme vyhrali titul

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi je toho Maty líto do čeho to přišel

Reagovat
Sandstorm

Furt lepší, než sedět na lavičce v tom modrým cirkusu, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To ano

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo... jediny co nieco hral bol Ade, a obcas Eriksen.

Soldado najvacsi traged na ihrisku, ale to uz sa bohuzial stava pravidlom. Lennon neviditelny, Bentaleb zase iba alibisticky posuval (fakt neviem co si Sherwood od tohto chlapca slubuje). No nic, aspon ten bod. Ale tymi ako Hull by sme fakt mali porazat

No a Long + Jelavic, to bude duo. krasne to tam tocili

Reagovat
smazaný uživatel

*tímy

Je reálne, že Soldado v lete odíde alebo dostane ešte dôveru?

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude hrat takto dokonca sezony tak odide. nemozme proste dlhodobo stracat body kvoli jednemu hracovi. ja stale dufam ze sa este chyti ale podla toho ako na tom je... no je to skor cakanie na zazrak. on mi pripada ze momentalne by bol takyto traged aj v barce. lebo to proste nie je o tom ze nema sance, ale jeho riesenie tych sanci je na zaplakanie

Reagovat
smazaný uživatel

chcete ho?

Reagovat
smazaný uživatel

asi bude záležet kolik a jestli vůbec někdo za něj nabídne, takže myslím, že zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neviem, ako na tom je taká Valencia, ale ak možno by záujem mali. Atlético asi príde o Costu, takže by mohlo mať záujem, možno sa nájde aj niekto z Talianska/Nemecka. Ale viac ako 20 zaňho asi nedostanete, ak by ste ho chceli predať.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za 20 (ak bude hrat takto) by ho mozno pustil aj taky spekulant ako Levy.

keby bolo na mne za 20 ho zabalim hocikomu a pribalim aj Chadliho

Reagovat
fenixLFC

a aj tak im tento ,,fail'' staci na to, aby boli pred vami o 8 bodov a zapasom k dobru

Reagovat
fenixLFC

dole

Reagovat
ďuriLFC

Takmer dokonalá sobota. Ale možme si zato sami tou hlúpou remízou s Villou.Zajtra každopádne musíme vyhrať za každú cenu,odskok od United na 9 by už vyzeral nádejne. Navyše na týžden hraje THFC s EFC kde stratí niekto body,snáď obaja.

Reagovat
fff

WBA musime dat. Ked uz aj Allen moze hrat, tak som o kusok optimistickejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

človek, by čakal, že sa to začne aspoň trocha zlepšovať, ale my hráme stále horšie a horšie

Reagovat
smazaný uživatel

usmevne ako sa gauneri snazia obhajit toho Kallstroma je uplne jedno vy jelita ci sa zranil u vas alebo prisiel uz zraneny. dokonca by som povedal ze podpisat zraneneho 33 alebo kolko rocneho hraca ktory uz na to nema je este vacsi fail ako keby sa zranil u vas.

good job

Reagovat
afc

Ma iba 31

Reagovat
smazaný uživatel

to ovšem značně mění situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teba mám za normálneho, tak si nekaz, prosím ťa. Kallstrom prišiel ako krytie za zraneného Ramseyho a momentálne aj za Wilshera, proste ako doplnenie kádru na pol roka. Nechápem, čo na tom každý nechápe.

Reagovat
smazaný uživatel

ok jelita byt nemuseli. ale za tym ostatnym si stojim. tebe ako pride normalne, ze niekto podpise zraneneho 31 rocneho hraca ako nahradu za zranenych hracov? ved to je ciste zufalstvo. joke alebo inkompetencia. nerozumiem ako to mozte brat ako beznu, alebo nedajboze este dobre zvladnutu vec. vysmech si to jednoznacne zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

čo tak si počkať, ako to vlastne je? Si myslíš, že Wenger by kúpil hráča, ktorý je zranený na 3 mesiace ako záplatu za hráča, ktorý sa zranil na 2? Ja neviem, v akom svete žiješ, ale v realite sa také veci nestávajú. Keď ho Wenger podpísal napriek zraneniu, tak asi nie je zranený nadlho. A vôbec, ja si myslím, že Wenger už veľakrát ukázal, že vie, čo robí a už mnoho krát sa takým ako ty, ktorý ho nazývali nekompetentným amatérom, vysmial cez riť do ksichtu, naposledy s Flaminim, tak si s tým hodnotením počkaj.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby bol zraneny na 2 tyzdne tak by som sa tomu smial. a wengera mam iba za nekompetentneho trenera, jeho manazerska praca v arsenale je prikladna, takze to nevstahuj cele na mna. k Arsenalu sa poslednou dobou vyjadrujem v nejakom extra negativnom svetle minimalne

a zasmiat sa rivalovi za trapny prestup a jeho fans, ktory ho tak zubami nechtami obhajuju nepovazujem za nic co by bolo mimo nejakej medze. znesiem vysmech aj na opacnu stranu uplne bez problemov

Reagovat
smazaný uživatel

Smiať sa na prestupe, ktorý Arsenal doteraz nič nestál po jednom dni, považujem za dosť odvážne, ale tak budiš.

Reagovat
Robochelsea

Nemám rád Arsenal ani Yunga, ale Wenger je top manažér aj tréner. Dovolím si tvrdiť že najlepší v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc mě rozesmívá když vidím hrát Soldada

Reagovat
smazaný uživatel

to každý chápe, tady je k smíchu to zranění, které je váš trademark

Reagovat
SunFells

Podej si s Frankiem ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hážeš všechny do stejnýho pytle, jsou ty i takový, kterým se zdá totálně useless tak brzdi

Reagovat
dantetomas

po vcerajsej prestupovej blamazi aspon trocha svetla do zivota... good job Potters

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

co k tomu dodat, vysněná stoperská dvojka Jones-Evans se dneska tak nějak asi neosvědčila...celou sezónu se na to těším a pak tohle, to je prostě už neuvěřitelný...snad bude Jonesy v pohodě, tady ty zranění jsou vždy nepříjemný, tak doufejme v nějakej lehčí otřes mozku...

jinak, dobrý no, jako co k tomu napsat...Stoke paráda, skvěle napadali, tvrdej fotbal, sice místama dřevěnej ale to je pořád hovno oproti nám... ta finální fáze je prostě více než směšná, to už ani nejde komentovat...Rafel dává balon mezi malé vápno a penaltu, nikdo ze Stoke, na 1000% tam musí někdo být, kde jinde by taky někdo kdo chce dát gól měl stát...Cleverley a jeho zakončení z vápna...hoši, jako fakt nevim co by vám už někdo mohl poradit...

Reagovat
Zaschrona

Nadherny vysledky, kez by zitra jeste WBA sebralo LFC aspon 2 body, to by pak byla totalni dokonalost.

Kazdopadne - Mirallas je BUH, jen nesmi hrat utocnika, Naismith je jednoznacne fotbalista PL urovne a jako backup utocnik by se klidne mohl uzivit, dneska totalne zmenil zapas. A bud potrebujem aspon nejaky plan B nebo ten nas plan A musime proste vylepsit k totalni dokonalosti. Pokud dostanem prvni gol, tak proti temhle Presovum to je fakt strasne frastrujici a o nervy - a pokud by byli o ni schopni hrat na brejky, jako to umi LFC, tak nas zas nekdo muze totalne vysledkove vydrtit...

A pristi vikend na WHL by byly bozi 3 body. Po dnesku by zas celkova nalada mela byt na normalni urovni po tom bodu mrazu, co byl po derby. Tak snad by jeste mohl trochu pomoct i sam Liverpool - zavahanim. No, ale priste si to musime vyhrat my. COYB!

Reagovat
fff

Na pomoc zabudni, mali ste si to uhrat pred tyzdnom vy .

Reagovat
Zaschrona

Meli, ale to neznamena, ze by mi Anichebe a spol. nemohli udelat radost. A bacha na ne, proti nam hrali pod Melem vyborne, s Villou meli vazne nechutne velky kopec smuly. Snad by mohli prekvapit.

Reagovat
fff

Uvidime samozrejme. Ja verim, ze favoriti sa potrapili dnes a zajtra to bude podla predpokladov vsetko .

Reagovat
Zaschrona

Jo, taky bych se nezlobil, kdyby i Arsenal zitra prekvapil.

Reagovat
dantetomas

nevyhadzoval i Naismitha este vcera? ci to sa mi iba mari?

Reagovat
Zaschrona

Z dlouhodobeho hlediska Naismith na tym, ktery ma ambice bojovat o LM proste nema, zvlast jako zaloznik proste ne, to zustava pri starem. Ale i tak se zlepsuje, je videt, ze dostat se z tezkeho zraneni do te uplne maximalni formy trva velmi dlouho. Jako utocnik ale muze u nas mit uplne jinou budoucnost, dokazal bych si ho predstavit jako jakesi cislo 3, z dlouhodobeho hlediska.

Reagovat
dantetomas

po precitani prvej vety nechapem, preco by nemal Naismith u vas hrat aj ako zaloznik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

Wilfried Zaha has as many assists (2) in 52 minutes as Antonio Valencia, Nani and Ashley Young do in 41 appearances combined this season

Reagovat
vodka

Jediné pozitivum dneška je právě Cardiff.. kouzelné ale je, že stoke získá 3 body a posune se z 18. na 11. místo

Reagovat
mithro

ovela viac by som si tu vyrovnanost ligy uzival, keby sme kazdu chvilu netrhali nejake rekordy

Reagovat
smazaný uživatel

valencia s youngem sou uplni dementi marni,misto nich mel hrat zaha uz davno a nani je taky tisickrat talentovanejsi nez ti dva dohromady .

Reagovat
Chazy

Reagovat
Sandstorm

Smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Vraťte Valenciu do Wiganu, když s ním neumíte. Za Wigan dokázal i dát gól levačkou.

Reagovat
stas87

zober si spät di santa radsej

Reagovat
Chazy

Nehraje dobře?

Reagovat
stas87

dnesny vykon bolo to najhorsieho co som mal moznost vidiet v tejto sezone od nasich hracov,hra na kridle ale co vyvadza a skusa za hluposti..behom 10 minut som mu naratal tri straty a tri brejky supera,bol to omyl

Reagovat
Chazy

To mě moc mrzí. On je fakt sympatickej povahově, hroznej hardworker a snaží se, fér hráč. Já mu pořád věřím, ale je možný, že na to fakt nemá, aby hrál na takový úrovni.

On křídlo hrát jako může, jen je to specifikum no, není na něj dost dynamickej a rychlej, musí si pomoct tělem. Ale už jen ztráty míče mi nepřipadaj přirozený pro něj.

Nějakej aspoń slušnej výkon tam měl?

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou ligu by možná měl

Reagovat
Chazy

To by měl, ale koneckonců má s klidem i na PL

Reagovat
Swarley

Reagovat
Liquid

Reagovat
kiwwi

kde sa vzali tie dve asistencie?

Reagovat
mithro

nenahraval aj na druhy Jonesovi? prvy som videl, druhy nie teda.

Reagovat
kiwwi

ani podla livescore ani podla fanty nie

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

si robis picu ne?

Reagovat
Spasitel

Krásny to deň ManU a Barcelona vedia spraviť radosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Adamička zostrelila MU. Dokonalé

Ja nvm ako, ale zajtra treba vyhrať. úplne vidím ako prehráme po takejto sobote, ale ak by sme vyhrali, to by bolo famózne.

Reagovat
fff

Ty si stale optimista a po jednom z najlepsich vykonov v sezone sa bojis prehry s WBA

Reagovat
vladis271

Mňa to derby nebavilo. Síce sa vyhralo, ale od 60. minúty som prepínal medzi nami a Arsenalom.

Reagovat
fff

Sak od 60. to aj ja som zaspaval miestami, ale mali sme nahrane

Reagovat
tomasinho

Barbare. Jasně, že pak se dohrávalo, ale já jsem si užíval každou vteřinu toho zápasu.

Reagovat
vladis271

prišlo mi evertonians ľúto, no. Nič proti nim nemám, a malo to byť jedno z najtesnejších derby, dokonca sa hovorilo, že by mohli vyhrať. A my sme ich hentak sfúkli. Ak by sa dalo, vyhodím odtiaľ čukotku a s karamelkami sa držiac za rúčky si to zamierime do LM.

Ale ja si to vynahradím na OT, tak dúfam vyhráme 10:0 a ja si užijem každú milisekundu zápasu, sľubujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Musíme.

Reagovat
Infernoqt

Není se čemu divit. Stoke city je profesionální, fotbalový tým, bojující o ligu mistrů, takže United měli nárok nad ním prohrát.

Call me Mr.Moyes , the record breaker.

Reagovat
kiwwi

tak na Slovak Sport prave informovali, ze Arsenal sa stale snazi ziskat na hostovanie Kloseho potom, co im nevyslo angazovanie Draxlera

by sa mali trochu poponahlat, uz nemaju vela casu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak Zaha 2 asistencie , Moyes chod do piče

Reagovat
Sandstorm

Mít útok Zaha - Macheda - Bebé by bylo možná efektivnější, než to, co hrálo dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

ako naozaj som uveril tomu , že asi na to Zaha fakt ešte nemá a teraz som strašne nahnevaný , že Moyes si naneho zasadol a staval paródie , čo by si nekopli ani v tom Evertone

Reagovat
Sandstorm

Jinak by mě zajímalo, jak se cítí ti gooneři, kteří už viděli Draxlera nebo jiné velké jméno na Emirates. A Wenger nakonec dotáhl hráče za zenitem, kdysi velký talent, který měl poslední dobou problém prosadit se ve Spartaku. To mě bude bavit ještě za půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

baviť ťa to môže, ale rád by som videl jedného goonera, ktorý už videl Draxlera na Emirates. Toto ma vždy dokáže prekvapiť, ako stupídni ľudia dokážu byť len aby si za každú cenu niečo našli aj tam, kde nič nie je.

Reagovat
SunFells

Určitě takoví jsou, ale maj úroveň asi sandra, tak proč je řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som odtiaľto z webu, myslím, že ani Selecao si to nemyslel a to je čo povedať.

Reagovat
smazaný uživatel

som myslivec

Reagovat
SunFells

Řekl bych, že i tady z webu, ale určitě jich nebylo moc a samozřejmě nikdo z takového toho jádra.

Reagovat
smazaný uživatel

je otázka, kdo všechno je to jádro

Reagovat
SunFells

Lidé co se tu nějakou dobu pohybují asi mají představu.

Reagovat
SunFells

Takoví jsou asi zklamaní. Jak jinak by se asi měli cítit?

Reagovat
afc

Tak pride v lete,ved to je coskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

ManUnited baví svou nemohoucností celou ligu, myslím, že i zraněný 31letý borec bude platnější než Young, Nani a Cleverley dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

idealni by byl sestup trojice swansea ,hull a cardiff

Reagovat
Sandstorm

Swansea, Sunderland, Stoke.

Reagovat
goodbay

Cardiff, Crystal, Stoke/Norwich/Hull.

Reagovat
smazaný uživatel

stoke bych taky chtel aby sestoupilo..ale radsi hull a cardiff,crystal palace je tradicni klub a leicester taky,oba hrali pl jeste kdyz jsem se zacinal divat jako malej na fotbal

Reagovat
goodbay

To je možný, ale raději bych tam viděl třeba Bolton, Wolves, Portsmouth či Nottingham a Leeds.

Reagovat
Liquid

Co máš proti týmům od S SandStorme?

Reagovat
Sandstorm

Shoda náhod.

Reagovat
Miguel19

Smetly United..

Reagovat
Sandstorm

Kdy prosimtě?

Reagovat
fenixLFC

swansea v FA cupe, sunderland v COC a stoke dnes

Reagovat
Sandstorm

A to nás smetly? To nás porazili. Pod pojmem smetly si představuji drtivé porážky o tři góly a více. Ne prohry o jednu branku. Tak proto se ptám, kdy nás naposled smetly. Nejspíš nikdy.

Reagovat
fajdax

Zrovna týmy který Vás porazily...

Reagovat
Sandstorm

Ne to je fakt jenom náhoda. Swansea se mi tuhle sezonu vůbec nelíbí, Sunderland je mi nesympatický už tak dvě sezony a Stoke se pro mě po odchodu Pulise stali nezajímaví.

Reagovat
fajdax

Se Swansea souhlasím, ale Stoke pod Hughsem právě že hraje docela koukatelnej fotbal a Soton pod Poyetem to stejný

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se nepletu, tak Soton se rika Southamptonu

Reagovat
smazaný uživatel

Palace, Fulham, Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, nechat jak to teď je, popř. vyměnit WHU za WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA, CP, Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

po príchode Matu sa nenašiel asi nikto , kto by si myslel že zostaneme pri vyj*banom 4-4-2 počasie bolo síce otrasné , hralo sa na Stoke , ale toto ide na Moyesove triko , pretože s takýmito hráčmi jednoducho neexistuje hrať takéto hovno

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby Moyes nakoupil hráče za 300 mil liber a hrál by s nima tenhle fotbal co teď hrajeme nebyli by jsme na tom o moc lépe. Už dobrý 4 roky to volá po změně hry, protože hrajem jak z pralesu a Moyes a ten jeho amatérskej tým je posranej něco změnit

Reagovat
Sandstorm

No především už nějakých pět let to volá po angažování pořádného kreativního dynamického CM a tak dva roky po angažování pořádného křídla. To musí vidět i slepej...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se v létě dočkáme CM a kvalitní AM máme Mata, Rooney, ale jinak křídlo by to taky chtělo o tom žádná

Reagovat
Sandstorm

Na to křídlo doufam v Griezmanna. V FMku sem ho přivedl za 21,5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky Fischer z Ajaxu talent jak hrom, ale myslím, že Moyes bude chtít Reuse

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme , že chýba aj kvalita na určitých postoch , lenže oveľa oveľa oveľa vačší problém je v taktike - Moyes mi príde neambiciózny manažér bez vízie , on tu prišiel s cieľom pokračovať v tradícií - nič nezmenil , to isté v Everton - síce vybudoval tým schopný byť pravidelne v top 10 , lenže potom už ten tým nikde neposunul - to isté spravil aj Ferguson , lenže on zastavil vývoj na vrchole , pretože mal tie najvyššie ambície - bol by som radšej keby tu bol mladý manažér so svojou vlastnou dlhodobou víziou , nehľadiaci na praktiky predchodcu , to je napr. Martinéz , Rodgers či Lambert , pretože teraz sme svedkami snahy o kopírovanie Fergusonových skostnatelých metód , ktoré vedel správne používať len on

snád sa mýlim , ale všetko tomu nasvedčuje , že nie

Reagovat
smazaný uživatel

ámen, ale kdyby Moyese odvolali kdo by nás trénoval ? Giggs ? Nevím o kvalitním manažerovi, kterej je volnej

Reagovat
smazaný uživatel

ja Moyesa nevyhadzujem , dávam mu šancu ešte jedno prestupové obdobie , ak nič nezmení , tak definitívne sa pridávam k MoyesOut

Solskjaer sa mi naozaj pozdáva , prišiel do Cardiffu a ihned si tam priviedol svoje "kone" , to je znak toho , že vie čo chce hrať + navyše miluje United a stavil by som barák nato , že by kedykoľvek kladne reagoval na ponuku postu u nás

Reagovat
C-M@ster

Moyes si taky dovedl Fellainiho...

Reagovat
Sandstorm

Tak v Evertonu byl omezený financemi. Při utrácení týmů z TOP 4 prostě neměl šanci s nimi držet krok ani kdyby byl bůh. Bez řádných investic do nešlo. To že s nimi zatím dokáže držet krok Martínez je potom k zamyšlení. Celkem by mě zajímalo, jak bychom hráli pod Martinézem

Reagovat
smazaný uživatel

však je viem , ale ja sa tu bavím o myšlienke , o svojich vlastných prvkoch v hre napr. Rodgers taktiež nemal vo Swansea peniaze a aj tak to zmenil z kopáčskeho tímu na tým hrajúci krásny futbal , Lambert má takisto filozofiu , podľa ktorej hral Norwich a teraz hrá Villa , teda priamočiary futbal , Martinéz vo Wigane je dalším príkladom , ale napr. aj taký Pulis spravil so Stoke tím podľa svojho obrazu - no a teraz sa pozrime na Moyes , ako to vlastne Everton za jeho čias hral ???akých hráčov obľubuje ??? aká je jeho filozofia ??? : ja naozaj neviem odpoved ani na jednu otázku a z toho mi vyplýva , že jeho filozofia sa nazýva PREŽIŤ ! ukazuje to aj v Manchestri , ked kúpil najprv dvojmetrového Fellainiho a teraz naopak technického hračičku Matu ...

jediné čo chcem je to , aby Manchester mal svoj vlastný štýl , niečo čím by bol charakteristický - to bola donedávna skvelá krídelná hra , lenže tie časy sú preč a taktika s hráčmi jazdiacimi po lajne je už zastaralá - preto som sa jedna časť mňa tešila z toho že Ferguson končí , veril som , že sa udejú zmeny , že príde mladý vietor ako kedysi Ferguson a urobí si z klubu svoj obraz , lenže nič také sa zatiaľ bohužiaľ ani v náznakoch nestalo

no ako už píšem vyššie , naozaj dúfam že sa mýlim

Reagovat
kiwwi

Moyes: "I don't know what we have to do to win. We played well today."

Reagovat
wild

ja by som po tomto vyjadreni vedel..vymenit ho

Reagovat
Chazy

To už snad ani není vtipný.....

Reagovat
fff

Well ? No ked si to on mysli ... toto predpokladam, ze vravi im mediam a v satni hracov zdrbava jak male deti. Zasluzia si.

Reagovat
Chazy

Jasně. To už se tu řešilo. Ale jeho práce není jen v šatně, měl by taky nějak ten klub reprezentovat.

Měl by reprezentovat velkoklub jako manažer velkoklub a on ho reprezentuje jako malej a ne moc významnej Everton, pro kterýho je výhra úspěch a dobrej výkon bez výhry dílčí úspěch.

Tohle prostě nejde, z MU bude mít každej prdel a z něj taky, když to bude vypadat, jakože tohle je pro vás dobrý a víc nechcete. Ve směru sebereflexe a prezentování MU je to s prominutím čůrák.

Reagovat
Chazy

* jako manažer velkoklubu

Reagovat
kiwwi

ja ale na druhu stranu neratam s tym, ze Fergie by povedal nieco ine

Reagovat
Chazy

Fergie tohle fakt nedělal. Nadával by na rozhodčí, ale rozhodně by řek, že hráli hovno.

Reagovat
kiwwi

ale robil...tu sa velmi rychlo zabuda

Reagovat
Chazy

No, když to bylo ojedinělý... samozřejmě... ale ke krizím snad přistupoval většinou jako chlap a dokázal říct, že je to špatně, ne?

Pokud vím, tak jak kdysi MU vyvrcholilo ty svý tragédie v prohru 4-1 s Boro, tak mluvil kriticky nejen Keane, ale i on.

Reagovat
kiwwi

ale vsak aj Moyes uz bol viackrat kriticky, povedal no excuses a pod...

Reagovat
Chazy

Ok, nedokážu říct. Já vycházím jen z těch útržků, co se sem předhazujou do diskuze. Je pravda, že to může dost vypadávat z kontextu, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Keane taky za tu svoji kritiku dostal padaka, protoze to proste prehnal a kabina ho chtela vyhodit. Fergie velmi casto stal za tymem kdyz se mu nedario, protoze to proste bylo soucasti jeho prace. V te svoji knizce to pise docela jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne..

Reagovat
Sandstorm

Kdyby řekl samotné I don't know, tak by to zcela stačilo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

ale říká pravdu, kdyby věděl co s tím týmem je, už by to spravil

Reagovat
smazaný uživatel

až na tu druhou větu samozřejmě

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

on je fakt tak mimo ????? neverím že toto môže súdny človek povedať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Mata hral dneska na kridle?

Reagovat
Sandstorm

Těžko říct.

Reagovat
kiwwi

mozno prvych 10 minut...potom hral v strede resp. viacmenej tam kde chcel

Reagovat
Chazy

* Rooney

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tam, kde chcel Rooney

Reagovat
Chazy

Doplňuju

Reagovat
kiwwi

doplnovanie sa robi pomocou "..."

Reagovat
Chazy

Hehe, divnej smajlík

Reagovat
SunFells

';..;'

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jáj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A to se tam nijak navzajem nepletli s tim Rooneym?

Reagovat
Sandstorm

Ne. Rooney ho měl tam kde potřeboval.

Reagovat
kiwwi

ne...toto fungovalo dobre, len keby sme nehrali na nakopavane lopty a dokazali loptu z obrany vyviest cez zalohu k tej utocnej formacii 3-4 prihravkami po zemi...rozhodne si ale neprekazali a vlastne ROoney sa potom stiahol na CM kvoli zraneniam

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže pletli, a Mata dal golovou asistenci práve ze středu i když měl hrát křídlo původně.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, protoze byl na zacatku napsanej na kridle, tak tam proste musel behat celej zapas a protoze dal prihravku ze stredu, tak je to dukaz, ze se tam pletli... sice tou dobou uz hral Rooney CM, protoze jsme to prehazeli kvuli zranenim, ale to je jen takovej detail..

Reagovat
Zaschrona

Diky vsem.

Reagovat
Tomekcz

mata dneska nehral, uplne nevyditelnej a jen ztracel, zlatej Kagawa, ale to se zase nelibi mistnim diskuterum sahat na matu, hlavne ze Kagawa nic nehral

Reagovat
Sandstorm

Po dvou zápasech vynášet takový závěry, ty budeš tak trochu pošahaný ne?

Reagovat
avicii

MU do LM proste nesmu, bud LFC alebo Everton

Reagovat
kiwwi

MOTD running order; Sto/ManU, New/Sun, Car/Nor, Eve/AV, Ful/Sou, WHU/Swa, Hull/Tot. Marvellous games, the lot of 'em. BBC1 10.30

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
CHONG

Tak účkaři si užili trochu radosti příchodem Maty a teď je zase načase vrátit se do Moyesovské reality.

Reagovat
Sandstorm

Proč je realita tak krutá?

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiwwi

no nic, idem si pustit Andowa

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes: "I don't know what we have to do to win. I thought we played well."

HAHAHAHAHAHA NEEEEE, že je to fake, že?

Reagovat
mithro

Reagovat
Sandstorm

I don't know

Reagovat
Chazy

Není, nad tebou to je vykiwwený a už sme se zasmáli.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvykrat to postol kiwwi, takže zrejme to ej fake

Reagovat
niflheim

No jo, ono se vlastně na Stoke jezdí pro jisté tři body, to ví každý tým ... prohra nasere, ale není to taková katastrofa, jako z toho všichni dělají.

Reagovat
Maresma

No ve vaší situaci to docela katastrofa je.

Reagovat
Whitemedia

jo, je to v pořádku, tak jak to má být

Reagovat
Sandstorm

O tom žádná, ze Stoku se nevozí body lehce. Ale jestli nám odskočí Liverpool o 9 bodů, tak to bude celkem průšvih. Proto se ta porážka bere tak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn vobec vám nejde o LM ani o nič, pohoda klidek

Reagovat
Tomekcz

vzdycky se tam jezdilo minimalne pro bod, ale Fergie to umel vyhrat, Moyes umi s poslednima tymama tabulky jen prohravat

Reagovat
smazaný uživatel

"The tactical one"

Reagovat
fajdax

economic one

Reagovat
Chazy

To snad fajdax dělal sám.

Reagovat
fajdax

ach jo

Reagovat
Chazy

Pokud ti nepomáhal krleš no

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

k tomu vysokoškolák Masopust, ten je minimálně za 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Mně teda ten Wenger přijde daleko vtipnější.

Reagovat
SunFells

Reagovat
C0br

Reagovat
herbage

Co jsou Potters v PL, získali proti MU do dneška někdy alespoň bod?

Reagovat
niflheim

Předloni 1-1 na Stoke.

Reagovat
herbage

jj, koukal jsem. Právě mi přišlo, že vždy okrádali o body jen Arsenal a Chelsea s MU to furt pouštěli. Vrchol byl zápas, kdy si Walters dal 2 vlastní a ještě zahodil penaltu

Reagovat
kiwwi

to nebolo proti MU

Reagovat
herbage

"vždy okrádali o body jen Arsenal a CHELSEA"

jsem myslel, že to vyplynulo z kontextu

Reagovat
herbage

omg, to a CHELSEA s MU bylo myšleno spolu, to krádání patřilo jen k Arsenalu

Reagovat
Whitemedia

to bylo proti Chelsea

Reagovat
soukup

je fakt, že pod Pulisem se jezdilo hlavně na OT vyloženě pošetřit síly, to bylo jediný místo, kde se do sestavy dostávaly esa jako Pugh, Arismendy, Diao...

Reagovat
Sandstorm

Každopádně, co jsou v PL tak nad MU do dneška nikdy nevyhráli

Reagovat
eder

Všechno je jednou poprvé, jen ať si zvykají.

Reagovat
Robochelsea

Dnes sa ukázalo, čo sa stane keď je vypustený Zaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Martino: "I said before the game that you pay dearly for every mistake from now on, and we made several mistakes today.

Martino: "What did I tell players? That this isn't over, we shouldn't give up, that we might be behind after this round, but we'll fight."

Niečo také by som si predstavoval od Moyesa namiesto tých jeho divných rečí ala Hodgson.

Reagovat
Tomekcz

moyesovi se to ale libi jak hrajem navic v evertonu predvadel casto jeste vetsi hov.a, takze mu to ted pride jako super fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno Marino nejlepsi utocnik, kteryho jsem kdy mel v FMku

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

LFC need the form of a 73-point season to reach 75 points (1.9ppg); Utd need equiv of 95-pt season (2.5ppg)

LFC winning points so far this season at 2.0 ppg, United at 1.67. They need to win games like Mourinho’s Chelsea circa 2005 to make top 4.

Reagovat
Tomekcz

takovy uvahy jsou uplne mimo, neudelame ani EL

Reagovat
fajdax

Ty seš tady jedinej rozumnej fanoušek Úček

Reagovat
Swarley

až náhodou někdo narazí co Evans a hlavně Jones, tak to sem pls. lupněte

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes says Phil Jones is "ok" after losing consciousness briefly at Stoke. "Concussion but it looks ok."

Reagovat
Swarley

snad to bude v klidu, otřes mozku se dal čekat...ten pád byl dost nepříjemnej, tak ještěže tak...dík

Reagovat
smazaný uživatel

Moyesa sa na jeho stav nepýtali?

Reagovat
smazaný uživatel

Man City this season v the title winning team of the 2011/12 season

https://pbs.twimg.com/media/BfaD0psIIAArBMh.png:large

Reagovat
smazaný uživatel

no a chudák Moyes.

Reagovat
Swarley

ještě pár takových zápasů a bude to stav "nezaměstnaný"

Reagovat
smazaný uživatel

Jones otres, sel na scan a Evans pry lytko. zatim bez nejakych podrobnosti.

Reagovat
blade115

Tak jsem dnes musel absolvovat jednu z nudných rodinných oslav ... Mohl by mi někdo sesumírovat, co se dnes stalo? Jen stručně?

Konkrétně - jak hráli Účka (a zvlášť Mata), jak hrál Everton (a zvlášť Mirallas), Soton a samozřejmě derby.

Vím, že si to můžu dohledat, ale já bych radši slyšel názory zdejších aktérů ... Budu rád za cokoliv.

Reagovat
Robochelsea

Pozeral som Stoke-Manu. Manchester hral naozaj tragicky. Loptu mali väčšinu času pod kontrolou, veľa strieľali, ale dosť nepresne, veď aj úspešnosť striel na bránu bola dosť nízka. Juan bol podľa mňa najsvetlejší bod ich hry, prihral na gól Persilovi a vypracoval tam aj nejaké ďalšie slušné šance. Stoke dobre bránilo, ale mali aj celkom dosť ofenzívnych akcií, ak by dali o gól viac, nečudoval by sa asi nikto. Na konci ich ale podržal Begovič aj bránková konštrukcia. Na ich pomery to bol ale určite skvelý výkon, Manchester by s týmto dostal od akéhokoľvek tímu z top5 5:0

Reagovat
blade115

Nj Mata fakt že zas asistence, koukám ... Ach jo. Jinak ale díky.

Reagovat
soukup

no směrem dopředu to od nás nic zvláštního nebylo, s útokem letos fakt problém není. Nadstandart to byl spíš směrem dozadu, kde to často skřípe

Reagovat
fajdax

Ale nutno dodat že jste tam měli hlavně v druhém poločase hodně náznaků golovek. Viz. Assaidi

Reagovat
smazaný uživatel

no to je hodne, ti poviem

Reagovat
fajdax

Měli tam toho mnohem víc, tohle byl jen příklad.

Reagovat
soukup

Assaidiho na sibiř, kdyby to dal Irelandovi, tak to nebyl náznak, ale stoprocentní gólovka

Reagovat
Zaschrona

Uz jsem k tomu dost psal vyse. MOTM jednoznacne prave Mirallas + Naismith. Kevin byl aktivni cely zapas a jeho stahnuti z utoku zpet do zalohy a vyslani Naisyho otocilo zapas. A vse korunoval tim paradnim primakem, momentalne hraje v neskutecne forme a stejne tak ukazuje paradni zapaleni a lasku pro EFC. My jsme jinak nehrali prvni pulku vubec dobre, byla to jen takova hloupa hazena a dostali jsme z jedne strely gol, ale tu druhou puli jsme totalne dominovali a zaslouzene otocili.

Reagovat
blade115

Mně se právě Mirallas hrozně líbil, když k vám přišel. Ze začátku hrál dobře - nebo aspoň na mě tak působil - pak zřejmě menší útlum. Ale jinak je to jeden z mých nejoblíbenějších hráčů u vás. Jinak, Seamus už bude příště hrát? Nebo si ještě týden počká?

Reagovat
Zaschrona

Jojo, vloni mel jaro dost slabe, podzim taky nebyl nic extra, ted ale vali. Pro fandy EFC zacina byt fakt buh, jinak to je dost individualni, ale oblibit si ho jde snadno.

Seamus uz by mel hrat, stejne tak by se mohl objevit Traore a na par minut z lavicky Deulofeu.

Reagovat
blade115

Na Traorého jsem moc zvědav, aby nakonec Romelu neměl problém se vrátit zpátky do sestavy.

Reagovat
Zaschrona

Jestlize by Lukaku predvadel svoje vykony, ktere predvadel pred zranenim, tak je to dost realna varianta. Snad mu velka a realna konkurence pomuze, pomuze to i Traoremu a pomuze to i tymu.

Reagovat
blade115

To bych spíš řek, že mu pomůže ta menší pauza. Však u vás hrál non-stop, ne? Dost možná už potřeboval na zápas, dva posadit.

Reagovat
Zaschrona

Jo, to taky urcite. Spis to bude kombinace tehle dvou veci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je katastrofa fakt

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Matička asistence

Ale málem mě jeblo, když tam měl míč před sebou a místo toho se točil na rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

toto mal byt jasny gol, keby sa venoval hre, tak z toho da gol, tym ma pekne nasral

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Man City this season v the title winning team of the 2011/12 season

https://pbs.twimg.com/media/BfaD0psIIAArBMh.png:large

Reagovat
tomasinho

Minimální rozdíly, letos jim to víc střílí, Mancini měl lépe zmáklou obranu zase.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

keby teraz niekto natočil môj ksicht, keď som to videl a spravil z toho gif, tak som internetový fenomén. To vážne spravil za 88 minút 4 prihrávky?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho obranu, prišiel až v 40tej minute

Reagovat
smazaný uživatel

omg, tak prečo je tam 0-88 minutes?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo tak tá aplikácia funguje, proste Welbeck za 45minut (2polčas) prihral dokopy 5x

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to chabá štatistika, ale za 88 minút by to bolo zaujímavejšie.

Reagovat
vladis271

išiel namiesto Jonesa

Reagovat
Swarley

vždyť hrál poločas, to je nějaké zvláštní...šel tam za Jonese, ale kdo ví, i za těch 45 minut je to málo..

Reagovat
ElectrickMann

proč tam je čas 1021 pm?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože tam kde týpek býva je 10:21pm?

Reagovat
ElectrickMann

čůrák jeden

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

z toho jedna bola rozohravka po gole/polcase, nie?

Reagovat
Maresma

Craig Bellamy has now scored for 7 different clubs in the BPL, more than any other player.

Reagovat
tomasinho

Borec

Reagovat
eder

Reagovat
soukup

Viděl sem teda jen druhej poločas, ale Adam hrál naprosto famózně. Hrozně sem se toho zápasu bál, protože chyběl ten naprosto nejdůležitější hráč NZonzi, na kterým stojí a padá celá záloha, diktuje tempo hry, hraje na velkým prostoru. Adam většinou se stará převážně o ofenzivní úkoly, ale kolik dneska zablokoval střel a odebral balónů, to sem teda absolutně nečekal, že někdy uvidím.

Vůbec teda, když uvážím, že MU nepřehrálo zálohu, kde zmatkař Whelan hrál toho nejzataženějšího, Adam hrál toho, kterej pokrývá nejvíc prostoru a před tím byly vyloženě defenzivní esa Odemwingie a Arnautovič, fakt bych si na nás nevsadil. Hughesovi velkej respekt, že takhle zariskoval a nenahradil Nzonziho Palaciosem, jak se čekalo, ale šel do toho naplno vyloženě jen s ofenzivníma hráčema

Reagovat
Maresma

Hrál jenom poločas, ale i tak..

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne ale, ze mame 5 stoperov, ale rok co rok sa opakuje to iste, ze vzdy su zdravi maximalne 2-3

Reagovat
Sandstorm

Tim strašně trpíme no. Prostě nemáme stabilní stoperskou dvojici, která by odehrála více zápasů v řadě. Pak nám chybí vzadu potřebná jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

achh, tie casy, ked kralovali Rio s Vidom a Edwin nedostal gol niekolko mesiacov

Reagovat
Infernoqt

ÉRA Manchesteru United skončila spolu se Sirem Alexem. Možná, že se jednou vrátíme na vrchol, ale v blízkých sezonách to nebude a pokud to nastane, tak určitě ne pod Moyesem. Nechci si nic nalhávat, CL je pryč, hráči nezůstanou jak nebude CL a klub moc prodlužuje tu víru v člověka, který sám po zápase řekne, že neví co víc jsme měli udělat pro výhru. Nyní ve fotbale vládnou peníze a kdo bude mít prachy, ovládne Evropu.

Reagovat
soukup

MU prachy má

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak se na to musíte dívat

Reagovat
Sandstorm

To je kravina. Chce to jenom vhodně doplnit kádr - CM, křídlo,stoper, LB. A zbavit se hráčů, kteří zůstávají za očekáváním Valencia, Nani, Young, Cleverley.

Reagovat
Sandstorm

Kagawa.

Reagovat
Zaschrona

V realizacnim tymu zadne zmeny?

Reagovat
Sandstorm

Personální změny zatím ne. Způsob práce ano.

Reagovat
Zaschrona

I kdybych se treba mel samotneho Moyese i nejak zastavat, kolem sebe tam ma partu totalnich sasku, pripadne absolutne nezkusenych lidi. Zmeny by to chtelo...

Reagovat
Sandstorm

To jo. Realizační tým se měl ponechat takový jaký byl za SAFa. Až potom, co by se Moyes osvědčil, tak by si mohl přivést svůj tým.

Reagovat
Swarley

teď má vepředu Moyes k dispozici v podstatě vše potřebné...problém nastane, jestli do konce sezóny nebude schopný ten herní projev výrazným způsobem zlepšit...nemůžeme spoléhat na nějakou holomajznu s hráči jako Rooney, Robin nebo Mata...chápu, že taky nemusí mít optimální formu, ale kvalita je to taková, že to musí stačit na dominanci aspoň proti týmům ze spodních pozic tabulky...když tam ten progres nebude vidět, tak pak to budu vnímat už jako hodně velký problém...

Reagovat
Sandstorm

Dominance vychází ze středu hřiště, kde nás přehrávají i týmy bojující o záchranu. To je pak těžký něco chtít po Persiem, Rooneym nebo Matovi. Ti tohle nevyřeší.

Reagovat
Swarley

tak jako budeme do konce sezóny brečet, že pořádné CM nemáme a nemůžeme hrát s nikým fotbal? pardon pánové, my nemáme dobré CM, můžete nás prosím v tom středu hřiště trošku šetřit, kdybyste byli té lásky, díky moc...

zlepšení tam bylo před zraněním Rooneyho, kdy se tam prostě stahoval a výrazným způsobem tomu středu pomáhal...tak to musíme vyřešit nějak takhle, v těch zápasech to docela fungovalo, dokázali jsme kontrolovat aspoň nějakým způsobem balon a hru...nebylo to ideální, ale bylo to mnohem lepší, než ten paskvil alá 4-4-2...

Reagovat
Sandstorm

Dvojka Fellaini - Carrick by měla být dost silná. Mata by zajištoval kreativitu. Průser je když tam nastoupí Cleverley, Jones nebo Giggs. To potom nezachrání ani Carrick.

Jo s tim Rooneym by to šlo. Dneska sem koukal, že se tam dost stahoval Mata. Nebo spíš snažil se tam chodit pro míče, protože Cleverley už neni schopnej ani posouvat. Chce to nějaký dynamičtější způsob hry...4-2-3-1 no. Nebo 4-3-3 s ostrými křídly (napravo Zaha, nalevo Griemann), což není moc reálné, jen taková představa.

Reagovat
Zaschrona

Jo, v tom s tebou souhlasim. Krome toho Moyes musi ukazat alespon nejake zlepseni v soubojich proti top tymum, v te prvni puli sezony to byla proste ve vsi ucte hrozna slabota. Bylo by vazne spatny pro vas, kdyby jste se dostali z tohohle pohledu do nejakeho psychickeho bloku, ktery takhle vznikl i u nas.

Reagovat
Swarley

tak Top týmy jsou to poslední, tady prostě potřebujeme ustáli tu hru a nějakým způsobem se začít prezentovat...jestli to nebude stačit venku na Man. City, tak to je fakt to poslední, co mě bude trápit...tam jde o ten sběr bodů mimo těch Top týmů, to je stejně to nejpodstatnější na celkové pozici v tabulce, jako k čemu by nám letos bylo, kdybys k tomu účtu přičetl výhru na City? já neříkám, že ty týmy nechci porážet, samozřejmě, že ano, ale hlavní problém je ta šíleně špatná statistika hlavně v domácích zápasech, to prostě a jednoduše nejde...můžeš si dovolit zaváhání venku, ale doma to musí být tvrz s minimem proher proti těm slabším...

hlavní je začít s něčím, co bude stačit na ty týmy mimo ten vrch, něco, co bude mít potenciál pak postupem času porážet i ten vrch tabulky...nesmí to být chaos alá nějak se to udělá, uvidíme, Robin nebo Wazza to nějak rozhodnou...to je špatně a dojíždíme na to...pár klíčových hráčů z minulé sezóny mu vypadlo, teď je má k dispozici a během jarní části to musí být vidět...jinak je něco hodně špatně...

Reagovat
Infernoqt

Jak tým prohrává, je na vině manažer, protože on vybírá soupisky a ručí za formu hráčů. Navic Cleverley v záloze je useless player. Welbeck je breakovej hráč, u míče jsem ho za 50 minut hry vůbec neviděl. Do kombinace se nehodí. Smrdí to, protože hráčům chybí morálka a fotbalová pohoda a kdo jinej, než trenér by to měl zařídit.

Reagovat
Arbiter

8 - The last time that Manchester United lost as many as eight of their opening 24 games in a league season was in 1989-90 (11). Struggle.

Reagovat
Sandstorm

což bylo v době, kdy začínala éra SAFA a nebyli sme v té době velkoklub, jako ted. Smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Kallstrom to uz neni karma... To se zranil na treninku nebo jak? Jsem teda zvedav kdo bude hrat proti Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

pry prisel uz zraneny :(

Reagovat
Counter

Byl zraněný už předtím. Klub ho vzal i tak. Je to hodně divné, skoro na úrovni Parka. Ale v podstatě je to fuk, není to nijak důležitý článek sestavy, peněz moc nestál...

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt to postrada logiku. Mel prijit zahrat par zapasu misto Aarona nebo Flaminiho a sam je zraneny a do tech zapasu zasahnout nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro abstinenci

Reagovat
fajdax

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

čůrák druhý

Reagovat
smazaný uživatel

záleží jakou?

Reagovat
alcantara

pozer

Reagovat
smazaný uživatel

nj, jeden víkend doma, se tu koušu nudou no

Reagovat
alcantara

Tiez som planoval, ale momentalne som nasrany, takze zmena planu a vyventilovanie sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky plánoval, ale okolnosti a finance mě k tomu přinutily, už totiž myslim dopředu.

Reagovat
robbik

Tottenham to teda pos...

Reagovat
vladis271

United have not won a single point in the last 10 minutes of matches this entire season.

Reagovat
Swarley

spíš jsme tam ještě o nějaké dokonce přišly

Reagovat
vladis271

kopec haterov ste získali kvôli fergietime gólom. Ani nevieš aké strašne frustrujúce to bolo.1:1, človek stíska päste, už vidí ako stratíte a zrazu jééééééb ho.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Sandstorm

To je možný, ale i to se odvíjí od závisti

Reagovat
Whitemedia

wtf

Reagovat
Sandstorm

Co na tom nechápeš? Většina hejtu na MU vychází ze závisti.

Reagovat
Whitemedia

Tak jo, když to řikáš

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@JaromirBosak39s

Škaredá sobota gigantů - Barcelona i Manchester United šláply do močálu - v případě United už pořádně rozlehlého...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v noci budeš pozerať so San José? Miško by sa mohol nejakým bodíkom pomstiť, za to, že ho ingorovali

Reagovat
smazaný uživatel

Však už ho pomalu ignurujou i v Chicagu.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte tam odovzdáva cenné služby, Q ho má rád, Pirri nevie poriadne brániť...

Reagovat
fantomas

No ten tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
C0br

Reagovat
C0br

fakt nesnáším tenhle smajl, takovej vysmívačnej zmrd

Reagovat
Ligter

Ale není horší než '' '' - takovej poučovací zmrd.

Reagovat
Zaschrona

muj oblibenec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

boží smajlík, proto ho pořád používám !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kto chce vidiet dobry horor z poslednej doby, doporucujem http://www.csfd.cz/film/355466-casa-del-fin-de-los-tiempos-la/

Reagovat
Tomekcz

moyes ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

A co je sakra furt s tim Nanim? To je pořád nemocný, zraněný nebo na něj Moyes už totálně sere?

Reagovat
Whitemedia

Psalo se, že nepřestoupil do Interu proto, že se zase zranil..

Reagovat
Miguel19

Teďka tu byla někdy expreska, že je na další měsíc mimo..

Reagovat
Miguel19

Zhruba další měsíc se Manchester United musí obejít bez Naniho, portugalský křídelník stále nedoléčil zranění stehenního svalu. (skysports.com)

Reagovat
Pospovič

Je dnes MOTD nebo už bylo ? dík

Reagovat
dantetomas

klasika - 22.30 britskeho casu, 23:30 SEČ

Reagovat
Pospovič

dik

Reagovat
smazaný uživatel

A sledujete to kde, prosím?

Reagovat
Counter

Většinou sem někdo hodí link.

Reagovat
smazaný uživatel

A v jaké je to kvalitě? Jestli nic moc, tak můžu jít spát a ráno se mrknout na footytube.

Reagovat
smazaný uživatel

Ď.

Reagovat
Whitemedia

NZ.

Reagovat
smazaný uživatel

moyes zustat !!!

Reagovat
Tomoro

Jak se díváte na gól United? Nepískali byste offside? Samozřejmě tím myslím pozici Wellbecka. Todle je právě sporné, když to k němu nedojde, ale podlě mě hru ovlivnil a pískat se mělo. Nicméně častokrát se v podobných situacích na todle sere. Jaký na to máte náhled vy? Případně ví někdo jak tudle situaci přesně řeší pravidla? Dík za názory

Reagovat
Infernoqt

Osobně myslím, že ten sudí se nám snažil pomoc v jistých chvilkách. Ty naše pády byly přifilmované, ale i tak se to pískat dalo a možná i mělo. Štěstí nestálo při nás v obraně, takže jsme dostali dva goly, které se mohou podařit soupeři jen jednou za sezonu a to proti nám.

Reagovat
Infernoqt

New English word added by the Oxford Dictionary

"Moyes" it is can be used in place of lose, loss and lost...

EG:

1 . You will Moyes your money if you bet on Man

United....

2 . I'm at a Moyes for words!

3 . I'm moyesing my body weight over Manchester

United's performance dis season!

4 . Man Utd supporters are worried becz they Moyed to

stoke City

Can you use Moyes to form a sentence?

Reagovat
smazaný uživatel

I'm moyesing my patience.

Reagovat
Tomanatura

A dost. Pokud Moyes neda LM po utraceni 80 milionu a s mistrovskym kadrem, musi odejit. Je mi fuk, kdo misto nej, takovou ostudu jsem jeste nezazil.

Reagovat
Infernoqt

souhlasím, už tam dávno neměl bejt... poslal Zahu na hostování do Cardiffu a v prvním zápase si přičetl hned dvě asistence... něco je fakt špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze mal by dostat aj druhu sezonu, ale nedat LM to bude vazna vec..

Reagovat
kiwwi

jakych 80 milionov?

Reagovat
wild

70 ci 80 neni az taky rozdiel..

Reagovat
kiwwi

jakych 70?

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz sa tu nebudeme natahovat o nejake drobne ne

Reagovat
wild

kolko stal Mata s Fellainim? skoro 70mega €

Reagovat
wild

dokonca by som povedal ze 75mega €

Reagovat
kiwwi

64 mil. - to uz je celkom rozdiel oproti 80 nie?

ako moja pointa nebola ta, ze za 80 by mal odist a za 64 nie

ja som zato, aby ostal za kazdej situacie urcite este dalsiu sezonu...ak vyjde dobre prestupak, co ked vidim Moyesove plany a ciele, tak by to mohlo byt super, a on nezmeni styl hry cize vyhori ako trener, tak az potom

Reagovat
wild

ide o to ci to beres v librach alebo eurach..ale to je uplne jedno.

Ja som tiez zato,aby dostal este jednu sezonu..lenze teraz uz sa obavam prestupaku v lete..uz teraz mohli mat niektori hraci pochybnosti ci ist k nam nakolko skoncil SAF a prisiel Moyes a nevedeli co ich bude cakat..po takejto (zatial) zlej sezone a neucasti v LM by to bolo zrejme este horsie..

Reagovat
kiwwi

mna najviac zaskocilo to, ze sa priviedol Mata, mame borcov ako Rooney, Januzaj a Robin, mame totalne ale TOTALNE nefunkcne kridla a dve momentalne az podpriemerne (na pomery United urcite) CMka a on tam znova naordinuje 4-4-2 - proste presny opak toho, na co mame hracov...to mi tak nejak vzalo vietor z plachiet pri jeho obhajove

Reagovat
wild

to je ten Moyes fakt tak takticky neschopny ze furt hrame len to trapne 4-4-2 aj ked na to vobec nemame hracov a je to katastrofa zapas co zapas? Casto sa len nezmyselne chce prisposobovat superovej taktike namiesto toho aby sme my vnutili superovi nasu hru a diktovali tempo..fakt dnes ta taktika na nakopavane lopty

Mal by si uz konecne uvedomit ze netrenuje Everton..fakt nevim ze ako dalej s nim..

Reagovat
kiwwi

no najvacsi problem je ten, ze on hral s Evertonom paradny futbal

Reagovat
Zaschrona

Mnohdy to teda byla strasna sracka...

Reagovat
kiwwi

mnohdy hra strasnu sracku kazdy tim

Reagovat
Zaschrona

No tak prave proto nejde napsat, ze "Everton hral paradni fotbal"...

Reagovat
wild

len s Evertonom hral priposrany futbal proti TOP klubom so zlymi vysledkami pretoze trenoval Everton..ale teraz trenuje Manchester United ale nic nezmenil..

Reagovat
Miguel19

V eurech to je skoro 80..

Reagovat
Tomanatura

+Zaha

Reagovat
kiwwi

Zaha bol predsa Fergieho prestup spred roka preboha

Reagovat
Tomanatura

...ktery prisel v lete do kadru jako novy hrac. Nikde jsem nepsal, ze Moyes utratil 80 milionu, preboha.

Reagovat
eder

Jenom si zvykejte, panáčkové.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata prsty ve všech golech United, že se ani nedivím.

Reagovat
kiwwi

skopirujem jeden koment z DP od pouzivatela, co mava dost dobre nazory:

konvict, 01/02/2014, 19:47 Thumb up 43 Thumb down 3

Moyes logika:

Kup Matu, pokracuj hrat hadzanu, nakopavat lopty do predu a hrat na centre na slepo do 16ky. Moyes moze kupit aj desat Matov, kym bude ordinovat tento pateticky futbal nic sa nezmeni. S vyskovo a fyzicky zalozenym Stoke v zlom pocasi pri silnom vetre hrat s nimi nakopavanu, skutocne majstrovsky takticky plan od Moyesa opät na dnesok. Ironia ze sme gol nedali z kridla a centru cislo “xy” ale stredom po prihravke za obranu od Matu.

Keby sme do zajtra hrali tak by sme zapas neootocili. Cleverley nebude mat na United nikdy, beha od nicoho k nicomu ako ovecka a je uplne nepotrebny, protekcny hrac, pretoze je anglican a odchovanec(a to sakra akademiu sledujem a som rad za kazdeho odchovanca, ale ked niekto na to uprimne nema, tak co s nim ? cleverley je horsi ako gibson a toho vyhnali z united fanusikovia), tu by sa mali ludia na to divat logicky “keby cleverley hral inde chceli by ste aby hral v United ?? malo by United onho zaujem?”..odpoved je myslim jasna.

Striedanie Welbecka uplna katastrova, cely zapas neviditelny, uplne bez akehokolvek prinosu a zaujmu o hru a tych parkrat co bol pri lopte ju nebol schopny ani spracovat (vec donekonecna vycitana Chicharitovi, ktory bol dnes jasnym ozivenim). Danny vie jeden zapas vyzerat ako svetovy futbalista a dalsi ako hrac z dediny a kym sa to nezmeni nikdy nanho nebude spolah, velmi zle striedanie Rooney mal ostat v utoku do zalohy mohol prist Fletcher. Young klasika, da gol tak je opät v Moyesovych planoch napriek tomu ze jeho prinos je stale nulovy.

Rafael sa dostal do hry len kvoli zraneniu Evansa, takze opät antitaktika ked lepime na post RB, stredoveho obrancu len kvoli vyske hracov Stoke. Opät to typicke “prisposobujeme sa superovi”.

Cela sezona plna vyhovoriek, Stoke je totalne otrasny tim, uplne bez formy, pride United a oni si odnesu tri body.

Moyesova logika “Nemal som prilezitost dat Zahovi sancu”(napriek tomu ze young,valencia su celu sezonu totalne zbytocny a nani zraneny a z casu na cas ukazat doveru Zahovi nijako nasim podpriemernym vykonom nemohlo ublizit). Zaha na hostovani, prvy zapas dve asistencie, krasne zrkadlo Moyesovi. Nik netvrdi ze by exceloval zapas co zapas, ale kto vlastne hra na tom kridle tak dobre ze nemohol dostat zopar sanci a aj trochu doveri od trenera aby nemal sebavedomie uplne dole. Neskoro toto riesit v januari ked je jasnae ze nerozohrany Zaha by nas asi nespasil, ale opät to poukazuje na totalne nezvladnuty manazment hracov, ked Moyes nedokazal Zahu udrzat aspon v sporadickom zapasovom tempe a preukazat mu kusok dovery.

Samozrejme je to na hracoch, samozrejme je tu zoznam tych ktory by mali byt davno prec, ale nikto Moyesa nenuti hrat 4-4-2 s utocnikmi uplne vysoko odpojenymi od hry, robit hlupe striedania (dnes welbecka poslat do hry na miesto Fletchera a ponechania Rooneyho v utoku),prisposobovat sa superovi (nenasadit rafaela kvoli vyske Stoke hracov)a zapas co zapas totalne takticky vyhoriet proti kazdemu superovi/trenerovi. Nasa zaloha sa dnes opät nedostavila na zapas.

Na zranenia sa moze tiez vyhovarat kolko chce, ale RVP, Rooney boli od zaciatku sezony fit a bolo to s nimi taky isty otras ako aj pocas ich absencie a s ich navratom je to tiez stale to iste.

To iste stale dokola, hraci 0 bodov a Moyes s nimi na cele uplne bezradny “nevie kudy kam”.

300 000+kapitanska paska+informacie o prestupoch pre Rooneyho ?!Ano takto si Moyes istotne ziska kabinu, kopnut do zadku a poslat do Pariza za takyto vykon, komedia. Konecne byt sakra razny a stat si za rozhodnutiami, clev na lavicke kam patri, young na tribune a zopar lastoviciek ho nema preco opät vratit do zakladnej zostavy. Prestat hrat samovrazebne 4-4-2 bez fungujucej zalohy (dnes utok strasne vysoko uplne odpojeny).

Dalsi utrapeny na silu krcovity vykon, bohuzial dnes prisli aj zranenia, ale toto neni zapas co zapas o stasti a o tom ako dobre sme hrali len nam nepraje, ved to bol jeden z najhorsich zapasov z nasej strany v tejto sezone.

Carrick by sa mal tiez uz zobudit, lebo za tuto sezonu sa pridava na zoznam hracov ktory sa mozu pobalit a odist a nijako sa to na nasich vykonoch neodzrkadli a to by mal patrit k oporam a rozdavat skusenosti. Hanba hracom ze si nevedia dve prihravky po sebe poslat a hanba trenerovi ze ho kazdy manazer v PL so svojim taktickym planom totalne zvalcuje. Nie je to len o hracoch nie je to len o trenerovi, ale mozu si kludne podat ruky lebo ani hraci ani Moyes neukazuju nic cim by si mali zasluzit doveru jeden druheho ci fanusikov.

RVP priemerny, Mata prebera ulohu Januzaja ako jedineho hraca ktory chce zo zapasom nieco urobit(a s Adnanom by mali byt obaja prva volba kedze nikto iny nic golove nevymysli), spomeniem Chicharita za bojovnost, zvisok nestoji ani za zmienku.

Reagovat
stas87

to iste si myslim o cleverleym aj ja.carrick to od neho tiez schytal..welbeck ma nikdy nepresvedcil ze moze byt stabilnou jednotkou v manchesteri,nuz mate co robit do konca sezony a hlavne v lete

btw. co si myslis vlastne o moyesovi?je potrebne mu dat cas alebo je to len trener do vecne primerneho evertonu kde si to moze hrat ako chce a aj tak skonci najlepsie siesty?

Reagovat
kiwwi

tak to skopirujem aj tu teda:

ja som zato, aby ostal za kazdej situacie urcite este dalsiu sezonu...ak vyjde dobre prestupak, co ked vidim Moyesove plany a ciele, tak by to mohlo byt super, a on nezmeni styl hry cize vyhori ako trener, tak az potom

Reagovat
stas87

prepac,od startu BL som prestal sledovat diskusie pod PL

jasne ze to nemal a nebude mat jednoduche po fergusonovi len..si nemozem pomoct,neviem aky je to typ trenera,ci s hracmi komunikuje,snazi sa im trpezlivo vysvetlovat co maju a ako to maju hrat,ci ma v pripade ze sa timu nedari zalozny plan,zmena taktiky,zmena rozostavenia atd.,futbal je z pohladu trenera kazdodenny dril ktory ale nemusi vyhovovat kazdemu,jeho pracu z evertonu nepoznam tak ho nebudem sudit,videl som zopar zapasov manchesteru a aj v MOTD,moyes na mna posobi dojmom rezignovaneho cloveka co pochybuje sam o sebe a ci vlastne vobec ma na to trenovat taky klub,niekedy je rezognovany uplne..a hraci na lavicke to vidia a nebojim sa ze si tieto dojmy nepovedia medzi sebou,mne skor pride po psychickej stranke dost nevyzrety,neustale pochybnosti...niekedy asi aj na truc nevystrieda hraca ktory hra zle a vsetci to vidia,asistentov ma rovnakych ako v evertone?

pozri,v lete prisiel guardiola do bayernu,nemal to lahke,napodobnit juppa,pravda tlak na trenera v manchesteru je o nieco väcsi ale aj tak,pep to zvladol a zvlada bravurne aj ked zo zaciatku sezony spravil zopar tahov ktore nesedeli hracom ale doakzal im vysvetlit co po nich chce a preco to bude uspesne..ale to je proste ligou,PL klade abnormalne naroky na trenerov a hracov,to v nemecku to funguje na daleko väcsej trpezlivosti vedenia,fanusikov aj samotnych hracov,dam taky priklad-ak by klopp odisiel tak nastupca bude dost mozno thomas tuchel,dlhorocny trener mainzu(tabulkovo docela podobny tim evertonu),dostal by cas,snazil by sa vysvetlit co chce hrat a ake ma naroky,dostane cas do hracov to dostat treba aj na ukor uspechu v europe,bohuzial to u vas takto nikdy fungovat nebude,nezmenil by to ani klopp ktory by si myslim tiez letel po nevydarenej sezone

Reagovat
kiwwi

Pep zdedil lepsi kader ako Moyes a Pep nema v Nemecku takmer ziadnu konkurenciu, fakt ze nie

tym ho nechcem nijako zhadzovat, pretoze Pep je urcite lepsi trener ako Moyes - problem je ten, ze United potrebuju v prvom rade manazera a az tak trenera (teda momentalne asi fakt najskor trenera myslel som to po odchode Fergieho - hladal nastupcu manazera)...proste by som tie dve situacie vobec neporovnaval

neverim, ze tie veci co si tu piseme ohladom taktiky, ten tim trenerov, aisstentov a vsetkych ostatnych ludi nevidi, sak su to ludia, co si robili trenerske licencie - trebars uz len taky Giggsy z tych mladsich, co si cerstvo robil licenciu...preberaju sa tam taktiky, herne styly a pod

Reagovat
stas87

to pep sice nema ale aj tak okrem superpoharu prisiel,zacal vyhravat a uz dneska vyhral ligu,v januari je hotovo..a vsimni si akym sposobom vygumoval city na etihade len tym ze posunul AMko hlbsie k lahmovi=herna dominancia v strede a presovanie,to mozete v podstate spravit aj vy a ten silovy stred city je k nicomu,samozrejme to ti hraci musi mat v sebe a mat hernu inteligenciu ale tak to uz je ina pesnicka

stredaka co bude vyhravat hlavy v strede mate(fellaini)januzaj to v pripade potreby obeha,chce to viac pohybu od vsetkych,bez vynimky,ved hra bayernu je zalozena na pohybe a ponukania sa,to v PL okrem arsenalu nehra nikto,to je cesta ktora bude dlhodobo uspesna aj ked to bude nejaky cas trvat,ak by bayern hral PL tka proti timom ako whu,fulham ci stoke ma za 30 minut hotovo a vyhraval by 4:0..a vy najprv potrebujete obierat ten spodok tabulky aby ste sa dostali vyssie..

ja neviem ako funguje v anglicku udelovanie licencie,ci to ma pod palcom FA a investuje do vzdelavania trenerov peniaze atd.,aj v tomto smere podla mna pracuju v nemecku lepsie-modernejsie,zachytavaju aktualne veci,myslis ze v treneroch a ich rastu je anglicko podpriemerne?

Reagovat
wild

suhlasim s nazorom na Cleva,ze ten chlapec nema v United co robit..uplne priemerny PL hrac.

Carrick ma tuto sezonu slabu a nato najviac doplacame oproti minulej sezone ktoru mal zivotnu a bol pre nas mega dolezity..RvP takisto daleko od minulorocnej formy co bolo zapricenene zraneniami.

Kridla tragicke uz druhu sezonu..kedze okrem Zahu ziadne neprislo a ten navyse nedostal sancu tak sme nemohli nic lepsie cakat.

Jedine potesenie sezony je Januzaj.

Reagovat
Infernoqt

dobre čtení, kde ho najdu? prohodil bych s ním pár slov

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley nie je horsi ako Gibson, ani nahodou..

Reagovat
kiwwi

jak sa ho chcem zastavat, tak dalej uz proste nemozem, Gibbo proste horsi nebol

Reagovat
smazaný uživatel

este nedavno si ho tu obranoval jak drak a teraz toto, hmm

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Je to hráč pre Wigan. Neviem - neviem, či aj ten Ravel nie je lepší futbalista, keď raz za čas zamaká a dostane sa na ihrisko. (Ja ho moc nemusím, takže žiadna zaujatosť), ale herne mi príde vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty si hrac pre Wigan prosim ta

Reagovat
Bayern +

No ja hej, ale to by Chazy asi nemal radosť. So svojou postavou aj herným štýlom sa hodím tak k Tomkinsovi alebo Shawcrossovi jedine.

Reagovat
Zaschrona

A myslis, ze by Cleverley dokazal drzet zalohu Evertonu pohromade, tak jako to dokaze Gibbo, kdyz je zdravy?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze Cleverley je lepsi hrac, ako Gibson

Reagovat
Zaschrona

V cem?

Reagovat
smazaný uživatel

vo vsetkych aspektoch takmer, okrem strely, je rychlejsi, technickejsi, viac sa hodi do kombinacie, pouzitelny na viac postoch, pre mna proste komplexnejsi hrac, keby som si medzi nimi mal vybrat, tak beriem Cleva jednoznacne

Reagovat
Zaschrona

A Gibbo je zase lepsi smerem dozadu, ma uzasnou skalu prihravek, umi menit tempo hry. Kdybych si mel vybrat hrace do stredu zalohy pro EFC, bral bych z tehle dvou urcite Gibba a to si myslim, ze Cleverley je dobry fotbalista. Pro MU asi ani jednoho, tam potrebujete, dle meho nazoru, jiny typ hrace.

Reagovat
soukup

hlavně jinou kvalitu než typ

Reagovat
Zaschrona

Samozrejme, Cleverleyho ci Gibsona maximalne na lavicku...

Reagovat
kiwwi

jedine v com teda s nim nesuhlasim je Welbz...ten je proste hrac hodny United, len proste od neho clovek nemoze cakat svetovy vykon, ked je to nahradnik dnes teda zahral dost zle, ale inac patri k tomu lepsiemu tuto sezonu

Reagovat
wild

a takisto dobry nazor na Welbecka..on zahra raz skvele ako proti Realu ale potom je niekolko zapasov totalne mizerny..jedno male plus ze je local boy a fanusik a niekedy sa fakt snazi ale skor tam len tak nezmyselne beha bez lopty a ked dostane loptu tak to vacsinou posere a o premienani sanci uz ani nehovorim..

Reagovat
smazaný uživatel

nesuhlasim vobec, co vlastne cakate od neho? sak to primarne nie je hrac zakladu a vzdy ked nastupi tak maka, hraje niekolko pozicii, zbavit sa jeho, ta prestanem sledovat United fakt...to, ze mu dnes nevysiel zapas, no to sa stane..

Reagovat
wild

ja ho berem ako utocnika a teda od neho ocakavam najma goly..beriem,ze obcas sa stane ze hracovi nevyjde zapas. On sice dost casto toho utocnika nehrava,takze zato tych golov neni tolko,ale aj ked sa dostane do sance tak ju vacsinou zadrbe-to ma na nom stve najviac. Ako utocnik by mal byt lepsi zakoncovatel bez ohladu na to ci hra ako kridlo,podhrot alebo stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

sak to aj jeho najväcsi problem, zakoncenie...ale zeby na jeden jeho super zapas pripadalo niekolko, kde je mizerny a nezmyselne beha, tak to vobec teda...on je jedno z mala pozitiv tuto sezonu pre mna

Reagovat
wild

zrejme som nanho dnes az prilis prisny..ale strasne som nasraty z celeho muzstva

Reagovat
soukup

přestal sem číst po té pasáži, kde je Stoke prý otřesný tým bez formy

Reagovat
Whitemedia

nedávno jste obrali Chelsea, teď zase United.. pěkná blbost

Reagovat
kiwwi

vsak to ani nebolo urcene pre teba, ale pre fanusikov futbalu

Reagovat
soukup

tobě se na účet naboural Marty?

Reagovat
Tomanatura

Skoda mluvit. Kazdy tu Moyese chtel, ja mu taky docela veril (priznavam, chtel jsem Mourinha), ale kdyz se podivam na nej a pak na trenery ostatnich velkoklubu jako Ancelotti, Conte, Pellegrini... Ten clovek nema predstavu, jak by United meli hrat. Snazi se jit ve stopach SAFa, ale to proste nejde, kdyz pred sezonou vezme kompletne novy realizacni tym, kde evidentne nikdo nema ani paru o tom, co je to taktika a sam Moyes nema ani z peti procent takove charisma a postaveni u hracu, jako mel Sir. Ten taky nebyl zadny taktik, ale vedel to a mel u sebe schopne lidi.

To, co se tam momentalne deje, je ciry amaterismus. Od prestupoveho oddeleni, pres taktiku, hru, vysledky, vyber hracu, vsechno je spatne. Kdyby se na to alespon dalo divat, tak nereknu ani popel a nemam mu to za zle, ale takto?

Reagovat
kiwwi

https://vine.co/v/MzHi2xHlvhO

hmm tak Zahova asistencia celkom luxusna (aj ked nie kridelna)

Reagovat
I am Mancunian

nfl diskusia ?

Reagovat
Maresma
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

superbowl je zítra ne?

Reagovat
Maresma

Jo.

Reagovat
Swarley

ok, jen ať to neprošvihnu

Reagovat
Bayern +

Niekto link na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prostím ať tohle ještě nějakou dobu pokračuje.

Reagovat
Ligter

To vám to ještě nestačilo?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

koľko trénerskych škôl a rokov praxe potrebuje človek aby vedel,že na Stoke sa nemá ísť nakopávanými loptami?

Reagovat
Infernoqt

Moyes měl u mě poslední šanci a tou prohrou ve Stoke to posral všechno. Pohár přetekl, už ho nepodporuju a nevěřím, že je ten správný člověk. Čekám jen na zprávu od vedení, že byl vyhozen a čekám náhradu v podobě schopného člověka, který má alespon v ksichtu výraz toho, že věří tomu, co dělá. Pohled na Moyese jen povzbuzuje soupeře, aby vyhrál ligu.

Reagovat
Ligter

Woodkid.

Reagovat
cristiano.K.

mufanům nechutná vlastní polívčička? Tak Adam je dřevák, prase a já nevím co všechno.Má geniální kopací techniku a fauluje často, někdy nad rámec...... Přitom to prase zrzavý mají za génia

Reagovat
Whitemedia

hej.. neurážej zrzky!

Reagovat
Ligter

Už zas s tou polívčičkou. No aby chutnala, že jo. Vím, že je to řečnická, ale je to děsný klišé. Jinak teda... proč tolik buranství v příspěvku?

Reagovat
SunFells

Ty bys chtěl po mufanech, aby měli na své hráče stejný metr jak na cizí?

Reagovat
Ligter

Boha jeho, jsou snad fanoušci ostatních týmů jiní?

Reagovat
SunFells

... Jo

Reagovat
Ligter

Jo, máte pravdu, jsme výjimeční. O čem se tu hádám.

Reagovat
Whitemedia

nooo.. určitě

Reagovat
Ligter

Však každý si bezpochyby milerád obhájí to své.

Reagovat
Whitemedia

hlavně se kvůli něčemu takovému nesmíš hádat, každý má svou pravdu

Reagovat
Ligter

Krásně Johnson.

Reagovat
Ligter

No jasně, sem jsem to chtěl napsat.

Reagovat
Whitemedia

..

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávaš neporovnateľné.

Reagovat
soukup

jako ve faulování si nemají co vyčítat, ale Scholes je přecejen o nějakej ten level lepší hráč než Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě, že je Scholes lepší hráč,ale o to mi nešlo

Reagovat
vodka

omg, liskni si...

Reagovat
Swarley

jo to je jako přirovnání ke Scholesovi

Reagovat
cristiano.K.

i požehnaném věku ti to pálí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Adam

Reagovat
vodka

rooney se na jeho braneni vysral, no...

Reagovat
Miguel19

Toho jsem si nevšiml..

Já myslel, že dal nějakou haluz a on takovou šibenici

Reagovat
nani92

tak k nemu sa tá lopta nemala ani dostať,keby Arantovič nebol taký drevák

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
SunFells

Clev slušně, ještě tak technicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes

Reagovat
Pospovič

Ten chalp co tam sedí vedle Murphyho je celé anglické Franta Straka

Reagovat
Sali5

Mata

Reagovat
Miguel19

OT:

Sobotka bez OH..

To jsem zvědavý, jestli vezme Hudlera

Reagovat
Zaschrona

No, snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfajte, že nemá 2 dcéry.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko.

Reagovat
Miguel19

Tak pochybuji, že vezme Kovyho..kdo je tam dál?

Reagovat
Zaschrona

Chce to spis nekoho defenzivneji zamereneho, pokud uz ne Hudlera. Nabizi se nekdo z te NHL?

Reagovat
Miguel19

Netuším no, jestli ho nahradí centrem nebo křídlem..

Reagovat
smazaný uživatel

Vezme Vrbatu a vymluví se na sehranost s Hanzalem.

Reagovat
wild

Co sa mu stalo?

Reagovat
Sali5

Sobotka has been put on IR with a left leg injury and will miss the Olympics. He will be re-evaluated in four weeks.

Reagovat
wild

Dik..kazdopadne je to skoda. Bol som na neho zvedavy..teraz musi zobrat Hudlera.

Reagovat
Whitemedia

on ho ale stejně nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Kovářa by mohol

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
wild

Ak by ho nevzal ani teraz tak by mu to dali ludia a media uz riadne pocitit..aspon si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rus nevzal Mozjakina, to je ešte väčší fail.

Reagovat
Miguel19

Spíš je to fail s tím Seminem..

Reagovat
tomasinho

Semin jede jako náhradník za Soina.

Reagovat
Miguel19

Dyť právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj, tak kedsi to takto myslel

Reagovat
Miguel19

Tak mně to přijde divný, že na jeho adresu řekne, že takových útočníků už mají dost, potřebuje vyrovnaný tým jak dopředu tak dozadu a pak se mu zraní bránicí útočník, ani neví na jak dlouho a hned povolá Semina..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ide. Ale kto videl minulý rok hrať v Magnitogorsku formáciu Kulemin - Malkin - Mozjakin asi nepochopí prečo nejde. Obrovská škoda, že nebude v Soči.

Reagovat
Whitemedia

Lidi a média už mu to sežrat daly, to ho ale podle mě vůbec netrápí ..

Reagovat
-Kopy-

To snad ne, nejvšestrannější hráč týmu

Reagovat
smazaný uživatel

toho mám celkom rád..... kto ho nahradí? hmm

Reagovat
wild

vraj mozna nahrada je Erat

Reagovat
wild

vraj mozna nahrada je Erat

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se tomu ani nedivil. Hudler, Vrbata jsou top six hráči, ty se mu na nějakou 3. nebo 4. lajnu vyserou, kdežto Erat za to bude rád.

Reagovat
SunFells

Andy Johnson je zpět, jsem si říkal, kde tak dlouho ten kluk, který se chtěl stát druhým Giggsem, byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy super, snad se dostane do Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuje si prosím někdo tu statistiku, jak ukazovalo BBC "Sunderland v lize s a bez Phila Bardsleyho?". Já jsem si stačil poznamenat jen těch sedm zápasů, co nenastoupil a Sunderland v nich uhrál jediný bod.

(Ano, dá se to dohledat i tady na EF, ale komu by se to teď chtělo počítat, že.)

Reagovat
SunFells

Zase tu někdo Zahovi přidával asistence

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Jestli se i tohle svede na Moyese, tak bych to neváhal označit za nějaké spiknutí.

Reagovat
nani92

Marshall

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff môže byť veľmi, ale veľmi rád, že má 3 body, Norwich to tam pekne tlačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou poděkovat Marshallovi.

Reagovat
Gareth Bale 11

Marshall to tam držel dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Marshall me strasne prekvapuje. Vyborny zakroky sice predvadel i v Champu, ale casto i kiksoval, vypadalo to, ze si moc neveri a ze by to mohla byt nejvetsi slabina Cardiffu v PL. Ale on predvadi jeden skvelej vykon za druhym a kiksu zatim udelal minimum. Chyta vazne vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
SunFells

Barkley dosral

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nechapu, ze se Zaschrona dozadoval faulu, podle me to bylo uplne cisty

Reagovat
Zaschrona

Z jednoho zaberu to tam vypadalo na jasny faul, tak me to rozohnilo. Ale kdyz to vidim ted, faul to nebyl...

Reagovat
SunFells

Já to celkem chápu, jak znám Zaschronu Pro mě taky čisté.

Reagovat
Miguel19

Barkley

Reagovat
Gareth Bale 11

Mirallas krásně.

Reagovat
Gareth Bale 11

Lallana, Johnson a Rodriguez se mi ve všech zápasech co jsem viděl líbili!! Jinak ten tým je hrozně sympatickej.

Reagovat
SunFells

Johnson?

Reagovat
Gareth Bale 11

Viz níž, asi jsem přetáhlej už.

Reagovat
Gareth Bale 11

A jinak sám nevím proč jsem to napsal tak jako, že Johnson hraje za Soton.

Reagovat
Zaschrona

wow, J-Rod

Reagovat
smazaný uživatel

Saints lol

Reagovat
SunFells

No jsem zvědavý, které křídla vezme Roy do Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Já radši ani ne.

Reagovat
Zaschrona

Dle aktualni formy by meli jet Lallana, Rodriguez, Sterling a Johnson... A kdyby Sterlinga nakonec nahradil Milner a zbytek zustal, vubec bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojede Walcott určitě.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Nikico, proboha.

Reagovat
SunFells

Mně se zdá, že Roy má Townsenda docela v oblibě, ale brát jeho a zároveň Johnsona, který ho momentálně převyšuje, by nebylo dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott to stihne?

Reagovat
SunFells

Určitě né.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si prave rikal, co je to tady za vykrik Ja bych vzal asi ty dva nase, Milnera a Johnsona.

Celkove tam je docela dost mist, kde ceka Roye tezky rozhodovani. Jestli zase potahne Cashleyho a Lamparda jen kvuli zkusenostem, nebo radsi vezme Gibbse a Carricka, a potom ten utok - Rooney plus dva utocnici, aby mohl vzit vic zalozniku?

Reagovat
SunFells

Já ani nevím, jaká je kapacita, ale pokud vezme Jaye, tak mu krom Rooneyho další dva útočníci bohatě stačí.

Ještě Oxík by moh o sobě přes jaro dát vědět, za Albion vždycky výkon podal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapacita by mela byt 23, to znamena 3 GK, obvykle 8 obrancu, a pak teda zbyva misto pro 9 zalozniku, kdyz pocitam se trema utocnikama a J-Roda pocitam primarne do zalohy na kridlo. To je docela dost moznosti v zaloze, spousta hracu na vyber a minimalne u poloviny z nich se spletes

Reagovat
Zaschrona

Ja bych si to celkove ted predstavil asi: Hart, Forster, Foster - Johnson, Walker, Jagielka, Cahill, Jones, Davies, Baines, Gibbs - Henderson, Gerrard, Wilshere, Barry, Barkley - Milner, Johnson, Lallana, Rodriguez - Rooney, Sturridge, Lambert ... tak schvalne, jak se to moc bude lisit od te nominace Roye v kvetnu

Reagovat
SunFells

Před Johnsem bych teda upřednostnil i Clynea, asi bych i volil Hendersona namísto Barkleyho a u toho Rickieho bych se rozhodnul až podle jara ..ale věřím, že bez zavazejícího Osvalda zas půjde nahoru, dnes byl výborný.

Reagovat
SunFells

*Johnsonem

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, se mnou by ses lisil jen u toho Daviese A myslim, ze jako trojka pojede Ruddy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak

Reagovat
kiwwi

pokial je to nominacia, aku by tam poslal on, tak to chapem, ale ak je to nejaky odhad toho, co tam pojde, tak je to presne na taku reakciu

Reagovat
smazaný uživatel

Mne prijde dobra i docela realna, az na toho Curtise. Vim, ze ty tam nemas Welbecka s Carrickem, proto ta debilni reakce, ale Carrick se tam stejne asi nedostane a Welbeck mozna jen kvuli univerzalnosti, jinak bych ho taky neuprednostnoval.

Reagovat
kiwwi

utok proste bude Rooney, Sturridge, Welbeck na 100%

z tych Southamptonskych hracov sa tam dostane podla mna ak vobec niekto tak len Lallana...Barryho a Milnera si tiez niekam strcte

obrana bude cca v takom zlozeni, ale zalohu ste dost nedali podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

No tak si to nekam uloz, schvalne na to pak mrkneme

Reagovat
SunFells

"ak vůbec někdo" Lallana je jasný, Royovi nestačily padat sliny prosímtě.

Reagovat
Zaschrona

Byla to nominace, kterou bych tam ja poslal, kdyby se dneska delala uzaverka. Dost hracu to ma podle me uz prakticky jiste, ale je tam porad celkem dost neznamych - treti golman, ctvrty stoper, na LB Gibbs/Cole/Shaw, na DM Barry/Carrick, na AM Barkley/Lampard/Cleverley, z kridel tam ma jistotu snad jen Lallana a v utoku Lambert/Welbeck/Carroll. Je mi jasny, ze ty bys tam urcite vzal i toho Cleverleyho, Younga, Smallinga a na trojku bys sokoval Amosem, ale fakt si nemyslim, ze by ta moje mela byt nejak extra vzdalena od te, kterou by ted tvoril Hodgson. Asi by tam byl Carrick misto Barryho (nezaslouzene), ale jinak by to +- mohlo odpovidat.

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

"Je mi jasny, ze ty bys tam urcite vzal i toho Cleverleyho, Younga, Smallinga a na trojku bys sokoval Amosem"

Reagovat
SunFells

Hmm, tak ve dvě ráno jsem v tom seznamu viděl Carricka místo Hendersona

Reagovat
SunFells

Tím pádem víc než 3 útočníky, Jaye nepočítaje, snad brát nebude, méně než těch 9 míst do zálohy by mi přišlo málo.

Reagovat
Zaschrona

Souhlasim. Ale stejne je jeste do sampionatu daleko a forma hracu za tech par mesicu muze byt uplne jina a tech hracu tam je fakt spousta. Young, Zaha, Lennon, Oxlade, mozna i treba Ince mohou mit vsichni sanci, pokud zazari.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dva tady, kdybyste meli vzit 4 stopery, koho vyberete k Jagsovi a Cahillovi? Dawsona a Lescotta?

Reagovat
Gareth Bale 11

Dawsona vůbec, ten je neskutečně tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak presne tebe jsem se na nazor neptal.

Reagovat
Gareth Bale 11

No ono, když bys do repre cpal Dawsona tak to o něčem svědčí.

Reagovat
Zaschrona

Lescotta asi ne, bude dost pravdepodobne nerozehrany. Ja bych asi vzal Jonese a Curtise Daviese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no vidis, Jones, tak to je pak jasny. Davies asi nema moc sanci, ani Caulker.

Reagovat
Zaschrona

Nema, ale ptal ses, koho bych vzal ja. Dle toho, co realne muze Hodgson vzit, taky asi teda ten Lescott by byl nejlepsi mozna volba. Jen bohuzel, kdyz si v City uz asi nekopne... Hlavne proboha ne Dawsona nebo Smallinga.

Reagovat
Zaschrona

A otazka je, jestli nebude zkouset premlouvat Terryho. Kvalitativne by mel jet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, na toho uz fakt nejsem zvedavej Ale stat se to muze, on sam neco takovyho prohlasil. Jasne, ze sem se ptal na tvuj nazor, ale myslel sem to tak nejak v realnym meritku.

Smallinga bych taky urcite nebral, ale Dawson si myslim, ze ma hodne velkou sanci tam byt.

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne je Dawson velky kandidat. Ono tady bude dost mozna platit - kdo bude hrat, pojede. Dawsona by ze sestavy mohl klidne vytlacit Chiriches a taky ho to muze vyradit.

A Terryho tam taky nechci, ale je to proste Hodgson.

Reagovat
SunFells

Šak Chiriches hrává základ vedle Dawsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se vracel Verts a posadil Chirichese. Predtim hrali vsichni, ale to zase nehral Rose. Dawsona asi jen tak neposadi, jeste kdyz ma pasku.

Reagovat
SunFells

Aha. Jsem čekal, že se zas vrátí na beka za toho šmatláka, co tam maj.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale ted se vratil Vertonghen a pokud bude Sherwood i nadale verit Roseovi, tak klidne o to misto mohou spolu Vlad a Dawson souperit. Ale spis ocekavam, ze si casem Rose sedne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Lescotta jsem letos snad ani neviděl hrát Určitě Jonese a asi toho Dawsona no, s těmi stopery to není moc sláva.

Reagovat
fantomas

Boha, Dawsona snad ne

Reagovat
vladis271

ale u Sterlinga som trocha pesimistický. Jednak má čas. Limituje ho katastrofálne nepremienanie šancí. A Roy bude ťažko hrať útočný, rýchly futbal s nábehmi za obranu v ktorom Sterling vyniká.

Reagovat
Zaschrona

Prave proto bych ho tam radeji nakonec nevidel a byl bych mnohem radsi za toho Milnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle dva proste musi jet, nikdo lepsi tam momentalne ani neni

Reagovat
SunFells

Měli by, ale kdo ví. Teda aspoň u Jaye, Lallanu vezme určitě.

Reagovat
Gareth Bale 11

Hezky to Flores nasimuloval.

Reagovat
Miguel19

Flores Co to bylo tvl..

Reagovat
dantetomas

Curak simulantantsky

Reagovat
smazaný uživatel

Chico zmrd nesympatický

Reagovat
Gareth Bale 11

Sam je neskutečnej borec.

Reagovat
dantetomas

Ja by Big Samom, stiahnem gate a nachcim mu do ksichtu... Nech ma preco lezat.. Takto sa vytocim proti noci...

Reagovat
dantetomas

A ked sme pri tom, tak snad Carrollovi trest odpustia a tomu simulantovi by som naparil aspon tri zapasy... A klystyr

Reagovat
smazaný uživatel

... A klystyr

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se tu včera někdo ptal, jestli Ki zkazil v derby nějakou přihrávku. Ano, jednu z třiatřiceti.

Reagovat
Miguel19

Long s Jelavičem si vystačili sami..

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood jako podporil snahu porazit novacka tim, ze udelal prvni stridani v 90. minute, kdyz tam poslal Harryho Kana?

Reagovat
Zaschrona

S tou lavickou Spurs, kterou maji k dispozici, je to docela slusnej manazerskej vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, Burnley bych ten postup opravdu hodne pral. Ings a Vokes jsou skvela dvojka.

Reagovat
Zdechlina

A zase ten mančestr Jinak může mi někdo říct jestli to 7mi minutové nastavení bylo oprávněné, nebo se jednalo o fergie time?

Reagovat
soukup

bylo oprávněný, asi natřikrát ošetřovali Walterse

Reagovat
kiwwi

Yevhen Konoplyanka’s agent Tweets & deletes explanation for failed Liverpool deal

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1621873_658556614202005_193262330_n.png

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
niflheim

Reagovat
Whitemedia

nééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C0br

Reagovat
Free_player

ty vole tak to je moc ...

Reagovat
niflheim

700. za Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

díky!

Reagovat
kiwwi

boze, ten Snodgras je tiez taky picusko nesympaticky

Reagovat
kiwwi

a chce sa mi plakat, jak tam rozobrali ten Zahov vykon...tolko prienikov som od nasich kridel nevidel celu sezonu od vsetkych dokopy

Reagovat
Miguel19

Vypadal hodně fotbalově z těch sestřihů..na rozdíl od Younga či Valencie..

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie nemuze vypadat fotbalove, kdyz v sobe ma Senderose

Reagovat
Miguel19

Lol, no jo..sorry

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu fakt nerozumim. vsak 4231 hrajeme posledni dva roky skoro porad. Kdy jsme hrali na dva hroty? kdyz je na hristi Rooney a RVP tak Rooney hraje AMC.

Reagovat
kiwwi

jezis, ale sak to je len zmena zo 4-4-2 na 4-4-1-1...to je v podstate to iste

my potrebujeme prestat hrat na ostre kridla, pretoze tam nemame kvalitu

Reagovat
Dawon

Ja uz fakt nevim, to byla vcera zase takova sracka, ze uz tomu proste odmitam uverit Jestli chceme jako mistri anglie hrat na nakopavane balony na nahodu, tak muzeme koupit vsechny Maty sveta a stejne to bude porad ta stejna sracka.

Stred zalohy zase na zapas nedorazil, samozrejme tomu nepomohly ty dve zraneni, ale proc sel proboha za Jonese na hriste Danny? S nim to cele bylo jeste mene funkcni, jestli je to vubec mozne. Navic kdybych rekl o jeho vykonu, ze byl nulovy, tak by to dostatecne nevyjadrilo jak strasne zbytecny byl na hristi. A kdyz uz se dostal do sance tak nebyl schopny zpracovat balon.

A nase braneni? No to je fakt vysmech. Co do pice Moyes vlastne umi tymu dat? Umi hrat pekny utocny fotbal? Ne. Umi hrat alespon fotbal ze zabezpecene obrany, kdy se sice bude hrat nejaky hnus, ale aspon se nejak ukope treba vyhra 1:0? Ne. Moyes dokaze dokonale zkombinovat to spatne z obou moznosti, tedy hrat hnusny nefunkcni fotbal s obranou, ktera je leda tak pro smich.

Cele je to staticke, bez napadu, na nahodu a jen se spoleha na to, ze nas spasi nektera z individualnich hvezd.

Doufam, ze tohle je alespon trosicku odpoved na to, jak moc Mata pomuze s nasim problemem ve stredu zalohy. Rekl jsem to uz pri jeho prichodu a reknu to znova, je to sice skvely hrac, za relativne prijatelnou castku, ale pokud jsme do pice meli k dispozici takove penize, tak mi nerikejte, ze se za to nedala sehnat posila, kterou potrebujeme mnohem vic Kdyz se podivam, za kolik sel takovy Cabaye, ktery by byl o 4 parniky lepsi nez kterykoliv nas soucasny stredak, tak se mi chce brecet. Timhle nechcu vubec nejak kritizovat Matu, jen proste nechapu, co si od toho Moyes slibuje, protoze jestli chce hrat to co hraje, tak to mel radsi koupit Crouche a pravdepodobne by to prineslo vic ovoce.

Reagovat
avicii

Reagovat
soukup

nechápu, co ten pesimismus. Že ste nešli po Cabayem přece jasně ukazuje, že jsou v plánu větší jména

Reagovat
kiwwi

vsak je to pravda

Reagovat
soukup

no já se na ně těším, ale teda nechtěl bych se vám starat v létě o přestupy a přemlouvat hráče lepší než Cabaye s tím, že jim můžu nabídnout kádr, kterej potřebuje obměnu, manažera, který své místo nezvládá a pravděpodobně maximálně EL

Reagovat
kiwwi

njn, staraj sa radsej o vasich drevorubacov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

No, je fakt, že včera opravdu rubali dřeva.

Reagovat
harfa

Reagovat
vilp

Reagovat
Rssa

Reagovat
vodka

to taky neni úplně pravda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Dawon

To je sice moc hezke, ale ty vetsi jmena bohuzel v lete prijdou s rocnim spozdenim, nehlede na to, ze LM zkratka hraje roli pri rozhodovani hracu, a tahle katastroficka sezona nam muze dost ublizit a komplikovat letni nakupy...ten tym je neuveritelne nefukncni v podstate ve vsech smerech a ubehlo dalsi prestupove okno, ve kterem se s tim v podstate nic neudelalo...ale nechcu tohle hazet jen na Moyese, problem ve stredu zalohy uz byl i nekolik sezon pod SAFem a stejne se s tim nikdy nic moc nedelalo. Moc tomu zkratka nerozumim. Sice by nekdo mohl namitnout, ze byly chvile, kdy ANdo i Clev vypadali, jako ze by nasi zalohu do budoucna mohli tahnout...ale to bylo naposled nekdy kolem vyhry 8:2 nad Arsenal a to uz je rpecejen naky ten patek zpatky a stejne se s tim porad nic nedela.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

skapem z toho Big Sama, jak sa vysmial Chicovi

Reagovat
kiwwi

no ja z neho nemozem

Reagovat
soukup

Reagovat
Whitemedia

ten té Premier League v posledních dnech dobře šéfuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Však to je z minulého zápasu už, docela stará věc

Reagovat
kiwwi

no dobre, tak uz to nie je vtipne

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

http://www.youtube.com/watch?v=yA9FQ4AbRqs

tieto nasrané reakcie a rozbory mufanov sú na tom to najlepšie.

Reagovat
Rssa

MU

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chico je taký čurák vymletý, fuj, nech vypadne čo najskôr, pičus jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Soukup vs NĚKTEŘÍ Mufani, ach.♥

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

vodí si je jak slepá štěňátka

Reagovat
vladis271

Reagovat
Chazy

Mufani vypadaj dost frustrovaně no

Reagovat
Rssa

Vypadají zoufale, no. Nemají ten nadhled scouserů nad obtížnými a neuspokojivými výsledky.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

kdo by frustrovaný nebyl po takových výkonech.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

nečekaně vole

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kmotor corleone

arsenal je jediny tim, ktory stratil body na old trafford.

Reagovat
Robochelsea

To čo je za vtip?

Reagovat
SunFells

Konoplyanka by dal gól.

Reagovat
cristiano.K.

kdo to je?

Reagovat
SunFells

Velký frajer

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsme neprohráli, protože vyhrát jsme evidentně nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Profesorským přístupem jsme si to dneska podělali sami. Zasloužená remíza. Kolo byl dneska špatnej, nehledě na to, že jim ještě namazal na fík. Bída dneska.

Reagovat
tomasinho

Čekal snad někdo něco jiného? Jako vždy, po skvělém zápase a navíc po ztrátě skoro všech konkurentů, musíme hrát takovouhle sračku a ztratit taky. Kolegiálnost je úžasná věc, fakt že jo. Navíc třešnička jakým způsobem. Tak samo jako s Villou v závěru absolutně žádná chuť, žádný nápor, žádná vyšší intenzita, tréninkové tempo jako celý podělaný zápas. Místo udržení náskoku nám je výsledek z derby totálně k ničemu, když to nepotvrdíme proti takhle tragickému soupeři. Hlavně, že jsme spokojeni s kádrem, který máme, jednoho hráče kupujeme tři měsíce, až nám ho vyfoukne Chelsea a druhého řešíme skrz trotla v poslední možné vteřině. Přesně tohle je důvod, proč potřebujeme posily, potřebujeme to oživit a nemáme na lavičce absolutně nic kloudného, co s tím zápasem dokáže něco udělat.

Reagovat
monty25

Znovu s tebou musím jenom souhlasit...

Reagovat
tomasinho

A nezbývá nic jiného, než fandit remíze v zápase Tottenham-Everton a porazit na Anfieldu Arsenal, což zní jako sci-fi vzhledem k tomu, jak si tam s náma vytírají prdel. Mohli jsme navíc být dneska jenom o bod za Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid. Arsenal smetem.

Reagovat
tomasinho

No, to jsem teda zvědav. I v zápase, ve kterém jsme je přehrávali tak, že nevěděli, kde jim hlava stojí, tak dal RvP gól v poslední minutě. Ale to ti připomínat nemusím co? Byls tam tehdá osobně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo.. ale jak řikám, já jsem v klidu, věřím, že to s nima zlomíme právě letos a doma.

Reagovat
tomasinho

Snad jo, proti nim si vypustit zápas jako dneska nedovolíme.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Il Architetto

Byla možnost se odpíchnout na 5 bodů a současně se dotáhnout na Chelsea. Škoda. Příští týden se musí porazit Arsenal.

Reagovat
Il Architetto

*4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Teď už mufany ten včerejšek asi tolik nebolí.

Reagovat
I am Mancunian

no darovali nam este nadej, ale my sme este viac v prdeli ako oni

Reagovat
cristiano.K.

pche, navyšujeme na ně náskok

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Liverpool do té LM fakt nechce..

Takhle zase dát čuchnout United..

Reagovat
fenixLFC

jasne ze im dame cuchnut, ovecka sa najskôr musi nakrmit az potom podojit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme jim o bod utekli zase...

Reagovat
kvasha16

Liverpool

Reagovat
Spasitel

Ešte prehra Aršenalu a City a perfektné kolo.

Reagovat
vladis271

Toure na lavičku, slovo, ktoré som chcel použiť bolo TY Ko..t ale nemohol som, fotrovci boli vedľa mňa. Strašne ma to vytočilo, keby to bol bežný gól z hry, ale hentaká pcvina? Udržali by sme to, toto ide na Kola a nech si to vyžere. Luis mohol dať na 2:0, ale tam to bola smola, spravil všetko ako mal, Ale takýto megaFAIL?!!!!!!

Reagovat
Tomoro

je uplne jedno jak jsme ten gol dostali! Pristup k zapasu byl takovy ze muzem byt za bod pomalu radi a to proti WBA ktere hralo hruzostrasne ej fakt ostuda!

Reagovat
Zaschrona

Ze na to prohrane derby pujde prakticky zapomenout uz takhle po par dnech, to jsem fakt necekal.

Reagovat
fff

Sam tomu neveris, na to sme vas prilis vytreli .

Reagovat
Zaschrona

Byli jste lepsi, vase protiutoky byly smrtici. Ale vysledek byl prilis kruty, to jsme si nezaslouzili. Nema cenu na to myslet, hraje se na body.

Reagovat
fenixLFC

zasluzili ste si este viac

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, natřít nás takhle vy, tak o tom tady slyšíme od tebe ještě tak milion let.

Reagovat
fff

Reagovat
Erdovec

komplex menšího týmu ve městě no...

Reagovat
Zaschrona

Zminoval jsem snad tady nekdy nasi vyhru 4:0 z roku 1902? Vyhru 5:0 z roku 1914 nebo kdyz jsme vas v roce 1964 vydrtili 4:0?

Reagovat
Maresma

To je doufam jenom vtip.

Reagovat
Zaschrona

Jen tim reaguju na tu hovadinu, co vyplodil Vader...

Reagovat
fff

Hovadina to nie je a moc dobre to vies. Byt ten vysledok naopak, tak z toho zijes este do dalsej sezony .

Reagovat
Zaschrona

Tak jako doted zijem z vyhry na Old Trafford, kdyz se Oviedo stal prakticky kultovnim hracem - kdokoliv tu hnusnou statistiku protrhne na Anfieldu, tak to bude podobne... Bylo by to u vas jine, kdyby jste meli po mnoha, mnoha letech porazit nejakeho z nejvetsich rivalu?

Nicmene s ohledem na tabulku ta prohra ci vyhra vubec nic extra neznamena. Viz Spurs, kteri jsou se zapornym skore na dostrel nam i vam.

Reagovat
tomasinho

Tss, slabota, Big Sam se přenesl v čase do 19. století a ty vytahuješ nějaké šupáky z 20. století.

Reagovat
Erdovec

a my vás v roce 1935 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

víte někdo, jak hrál Vydrátor?

Reagovat
Tomoro

nejslabší hráč na hřísti a to už je co říct.. absolutně mu dnešní styl nesedl a nehodil se pro něj.. z každého souboje odetěl jak hadr.. no tragédie..

Reagovat
smazaný uživatel

to je škoda když už dostane šanci v základu, tak by měl dát gól, takhle to nikam nevede

Reagovat
fenixLFC

traged

Reagovat
Tomoro

Dneska jsem nasraný jak už dlouho ne! To byl výkon tak na piču, že z toho mě až málem jeblo! S takovýma tragédama ztratit ba co více nevytvořit si ani jednu šanci však co hlavě si neopotit dres a oni se porazí nějak sami. Taktika taky dneska veškerá žádná nebo snad Toure playmayker a Cissokho top briliant center byl záměr??!! Ať jdou do prdele všichni! Jediný Sterling se jakš takš snažil.. i proto byl jediný komu jakš takš udělit MoM , i když udělovat to já vezmu tu cenu radši tomu staré.. grc hnus.. celá neděle v piči kvůli sebrance chujů s platama, které v životě neuvidím.. bych jim povinně za takový výkon nakázal poslat týdenní platy na nějakou charitu!

Reagovat
avicii

no to sme pekne posrali...

Reagovat
fff

Stale mame do konca sezony United, Spurs, Chelsea, City aj Arsenal ... taketo zapasy s WBA skratka musiem vyhravat.

Alebo aspon sa na konci zapasu tvarit, ze chcem vyhrat. Snah, nasadenia ... nic. Dodrbal to Kolo a to Kolosalne, ale celkovo ten tim dnesk sklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Wba doma remizovalo s Arsenalem, Evertonem, na chelsea, jen o gol prohráli s ManCity.. remíza je ztráta vzhledem k výsledkům ze včera ale jinak tam se prostě vyhrává těžko... takže jak řikám. Klid.

Reagovat
smazaný uživatel

a na ty týmy ze shora evidentně umí hrát.

Reagovat
Tomoro

dnes se neni cim chlacholit.. dneska WBA nehralo vubec nic a ani pomalu vyrovnat nechteli.. pokud nam budou na LM schazet bod nebo 2 tak zkratka zustali lezet dnes a tam..

Reagovat
fenixLFC

tak to budu skor straty s villou, sotonom alebo swansea

Reagovat
cristiano.K.

poslední tři dny z hlediska fanouška LFC:pátek , sobota , neděle

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu to dnes jasne vyhrali vyborne zimne posily

Reagovat
kiwwi

takyto zhovievavy Liverpool a Tottenham som fakt necakal...po tej biednej biede stracame stale len 7 bodov na LM, to dame proste

Reagovat
The Krupy

Nedáte

Reagovat
J0EL

To urcite, proste.

Reagovat
Swarley

to je jak s titulem v minulém roce, nikdo tu LM prostě hrát nechce, tak to zase vyjde na nás

Reagovat
Erdovec

dneska jsme hráli tak hnusně, že to skoro vypadalo jako vaše hra, ale, že byste před nás šli? to ne

Reagovat
Cobra

Kurva, ty máš sebevědomý :D

Reagovat
Sandstorm

Uf...musim říct, že jsem si oddechl

Reagovat
Swarley

no oddechl...jako je fajn, že nám nechávají pootevřená dvířka, ale dokud nebudeme sbírat body, tak je nám to úplně k hovnu

Reagovat
Sandstorm

Už to chce nějakou vítěznou sérii aspon pět zápasů v řadě a podobně...

Reagovat
Swarley

uvidíme, hlavně ať to začne už nějak vypadat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
Carrick

Já už tomu pomalu přestávám věřit. I kdyby teď přišel Kroos, Gündogan a Reus, tak by to bylo prd platné, protože té hře prostě chybí nějaký systém, řád. Nejsou tam žádné automatismy jak v zakládání postupných útoků, tak v rychlém přechodu (ten prakticky ani neexistuje), nemáme žádné útočné "šablony" v poslední třetině hřiště, ten tým je roztahaný po celém hřišti a působí strašně nesoudržně a bezradně. A to jde na vrub manažera a trenérského týmu, v tomto Moyesovi nepomůže ani tucet světových hvězd.

Reagovat
smazaný uživatel

takové hovnové výsledky a stejně vám oba toto kolo kousek utekli

Reagovat
smazaný uživatel

idem si dať radšej halušky a zapijem to žinčicou aby som sa poriadne posral... aj to bude lepšie ako dnešný výkon lfc

Reagovat
Miguel19

Sochi OT:

"Ani Sobotkovo zranění Hudlerovi dveře do Soči asi neotevře. Pokud by byl Sobotka ofenzivní hráč, je Jiří Hudler naší volbou číslo jedna. Ale Sobotka je defenzivní hráč, dobrý na vhazování, umí hrát tělem. Máme takové hráče jako Erat, Kovář, Irgl a Rolinek. Musíme si to promyslet a udělat co nejlepší rozhodnutí", řekl Alois Hadamczik pro TV Nova.

Irgl

Reagovat
tomasinho

Ty vole, já to fakt nechci vidět. Kéž bychom ho nejpozději po MS kopli do prdele a na domácí MS měli lepšího trenéra už.

To chce jako fakt říct, že Irgl nebo Kovář jsou lepší ve hře tělem jo? Ať si nedělá z nás prdel. Dělá z Hudlera kdo ví jakého papíráka, přitom byl loni na MS nejlepší náš hráč.

Reagovat
monty25

Teda, nechci tě furt chválit, ale ty kromě fotbalu rozumíš i hokeji...

Reagovat
tomasinho

A na tenis jsi zapomněl? Ale ne, tam mámu tebe velký vroubek, já vím. Jsem sprosťák.

Reagovat
monty25

Ano, jsi velmi bystrý...

Reagovat
tomasinho

Tak a stačilo by. Nebo se začnu červenat.

Reagovat
monty25

Ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
monty25

Tfuj, teď se kvůli tobě musím otřít...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nieže nám zľákate Láďu...

Reagovat
Wat

Největší frajer na nájezdy, vždycky budu milovat jeho bekhend!

Reagovat
Erdovec

+ojojoj irgl

Reagovat
fantomas

Já mám pro Zbyňďu slabost teda, klidně ať ho na tu olympiádu veme.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas jo. já ho mám strašně rád, ale při vší úctě: nemá na to hrát na OH:

Reagovat
Side

otvírá se mně kudla v kapse

Reagovat
Sandstorm

To je fakt kokot, že nebere Hudlera.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto má pravdu, Sobotka je hráč prakticky pro všechno, který udělá všechno co mu trenér řekne, přes bránení, bitky atd. Hudler takový není.

Reagovat
Sandstorm

A Hudler má jenom 14+28 no. Prostě ten měl být bez debat v základní nominaci, ať je to stylem jaký chce hokejista.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se ale nebavím, zrovna u Sobotku statistiky nehrajou nějakou výraznější roli a stejně je to dost důležitý hráč. Hudler tam má být, o tom není sporu, ale ne místo Sobotky.

Reagovat
tomasinho

Ale hráčů pro 4. lajnu máme pořád dost. Já tomu nerozumím, Palát s Frolíkem na křídle, strčit mezi ně Hanzala nebo Novotného a není co řešit. Nemůže všechno svalovat jenom na fyzickou hru a bla bla, to je fakt tak neskutečně trapný a ohraný argument od Hadamczika, že to je hrůza. Zvlášť po tom, které hráče zmínil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem objektivní co se týče Hadamczika, nejraději bych byl kdyby se vyměnil trenér ještě před OH, takže se k němu nebudu vyjadřovat, ale zrovna ve věci, že by Hudler neměl nahradit Sobotku má pravdu. Sobotka je hráč, který dělá všechnu špinavou práci pro tým, absolutně maže hráče soupeře, není špatný na vhazování, pobije se atd. Hudler prostě takový není. Hudler tam má být, ale ne v případě, že by měl nahradit Sobotku ve třetí lajně. Alois to posral hned ze začátku, že ho nenominoval a ne teď.

Reagovat
tomasinho

Ale však to omg píšu, že těch hráčů na defenzivu tam má pořád dost. Nemusí to být nutně kus za kus proboha. Roli Sobotky můžou plnit Hanzal nebo Novotný, když už na to přijde. Podívej, jak Rusáci nahradili defenzivního útočníka. Nejde vůbec o to nahradit ho stejným hráčem, ale prostě nejlepším možným a přenést tuhle zodpovědnost na další. Pořád je totální, ale totální píčovina odepisovat Hudlera kvůli údajné slabé fyzické hře, když tam máš staříka Nedvěda, který se k tomu mantinelu ani včas nedostane. Je absurdní, že to Lojza nevidí. A jako sorry, ale Irgl nebo Kovář rozhodně nejsou lepší než Hudler, i když mám oba rád.

Reagovat
smazaný uživatel

A já to někde píšu? Blbě jsem to pochopil, promiň. Co se týče Hudlera tak prosral hned u nominace, teď pochybuju, že ho vezme, protože si bude mlet tu svou.

Reagovat
Whitemedia

To bylo úplně jasné, že ho nevezme .. idiot......

Reagovat
C-M@ster

Kovář: http://en.khl.ru/statistics/

Asi má dobrou lajnu, ale stejně... borec, co je druhej v bodování KHL (donedávna vedl), evidentně má dobrou sezónu. Těžko si představit co měl udělat víc, aby se do nominace dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Erat

Reagovat
smazaný uživatel

goly sa vam budu hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že jim zas po derby spadl hřebínek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, konkurenti prohráli, my hrajem s týmem zespoda, minulej týden výhra 4:0 v derby... Co se dá čekat od LFC jinýho, než ztráta bodů? Hlavně že ofi stránky byly před zápasem plný toho, jak se z tohohle týmu stala parta plná srdcařů, přistupujou ke všem zápasům stejně a nerozhodí je ani špatnej vývoj utkání. Chehe. Pak si ještě vzpomenu jak BR tvrdí, že je s kádrem spokojenej. Byl blil. Nemáme tlak, potřebujem to tam nějak dotlačit a on když už konečně vystřídá, tak prohodí pravý beky a dá tam Allena, kterej měl jít třeba za Gerrarda a ne za Coutinha, kterej byl sice tragickej, ale ale aspoň s potenciálem něco vytvořit, takhle byla třicetimetrová díra mezi útočníkama a zbytkem.

Kolo celej zápas hroznej, to bych napsal, i kdyby neudělal tu píčovinu. Hodinu stojí na míči a nic... Za to ale asi nemohl jen on, když měl strašnou nabídku a neměl moc komu. Sterling jedinej, co snad i chtěl něco udělat, jestli on bude ten, kdo uvolní místo Allenovi, tak to bude fakt hodně k zamyšlení. Útočníci neměli žádnou podporu, že jim tam někdo naslepo nakopne balon někam do prdele, z toho by neudělali nic ani tři Ibrové vedle sebe. Dneska jsem si vzpomněl na to, jak se v létě psalo o Coutinhovi v souvislosti s repre a normálně sem se rozesmál. Jsem fakt zvědavej na jeho stats z Opty, na který se kouknu za chvíli. Je fakt, že se hodně pokouší o něco, skoro jako jedinej, ale mít úspěšnou asi tak každou 20. přihrávku na soupeřově polovině je už trošku moc.

Celkově to dneska nemělo vůbec žádný tempo, uplně se na to vysrali, nemáme depth, nic. Je mi smutno. Zasloužená ztráta bodů, ještě jednou díky bohu za poražení Evertonu minulý kolo a za ztrátu United tohle kolo.

Reagovat
fenixLFC

nerozhodí je ani špatnej vývoj utkání....ved ich to nerozhodilo, aj po tom tlaku WBA, gole atd. hrali furt rovnako

Reagovat
cristiano.K.

napsal si tu někdy něco delšího?

jinak souhlas. Vím, že je to krutý a nespravedlivý, ale taky bych Sterlinga obětoval, i když byl dneska možná nejlepší na place. Ideálně Coutinha vrátit na levou stranu. Coutinho-Allen-Gerrard-Henderson-Suárez/Sturridge. Sterling by byl první střídající hráč a mohl by nahradit kohokoliv s tím,že by se systém upravil. Chtělo by to i určit, kdo pravidelně bude pomáhat bekům z dvojice Suárez/Sturridge. Radši bych Suáreze,ale řekni hráči,který bojuje o zlatou kopačku "budeš muset víc bránit" Je to celé blbé, Sterling by tím mohl přijít o MS

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale podle mě tam právě i ten jedinej přímočarej hráč na křídle bude chybět prostě. Vždyť i dneska šel ten jedinej gól přes něj, máš na koho dát kolmici atd.

Reagovat
cristiano.K.

vím,vím. Nechci vidět naší obranu proti AFC když už Rodgers mluvil o Gerrardovi na stoperu,tak bych ho tam poslal. Kolo pro mě po dnešku skončil, přitom jsem se ho dost zastával a strašně si ho přál vidět vedle Sakha.

Simon-Kelly,Škrtel,GERRARD,Flanagan-Sterling,Hendo,Allen,Coutinho-SAS

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Ako Kolo to pokaslal, celkovo hra nic moc... ALE zase toto je uz moc

Reagovat
cristiano.K.

je to moc, taky ten smajl na konci. Naše situace je strašná. Nemáme zálohu na 4-4-2, ale Gerrard,Henderson a SAS hrát musí,ale jak tomu přizpůsobit systém?

Proti těžším soupeřům a v zápasech venku bych upřednostnoval Allena před Coutinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

O další bodík navýšený náskok na ManUtd.

Reagovat
Maresma

Jinak kdy budou fit Agger se Sakhem?

Reagovat
tomasinho

Sakho před týdnem měl být 2-3 weeks, Agger kdo ví, o tom se neinformuje, tam to bude více asi.

Reagovat
Maresma

Podle physioroom:

Sakho - 8th Feb 14

Agger - 12th Feb 14

Johnson - 12th Feb 14

Tak snad, Enrique by se taky co nejrychlej mohl vratit, ta obrana je prostě celá špatná...

Reagovat
tomasinho

Hm, snad jo.

Reagovat
minoLFC

no to bolo vcera radosti nad vysledkami superov...sance nejake boli, nevyuzite...malo by ich byt ale viac a mohli by niektori menej sebcit....na Kola to cele zvalovat nebudem, proste sme mali dat viac golov

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Mourinho aj s Wengerom su fakt smiesny. Podla nich je City na prvom mieste, lebo maju najviac stastia. Toto je podla nich objektivne vyjadrenie. Ved tu vobec nejde o to koho trenerom a fanusikom som. Tu ide o realitu a sposob akym sa muzstva prezentuju. City hra urcite najkrajsi futbal momentalne v premier league. Kazdy fanusik futbalu to musi uznat. Cim viac dobrych klubov, tym viac dobrych zapasov. Mali by sme byt radi, ze majitelia tych klubov su ochotny utracat take obrovske sumy na chod a transfery takych klubov. Co si kto robi so svojimi peniazmi je len a len jeho osobna vec. Ktory klub na vyslni europskeho futbalu neutraca dnes obrovske sumy? Urcite sa zase ozvu moralisti, ktorym sa nikto nekaze na spickovy europsky futbal pozerat , ale cumia nalepeni na telkach. Inak by sa nemali na co pozerat.

Reagovat
Swarley

900. pro MU v TOP 4....nějak

Reagovat
fff

nie nie nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dawon

Ja mam pocit, ze by tem tymum nad nama snad uz museli zacit odecitat body za prohry, abysme meli sanci

Reagovat
vladis271

ako dlho nevyhral Fulham na OT? Len sa pýtam, nič tým nenaznačujem.

Reagovat
Rssa

Tak někde se už chytnout musí a kde jinde než s MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

pořád nepoučitelní

Reagovat
smazaný uživatel

25.10.2003... tuhle krátkou rekordní šňůru snad Moyes nechá nadále žít...

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

OptaJoke ‏@OptaJoke now

6 - Every time Arsenal miss an attempt on goal, Arsene Wenger's coat grows by another 6 inches. Caterpillar.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně bych LFC Ligu mistrů přál, protože Liga mistrů není bez LFC Ligou mistrů a Liga mistrů na Anfield Road to bylo vždycky brutální , ale Liverpool to ještě bude mít těžké...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

hm, zaujímavé aký smiech si chytil, keď si napísal, že to budeme mať ťažké. Nvm prečo sa ti zato smejú. Ono podľa mňa do 3 kôl bude jasné, že nám tú LM už nikto nevezme, ale to, že to budeme mať ťažké, je tiež možná eventualita, tak nvm, prečo tie smaily.

Reagovat
Chazy

Ten příspěvek je napsanej dost legračně popravdě

Reagovat
smazaný uživatel

"Liga mistrů není bez LFC Ligou mistrů" Slušný bs.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

jasne, radsej bude na goodisone, kde sa v zivote nehrala

Reagovat
Zaschrona

Bude mi stacit, kdyz bude aspon na San Mames.

Reagovat
tomasinho

Wow, už nepíšeš to, jak s průměráky jako Allen nebo Henderson se tam nedostaneme jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že to budete mít těžký s prumeraky jako Sterling, Hendo, Flanagan a Allen

Reagovat
Rssa

Dneska nám chyběl Konoplyanka

Reagovat
cristiano.K.

a co teprv Yarmolenko

Reagovat
SunFells

kdo?

Reagovat
cristiano.K.

takový horší Konopyanka

Reagovat
SunFells

Ti maj společnou akorát tak národnost

Reagovat
smazaný uživatel

*lepší

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, Liverpool uz zacina stracat skoda, ze my sme este neprestali stracat

Reagovat
vladis271

nechávame vás stále v nádeji, aby to nebola nuda.

Reagovat
fff

Aby nas nakoniec oboch neokaslali Spurs alebo EFC

Reagovat
vladis271

Ja som to už spomínal, MU mi vrásky na čele nerobí, Everton áno.

Reagovat
fff

Podla mna Spurs skoncia pred EFC .

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrona02.02.2014 18:45

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Fenri

Reagovat
Cobra

Tak oni hlavně skončí i před LFC

Reagovat
fff

Ktovie. Mozne je vsetko do konca sezony.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Meskas .

Reagovat
Maresma

Everton bude rád za 6. místo.

Reagovat
Zaschrona

Byl by Liverpool rad za 6. misto?

Reagovat
Maresma

Ne.

Reagovat
Zaschrona

Tak pak ti samotnemu musi byt jiste, ze Everton by za 6. misto taky rad nebyl.

Reagovat
Maresma

Ty budeš na konci sezony strašně zklamanej čoveče.

Reagovat
Zaschrona

Abys nebyl ty.

Reagovat
Cobra

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Woohoo, druhý polčas klasika. Niekedy by som rád vyhrával už po prvom polčase, ale toho sa asi nedočkám, zaujímala by ma naša štatistika vyhraných bodov v prvých a druhých polčasoch.

MotM je asi jasný, páčil sa mi aj Arteta, až na pár alibistických prihrávok, Koscielny a Sagna, zbytok priemerný výkon, ale veď načo to siliť, keď to stačí, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud se mi dneska taky líbil..

Reagovat
herbage

zítra remízka a Arsenal zpátky v čele

Jinak Ox

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku, skvělý Oxík, zítra Oil Classico na remízku a všichni budem spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky to Ox: “Big game tomorrow night. Will you be watching that?”

Ox - “Who’s playing?”

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Minister

Reagovat
Chazy

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jamajka - Irsko, kriketové derby.

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznat buduceho majstra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pracovna na Emirates zrejme funguje asi na polovicne obratky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Ozil?

Reagovat
smazaný uživatel

tak, aby sa nespotil.

Reagovat
Counter

Mi se líbil, za první poločas měl skoro stejný počet přihrávek jako Eagles dohromady. Poslední týdny mu chybí "end product", ale o to víc mi přijde, že se snaží to zlomit, ne že by zalezl do ulity.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tá luxusná lopta na Nacha v 1. polčase, to bola reklama na end product, škoda, že to nevyšlo.

Reagovat
Counter

to byl takový pre-end product To samé ostatně předvedl proti Aston Ville u prvního gólu Jackieho - http://arsenalist.com/f/aston-villa-vs-arsenal/goal-wilshere-1-0.html

Reagovat
Heisenberg

Oproti Madridu se stahuje víc do hloubi pole, ten end product rozdává stejně jako v Realu a poslední dobou nachází bohužel Nacha, který prostě nemá formu. S tou bojovností souhlasím, přijde mi zarputilejší, bojovnější.

Celkově mi přijde o trochu horší než v Realu, ale to je dáno nesehraností a hlavně tím, že si nedovolí 1 na 1. V únoru patřil každý rok k nejlepším, hlavně zápasy s Barcou v poháru byly lahůdky, rozhodně by měl mít lepßí jaro než podzim.

Reagovat
Heisenberg

Klasika od něj, záblesky geniality střídající se s hluchými místy. Dnes byl trochu víc odtržený od hry, proti betonu mu to moc nejde, což platilo i v Madridu. Dnes to byl ale celkově ospalý výkon týmu, na Anfieldu musí hrát o stupeň lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Co teď? fandit modré lůze?

Reagovat
Lacko_Boh

remizke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo. a Čech ať předvede heroický výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

snáď to Chelsea zahrá na 19. storočie, ako zvyčajne proti silným tímom.

Reagovat
Counter

Které?

Reagovat
Ligter

Asi Chelsea. Protože City je to samé v bleděmodrym.

Reagovat
Counter

Co se sympatií týče, tak ManCity. Co se fanouškovství týče, tak remíze. A co se tipu na konečné umístění týče, tak Chelsea.

Reagovat
Counter

V podstatě nemůžu prohrát, dovedl jsem alibismus k dokonalosti

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Amos

Reagovat
SunFells

Wenger on Kallstrom: “It’s simple. He has a ‘micro-fracture. Spartak share the cost as long as he’s injured. I had a choice to make.

“Bring in nobody or take him in. Available earliest at the end of February, latest mid-March.”

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to dáva zmysel, ale je ťažko uveriť, že to je jediný hráč, ktorého mohol získať.

Reagovat
SunFells

Tak snažil se o Draxlera, Vucinice a možná i o Kloseho, nikdo nevyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som ako náhradu za Wilshera/Ramseyho/Flaminiho

Reagovat
SunFells

Nějaký nápad?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nemám žiaden, samozrejme, ale som prekvapený, že ani Wenger so svojím tímom scoutov. Hlavne v tom nehľadaj žiadnu kritiku.

Reagovat
SunFells

Asi to tedy byl podle Wengera a jeho týmu ten nejvhodnější možný. Počítám, že nelosoval z klobouku

Reagovat
smazaný uživatel

"Bring in nobody or take him in." To mi skôr pripadá, že to bol jediný dostupný záložník, to mi príde prekvapujúce.

Reagovat
SunFells

Tak sháněj si poslední dny na určitou pozici hráče dostupného na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis

Reagovat
J0EL

Takze on o tom predsa vedel? Neskutocne. Hlavne, ze cely januar bol "active" na trhu.

Reagovat
SunFells

O čem?

Reagovat
Counter

O zranění.

Reagovat
SunFells

Joel - Vždyť prošel zdravotní prohlídkou.

Reagovat
Counter

Wojciech Szczesny has the most clean sheets in the PL this season, with 11. Lloris, Howard and Cech each have nine.

Dneska zase v klíčové chvíli podržel. Na to svoje průměráctví docela slušné statistiky, zvláště s pomalým kopytem Mertesackerem a splašeným Koscielnym před ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tu berete vase stopery taky jak se vam to hodi. Jednou o nich pisete, ze je to nejlepsi stoperska dvojice v PL a ted jsou to zas pomale kopyta a splacenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

My je za nejlepší stoperskou dvojici v PL bereme pořád, tohle je jen nejapný vtípek na všechnu kritiku, kteří tihle dva museli a dodnes musí snášet.

Reagovat
Sandstorm

Dřív ta kritika byla ovšem oprávněná. Letos mají výborný statistiky, ale to nemění nic na tom, že jsou to individuálně oba kopyťáci.

Reagovat
Corosian

Koscielny a kopytak???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Schov se a nevylézej.

Reagovat
Sandstorm

I kdyby měli za celou sezonu 0 inkasovaných branek, tak i přesto budou takhle na hodně ostatních fanoušků působit Nemusí to být nutně pravda, ale prostě už jim to asi nikdo neodpáře.

Reagovat
Lacko_Boh

mne to odparali

Reagovat
SunFells

U Koscielnyho je to velká blbost.

Reagovat
Sandstorm

Na něj platí spíš ten poplašňák no...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na to podobný názor jako Dolar Já vím, že to prostě není pravda, ale kdykoliv je vidím tak si pomyslím, že "zase ti průměráci"

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sandstorm

Vader jak to hned palcoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš?

Reagovat
Sandstorm

No, že si nepoznal tu ironii...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebíček na hlavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebíček na hlavičku.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

+ Gibbs a kritizovaný Sagna na krajích a já jsem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

6 obdržených golů doma a to ještě 3 od Villy, obraně nelze nic vyčíst. Teď to potvrdit v dalších zápasech.

Reagovat
Amos

Reagovat
cristiano.K.

Verminátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čech už 10 Je jen otázka času, než bude první

Reagovat
Counter

Pro Yunga -

Arsenal's first-half PL goals this season: 15

Arsenal's second-half PL goals this season: 32

Reagovat
smazaný uživatel

ešte tak s bodmi, ako na tom sme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/Mzx7QVagMuq

Tu je audiovizuálny Ox

Reagovat
SunFells

Reagovat
tweek

Reagovat
Counter

boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

na sky sports 1 teď dokument o Thierrym

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
protiproudu

Reagovat
Ligter

Philip Seymour Hofmann. Si děláš prdel.

Reagovat
Sandstorm

Co s nim?

Reagovat
Sandstorm

Tak to je drsný. Výbornej herec to byl.

Reagovat
Ligter

V Mistrovi byl výborný.

Reagovat
Sandstorm

To sem zrovna neviděl. Nedávno sem s nim dával Synecdoche NewYork

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon
Reagovat
smazaný uživatel

je to potvrdene

Reagovat
fantomas

Pičo, a já že to byl hoax.

Reagovat
vodka

ty vole, jeden z mojich nejoblíbenějších...

Reagovat
Fenri

Tyvé, oblíbenej herec

Reagovat
Ajven

#ARSCRY - Olivier Giroud is one of three #BPL players to have at least 10 goals and 5 assists this season (Suarez, Aguero).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Fakt dement ten chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

Q: Did you consider not signing Kallstrom?

Wenger: 'It crossed my mind, I wouldn't have signed him if we had 2-3 days more. It was Fri, 5pm'

Reagovat
Lacko_Boh

takato podpora od managera je snom kazdeho noveho hraca...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem dokázať, či to reálne povedal, ale ak hej, tak je to pán proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za toto je pan preco?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mám začať písať do zátvorky "irónia" za takýmito komentármi?

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna by sa tu malo zacat pisat vzdy, ked nie je ironia.

Reagovat
Gunnersaurus

Super Sunday

Reagovat
SunFells
Reagovat
Wat

Libová přihrávka Santiho na ten první gól, to je prostě paráda.

Reagovat
Counter
Reagovat
Ligter

Už nahoře vlákno... no to je vlastně jedno.

Reagovat
Rssa

Hm...PSH bude věčná škoda.

Nejlepší role v Almoust famous...

Reagovat
vodka

ale nejlepší roli měl v boat that rocked

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho počest dnes pošesté Magnolia

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

To bohužel asi neni aktuální už..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, o feťáka menej...

Reagovat
smazaný uživatel

preco hned fetak, vacsina umelcov ma problemy so zavislostou, netreba ich hned za to odsudzovat, je to ich zivot, hlavne herci, cim lepsi, tym ma sukromny zivot nevyrovnanejsi, dokazes zit zivoty fiktivnych hrdinov a vcitit sa do nich a byt niekym uplne inym zato nedokazes zit svoj vlastny a nie si schopny byt sam sebou, to aj doma tak ciernobielo vsetko posudzujes? zil si niekedy pod medialnym tlakom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to sú sračky. Veľa známych hercov dokáže žiť spokojný život bez drog a zarábať miilóny popritom, neviem, prečo by som mal ľutovať slabocha, ktorý nedokáže odolať drogám hoci je materiálne zabezoečený na 3 životy. To už skôr dokážem pochopiť nejaké decko z ghetta s otcom alkoholikom, ktoré sa dá na drogy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si myslíš, že lidi fetujou, berou antidepresiva apod.? Každý se nenarodí jako superodolný jedinec..

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, no, a jediná možnosť pre hollywoodského milionára, ako si pomôcť, je začať brať drogy...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi alespoň trošku věděl, o čem mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

typicka reakcia niekoho, kto ma doma navod na zivot, musis si uvedomit, ze ludska mysel je komplikovana, nevies cim si v zivote presiel, ty vidis len herca slavneho, s peniazmi a myslis , ze bude spokojny a stastny, a pisal som hore, ze vacsina vybornych charakterovych hercov, ktori sa stali znamymi ci slavnymi, mala velke problemy so zavislostou, minimalne s alkoholom, dalsi s drogami, zivot pod tlakom, stale na ociach, bez sukromia je pre mnohych narocny a nie kazdy sa s tym vie vysporiadat, to aj doma kazdemu hovoris pri umrti, lebo nemal pit, nemal fajcit, nemal stavkovat, nemal jest lacne gebuziny?

Reagovat
Dawon

No tak nejak jo hele...pokud nekdo umre na jaterni nemoc nebo rakovinu plic, kterou si zapricinil kourenim nebo chlastem, tak ano, reknu mu, ze to nemel delat...potazmo nereknu, protoze bude mrtvy, ale urcite vis jak to myslim

Nebudu Hoffmana odsuzovat, ale ani obhajovat, jen protoze je to podle tebe "chudinka", pro kterou je jedina cesta ven z jeho utrpeni drogy...

Reagovat
smazaný uživatel

nikde som nepisal, ze je chudinka, ved by o to ani nestal, je to jeho zivot, len skoda velkeho talentu a relativne mladeho zivota, bude mi na filmovom platne chybat, tot vsje, ale reakcie typu o jedneho fetaka menej su primitivne, nikdy nevies co ma pre teba zivot pripraveny

Reagovat
Dawon

Tak samozrejme je to velke zjednoduseni, pod pojmem "drogy" se toho muze skryvat hodne zejo...kazdopadne si nemyslim, ze jestli se opravdu predavkoval, tak ze si zaslouzi nejake obhajovani jen protoze je pod tlakem a tak podobne. Jinak ale souhlasim, samozrejme je to velka skoda u takoveho herce

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho neobhajujem, len by som sa zdrzal v takychto pripadoch reakcii, ako som pisal, mne bude chybat ako herec, jeho rodine a blizkym ako clovek, kazdy mame svoje rodiny a blizkych, neplacem za nim, lebo to bol vlastne jeho vyber

Reagovat
Dawon

No tak to pak jo, s tim se asi da souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

deal

Reagovat
vodka

Reagovat
Dawon

A jelikoz jsme na sportovnim webu, tak se docela nabizi porovnani s profi sportovci, kteri jsou obcas taky pod naprosto neuveritelnem tlakem ze stran medii a fanousku...dost mozna bych rekl, ze jeste pod vetsim nez herci, protoze jakmile neco zacnes kurvit, tak te najednou vsichni nenavidi...viz. treba beckham po euru 98, kdy ho vetsina anglie chtela pomalu ukrizovat...ale zvladaji to bez drog, tak to mi teda vysvetli, jak je to mozne?

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze vacsina ma natolko nizke IQ, ze vlastne im staci behat, kopat do lopty, uzivat si vecierkov a su happy , ale hlavne nie su UMELCI, nehraju sa na nic, nikoho, nepotrebuju sa vcitit do postav, ktore hraju, absolutne nevies co porovnavas

Reagovat
Dawon

Ty tady odsoudis Yunga za jeho komentar a pak udelas uplne to same kdyz hodis sportovce do jednoho pytle

Reagovat
smazaný uživatel

kriste, ja som si robil srandu z toho prikladu, on bagatelizoval a cynicky komentoval smrt niekoho, ktoreho vobec ale vobec nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tresty? (viz Bystroň) .. Herec si může pofetovávat jak jen chce

Reagovat
Dawon

Vsak ale presne tak to myslim...staci to zakazat a ejhle, ono se bez toho da najednou obejit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

* este tam mal byt tento

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole....můj nejoblíbenější herec...

Reagovat
wild

OT : Nova reklama Gillette v hlavnej ulohe Federer a Messi

https://www.youtube.com/watch?v=Hc7oa-e3Blg

Reagovat
A Seleção

Jedna z nejdebilnejsich sportovnich reklam co jsem kdy videl...

Reagovat
PhilipS

příjemně random...

Reagovat
Lacko_Boh

Messi v reklame na ziletku co si ako holil?

Reagovat
Side

kule

Reagovat
smazaný uživatel

na ksichte nič, ale na guliach to môžeš holiť každý deň, tiež to tak mám.

Reagovat
Side

To sem potřeboval vědět, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

nejhorší CGI od prvního Terminátora

Reagovat
smazaný uživatel

Ox skvěle přebral box-to-box ulohu Ramseyho... jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool manager Brendan Rodgers says the club could still sign Dnipro winger Yevhen Konoplyanka in the summer:(BBC)

Reagovat
Wat

To brzo.

Reagovat
Sandstorm

A co M´Vila?

Reagovat
tomasinho

V létě přijde Bender

Reagovat
Sandstorm

Leverkusenskej?

Reagovat
tomasinho

Jojo, kéž by

Reagovat
stas87

nebude menit CHL za EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

*CL

Reagovat
stas87

Reagovat
tomasinho

Nebude muset.

Reagovat
stiflerovamama

To pride niekto lepsi

Reagovat
SunFells

Lucas zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

+ Moses a Cissokho

Reagovat
fff

Vsetci ste tu straslivo vtipni, ale ono sa to asi aj stane

Reagovat
Maresma

Aly určitě nezůstane.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Snad mas pravdu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nedělám srandu, na začátku ledna jsem psal, že přivedete maximálně kulové s přehazovačkou a co jste přivedli?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Aby ale nebylo pozdě. Ten kádr je furt hrozně úzký.

Reagovat
Maresma

Někdo nám ho vyfoukne, o to bych se nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Go Broncos!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
fff

Inak Kelly zatial stale nic moc, miestami ho nespoznavam oproti tomu obdobiu pred zranenim ...

Reagovat
fff

A Kolo bol dnes aspon celkom vtipny, ked spravil tu chybu

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/836805211.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je takový to ''neee, neee kurva do píči, na koho to můžu svíst, neee, na nikohoo, co mám dělaat''

Reagovat
fff

Take trosku jak z grotesky mi to pride.Ked som to videl, uz sa nanho ani nedokazem hnevat hadam .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo je sympaťák, aj keď je nasratý škodaaaa.....agrh

Reagovat
smazaný uživatel

...škoda, že urobil chybu, nie, že je sympaťák...

Reagovat
smazaný uživatel

ale co cakas od umyvaca aut?

Reagovat
tomasinho

Však co dneska udělal zle? Minule v derby s přehledem, pozičně a při hře tělem pohoda.

Reagovat
fff

Posobil na mna ovela istejsie kedysi, dost vela fauluje sa mi zda, rozohravka dost zla. A aj prave tou hrou telom sa mi zdal lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně ono se ti do toho zápasu nevstupuje nejlíp, když deš na beka a je 70. minuta, tempo nulový a tak no.

Reagovat
fff

Nemyslim ani tak dnesny zapas, ale celkovo odkedy sa vratil. Ako som pisal vyssie, pomerne dost fauluje sa mi zda, rozohravka zla, hra telom tiez bola lepsia predtym. Nehra vyslovene zle, ale ma na viac, ked si spomeniem aky bol predtym.

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, v tom suhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofa, zufalec

Reagovat
fff

Zas neprehanajme

Mozno som mal nanho privelke naroky podla toho, ako hraval predtym.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim ta, je cas si to priznat, je to zufalec, neboj sa toho

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty proste si nedas pokoj dnes, jebes stale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Větší než Moyes ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

RIP Philip Seymour Hoffman

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

on when he considered Kallstrom…

It crossed my mind after the [setback] of Ramsey, because everybody says he is back in six weeks but because he had two setbacks who can guarantee that it will not last longer? And after Tuesday night of course, because Wilshere couldn't play [at Southampton]… it was not a 200 per cent need, we could have gone without, but first of all you must identify a player who has the quality to play for us, in January. Then, because we have the number of players needed in that area, not to be locked in a deal of three or four years, where you pay the players to do nothing. So to find a player on a free loan, of that quality, on Wednesday morning until Friday night, is not easy.

Reagovat
smazaný uživatel

ta naděje MUTD fans na Ligu mistrů je, jak to jen říci, roztomilá

kdyby tu aspoň byl nějaký náznak kvalitní hry, na které by se taková naděje mohla zakládat, ale tady by ani smrt nic brát nemohla, je to jen jedna velká zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

v MU si dělají prdel ne? diť mají ztrátu 5 bodů na evropské poháry,to bude maso až tam nebudou,je na čase aby ten břídil šel odkud přišel.

Reagovat
fff

Ale oni nie su Chelsea, u nich sa tak s manazermi nepracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň pracují s manažery

Reagovat
mithro
Reagovat
I am Mancunian

vznika z nas priemerny everton

Reagovat
I am Mancunian

inak skvely clanok, mozem sa pod to podpisat

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Mám to otevírat? Bojím se, že to bude moc depresivní.

Reagovat
Dawon

100% souhlasim a uz me strasne vytaci, jak se porad Moyes obhajuje a jak by se mu mel dat cas. To co predvadime predcilo 100x vsechny nejhorsi ocekavani, a nevidim jediny duvod, proc bysme si meli myslet, ze Moyes po 15letech, kdy praktikuje stejny fotbal, najednou prozre a zacne hrat uplne neco jineho. Je zkratka strasne naivni si myslet, ze se na predvadene hre neco vyrazne zmeni a obhajovat Moyese tim, ze tam nema hrace, ktere by potreboval je naprosto ale naprosto smesne. Tymy, ktere hrajou o zachranu jsou schopne hrat lepsi fotbal a je to casto jen z duvodu nedostatecne individualni kvality, ze nesbiraji body. Nevim, jak moc se jeste musi stat, aby lidi jako SAF nebo vedeni MU konecne uznali, ze Moyes byl zkratka krok vedle a ze spolu se svym trenerskym ansablem nemaji v MU co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Detroit parádny zápas...

Reagovat
fff

Akurat som pustil. NHL som nevidle uz hadam aj pol roka, nejako ma to uz nebavi. Ale toto je zatial v pohode .

Reagovat
smazaný uživatel

mladíci hrajú dobre, Tatar, Jurčo, Sheahan...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak někoho nemůže bavit en ejč el

Reagovat
fff

Ja si pozriem play off ked uz, ale zakladna cast ma nejako nechyta. Ale kedysi som to sledoval vo velkom, hraval na compe, mal karticky ... neviem co sa stalo

Reagovat
smazaný uživatel

ani mňa nebaví základná časť, len Slovákov sledujem a v PO prajem Bostonu... aj ja mám s bratom kartičky..

Reagovat
smazaný uživatel

hroza

Reagovat
fff

S Tebou co je dneska, si nejaky podrazdeny .

Reagovat
tomasinho

Fandí Caps, proto

Reagovat
fff

Jaj .

Reagovat
smazaný uživatel

a nemá ešte nejaké skúšky?

Reagovat
smazaný uživatel

mam ci kokot, este jednu

Reagovat
smazaný uživatel

ja ešte dve, tak držím palce Palino, ty hlava veľká pomazaná...

Reagovat
smazaný uživatel

diky, i ja tebe, snad to dopadne, inak hned v jeho kancelarii otvorim okno a skocim dole

Reagovat
smazaný uživatel

uč sa a musíš si veriť, viac ti neporadím...

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

to či kokot bolo na mňa hej?

Reagovat
kvasha16

ee, to nie je či, ale ci, to by si ale musel byt z vychodu aby si poznal ten vyraz

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si, len kontrolná otázka

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
ďuriLFC

Zas až take ftipné to nebolo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Nyquist Ten prostě musí jet místo Franzena.

Reagovat
stas87

urcite no..ohromne skusena posila

Reagovat
fantomas

Reagovat
stas87

na olympiadu aj ked slovo posila je picovina neviem preco som to napisal

Reagovat
tomasinho

Zkušenosti je dost, málo co jede Tallinder místo Hedmana. Nyquist jet musí a pěkně vedle Zetterberga ho dát.

Reagovat
stas87

a slape im to inak okrem presiloviek?franzen ma viac bodov a neviem si predstavit ze by tam mal ist neznamy hrac namiesto prevereneho franzena ktory uz za repre hral a nie spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Franzen je zase zraněný a pravděpodobně olympiádu nestihne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych tam Nyquista necpal samozřejmě..

Reagovat
tomasinho

Tak za prvé je Franzen zraněný a nepojede a za druhé, že Nyquista neznáš ty, neznamená, že je neznámý. Má ted super fazonu a bodů má méně pochopitelně, když začínal sezonu na farmě nepochopitelně.

Reagovat
stas87

o franzenovi som nevedel lebo som na hokejove stranky nepozeral vyse dvoch tyzdnov a franzen a detroit vydali spravu o zraneni myslim 30.januara,franzen mal doteraz 31 zapasov,nyqusit 29 takze ziadny prepastny rozdiel to nie je a kedze uz ho teda branis,zahra ti to co franzen?popis mi ho,ja ho fakt neznam tak aby som vedel

Reagovat
tomasinho

Tak logicky, když píše, že má jet místo Franzena, tak asi kvůli zranění, když jinak změny nejsou přípustné.

No není to ten typ, co Franzen, takže ho prostě nenahradí, protože Franzen je svým způsobem unikát. Ale ani tak mezi těmi, kdo by mohli jet, není podobný hráč, proto je třeba vzít toho nejlepšího, nebo spíše s nejlepší formou. A to je Nyquist, který navíc hraje s Zetterbergem. Je to střelec, rychlejší hráč, techničtější.

Reagovat
stas87

takze moze ist este hörnqvist,ako davat tam nyquista len na zaklade toho ze si rozumiez klubu s hracom s ktorym nikde inde nemal sancu hrat..neviem,stat sa to moze ale radsej by som zobral patricka,teoreticky este moze trener vziat johanssona

Reagovat
tomasinho

No však právě proto, že si rozumí by ho měl vzít, než spoléhat, že se náhodně sehraje s někým jiným snad ne? A měl by vybírat podle aktuální formy a tu má největší prostě.

Reagovat
stas87

uz si videl ze by svedsky trener zobral na olympiadu totalne neznameho hraca ktory bol momentalne vo forme?toto nie je ms ktore je kazdy rok a hörnqvist ti zahra tri lajny,co nyquist?boze,brat podla toho komu sa dari,este len tuto sezonu poriadne naskoci do nhl...svedsko nie je cesko,teda tim s ambiciou dostat sa do stvrtfinale

Reagovat
smazaný uživatel

sak to je uplne kratky turnaj, musi vyuzit jeho momentalnu formu a zohratost s Zetterbergom, ked nevezmu Nyquista, tak to bude dost prekvapive, ale snad ho vezmu, zasluzi si to

Reagovat
fantomas

Nevim, jestli ti to uniklo, ale místo Franzéna tam někdo prostě jet bude muset, a v tuhle chvíli neexistuje nikdo prověřenější a zároveň kvalitnější než Nyquist. A tu zmínku o PP sem nák nepochopil - Nyquist měl do dneška jediný PPP, všech zbylých 17 bodů mimo. To teprve Franzén těžil z přesilovek.

Reagovat
stas87

detroit nesledujem vobec takze som ani nehladal body franzena alebo nyquista,no v predbeznej nominacii bol a zrejme pojde namiesto franzena,tazko cakat ze zoberie lindberga ktory hra tuto szonu len na farme,snad ten nyquist bude platny,vela si od neho neslubujem

Reagovat
smazaný uživatel

S Zettom v lajne by som dával góly aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

*so

Reagovat
wild

myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

kto ešte z dobrých švédskych krídiel nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

no nič, Smith to dojebal

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Buď je někdo dement nebo padli dva Hoffmani v jeden den. Někdo je dement

Reagovat
Fenri

Však se to dělá normálně tohle, jeden z "internetových humorů" - viz třeba http://bit.ly/1n6bM4t

Reagovat
SunFells

Ok, tak jsem ten dement já

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa pobavilo toto svojho času: R.I.P Armstrong http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5191541_700b.jpg

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

Reagovat
PhilipS

Reagovat
stiflerovamama

Erat v tejto sezone este nedal gol ? sak v Nashville patril k najlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

Tomiiik, povedz mu nieco k tomu

Reagovat
tomasinho

Dneska ho dá.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě si nevystřelil

Reagovat
tuny

OT:

Nevíte, kde se dá sledovat Eurosport2 online na netu? ;) ideálně v HD, díky

Reagovat
dantetomas

OT: Otazka pre tiperov: Bwin alebo Unibet? nejde mi ani tak velmi o stavkovanie ako o pristup k futbalovym prenosom... najma teda na iPade a iPhone... vyuziva to tu niekto a vedel by mi poradit, ktoru stavkovu si z tohto pohladu vybrat? vopred dakujem

Reagovat
Horcmen

vybíráš jenom z těch dvou? Na Bwinu tolik zápasů není, na Unibetu toho uvidíš víc, ale stejně bych ti doporučil na streamy radši Bet365, pokrytí stejné, ale lepší a jednodušší zpracování.

Reagovat
Counter
Reagovat
Fenri

Reagovat
Whitemedia

Hofmann.. tohle bude hrozný rok

btw. co Hunger Games, asi se ještě neví, jak budou bez něj dále pokračovat..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

trosku

Reagovat
Wat

Reagovat
miezto

ještě to měl druhou patičkou poslat Sagnovi

Reagovat
vladis271

Kde je ten váš USA futbal? asi si to pozrem. link na diskusiui

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

SUPERBOWL

Snad nemusím vysvětlovat o co jde. Určitě to bude zajímavý mač, potkává se nejlepší defenzíva s nejlepší ofenzívou. Začátek v 0:30. Kdo se chce s náma mrknout, tak diskutujeme tady:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/cuprbaul-244544/

Reagovat
Maresma

+ dostanete telefonní číslo na Chazyho

Reagovat
I am Mancunian

ah, ked vidim Modrica vystrelit spoza sestnasky, tak sa mi chce plakat

Reagovat
smazaný uživatel

jj, alebo ked Herrera urobi hraca a kolmicou vysunie utocnika do sance, to su neopisatelne pocity

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, nájdi si frajerku.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz na mna pekne jebe jedna, depkarim, ze uz nevidim farebne a prides a jebes do mna kundo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
CubONE

Reagovat
Swarley

Moyes ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fff

ja sm vravel, ze si dneska nejaky podrazdeny ... to nemozes kvoli zenskej

Reagovat
smazaný uživatel

a ja chcem tú z DPUS

Reagovat
fff

Najdi si nejaku studentku, ono medzi pravnickami je tych kociek dost .

Reagovat
smazaný uživatel

srandujem aj tak. toto je nedoisahnuteľný cieľ...

Reagovat
fff

Teraz niekedy byva lamavica tusim, sa nahod a chod na lov

Reagovat
smazaný uživatel

mám ešte dve skúšky... najbližšiu 6.2 a do TT nechodím na disko bohužiaľ, ani tam nemám veľa známych, len prídem do školy a hned naspäť do NR

Reagovat
smazaný uživatel

no nič, v 2. alebo 3. ročníku tam hádam budem bývať...

Reagovat
smazaný uživatel

tak je až 26.2 no

Reagovat
vladis271

a ja chcem barmanku zazerá namna rovnako ako ja po nej. Ale má frajera, to by ma karma potom zničila.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, mám jednu spolužiačku, kt. je celkom pekná a má teraz pozor.......... MEDZIERKU medzi zubami.... keď sa usmiala, hneď som si spomenul na teba...

Reagovat
j_mrazik

Barmanky, letušky, číšnice a prodavačky se zásadně nebalí. Vždycky přijde někdo lepší, než jsi ty.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tiež. Aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak to trafil teraz sviniar jeden, ani nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pičus.

Reagovat
madridcan

Ty mi radsej bundu najdi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tam ještě nějaký zůstaly!

Reagovat
Kovi81

Reagovat
CubONE

OT: Prave som si vsimol, ze nam zrusili Nova Sport a pridali daky Slovak Sport 1. Co tam chodi? Aj nejake zaujimave relacie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, veľmi zaujímavá telefonická hra tam chodí. Inak nič.

Reagovat
CubONE

No uz som to nasiel, nic moc, vsetko mozem pozerat aj inde.

Reagovat
Robochelsea

Teraz to zapni, v týchto hodinách tam chodia zaujímavé relácie.

Reagovat
CubONE

Sportove sekundy?

Reagovat
cristiano.K.

v sobotu od 16:00 chytneš jeden zápas PL

Reagovat
CubONE

To mam aj na polskom satelite. Jedine, zeby boli dobri komentatori, aj ked polski su super.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

jedna z dalsich legiend reality show na JOJ..a bonbonik tomu celemu dava Hudak a jeho perlicky

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaach, tito ma vzdy rozosmeju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE
Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už vím kdo navrhl Xbox One.

Reagovat
Dawon

http://www.unitedrant.co.uk/latest/out-of-the-mouth-of-moyes/

Jak tohle ctu, tak nevim jestli se smat nebo brecet. Ten chlap je proste uplne v lese, to je naproste silenstvi.

Reagovat
niflheim

NFL OT: Dnešní diskuze o Superbowlu - nováčky uvítáme, pravidla vysvětlíme.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/cuprbaul-244544/

Reagovat
SunFells

http://www.youtube.com/watch?v=emV0SMqaXLA&sns=tw

Chvilka nedělní poezie. Jak Wazza politý živou vodou

Reagovat
kiwwi

no teda, z toho zostrihu to nie je ziadna hitparada (az na tie goly samozrejme, tie boli paradne), ale aj tak vam zavidim tak draveho, bojovneho a priamociareho hraca

Reagovat
SunFells

Tak nikdo ho tu nevynášel do nebes, ale hrál dobře. Ten jeho herní styl je parádní

Reagovat
kiwwi

"Tak nikdo ho tu nevynášel do nebes"

"Jak Wazza"

pekny oxymoron

Reagovat
Arbiter

na to, co je a co není oxymoron, tu mám patent já

Reagovat
SunFells

Ale vůbec ne, šlo spíš o styl a Wazza by se za takový výkon vůbec nestyděl.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ten výber hudby...

Reagovat
smazaný uživatel

je skvelá

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to nás klenot, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ššš

Reagovat
miky10

1356. pro cobru a Tranda

Reagovat
Trand

A pro jar, olej, solamyl a další... Cobra tam ještě hraje, ne?

Reagovat
tomasinho

Sice výsledkově totální pohroma, ale co. Stejně ztratí ještě daleko více a titul vyhraje City.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledek strasnej, ale pro tabulku vybornej. Vyhra CFC bohuzel naprosto zaslouzena, Mourinho zase udelil lekci z taktiky. Klobouk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto fenomenalni vykon! Prakticky bez chyby, ani jsme k nicemu CIty nepustili, skoda tycek, skoda zahozenych sanci, ale hlavni jsou 3 body! KURVA JO! MOURINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !

Reagovat
smazaný uživatel

ani jsme k nicemu CIty nepustili,

kriste ty jsi vul

Reagovat
smazaný uživatel

Veď má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

nemá

Reagovat
smazaný uživatel

jeste pridam nejlepsi hrac - Hazard, Willian, Ivan a Matic

Reagovat
smazaný uživatel

To, že odehrál Demichelis celej zápas je neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně souboj o titul bude moc hustej.

Reagovat
Kokesh

Chelsea zaslouženě, tohle jsou přesně Mourinhovy zápasy, přímo hody pro něj. Ze City mě překvapil Demichelis na šťíťáku, na straně Blues a i MOTM určitě Hazard, dělal si co chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej zápas .. strašně jsem se bavil kdyby to nebyly 3 body budu hodně nasranej , ale o to víc mě teď sere remíza proti West Hamu každpádně 3 body hodně duležitý pro nás

Reagovat
Zaschrona

Chelsea totalne zaslouzene, famozni vykon. Mourinho je kral...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle prokaučoval a škoda zranění...snad je to dostatečná facka

Reagovat
smazaný uživatel

V Premier League sleduju hlavně Manchester United, takže jsem Citizens viděl v této sezóně jen párkrát a musím říct, že jsem od nich čekal více. Hlavně jejich počet vstřelených gólů budí respekt, ale dneska to moc neprokázali.

Chelsea sice nemá tolik individualit, ale jako tým působila daleko kompaktněji a takticky ten zápas zvládla skvěle, což je podle mě hlavně zásluha Mourinha, který opět ukazuje, že je to pan trenér. Chelsea udělala zaznamenala oproti loňsku celkem slušný progress...

Reagovat
smazaný uživatel

*jen zaznamenala

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před Chelsea, neskutečnej výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Special One je prostě génius.

Reagovat
Arbiter

suché triko A to se nám před zápasem vyčítalo, jaký to bude z naší strany autobus a jak to bude 4-3-3 (Vadere, že?).

Takticky zvládnuto, hráči odehráli na vysoké úrovni. MATIĆ je prostě machr!!!

Reagovat
kvasha16

na beton slusny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by nejdřív ten autobus někdo musel před tu vaší bránu dotlačit, že jo.

Reagovat
Kenneth

To byla jedna velká katastrofa od City. Těžko můžeš hrát proti Mourinhovi s tím balkánským odpadem vepředu a Navasem na straně. O Demichelisovi ani nemusím mluvit, jestli má v plánu ho nasadit proti barcelonskýmu středu, tak to dobrou chut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na Mourinhův fotbal.

Reagovat
Arbiter

22 - Number of missed calls John Terry has had from Roy Hodgson during tonight's match. Defence.

Reagovat
J0EL

Tak dneska tam kraloval skor Cahill.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho nakonec bude zakladni stoperska dvojice na MS.

Reagovat
kiwwi

ja by som bol za...u stoperov som zato, ze to ma byt zohrana dvojica, hoci su jednotlivci horsi ako ini

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se k tomu priklanim, ale proste Terry...

Reagovat
Swarley

Mourinho no, to je jak vracet se v čase, tohle ještě bude průser

Reagovat
Swarley

i když nám to teda teď může být jedno ale člověk si vzpomene při těchto výkonech na ty sezóny, kdy se s tím prostě nedalo pohnout

Reagovat
smazaný uživatel

a hateři mužou mourkovi políbit prdel

Reagovat
nani92
Reagovat
goodbay

Arsík na tom vydělal Škoda té úterní remízy. Byl by to slušnej náskok. Takhle je největší favorit, po dnešním zápase, Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší dělat favority z těch, co zrovna vyhrajou.

Reagovat
goodbay

Tak před tímhle zápasem, jsem měl jako největšího favorita MC. Ale CFC měla zase lepší los, ted už má i lepší vzájemný (na které se asi v PL nehraje). Takže pro mě jsou ted největší favorit.

Reagovat
PhilipS

V zápasech, kdy není favorit, je Mourinho nejlepší na světě. Hazard jeden z nejlepších individuálních výkonů jaký sem letos viděl. Luiz s Maticem to byla děsivá síla v tom středu. Yaya si chudák nezahrál ani na vlastní půlce. Fotbal tý nejvyšší jakosti a PL je zase zajímavá...

Reagovat
I am Mancunian

terry je ajtak mega sympatak

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

o tom snad niet pochyb

Reagovat
nani92

futbalovo áno,takých srdciarov mám rád a v súkromí nech si robí každý čo chce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Po tom válci co City v lize rozjeli bych nikdy nevěřil, že je může Chelsea v obou zápasech porazit, né tak ještě venku. Dneska se nejde spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas, naprosto po zásluze Chelsea vyhrála. Matič fantastickej, Hazard nadpozemskej, Čech špičkový zákroky. Obrovská spokojenost!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda Navas najväčší moták zápasu, to je tak strašne jednoduchý a čitateľný hráč, že je až neuveriteľné, že sa dostal tam, kam sa dostal. Jovetić tiež strašne slabučký, okrem tej jednej strely na konci, ale tak to je nerozohranosťou a neskúsenosťou. Nevidieť zostavy, tak ani neviem, že Negredo hrá, strašne matný výkon. Demichelis takisto slabota. V podstate jediný, kto sa mi celý zápas od City páčil, bol Kolarov. Chelsea lepšia vo všetkom, aj keď dovolila dosť veľa šancí City. Celkovo ale určite lepšia. Škoda, remíza by bola pre Arsenal lepšia.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve, že Jovetić bol z tých lepších hráčov City. Koľko krát potiahol loptu urobil priestor prejdením cez hráča a mal ťah, síce strácal ale nebál sa a oživil určite hru a vybojoval aj štandartky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa nepáčil vôbec, ale sledoval som to len jedným okom, takže sa nehádam.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal z 19.storocia zasa raz slavil uspech

Reagovat
Steven666

Neskutočný zápas, neskutočný výkon od brankára až po útok, až sa mi tomu nechce veriť. Odteraz chcem nastálo vidieť dvojku Luiz-Matič, to bolo neskutočné čo oni dvaja dnes predvádzali, a Hazard a Čech to už ani nepotrebuje komentár.

Reagovat
Miguel19

WOW, úplně neskutečný. Tomu nebudu věřit ještě ani zítra.

Jako měli jsme i velkou kliku, hlavně na začátku při těch šancích Silvy a Tourého, ale na to se historie ptát nebude.

Až na Ramirese a Eto´a - na začátku bych tam zařadil i Williana, ale on se rozehrál, naprosto neskutečné výkony!!! Zvlášť Hazard, Matič, Ivanovič!

Luiz opět ukázal, kde má nastupovat. S Matičem naprostá paráda.

Na Mourinha se může plivat, kydat špína, je to hrozný tlučhuba, ale zároveň je to neskutečný král. Ten tým na to nevypadá, ale s ním ten titul je opravdu reálný. I když nám furt nevěřím, tak snad se budeme rvát do posledního kola.

Reagovat
Miguel19

No a ještě samozřejmě nejlepší brankář světa ČECH, ale to je klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaaa

Reagovat
fff

Matic je boh, ten si tu ligu bude davat jak malokto. Hazard super, mne sa zda ze oproti minulej sezone hra priamociarejsie, resp. viac sa tlaci do sestnastky a je tak nebezpecnejsi. Az fakt zozenu poriadneho hrotaka, tak budu velmi tazko porazitelni.

Reagovat
Miguel19

Hazard se neskutečně rozehrál poslední zápasy. To co předváděl dneska, to je přesně ono. Sice dozadu na to sral, ale to mi ani tak nějak vadit nebude, když to takhle bude nahrazovat směrem dopředu..

Reagovat
alcantara

Co je s Fernandinhom? Inak proti tejto zalohe by sme to mali zvladnut v pohode, hoci tiez mame svoje nemale problemy. Demichelis je z ineho sveta, jasne, ale aj Toureho defenzivna praca sa mi nepaci. S takouto by mohli hrat aj proti nam a budem spokojny.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya defenzívnu prácu nemá.

Inak, City chýba nejaká náhrada za Fernandinha. Pelle bude asi posratý postaviť Rodwella, ale Demichelisa Iniesta a Cesc roztrhajú na špinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za predpokladu, že Ferda nebude ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako čítam, tak by mal byť.

Reagovat
alcantara

Coze nema? Robis si srandu?

Reagovat
Counter

On je ale vážně dozadu často lempl, v tomhle se trošku zkazil postupem času.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, robím.

Reagovat
smazaný uživatel

V Brazílii jasná stoperská dvojka Terry-Cahill

Reagovat
Tomoro

jasne dle jedoho povedeneho zapasu..

Reagovat
smazaný uživatel

jednoho nejlepsi obrana v PL, ty mentalku..

Reagovat
Nikikrew

tu ma tento rok Arsenal

Reagovat
Miguel19

Protože 20>21

Reagovat
smazaný uživatel

tady me nekdo problemy s matikou?

Reagovat
Nikikrew

Velmi dobre viem ze mame o 1 gol navyse, ale dostali sme asi 4 goly z penalt, cize argumentujem hlavne tymto. Kolko dostala Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

A já zas tímhle: Arsenal dostal od nejlepšího útoku PL 6 fíků za 1 zápas, Chelsea 1 za 2 zápasy.

Reagovat
Nikikrew

Je mi jasne o co ti ide, ale pockame si na konci sezony ok? A skor som mal na mysli aj to, ze tento rok je Kosta nad vsetkymi stopermi proste inde

Reagovat
Svatej

penaltu pro soupeře běžně zařužují zřejmě vaši útočníci

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 20 obdržených branek, Arsenal 21.

Reagovat
vladis271

nemohol by si si púšťať dokola zostrihy Mourinha na youtobe a dať tejto sekcii pokoj? Bolo by nám lepšie.

Reagovat
Godwinson

Zejména Cahillovi se povedl první zápas v sezóně, děsnej tragéd

Reagovat
Didier Drogba

Musíš se dívat na reálný zápasy a ne jen pařit Fifu a podle toho ho hodnotit. D*bile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ironia

Reagovat
Godwinson

Těžko teď nechápat ty, jenž fanoušky Chelsea označují za kokoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si mi ukrad komentář, blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

ja už to komentujem za teba, stačí ti len vždy napísať nový komentár: "zhodujem sa s Yungom na 100%"

Reagovat
Didier Drogba

Polib si. Není lehký vždy odhalit, jestli člověk píše ironicky nebo je jen tak blbej. Obzvlášť tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si sa ale odhalil veľmi rýchlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by Terry v Hodgsonově taktice hořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea have kept 8 clean sheets in their last 10 matches, conceding just 2 goals! #CFC

Tell me more..

Reagovat
smazaný uživatel

* reakce na Tomoro

Reagovat
smazaný uživatel

inak ten vas Matic vysiel z nasej Corgon ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

a aby měl na PL, tak musel hrát v Portugalské lize

Reagovat
kvasha16

Corgon liga

Reagovat
Kenneth

najlepsia liga ve strednej Evrope

Reagovat
Whitemedia

ale jako pro Luize jediná šance hrát v záloze, přes Garyho s Terrym nemá šanci

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste aby to nezapadlo, tak to byla naprosto jasna cervena a nechapu jak si muze rozhodci dovolit ji za neco podobnyho nedat.

Reagovat
j_mrazik

Za tohle měl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl od situace daleko, asi to moc neviděl a kdyby ji vytasil a byla neprávem, tak ho po zápase City zadupou do Země... (Tím ho neomlouvám, ale snažím se to vysvětlit).

Reagovat
CHONG

Král José

Reagovat
smazaný uživatel

pro vitasrpa, kterej viděl zápas na vlastní oči.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, prestan uz lezt vsem do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co děláš? Já mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Málokdo se stará o českou Chelsea komunitu tak jako vitasrp a navíc se snaží lítat na maximum zápasů, já mu tohle vážně přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Nr.Nobody 03.02.2014 23:10

ty vole, prestan uz lezt vsem do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Yungu,

Jsi debil.

Nashledanou.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

ja len chcem, aby si do prdele liezol aj mne.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Coz o to, ja ho mam rad a rozhodne toho vi o fotbale neskutecne moc, ale to je kazdej tejden nekdo, koho tady palcujes

Reagovat
smazaný uživatel

Cooo ?

Reagovat
SunFells

Je to jasný, Dollar nenávidí vitasrpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna vitasrpovi to tez preju a zaroven obrovsky zavidim, tak co te sere

Reagovat
smazaný uživatel

Vitasrp je skvelej a vubec se ta moje poznamka netyka jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, ale neni snad nutny se do Joudice navazet kvuli vsemu

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš vůbec nevím na co naráží? Já si projel souhrny za poslední tři týdny a fakt nevím o čem mluví. o_O

Reagovat
kvasha16

komu je lepsie ako jemu teraz

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Didier Drogba

Cahill se vybrousil v obranný klenot. No a Matič parádní posila

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

pod Josem siel brutalne hore

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Někdo tip na dobrý film? Nic složitého, na relax.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

k tomu eště vynález a je to

Reagovat
smazaný uživatel

one night in istanbul

Reagovat
smazaný uživatel

roman value

Reagovat
smazaný uživatel

*Paris

Reagovat
madridcan

neodporucaju fanusikovia Juventusu...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
TopinB

Escape Plan

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini sa spoliehal na ten bežný válec, lenže Mou sa na nich dobre pripravil. Určite bola zbytočnosť hrať proti CFC s dvoma útočníkmi, ktorý sa len ťažko dostávali do hry (hlavne Negredo) a stredom Yaya Touré, ktorý si bráni ako sa mu zachce a statickým, pomalým Demichelisom, ktorý skáče niekedy bezhlavo do súbojov, sa cez nich prechádzalo ako po masle. (Bodaj by si toľko Hazard nedovoľoval) a keď ešte k tomu pridáme Silvu, ktorý z ľavého krídla si pobehoval kade tade, tak tá obranná činnosť bola fakt žalostná a môžu byť radi, že prehrali iba o gól. Po zhliadnutí tej zostavy som nič iné ani nečakal.

Reagovat
kvasha16

to City za vzdy spoliehaju an to, ze branit ani nebudu musiet?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to aj od Cardiffu a Watfordu dostali doma dva góly alebo od Arsenalu 3 a keď prišiel niekto dobre defenzívne pripravený, tak mali problém streliť gól (ak tam nebol Aguero) ako CFC alebo CP.

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo byl dneska úplně neviditelný Jinak Man City můžou být rádi, že to neskončilo třeba 4:0, protože dostat za zápas tři tyče je celkem velké štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon Dneska asi nejlepší hráči Hazard a Matič Jinak Čechíno tam taky dva jasný góly lapnul Pěknej mač s ještě lepším koncem

Reagovat
vladis271

ok..ale CFC to stratí v zostávajúcom programe, MCFC v žiadnom prípade.

Reagovat
kvasha16

not sure

Reagovat
vladis271

sladké

Reagovat
kvasha16

si povieme na konci sezony

Reagovat
kvasha16

ale mas pravdu, vyhrat ten titul bude urcite sladke

Reagovat
blade115

Ty vole, slítni na zem zas rychle... Pořád máme jen stejně bodů a je před námi Arsenal. Já nás teda pořád zdaleka nefavorizuju, že na City dokážeme takhle zahrát, neznamená, že tak zahrajeme ve všech zbylých zápasech a že i ostatní týmy takhle na City zahrajou ... Oni jsou schopni rychle navázat na ty svoje 4:0, 5:1 atp. Jako fajn, výhra úžasná, zápas moc fajn, ale nepřehánějme.

Reagovat
j_mrazik

Já bych s tím vynášení Cahilla s Terrym do nebes počkal na nějaký zápas, kde hráči před ním budou tvořit a ztrácet. Ono s jejich parametrama hraje dobře, když máte před sebou 2 štíty a 4 hladový psy, který nutí soupeře nakopávat a oni to prostě odtrkají. V tom jsou opravdu dobří, to jo.

Reagovat
kvasha16

to staci, kedze tie dva stity a 4 hladni psy pred nimi budu furt aj ked treba uznat ze az s Kunom a Fernandinhom by to bol ten najtazsi test

Reagovat
Miguel19

Matic vs Man City: 1 shot, 3 aerial duels won, 4 tackles, 2 interceptions, 9 clearances, 1 shot blocked, lost ball only 1 time. Excellent.

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to počet odobratí luiza..ten tam dneska v presingu uradoval

Reagovat
kvasha16

zaujimali by ma este statistiky Brana, ten si to vo vzduchu dobre daval

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirez, Matič, Luiz, Benfica value.

Reagovat
Miguel19

Nebuď jak kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

zaporne skore, 3 body na LM.

like a spurs

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

*the

Reagovat
smazaný uživatel

like a hotspur. a naser si

Reagovat
CubONE

Ako to City hrali? Lebo vidim, ze v zaklade traja stoperi, dvaja krajni obrancovia aj Navas, takze 352 asi nie.

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho proste velke zapasy umi, presne tohle chelsea casto chybelo po jeho odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednich 10 zapasech dostala Chelsea 2 (!!!) goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jako docela neskutečný..

Hlavně co se během chvíle zlepšilo, jsou standartky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom v obraně ale

Reagovat
Miguel19

V útoku stačí změnit rozehrávače no..

Reagovat
smazaný uživatel

no ale mohli by se naucit kopat ty utocny

Reagovat
Talker

Ehm... Willianovy rohy... Ehm... Tam se snad shodneme, že je kope tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne, nechapu, ze je kope zapas co zapas

Reagovat
j_mrazik

Komu Willian hůř rohy nebo Luiz přímáky?

Reagovat
Miguel19

Luiz kope přímáky dobře. Dneska se mu to jeden hrubě nepovedl

Reagovat
j_mrazik

Tak to mám na něj asi smůlu, protože jakmile se koukám na Chelsea, tak jenom tipuju, jestli trefí 3. nebo 4. galerii a většinou nejsem daleko od pravdy.

Reagovat
blade115

Povede se mu jeden přímák třeba ze šesti, zbytek jde do zdi nebo na tribunu.

Reagovat
Talker

Minulý týden kopal jeden parádní, který tam málem zapadl.. Škoda, že Oscar nekope častěji, on na to tu techniku má.

Reagovat
smazaný uživatel

Fucking bus.

Reagovat
kiwwi

ty vole, tak som sa chcel vysmiat Mourinhovi za ten koment na WHU, ale cely den mi nieco hovorilo, ze ten debil to uhra

ale teda klobuk dolu, toto som fakt necakal, vyborny futbal od Chelsea, malo to hlavu aj patu, paradne akcie a City moze byt v konecnom dosledku rado, ze dostali len jeden kusok

Hazard je top top hrac, ked mi este raz Arbiter povie, ze to nie je hotovy hrac tak mu uz asi strelim facku fantasticky vykon...take a bow son

a aj ked som si prial remizu, je nakoniec dobre, ze City niekto zrazil hrebienok a dokonca na vlastnom stadione (ale tak nakoniec kto mohol byt ten niekto ked nie Mourinho) a vsetci vidia, ze sa daju porazit - a to bez extra vacsich problemov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

sa nečuduj. Je to magor, ale stále je objektívnejší a rozumnejší ako 95 percent čukotkárov.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Ty jeho komentáře moc nečteš, že ano?

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vladis se zastava kiwwiho, to fakt netusim, v jakym vesmiru jsme se ocitli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Pellegrini tohle nasadí na Barcu, tak dostane 4 kousky za poločas.

Reagovat
CHONG

Ale prd, Chelsea dneska byla o parník lepší než současná Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite nie, Barca je ovela hratelnejsia aj s touto zostavou nez napriklad Chelsea ci Bayern

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si asi Barcelonu dlho nevidel

Reagovat
kiwwi

naposledy v sobotu no...Barca podla mna rozhodne nie je lahsi super ako Bayern ci Chelsea - pre City naopak asi najtazsi

Reagovat
smazaný uživatel

ak budu hrat ako v sobotu, tak verim v pomerne lahky postup

Reagovat
blade115

Alespoň by byla šance na nějaký to derby ve čtvrtfinále, už jsme těm brachům španělským dlouho nevyprášili kožichy.

Reagovat
smazaný uživatel

PS: ale Hazard opravdu ztim hotovy hrac neni..

Reagovat
kiwwi

no ok, ako moze sa zlepsovat, ale uz teraz je proste lepsi ako drviva vacsina futbalistov, co beha po travnikoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad ma svuj potencial docela daleko pred sebou.

Reagovat
kiwwi

fakt ale je, ze keby s tym vyvojom teraz sekol, tak s tymto moze odohrat celu karieru na top urovni, tj, pre mna je to uz hotovy hrac

Reagovat
kiwwi

alebo poviem mozno vhodnejsi vyraz, je to uz kompletny futbalista se vsim vsudy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byla by to velka skoda

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

až na ten konec

Reagovat
blade115

Taky nesnášim, když mi někdo vleze na účet.

Reagovat
smazaný uživatel

My nejvetsi hateri vam tu skladame poklony a vy s tim stejne musite mit nejakej problem zase

Reagovat
blade115

Nevěřím, že to jde přímo od srdce, nelíbí se mi to.

Reagovat
Svatej

furt tomu nemůžem uvěřit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš tvrdit, že jste se hádali s Arbiterem o Hazardovi a ty si tvrdil, že je hotový hráč a Arbiter, že není?

Reagovat
kiwwi

nie len ja

Reagovat
Talker

Tak spíš to bylo o rozdílném chápání pojmů - kiwwi to staví tak, že jakmile hráč dosáhne nějaké kvality, je hotový hráč. Já za sebe to beru tak, že pokud hráč nedosáhne vedle té výkonnosti i nějaké stability výkonů, tak to prostě není hotový hráč. Stejně tak beru i využití jeho potenciálu - převyšoval Ronaldo ve 21 letech většinu ligy? Ano. Byl to hotový hráč? Nebyl... Stejně tak Messi.

Reagovat
Svatej

nestíhám v tomhle vlákně rozhazovat palce

Reagovat
Counter

Arbiter Hazarda nikdy moc nemusel a měl ho v podstatě za průměráka.

Reagovat
Dawon

Taky jsem byl prekvapeny, CHelsea fakt dneska vynikajici vykon a jen neschopnost v zakonceni zachranila City od nadilky...na druhou stranu je treba uznat, ze City byli hlavne v obrane katastrofalni, fakt snad nejhorsi vykon v sezone...Fernandinho strasne chybel, ta zaloha s Demichelisem zkratka vubec nefungovala a to same plati o Aguerovi.

Kazdopadne Mourinho tyhle velke zapasy proste umi jako snad nikdo jiny v soucasnem fotbale

Reagovat
kiwwi

tak Aguero chybal, kopu veci by riesil uplne inac ako drevak Dzeko, to je jasne...ale Demichelis zahral nahodou obstojne...tie lopty proste zbieral a vyhraval aj vzdusne suboje...velmi mu nie je co vytknut...samozrejme prinost pre hru dopredu nulovy, ale od toho tam je Yaya, ktory si dnes vybral slabsi den

Reagovat
Dawon

Tak ja nerikam, ze byl vylozene hrozny, smerem dozadu si svoje odvedl, ikdyz pravda, ze na golu mel dost velky podil...ale tak nejak celkove ta funkcnost zalohy trpela...je to podobne, jako vetsinou kdyz u nas nastoupi Jones...on tam sice odvede urcitou praci, ale zkratka to neni zaloznik a jsou chvile, kdy to je dost citit.

Reagovat
vodka

Yaya hlavně odešel brutálně fyzicky. odpadl po 55 minutách...

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
vilp

Já bych řekl, že už po půlhodině. Džeko s Negredem neudělali naprosto nic, Silvu si hlídal Luiz, a tak si to vzal na starost on. Za tu dobu tam dal několik náběhů, sprintů, všechny ty vážné situace Man CIty šly přes něj, ale zkrátka to přepálil a nevydržel. Už v prvním poločase šlapal vodu a v tom druhém na to navázal. Demichelis byl tragický, tomanatura to vedle skvěle rozepsal, u gólu byl úplně mimo svůj prostor, který měl hlídat... Ti dva si vůbec nerozuměli, Martín dělal chybu za chybou a jak Yayovi došla energie, tak pak ve středu nikdo neběhal. A nejlepší na to je, že byl Pelle spokojený a čerstvého Rodwella nechal dřepět na lávce.

Reagovat
Miguel19

No může být rádo, stejně tak můžeme být rádi, že to neskončilo plichtou...

Ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Chyba mu produktivita.

Reagovat
kiwwi

by som sa mohol vysrat na celu produktivitu, keby som mal v time hraca, co mi odohra takyto zapas

Reagovat
alcantara

Lenze produktivita Ti vyhrava zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
raduinho

Reagovat
Allianz_Arena

Chelsea hrála hodně dobře. Mourinho se v těchto zápasech vyžívá a dneska to jenom potvrdil. Chelsea se navíc dostávají do formy důležití hráči, Hazard je vynikající, Willian se podle předpokladů rozehrává a nově příchozí Matič potvrzuje a hlavně bude dál potvrzovat, že je jednoduše perfektní.

Reagovat
kiwwi

nick

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze on si mysli ze my si vsetci myslime ze titul vyhra aj tak City

Reagovat
Kenneth

"a to bez extra vacsich problemov"

Jojo protože Mourinha jako trenéra má každý tým PL a City budou 2 ze 3 nejdůležitějších hráčů chybět do konce sezony. Radši se začni modlit at nedostanete i doma čtyřku od nich.

Reagovat
Kenneth

kiwwi.

Reagovat
Svatej

Jsem asi jedinej, možná ještě s vodkou, komu výkon Williana strašnej nepřišel. Tah na bránu má dobrý, s Hazardem si skvěle rozumí a navíc toho fakt šíleně moc odběhá. Několikrát nás tam vytáhnul ze složitých situací a naopak některý sám založil, nebo bravůrně odebral ztracenej míč. Pro mě jeden z nejlepších od nás, i když v poslední třetině hřiště kazil

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt Williana tady kazdej chvali

Reagovat
Svatej

tak to máš asi nějakej moderní filtr, kterej obrací významy slov, protože já furt čet lsamou kritiku

Reagovat
smazaný uživatel

Willian byl super, jenomže tady jsou hateři, kterým se prostě nelíbí jeho game style, bohužel.

Reagovat
alcantara

Uplny hrac pre Mourinha, behavy, silny, fyzicky zdatny. Jeden z najlepsich z Chelsea, nechapem, co s nim maju niektori za problem.

Reagovat
blade115

Způsob zahrávání rohů a nepřesnost při klíčových přihrávkách. Jinak s ním fakt nemám problém, jsem rád, že ho tu máme. Málokdo takhle odmaká zápas nahoru dolu.

Reagovat
alcantara

Moze byt, casto vas nevidim. Ale to makanie sa musi ocenit, to je ta vzacnost.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Mě mrdá jenom šíleně nízká produktivita proti zbytku zálohy a s tím spojená drzost a nějaká aktivita dopředu. Jakmile tohle začne plnit, tak s ním nemám problém. Ještě aby kopal teda někdo jiný rohy, ale to je spíš stížnost na Mourinha, at si tam udělá pořádek...

Reagovat
vodka

úžasný hráč.

Reagovat
terry

Do ofenzivy od nej silene malo. Nepotrebujeme Ramirese cislo dva. Az bude mit Hazard slabsi utkani, je treba, aby ten utok nekdo tahal s nim.

Reagovat
Svatej

Pak je tam ještě Oscárek no. Do příští sezony ještě útočník a Willian se do tý doby ještě zlepší, to už bude tahounů dost.

Reagovat
alcantara

Asi hej, neviem. Ale taky Hazard tie cisla nema zrovna oslnive a v defenzive sa s Willianom nemoze rovnat.

Reagovat
terry

Nejde jen o cisla, ale ofenzivni prinos Hazarda a Williana preci nemuzes srovnavat. A Willian je dozadu skvely, to ano. Ale pokud je vedle nej jeste Ramires, a pak Matic a Luiz, uz je treba taky nekoho do utoku.

Reagovat
Svatej

dva nevracející hráči už by byli problém.

Reagovat
Talker

Tak čísla sice nemá extra famozní, ale za 13 zápasů dal 6 golů a 5 asistencí... V úvodu sezony byl ale tragickej.

Každopádně hlavně jde o to, jak jede herně, v každém zápase obranu soupeře pocuchá a udělá nějakou skvělou akci. Ted to dotáhnout ještě do větší efektivity a bude to paráda.

Reagovat
alcantara

Proste kazdy z nich ma co zlepsovat, hoci tunajsie postoje jedneho vychvaluju do nebies a druheho beru tak nejako neutralne, podla mna nezasluzene. Zase sa nemoze chcet od Williana vsetko, nie je to superman, pricom treba brat do uvahy, ze samotny Hazard zatial nie je ziadna efektivna bomba. Ale tak zase moc som ich nevidel, len usudzujem z dneska a podla cisiel.

Reagovat
kvasha16

dnes bol zly len Eto, miestami Ramires, inak si nikto podla mna za dnesok nezasluzi kritiku

Reagovat
Fairplay

Nemáte odkaz na Hazarda, jak dělá přešlapovačky na místě a pak patou pošle na Williana? To byl skvělej moment

Reagovat
smazaný uživatel

K Willianovi..áno, skvelé pracuje, svoje si odbehá, dobre bráni, rozumie si s Hazardom...ale čo sa stane, ak do nejakého zápasu Hazard nenaskočí? Do ofenzívy toho naozaj veľa nevymyslí..docela si to neviem ani predstaviť, aby ofenzíva stála na ňom.

Reagovat
smazaný uživatel

No zůstaňme u toho, že Hazard bude hrát všechno, to je milejší.

Reagovat
Svatej

tak tam bude Oscar

Reagovat
mr.Silver

Matic a Hazard extratrida, neskutecne, co predvadeli. City neskodni, pripominalo mi to takovy bezzuby vykon Arsenalu proti Chelsea. Demichelis mel stridat kolem 60 minuty, neskutecna brzda, ale chapu ze davat tam nerozehraneho Rodwella se nemuselo vyplatit. To stridani Negreda jsem taky nepochopil.City musime doma prejet, pokud nebude hrat Aguero a Nasri, tak ve vyhru verim.

No a uz se muzu zacit konecne ucit, pozitri zkouska z obcana, drzte palce.

Reagovat
Miguel19

To je vtip s tím bezzubým výkonem?

Reagovat
mr.Silver

Meli par sanci, ale nedokazali je promenit. Negredo a Dzeko uplne nulovi. Proste mi to pripominalo Arsenal proti Chelsea, kdy tlacime, jsou sance, ale hovno z toho.

Reagovat
Whitemedia

Takže City v dalších 6 kolech neztratí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Willian se musí v té ofenzivě rozkoukat, dejte mu čas. Jemu by občas prospělo více zasobčit, přijde mi, že až moc často radši nahrává. Stejnou věc jsem ale vytýkal loni i Hazardovi, na tom se dá zapracovat. Navíc Willianova práce dozadu je nedocenitelná

Reagovat
Chazy

Chelsea hrála perfektně, Mourinho zas ukázal, že je génius. Willian zatím asi nejpovedenější výkon, co sem od něj viděl. Luiz je k ničemu.

Výrazně to kurví jen to, kdo dal gól. Každopádně Man City dneska bez nápadu, Aguero dost chyběl.

Reagovat
Whitemedia

Luiz ale nebyl k ničemu

Reagovat
Chazy

Mně se herně fakt nelíbí. Vždycky sem myslel, že by mu přechod do zálohy prospěl, ale ta jeho zbrklost je nevhodná i tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz to kurví? Dneska zahrál fantasticky. Kolik míčů sebral a důležitých zákroků. Když měl tak to nappral do šesté řady. S Matičem dnes v záloze excelentní. Willian hrál slušně, ale nejlepší zápas to od něj nebyl. Hazard byl z jiného světa.

Reagovat
Chazy

Jo, Matic i Hazard hráli úžasně, ale toho Williana zmiňuju proto, že jsem ho tu taky často kritizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

luiz je matlak, ale dnes hral docela solidne. v tej zalohe sa mi zda menej nemozny ako na stoperovi

Reagovat
j_mrazik

Luiz dělal 80. minut Silvovi kvalitního sparingpartnera.

Reagovat
j_mrazik

* Bez tečky za číslovkou.

Reagovat
Svatej

S tím Luizem teda totálně nesouhlasím.. Vedle Matiče by dneska vypadal průměrně skoro každej, ale David byl skvělej. Oba dohromady jsou ideální středová dvojka

Reagovat
j_mrazik

Počkej, až budete muset hrát do plnejch.

Reagovat
Svatej

Furt budu míň na prášky než s Mikelem a Ramiresem uprostřed. Tihle dva mají alespoň myšlenku a furt budu radši, když Luiz podělá ve středu hřiště 4 přihrávky a vytvoří jednu gólovku, než Ramires, kterej jich posere 7 a založí dvě gólovky pro soupeře

Reagovat
Svatej

Tihle dva = Matič a Luiz*

Reagovat
Chazy

Jo, čekal sem kritiku za Luize. Ale mně se prostě dlouhodobě nelíbí pozičně a zmatkuje. Zákroky dělá dobrý a míč odebírat umí, ale nechává moc prostoru soupeři. I takovej McCarthy znamená v záloze větší komplikaci pro kombinaci soupeře.

Reagovat
terry

V lete taky za 30 mega do Barcy.

Reagovat
Chazy

Asi je to možný, trochu prodávat budete.

Reagovat
terry

Jestli se nas prestupni obdobi zase nebude tykat jako ted, tak urcite.

Reagovat
Svatej

To k němu asi už patří no. Nicméně když se mu zápasy daří a hraje pravidelně, tak ty chyby dělá míň a míň. Druhá polovina minulý sezony toho je důkazem.

Ale furt lepší než Ramires na tom CM

Reagovat
blade115

Já si prošel asi pěti infarkty, ale jinak byli totálně bez nápadu.

Reagovat
Chazy

Tak to si projdeš v každým velkým zápase, kterej je o jednom gólu ...

Jestli si viděl City poslední měsíc a půl, tak tohle bylo fakt nešťastný utkání jejich ofenzívy.

Reagovat
blade115

No viděl, proto jsem se bál po každý, když se pohybovali v okruhu dvaceti metrů u našeho vápna.

Kdybych se na to díval jako nezainteresovanej divák, tak bych to asi viděl podobně, no. Ale takhle jsme prostě odolali ofenzivní super palbě.

Reagovat
blade115

A za Luize dostaneš palec. Ale jen dnes, jinak bych možná i trochu (ale jen trochu) souhlasil.

Reagovat
terry

Dnes to zrovna Luiz na stitu zvladl vice nez dobre. Na stoperu si ted stejne moc nekopne, tak se musi snazit.

Reagovat
terry

A ten Willian. On se tezko hodnoti pozitivne, kdyz smerem do ofenzivny moc nepredvede a navic jsou k zbliti i ty jeho rohy. To je jedina disciplina, kde chybi Mata.

Reagovat
vodka

jak nepoužitelný? on podržel tolikrát míč v situaci, kde by ho ztratila většina hráčů, fantastický work rate, dělá prostor, stahuje na sebe obránce, bez něho by Hazard byl poloviční. Jo, chybí mu zatím drzost, ale to přijde časem. Mně se dneska strašně líbil.

Reagovat
Chazy

Reagovat
terry

Ja nepouzitelny nenapsal. Ja citim, ze to v nem je, ale zatim to je jen o work-rate, cekam zkratka vic.

Reagovat
Chazy

Jestli se naučí hrát víc dopředu/začne si víc dovolovat/nechá mu Mourinho víc volnosti, nevím, o co tam jde, tak z něj může bejt špičkovej hráč v PL.

Podobný věci ale slyším i o Fernandinhovi, takže možná brát ty zázraky z Ukrajiny vážně no.

Reagovat
terry

Vsak to rikam i ja, dopredu to musi byt lepsi. Tady podle me nejde o volnost, jako byl problem u Hazarda, ale o to, ze je az moc alibisticky, zcela zbytecne.

Reagovat
spider_8

Ty rohy jsou od odchodu Maty trochu sušší, to je pravda Ale když se člověk podívá, jak je zahrávají City, všechny ven z brány, tak jsme na tom ještě dobře

Reagovat
terry

No jde o to, ze se to zasadne podepisuje treba na golovy potenci obrancu. Ale dnes tam nebyl moc kdo jiny to kopnout.

Reagovat
spider_8

Tak dneska tam aspoň byla tyčka Cahila, ale celkově tam teď není nikdo, kdo by to kopnul levačkou.

Reagovat
vodka

s Luizem souhlas, měl tam pár výborných zákroků, ale to měl i Demichelis.

Reagovat
Chazy

Jo, čistě skillem je to dobrej hráč, ale nemyslí mu to v defenzívě.

Reagovat
kiwwi

Luiz je fakt smiesna figurka...este s tou jeho captavou chodzou a la spicky od seba

Reagovat
smazaný uživatel

Chris Bascombe ‏@_ChrisBascombe 1 min

Mourinho just said Chelsea can't win the league. It's like the Comedy Store in here tonight. Alexei Sayle coming on next.

polhodinu som ho mal rád

Reagovat
blade115

Fakt jsem nečekal, že by řekl něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ja hej..napr, že sa to pekne zamotáva na špici

Reagovat
blade115

To by řekl nějakej studenej čumák, ne nejlepší mind gamer ve fotbalovém světě.

Reagovat
smazaný uživatel

stale si to vodi

Reagovat
terry

Kde to rekl?

Reagovat
smazaný uživatel

novinar z telegraphu, co bol na tlacovke to na twitteri napisal

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, jenom řekl, že pořád nejsou favoriti na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: 'I didn't speak to the players before the game today, it was Billy the masseur who gave the team talk. I spoke at midday.' #CFC

Masér Chelsea > Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ritchie

Reagovat
Arbiter

4:16

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

maser chelsea > mourinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bandwagoner

Jak Superbowl, nejlepsi defense zvitezila nad nejlepsi offense

Reagovat
smazaný uživatel

City a jejich beton tentokrát úspěch neslavil, Chelsea je budoucnost evropskýho a možná světovýho fotbalu

Reagovat
Honza Matoušek

Vizionář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

jo, beton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

inac zbezne som prelustroval prevko a citam tam dost vysmech na Demichelisa...to som sam, komu jeho vykon prisiel OK? Podla mna zahral defenzivneho zaloznika dost dobre

Reagovat
smazaný uživatel

nehral spatne, ale fernandinho by z pozicie DM tomu pridal viac, najma co sa tyka hry dopredu

Reagovat
vilp

Fakt jsi to sledoval?

Reagovat
vilp

Tomanatura03.02.2014 21:48

Demichelis zatim stihl vyslat 4 hrace Chelsea do brejku, vyslat Eto'o samotneho na branku, nechat se skolacky obehrat pred vapnem Hazardem, dostat zlutou za dva prohrane souboje behem sekundy, zavinit Kolarovovu zlutou a zadelat Kompanymu na nocni mury. No, pochybuju, ze o polocase vyleze z satny.

Hazard uzasny, nemam slov. Celou Chelsea tahne on.

[reagovat]

vilp03.02.2014 21:51

A vzhledem k tomu, že je pomalý, statický a dopředu skoro nechodí, tak je jeho hlavní úkol hlídat prostor přes stopery. Tím mířím jen k jedné věci - všiml sis, kde byl při gólu?

Tohle hovoří za vše, a to byl jenom první poločas.

Reagovat
vilp

I když teda jednou to byl Negredo.

Reagovat
alcantara

Reagovat
blade115

Zcela ti rozumím, po víc jak půlroce sledování zálohy MU bych z něj byl taky odvařenej.

Ale vážně - jde čekat, aby ho někdo vedle dvojice Matič, Luiz pochválil? On úplně mizerný nebyl, ač jsem to během zápasu několikrát psal. Na to, že tam nehraje, tak zpětně uznávám, že to s přimhouřením obou očí šlo. Ale jinak na DMF prostě nemá dynamiku a přínos do ofenzivy. Takovej poloviční Mikel.

Reagovat
kiwwi

njn, vyssie som pisal, ze jeho prinos pre ofenzivu bol nulovy, ale ako ortodoxne DM to tam zbieral slusne a zuboje neprehraval (vzdusny snad ani jeden)

Reagovat
blade115

Mi se taky nelíbilo to řešení situací pod tlakem ... Jako, oni to nezvládali mnozí hráči City, ten náš presink byl místy až brutální, ale stejně to mohl často řešit líp. Takový Yaya se nenechal rozrušit ani když na něj šli tři naši hráči. Na rozdíl od Demichelise si ale nechal otrávit hru a pak už taky nestíhal no. Pokud bylo Demichelisovým úkolem sebrat míč, posunout ho na nejbližšího hráče, ovládnout vzdušný prostor a pustit za sebe minimum útoků, tak můžeme říct, že to tak ze dvou třetin splnil.

Reagovat
kiwwi

vsak ine ulohy by mu ziaden trener pri zdravom rozume ani nedal

btw Yaya je strasny mampicista v tomto, hrac bez nervov

Reagovat
blade115

Nj, ale pokud tohle Pellegrini vyšle do zápasu s konkurentem o titul, tak to je docela smutný, no.

To jo, já bych to narval na nejbližší tribunu. Ono i Mikel mě občas uchvacuje (ač porovnání Obiho s Yayou je trochu úsměvné) - taky se nechá okopávat ze všech stran a nakonec ten míč prostě rozehraje. Na rozdíl od Yayi ale nemá fotbalové myšlení, no.

Reagovat
spider_8

To je EF klasika, svalovat po mizerným výkonu vinu na jednoho hráče. Když o tom tak přemýšlím, tak to dělají fanoušci snad všech týmů.

Reagovat
Kenneth

To je pravda, těch tragédů tam bylo víc. Začal bych těmi Balkánci vepředu, kteří tam jsou úplně k ničemu. Hlavně že každý stál 30 klacků.

Reagovat
smazaný uživatel

akymi balkanci? negredo je balkanec? jovetic oboch po prichode prevysoval o parnik

Reagovat
smazaný uživatel

mne prisiel v pohode do golu, on sa pustal do subojov ako splaseny, vacsinou mu to vychadzalo a vela kontier CFC prekazil, ale taktiez aj v dalsich dolezitych momentoch vynechaval a chybal tam kde by mal byt, kondicne je mimo, hrat DM v jeho veku je sialenost

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya ho nechával na holičkách.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vilp

Jenže kdyby neútočil (pak se samozřejmě nestíhal vracet), vytvořili by si City vůbec nějakou šanci? Tohle není o Yayovi, ale o týmu jako celku a o nezvládnuté situaci z pohledu trenéra. Naložil Demichelisovi obrovské sousto a ten to absolutně nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis hral skvelo. Nic viac sa od neho nemohlo ocakavat.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. co je s Andrem? je zraněný nebo s ním Mou nepočítá?

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok ho máte zpátky v Dojčland.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to nevím. Bude docela drahý vzhledem k tomu za kolik tam šel a do kdy má smlouvu. Jedině, že by byl součásti nějaké výměny nebo šel na hostování..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna perla z mého facebooku, protože tohle fakt rozbilo vesmír.......

Status od A: Ze nemuze zak dostat u maturity 4?

Komentář od B: asi Ti ukážu moje

To je prostě..........

Reagovat
Svatej

what ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže mi někdo vysvětlit o co tam de?

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Dva dementi se baví. Co je na tom těžkýho k pochopení?

Reagovat
kiwwi

BEST JOKE EVER!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to Ti, za to by měl jít na hrách.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není joke, tohle se fakt stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem dneska nějaký mimo nebo co minutu sem na to čuměl a říkal jsem si, jestli si děláš prdel nebo co, že to ani trošku nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, ale pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam právě není pointa, to je naprostý výplod jejich choré mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlis mi, z ceho jsi tak mimo? Dyt je to normalni rozhovor, co mas za problem?

Reagovat
smazaný uživatel

Normální? Tohle ti přijde normální ty vole?!

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti na tom prijde nenormalni?

Reagovat
Kenneth

Ja ani nevim co si ted mam myslet, ty si uplne ujetej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jako ten rozhovor nepřijde ani nijak dementní Prostě dotaz a odpověď z vlastní zkušenosti, nebo se asi i já teda nechytám...

Reagovat
fajdax

Ok, ale proč to sem dáváš když je to takovej nesmysl? Protože nevím co na tom vidíš, ale vtipný to očividně není

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemá za cíl být vtipný, ale prostě tak strašně mě to zarazilo, že sem toužil se o to s někým podělit a vím, že ti dva mamlasové sem nechodí. Je to jeden příspěvěk, jestli to vadí nervákovi dEstovi a hrubasovi, tak sem to nemyslel zle.......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš na mě ale neuvěřitelně vysazenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych na tvym miste hledal problem u sebe no A nemyslim to nijak ofenzivne, jenom proste... ses tu zase ztrapnil a ja zase nechapu proc

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát jsem postnul fakt sračku, to uznávám, ale musel sem, prostě mi to nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlis nam uz konecne, co te na tom zarazilo

Reagovat
smazaný uživatel

A) Jak přišel k tomu, že nemůže dostat u maturity za 4.

B) Co mu sakra chce ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

jako, gratuluji ti, rozsekal jsi me

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to je tak strašně absurdní, že nevím.

Reagovat
fajdax

Ty seš absurdní.

Reagovat
Chazy

Tam kurva nic absurdní není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

ked to teraz nervaci dEst a hrubas nepochopia, tak uz neviem fakt

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

tohle je nejvíc WTF vlákno, co sem tu kdy četl....

Reagovat
Kenneth

Ser na nervaky, obohacuj nas nadale temahle vtipama z facebooku . Rozbijet vesmir neni nikdy na skodu.

Reagovat
alcantara

Zacinam sa Ta bat.

Reagovat
Mastný Chobot

milujem

Reagovat
Svatej

taky sem cas od casu chodim

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

rip vesmir

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem sam, kdo to nechape?

Reagovat
j_mrazik

Já to nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

No já právě taky ne. To je konverzace mezi kamarádem a nějakým jeho známým co mu pod to napsal komentář. Ono samo tvrzení, že nejde dostat u maturity čtyřku je síla, ale ten komentář to zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze si to zabil az ty. Tim, ze si nam to sem nacpal.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Cim vic to vysvetlujes, tim vic jsem z toho mimo

Reagovat
Kenneth

uplne to cely pochoval.

Reagovat
fajdax

Já už tě úplně vidím. Takovej ten brejlatej kluk co nemá moc kámošů a jediný jeho zájmy jsou škola a internet.

Reagovat
smazaný uživatel

o_O

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vedel od zacatku, ze vy dva si budete rozumet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám to nekaž prosím.

Reagovat
fajdax

jojo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tipuju - ty jsi ten uplně vlevo s tím šátkem ?

Reagovat
fajdax

Jo sem ten vlevo. A šátek?

Reagovat
smazaný uživatel

A tie piva boli v akcii?

Reagovat
smazaný uživatel

N on je ten kdo to stáhnul.

Reagovat
vodka

a krleš na břehu rybaří, nebo kde je?

Reagovat
fajdax

fotí

Reagovat
Kenneth

takze rodiny vylet.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

neumi plavat

Reagovat
smazaný uživatel

Krleše do Brna netahejte

Reagovat
smazaný uživatel

Žijeme len raz....

Reagovat
Honza Matoušek

Mega hustý!

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha to je co?

Reagovat
fajdax

Parta mladých lidí na rezavým šlapadle v plesnivé Brněnské přehradě.

Reagovat
Swarley

jakože vlastníš šlapadlo jo?

Reagovat
Svatej

stop

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

A ted si mou teorii jen potvrdil no

Reagovat
vodka

kde jsou retezy kolem krku?

Reagovat
smazaný uživatel

to co sa tu deje teraz kurva?

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo vypustil nejaky drogy do ovzdusi?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Já už fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

ako Frankie je Frankie, ale ty si fakt level krles proste, to sa nehnevaj

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tvoje zaujmy.

Reagovat
Honza Matoušek

Ty seš skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

no teeda, co je vela, to je vela, ale toto si tu precitat pred spanim, to je jak zivotabudic, zrazu mam chut ostat hore dlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš být mezi přáteli na facebooku einstein ne

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale tenhle kluk dvakrát propadl na mojí škole a teď má jedničky na soukromce...

Reagovat
Whitemedia

opět... proč sem pořád musím dávat tyhle sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dejte mu ban už někdo.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ide babka do obchodu a maju zatvorene

Reagovat
Swarley

to je nepříjemné, co bude dělat?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

To sou kundy

Reagovat
kiwwi

naposledy ma ten electric man s tymto fakt rozosmial

Reagovat
kiwwi

proč tam je čas 1021 pm?

[reagovat]

Lolkac01.02.2014 19:10

Pretože tam kde týpek býva je 10:21pm?

[reagovat]

ElectrickMann01.02.2014 19:12

čůrák jeden

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tohle je vtipnější i zajímavější

Reagovat
Kenneth

ted si rozbil vesmir

Reagovat
smazaný uživatel

ale tady se mas aspon cemu zasmat

Reagovat
Swarley

tak ukázala mu ty čtyřky nebo ne? jako já nevím, tady budu čekat do rána jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

chcem uz ist spat, tak neviem dokedy tu teraz budeme cakat

Reagovat
Kenneth

Ona nebo on? Ja cekam az mi to konecne vysvetli a ja z toho budu mit rozbity vesmir.

Reagovat
smazaný uživatel

ten vesmir uz dame len tazko dokopy, lebo on ho teraz uplne zdevastoval proste

Reagovat
smazaný uživatel

Nech moji hlášku s vesmírem bejt!

Reagovat
smazaný uživatel

No nejhorší je, že pod tím už nic není a já furt nevím, co mu chce teda ukázat, ale ten kluk vypadá z profilovky, že takový slušný dvojky asi má.

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se všem, ale to už nejde vydržet. Chce mu ukázat svoje maturitní vysvědčení, omg...

Reagovat
smazaný uživatel

JÁ VÍM JEŽIŠI, ale to to tam nemůže aspoň kurva napsat?!

Reagovat
smazaný uživatel

a dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DO PICI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A proč jako omg?

Btw hádám, že si plete maturu s vysokou, proto ty 4. Nepřijde mi to jako nějakej megafail.

Reagovat
Kenneth

Snad se to pokusi zase vysvetlit a zase rozbije ten nas maly vesmir

Reagovat
alcantara

Mne tam od zaciatku pasuje to vysvedcenie, ale doteraz som akosi neodhalil ten skryty vtip ci fail.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to prostě přišlo perly od dvou blbců, nenapadlo mě, že za tím někdo bude hledat hlubší smysl.

Reagovat
Kenneth

To my za tim hledame hlubsi smysly a absurdismy. Tak to pak jo.

Reagovat
mr.Silver

Jediny, kdo za tim hleda hlubsi smysl, jsi ty no....

Reagovat
Chazy

Ale kurva, co je na tom za perly?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to prostě přijde nepochopitelný z toho ohledu, že ten člověk za pár měsíců maturuje a neví vůbec nic.. Ale jo, je to sračka.

Reagovat
Kenneth

To je prekvapivy ze mlady clovek s jinymi zajmy nez skolou nevi pred maturitou vubec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Chazy

Hele, já to měl podobný, tohle sem sice tušil, ale třeba o čem je písemná část maturity sem nevěděl ani v ten den a myslel sem, že du na ájinu, přitom to byla čeština.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh. No kamarád se při písemných maturitách poblil a málem ho kvůli tomu vyhodili.

Reagovat
Chazy

Tak to sem se popravdě dozvěděl o trochu víc, než sem potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už jednou se bavíme o těch maturitách....

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
Kenneth

Wow. Neskutecne zazitky ze zivoty. Podel se s nami jeste, kde si byl ty se slapadlem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na písemný se snad nikdo nepřipravuje.. A kdo jo, tak ztrácí akorát čas..

Reagovat
Chazy

Já vím o lidech, co se připravovali, ale samozřejmě máš pravdu. Každopádně tě překvapí, když čekáš češtinu a přijde tam někdo připravovat poslech.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

I v 2015 stále vtipné

Reagovat
13

2016 a zas mě to dostalo.

Reagovat
Svatej

konc roku 2018 a stále nepřestává bavit

Reagovat
kvasha16

2020, stale dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Svatej

stále, stále

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, zase mam vesmir uplne v pici

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za pripomenuti, tohle je proste Topka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I tobe dekuju, tomu se proste nejde porad nesmat

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dik, vesmir opet znicen

Reagovat
Ligter

v roce 2020 už moc ne, připadám si trochu trapně to číst

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Jednou za čas sem dojdu a tu diskuzi si znova projíždím, tohle v mých očích překonává Hudynha

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem to dneska objevil?

Reagovat
Chazy

ROFL

Reagovat
Kenneth

Ja myslim ze ta "holka" mu chce ukazat svoje prsa, pak posli fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš pokaždý v diskuzi přínosnej asi jako tohle vlákno, ty vole.

Reagovat
Chazy

Ale tak týhle diskuzi by asi prospělo jen to, kdybys tady ze sebe nedělal retarda, žeo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba zrovna včera, když tady Yung se Sunem tvrdili, že cestování nemá na tělo žádnej vliv........

Reagovat
Chazy

Myslíš, když si tvrdil, že doktoři můžou za to, že se Kim zranil a že ta chyba byla v tom, že hrál "už" den po tom, co přiletěl do Londýna z Ruska?

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by podstupovat plnou tréninkovou žátěž, to mi prostě přijde jako hloupost. Hlavně ve srovnání se Salahem, který se zapojil do plného tréninku až o pár dnů později po příletu do Londýna.

Ber v potaz, že sem tehdy nevěděl, že už přišel zraněnej. Každopádně mi jde o to, že oni dva tvrdili, že s tělem cestování nic nedělá a to je prostě blbost.

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle hazardy s vesmírama bych všechny zakázal

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Musím říct, že nakonec to prdel je... Ne kvůli tomu příspěvku, ale kvůli té diskuzi...

Reagovat
bandwagoner

To uz mi prijde vtipnejsi, co sem ja videl dneska na FB.

I was in the elevator when a busty lady got in.

I was staring at her boobs, when she said, would you please press 1?

So I did.

I don't remember much afterwards...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
db18

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Myslím, že ti můžu pogratulovat protože takhle udělat z diskutujících pitomce se povede málokomu

Reagovat
Side

děláte si ze mě prdel? co se to kurva děje

Reagovat
Talker

Superfrankie vymyslel způsob, jak přenášet účinky trávy přes internet.

Reagovat
alcantara

To bude bohuzial vacsi bordel.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Talker

Tenhle taky není špatnej

İki İmam-Hatip'li, biri imamlığıyla diğeri hatipliğiyle ikisi de mesleğini mükemmel icra ediyor. Barış deyince barış, savaş deyince savaş.

Reagovat
Svatej

Google překladač asi nezná humor

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Mrvinho

Za celé vlákno -

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Miguel19

http://www.youtube.com/watch?v=-UqA23Tjz5Q

To bylo top...škoda konce

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto mi na něm prostě trošku vadí, i kdyby po pravici někoho měl tak hráč jako on má v takové situaci střílet. Měl by být větší sobec imo

Reagovat
kvasha16

aky mamvpicisticky postoj zaujme po tej prihravke a tu paticku dojebal no, tam sa az pytal oblucik lavackou

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho on Eden Hazard: "Ronaldo and Messi are Ronaldo and Messi, but Eden Hazard is probably the best young player in the world."

Reagovat
Svatej

Jsem mnohem radši, že jsme radši šli po něm než třeba po Neymarovi

Reagovat
fajdax

Co tam dělá ten Moyes vlevo?

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi pointa, ne?

Reagovat
fajdax

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

A ty se navážej do SuperFrankieho, že nerozumí vtipům ...

Reagovat
fajdax

Vůbec bych neporovnával tu naprosto trapnou sračku co sem postnul on a to že mě hnedka nedošlo že ten týpek na tom banneru, kterej mimochodem vypadá jak feťák je zároveň jak Moyesův retardovanej brácha.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Breaking News: Joe Kinnear has resigned as Director of Football at Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim prosim prosim!!!

Reagovat
kiwwi

je to ofiko

Reagovat
smazaný uživatel

Kebab

Reagovat
vodka

to jenom dokresluje jeho osobu...

Reagovat
Zaschrona

No hura.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

https://pbs.twimg.com/media/BflWtEaCEAA9oVs.jpg:large

Heeej, fakt že jo. Ještě nakráčim za spolužákem a hrdě mu oznámím, že nám vyšel tiket a jsme bohatý.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Užijte si to, tohle je once-in-a-lifetime situace, kdy vás za ten výsledek ani nehejtujou ostatní nezaujatí fanoušci.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
blade115

Ostatni fans mi muzou bejt u rite, mam skvelej pocit z Chelsea, ne z hateru na EF.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

ale mě to vydrží asi 15 vteřin, poněvadž hned dostanu facku v podobě zkoušky

Reagovat
smazaný uživatel

to je masopust?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo prosím, kde se dá (nebo bude dát) tento zápas stáhnout? Přišel sem bohužel před malou chvílí.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych kouknul hned na zaznam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

http://livetv.sx/en/showvideo/176168_manchester_city_chelsea/

http://livetv.sx/en/showvideo/176169_manchester_city_chelsea/

Tady máš hned oba poločasy hezky k online zhlédnutí, a dokonce v HD. Jestli i tak chceš mermomocí stahovat, tak něco odsud - http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?213122

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky ti moc

Reagovat
Counter

nz, to livetv si hned šoupni někam do záložek, mají tam v podstatě všechno, na co si vzpomeneš.

Reagovat
Arbiter

navíc tam mají před zápasy linky na steamy, docela často i sopcasty (funkční, což se na wiziwig už pomalu přestává vyskytovat). Nevýhodou pak je, že je to většinou s ruským komentářem.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard – more ball control than Sasha Grey.

Reagovat
Whitemedia

Manchester City tedy na svém domácím stadionu neskóroval, toto se mu v rámci Premier League „povedlo“ naposledy před 1178 dny!

wow

Reagovat
Counter

61 zápasů.

Reagovat
minoLFC

Mufani sympatizujuci s Chelsea...no to už je megahnus

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny nevidim

Reagovat
Svatej

kiwwiho příspěvek, kde nás snad i chválí, by měl jít na hlavní fotku článku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych dal jako hlavni fotku to slapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

"Chelsea pluje za titulem?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

achjo, jsi suveréně nejoblíbenější diskutér na EF, bez achjo

Reagovat
Swarley

no to je spíš diagnóza než pochvala

Reagovat
cristiano.K.

já jsem přišel na kaši,tak jsem byl nakej citlivej

Reagovat
Svatej
Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

Reagovat
CubONE

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fajdax

Ach jo, myslel sem ze tu fotku vemete trosku s rezervou... vim ze je vtipna a hrozna zaroven Mam i slusny fotky

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi jich pár poslat do zpráv.

Reagovat
Chazy

WTF kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

TEĎ SI DĚLÁM PRDEL. Je tam za tím smajlík!!!!!! Stejně jako včera u těch doktorů!

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste skureni obaja alebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam dám mrkajícího smajlíka.

Reagovat
Kenneth

A to znamena ze je to sranda? Me spis prijde ze si nad nim chces vyhonit.

Reagovat
smazaný uživatel

*Mně spíš přijde.

Reagovat
Kenneth

Vubec nechapu jak sem tu maturitu mohl udelat, jeste k tomu z ciziho jazyka. Mam taky tvymu kamosovi ukazat moje "ctyrky"?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš se tak vztekat pořád.

Reagovat
kvasha16

o akej fotke je reC? som mimo, aj ja sa chcem zasmiat

Reagovat
fenixLFC

tu co vas na rodinnom vylete fotil krles...ty, fajdax a zvysok nepozname

Reagovat
Kenneth

fajdax Frankie a Masopust a ta holka co vylejzá z vody bude asi ta s těma čtyřkama.

Reagovat
kvasha16

coze? to ma byt nejaky vtip ci co?

Reagovat
kvasha16

aha, uz som si nasiel tu fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

vobec, len nam hra do karat vysledok v boji o titul, nic ine

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

dneska je fakt den na pořádnou diskuzi na EF

Reagovat
Kenneth

Tohle snad prekonalo i Hudynha. Nema nekdo link na tu diskuzi tehdy?

Reagovat
Kenneth

KURVA tak ne, Hudynho je proste vetsi legenda.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

1900. pre krlesa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že fajdax jako jeho nástupce je dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale už jsem ho tu dlouho neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, že s EF končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudaci tii dvaja ani nevedia co ten nevinny status sposobil na jednom fore

Reagovat
smazaný uživatel

futbalovom.

Reagovat
kvasha16

smiech, vela smiechu

Reagovat
Kenneth

Nevim nevim jestli nevinny, podle me se za tim schovava velka pointa a ja proste cekam kdy tu Frankie ten vesmir definitivne rozbije.

Reagovat
BakyX

Čo sa to stalo so City je pre mňa záhadou, výhra veľmi nečakaná. Mourinho je Mourinho, ale aj tak ma ich výkon veľmi prekvapil.

Reagovat
kvasha16

hrali tak preto, lebo sme im viac nedovolili (az na ten uvod a zaver no :D)

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pokud tady bude anketa Vůl roku 2014, tak mám prvenství zajištěno.

Aspoň dostanu tričko.

Reagovat
smazaný uživatel

rok je dlouhý a fajdax má taky slušný náběh

Reagovat
mr.Silver

Ja myslim, ze to teda Polar Beer/Masopust vyhral se solidnim naskokem.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vlastně, na jeho rozhovor s PJem sem zapomněl Začátek února a už jsou 3 kandidáti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete mi to?

Reagovat
smazaný uživatel

link na tu diskusiu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nemá chybu

Reagovat
fajdax

Reagovat
C0br

dafuq

Reagovat
kvasha16

Gary Cahill vs Man City: 1 interception, 2 shots blocked, SIXTEEN clearances, ELEVEN aerial duels won. Just call him "Big Match Gaz"!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kenneth

PJ 18.01.2009 17:26

Já bych to tu nechal, jako Hudynhovo pomník

Doufam ze tohle tu taky zustane, at si to muzu za par let zase precist a zasmat se.

Reagovat
smazaný uživatel

tak povedal by som ze frankie, fajdax a masopust hudynhovi dost zdatne sekunduju teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by se toho tady našlo víc za ty léta.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

2000. Pro Hazarda

Reagovat
Miguel19

Nejlepší křídlo na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty drogy jsou fakt ve vzduchu.

Reagovat
Svatej

1. fáze - odmítání

Reagovat
smazaný uživatel

J, to je pěkné, ale já nejsem nemocný. Navíc to je jen pomůcka a u všech lidí to není stejné, takže když budeš dělat někdy příště chytrého tak si vymysli něco jiného.

Reagovat
Svatej

Očividně nemocný jsi, když nedokážeš pochopit ani myšlenku toho příspěvku, ani to, proč jsem to napsal .

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu v jakém smyslu si to napsal, ale nechápu proč. Když k tomu nemám co dodat tak radši nepostuju nic.

Reagovat
Svatej

WTF, to chceš tady trumfnout Frankieho, nebo o co ti jde ?

Reagovat
cristiano.K.

ten to má v píči, nejlepší křídlo široko daleko na kříž PL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kenneth

2000. pro SuperFrankieho a jeho zážitky z FB a fajdaxovo šlapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Eeej

Reagovat
Counter

http://www.pulsarplatform.com/blog/2014/transfer-deadlineday-full-visualizations-and-analysis-and-why-arsenal-fc-owned-it-2/

šílenost, co už je dneska možné dělat i s takovýma banalitama jako spekulace na deadline day. Zvlášť ten první obrázek si možná i hodím na obrazovku, jak drsně vypadá

Reagovat
SunFells

Masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Shittu?!

Reagovat
Counter

Nemůže to být "popularita" na styl Heskeyho?

Jako třeba:

David Villa signs for Villa, Antonio Valencia signs for Valencia, Nile Ranger signs for Rangers, Danny Shittu signs for Tottenham.

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

wtf wtf wtf.. co jsem to teď dočetl?

Reagovat
Honza Matoušek

Superfrankie vlánko? Já už to čtu potřetí a furt mi to dává

Reagovat
SunFells

Tu diskuzi bych si zarámoval, kdybych našel tak dlouhý rám.

Reagovat
fantomas

Vesmír dostal zrána pořádně zabrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lack chytá skvele, Trto slepý ale inak dobrý zápas aj s Jurkym...

Reagovat
Zaschrona

Everton failed in an attempt to re-sign midfielder Jack Rodwell on transfer deadline day after Manchester City’s attempt to sign Fernando from Porto foundered. (The Times)

Hmm, zajimavy. Klidne bych ho zpatky v lete bral, zvlast pokud se ho City bude chtit zbavit, mohl by byt levny.

Reagovat
Zaschrona

Swansea City target current Everton assistant manager Graeme Jones to replace Michael Laudrup as manager (The Telegraph)

No, jestli pujde, tak snad si Bob veme jako nove cislo 2 Big Dunca. To by bylo bozi.

Reagovat
Arbiter

Co se to tu nedozvím Přes rok staré prohlášení se považuje pořád za platné a asi bude považováno za platné i za deset let, až bude Hazar pomalu končit s kariérou. Následně, že jsem Hazarda nikdy moc nemusel No toto...

Každopádně chvála Chelsea ze stran ostatních dost těší. Mám i radost, že včerejší zápas se odehrál bez jakýchkoliv zásadních kontroverzí (červenou pro Nasťu bych asi dal) a s pořádným nábojem. Velký zápas se vším všudy Zbývá jen dodat C'mon You Chels!!! KTBFFH!!!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

No mohl bys to aspoň přiznat, žes ho měl za průměráka v době jeho příchodu.

Reagovat
Arbiter

s tím zase problém nemám Resp. neměl jsem ho za průměráka, ale nelíbila se mi ta částka, kterou jsme do něho vrazili, na to mě tolik nenadch...

Reagovat
Arbiter

'We lost against a good team that played very well. It was a very close game and they had the luck to win it,' said Pellegrini.

Takže luck, jo?

Reagovat
Svatej

Nj, nech je bejt, užívej si výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapadlo tě, že to je reakce na tuhle sračku: Mourinho: "City have been lucky this season".?

Pellegrini

Reagovat
herbage

Co jsem říkal? Jedna výhra nad City a prodej Maty je zapomenut a Mourinho je zase king. To je předpovědět asi tak těžké, jako že zítra vyjde slunce

Reagovat
Svatej

V tomhle zápase by si beztak nezahrál, navíc nemůžeme Mourinhovi nadávat za to že nám vyhrál mač, to se prostě nezlob

Reagovat
herbage

však právě. Až příště ztratí body s týmem typu West Ham, tak to bude "fůj Mourinho, kdyby neprodal Matu, tak vyhrajeme 50:0, takhle ti nekopové nic nevymyslí, bléé"

Reagovat
Svatej

To nám ale musíš nadávat až v ten moment, teď máme radost a všechno je sluníčkový

Je fakt, že Mata stejně půl sezonu jako by ani nebyl. Nehrál často, když jo, tak ne moc dobře a odvyknout si na něho bylo tak o něco snažší. Pokud tady fakt Mourinho vydrží 5 a víc let (haha) tak to bylo spíš správný rozhodnutí, nikdo by si nenchával hráče, kterýho neodkáže (a nechce) využít, navíc když náhradu za něj máme v Oscarovi víc než parádní

Reagovat
kvasha16

neviem kto neico take napisal, ale byt Mata u nas tak sa v zapase proti WHU na ihrisko ani nepozrie, na to by som vsadil notebook

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Arbiter

Mourinho byl king i předtím... Kolik trenérů by si dovolilo prodat nejlepšího hráče, aby zlepšil výkonnost svého týmu? A zápasy jako proti WHU prostě jednou za čas přijdou, s tím člověk nic nenadělá. Pro vítězství jsme udělali skoro všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Nevím, co přesně je tu k smíchu? Já to beru čistě pragmaticky. I díky odstavení Maty se Hazard dost zvedl, což má nesmírný vliv na naší hru. To, že je mi ztráty Maty líto, je věc druhá. Ale tomu, co Mourinho dělá, prostě věřím a nemíním jeho dlouhodobá rozhodnutí kritizovat hned na počátku...

Reagovat
smazaný uživatel

Co by asi tak mohlo bejt k smíchu, hm?

''Mourinho byl king i předtím... Kolik trenérů by si dovolilo prodat nejlepšího hráče, aby zlepšil výkonnost svého týmu?''

Reagovat
Arbiter

No tak mi řekni, kolik trenérů by si dovolilo prodat Matu?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni, pro který by nebyl použitelnej v preferovanym systému?

Reagovat
Arbiter

spíš si myslím, že by se většina snažila tomu hráči přizpůsobit hru...

Reagovat
cristiano.K.

i kdyby jo.....

''Mourinho byl king i předtím... Kolik trenérů by si dovolilo prodat nejlepšího hráče, aby zlepšil výkonnost svého týmu. Really?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, takže je to zase o tom tvym úsudku, achhhhhhhhh.

Reagovat
Arbiter

Jo, takže zatímco já to mám postavené na svém úsudku, ty to máš postavené na něčem jiném, že?

Reagovat
cristiano.K.

totální shit no

Reagovat
herbage

však já ho za ten krok chválil, bylo to odvážné a dle mého i pro klub prospěšné rozhodnutí. Mně jde o to, že vaše názory jsou jak vlaječky do větru a nečiní vám problém po jednom zápase otočit o 180°. A je to furt dokola a dokola. Musí být děsná schizofrenie

Reagovat
Arbiter

Nejsem si jist, komu přesně připisuješ nekonzistentnost názorů? Masopustovi nebo komu? U nás jsou fandové jasně vyhranění, Talker Moua nesnáší a kritizuje, kde může, kritizovat ho bude i po včerejšku (ale ne za včerejší zápas), jako o kingovi o něm ale mluvit nebude, terry Moua rád nemá a také mu nečiní problém ho zkritizovat, ale od něj je to takové střízlivější pohled na věc. Dost pochybuju, že po včerejšku na Matu zapomněl. Tak kdo tu je jak vlaječka ve větru?

Reagovat
herbage

to je taky fakt, že vás tu moc rozumných není, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

ale ty jsi jedna z výjimek, ty podpoříš Abru, i kdyby všechny vyhodil, stadion podpálil, změnil klubové barvy na r§žovou s fialovými puntíky a nový stadion pojmenoval U Dědy Mráze

Reagovat
Arbiter

To není vůbec pravda Za vyhození RDM jsem vedení kritizoval třeba, za přivedení interima taky.

Reagovat
herbage

to jo. Já to nemyslel zle, spíš tě chválím za konzistenci názorů, kdy jako jeden z mála si furt stojíš za svým

Reagovat
C-M@ster

Řekl bych, že SuperFrankieho vlákno se dá vystihnout jedním obrázkem:

http://imageshack.com/a/img197/9154/tuv7.png

Reagovat
smazaný uživatel

A já čekal vesmír na kousky

Reagovat
Flamex
Reagovat
Arbiter

Yungu, včera jsme nedokončili naší debatu (resp. jsi už nereagoval), ve které bych si chtěl udělat jasno ohledně tvého pohledu na moderního beka.

Arbiter03.02.2014 22:04

spíš se ptám na atributy, které by měl mít moderní bek. Já si ho představuju jako hráče, který dokáže perfektně podporovat útoku, hrát dobře v kombinaci a mít dobrý centr. Navíc musí být rychlý. A teď - co vlastně nesplňuje Ivanović?

Reagovat
cristiano.K.

at chceš nebo ne, tak Braňo je spíš tank než moderní bek,což se do PL neskutečně hodí a v podstatě pro mě je to suveréně nejlepší RB ligy. Tím nechci říct,že zmíněně atributy nemá

Reagovat
Arbiter

to je právě to škatulkování. Ano, Braňo je především tank, buldok. To ale neznamená, že by nemohl zastat to, co se požaduje po moderním bekovi. A byl by v tom sakra dobrý. Mou na moderní beky nehraje, takže v tomhle Braňovy služby využíváme zřídkakdy. Ale pokud už potřeba je, tak tu "moderní " nadstavbu předvede. Proto jeho pozici neohrozí ani skvělý a rychlý Azpi. Ten by zase asi hrál prim v každém jiném týmu PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Sis ještě nezvyk na to, že má velkou prdel = nemoderní pomalej bek ? Já se tím bavím už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vravím, čo je podľa teba moderný bek? Ten, čo dokáte podporovať útok, hrať kombinačne a má center? Toto spĺňa 90% bekov v lige a na Ivanovićovi mi preto nepríde nič moderné, v ničom z toho nejako extra nevyčnieva - ako napríklad, povedzme Kolarov alebo Baines. Tým ho, samozrejme, nechcem uraziť, ani nejako znižovať jeho kvality.

Reagovat
Arbiter

Neříkej mi hráče, spíš popiš ty atributy. Čím má moderní bek vyčnívat oproti klasickému bekovi. Klasický bek je podle mě spíš defenzivní než ofenzivní hráč, který se přes půlku hřiště dostane spíš sporadicky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, musí vyčnievať v nejakom ofenzívnom atribúte, najčastejšie vo vytváraní šancí, preto ma stále napadá Baines a Kolarov. Tak ako tí dvaja on nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, protože je lepší, než Kolarov.

Reagovat
smazaný uživatel

V defenzíve určite.

Reagovat
smazaný uživatel

V ofenzivě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, no.

Reagovat
Arbiter

na to, že Mou na moderní beky moc nehraje, má Ivanović 0.6 klíčových nahrávek za zápas, Kolarov pak 1.3, balón si pak vedou stejně často. Braňo rád útočí, útočil rád vždy, i když byl třeba na stoperovi. Je i dost gólový (až na letošní sezónu) a ne všechny jeho góly jsou ze standardek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nezávisí od taktiky, ani trénera, Ivanović proste svojím herným štýlom pre mňa nie je moderný bek. Porovnaj ho s tým, ako brúsi lajnu Kolarov, ako sa správa na súperovej polovici, ako rieši situácie 1 na 1 a možno tak nebude pripadať ani tebe.

Reagovat
Arbiter

Právě, že na taktice dost záleží. Ve chvíli, kdy Mou preferuje, aby útočili 4 hráči a ten zbytek jím kryl záda, tak je logické, že se bek do útočení zas tolikrát nedostane. Jak Kolarov řeší 1 na 1? Tím, že se snaží uvolnit a odcentrovat. Ivanović to řeší tak, že buď zakombinuje nebo centruje. Méně často pak pošle pas někam dozadu. Když se podíváš na jejích statistiky nahrávek, zjistíš, že se zas tolik neliší, ať už co se % týče, směřování nahrávek, tak i počtem nahrávek v útočné části...

Reagovat
Arbiter

jinak abych byl, co se týče taktiky, přesnější - Mou si na disciplínu dost potrpí, má každou úlohu propracovanou do posledního detailu a vzhledem k tomu, že ke své hře nepotřebuje centry do vápna (jednoduše proto, že tam nemáme na koho centrovat), nevyžaduje to ani moc od beků. Navíc z čeho si myslíš, že vznikají ty "klíčové přihrávky" od Kolarova? Do velké míry je to právě z těch centrů...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsme se vlastně postupně dostali k tomu, že Ivanovič je co se ofenzivy a ''modernosti''(dost subjektivní, na druhou stranu z hlediska útočení by Kolarova před Ivanovičem, mít oba stejnou silnější nohu, preferoval snad každej) snad ještě lepší, než Kolarov, hm?

Reagovat
Arbiter

Neříkám, že je lepší, ale nevidím útočné atributy, ve kterých je horší. Možná 1 na 1...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně i ještě ta kombinace, kopací technika,...

Reagovat
Arbiter

Právě ani s tou kombinaci a ani s kopací technikou si zase tolik jistý nejsem. Braňo na to nevypadá, ale kombinovat prostě umí. Co se týče kopací techniky, tak kdyby ji neměl, nebyl by jedním z nejgólovějších obránců ligy a neuměl by centrovat nebo posílat přesné dlouhé pasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je v tom, co sem zmínil já, prostě Kolarov lepší. Nic to ale nemění na faktu, že je Ivanovič na RB asi špička. Nicméně směrem dopředu je to prostě hlavně tank a třeba já osobně radši na tomhle postu dynamičtější, fotbalovější hráče.

Reagovat
Arbiter

Braňovi možná chybí "lehkost", ale stejně jako se o něm říkalo, že je to pomalý bek kvůli tomu, jak vypadá a jak působí (ač je to jeden z nejrychlejších hráčů, co máme), tak si myslím, že stejně se škatulkuje i v tomhle ohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslíš no.

Reagovat
Robochelsea

A bek má byť ideálnym kompromisom medzi defenzívnou a ofenzívou. Baines je určite kvalitnejší bek ako Braňo, ale Kolarov má medzery v bránení, a tiež horšie hlavičkuje ako Ivanović. Jeho plus je kopacia technika a útočenie. Ale v tom nieje až taký veľký rozdiel medzi ním a Ivanovićom.

Reagovat
Arbiter

tak tady se nejedná o moderní bek = lepší bek. Nikdo tady snad kvality Braňa nezpochybňuje. Spíš jde o to ujasnit si nějaké věci, co se týče "modernosti"...

Reagovat
Robochelsea

Tak potom Ivanović skôr nieje ako je moderný bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

No tak já si od beka hlavně představuji kvalitní centry. Což prostě Ivanovič nesplňuje. Bohužel je to problém snad všech beků posledních sezon..

Když si včera viděl Kolarova, to je jako nebe a dudy. Samozřejmě to je tím, že u City jednodušší ty hráče ve vápně najít, ale i tak..

Reagovat
Arbiter

Kolarov má letos v PL 18 úspěšných centrů z 80, Ivanović 11 ze 70... Zas o tolik lepší Kolarov v této disciplíně teda není... Baines má 21 ze 130.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemas tam i nejakou dlouhodobejsi statistiku? hodne zajimava cisla

Reagovat
Arbiter

http://www.whoscored.com/Regions/252/Tournaments/2/Seasons/3853/Stages/7794/PlayerStatistics/England-Premier-League-2013-2014

Hráči jsou seřazení podle počtu centrů na zápas. Když si pak najedeš na konkrétní údaj, ukáže se ti okénko s počtem úspěšných centrů/počtem centrů celkem.

Reagovat
Arbiter

aha, dlouhodobější... hmm, to nevím, jestli tam je a jestli by se dala dohledat. Rozdělení na ročníky tam ale je, jenže je to docela "mladá" stránka...

Reagovat
alcantara

Za uspesny center sa povazuje zakoncenie adresata prihravky alebo co? Kazdopadne celkom skreslena statistika.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Arbiter

dá se Sagna považovat za moderního beka?

Reagovat
Fenri

Ani ne, spíš bych řekl, že je to typickej zástupce defenzivního beka.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Fenri

Ale je mi jasný, že tu jde o zmatení pojmů; ty prostě bereš za moderního beka takovýho beka, kterej se uživí v moderním fotbale na špičce, já (a asi i třeba Yung) to berou jinak.

Reagovat
Fenri

Ale je mi jasný, že tu jde o zmatení pojmů; ty prostě bereš za moderního beka takovýho beka, kterej se uživí v moderním fotbale na špičce, já (a asi i třeba Yung) to berou jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Spíš to, zdá to toho adresáta najde. Ano, je to nějakým způsobem zkreslená statistika, ale to je i třeba "key pass"... Jenže jak tohle chceš podchytit?

Reagovat
alcantara

Neviem, ako to podchytit, ale osobne by som sa tym pri porovnavani velmi neohanal. Zalezi od sposobu, akym tim hraje, akych ma hlavickarov, hracov schopnych kvalitne zakoncit a samozrejme tiez od supera. Mozes poslat kvalitny center, lenze co ked mas v sestnastke Pepeho, ktory vacsinu subojov vyhra...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frankieeeeeee, kurvaaaaaaaaaa.

Nejen že mám talent zmeškat všechny bitky a podobný věci, i tyhle události na EF uvidim už jen s nějakym odstupem, ach jo. Sem jak Blitz z HIMYM, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Já až zase uspořádám nějakej coming out, tak ti dám vědět předem, aby sis udělal čas, ju?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj v deň, kedy sa vladis zastáva kiwwiho (!), je stále aspoň tá istota, že SuperFrankie príde s totálnou pičovinou alebo že niekomu bude liezť do riti. Aspoň to stále ostáva konštantou a drží to náš vesmír ako-tak pokope.

Reagovat
kiwwi

Anderson clarifies on his supposed interview that has been blown out of proportion.

"I am shocked and surprised about a supposed interview that never existed.I never gave any interview,much less to say bad things about a club i love, a club where i grow up and that gave me so much. Shame on you !!!!!!"

tie media

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sandstorm

Hmn mně to přišlo vycucaný z prstu, když to sem dávali hlavně Scouseři

Reagovat
vladis271

Bál som sa otvárať diskusiu, myslel som, že tu bude nastriekané, alebo našťastie som ju otvoril. Len sa ukazuje, že tí, čo k nám chceli Matiča mali pravdu. Aj tak si, ale myslím, že to vyhrá City. Jednoducho ich vidím, že dokonca súäťaže budú mať menej strát než Arsenal (ten asi odpadne prvý, vzhľadom na los) a CFC, tá zas chytí viac takých zápasov ako minulé kolo.

My bezpodmienečne musíme ukopať LM a posilniť. BR má talent. Martinez ak nedá LM Kenwrighta ani nenapadne pochybovať o ňom. Ale FSG sú pošahaní Amíci, tí sú schopní každej kraviny.

Reagovat
Nikikrew

Len nas podcenujte, to vitazstvo bude aspon o cosi sladsie

Reagovat
kubys

Paráda Frankie, bomba!

Reagovat
j_mrazik

Při shodě bodů na konci soutěže rozhoduje o umístění +/-, že jo?

Reagovat
j_mrazik

Sice to měl být samostatný příspěvěk, ale ty to určitě taky víš.

Reagovat
Arbiter

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to kapku složitější. Při rovnosti bodů rozhoduje rozdíl ve skore. Při stejnym rozdílu ve skore rozhodujou vstřelené goly. Když i to je stejný, tak pokud se nebojuje o nic, tak mají týmy stejný umístění, pokud se bojuje o LM, titul, EL, "sestup", tak se sehraje dodatečné play-off.

Reagovat
mike.84

city nas zezačatku drtili a bylo malem otazkou času kdy inkasujeme , ale karta se otočila a vítězství je za ty 3 tyčky (zejmena matič no ty vole) je zasloužené.pěknej thrilling fotbal nahoru dolů, libilo se mi to, nervy to byly. matič musí zlepšit defenzivní hru tělo na tělo - je celkem ležerní, ale ty jeho super rychle kolmice to je paráda.

Reagovat
kubys

Zaha odejde a hned je v sestavě kola.

Reagovat
Sandstorm

Kdo by to býval řekl, že vypustit ho ze řetězu bude znamenat poslat ho na hostování

Reagovat
kubys

David knows.

Reagovat
C-M@ster

Však Cardiff čeká ještě Chelsea, Liverpool, Tottenham i Everton. Je to stratég.

Reagovat
Sandstorm

Co to bylo za diskuzi chlapi? Tolik vtipů pohromadě jsem dlouho neviděl. SuperFrankie, fajdax LOL

Reagovat
Robochelsea

Superfrankie je fakt taký pošuk, alebo len trolluje?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Dawon

To se pak nemuzem divit, ze mame takovou ztratu na celo, kdyz tam tymy ziskavaji 30+ bodu ze 6 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard - adept na Zlatý míč 2014 !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je už pravděpodobnější, že dostane u maturity za 4

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 prej, chááápeš to, teeeeď, no já z toho nemůžu.

Reagovat
Kokesh

Vyhořel by jak Ribéry, který měl navíc všechny trofeje. Zatím na to nemá statistiky, a nevypadá, že by se něco mělo měnit...

Reagovat
kiwwi

gunneri, na kolko by si mohol v lete Arsenal ocenit Vermaelena? (bude mat rok do konca zmluvy)

Reagovat
Fenri

To asi záleží na tom, kolik toho do konce sezóny odehraje a jestli nebude chtít pryč. Pokud si nekopne a on se rozhodne odejít, tak to může bejt pro kupujícího bargain.

Reagovat
SunFells

Arsenal se sebou nechává spíš vyjebávat než že by někoho natahoval, takže počítám tak 8.

Reagovat
kiwwi

berieme

Reagovat
fajdax

Kdy posles nabidku?

Reagovat
kmotor corleone

5-8. ale myslim, ze v anglicku nezostane.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Reagovat
Mindas

Tak krásná mladá vajíčka bychom už měli, teď Mou zase upustil uzdu své představivosti trochu z jiného soudku.

“Two horses and a little horse that still needs milk and to learn how to jump,” he said.

“A horse that next season can race. A nice horse.”

Reagovat
Arbiter

dyť je to tak sladké Jako taťka

Reagovat
Mindas

Ohromně. <3

Reagovat
kubys

Reagovat
madridcan

na cukrovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

vůbec nejste romantici

Reagovat
j_mrazik

Na jaký straně jsi v kauze Michael Jackson?

Reagovat
Arbiter

co s tím má společného ta mrtvá osoba? Každopádně nevím, co je na takovém prohlášení tak "pedofilního"...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ligter

To je spíš nechutně infantilní.

Reagovat
Fenri

ťuťu, jak si ten týmeček hezky opečovává, vypiplává si ty hráčíčky <3

Reagovat
j_mrazik

Od určitého věku už není v pohodě, když se taťka koupe se svými dětmi, i když by moc chtěl. Tohle by měl Mourinho pochopit.

Reagovat
Arbiter

jste nějací tvrďáci tady...

Reagovat
j_mrazik

Tobě by nepřišlo divný, kdyby vám v práci šéf označoval jako svoje mazlíčky?

Reagovat
Arbiter

ve chvíli, kdyby ten šéf mohl být mým tátou a v té firmě byla rodinná atmosféra, tak by mi takové přirovnání vůbec nevadilo

Reagovat
r.mrazik

jojo..hlavne na jednanich by to bylo sexy

Reagovat
Counter

Ty voleeeeee

Reagovat
kubys

Si dělá prdel, ne?

Reagovat
Rssa

Aspoň se mu povedlo zklidnit toho koně, co obskakoval spoluhracovu klisnu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Vas, vie mi niekto poslat ten obrazok so zapasmy Arsenalu teraz na februar, ako maju ten tazky los. Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

08.02.2014 Premier League Liverpool V 13:45

12.02.2014 Premier League Manchester United D 20:45

16.02.2014 FA Cup Liverpool D 17:00

19.02.2014 Liga mistrů Bayern D 20:45

22.02.2014 Premier League Sunderland D 16:00

01.03.2014 Premier League Stoke City V 16:00

08.03.2014 Premier League Swansea City D 16:00

11.03.2014 Liga mistrů Bayern V 20:45

16.03.2014 Premier League Tottenham Hotspur V 17:00

22.03.2014 Premier League Chelsea V 16:00

29.03.2014 Premier League Manchester City D 16:00

05.04.2014 Premier League Everton V 16:00

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Omar je jeden z TOP karikaturistov proste

Reagovat
Arbiter

čekal jsem, že Omar ten autobus stejně zapojí

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Transformers ze Stamford Bridge.

Reagovat
Free_player

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bendtner nějak víc sešel, nebo se mi to zdá?

http://i.idnes.cz/14/021/cl6/NEH5102f0_profimedia_0183536637.jpg

Reagovat
Kenneth

Seydou Keita před několika dny přestoupil z čínského Dalian Aerbin do Valencie, ta ale nebyla jediným zájemcem. "Můj agent vedl pokročilá jednání s Liverpoolem. Když jsem se ale dozvěděl, že mě chce Valencia, tak jsem měl jasno," prohlásil zkušený záložník.

Divím se proč do tý nějaký Valencie vůbec chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Taky bych šel radši do Valencie, kdyby hrozilo, že mne na poslední chvíli přetáhne Chelsea." Libovolný hater.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na tom vůbec je? Neviděl jsem ho hrát tak 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, asi radši je lepší, že nepřišel nikdo, než Keita.

Reagovat
Sandstorm

Ještě, že nešel do nějakýho Realu.

Reagovat
Kenneth

Fernandinho přišel o včerejší šlágr s Chelsea kvůli svalovému zranění. Podle manažera Manchesteru City Manuela Pellegriniho bude brazilský záložník mimo hru tři až čtyři týdny. (goal.com)

Takže proti Barceloně bez Fernandinha a Kuna. No dával sem City s něma tak tak 45-50 % , bez nich maji tak 10 % sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí dát ze sestavy Demichelise (nahradit Rodwellem, klidně Milnerem), Negredovi snad už bude lépe a rázem to bude tak 60:40 pro City

Reagovat
smazaný uživatel

Javim, furt lepsie ako splaseny a bezkondicny Demichelis, Milnera napravo miesto Navasa

Reagovat
Mindas

Jinak Milner je na první zápas vykartovaný, takže tam zase uvidíme Navasovo "kick and run".

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu by mohla lépe fungovat ta hra na centry a Negredo s Džekem by mohli lépe uplatnit sílu a výšku, což včera prakticky nebylo možné

Reagovat
Kenneth

Kick, run and corner.

Reagovat
Mindas

Ten "corner" včera často ani neplatil.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Miguel19

Tak to je slušně v prdeli..

Reagovat
fajdax

V prdeli? Ty uprednostnujes vypadnuti Barcelony pred potencialnima ztratama City v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak titul v PL Chelsea neziska, tak to neprezivaj

Reagovat
fajdax

Jasnovědec?

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějakou novou fotku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se včera zapomnělo na Nasriho. Ten taky hodně chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo, uměl by tomu dát určitou změnu a překvapivou myšlenku, takhle to bylo pořád roboticky to samé a Chelsea to měla přečtené

Reagovat
Mindas

No v porovnání s Navasem to je samozřejmé. Hlavně poslední rok je skvělý, takže také jeho absence je znát. Nyní je asi nejvíce cítit Ferda.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo odkaz na video edena a jeho vsechny dotyky s micem ze vcerejska?bylo to neskutecne.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea vyuzila oslabenie city o klucoveho utocnika + nasri. to je vsetko. nic viac nic menej. dzeko zdaleka nedosahuje parametre aguera. na city bolo od zaciatku vidiet ze nie su vo svojej kozi. chybaju 2-3 hraci zo zakl. zostavy a cele city je v p... ubohe na taky klub. ale toho hazarda je v tom klube kupenom za ukradnute peniaze skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys měl asi kruté detství že?

Reagovat
smazaný uživatel

velmi krute

Reagovat
Svatej

To bude dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

zle zvladnuty zapas city po taktickej strankeak. kua, ak mi chybaju dvaja hraci zo zakl. zostavy a nemam za nich adekvatnu nahradu tak sa to na hre musi prejavit a nemozem kua vyletiet na chelsea + ked viem ze mourinho je stara kurva a nieco urcite nieco vymysli. ak sa aguero neda do kopy tak city budu mat problem aj LM.

Reagovat
smazaný uživatel

co mal s tymto zapasom urobit Aguero? vsak sa rozhodovalo v strede ihriska, kde Chelsea rozbijala, nie Aguero, ale Fernandinho chybal

Reagovat
j_mrazik

Tak Kun se umí s míčem otočit a mohl tý ofenzivě pomoct. Často hráč špatně přebral přihrávku, kterou mu spoluhráč vyřadil zálohu, ale ono toho nevyužil. V tom je Kun parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, je vsak len druhotny jazycek na vahach, ktovie ako by nalozil napriklad so Silvovou tutovkou, treba vsak vziat na vedomie, ze obrana Chelsea po uvodnych 20 minutach fungovala bezchybne a vykryvala kazdy priestor pred sestnastkou, ale stale si stojim za tym, ze celkovo zly vykon City sa prejavoval hlavne v strede ihriska, kde po gole zaloha hanebne prepadavala v kontrach supera, Aguero by s tym az tak vela neporobil, proste absencia Fernandinha je poznat a vcera sa to ukazalo, akym dolezitym hracom sa stal

Reagovat
j_mrazik

Jasně, že kvalitní střeďák chyběl. Navíc Fernandinho pokryje mnohem větší prostor a míň fauluje než Demichelis. Jenom jsem tím chtěl říct, že Aguero by se místo Negreda/Džeka hodil. Možná by šel díky Aquerovi nahoru i Negredo. Každopádně proti zataženému a uprostřed běhavému Mourinhovo týmu se hraje hodně blbě. On to ucpat prostě umí.

Reagovat
smazaný uživatel

predovsetkym dvojka Negredo/Dzeko proti dobre organizovanej obrane nefunguje, hlavne ked Pelle si tvrdohlavo hraje na 2 utocnikov za kazdych okolnosti a nie je to prvy raz co sa to potvrdilo, Jovetic to tam lepsie rozhybal a bol svojou technikou platnejsim nez oni dvaja spolu za cely zapas, este su aj typologicki identicki, Negredo s Aguerom su uzasni, Dzeko s Aguerom velmi slusni, ale na tie dve stoziare nema kto dat slusny center , ak kridelna hra bola odrezana a tak su tam vlastne obaja na dve veci, kedze aj kretivna zaloha stracala az pricasto loptu (Yaya, Silva...), zapas vyhrali zaloznici, nie utocnici, CFC nemat vpredu kopytakov, by bolo po zapase uz po polcase

Reagovat
Kenneth

Vzdyt to neni vubec pravda. Ta ofenziva vepredu stala vlastne jenom na Yayovi ktery mel taky nejvetsi sance. Ty tri tragedi co tam vcera hrali vepredu, neudelali vlastne vubec nic. Hrat tam Kun, tak je to o necem jinem.

Reagovat
Kenneth

A o Dzekovi je skoda mluvit, myslel jsem si ze vapno je jeho revir kde aspon ukaze svoji silu kdyz uz tak stoji za hovno, ale on je proste fotbalovy srot.

Reagovat
j_mrazik

Džeko se aspoň pral, ale Negredo hrál na schovávanou.

Reagovat
Mindas

Včera byl Džeko rozhodně ten lepší z útočné dvojice.

Reagovat
Kokesh

Největší šance měl Silva.

Reagovat
Kenneth

Pred tou prazdnou brankou promachl ale Yaya ne? Nebo tam byla jeste vetsi tutovka?

Reagovat
Kokesh

Tu prázdnou jsem teda asi neviděl, ale Silva byl 2x na malým vápně, stačilo jen správně trefit míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya a 2 x Silva, z toho minimalne 2 x mal byt gol

Reagovat
vilp

Co takhle uvažovat nad všemi souvislostmi? Když ti chybí Nasri s Agüerem, dva individuálně nejlepší hráči z té ofenzivní složky týmu, a Silvu si celý zápas hlídá Luiz, tak to na sebe bral Yaya, který chodil více dopředu, rozjížděl akce, nabíhal mnohem více do útočné zóny hřiště, díky čemuž samozřejmě chyběl vzadu častěji (a po poločase mu došla energie), než bylo vhodné. Kdyby tam měl Kuna, který je letos individuálně na stejné úrovni, dává gól za gólem proti kterémukoliv soupeři, má fantastický pohyb, je neúnavný a sám je na začátku mnoha akcí, tak si mohl mnohem více hledět role záložníka a s Demichelisem by to dohromady bylo daleko kompaktnější. Z tohoto úhlu pohledu by hra s Agüerem vypadala daleko lépe jak v záloze, tak i útoku. Ale za to si může sám trenér, s Tourém to takhle (když chyběl někdo důležitý nebo tým nevěděl, jak dál) bylo vždy, Mancini to dobře věděl, a proto zálohu raději pojistil dalším záložníkem navíc. Řešení Pellegriniho bylo sebevraždou už od začátku, Yaya si letos proti silným svoji pozici hlídal, díky síle ofenzivy (Agüero, Nasri, Silva), která na to stačila sama, to bylo žádoucí, ale včera bylo jasné, že to tak nedopadne, když byly dvě největší individuality mimo. V takovém případě celý ten kolos nechat na jednom za zenitem hrajícím stoperovi, to byl naivní amatérismus, jak jsem psal včera. Tím vším chci říct, že Agüero chyběl úplně stejnou mírou jako Fernandinho. Celkově si myslím, že při hře na dva útočníky pustit vynikajícího Téveze, který si skvěle rozuměl jak s Kunem, tak i s vysokým hrotem (a Negredem obzvlášť) místo Džeka byla velká chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

ako si mohol Tevez rozumiet s Negredom, ak spolu nehrali ? Mne slo o to, ze sice Aguero je rozdielovy ofenzivny hrac, ale sotva cakat aj od neho zazraky, ak tie lopty k nemu tazko dostanes, a ak by sa aj stahoval pre lopty, sam by s nimi v presile vyborne fungujucej obrany Chelsea nic nespravil, na toto u ich obrany narazali aj ini typologicki podobni a vyborni hraci, aj Messi, a tak cele sa to lamalo u zaloznikov ktori stracali lopty na Maticovi ci Luizovi a vznikal velky priestor na rychle kontrautoky pre hracov ako Hazard ci Ramirez, a zaloha sa nestihla vracat, kedze typologicky boli bud prilis ofenzivne ladeni alebo neschopni a prave v takomto pripade je potrebny Ferda, asi najlepsi box2box player v PL, ktory toho obeha neskutocne mnozstvo nielen dozadu ale aj dopredu, kde by vytvaral sam vacsi priestor na kludnejsie zakladanie utokov pre inak na defenzivnu pracu lenivych Silvu, Navasa a Toureho, neverim zeby pritomnost Aguera zas az tak zmenila tvar hry ako pritomnost prave Fernandinha

Reagovat
vilp

To je jen předpoklad, že by si s Negredem sedl. Proč by taky ne? Každopádně já už ti svůj názor napsal, vidím tam zkrátka velkou souvislost s úlohou Tourého. Jen můžu doplnit, že Agüero má fantastický pohyb a není snad zápasu, ve kterém by se nedostal do nějaké šance, ať hraje tým jakkoliv. A ty letos pohodlně proměňuje. Ty míče, které měl Silva, byly v jeho prostoru a on by si je našel a proměnil, věřím tomu.

Reagovat
Mindas

Nejvíc vtipné bylo, když před zápasem Neville vypíchl absenci Ferdy a na obrazovce pouštěl video ze zápasu na Spurs. Tam bylo krásně vidět, jak Ferda jednoduše odebírá balóny. Jak je schopný díky své dynamice a atletické postavě nechat hráči klidně i pár metrů náskok, aby ho stejně ještě stačil zakřižovat a vytlačit třeba do autu. Pak se člověk dívá při zápase na Demichelise, jak je všude pozdě. Jak svým pohybem a i nahrávkou často dostal do úzkých i ostatní hráče. O pohybu netřeba ani mluvit. On byl schopný vypíchnout minimální procento balónů, vždy jen šaškoval kolem hráče a pak ho třeba ještě zfauloval. Když přestoupil do City, tak první zápas hrál na Chelsea stopera. Tragedie. Včera byl opět klíčovou postavou zápasu. Ale jen dobře, to má Pelle za to, že musel mermomocí dostat Barryho pryč.

Reagovat
vilp

Barry a Tévez.

Reagovat
Kenneth

Tahle Mourinhovska Chelsea by ale mohla dostat ve ctvrtfinale Barcelonu, na to bych se moc rad podival. Derby jak ma byt.

Reagovat
kubys

Derby jak cyp.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Counter

Chelsea fans incoming in 3..2..1...

Reagovat
Whitemedia

tak jsem tady

Reagovat
blade115

Reagovat
Rarášek

Zcela ztracený lenochod Demichelis

Reagovat
božský John

Tak tahle diskuse me rozhodila jak nikdy nic. Ja si jedu v klidecku na zkousku, pak ctu tadyty joudovy vesmirny kravoviny a byl sem uplne jinde, celej pracne budovanej swag plnej vedomosti v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"swag vědomostí"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Zml31zjAokM

vieš čo to je one man show?

Reagovat
božský John

jak uan men šou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Van men šov!

Reagovat
j_mrazik

Vy šov čtete jako šou, takže to tak velkej rozdíl není.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Střed hřiště bez Fernandinha a s ním je prostě jiný, to je jasná věc. S Demichelisem ale měl hrát Yaya víc zataženě a odehrát si zápas vzadu. Jakmile se cpe dopředu, nechává střed na jednom hráči.. A ve středu hřiště se dělá zápas. Místo Demichelise bych seřval Yayu, protože ten to měl mít pod palcem.

Reagovat
vilp

Jenže nebýt Tourého výpadů, tak si ten tým snad nevytvořil šanci. Yaya v nouzi vždycky chodil dopředu a mnoho zápasů tím vyhrál. Já bych seřval Pellegriniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže si přece hrát na nějakýho spasitele a dělat úplně vše, fotbal je týmovej sport, každej má nějaký úkoly.. jakmile někdo zvládá svojí práci výborně, tak ok, může přidat nadstavbu.. Jenže Yaya si svoje úkoly neplnil. A to je prostě jeho ohromná chyba. Není to inteligentní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Proboha, nepleť si pojmy s dojmy. Neinteligence se nerovná nezodpovědnost/lenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že mu nedocházejí důsledky a hraje si to podle sebe. Ale klidně to můžu nazvat nezodpovědnost, na té pozici co má Yaya hrát je základ ji mít.

Reagovat
smazaný uživatel

marty je schopny zopsut Yayu na ukor aj nehrajuceho Fernandinha

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho za boha, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

casto do neho navazas, niekedy uplne nezmyselne, hlavne ked si mu daval za vinu aj Ferdove matne vykony zo zaciatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá jednu a tu samou chybu neustále a já mu jí neustále vytýkám..

Reagovat
vilp

To je na jednu stranu pravda, ale na druhou, jak už jsem psal, tak Mancinimu vyhrál velké množství zápasů. Když tým hraje hovno, on vidí tu neschopnost hráčů před sebou a ví, že to může změnit, že se mu to povedlo už několikrát, tak je to těžký. Nakonec přes něj šli tři ze čyř nejlepších akcí, které nezakončil, a další, kde mu ke gólu chyběl kousek. Podle mě je to velká chyba Tourého, ale ještě větší Pellegriniho. Ten šel do zápasu jak naivní začátečník a během něj zůstal na stejné úrovni. Milner s Rodwellem nejsou bůhvíjací fotbalisté, ale proti tvrdé a fyzicky výborně připravené Chelsea měli jít jednoznačně do hry. Ať už kvůli zpevnění středu, nebo trapnému Demichelisovi s Navasem, James by tam nějaký centr bezpochyby procpal.

Reagovat
vilp

* šly

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale tohle je ve stylu "kdo brání, nevěří brankáři" .. On Yaya udělá spoustu věcí dopředu, je to vynikající fotbalista a z druhý až třetí vlny má spoustu možností jak zaútočit. Jenže musí být zajištěnej, nebo to risknout párkrát za zápas, ne dělat to furt takovým způsobem, že soupeř má jednoznačnou převahu.

Pelle to zkusil s Demichelisem.. Ono mít stopera v záloze je docela riskantní věc, protože když má tým balon na kopačkách, tak nikdy nebude stoper umět vířit a vytvářet prostory.. I kvůli tomu je důležitý, aby byl hráč vedle něj zataženější a ty prostory dělal. Yaya tohle prostě vůbec neumí, je v tom neuvěřitelnej lempl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Fernandinho chyběl, aby to za Yayu odběhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Se mi libi, ze to co ty reknes na trech radkach, tak jiny maj na 35 radku. Strucny, jasny, presny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Ale Demichelis bol proste desny, vobec nestihal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Tomanatura

Jestli je to neci chyba, tak Pelleho.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď po zápase víme, že jo.. Jenže nebyl v lehký pozici, náhradu za Fernandinha nemají, musejí hrát jinak a věřit Yayovi, že bude hrát zodpovědně.. a se stoperem vedle sebe by to teoreticky mělo být nejjeddodušší..

Reagovat
Tomanatura

Pochybuju, ze by veril Yayovi, ze bude hrat zodpovedneji, kdyz tak nehral ani s Bayernem. Veril Demichelisovi, asi jako jediny clovek na svete a stalo ho to hodne. Mohl nastoupit s jednim utocnikem a Milnerem ve stredu, ale nepoucil se.

Reagovat
Fenri

A nebo to mohl ovlivnit stridanim, kdyz videl, ze to proste nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hrál nezodpovědně, jenže s Fernandinhem, kterej to za něj dokáže oběhat a obránit.. Chelsea nemá tak dobrou zálohu, klidně je mohli přehrát i s Demichelisem.. Je to škoda a rozhodně je to chyba Pelleho, ale osobně si dokážu představit, co tím zamýšlel.. V příspěvku mi ale šlo o hráče, ne o trenéra.

Reagovat
fantomas

Matiće s Luizem nemohli s Demíchelisem přehrát ani v dalších osmi paralelních vesmírech, to se na mě nezlob.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No právě - náhradu nemají. To mi není prostě jasný, jak se se svým kádrem mohli dostat do situace, kdy je nejlepší volbou na štít Demichelis ...

Reagovat
fantomas

... což je koneckonců opět chyba Pelleho

Reagovat
blade115

Pochopitelně. Já je až tak nesleduju, ale pořád tam je Rodwell. Pokud mu nevěří, tak neměl pouštět Barryho. Nechávat si na jednu z nejdůležitějších pozic v týmu Fernandinha a Garcíu, to je moc špatnej tah.

Reagovat
Fenri

Reagovat
vilp

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že ze SuperFrankieho se vyklubal pěkný ješťírek, ještě aby nám tak s Aštar Šeranem ten vesmír fakt rozbil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se z něj nevyklubalo, spíš jen potvrdil, co o něm mnozí už dávno vědí.

Reagovat
Rssa

2300. pro Liverpool

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Barinka golaso, ladí formu na OH.

Reagovat
blade115

Tak jsem si to dnes ještě jednou pustil a Matič byl ještě lepší, než jsem byl schopen včera vnímat. Ten kluk u nás ještě může sehrát obrovskou roli. Fakt příjemná změna oproti Mikelovi nebo Ramiresovi.

Reagovat
blade115
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele