Premier League - souhrn 23. kola

28.01.2014, 22:58, aktualizováno 29.01.2014, 22:43
Komentáře a souhrny
Manchester City znovu rozstřílel Tottenham a dostal se do čela před Arsenal, který remizoval na hřišti Southamptonu. Chelsea získala jen bod proti West Hamu, Liverpool si pojistil čtvrté místo přesvědčivou výhrou v derby. Tři body mají i Manchester United, Swansea, Sunderland či Aston Villa...

Aston Villa - West Bromwich Albion 4:3

29.01.2014 20:45

Góly: 12. Andreas Weimann, 25. Leandro Bacuna, 37. Fabian Delph, 64. Christian Benteke (pen.) - 4. Chris Brunt, 9. Fabian Delph (vl.), 43. Youssouf Mulumbu

Aston Villa si pro svou kulatou 300. výhru v Premier League dokráčela vskutku v pamětihodném stylu. Stejně jako při poslední konfrontaci s největším rivalem v nejvyšší soutěži vínoví vůbec nepodchytili samotný začátek derby a stejně tak dnes předvedli úchvatný comeback. Ba ještě úchvatnější; vzrušující Midlands Derby vidělo celkem sedm branek, z toho hned šest před pauzou.

Dvě poslední midlandská derby nabídla shodně čtyři branky a na podobné gólové nadílce se dnes začalo pracovat pěkně od začátku. Okamžitě ve čtvrté minutě se totiž k parádní křižné ráně z 30 metrů odhodlal Brunt a Guzan byl víceméně bez šance - 1:0 pro hosty. A domácím bylo ještě hůře po uběhnutí stejného časového intervalu - tehdy WBA rychle rozehrálo standardku na levé straně, do úniku se utrhl Morrison a Delph si pak jeho přízemní centr ve skluzu nešťastně srazil do vlastní sítě.

Na podmáčeném trávníku na Villa Parku pak měli birminghamští doopravdy co dělat, když stejně jako posledně na The Hawthorns museli po úvodních 11 minutách dohánět dvoubrankové manko. Co však muselo zaujmout - tentokrát se hned v příští minutě začal náskok modrobílých tenčit. Mohlo za to podcenění dlouhého nákopu Luganem, které vedlo k tragické hlavičce za sebe a chladnokrevné koncovce Andrease Weimanna, jenž rázem nebyl v ofsajdu a mohl tak pohotově přehodit vyběhnuvšího Fostera.

Villans se takto podařilo chytit dech takřka ihned vzápětí po nabytí "obligátní" dvougólové ztráty; na snížení totiž ihned mohl navázat Bacuna či opět sám Rakušan Weimann, když záměrně tečoval Clarkovu hlavičku po standardní situaci. Při takovém bránění Albionu bylo doopravdy skoro až nutností přijít s vyrovnávací trefou ještě v rámci úvodní třetiny zápasu; a to se domácím také podařilo. Ve 25. minutě se Bacuna sice hrozivě zamotal do zdánlivě pohodlné koncovky, nakonec ale za pomoci štěstěny takovým nechtěným lobem přeci jen dopravil Lowtonův míč za čáru.

Další rána do týlu zničehonic zlomených Baggies přišla posléze, když se k vynuceně střídajícímu Anelkovi přidal na kotník kulhající Anichebe, jakožto druhý ze dvou útočníků WBA na hrací ploše. Throstles tedy pokračovali v pádu níž a níž, přičemž jejich snový start do tohoto derby byl definitivně zapomenut v minutě osmatřicáté. Tehdy Benteke vepředu ani nemusel podstupovat hlavičkový souboj, prostě jen ze vzduchu sklepl míč pod nohy Delpha, ten se druhým dotykem fantasticky uvolnil a hned tím třetím se veleprudkou ranou od břevna postaral o jeden z nejhezčích gólů sezony.

Ani tím ovšem extrémně vzrušující poločas nekončil. Ben Foster se následně musel vytasit s nesmírně důležitým zákrokem proti dominantnímu Bentekemu, aby klíčovost tohoto momentu akorát na druhé straně podtrhla famózní ulička Morrisona a ukočírovaný finiš Mulumbua - 3:3 a teprve šestá úvodní část v dějinách Premier League, která viděla alespoň šest branek!

Druhý poločas už byl přirozeně o něčem jiném, ale šance zvládal nabízet i nadále. Amalfitano zkraje málem nachytal Guzana neposednou, leč špatně umístěnou střelou, a lepší odstartování WBA měl na ukazatel skóre promítnout Lugano svou hlavičkou zpoza zadní tyče. Z téhle pozice by tak zkušený stoper měl při standardce jednoduše skórovat. Co už naopak dělat neměl, bylo zanedlouho lítě soupeřit s Bentekem ve vlastním pokutovém území; Uruguaycovy vervy totiž Belgičan šikovně využil, pod jeho nátlakem se zhroutil na zem a rozhodčí Clattenburg právem odpískal penaltu. Tu pak sám Benteke s váhavým krokem proměnil.

Po 65 minutách byli tudíž opět ve vedení domácí Villans a tentokrát už se o něj příliš nemuseli bát. Anichebe pak už jenom nebezpečně, ale i nepřesně střílel ze střední vzdálenosti a v nastavení zápasu WBA nedotáhlo ani řadu nadějných centrovaných míčů. Birminghamští si tudíž připsali obzvláště cennou domácí výhru; teprve třetí takovou v tomto ročníku.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Stoke City 1:0

29.01.2014 20:45

Góly: 17. Adam Johnson

Hodně důležité tři body si zapsali Mackems, které proti Hrnčířům opětovně spasil znovuzrozený Adam Johnson, jenž za poslední tři utkání zaznamenal pět branek! SAFC se tímto vítězstvím dostává ze sestupového pásma.

Domácí ekipa začala takřka ideálně a po sedmnácti minutách se mohla radovat: Begović sice Boriniho pokus dokázal vytěsnit, ovšem pouze k Johnsonovi, který už měl poté snadnou práci - 1:0! Potters se však postupem času osmělili a hned dvakrát mohl srovnat krok Crouch, Mannone ale kulatý nesmysl za svá záda nepustil. Ten samý hráč následně zastavil i Shawcrosse!

Krátce po změně stran N'Zonzi zbytečným zákrokem poslal k zemi unikajícího Altidora a sudí Madley okamžitě vytáhl pro hostujícího středopolaře druhou žlutou a následně červenou kartu! Početní výhodu mohl hned zakrátko potrestat sám americký útočník, ovšem z dobré pozice si na Begoviče nepřišel! Johnson poté branku o fous nenašel a Larssonovi pro změnu pokazil radost opět skvěle reagující strážce hostující svatyně. Vyrovnat mohla čerstvá posila Odemwingie (přišel z Cardiffu), jenž ale mičudu netrefil zdaleka ideálně a Mannone si tak věděl rady.

Varování ale Sunderlandu očividně nestačilo a pár minut před závěrečným hvizdem mohl trestat Shawcross, jenž se tradičně hlavou položil do centru, ovšem ke smůle Stoku zacílil pouze břevno domácí branky! Nadějnou možnost poté ještě na opačné straně "spálil" Brown.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Ham United 0:0

29.01.2014 20:45

Góly: -

Na střely 32:1. Držení míře 73 procent ku 27. Jenže k ničemu. Chelsea na domácí půdě nedokázala v malém londýnském derby vstřelit West Hamu ani gól a po pěti vítězných zápasech v Premier League opět ztratila. Mrzet ji to může o to více, že Arsenal včera ztratil v Southamptonu a Blues tak mohli dohnat náskok čela tabulky.

Dnes se dokonale projevil rozdíl mezi zralostí a zkušeností Manchesteru City a relativní mladostí hvězd Chelsea. Zatímco Man City dokázal na hřišti Tottenhamu zas a znovu excelovat, nasázet do té doby v úžasné formě hrajícím Kohoutům potupného bůra, Blues vyšli gólově naprázdno a ztrácí na Pellegriniho partu už tři body.

První poločas chvílemi velmi nudil, obzvláště ve svém úvodu. Po minutách šera rozjasnil Stamford Bridge povedenou střelou Brazilec Oscar, jehož pokus skončil na břevně. Jenže to bylo od Chelsea maximum. Měla sice převahu, ale nebyla schopna z ní vytěžit jednu jedinou gólovou šanci. Willian pálil těsně nad, Mikel těsně vedle a stejně si vedli i Ramires a znovu Oscar.

West Ham úpěnlivě bránil a soustředil se především na defenzivní činnost, přesto měl největší šanci prvního poločasu právě on. Na přímý kop si nejvýše naskočil stoper Tomkins a jeho hlavičku musel Petr Čech reflexivně vyrazit. Při zákroku měl navíc obrovské štěstí, míč z jeho rukavice totiž prolétl těsně mezi tyčkou a dobíhajícím hráčem Hammers.

Do druhého dějství nastoupily týmy v podobném rozpoložení, jen se nastolený trend ještě dvojnásobně umocnil. Svěřenci Sama Allardyce se absolutně do ničeho nepouštěli a s jediným hráčem na půlící čáře doufali v pevnost svého betonu. Ten držel především díky nebetyčné obětavosti jejich obránců, kteří v průběhu utkání zblokovali 13 pokusů Chelsea. Dobrá desítka přitom spadá právě na druhé dějství.

Chelsea nepomohlo ani střídání, po němž Mourinho změnil rozestavení na 3-5-2. Domácí měli sice drtivý tlak, z nějž ovšem vůbec nic nevytěžili. Když se po úporném obléhání odhodlali ke střele, ztroskotali na zmíněné blokující obraně, případně pálili mimo, nad, přinejlepším doprostřed branky, kde se Adrián ani nemusel příliš namáhat

Bez práce byl i při slušných pokusech aktivního Edena Hazarda, který vedl 90 procent veškeré ofenzivní snahy Blues, a Ivanoviće, který pálil z voleje a bez přípravy také těsně vedle. Největší, a vlastně jediné, gólovky si Chelsea přichystala až v nastaveném čase. Po Hazardově stříleném centru tečoval míč Demba Ba a jen titěrný zákrok Adriána dostal míč na tyčku. Infarkt se o fanoušky pokoušel ještě v sedmé minutě nastavení, kdy měl gól na noze Frank Lampard, ale další skvělý reflexivní zákrok Adriána udržel stav až do konce duelu bezgólový.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester City 1:5

29.01.2014 20:45

Góly: 59. Étienne Capoue - 15. Sergio Agüero, 51. Yaya Touré (pen.), 53. Edin Džeko, 78. Stevan Jovetić, 89. Vincent Kompany

Takovým způsobem přijít o ligovou neporazitelnost, to asi nováčkovi na trenérských lavicích Timu Sherwoodovi nikdo nezávidí. Naopak způsob, jakým ManCity natáhlo svou šňůru bez prohry na 20 soutěžních zápasů, opětovně bere dech. Ve dvou vzájemných měřeních sil s Tottenhamem má potom neskutečné skóre 11:1.

Už první poločas byl celý o ManCity, respektive o Agüerovi. Ten už v 15. minutě udeřil, aby se gólu přiblížil i v několika dalších příležitostech. Bohužel právě s ním je spjata také jediná kaňka na dnešku z pohledu Citizens - argentinský ďábel totiž ve 44. minutě ucítil pnutí v zadním stehenním svalu a musel přepustit místo na hrací ploše Jovetićovi. Těsně po návratu z marodky se na ní tudíž znovu vrací (zřejmě).

Jinak to ale byla velká bleděmodrá dominance jako obvykle. Hosty nezastavila ani Sherwoodova evidentní snaha posílit střed a stáhnout hru na jediného útočníka Adebayora. Naopak City o úvodní branku usilovalo velmi vehementně, s lehkostí a od samého počátku. Jeden Agüerův pokus se otíral o tyč již ve čtvrté minutě a krátce před úspěšně završenou akcí Kompanyho se Silvou mohl úřadovat rovněž Džeko. Ten však na rozdíl od Agüera vymezený prostor netrefil.

Následně bylo celé hřiště Agüera doslova plné. Argentinský ostrostřelec ihned nepříjemně hlavičkoval po Clichyho centru, aby se Lloris vytáhnul s prvotřídním zákrokem. Vzápětí jeho jinačí projektil musel na čáře odvracet Rose a další Agüerova střela si to pro změnu zamířila nad břevno. Pak už přišel onen smutný okamžik; ruku v ruce s protesty Spurs proti neuznanému gólu Dawsona. Ten byl usvědčený z ofsajdu.

Kohouti koncem prvního poločasu už ani zdaleka nebyli tolik na odpis jako v první dvacetiminutovce, veškerý jejich další odpor už ale znemožnila událost z 50. minuty, kdy byl navzdory očividnému kontaktu s balonem za skluz na Džeka přísně vyloučen Rose. Vzápětí proměnil Yaya Touré a pak už se mohlo dohrávat ve spíše exhibičním než oboustranně důstojném stylu.

Chvíli předtím, než Džeko využil chyby Chirichese ke vstřelení třetí branky, nastřelil tyčku David Silva a podobně se pokračovalo až do konce - s výjimkou malého intermezza v podobě zásahu střídajícího Capouého. Ten nadvakrát snižoval po rohu na 1:3. Poslední dvě slova už ovšem zase náležela Citizens. Nejprve Jovetić za pomoci teče dosáhl svého premiérového ligového zářezu v bleděmodrém dresu a pak Kompany vhodně navázal na Bentalebem zablokovanou Džekovu střelu.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Hull City 1:0

28.01.2014 21:00

Góly: 17. Jason Puncheon

Londýnský celek dokázal napodobit poslední domácí úspěch ze zápasu proti Stoke a také Tigers udolal nejtěsnějším možným rozdílem, pod který se nejvýrazněji znovu podepsal křídelník Puncheon.

Když 23. listopadu usedl za kormidlo Eagles ostřílený Tony Pulis, který nahradil dalšího rutinéra Yana Hollowaye, zmítal se nováček na úplném dně a kdekdo mu už tou dobou předpovídal nejčernější možné scénáře... Ty se však nepotvrdily, Crystal Palace pod novým manažerem výrazně zpevnil defenzivu (šest čistých kont ze dvanácti mačů!) a rázem se odlepil ze sestupového pásma.

Další ostrou prověrku vylepšené obrany měli obstarat Tigers, které naopak doposud trápila chabá hra směrem dopředu, a tak během lednového přestupního okna přivedli Nikicu Jelaviče a Shanea Longa (dohromady za 14 milionů liber). Výše zmíněná dvojice si připsala společnou premiéru v základní sestavě, ovšem k výraznějšímu ohrožení soupeřovy branky se nedostala. Naopak před druhou brankou jen těsně mimo hlavičkoval Jedinak. Zanedlouho se však odražený míč ocitl u Puncheona, který nezaváhal a zapsal si třetí zásah ve čtyřech posledních duelech - 1:0!

Po většinu prvního dějství měla domácí ekipa navrch, což mohl z volného přímého kopu potvrdit opět Jedinak, který tentokrát sice našel branku, ale McGregor jeho pokus tak jako tak za svá záda nepustil. Už během nastavení ze standardky rovněž neuspěl Huddlestone.

Po změně stran jsme byli svědky zvýšené aktivity Hullu, který mohl "spasit" Livermore, avšak z dobré pozice mířil jen vysoko nad vymezený prostor! Přitopit pod kotel se snažil také Boyd, Speroni ovšem jeho ránu vytěsnil a následná dorážka se mezi tři tyče opět nevešla. Rosenior pro změnu nemířil přesně a snaha Jelaviče se také o fous do prostoru branky nevešla. Hosté se tak kýženého vyrovnání nedočkali a navíc byl Alan McGregor za zbytečné protesty vyloučen...

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 4:0

28.01.2014 21:00

Góly: 21. Steven Gerrard, 33. Daniel Sturridge, 35. Daniel Sturridge, 50. Luis Suárez

Mělo to být jedno z nejdůležitějších a nejvyrovnanějších Merseyside derby v novodobé historii. Tak jako na podzim. Liverpool si ovšem zápas nemilosrdně podmanil a modrého soupeře rozcupoval na cáry. Everton pojede domů se zataženými závěsy, v městské bitvě podlehl po dvou gólech Sturridge a brankách Suáreze s Gerrardem 0:4.

Už samotný úvod derby nenechal diváky na pochybách o tom, zda půjde skutečně o kvalitní zápas. Barkleymu stačila minuta, aby se uvolnil ve středu hřiště a z pětadvaceti metrů jen o kousíček minul šibenici Mignoletovy branky. To probralo i Reds, hned za chvíli povedeným volejem zaneprázdnil Howarda Henderson.

Ze zimního spánku se postupem času mátořil i nejlepší střelec Premier League Luis Suárez, který ale rovněž ztroskotal na pozorném Howardovi. Podobně dopadl i po dvaceti minutách, ale vybojoval alespoň roh. Ten následně sám zahrál, trefil přesně hlavu Stevena Gerrarda, jenž vystoupal výše než Alcaraz, a Liverpool vedl 1:0.

Hned vzápětí dostal Everton další ránu, Romelu Lukaku totiž při gólové situaci utrpěl zranění kotníku a musel vystřídat. Dotřetice měl soupeře na lopatkách Daniel Sturridge, ale napoprvé ještě ruce nad hlavu zvedat nemohl. Jeho chvíle přišly a po půlhodině hry.

Tato pasáž rozhodla o osudu celého duelu. Gólovku měli nejprve Toffees, Phil Jagielka zůstal po standardce ve vápně a se štěstím se dostal k volnému míči nějakých 13 metrů od brány. V pádu však vypálil přímo do Mignoleta. Přesněji mířil vzápětí Kevin Mirallas, jenž z hranice šestnáctky zacílil k tyči a minul ji o pár centimetrů.

Ten ždibet se však za několik vteřin ukázal jako klíčový. Prakticky z protiútoku totiž Coutinho perfektně vyslal uličkou Sturridge, toho absolutně nestíhal Stones a anglický forvard mohl tváří v tvář Howardovi pohodlně zvýšit na 2:0. Za dvě minuty unikl kanonýr ofsajdové pasti podruhé, počkal si na dlouhý míč Tourého a zoufale vyběhnuvšího Howarda překonal potřetí.

Jiskřičku naděje nevykřesal ani z úhlu pálící Kevin Mirallas a Everton tak dostal pěkně studenou sprchu už po prvním odchodu do kabin. A hned pět minut po obrátce inkasovali další štulec. Kapitán a jedna z mála jistot evertonského celku Phil Jagielka fatálně namazal do samostatného nájezdu Suárezovi, který pelášil na bránu bleskově a levačkou na zadní tyč definitivně uhasil naděje Toffees.

Neuvěřitelně děravou obranu za další okamžik překonal Raheen Sterling a stopku mu vystavil až faulem Tim Howard. Pro hattrick si na putník nakráčel Daniel Sturridge, jenže se s šancí popasoval hanebně. Nesmírně razantní ranou totiž přestřelil břevno. Skóre nezaokrouhlil ani po hodině hry Coutinho, jehož přesnou ránu vytěsnil Howard těsně mimo branku.

Závěr zápasu už logicky Liverpool neodehrál tak aktivně. Do velkých šancí se již nedostával, obraz hry se vyrovnal a šance měli i hráči Evertonu. Snížení o kousek uniklo Naismithovi, který na pas před prázdnou klec nedosáhl. Neprosadil se ani Alcaraz a tak si Reds kromě kýžených tří bodů připsali i další čisté konto.

Více informací k zápasu

Manchester United - Cardiff City 2:0

28.01.2014 20:45

Góly: 6. Robin van Persie, 59. Ashley Young

Hladce. Manchester United pohodlně získal tři body z domácího utkání s Cardiffem, které přineslo Moyesově týmu jen pozitiva. Povedený debut má za sebou Juan Mata, který se prezentoval i asistencí, uzdravený Van Persie se vrátil dokonce gólem. Parta Ole Gunnara Solskjaera tak odjíždí z Manchesteru s prázdnou.

Nejdůležitější krok k výhře udělali Red Devils už po pěti minutách hry. Youngův centr zasáhl hlavou Valencia a rozezvonil břevno. Dorážku Robina van Persieho ještě Marshall vyrazil, na jeho druhý pokus už ale nestačil, a United tak záhy vedli 1:0. Ve dvacáté minutě se poprvé předvedl exmodrý Juan Mata, jehož geniální pas Young ve vyložené pozici nedokázal umístit mezi tři tyče.

Po půlhodině hry neuspěl ani z úhlu pálící Van Persie a tak se červení dočkali druhé branky až po obrátce. Mata roztáhl hru na Younga, ten s míčem utekl zpět do středu a vypálil nechytatelně k tyči. Cardiff byl dopředu sterilní a domácí měli možnost přidat další góly. Mata ale vypálil slabě a Valencia trefil pouze tyč.

V závěru ještě toužil po třetí brance střídající Januzaj, ale po Evrově zpětné přihrávce zamířil těsně vedle. To však United trápit nemuselo, v pohodovém tempu si totiž došel pro kýžené tři body za vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

Norwich City - Newcastle United 0:0

28.01.2014 20:45

Góly: -

Norwich na první výhru po šesti kolech dalším plnohodnotným úspěchem nenavázal, proti Newcastlu ale nakonec zřejmě bude rád za pouhý bod. Bývalý klub norwichského manažera Chrise Hughtona na Carrow Road především v první půli dominoval a hned třikrát přitom natrefil na brankovou konstrukci. Canaries nakonec přesto podruhé za sebou neinkasovali...

Úvodní pasáže byly typicky oťukávací a jakési náznaky se vyskytovaly akorát na straně Newcastlu, který na soupeřově půlce registroval přece jen otevřenější prostory k manévrování - jako třeba v 18. minutě, když se před Sissokem na pravé straně zjevila horda volného místa, a nejlepší hostující střelec Loïc Rémy následně donutil Ruddyho jít poprvé na zem.

Mnohem více se domácí gólman zapotil o pár chvil později, když Rémy paradoxně ani pořádně nestřílel. Jeho centr totiž Ruddy vyrážel pouze do nevhodně postaveného Johnsona, od něhož se balon odrazil do tyče a zase ven. Tehdy přitom nešlo o poslední případ, kdy se za Ruddym rozezvučela branková konstrukce; a ve 24. minutě se na to už i dalo koukat. Rémy dostal volnost na levé straně, navedl si míč na pravačku a pro sebe typickou kroucenou střelou divže nerozjásal výletníky z anglického severovýchodu.

V těchto chvílích se zdál být gól NUFC doslova na spadnutí. Další problémy Ruddymu nachystala Bassongova nepříjemná teč Ben Arfovy střely a pokoj mu nedala ani následná série rohových kopů Strak. Ty se ale spíše prosazovaly ze hry, přičemž vůbec největší šanci poločasu ve 43. minutě hrozivě zahodil Ben Arfa. Toho krásnou přihrávkou našel Sammy Ameobi, francouzský šikula se však v ideální pozici nečekaně ukopl, když se zjevně do poslední chvíle nemohl rozhodnout, zda zakončí levou nebo pravou nohou.

Na druhém konci hrací plochy musel Krul prvně zasahovat až těsně před pauzou při střele Hoopera, pročež se pak o poločasovém hvizdem Carrow Road neslo hlasité bučení. Po obrátce se pak také obraz hry alespoň trochu změnil (ve prospěch Canaries), gólu nicméně pořád zůstávali blíže hosté.

Ben Arfa takto podnikl dva zajímavé výpady do pokutového území - ten první skončil jeho vlastním zaškobrnutím, ten druhý potom faulem van Wolfswinkela akorát na hranici velkého vápna a následně otřásajícím se břevnem při dalším pokusu Rémyho. Ben Arfa si přitom nepřestával koledovat další a další standardky; z té příští v 66. minutě už i sám pálil, stále bezúspěšně ovšem.

Samotný závěr zápasu pak byl bohužel fatálně poznamenán karetním představením rozhodčího Chrise Foye, jenž za menší roztržku nekompromisně vyloučil jak Rémyho na straně Newcastlu, tak domácího Johnsona. Každopádně právě při hře 10 proti 10 si Kanárci vytvořili svou zdaleka největší šanci - v 89. minutě přišel zleva přetažený centr na zadní tyč, kam právě včas doběhl Snodgrass, a jen parádní Krulův zákrok nohou odmítl pozdní změnu skóre.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Arsenal FC 2:2

28.01.2014 20:45

Góly: 21. José Fonte, 54. Adam Lallana - 48. Olivier Giroud, 52. Santi Cazorla

Manchester City dostal při úterním večeru od Arsenalu jasné znamení - zítra může jít v případě zvládnutí šlágru s Tottenhamem do čela. Může za to jen částečný úspěch Gunners na žhavé southamptonské půdě. Tam se sice Londýňanům těsně po pauze podařil parádní obrat, těsné vedení pak ale Wengerova parta nedokázala hájit příliš dlouho, aby navíc v samém závěru přišla o vyloučeného Flaminiho...

Jižané zřejmě očekávali, že na hrací ploše opět budou moci pozorovat zkušeného Richieho Lamberta, ten se však buď nestihl uzdravit, nebo doopravdy přestupuje jinam, jak se v posledních dnech spekulovalo. Na jeho místě potom dostal unikátní příležitost upoutat teprve 18letý Sam Gallagher, jenž se také vytáhl s prvním střeleckým pokusem. Proti němu - na rozdíl od dalšího projektilu z dílny Schneiderlina - také musel zasahovat brankář Szczesny.

Rovněž v táboře Arsenalu se těšili na návrat jednoho z obvyklých tahounů, záložníka Aarona Ramsey, také zde se ale muselo skousávat zklamání - posílené pozdějšími zprávami o dalších 4-6 týdnech léčby obnoveného svalového zranění; a předešlou neschopností konkurovat Sotonu ve středu pole. Arteta s Flaminim ho jen stěží někdy kontrolovali, zatímco Saints věhlasnějšího soupeře přehrávali ve velkém stylu.

Což brzy promítli i na ukazatel skóre: po dvaceti minutách zleva centroval Shaw a na zadní tyči majestátně hlavičkoval Fonte. Rovněž nadále šlo o jednostrannou záležitost, která mohla být ještě jednoznačnější nebýt zaváhání mladíčka Gallaghera. Arsenal se do první pološance dostal na sklonku úvodní části skrze Koscielnyho přízemní koncovku po Özilově rohovém kopu.

Do druhé půle již vstoupil zcela odlišný Arsenal, jenž také dvěma slepenými brankami zcela zvrátil vývoj duelu. Nejprve se Giroud vynikajícím způsobem přizpůsobil poněkud nepřesnému centru Sagny a patou překonal zaskočeného Boruce; posléze Cazorla osvědčil svou obounohost, když po přihrávce Özila skóroval při zemi papírově slabší levačkou.

Ihned po skvělém zvratu ovšem Kanonýři opět vypnuli a ve zbytku zápasu se ještě třásli o jakoukoliv výslužku. Nejdříve došlo na okamžité srovnání z kopaček Lallany, jenž perfektně načasoval svůj náběh na Rodriguezův pas; později byl za skluz oběma nohama napřed právem vyloučen Flamini, aby oslabený Arsenal ještě dvakrát proti Shawovi a Fontemu podržel Szczesny.

Více informací k zápasu

Swansea City - Fulham FC 2:0

28.01.2014 20:45

Góly: 61. Jonjo Shelvey, 75. Chico

Fulham si zadělává na velké problémy. Na hřišti Swansea prohrál už třetí ligový zápas v řadě a pravděpodobně po zítřejších dohrávkách spadne do poslední trojky. Velšané naopak po osmi zápasech bez vítězství konečně triumfovali a poskočili do horní poloviny tabulky.

V prvním poločase toho moc k vidění nebylo a obě mužstva se o slovo přihlásila vlastně jen jen jednou. Po dvaceti minutách měl gól na noze hostující Brede Hangeland, ale centr Richardsona trestuhodně poslal nad. Na druhé straně krátce před přestávkou napálil Shelvey míč do břevna.

Po změně stran byla aktivnější domácí Swansea a brzy to potvrdila i nebezpečnou akcí. Na centr De Guzmána si naskočil Chico Flores, který usměrnil míč k pravé tyči. Tam se ale zjevila ruka Stekelenburga a vytáhla balón do bezpečí.

Swansea se kýžené branky dočkala až po hodině hry. Kombinace mezi Bonym, Dyerem a De Guzmánem vyústila až v přihrávku na Jonja Shelveyho. Holohlavý záložník neměl na tukec chuť, nerozpakoval se a opřel se do míče, jenž díky teči jednoho Breda Hangelanda skončil za zády bezmocného Stekelenburga.

Definitivní tečku za do té doby otevřeným duelem napsal stoper Swansea Chico Flores. Jonathan De Guzmán rozehrával z pravé strany přímý kop a ve své oblíbené disciplíně si vedl skvěle. Našel přímo hlavu svého spoluhráče a od ní míč zaplul do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City23172468:2653
2.Arsenal FC23164345:2152
3.Chelsea FC23155343:2050
4.Liverpool FC23144557:2846
5.Tottenham Hotspur23134630:3143
6.Everton FC23119335:2442
7.Manchester United23124738:2740
8.Newcastle United23114832:2837
9.Southampton FC2388731:2732
10.Aston Villa23761026:3227
11.Swansea City23661129:3324
12.Norwich City23661118:3524
13.Hull City23651222:2923
14.Crystal Palace23721415:3123
15.West Bromwich Albion23410927:3322
16.Stoke City23571122:3722
17.Sunderland AFC23561222:3621
18.West Ham United23471222:3319
19.Fulham FC23611622:5019
20.Cardiff City23461317:4018

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1556)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takze zajtra City do cela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

na celo pojde tmavomodrejsia

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra urcite nie, slepice zajtra vypraskame, Ade bude premotivovany, a v zapase vyluceny, Chiriches tiez za dychovu skusku pocas zapasu, easy 3 points

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co ja viem... leicester city je uz dlhsiu dobu na prvom mieste))))

Reagovat
smazaný uživatel

zítra válec

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
iamek

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se hrabe Serie A nebo budesliga.

Reagovat
smazaný uživatel

Flano je pán

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra se přesuneme snad na čelo.

Reagovat
JIMMY-PO

Crystal Palace ..zajtra Spurs 3 body

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal klasicky vykon,kdy v prvnim polocase hraji tuzku a v druhem zacnou hrat arteta,nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas.... Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas nemá cenu komentovat byla to nuda ale.. pro BR.. zase je vidět, že s LFC zraje i on jak tady furt píšu. To vystřídání Sturridge bylo ukázkový. Tohle prostě nemůže dělat za jakýkoholiv výsledku!!! Jinak obrana bezchybná až překvapivě.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Zaschrona

Kevin Mirallas ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trošku psycháč, ale skvělej hráč, to se musí nechat, vodil si neustále 3 naše hráče za sebou

Reagovat
Zaschrona

Zustal bych u toho, ze je skvelej hrac, jedinej hrac, ktery u nas dneska za neco stal...

Reagovat
JacksLFC

A taky jako jedinej hráč Evertonu, kterej má v hlavě NAS---NO

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

tak ale v tom ma dost pravdu-napada ti este niekto z evertonu,kto ma v hlave vymlete?

Reagovat
Zaschrona

Kdo ma v hlave vymleto od vas, prosim te?

Reagovat
fenixLFC

preco to zas otacas?

Reagovat
Zaschrona

Aspon aby sis sam mohl lip vsimnout, co to je za dementni otazku...

Reagovat
fenixLFC

tak sorry, ale mirallas je debil a to nie len kvôli dnesnemu zapasu, vravime to pomerne casto. tvrde zakroky, ked sa prehrava, frustracia a spravanie z toho plynuce....mate tam este niekoho takého?

Reagovat
Zaschrona

Mirallas je debil... dal to nectu

Reagovat
JacksLFC

Aspon ukazuješ svou inteligenci. Dál to nečtu, jak dětinské

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne.

Reagovat
JacksLFC

Nemá smysl se bavit se zaujatym volem, který je frustrovaný, že dostali na prdel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co fanta?

Reagovat
Zaschrona

Jeden zapas sezonu nedela.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikals, ze se na me pripravis

Reagovat
Zaschrona

Tak me taky hraje dost hracu az zitra... City zdrti Tottenham a je klid.

Reagovat
LGT

strašnej hulibrk

Reagovat
Kowe

skvělej ale pi*us

Reagovat
aragorn

Reagovat
I am Mancunian

mataaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

McCarthy a Barkley budou páni fotbalisti

Reagovat
Chazy

Pulis

Kde sou ti, co tady psali, jakej je to tragéd a jak umí jen hrát hnusnej fotbal a blah blah.

Reagovat
soukup

to vypadá, jak kdybysme se domluvili

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že dokázal vytáhnout Eagles z toho bahna. Snad se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

A hrál pěkný fotbal, ikdyž měli 38% držení míče?

Reagovat
smazaný uživatel

To měl dneska i Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak já se akorát ptal, nedíval jsem se na CP.

Reagovat
Chazy

Krása je subjektivní, mně se i Stoke kdysi líbilo.

Reagovat
soukup

malý držení míče samo o sobě neznamená škaredý fotbal. Stoke zcela běžně mělo držení míče pod 40% a zároveň třeba víc střel než soupeř

Reagovat
vodka

EFC mělo taky dneska větší držení balonu než LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

a Pulis vede CP za záchranou, na získávání takových důležitých bodů jako dneska byl vždycky machr

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej timing

Reagovat
soukup

vypadáme trapně

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku

Reagovat
Chazy

Já byl první, tak pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to vymyslel no

Reagovat
Staenly10

Chazy a jeho banda Pulisofilů.

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis je neskutecnej Na zachranu jim porad neverim, ale byl by to moc peknej zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

zachrania sa, na to by som aj vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Sazet se s tebou nechci, ale po sezone si na to vzpomen

Reagovat
smazaný uživatel

ja Pulisa neznasam, ale na ostrovoch lepsieho anglickeho manazera niet

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, on to neni ani Anglican hlavne.

Reagovat
Chazy

A nemenuje se Tony

Reagovat
smazaný uživatel

Neco jako Gohouri

Reagovat
soukup

to je snad jasný, že je to zkrácenina

Reagovat
Chazy

Však jo, stejně jako je každýmu jasný, že Alan Curbishley se jmenuje křestním Llewellyn.

Reagovat
soukup

a Scooter Gennett je správně Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

A Skip Schumaker neni Skip

Reagovat
Chazy

Chipper je Larry Wayne Jones, Jr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no je to welsan, ale myslel som samozrejme brita my fault

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně smutný, jak brzo se zapomíná na McLeishe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA

Reagovat
minoLFC

Toľko k najlepšej sezóne Evertonu za posledné roky

Reagovat
iamek

Od " Z " legie bude klid na chvilku

Reagovat
fenixLFC

martinez za posledne tri zapasy na anfielde ma skore 0:9

Reagovat
fenixLFC

za vsetko hovori uz len to, ze si mozme nadavat ze sme im nedali sestku

gratulacia k rodgersovmu prvému triumfu nad everton, necelym piatim golov v howardovej sieti a 500 skompletizovanym prihravkam evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

takže zejtra Tottenham-City 0

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se potvrdilo, že Bundesliga je až druhá nejlepší liga světa, PL je na kilometry před ní

Reagovat
iamek

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nejlepší obrana v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Joseho rukopis v cislach

Reagovat
J0EL

Wenger robi kazdy rok tie iste takticke chyby. Poldi sa moze aj potrhat a aj tak bude sediet na lavicke, Monreal dneska taktiez nepochopitelny tah a o dvojke Flamini-Arteta snad ani hovorit nemusim. Ved aj slepy musi vidiet, ze oni dvaja hrat spolu nemozu lebo to jednoducho nefunguje, je to staticke a maximalne nekreativne. Mal tam ist OX.

Reagovat
smazaný uživatel

No ox by tomu ve stredu hriste moc nepomohl spis mel dat gnabryho driv dolu.Uz at je zdravy Ramsey a Wilshere,jinak to bude zle

Reagovat
J0EL

Hral v strede proti Coventry. Arsene aj sam povedal, ze ho bude tlacit viac do stredu. Arteta mal dneska sediet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelibi se mi na CDM,ale Arteta taky dneska hruza no

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna Nacho nehral az tak zle ako tu vsetci hovorite to je taky jeho priemerny vykon kde neprida nic dopredu, co bolo sposobene najma tym ze sme hrali v strede s dvojkou Flam a Teta, ktorí zialbohu ten stred vypradznili pre Saints, dozadu to bolo od Nacha v pohode celkom v rámci jeho schopnosti a ten gol tam ho pridrzalo to velke zviera Fonte. Skor obe akcie golove prisli po pravej strane.

Reagovat
J0EL

Nacho ma neskutocne vytacal s tym ako sa rozbehol do predu potom zasekol a nahral stoperom. Spravil to snad 220 krat.

Reagovat
smazaný uživatel

to robi gibbs tiez ale tak dopredu nemal komu tak radsej ako nakopnut a nechat ju saints

Reagovat
smazaný uživatel

Flaminimu a jeho povedeným saním ...

Reagovat
smazaný uživatel

A quick look at Everton's highlights for tonight

https://pbs.twimg.com/media/BfGR8FHCIAALxCM.jpg

Reagovat
kiwwi

uuu luxusna blondynecka

Reagovat
smazaný uživatel

woo

Reagovat
Staenly10

Škod,a že v tom záběru nebyla aspoň 5 minut. Vyrazila mi dech mezi těma dědkama tam.

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kvasha16

buzna... e este fanusik Barcelony, to je krute kombo

Reagovat
frankiefcb

Tak nevím, co mě uráží více jestli jsem buzna nebo fanoušek Barcelony. Hmm ani jedno nejsem.

Reagovat
kvasha16

pjekná

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
CHONG

Slušná prcina

Reagovat
smazaný uživatel

na anglicanku vcelku pekna. mozno sa nejaki dani alebo svedi zabudli na ostrovoch ked ich v 10-11. storoci dobyjali...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra Chelsea do čela.

Reagovat
smazaný uživatel

Do čela snad ne, ale do brány by něco mohli poslat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak kopačkou do čela

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

What a win and a clean sheet for Manchester United .

I mean

What? A win? And a clean sheet ?... For Manchester United ?

kazdopadne najlepsie bolo jak som sa pristihol pri tom ako Young chcel prihrat a nakopol hraca supera a zo mna okamzite "ty kokot jeden pojebany, nauc sa uz konecne centrovat"...o minutu nato presne to iste urobil Mata a zo mna "nevadi Maticka, podme dalej "

Reagovat
niflheim

Neviděl jsem asi od 50. minuty - jak jsme hráli potom?

Reagovat
Dawon

Zadna diskoteka...young krasne trefil zpoza vapna(doufam, ze si diky temhle par solidnim vykonum neprodlouzi pobyt u nas )

Jinak takovy klasicky nudny zapas letosni...stredni zaloha nula, mata se dal nabizel a zkousel tvorit, valencia me uz fakt straslive sere, ale on pokud si nezlomi nohu, tak se asi nikdy neposadi a dneska podle me super vykon od Smallinga...jinak se k tomu neda moc co rict no, zaplatpanbuh za pohodlnou vyhru i s tou desive vypadajici zalohou

Reagovat
kiwwi

Tony hral dnes paradne

Reagovat
Dawon

Ty vole ja nevim, jestli nam fakt staci to, ze dokaze potahnout balon a "odcentrovat" tak v tom pripade asi jo, hral paradne...ale jeho reseni finalnich prihravek a zakonceni je proste neuveritelne...podtrhl to ten jeho samostatny unik, kdy se jako nejrychlejsi hrac na hristi necha dohnat, mistoho toho aby letel po hlave do brany, pak udela svou klasickou dementni zasekavacku a bozskou klicku na pravou nohu...mel strasne stesti, ze z toho jeste nakonec byl skoro gol...jako na jednu stranu mas pravdu, on se dostava do uzasnych pozic, ale vysledny produkt je proste zalostny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
EL Gringo

YNWA krasny zapas, skoda tej penalty ale tak hlavne je , ze sme vyhrali a este ako suverene

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey to miss 6 weeks with new injury.

Ojoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AW: "Ramsey is out for longer than we expected. He had a little setback in training. The same muscle."

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda snáď dáme aspoň to tretie miesto.

Reagovat
Nikikrew

jeby

Reagovat
kiciN

to je v prdeli...ještě bez flamse tam mame jen Jacka a Mikela (a ten mě dneska neskutečně sral)

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

proti Liverpoolu bez Rameyho, bez Flaminiho. Možno Wilshere nebude fit...Sná´d doma vyhráme

Reagovat
J0EL

Wilshere bude fit a nie nevyhrate.

Reagovat
tomasinho

No, u nás se jim daří pravidelně.

Reagovat
fantomas

Ach bože pak se divíme, že náš lékařskej tým vypadá jak soubor kašparů. Wilshere repete.

Reagovat
smazaný uživatel

A quick look at Everton's highlights for tonight pic.twitter.com/cLKnVyMTWL

Reagovat
stiflerovamama

Tak skvely timovy vykon. Najviac sme sa obavali zalohy, ta ale zahrala skvele, Stevie ako za mlada, snad v tom bude pokracovat. Proste vyborny vykon, vycnievali tradicni jednotlivci. Dnes sme boli skveli v koncovke ( aj ked sme aj nieco zahodili) ale nase brejky boli smrtiace, hrali sme rychlo. Pochvalit chcem este Luisa a Daniela za to ako pomahali defenzive, ked sa jeden z nich vzdy stiahol na kridlo,viac by som ale vypichol Luisa ktory bol dnes fakt velmi timovy. Parada, 3 body doma, rival rozdrveny len nepolavit.

Ally je strasne kopyto, nastastie smerom do zadu je to o dost lepsie

Reagovat
fenixLFC

fakt ma trochu stve, ze sme im nedali sestku, to by bol iny luxus

ale kazdopadne milion

Reagovat
kiwwi

a k fante sa ani nevyjadrujem...vyuzil som wild card -

1. rozhodujem sa Shaw a Fonte alebo Koscielny a Clyne? Samozrejme som sa rozhodol pre druhu moznost...

2. Lallanu som predal a kupil Ramseyho

3. Rooney kapitan, Sturridge vicekapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Neyvajdrujem a pak to cely popises, aha

Reagovat
Willy Wonka

Důležitá výhra. Hra sice pořád nic moc, ale určité zlepšení jsem zaregistroval. Mata se hodně snažil být tvůrčím hráčem a je vidět, že v nohách to pořád má. Na to, že je s týmem 3-4 dny zahrál dobře. Do budoucna to určitě bude velká posila. Bylo také vidět, jak je Robin důležitý, někdo konečně podržel míč a sklepl pod sebe. Rooney bez komentáře, top class, dejme mu ty peníze. MOTM asi Smalling. Spokojenost a věřím ve světlejší zítřky.

Reagovat
kiwwi

Mata bol trochu nervozny, ale tu genialitu tam proste je brutalne vidno...paradny hrac...mat za sebou dvoch top CM, tak kraluje

mne sa dnes pacil velmi Valencia, za mna asi MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta jeho zasekávačka

Reagovat
Willy Wonka

Právě na CM nás nejvíc tlačí bota. Nechci hanit Giggse, ale on už prostě na celý zápas nemá. Často chyboval a hlavně už nestíhá rychlostně. Po příchodu Cleva se střed o něco zlepšil. Přes léto bych přesto top CM přivítal. Jinak Tony nehrál vůbec zle, dokonce mu skoro vyšla ta "zasekávačka" a následná střela, ale většina centrů byla zkrátka opět bídná. Tohle není Tony z před dvou sezón. I tak má stále mou důvěru, nezbavoval bych se ho. Zatím.

Reagovat
Miguel19

Jako musíte přivést pořádné CM. To je fakt bolest jak u nás..

Když to dotáhnete, tak to máte docela vyřešené..

Reagovat
smazaný uživatel

To je bolest, když nám na CM hraje 40ti letej levej záložník a stoper

Reagovat
Willy Wonka

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

My už máme Matiče

Reagovat
Dawon

Ja verim, ze az se Mata dostane do zapasoveho tempa, a doladi ty nepresnosti, ktere dneska byly, tak to bude parada....dneska se porad nabizel a porad se snazil neco vymyslet dopredu, jen holt obcas ta prihravka ulitla tu a tam o metr jinak, nez by mela, coz je ale samozrejme pochopitelne...i tak tam mel jeden genialni centr na younga, ktery ten balon jen nejakou zahadou dokazal uplne minout

Reagovat
Willy Wonka

100% souhlasím, chce to trochu času... A ještě jedna věc k Matičkově příchodu. Jsem moc rád, že ubere trochu herního vytížení Januzajovi, v poslední době se mi zdál pěkně unavený a přičtu-li k tomu Moyesovi tréninkový dávky, hrozilo by mu podle mě "zničení"... Takhle si zahraje tak akorát a za rok dva bude tahoun.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by to mělo být ?

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo sa inšpiroval New Yorkom...All black everything

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo the black

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ramsey je pry zas out na 4-6 týdnů

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
kiciN

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

No ti vaši wonderkid jsou stále zranění se nedivím, když naskočili do kolotoče v PL tak brzo příklad je i Owen a u nás i Rooney taky často zraněnej, a snad neskončí stejně i Januzaj...

Reagovat
fantomas

To neni o naskočení brzo, to je právě o tom, že možná naskočej brzo, ale hlavně vrchem polykaj zátěž jak 28letý ostřílený borci. Přesně sem to řikal koncem podzimu, že ho Wenger voddělá..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho, vypadalo, že bude mít skvělou sezónu

Reagovat
fff

Mufani, ako vyzerala Matova premiera?

Reagovat
kiwwi

vyssie to rozoberame

Reagovat
fff

Idem mrknut, chcel som to omrknut, ale nakoniec som prepinal nas a Arsenal a treti zapas som fakt uz nezvladal

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle předpokladu docela dobrý, taky proti Cardiffu se to dalo ale čekat,..

Reagovat
Talker

Tak jaká spokojenost s Matou mufani?

Reagovat
PhilipS

co sem viděl tak jim Cardif nepůjčil balon....ale samozřejmě jim nechci kazit sváteční výhru...

Reagovat
kiwwi

nebola to nejaka extra krasna vyhra, ale Cardiff si ani neskrtol, neviem ci mali vobec strelu na branu a mozu byt radi, ze nedostali dalsie 2-3 kusky

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Hazarda a budem spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Thorgana vám pujčíme na hostování ať se nám nabere zkušenosti v PL a v evropských pohárech. Oh wait..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba bude jednou lepší než jeho brácha

Reagovat
Svatej

než Kylian? to už je

Reagovat
smazaný uživatel

prvy polcas daval hodne o sebe vediet, vyborne centre na golovky a v prvom gole mal prstiky, v druhom sa uz vytracal, este je vidiet ta nesuhra s muzstvom, niekedy tam lietal ako splaseny a bez efektu, stracal lopty a aj prihravky kazil

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně není zvyklej na ten náš antifotbal co hrajem

Reagovat
stiflerovamama

Neboj, za chvilu do toho zapadne,

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se bojím, už 3 sezónu volám po změně herního projevu tak snad s tím Moyes něco udělá, ale zatím to tak nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

ako pravda, ten futbal stal z vasej strany opat za howno

Reagovat
smazaný uživatel

je to bída to je fakt

Reagovat
Talker

Tak je to otázka času, než se sehraje, no... Navíc měl minimální zápasové vytížení, musí se do toho dostat zpátky.

Reagovat
kiwwi

jak minimalne, sak fans Chelsea vraveli jak pomerne casto hral

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neříkal...

Reagovat
Svatej

ty prostě musíš rejpnout uplně na cokoli, to je fakt talent

Reagovat
smazaný uživatel

no ukazal, ze nam bude tak sto krat platnejsi ako Shinji, ten je myslim mimo proste, na svojej pozicii si ani netukne uz, nema sancu

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra dúfam vyhrá ManCity aby sme neboli pod tlakom proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi nějaký fanda Southamptonu říct, jak to vypadá s Wanyamou? Vlasová zlomenina to nevypadá moc dobře, jak dlouho tak může chybět??

Reagovat
smazaný uživatel

ma len rozstiepene konceky da si to podstrihnut a dorastie to

Reagovat
smazaný uživatel

mám dojem, že komentátor na slovaksportu říkal, že už se vrací po zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Zachrona se ztratil nekde v kanalech?

Reagovat
kiwwi

jezisi, co je toto za prijebanu modu

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Rika se tomu "jirka-style", ale tak uplne to neplati, uz jsem si vsimnul zaschronova komentare, takze my fault

Reagovat
13

u zaschrony to neplatí, u tebe celkem jo.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

co ako?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez out

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Evertonu a Newcastlu se ta LM nějak komplikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Co my s tim mame spolecnyho?

Reagovat
Maresma

To se zeptej zaschrony, ten tady vykládal jak Everton a Newcastle může klidně skončit do 4. místa.

Reagovat
Zaschrona

Mame ztratu 4 body, jako by to bylo neco nerealnyho stahnout... pokud zacnem predvadet uplne jinej typ vykonu. Ale ono ti tady jde asi o neco jinyho, ze.. ani asi nema cenu reagovat...

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

No vidis, ja si to myslel.

Reagovat
vodka

EFC klidně může, pokud může MU, tak tým s víc bodama určitě taky.

Reagovat
aragorn

tak u Newcastlu už asi definitvně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole Rene

Reagovat
Woods

penaltu mal ist kopat Suarez... je v hre o zlatu kopacku a gol sa mu mohol hodit ale co cakat od Sturridgea, sebec sa nezaprie...

Reagovat
Kowe

měl jít gerrard ale studgovi to nechal no, suaréz vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard povedal Sturridgovi aby šiel kopať. ASuarez by tú penaltu minul tiež

Reagovat
fff

Suarez nejako extra penalty nevie. Mal ist Stevie, ale podla priebehu zapasu mi prislo logicke, ze siel Danny. Nedal, stava sa.

Reagovat
kiwwi

a keby isiel Suarez a nedal, tak by ste nadavali preco nesiel Sturridge ked mohol mat hattrick

Reagovat
Woods

ja sotva..... nie som ziadny fanusik LFC....len som sa snazil logicky uvazovat....

Reagovat
tomasinho

Logika jak pojď na mě z boku. Tým je důležitější než nějaká kopačka, kterou stejně vyhraje Ronaldo. Suárez nedal v LFC ani jednu penaltu ještě. Gerrard sám chtěl, aby měl Sturridge hattrick v derby.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Snad nejake nase potencionalne posily pozerali a vravia si, Fuuuha, ale rozbili ten Everton, chcem ist do LFC, volam agentovi

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Spájajú nás s takými hráčmi, že radšej ani nech nevolajú

Reagovat
fff

jj to ma napadlo hned potom ako som to napisal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nemusim ti dufam opisovat aj tu druhu moznost s tym ze to sledovali nasi predstaveni

Reagovat
smazaný uživatel

tjn zrovna po tom co nekdo porazi Everton si to budou rikat potencialni hvezdy

Reagovat
fff

Chodte dakam laskavo, ja tu fantazirujem

Reagovat
tomasinho

Na zápase byl prej Pogba s agentem

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Před zápasem to někdo házel pod preview, že tam mají být Takže žádné FFP, zítra přijde za 80 mega Pogba

Reagovat
kvasha16

alebo is povedia, hmmm, ti maju taki tim, ze ked rozbiju Everton 4:0 tak ja sa asi do zakladu aj tak nevojdem

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

ok, tak existuje aj tretia moznost

Reagovat
avicii

4:0 som necakal, hlavne z nasou zalohou, ale aj tak to chce posilu do zalohy

Reagovat
fenixLFC

a aj to bolo este malo

Reagovat
Hejnak

Můžem být za remízu rádi. Otřesný výkon (Arteta, Monreal, Flamini). Pozitivum je skvělý výkon Özila v druhém poločase a Koscielny taky super. V neděli ještě Crystal a pak to začne

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey na 6 týdnů OUT

Reagovat
frankiefcb

Teď se dívám na tu redku Flaminiho a solidní zkrat. Nevím čemu se diví. Když je trend jasný, že když někam skočí oběma nohama napřed šlapákem, tak je to okamžitě red.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo gif na flaminiho?

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To je prostě hrozný, že je to redka.

http://www.youtube.com/watch?v=HthScJ9FnDg

Reagovat
Honza Matoušek

Dneska už je to víc slečínkovský

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Neskutečně no. Tohle teda ten případ není, ale obecně jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné? Vždyť to je odporné takové zákroky, dával bych za to ještě dodatečné tresty. Ikdyž ty 3 zápasy možná stačí no, aspoň si to ti hráči příště rozmyslí

Btw ten Henryho skok je aspoň vtipný...

Reagovat
smazaný uživatel

To proste musi byt cervena Tohle jsou pak ty pulrocni absence s prelamanou nohou.

Reagovat
Chazy

Taky už se skoro neskluzuje

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice skoda, ale tohle nebyl skluz

Reagovat
Chazy

Ale byl, takhle to není nebezpečnější jak jednou nohou, ty nohy nezvedal. prasárna to bejt mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Obema nohama do toho chodi jenom vylizanci, to nema se skluzem ani s fotbalem nic spolecnyho a je jedno, jestli ma ty nohy nad zemi nebo pod zemi. Obema nohama znamena celou vahou tela, a to je nebezpecny za vsech okolnosti a jsem rad, ze se za to davaji redky ve velkym

Reagovat
Chazy

Pořád je to nebezpečný hlavně v případě, že by byl tou nohou zapřenej a to máš u všech skluzů. Když tam takhle poletí jednou nohou napřed, tak je to furt v rychlosti, ze skoku a pořád tam máš váhu celýho těla, to už je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak kdyby udelal to stejny jednou nohou napred, tak je to redka taky. Slova "skluz" a "letet" nemaji spolecny koren

Reagovat
Chazy

Njn, to je právě ta škoda, tou mizí ta rychlost ze hry, furt se jen vykrejvá prostor. Když tam nemůžeš jít takhle a jdeš jen vypíchnout balon, tak je pro kreativního hráče snažší tě obhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

A pro toho dobytka je zase snazsi toho kreativniho zrakvit. Me taky stve, ze klasickej skluz z fotbalu temer vymizel, ale tyhle prasarny by mi vazne nechybely

Reagovat
Chazy

Jo, já chápu, že to je kvůli ochraně zdraví a nic proti tomu nemám.

Ale prostě pro pomalejšího obránce je to nejlepší způsob, jak v takovým případě ofenzivního připravit o míč. Navíc ty skluzy obecně mizej kvůli tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale proto, ze se hraje v cim dal vetsi rychlosti a rozhodci to holt obcas posoudi spatne. A protoze video nikdo z nas nechce, tak budme radi, ze je to takhle

Reagovat
Chazy

Jo, je to proto, že teď se pískne automaticky skluz, kterej je v rychlosti. Vpodstatě už ani není jak skluzovat, aby to dávalo pro obránce smysl, no a to je následek toho, že už se takhle míč atakovat nemsí.

Reagovat
Chazy

Já bych prostě o dobytkovi nemluvil, je to jen způsob zákroku, kterej už se netoleruje.

Reagovat
smazaný uživatel

On to ale vi, ze se to uz 10 let netoleruje, a presto si to opakovane dovoli -> dobytek

Reagovat
Chazy

Nějak si prostě fotbalově vychovanej, zapomeneš se. Rooney do toho občas furt taky takhle skočí. Ono to prostě deset let není no.

Reagovat
Chazy

Andrews hrál PL někdy v 2008-2009 a tam se to někdy s tou ochranou zdraví začínalo přehánět, ale furt mu to procházelo.

Reagovat
frankiefcb

byl to hlavně šlapák.

Reagovat
Chazy

Šlapák na míč je věc, která se neřešila ještě pět let zpátky.

Reagovat
frankiefcb

Tak šlapák je snad vždy faul. A tohle ani nelze klasifikovat jako skluz, když je to šlapák a to k tomu dost nechutný.

Reagovat
Chazy

Říkám znovu, že to není tak dávno, co šlapák na míč v PL posuzovanej jako faul nebyl, v nižších soutěžích furt často bejvá přehlíženej.

Reagovat
frankiefcb

Jako já mám rád anglický fotbal, ale zrovna přehlížet šlapáky mi nepřijde jako dobrá cesta.

Reagovat
Chazy

Bylo to super, daleko víc se napadalo. Teď je takovejch způsobů, jakejma se tam obránce může provinit, že je lepší zalízt a vykrejvat prostory, celá ta hra je zbržděná. Dřív se dal daleko líp vyvinout tlak na hráče s míčem, stačilo prostě jít po míči a trefit ho, neriskovat tam zbytečně zdraví hráčů.

Reagovat
frankiefcb

Já mám třeba rád tvrdou hru tělem a skluzy (čisté a ne šlapáky). Ale šlapák se mi nelíbí, je to nebezpečné. Mně se spíše líbí osobní souboje a více do těla než šlapáky.

Reagovat
Chazy

Tak já netvrdím, že se mi to líbí, jen to přinášelo určitou dynamiku. Teď ofenzivní hráč ví, že má na všechno víc času.

Reagovat
Chazy

Ale jako bavilo mě tak hrát

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
vodka

chybí to. Savage - Tugay by už dneska nedohráli asi ani zápas...

Reagovat
Chazy

Tugay by se přizpůsobil, Savage asi ne no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kowe

Ten tam byl jak pěst na oko.

Reagovat
vodka

hrozný borec

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelnej borec tenkrát

Reagovat
Miguel19

To vždy pobaví

Reagovat
kiwwi

jedka jak bic no

Reagovat
kiwwi

redka

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kvasha16

redka jasna, pri troske smolu mu kludne mohol zlomit nohu

Reagovat
Willy Wonka

Jasná, na kriminál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo vidno na Sturridgovi, že h oto mrzí ako ten záver pokazil. A za ospravedlnenie

https://www.youtube.com/watch?v=SaAnWd_bs0E

Reagovat
kvasha16

co spravil?

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv nedal penaltu a neskôr pri protiutoku si nezmyselne zasekol namiesto toho aby prihral Suarezovi do čistej šance. Ten šiel berzerk a pohádali sa tam, hneď na to ho Brendan vystriedal.

Reagovat
fenixLFC

yop, vtedy ked sa posmykol ci co to bolo to mohol postrcit coutinhovi a ten by mal podobnu poziciu ako steve pri jeho tretom gole v hattrick derby

Reagovat
tomasinho

Suárezovi před prázdnou a pak, když podklouzl, tak Coutinhovi. Ani jedno neudělal.

Reagovat
fenixLFC

to ze to nedal suarezovi este ok, to berem, ale to druhe uz nie

Reagovat
Dray

Reagovat
tomasinho

A Stevie vzal zodpovědnost na sebe u penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, zitra porazit WHU, Spurs aspon a remiza hned to vypada luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Neymars father admitted to receiving 10M euros in 2011 from Barcelona on live tv. Looks like an illegal pre-deal payment. Barcelona a public records also showed 10M towards unnamed player (ESPN).

Z toho ke´d nebude prúser tak už neviem...

Reagovat
Honza Matoušek

Disband

Reagovat
smazaný uživatel

za mreze, Neymar aj Messi

Reagovat
CHONG

Very nice

Reagovat
alcantara

O tom sa rozprava uz asi 2 roky, slusna novinka, no. Mala byt s nim podpisana predzmluva, zaujimalo by ma, co je na tom ilegalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je známá věc, Real si na to dokonce stěžoval, ale jeho právníci na tom nenašli nic nelegálního, takže tak horký to zas nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim jak hral dnes Liverpool herne? Hlavne do 60min?

Reagovat
fenixLFC

jednoznacne lepsi, dali sme gol, ked sa zacali nadychovat k vyrovnaniu dali sme dva dalsie a vacsinou hrali na brejky. uvod druhého polcasu nas zatlacili a rovnako ako predtým dostali KO. sturrdige mohol dat gol z penalty a potom este jeden pri brejku 3 vs 2. everton raz tolko prihravok ale nic z toho, na jednu-dve sance absolutne nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas skoncil v 60. minute

Od zaciatku bolo vidno ze sa snazili doplnat stred ihriska az piatimi hracmi, cim nepustali everton do vylozenych sanci. Naopak liverpool hral najma v zalohe vyborne.. presne prihravky, riesenie situacii smerom dopredu aj dozadu a celkovo rohravka bola velmi kvalitna.. Z individualid by som nechcel vyzdvihnut nikoho, vsetci zahrali nadpriemer ale najlepsim dojmom na mna posobili Gerrard a Coutinho. Obrane a Mignoletovi myslim nemam co vytknut. Jedinou slabinou je podla mna ak su nasi krajni obrancovi pri lopte. Cissokho ani Flanagan velmi vela toho dopredu nepredviedli, no v defenzive splnili vsetko. Co sa tyka utoku 4 vstrelene goly hovoria za vsetko ale kto sledoval zapas vie ze ich mohlo byt minimalne o 2 viac. Verim ze Suarez & Sturridge si nechavaju nejake tie goly aj na dalsie dolezite zapasy.

Reagovat
monty25

Co dodat. Z pohledu Liverpoolu parádní derby, které se rozhodlo už v 1. poločase. První zlomový moment přišel v 21. minutě, když po rohu Suáreze skóroval hlavou Gerrard a navíc se zranil Lukaku, který musel vystřídat. Pak měl Everton šance na vyrovnání, ale nedal je. Naopak během pár minut dvakrát udeřil Liverpool, konkrétně Sturridge. Poprvé to bylo po přesné přihrávce Coutinha a chladnokrevném zakončení tváří v tvář Howardovi. Podruhé zase po dlouhém pasu Tourého a parádním přelobování vyběhnuvšího Howarda. Dá se říct, že v tu chvíli bylo prakticky rozhodnuto...

Na začátku druhé půle sice nebezpečně pálil střídající Osman, ale Mignolet předvedl bravurní zákrok. No a hned vzápětí dostali hosté další ránu, když po chybě na půlce utekl Suárez a zvýšil na 4:0. Rozdíl ve skóre mohl být ještě vyšší, ale to by za dalších pět minut nesměl Sturridge přestřelit z penalty. Stejně tak v 70. minutě měl Sturridge velkou příležitost na dosažení hattricku, ale celou akci zazdil a následně byl vystřídan... No ale snad si aspoň schoval góly na další zápasy.

Bylo to zkrátka famózní derby a Reds získali veledůležité tři body v boji o 4. místo. Navíc Arsenal dneska jenom remizoval, takže i ztráta na čelo se po tomto kole zmenší...

Reagovat
aragorn

tak hlavně Arsenal máme za týden doma a pak mají těžkej los + zranění. Je docela možný, že ještě spadnou o boj mezi LM. Momentální rozdíl mezi náma je 6 bodů.

Reagovat
cristiano.K.

první poločas jízda,legenda gol,bůh gol, nejlepší anglický útočník dva goly, druhou půli převládala sobeckost našich hráčů, konkrétně SAS i Coutinho, který byl taky pro mě MOTM. Naprosto správně Sturridge vystřídán, zazdít penaltu a 100% šanci, kdy může darovat gol Coutinhovi. Nejhorší od nás oba krajní beci.

Mirallasovu frustraci celkem chápu, Asi jediný hráč z karamelek, který chtěl vyhrát. Ale tu červenou klidně dostat mohl.

Rozhodlo i to,že jsme nehráli klasické 4-4-2,ale vždy jeden útočník se snažil vracet a pomáhat Alymu. Barrymu zápas dost nevyšel,což nám taky hrálo do karet,Gerrard se hecnul klasicky na derby Když má míč na kopačce Coutinho a SSS to rozbíhají,tak to je radost sledovat

Reagovat
Kowe

Mně se teda Flanno docela líbil, rozhodně bych neřekl ,že byl nejhorší. Aly na svoji úroveň taky dobrej výkon (dozadu to zvládá, přesnej opak než co jsem si o něm myslel při příchodu)

Reagovat
cristiano.K.

tak né že by to byla nějaká tragedie,ale z těch jedenácti lidí na hřišti pro mě zkrátka byli nejslabší

Reagovat
Kowe

A já zas byl z Flanna nadšenej ale chápu, oni oba dva totiž nic dopředu nevymyslí. A vzhledem k tomu, že jsou to oba neslabší hráči sestavy tak se dá i říct, že byli nejhorší. Přitom ve známkování (školním) by oba dostali za 2. (holt už mam na fullbacky slabý nároky )

Reagovat
Free_player

Spurs - City ... to bude hodně důležitý zápas, skoro bych si tipnul na remízu .... tím pádem CFC do čela

Reagovat
kvasha16

skoro bych si tipl na remizu tak je jasne dvojka, vsetko ina pre mna bude (prijemne) prekvapko

Reagovat
Free_player

pokaždý, když měli City šanci jít do čela tak to nějak posrali .... já spíš prostě věřim tomu, že Spurs zítra do toho zápasu vlítnou uplně jinak, než co předvádějí většinu letošní sezony ... samozřejmě, že City jsou jasnými favority....

Reagovat
Zaschrona

250. pro EFC

Reagovat
Free_player

pěkná nálož dneska no

Reagovat
smazaný uživatel

sympatický výkon

Reagovat
Counter

Rene Meulensteen confirms AC Milan have made an enquiry for Adel Taarabt

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Maj asi dobrej scouting

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to nechceš

Reagovat
tomasinho

Zbavili se Boatenga a berou Taarabta. To zní jako plán

Reagovat
smazaný uživatel

ale akoze Fulham posle na hostovanie hraca, ktoreho si vzali oni na hostovanie?

Reagovat
vodka

Taarabt - Balotelli - Robinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Víc neperspektivních hráčů! Sotva vzali Essiena a teď tohle. Asi jsou ještě v malých sračkách, když si můžou dovolit takové hráče.

Reagovat
cristiano.K.

tam klidně může bejt dobrej,posadí Robinha

Reagovat
CubONE

Hlavne tam ide o zbavenie sa Zaccarda. Toho vymenit kludne aj za Taarabta, horsie to byt uz nemoze. Sa tu nechechtajte

Reagovat
vladis271

Futbal nemá logiku. Po tých zostavách sme štvorku dostať mali my. Problém je, že Gerrardov výkon bol očividne ovplyvnený derby a taký zápas zas dlho nedá, takže absencia posily nás zabije. Modrá blondýna fakt luxusná, takú by som čakal niekde vo VIP, alebo pri Kenwrightovi, nie v kotli.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Snad toto neoslepi niektorych ludi v klube a na tom DM pracuju.

Ale dneska sa mi ohromne pacilo, ako sa SaS stahovali dozadu a na kraje a pomahali zalohe.

Reagovat
tomasinho

To samé Coutinho, že Suárez umí bránit už víme, ale jak se dneska vracel Coutinho, jak byl agresivní. K tomu kouzla s míčem, prostě MOTM.

Reagovat
Kowe

mně se teda líbil víc v defenzivní práci Studge. Až na to totální zesrání toho, jak odkopl balon na druhou stranu hřiště a potom čuměl co se z toho stalo.

Reagovat
tomasinho

Ten mně taky, celá ta čtyřka ofenzivní se skvěle vracela a získávala míče zpátky. U Coutinha to je docela rarita ale. Pomohl tomu propustnému středu. A přidal nadstavbu dopředu.

Reagovat
cristiano.K.

to bylo to jediné co mu šlo vyčíst první půli. Má neskutečný sebevědomí, snad ho ta pencle a ta šance nerozhodí

Reagovat
Kowe

Nemyslím, že by ho to při výhře 4:0 nějak negativně poznamenalo, spíš ho to trochu zklidní. Teda alespoň podle jeho pozápasových vyjádřeních to tak vypadá.

Reagovat
I am Mancunian

este keby je casnicka, tak je dokonala

Reagovat
smazaný uživatel

slabšie

Reagovat
vladis271

ale jóó

Reagovat
tomasinho

Rodgers: We'll hopefully do something's in the next few days

Reagovat
tomasinho

Rodgers states he's hopeful of completing a couple of pieces of business before the window closes!

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa je zraněný?

Reagovat
Counter

Jestli jo, tak už hodně hodně dlouho.

Reagovat
vodka

j, trpí trvalou impotencí.

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. tak dík

Reagovat
Counter

A ještě jedna perla -

Ipswich Town manager Mick McCarthy: "Some people might be frustrated with that result? Some people can fuck off."

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Fenri

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

to je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Chci to videt nebo aspon slyset

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Reagovat
Ligter

Reagovat
Amos

Strasnej sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand
Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Mick je borec prostě.

Reagovat
SunFells

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

škoda,že v tej yahoo fante sú také veľké rozdiely,že sa to musí už len "dohrať"

Reagovat
vodka

300. pro Oleho a Matu

Reagovat
smazaný uživatel

myslis 309?

Reagovat
vodka

ne, 302.

Reagovat
Dray

"Ztráta Arsenalu se hodila také Manchesteru United, který doma porazil Cardiff 2:0 a přiblížil se prvnímu místu na 12 bodů." (sport.cz) To jako vážně? Ještě pomýšlejí na titul

Reagovat
Dray

Liverpool

Kušník

Reagovat
Dray

*Kušnír

Reagovat
fajdax

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1618609_920867127953504_735705890_n.jpg

Jinak nemáte někdo link na Sturridgovu spálenou tutovku a na jeho střídání? Díky

Reagovat
Dray

A to tam ještě chybí FA Cup proti LFC.

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiciN

pohonil jsi ?

Reagovat
fajdax

Jojo, dokonce dvakrát

Reagovat
Jardin

Nikde jsem tu neviděl pochvalu pro Ozila. To se zdálo jen mě, že to dneska odjezdil více než slušně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Jeden z najlepsich zapasov od neho, ak nie dokonca ten naj. Skoda, ze bol v tom (takmer) sam.

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

Byl skvelej, to solo a pak břevno, to byla Škoda....

Reagovat
tomasinho

Gonçalo Lopes ‏@_GoncaloLopes 30s

FC Porto have a 40m€ offer from mcfc to sell Mangala.

Zvěrstvo taková suma za stopera. Chudák Nastasič

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Njn, za Silvu z top ligy taková pálka dávala smysl, ale z Porta je to podivný.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Daniel Sturridge ‏@D_Sturridge 44s

Hey hey hey.. 4-0 victory and bragging rights in Liverpool... Guess I'm not good at pens!! Glory to God #grateful

Reagovat
jenage

Co je na tom zábavného?

Reagovat
tomasinho

Věta se penaltami.

Reagovat
Zaschrona

400. pro zaslouzenou vyhru LFC

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Rodgers tonight: "We will hopefully do something over the next few days. Hopefully we will have a major new signing." Come on Brendan

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ani nedoufám.

Reagovat
fff

Ani ja pravdupovediac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Amos

Zraneni Ramseyho na 6tydnu, Wilshere out ( nevíme, na jak dlouho ), Rosa out ( taky nic o tom nevíme ) Flamini redka, Arteta desnej, no tak to se nám to hezky zase nakupilo, nicméně ted si strašně přeju příchod Draxlera, potrebujeme zase impulz.

Reagovat
ďuriLFC

aaaaaa takmer dokonalé. Klobúk dole pred každým jedným,ukázalo sa že aj v tejto zostave a rozostavení sa dá hrať s kýmkolvek keď si každý plní svoju funkciu tak ako má. Super SAS,obrana konečne na pevných nohách,Flano hraje ako frajer milionkrát radšej sa budem pozerať na neho ako na Glena.

Ale hlavne geniálny Stevenko,škoda že sa k takým výkonom vypne už len v oboch derby a za repre.Každopádne Boh.

Pochvala aj pre BR za Studgovo striedanie,správne rozhodnutie.Verím že SAS sa v kabíne pekne pohádali,nafackali si a celé si to zlízne WBA. YNWA!!

Reagovat
fff

Inak Flanno zacina na mna posobit, ze by si takut vykonnost dokazal drzat dlhodobo. Kludne v lete pustit Glenna a na RB striedat Flanna s Kellym.

Reagovat
ďuriLFC

Som si to isté hovoril pri ich striedaní. Len neviem či to nebolo len z eufórie a či to Jon vydrži dlhodobejšie.Momentálne asi najlepšie riešenie.(Plus brutálne ušetrenie prachov)

Reagovat
fff

Tak ono Flanno ma tuto sezonu hadam este nejak strasne ani nesklamal, co sa o Glennovi povedat neda. Navyse Flanno je mladsi, moze sa zlepsovat.

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit ze ich striedal aj v sobotu v pohari.. mozno sa snazi davat im priblizne rovnaky cas na travniku, co myslim je velmi dobry tah

Reagovat
Kowe

To bude ještě záležet hodně na Kellym. Po tom zranění nevim nevim.

Reagovat
fff

Jasne, nie je to zatial ono. Ja stale verim, ze sa do toho ste dostane.

Reagovat
tomasinho

No dozadu včera s přehledem, Mirallase jednou přetlačil libově.

Reagovat
ondris

A na ľavú stranu Robba. Bolo by pekné mať na krajoch obrany odchovancov a myslím si, že obaja majú na to byť minimálne dobrý back up, ak už nie na základ.

Reagovat
Kowe

Má někdo odkaz na toho McGregora? popř. i na Remyho s Johnsonem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Shola je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska není MOTD, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

je...za cca 22hodin

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak jsem to přesně nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

včera nebol, kvôli tomu že maju práva len na jeden deň, ak sa jedná o kolo uprostred týždňa

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo přijde? http://youtu.be/hXtEd_UVpaU

Reagovat
smazaný uživatel

CLICHY

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, to jsem nevěděl. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Rusnak cely zapas

Reagovat
Hafna

Pro mě příjemné překvapení že obrana ve složení Flanagan - Touré - Škrtel - Cissokho "udržela" čisté konto Prostě LFC! do 3.místa prosím

Reagovat
smazaný uživatel

já doufam, že budou nejhůř první, sice bych byl rád, kdyby byli ještě o něco lepší, ale první mi stačí

Reagovat
Hafna

To je pravda... První v lize a vítězství v FA cupu

Reagovat
smazaný uživatel

http://dai.ly/x1ai6v5

McGregor tu cervenou taky dostat nemusel, ja myslel, ze provedl neco zakernyho, na BBC to strasne dramatizovali a on pritom neudelal skoro nic

Reagovat
Kowe

proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Kousek vys mas i toho Remyho

Reagovat
Kowe

Díky

Reagovat
papos182

LFC super. Temer stejna sestava a rozestaveni jako s Aston Villou, ale mnohem vetsi nasazeni. Kez by takto zahrali na pristi kolo. Ocekavam ale zhorseneho Gerrarda a nastvaneho Sturidgea nebo Suareza.

Reagovat
Swarley

jinak k tomu jak tu nedávno někdo psal, že by Robin mohl klidně odejít, tak vážně ne-e...dneska zase ukázal kvalitu, s ním na hřišti je to úplně něco jiného...skvělé náběhy, ta drzost jít do kličky a zakončení, to nám prostě neskutečně chybí...k tomu naprosto výborná práce po celém hřišti, podrží balon, rozdá ho, jde do kombinace...on a Mata se to snažili místama jako jediní rozhýbat, stále chtěli balon a to je to, co nás nejvíc trápí...

já nechápu, jak nám tak zoufale může chybět pohyb bez míče...čím to může být? jako jim se nechce nebo jim to Moyes zakázal? já to prostě nepochopím...je neuvěřitelný sledovat jak náš postupný útok, tak i náznaky přečíslení...já neříkám, že to je vždy špatně vyřešeno a že některé akce nám nevyjdou, ale je toho zoooooouuuufale málo...ještě teď mám před očima ten brejk, kdy to potáhne skvěle Valencia, hezky to vyřeší, obejde hráče, dává balon do vápna a tam Robin...Robin a široko daleko vůůůůůbec nikdo, jako ten zbytek je kde?

další situace, první půlka tuším, snad dvě pasáže, kdy máme balon na noze, jedinej kdo tam poletuje jak splašenej magor (myšleno v dobrým) je Mata a zbytek jen čumí...on přiběhne ke hráči, jde si pro balon, dostane ho a ten co mu ho nahraje stojí a čumí...tak se s tím otočí, aby to mohl dát někomu do středu...tam všichni stojí a čumí...tak to potáhne dál, kdyby se mu někdo posunul a na levé straně všichni stojí a čumí, zasekne to a dá balon tuším na Evanse...nechápu, jak je tohle možný?

na druhou stranu pak jsme schopni je tam v pohodě s klidem vykombinovat a ještě aby ne, bože můj, vždyť je to nějakej Cardiff...ale stejně, je toho fakt neuvěřitelně málo...

má se končit pozitivně

- čistý konto, solidní výkon obrany

- hodně solidní kraje zálohy, hlavně Valencia, ale Young nebyl taky vůbec špatnej + krásnej gól

- Matovo nadšení, pokud se vedle něj postaví Rooney s Robinem a k tomu třeba Januzaj a nebo rozběhanej Valencia, bude to ok...ti první tři to prostě musí rozhýbat a musí z toho být mnohem dominantnější výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom som rozmyslal uz pri zapase, Robin je nenahraditelny pre nas, uplne iny level, ked nastupi

Reagovat
vodka

druhý odstavec je největší problém naší hry, naprostá zoufalost...

Reagovat
smazaný uživatel

Soton štyroch hráčov v dorasteneckom veku v základe, proti Arsenalu... Šialené...

Reagovat
Flamex

Reagovat
SunFells

A taky ne pravda, jen tři. Ale určitě furt pěkný

Reagovat
Sandstorm

Soton má skvělou líheň. Shaw, Ward-Prowse, Chambers, Clyne,Reed, Galagher. Snad to tam neposerou...

Reagovat
iamek

Clyne je koupenej ne ?

Reagovat
Sandstorm

No jo. Přišel zadara z CP. Čili odchovanec Sotonu to není.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Arbiter

Chelsea's Claude Makelele 'worst thing to happen to the Premier League' - Les Ferdinand

To snad nemyslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se tam jen nějakym omylem dostalo to '' 's Claude Makelele'', jinak by to smysl dávalo totiž

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Koukám, že moc lidí se na Arsenal asi včera nekoukalo, co?

Reagovat
smazaný uživatel

63 bodů za 5 hráčů, hmmmmmmm. Škoda, že už mi hrajou jen 3.

Reagovat
Kenneth

Agüero > Sturridge > Suarez.

Reagovat
Arbiter

k čemu to je?

Reagovat
Kenneth

Ptam se u kazdyho tvyho prispevku.

Reagovat
Arbiter

nevšiml jsem si... A teď prosím odpověď. Proč to raději nejdeš psát svým druhům pod PD?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze tam pod souhrnem kola byva 15 prispevku

Reagovat
kiwwi

ked si odratas hadky Barca vs. Real a Messi vs. Ronaldo tak viac ich tam urcite nie je

Reagovat
Kenneth

Kolo tam skoncilo, jestli sis nevsiml Saso. Kazdopadne proc nejdes ty psat ty svoje hlody svym ruskym kolegum na ruske servery?

Reagovat
Arbiter

Za prvé nebuď tak familiérní, husy jsme spolu nepásli a už ti to píšu poněkolikáté. Za druhé nevím, o kterých hlodech to mluvíš, nikde jsem si nevšiml, že by ses ptal, proč sem něco píšu a proto ani nevím, co mám svým ruským kolegům (o kterých ani nevím, že nějaké mám) psát. A za třetí jsi mi neodpověděl na původní otázku. To je dost neslušné.

Reagovat
Arbiter

familiární*

Reagovat
Kenneth

Achjo. Precti si to znova, pomalu a mozna uvidis ze sem ti na otazku odpovedel, Saso.

Reagovat
Arbiter

Spíš máš problémy se čtením ty. A ještě jednou, nejsme kamarádi, tak si oslovení jménem vyprošuji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ze vasto ludia este bavi na neho reagovat

Reagovat
cristiano.K.

se divím,že tu ještě není odpověd ok, Sašo

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kenneth

Ty si hrozný tragéd, Sašo.

Reagovat
Arbiter

na tebe nemám...

Reagovat
cristiano.K.

tak určitě

Reagovat
cristiano.K.

a přitom Suárez>Ronaldo>Messi. Ten svět je divnej

Reagovat
papos182

Ciste podle statistik nejde Aguera se Suarezem srovnavat. Aguero je tak nejak nastejno pouze se Sturrgidgem.

Reagovat
CubONE

No Aguero dal za menej minut viac golov.

Reagovat
kiwwi

tak vraj zmluva s Nike nie je este ista a biju sa o tu zmluvu styri znacky...co moze byt stvrta? Nejaka Kappa?

Reagovat
Arbiter

Puma, Adidas a Nike? Jinak já bych tipoval nějakou americkou značku, třeba Warrior.

Reagovat
kiwwi

pochybujem, ze Warrior ma peniaze na taku zmluvu...ti traja su jasni

ale aj tak si myslim, ze to bude Nike

Reagovat
Arbiter

Tak oni mají docela dobrou smlouvu s Liverpoolem, ne? Pak je tu ještě Under Armor Já bych vám přál právě asi jednu z těch dvou amerických značek. A nebo tu Pumu

Reagovat
kiwwi

no vsak prave preto, ze uz maju velku zmluvu s LFC tak pochybujem, ze si budu moct dovolit 3x taku velku zmluvu s United

Reagovat
tomasinho

3x taku? Really?

Reagovat
kiwwi

nemate to na 25 mil. za rok?

Reagovat
kiwwi

Warrior, owned by New Balance, will become the club's kit supplier from June having agreed a £25m-a-year deal to enter the football industry for the first time

Reagovat
tomasinho

A chceš mi snad říct, že vy budete mít od někoho 75 ročně jo?

Reagovat
kiwwi

citat vies, predpokladam

Reagovat
tomasinho

Tak jel jsem výjimečně odshora, takže jsem to neviděl. Chci vidět toho blázna, který dá tolik peněz. Šílenost, však tolik nemá snad žádný tým ne?

Reagovat
kiwwi

momentalne ma najviac asi Real s adidasom na nejakych 40 mil. rocne

Reagovat
tomasinho

Proto mi to přišlo divné ta suma no.

Reagovat
Arbiter

Nevěřím, že vám někdo takovou smlouvu vážně nabídne. A je to prý opravdu Warrior...

Reagovat
kiwwi

tak neviem na akej sume to nakoniec skonci, ale pod 60 mega na rok som este v ziadnom zdroji nevidel

videl som uz 60, 65, 70 a aj 75 mil. na rok

Reagovat
Arbiter

jako asi budete mít suprsmlouvu, to by vás pak mohlo tak nějak uchránit před ztrátou z neúčastí v LM...

Reagovat
Arbiter

Jj, četl jsem.

Reagovat
Swarley

heh, tak to je naprosto šílená palba...ale tak od té doby už si nebudu nikdy stěžovat na to, jak ty dresy vypadají

Reagovat
Arbiter

Ono to ale bude asi tak, že možná dostanete nějakou částku, ale absolutní minimum z toho prodeje.

Reagovat
Swarley

tak to je docela standard, ne?

Reagovat
Arbiter

tak třeba z 13 liber za jeden dres (což by měl být cca ten standard) byste mohli dostat 5? Jako vařím z vody, ale dost pochybuju, že si takovou investici ta firma nějak nepojistí. Protože s cenou 50 liber za dres musíte prodat 1400000 dresů ročně (což teď máte), aby to vyrovnalo předpokládanou investici dané firmy. A to jen za předpokladu, že z toho prodeje nebudete mít ani penny.

Reagovat
kiwwi

za sezonu sme predali 2 miliony dresov - iba dresov...dalej je tam kopa oblecenia atd...celkovo United predali 5 milionov veci s ich logom - takze kolko mohlo byt produktov Nike...3 mil? 3.5? tazko povedat, ale uz len z toho poctu dresov vidis, ze je to giganticky predaj, cize pre partnera sa to bohate vyplati

Reagovat
Arbiter

Můžeš mi, prosím, poslat, odkud máš ty 2 miliony dresů?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Arbiter

díky, tohle je velice zajímavé

Reagovat
mithro

Reagovat
Sandstorm

Umbro

Reagovat
Arbiter

Nike = Umbro...

Reagovat
j_mrazik

Tipuju něco asijskýho... nějaký ten Deebok nebo Puna.

Reagovat
smazaný uživatel

H&M rozváže smlouvu s Berdychem a jde k vám..

Reagovat
smazaný uživatel

a udělá vám argentinskej design...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

ja som včera prvý polčas skoro plakala, keď som videla ako ich tam southamptona a hlavne luke shaw školia... arsenal si počas prvých 45 minútach ani nepípol, a to je trošku na hráčov typu ozil, cazorla, giroud úbohé...

southampton ako keby hral proti nejakým dorastencom, čo si nevedia prihrať...

samozrejme, druhý polčas bol už o inom, ale po góle na 2:1 hráči prestali opäť hrať... takýto laxný prístup môže stáať arsenal titul!!!!

a čo sa týka spojenia flamini - arteta -> to je proste taká nekompatibilita, že koniec!!!

a samozrejme zase raz ma wenger naštval, podolského dať na posledných 5 minút je trochu moc aj na mňa!!!! sorry, ale tá včerajšia zostava bola dos,ť zle poskladaná!!!

keby som ja pri kormidle, tak v základe je chamberlain, podolski, gibbs!!!!

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

dnes ak vyhrá tottenham, tak sa trošku ukludním

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
tomasinho

RT @TonyBarretTimes: Liverpool are attempting to sign Yevhen Konoplyanka from Dnipro.

Tak kéž by. Mně se sice více líbí Yarmolenko, ale asi je fakt, že do Rodgersova systému se hodí víc výbušnější Konop.

Reagovat
tomasinho

Ale radši ať zkouší DM. Fakt se bojím, že do pátku přivede křídlo a DM žádné.

Reagovat
Sandstorm

Možná už by mu někdo mohl říct, že Matuidimu končí v létě smlouva a stál by tak do 10ti mega.

Reagovat
tomasinho

Tak záleží, jestli tam je vůbec ta možnost. Třeba jenom vyjednávají o smlouvě. Četl jsem, že tam byla nějaká překážka, která bránila podpisu smlouvy, ale už prý není.

Reagovat
Swarley

o částce se nespekuluje? oni jsou oba skvělí, docela se divím, že je ještě nikdo nekoupil

Reagovat
smazaný uživatel

16M libier

Reagovat
Dray

*fingerscrossed*

Reagovat
Maresma

To je kterej z tech dvou? :D

Reagovat
tomasinho

LW, ten menší, podle mě sympatičtější, rychlostní typ s dobrou střelou. Tak trošku zjednodušeně předkopni a běž, ale lepší teda, techniku má dobrou.

Yarmol se oproti tomu podle mě větší individualista, takový trickster i navzdory tomu, že je docela vysoký. Ten hodně zasekává, čaruje, patičky, přešlapovačky a tak. A ten hraje jako levák vpravo.

Reagovat
Maresma

Super, nejaky kridlo co umi vystrelit potrebujem, protoze to neumi Coutinho ani Sterling. Jinak by me fakt zajmalo jaky rozestaveni chce Rodgers hravat.

Reagovat
tomasinho

Mně docela taky. Protože letos se jasně ukázalo, že Coutinho musí hrát uprostřed, aby byl efektivní. Hrál tam doma s WHU a Norwichem a taky včera a to jsou asi 3 jeho nejlepší zápasy. Potom musí hrát jeden z SAS křídlo, případně na křídle Hendo, aby byla středová dvojka defenzivnější. Ale myslím, že je to teďka tak nějak jedno, protože top křídlo potřebujeme tak či tak. S ním bychom měli daleko více možností, jak to prostřídat, neutavíme Sterlinga, Coutinho si taky může občas odpočinout třeba, totéž nové křídlo nebo Sturridge. Doplácíme na úzký kádr, proto bych si nedělal moc starosti, kam nové křídlo nacpat.

Reagovat
fff

Sranda ako pred sezonou sme sa tusim obaja zhodli, ze Coutinho sa nam viac pozdava, ked hra z lavje strany. A teraz ked uz odohra dobry zapas, tak skor z toho AM.

Reagovat
tomasinho

Jojo, pamatuju si na to. Loni působil nalevo lépe, protože tam tak neztrácel míče jako uprostřed. Teď se docela adaptoval na anglický fotbal a ví, co si může uprostřed dovolit (i když ztrácí občas pořád). Za to na křídle je často utopený a nevyniknou tam jeho přednosti.

Reagovat
tomasinho

Lots asking about comparison of Konoplyanka and Yarmolenko. For me, Kono is more suited to England in terms of style and his work ethic.

Reagovat
tomasinho

Dominic Campbell ‏@dom_campbell 5m

Heard a rumour that we are in for Vidal. Not sure how reliable that is.

Včera na zápase Pogba prej, dneska Vidal. Kdo tohle může vymýšlet

Reagovat
fff

Not sure how reliable that is.

Si myslim, ze je uplne jednoznacne, ako moc reliable to je .

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

When does Konoplyanka's flight to London leave?

Reagovat
fff

Toho by som bral. Ale stale mam take zmiesane pocity skratka, ze potrebujeme DM viac ...

Fuck it, kupime aj jedno aj druhe .

Reagovat
tomasinho

Kdyby se povedlo to DM aspoň na hostování s tím, že koupíme někoho v létě. Třeba takového Songa zkusit na hostování, aby se rozehrál a v létě koupit bud jeho nebo někoho jiného. Ale aspoň něco kvalitního do té zálohy potřebujeme.

Reagovat
fff

jj akoze ja uz som zmiereny, ze kludne aj to DM zaplatat do leta, ked uz nic ine. Ale nemozem to nechat takto, ked sa nedajboze zrani Hendo ci Gerrard, tak mnozstvo nasich strednych zaloznikov kledne ja 1

BR citas to? Slovom jeden, one, uno ...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Treba by se tam konecne zkusil ten Agger.

Reagovat
tomasinho

Nebo rovnou Kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

to už skôr budeme hrať 352

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

A co ten Coady, jak se mu dari v Sheffieldu? Ten na to asi nikdy mit nebude, aby hral u nas DM, co?

Reagovat
tomasinho

Obávám se, že ne. Ale jak se mu vede v Sheffieldu nevím.

Reagovat
papos182

Kolikaty novy Gerrard uz to byl?

Reagovat
tomasinho

Netuším,tak už tu byl Spearing, Shelvey, Coady, další bude Rositter

Reagovat
papos182

A po/pred Rossiterem by to mohl byt jeste koupeny Hughes

Reagovat
smazaný uživatel

Spearing fakt nikdy tak nebol označovaný...

Reagovat
papos182

Tak jednu dobu byl snad nejlepsi hrac akademie s nejvetsi sanci se dostat stabilne do acka.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas niečo iné, na SG sa nikdy nepodobal, aj keď bol kapitán rezervy...

Na SG sa mierne podobal Coady a Jonjo, kopacou technikou, ale veľa sa nezlepšil a SG oproti nemu mal väčší talent a jazdil po zadku v každom zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

3tí..... Rossiter je 4ty. Gerrard. Rossiter má najvačšie šance momentálne. Dokonca sa aj podobajú

Reagovat
smazaný uživatel

on hrá z nejakého dôvodu pravé krídlo v Sheffielde. Ale neviem či na to má, skôr nie ako áno.

Reagovat
tomasinho

Co že hraje? Omg, takové prznění, hráč, který hraje celý život DM/CB a on hraje pravou zálohu? Chudák.

Reagovat
papos182

Ted se divam na transfermarkt a prvni pulku hostovani hral ve stredu, pak uz vetsinou vpravo nebo vlevo. Vypada to, jakoby jim lepili ruzne pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale vraj sa mu tam darí

Reagovat
papos182

A jinak z akademie nekdo do stredu zalohy (spis na DM) je potencialne k dispozici? Roddan na to nikdy nemel. Co ten Baio? Lussey je spis typicky streda, ne? Stejne jako Pelosi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na DM ani nie, Baio je hm, ani neviem či ešte je v akademii. Ale z neho zrejme nič, najbližšie k DM má Pedro (16 rokov) a Rossiter (16 rokov) Pelosi, Lussey sú AMko

Reagovat
papos182

Lussey urcite neni AM. A Pelosi je univerzalnejsi, ale urcite bych ho neoznacil jako AM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelosi hrá podhrotového hráča, alebo na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

btw ak by sa Pelosi nezranil, tak by včera nastúpil proti Evertonu namiesto Luisa Alberta, ten chalan má taký talent. Škoda, toho ACL

Reagovat
Maresma

Reagovat
papos182

No Pelosi se kupoval jako obrovsky talent, ale asi z neho nic nebude, kdyz uz ted ve svem veku je na tom asi jako Diaby. To je porad neco, nejdriv zraneni snad na celou sezonu, potom na pul, pak porad neco a neco... Odkud vis, ze mel vcera nastoupit? A co se mu stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je jeho prvé vážne zranenie. Brendan povedal, že Pelosi a brad Smith by už hrali v ačku ak by sa nezranili. Už min. sezonu mu chcel dať Brendan šancu. Pelosi už je snáď rok bez futbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Však Pelosi je boží a nepřijde mi, že by byl jak Diaby. Kdyby mu to prase z WBA nezlomilo nohu, tak už je v áčku, jak píše lolkac. A DM by zvládl zahrát v pohodě. Je to hodně velkej univerzál, tuším hrál i beka párkrát, takže bych s těma postama, kde hraje/může hrát počkal.

Reagovat
avicii

boze, nech sa to podari

Reagovat
cristiano.K.

pojd mi

Reagovat
Miguel19

Po Nemanjovi Matičovi odchází z Benfiky také jeho mladší bratr Uroš. Ten přestoupil do Bredy, se kterou podepsal smlouvu do léta 20156 s opcí na další sezonu.

Chudák..

Reagovat
kiwwi

som zvedavy, ci si uplatnia opciu...sezona 20156/20157 bude zaujimava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ole Gunnar Solskjaer: "Rafael came to me after the game and asked me to look after his big brother Fabio. Apparently Rafa was born a few minutes later!"

Reagovat
papos182

Solskjaer zatim nic moc. V PL jeste nevyhral, stahl Cardif na posledni misto tabulky. To bude slusny provar.

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff hraje hodně slušně. A dokud neabsolvuje s týmem letní přípravu, nebo nějakou delší pauzu, tak nemá cenu dělat definitivní soudy.

Reagovat
papos182

A jak je na tom Tan financne? Dokazal by udrzet vetsinu kadru finance po padu do Champu? A zustal by tam Solskjaer?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze vetsina kadru by zustala pohromade. Jsou tam hraci, kteri jsou v Cardiffu uz dlouho a pomohli vybojovat postup, a novi hraci taky nejsou nijak hvezdni, aby nutne museli utyct pri prvni prilezitosti. Ole by urcite zustal, pokud by ho ten smoula nevyhodil

Reagovat
SunFells

Ten okamžitý vliv managera není velký a taky na začátek vychytal těžké zápasy.

Reagovat
papos182

Mnohdy byvaji dobre vykony a vysledky prave hned po zmene manazera (nez opadne to prvotni nadseni). I kdyz pravda, ze jet dvakrat za sebou do Manchesteru neni idealni...

Reagovat
SunFells

Sám to říkáš, to je jen nadšení, kvalitu managera to neukazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni fer hodnotit tak brzo. V FA Cupu ma dva postupy, Wigan vyradi taky. V PL mel 2 silene tezky zapasy, takze jeho jedinej fail je, ze prohral doma s WHU. Klicovy zapasy prijdou az ted: Norwich, Swans, Villa, Fulham, Hull, tam musi bodovat, za mesic se uvidi, jak realny jsou jejich sance na zachranu.

Reagovat
papos182

No bude to mit tezke, nevidim vylozene jasneho kandidata na sestup, mozna Fulham. Do konce sezony by mel kazdopadne neco ukazat, kdyz mu majitel privedl kolem sesti hracu, ktere chtel.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty posily jsem sam zvedavej, podle me sel Ole docela do rizika, i kdyz to moc penez nestalo. Ale Fabio se jim bude hodit, Eikrem by mel taky byt platnej, Kenwyne je zase hrac, kterej Olemu umozni hrat to, na co je zvyklej...

Bodovy rozdily jsou minimalni, spadnout muze 11 tymu, Cardiff ma jeden z tech lepsich kadru, navic spoustu primych souperu privitaji doma... Maji to hlavne ve svych rukou, klidne muzou skoncit dvanacti a nikdo si ani nevzpomene, ze bojovali o sestup

Reagovat
papos182

Tak do rizika ani ne, protoze jak rikas, nestalo ho to moc penez. A byla by hloupost, kdyby si novy manazer neprivedl sve hrace, kdyz doslo ke zmene manazera zrovna v dobe, kdy je otevrene prestupni okno. Ja bych rizikem nazval nekupovani nikoho a spolehani se na sve schopnosti, ze z tymu, ktery neznam, vytriskam co nejvic; protoze neni cas na seznamovani se s tymem. Nicmene se Solskjaer nebude moct na nic vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel riziko v tom smyslu, ze privedl hrace, kteri hrali v daleko slabsich soutezich a s PL nemaji zadnou zkusenost. Oni potrebuji okamzitou kvalitu a ti jeho oblibeni hraci, co prisli, jsou spis pro budoucnost, tezko ocekavat, ze nejak vyrazne ovlivni prubeh sezony. Fabio riziko neni, navic LB nebo full back obecne se jim hodi, Kenwyne taky neni riziko, jen ho musi spravne vyuzivat, ale golovy prisun ti taky nezajisti.

Reagovat
papos182

Ale zase ty hrace bez PL zkusenosti zna realtivne dobre, zadni zajici v pytli. Bude to mit hodne tezke, moc Cardiffu se zachranou neverim. Ne kvuli Solskjaerovi, ale kvuli celkovemu tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zna je dobre, ale to nutne neznamena, ze mu udelaji zachranu. Jen v teto sezone by mohl vypravet Di Canio nebo Jol

Ja bych spis tipoval, ze se Cardiff zachrani, ale jen at klidne spadnou, vubec by mi nechybeli.

Reagovat
papos182

Je mne jasne, ze je to kvuli tomu saskovi z vychodu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze je to kvuli nemu. Posledni kapka byla, kdyz mi vyhodil Mackaye A oblibeny hrace tam taky nemam, jen Whittse.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me jejich nejvetsim problemem bude absence golovych hracu

Reagovat
kiwwi

navyse proti WHU to bola dost smolna prehra, boli o dost lepsi a vobec nehrali zle ani proti City, tam sa zosypali za 5 minut

najhorsie hrali asi proti nam odkedy je tam Ole

Reagovat
papos182

Beztak rekl Solskjaer hracum, at na to kaslou, at se nesnazi, neunavi. Ze ma stale ManU v srdci, ze se jim body hodi a ze vzdy to ukeca na to, ze z Old Trafford vozi body tezko

Reagovat
niflheim

Už jenom dvanáct bodů na prvního

Reagovat
Maresma

Porad 6 bodu na LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašne veľa. 6 bodov ktoré stráca LFC je už veľa..

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik bodu uz dost mozna ManCity ani neztrati do konce sezony

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám si že zrovna ten Arsenal se z té top trojky bude stahovat nejlíp. S tím jejich losem to budou mět hodně těžké, + vzájemný zápas do toho. Ale Chelsea a City už je daleko.

Reagovat
REPLIKATOR

To jo, díky zničení posledního Cardiffu 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Fletche

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

pro Stevena

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver Kay ‏@OliverKayTimes

CFC working hard on summer deal to sign Diego Costa, as reported in Times 2 wks ago. Unclear if Courtois would be part of deal.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

What was the most difficult thing for you during the match?

Solskjaer : Not celebrating when United scored.

OLE

Reagovat
I am Mancunian

boh

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že ho vyhodí ten majiteľ takým spôsobom, že zmetie všetky schody...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nepřející sráč.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ale toto vyhlási manažér protivníka, to je veľa... ale neprekvapuje ma to...

Reagovat
smazaný uživatel

neprofesionálne

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom jak to řekne, a jestli je to jediné co řekne. Jestli se ho zeptali na pocity jaké je to být zpátky na OT, a co je nejtěžší na tom být tu jako soupeř, tak je to úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

ak je to tak, ako to skopíroval Ivan (je tam aj otázka), tak to je neprofesionálne...

Reagovat
nani92

áno,a keby to urobil Hypiaa s Leverkusenom, tak ho bduete tiež považovať za strašného neprofesionála

Reagovat
smazaný uživatel

napísla by som ti na toto niečo, ale nechcem ťa uraziť, tak ti napíšem, že je to úplne irelevanté...

Reagovat
nani92

vážim si to, ale počas učenia by som sa rád odreagoval..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
j_mrazik

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

no pekne

Reagovat
smazaný uživatel

inak ja som chýtaval na hokejbale, kokoti spoluhráči mi vypili vodu, nechceli mi ísť napustiť novú, bolo vtedy 30 stupňov vonku,potil som sa jak pes, tak som sa zobral, zbalil výstroj a odišiel a dostávali góly do prázdnej

Reagovat
smazaný uživatel

Rask sebou pokaždé jebne na zem

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Ale je to fakt dost příšerný.

Reagovat
Miguel19

To bylo jasné, že ty body odevzdá..

Reagovat
vodka

a prosim pěkně, neví někdo, jak dostat ten discuss cleaner do opery?

Reagovat
I am Mancunian

do opery sa to myslim neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto by mělo být funkční rozšíření do Opery http://uloz.to/xhrR7NKs/ef-oex

nainstaluješ to jak obyčejné rozšíření:

Otevřeš kartu Opera->Rozšíření->Správce rozšíření a ten soubor, cos stáhl jednoduše překopíruješ do té karty v Opeře

Reagovat
vodka

díky moc

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

If Tom Ince had driven to each club he'd been linked with this January, he'd have travelled 5800 miles for 92 hours and spent £1,100 on fuel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak mi fakt niekoho kúpime, to je jasné. No, tak to som zvedavý.

Reagovat
kiwwi

mi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj majster tesár sa utne.

Reagovat
fenixLFC

cisto teoreticky by ani to nemusela byt chyba

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš to, ja som to tak vlastne určite chcel. Wenger mi kúpi Suáreza.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Za žiadnych okoľností. "Tak mi fakt niekoho kúpime?" S jotou to nedáva absolútne žiadny zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

kúpime niekoho pre mňa...

Reagovat
Bayern +

To už áno, to prvé je patvar z každého uhla pohľadu.

Reagovat
smazaný uživatel

vieš pravopis dosť slušne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, fakt to bude sranda, lebo ešte 2 dni dozadu by som dal väčšiu šancu tomu, že v McDonald's stretnem Hitlera so Stalinom, ako tomu, že Wengele niekoho privedie.

Reagovat
fff

na Swiss kinga tam dotiahnes kohokolvek

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z dôvodov, prečo mám rád zimu.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
j_mrazik

Senderos?

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachhh, zabiju tě, už třetí den sem hladovej na soustředění

Reagovat
SunFells

Šak ještě nikoho nepřivedl.

Reagovat
smazaný uživatel

To vidím, ale podľa toho interview som získal veľké presvedčenie. Už len to, že sa o niekoho snaží, je pre mňa prekvapením.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřivedl, ale podle mě usilovně pracoval celý měsíc na tom, aby někoho ve 23:59 podepsal ..otázka, zda to vyjde.

Reagovat
SunFells

Jojo, určitě ani nechodil spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak a ještě přitom hází úsměvy do kamery při vtíravých dotazech novinářů...manažer z říše snů.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba no, stane se

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pat a Mata

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

na tom sa sa riadne smial vcera

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

ten aspoň na tom hřišti jezdí a žere trávu !

Reagovat
kiwwi

doslova

Reagovat
Zaschrona

If the second scan confirms the first one, Romelu Lukaku will only be out between 3 and 4 weeks.

No slava, tak snad.

Reagovat
Zaschrona

Martinez said: "There is no ligament damage and the injury is not as bad as we first thought. It will be a case of weeks rather than months."

Reagovat
Honza Matoušek

Na odchodu z Manchesteru United na hostování s opcí do Interu Milán údajně je Nani, portugalský záložník dokonce už měl akceptovat nabídku italského klubu.

Beztak si furt stojim za tim, že je to jejich nejlepší křídlo. Nechápu to.

Reagovat
smazaný uživatel

no to je nase najlepsie kridlo, ta o osem parnikov, ale bohuzial no..

Reagovat
kiwwi

nic sa neboj, ako nahrada ide Konoplyanka

Reagovat
smazaný uživatel

tak takyto priemeraci nech chodia ku scouserom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

http://vimeo.com/85310474

Demolice ještě raz.

Reagovat
Rssa

Och, och, och, och...jeden hezčí než druhý.

Každopádně Luis je mašina a Danny naprosto suverénně nejlepší anglický útočník.

Reagovat
cristiano.K.

Gerrardův orgáč po golu Sturridge po druhém golu ukazuje na Coutinha jako "to je jeho zásluha" a pak místo,aby mu golovku vrátil,tak to zamrdá u Suáreze jsem čekal,že ho doběhnou. Celkově krása

Reagovat
Dray

Jo no, taky jsem si říkal, že Suarez nemá šanci jim utéct a že ho semelou a on to klasicky poseká. Smekám, že byl i s balonem rychlejší než oni bez.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

ten prvy gol bol super aj kvôli fanusikom evertonu-suarez tam siel s loptou, oni picovali, tak im na oplatku ukazal luxusny center a bum, mohli zacat plakat

Reagovat
smazaný uživatel

Libová byla oslava golu druhýho Dannyho.. jak se tam držel se Suárezem a provokativně čuměli na fanoušky EFC

Reagovat
fenixLFC

tento a zapas proti tottenhamu by som vedel pozerat furt. hrat totalne genialne, dat gol-dva a potom trhat do otvorenej obrany, to je proste vzdy parada

Reagovat
Godwinson

Konopljanka v Liverpoolu by bylo boží spojení. Lepší a podstatně sympatičtější z té ukrajinské dvojky. Škoda, že to píše goal.

Reagovat
kiwwi

Yarmolenko je ale podstatne golovejsi hrac...Konop neviem ci je lepsi, ale urcite je sikovnejsi s loptou...dribling ma bozsky

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

work-rate, presing, defenzivne povinnosti? Preboha, pre LFC je Konoplyanka milionkrát užitočnejší

Reagovat
tomasinho

Spíš to co píše Bubble. Šikovnější s loptou je hodně odvážné, protože Yarmolenko je trickster, hračička, který ovládá míč na malém prostoru jako málokdo.

Reagovat
Rssa

Jaký je ve směru dozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa Yarmolenko páči viac teda.

Reagovat
minoLFC

Nám neide o vzhľad....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
13

Zrovna u yunga tahle poznámka sedí dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

keby ti tak išlo aspoň o gramatiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mi

Reagovat
Maresma

Tady z něho všichni dělaj poloboha, že nakonec budu akorát zklamanej.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký goal? z goalu tu kopírujú informácie redaktori EF. O Konoplyankovi do LFC píše Times, Telegraph, Sky Sports, BBC a plno ukrajinských médii

Reagovat
Tomanatura

Pellegrini

Jak hral Jove, krom golu?

Reagovat
Wat

Nebyl moc vidět, občas si zběhnul pro míč, vyměnil si nahrávku, ale jinak celkem neviditelný, jak říkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Matu predali, tak mozu dodrziavat system a branit, nula udrzana, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Famózní výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

West ham výborně takticky zvládnutý zápas.

Reagovat
fantomas

Moc hezky Villka, na tomhle se musí stavět nejlepší Benteke v tomhle ročníku o parník, 1+2 a tradičně moře odvedený práce vedle (zejména ve vzduchu).

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke je inde

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem super vysledky. Normalne by mel stval jen Sunderland, ale na ten sem mel vsazeno

Reagovat
soukup

tak to buď rád, žes to nesledoval. Bys šílel, jakou srajdu hrajou v tak důležitým zápase

Reagovat
soukup

teda nešílel, protože jsou to mackems, tak bys to přežil, ale víš jak to myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, at jim to vydrzi i pres vikend

Reagovat
spider_8

Dneska to byl přesně ten zápas, kdy jsme potřebovali Matu A on místo toho trpí někde v Manchesteru.

Reagovat
fenixLFC

vyborne, vyborne kolo toto

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham z dvojzápasu so City skóre 1-11.

Reagovat
smazaný uživatel

@OptaJoe 10m

11 - The last team to score 11 goals in the same league season against Spurs was Arsenal in 1934-35. Rout.

Reagovat
smazaný uživatel

Not Match of the Day ‏@NOT_MOTD 14 min.

6-0 5-1. Man City to serve for the match.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Chelsea prohraje příští kolo na City, tak budou v průseru.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super, aspon by se na ne dotahl Liverpool

Reagovat
Miguel19

V jakým? Mourinho má za cíl dostat se do LM. Tvrdil, že když dneska City vyhraje tak je to jasné...žádný průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je co říká Mourinho a druhá věc co dělá a co chce.

Reagovat
kvasha16

asi ani ten smajlik na konci nestacil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, co na ten další debakl říct. Mohl bych si oprávněně stěžovat na rozhodčí, ale City vyhrálo oprávněně. Ani nejsem moc nasraný, pořád jsou to jenom tři body a na 1. místo člověk moc lepších reálných týmů nenajde, hráči ani hra City mi není nijak zvlášť nesympatická až mě to znepokojuje.

A máme kurva zase záporné skóre, hurááááááááááááááááá.

Reagovat
soukup

No tak je z toho regulérní boj o záchranu. Letos jsou jen dva typy zápasů venku - buď hrajeme špatně a prohrajeme, nebo jsme lepší a taky prohrajeme (výjimečně je sem tam z takových zápasů remíza)

Furt sem tak nějak optimista, protože herně jsme dost jinde než většina týmů na spodku tabulky, ale taková impotence v útoku, to je příšerný. Většina týmů by z této hry vytřískala tak o 5-10 gólů víc.

Jestli někdo razí to stupidní heslo, že přežije horší výsledky, hlavně, když se na to dá koukat, tak mám jednoduchou zprávu - začněte fandit Stoke. Ale já z toho jsem spíš na prášky...

Reagovat
Chazy

Vítej ve Wiganu

Reagovat
soukup

je to fakt hrůza, když je člověk 5 let zvyklej na přesnej opak

Reagovat
Chazy

Je to hrůza no, člověk pak pochopí, jak je mu ta fotbalová krása ukradená a že o to vůbec nejde.

Reagovat
soukup

kdybych chtěl krásu, pustím si Citzens

Reagovat
vodka

no a teď si vem, že já se dívám na MU, kde trpím většinou hrou a výsledkama taky a pak na Stoke, kde trpím výsledkama eště víc, protože herně jsou ty prohry naprosto nezasloužené... Totálně frustrující sezona...

Reagovat
soukup

nikdo tě na ten sterilní fotbal v podání MU koukat nenutí

Reagovat
Miguel19

Skvělý fakt. To jsou vypatlaní hráči nebo Mourinho?

90 minut jedna a ta samá hra, přitom bylo jasné po 20 minutách, že středem to prostě nepůjde. Všechno středem jak největší kašpaři, jedna střela z 20 metrů za druhou, které končily buď na prvním hráči nebo ve 20. řadě..na křídlech se vlastně nepohyboval nikdo. Proč taky viď..

Ale to je jedno, City vyhrálo, to byl dnešní Mourinhův cíl. Takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne v čele

Reagovat
tulen

Hammers !!! dneska jeden úžasný výkon, ubránili sme to, super super paráda ak by sme s takýmto nasadením hrali vždy tak sa nebojím o nič. pre dnešok tlieskam, joj jaký som šťastný

Reagovat
andrew96

Doteď jsem si myslel, že WHU jasný sestup, ale toto vás psychicky hodně nakopne a tu záchranu dost možná urvete.

Reagovat
tulen

musíme !!!

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

City vyhrali, Spurs prehrali, CFC odskočila Spurs o ďaľší bodík. Mourinho môže byť spokojný. City mu pomohli v boji o flek znamenajúci budúcoročnú účasť v LM. Opäť si nás povodil. Lišiak.

Reagovat
andrew96

Současný West Ham mohl proti CFC hrát opravdu jenom autobus. Ale remíza zasloužená, za tu nemohoucnost, neschopnost hrát rychlo od nohy a jednoduše si to domácí zasloužili.

Reagovat
kvasha16

takze podal toho sme zasluzene vyhrali LM, konecne rozumny nazor

Reagovat
andrew96

Jistěže, stejně jako dnes WHU ukázala tehdy CFC týmový duch a to je v kolektivních sportech hodně důležité.

Reagovat
kvasha16

ibaze teraz je dost nasich fandov (aspon tych rozumnych) nasrata na nas tim ze nedokazal dat gol, vtedy boli ale vacsian fasn nasrata na nas za to ako sme hrali

Reagovat
andrew96

Tak to potom nejsou fanoušci.

Reagovat
spider_8

Tak, nemá cenu se vymlouvat na to, že betonovali.

Reagovat
Chazy

Bych se na City moh konečně podívat, když takhle válcujou... to je fakt šílený, kolik maj vstřelenejch.

Reagovat
Swarley

chybu rozhodně neuděláš, prákrát jsem si je letos pustil a opravdu kvalita, rychlej, kombinační fotbal, supr...vynikají nejvíc v tom, co nám nejvíc chybí

Reagovat
Swarley

ty už vlastně nejsi nám, tak Wiganu...těm to chybí určitě taky

Reagovat
Chazy

Wiganu toho víc chybí jak má, to je zas jiná liga.

Ale dost mě to "nám" zaskočilo no, teď abych to zvážil. Na City teda mrknu, ty máš s čím porovnávat.

Reagovat
kiwwi

ja to vzdy pri ich druhom gole vypinam, nedokazem sa na to kukat

Reagovat
Swarley

fakt je to šílený, dát si ty dva zápasy vedle se na obrazovku a sledovat to...

Reagovat
Chazy

Nepřeháněj to s těma smajlíkama

Reagovat
Swarley

neser :DDDDDD

Reagovat
Chazy

Když ono je to fakt, jak kdyby to psala Vlaďka za tebe.

Reagovat
Swarley

tak ona ty emoce prožívá ještě úplně jinak, je pro mě vším

Reagovat
Chazy

Reagovat
Wat

tukomaster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

je to smršť no....po těch upocenejch výkonů Arsenalu a Chelsea, to je jak z jiný soutěže...

Reagovat
vodka

je to jak Jolův Tottneham s vynikající obranou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Carrol prosim? Sorry, k to tu uz bolo.

Reagovat
tulen

ako celý tým ... bojoval ... dopredu nič svetaborné nepredviedol, ale hral to čo sme potrebovali, podržal loptu, vyhrával hlavičky, obraňoval štandardky a tak

Reagovat
Miguel19

Jako vážně

Dyť snad nevyhrál souboj. Neuvěřitelný tragéd..

Reagovat
tulen

ale vyhral, neviem či sa na to dajú dohľadať štatistiky, ale nejaký vyhral určite

Reagovat
minoLFC

Skvelé

Reagovat
minoLFC

Supr City, máme 3 body náskok

Reagovat
minoLFC

Nemala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz komu mam verit? :D

Reagovat
tulen

on je len frustrovaný tak nevie čo hovorí ale ako nebolo to terno, ale svoje si odohral, hral pre tým, ja mu dávam jedničku s hviezdičkou a včeličkou a všetkým možným

Reagovat
smazaný uživatel

Dikes vsetkym

Reagovat
andrew96

Podle mně hrál Caroll slušně, sice tam zadrbal gólovku, ale byl jako celý West Ham plný nasazení a snahy.

Reagovat
frankiefcb

Já myslím, že City už ten první flek nepustí. I když, kdo ví jak to bude se Sergiem, ale i tak. City hraje fantasticky a ten titul jim prostě přeji. A Pellegrini ukazuje, že je fakt špička. Osobně se velmi těším na dvojzápas s Barcou.

Reagovat
kvasha16

boha to somalske kopyto mi tak pije krv ze to snad ani neni mozne, a Brano sa dneska tiez nepredviedol s tou podporou ofenzivy inak dneska tazko nasim nieco vycitat, WHU to kruto zavrelo a nikto z ofenzivnej trojky nemal priestor na nic, na klucku, strelu... skor ide tato strata na triko Joseho, so striedaniami suhlas, ale mali prist KURVA SKOR Jose

Reagovat
smazaný uživatel

Ale WHU dnes pekne bojovalo, Collins - Tomkins pevní ako skala, čo zblokovali spolu s Taylorom a Nobleom, je obdivuhodné. S Nocerinom sa počíta do základu? Lebo sa mi dosť pozdával, takých talianskych elegánov mám rád.

Reagovat
PhilipS

West ham vůbec netuší, jakym názrakem si veze bod. Ale tohle čeká asi každej top tým. City to mělo třeba s Vilou...

Reagovat
PhilipS

Co si budem....o titulu už je asi rozhodnuto. City zastaví jedině nějaká série náhod. Rozhodne útok. City má čtyři snajpry, Arsenal akorát Girouda, Chelsea nikoho. Pellegrini je bohužel kompetentní kouč a s tímhle kádrem může vládnout PL ještě nějakej ten pátek...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham na poharovych prickach se zapornym skore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jak se ti do vedlejších dostal Bolton to je jen kvůli Dougiemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Az ho vyhodi, smaznu si to

Reagovat
fantomas

To si tam fakt můžu dát tu Villu no.

Reagovat
Bayern +

GIGANTICKÁ STREDA ♥ ♥ ♥

1. Famózny obrat Bayernu

2. Neskutočný WHU

3. PL válec suverénne kráča za titulom

Vážne geniálnejšie sa to dnes ani nemohlo narysovať. Pred zápasom som počítal so štvorkou - päťkou na SB, cez polčas s koncom série Bayernu 42 zápasov bez ligovej prehry, nakoniec ale všetko tak ako má byť. Jediná škoda, že sa to všetko nakopilo naraz a nemohol som si to vychutnávať, plus teda Stoke a WBA mohlo tie remízy nakoniec ukopať. Ale to by som už chcel asi moc. Btw. bude dnes aj MOTD?? Už sa neviem dočkať.

Reagovat
smazaný uživatel

gol Thiaga trošku jinde

Reagovat
Bayern +

Jj, nádherný.

Reagovat
Emqick

Buď jsi oblíbené kluby teď nastavil nebo jsi měl fakt lucky day..

Reagovat
smazaný uživatel

Čelsi, Čelsi, Čelsi, Čelsi, Čelsi, Čelsíííííííí

Čelsi, Čelsi, Čelsi, Čelsi, Čelsi, Čelsíííííííí

Rozhodca ešte mohol nechať ďalších 5 minút

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace West Hamu

Ten bod si dneska zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

No nejak netusim, jak dokonce sezony ziskat vic bodu jak Citizens, ale aspon bude klid od tech reci o titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

cfc hodne trapny vykon, vetsina hracu alibisticky vykon bez jakekoliv pridane hodnoty, valna vetsina strel a centru uplne na nic, ta zahozena sance lampse na konci pouze krasne vystihla marnost blues v dnesnim zapase

a tez nechapu, proc ba neprisel uz mnohem driv, kdyz i slepec by si vsiml, ze cfc ma ve vapne malo hracu a je potreba tam k etakovi poslat jeste nekoho... ani ten matic me nepotesil, hruza

Reagovat
smazaný uživatel

To je trapny se vymlouvat na to, ze WHU betonovalo, co jinyho melo delat, horsi na tom je, ze tam brutalne chybel jak hrotak, tak podhrotak, proste ve vapne nikdo nebyl, tady nekdo psal, ze to nemeli cpat stredem, ale kudy jinudy? Po stranach, kdyz to pak stejne nebylo na koho dat? Taky to pak delali, sli po stranach a pak to vraceli na vapno, kde to vsechno hraci WHU blokovali.. Byt v tymu Drogba, tak je to o necem jinem. Klidne bych ho ted jeste privedl na hostovani, byl by vic nez platnej a kopytak Ba tam prijde, 3 sance a vsechny v pici.

Reagovat
Chazy

za první větičku, Chelsea si za to může sama, šance vytvořený byly.. S tímhle se ty špičkový týmy setkávaj furt, nic novýho.

Reagovat
smazaný uživatel

porad lepsi snazivej ba, kterej bohuzel nedal, jak trapnej etoo, kterej se krome jedny nahodny strely nedostal ani k hovnu

Reagovat
andrew96

Hlavně Etoo tam byl k hovnu, takovéto zápasy nikdy nebyly jeho kafé.

Reagovat
Whitemedia

Nevadí, příště výhra nad City

Reagovat
SunFells

Mata by dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal.

Reagovat
SunFells

Tak by na něj De Bruyneovi přihrával.

Reagovat
Chazy

Reagovat
kvasha16

a celu akciu by zalozil kombinaciou od vlastneho vapna Ryan s Essienom

Reagovat
Talker

Furt je to pravděpodobnější než aby dal gol Etoo (platný gol)...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade by som chcel pogratulovat tohtorocnemu majstrovi PL k zasluzenemu vitaztstvu. Jednoznacne najlepsi tym ligy.

No a v druhom rade by som rad podotkol, ze dnesni rozhodcovia boli skurvene vyjebane pice a ja by som ten zapas lepsie odprdel ako oni odpiskali. komedialna cervena ala cirkus PD ukoncila zapas. + fakt ze money dohral zapas je cisty joke. jednoducho mrkva do ruky

no nic, ide sa dalej. 3 body na LM s takymto skore je stale super haluz a treba sa toho drzat. hlavne sa neposrat. SHERWOOOOD je stale boh. akurat toho Bentaleba uz nechcem vidiet v zaklade aspon dalsie 3 zapasy. na tuto uroven zatial nema a uz mu to mohlo byt z toho Arsenalu tak trochu jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Hold, Sherwood je Gunner, takže musí byť skvelý. Aký dal gól Etiennek?

Reagovat
smazaný uživatel

historicky moment. gol z rohu taka dorazka no. ale mohlo by to zvysit jeho cenu v deadline day!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - West Ham. Dlouho jsem neviděl trapnější zápas.

Reagovat
iamek

Proc ukoncil zapas na Chelsea ? Vzdyt nedala jeste gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tulen

joj ale som nadával tú minútu a pol

Reagovat
dantetomas

lebo Chelsea nie je Man Uited

Reagovat
stiflerovamama

Mourinho on West Ham: "This is not Premier League, this is not the best league in the world. This is football from the 19th century."

Reagovat
smazaný uživatel

plačko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

megakokot v plnej krase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Přítel se vrátil z práce?

Reagovat
Chazy

To bys snad moh vědět

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CHONG

A jak to mám asi vědět chytráku, já s kiwwim nebydlím.

Reagovat
Chazy

Však já tě nepodezíral, že myslíš kiwwiho, je jasný, že ten v práci není.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Chazy

Vida, že bys to pochopil..

Reagovat
CHONG

Ale tys to celé evidentně moc nepochopil.

Reagovat
Chazy

Hmmmm, tak jsem tě přecenil.

Reagovat
CHONG

Já tě zřejmě taky, soudě dle tvé věty o kiwwim v práci.

Reagovat
Chazy

Mně šlo o to, že bys měl vědět, jestli se tvůj přítel vrátil z práce.

Tohle je fakt typický zabíjení času na EF.

Reagovat
CHONG

To jsem pochopil, zas tak vykmínovaný nejsem, ale právě proto jsem to převrátil na tu původní narážku tím, že to nemůžu vědět, neboť s dotyčným nebydlím

Reagovat
Chazy

A kurva.. už v tom mám bordel, necháme to

Reagovat
CHONG

V nejlepším se má přestat

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG

Takže máš dneska přesčas?

Reagovat
smazaný uživatel

my te zname, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie je potom, ako ho obhajujú fanúšikovia Chelsea, že "veď on len púta pozornosť, nemyslí to vážne, pozri, ako vás nasral...", to ma vždy najviac pobaví. To je ako keby Wenger po zápase prišiel na tlačovku a vytlačil tam pred novinármi zo seba hovno. Nebol by bláznivý kokot, bol by génius.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie. wenger tlaci hovna bezne, a to ani nemusi byt po zapase

Reagovat
soukup

netřeba se rozčilovat. Vždycky si uvědom, že když něco takovýho říká, tak Chelsea něco hrubě nevyšlo a hned je to lepší pocit. Dokonce se těšíš, aby těch prohlášení bylo víc

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Trenujuci ManU, Konečne doma

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

označiť ho za šaška by bola urážka šáši Krustyho.

Reagovat
Dray

Reagovat
smazaný uživatel

ale na to co hraje čelzí to sedí taky

Reagovat
Koubic_

můžeš mi říct kde jsi to našel? já mám za to že na oficiální twitter se přepisují konference ale nic takovýho tam není

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som, pozeral..a vobec nic to so mnou nerobilo...totalne bez emocii...takto chladny team okolo preplateneho saska na hrote si dokaze vytvorit len special one -.- .. aj pod benitezom som mal vacsi pocit nadsenia

Reagovat
Whitemedia

jednoduchá rada, nekoukej

Reagovat
smazaný uživatel

ved sa snazim

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Miguel19

Kroos a přestup? Neblázni..

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Pep mal pri tom zlaté ruky zasa raz. Zaslúžil si to.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Wat

OT: Thiago se dneska perfektně trefil.

https://www.youtube.com/watch?v=X152eYxMrLE

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Prekrásny gól, aj keď tomasinha na tomto videu zaujal najmä ten center. Inak už v prvom polčase mal Thiago jeden krásny volej okorenený krásnym saveom Ullreicha, len to nemôžem nájsť...

Reagovat
Miguel19

Jinak pokud mě paměť neklame, tak jediný, kdo to dnes nezkoušel propálit byl Azpi. .

Reagovat
smazaný uživatel

A Terry

Reagovat
Miguel19

Ten to zkoušel hlavou

Reagovat
andrew96

Propálit to zkoušel každý, ale střílel snad jenom Lamps, Oscar a Willian.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když už Mikel má za zápas 3 střely, tak je očividně něco špatně. Co bych teď dal za Nanda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Válec.

Reagovat
Nikikrew

Do pici viete mi niekto vysvetlit na com slapu hraci City

Reagovat
smazaný uživatel

na valci

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho on West Ham: "This is not Premier League, this is not the best league in the world. This is football from the 19th century."

To snad ani není možný jakej je to kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je nasraný snad jako všichni, takže říká nasrané věci, já to chápu no... Plus on ten beton proti Barceloně nehrál že.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o Barcelonu, sračku praktikoval X let v PL.

Reagovat
Chazy

Praktikuje ji furt, je to prostě debil, co chceš.

Ale furt génius no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to myslel ze srandy

Reagovat
fajdax

panebože vůbec neporovnávej jeho beton proti betonu dnešního West Hamu....Vždyt to je bylo něco neskutečnýho, jedenáct nekopů se tam válelo ve vápně a doufalo že to nepropálíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neviděl souboje Rafy a Mourinha co?

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova nekopů, v čele s Carrollem

Reagovat
Chazy

Takže jako to bylo horší proto, že jsou to nekopové, zatímco Chelsea betonuje s technickejma a kreativníma top hráčema?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

teď jsem to chtěl psát, když na to nemáš, tak proč ne, co ti zbývá...když to chceš hrát dobrovolně, to je horší

Reagovat
kvasha16

"betonuje s technickejma a kreativníma top hráčema? " coze?

Reagovat
Chazy

Nevím, jak jinak tu větu napsat, abys ji pochopil.

Reagovat
kvasha16

takze si chcel povedat ze Chelsea tuto sezonu s tymi nasimi hracmi betonuje?

Reagovat
Chazy

Ofenzivní vobíhačka to rozhodně není.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

!!!!!!!!!!!!!!!!!! Díkybohu.

Reagovat
Swarley

jak myslíš, že jsem si připadal já s tou Vlaďkou

Reagovat
Chazy

Reagovat
kvasha16

no ano, neni to ofenzivny koncert, ale ani beton.. alebo nejaka silne defenzivna hra

Reagovat
smazaný uživatel

čo ako? Ideš diskutovať o tom, či Chelsea betónuje alebo o tom, či má technických hráčov?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste docela velka rodinka koukam

Reagovat
smazaný uživatel

krly jr. nesklamal

Reagovat
Chazy

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
PhilipS

proč?

Reagovat
kvasha16

nervy, preco asi

Reagovat
smazaný uživatel

Protože podobný antifotbal hraje celou kariéru vyjma angažmá v Realu, protože by měl první zprcat hráče za neproměněné tutovky a pak zprcat sám sebe, že jim nenaordinoval takovou taktiku se kterou by ten beton prorvali. Má o tři třídy lepší kádr, tak když s ním není schopný porazit letošní WHU (beton nebeton), tak at aspon drží hubu

Reagovat
kvasha16

porovnavat styl hry Joseho s tym co dnes predviedlo WHU snad nemozes mysliet vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nadsázka samozřejmě, srovnávat to nejde.. Mourinho je v tom co dělá naprostý top, ale když se něco posere, tak vždycky hledá vinu na druhých. A klidně si kecejte o tom jak si to může dovolit, protože je special one a přenáší tlak a bůh ví co ještě. V tomto ohledu je obyčejný přizdisráč

Reagovat
smazaný uživatel

nervicky pracuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
kvasha16

Some people's might by frustrated with that result....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ocividne nevies naco narazam tak nekomentuj

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, proč by to měl bejt kretén, řek to tak, jak to je, kreténe

Reagovat
Swarley

Reagovat
Bayern +

Piča.

Reagovat
Free_player

blbeček zas fňuká

Reagovat
dantetomas

ti rozhodcovia.... na co sa ten asistent do toho plietol, ked hovno videl?

Reagovat
Chazy

Nemám City nasledovaný, ale čistě výsledkově (+ LM).

Pelle je tam chviličku a už se jasně ukazuje, o jakej materiál v tom klubu jde. Dost to potvrzuje všeobecnej názor, že Mancini byl lempl.

Reagovat
kiwwi

este nic nedokazal

Reagovat
Chazy

Už je např. dostal přes skupiny LM. Je smutný, že je to úspěch, ale holt srovnávnáme s Mancinim.

Reagovat
kiwwi

tak ma to rozohrate na 3 trofeje (v LM konci na Barce), ale uvidime co nakoniec da...dostal do ruk fantasticky kader a este k tomu minul 100 mil. chapes

Reagovat
Chazy

Však Mancini taky utrácel šíleně, jsou na tom srovnatelně prostě a pokud dokáže vyhrát PL s tím, že dá nad 100 gólů a nevybojuje to haluzí v posledním kole, tak je pro mě lepší trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa vobec neda porovnavat. Mancini bol komediant co minul 2x tolko ako Pelle a hral holomajznu s ktorou sa mu vysmievali aj druhotriedne kluby v LM. navyse jedinym konkurentom bolo MU, ktore ako vidime drzal iba fergie silou vole.

Tohtorocne city je uplne inde

Reagovat
Trand

Pelle si tam spoustu hráčů dotáhnul sám.

Reagovat
Chazy

A vesměs mu vyšel jeden, ne?

Reagovat
Trand

Negredo. Navas sice není žádná superstar, ale taky se mu do toho systému hodí a hraje spolehlivě. Nevím, na kolik byli Fernandinho a Jove jeho nákupy, každopádně Fernandinho se taky rozehrál a odvádí dobrý výkony.

Reagovat
Chazy

Jo, pardon, Fernandinho určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

FERNANDINHO!!!! Veľmi nedocenená posila. Rozohral sa neskutočne.

Reagovat
Chazy

Jen sem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto ten tím vybudoval. Odviedol fantastickú prácu. Pelle ešte pridal nadstavbu, ale to neznamená, že Mancini bol lempl. Káder je momentálne najlepší, aký kedy City malo.

Reagovat
Chazy

Jo, nechtěl jsem tu teď řešit manažerský schopnosti. Je potřeba říct, že ten tým neposkládal zle, i když na rovinu, s těma prostředkama.... zvládlo by to hodně manažerů. Jde mi o ten výslednej dojem, hru a výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra je určite lepšia teraz. O tom niet pochýb. Ale to spravil aj príchod hráčov ako Navas, Fernandinho. Ale na druhej strane tá hr za Roberta tiež nebol hrozná. Na anglické pomery určite nie. Samozrejme nezvládol pár zápasov, hráčov, ale to vybudovanie zo City velkoklub je jeho práca a určite to nebolo jednoduché ako sa tu prezentuje.

Reagovat
Chazy

Ale určitě to nebylo složitý, jako by to měl v normálním týmu. Když dostaneš neomezený prostředky, tak se dá fakt krásně střílet naslepo a občas se trefit. Hughes by to taky dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som si istý, či Hughes by dokázal so City to čo Mancini. Ale do 4ky by ich určite dostal. Lenže Roberto spravil titul, FA Cup a to sa proste ráta. Mal skvelý materiál z ktorého nevytĺkol 100 %, ale vytlkol z neho dosť. Prišiel Pelle, ktorý tím vhodne doplnil a predvádza s ním skvelý futbal. Ale zajace sa rátajú až po hone.

Reagovat
Mindas

Lempl nebyl. Jak je třeba horší trenér, tak je fantastický manažér. On má ohromný čich na hráče a ví, koho přesně potřebuje. Dost hráčů pod ním doslova vylétlo a dá se říct, že vlastně nesáhl nikdy vedle. A pokud je titul s 89 body a nejlepším skóre haluz, tak to potom nevím, co by musel pro uznání udělat více. Vždyť tehdejší podzim to byl válec srovnatelný s dneškem a to samé se dá říct i o závěru ligy, kdy se vrátil Tévez do sestavy a každý tým se doslova semlel. Jak jsem tvrdil několikrát, tak jako manažer pro nakopnutí a rozjezd klubu je absolutně ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

no zrovna třeba Garcia byl krok do paralelního vesmíru...

Reagovat
Mindas

To jeho poslední léto ani nepočítám, nevěřím, že to byli jeho vytipovaní hráči. Však všichni víme, o které hráče měl on přímo zájem.

Reagovat
Chazy

Ok, ale už podruhý jssem donucenej psát, že mi nešlo teď o to manažerské.

Reagovat
Mindas

Já vím, ale to s tím zkrátka dost souvisí a nelze to od sebe odpojit. To máš jako s Mou. Každý ho hodnotí jako jednoho z nejlepších manažérů historie a přitom ta jeho manažerská stránka je naprosto ubohá. Bohužel to vynahrazuje naprostou trenérskou genialitou. U City, jakožto tým, který stál na začátku a musel se vybudovat od základu, byla manažerská kvalita Manciniho zcela stěžejní. Ty jeho trenérské nedostatky nakonec přebila ta síla týmu/jednotlivců. Samozřejmě, že v chudém týmu je takový typ manažera bez šance.

Reagovat
Chazy

No není, když dokáže ten tým poskládat.

Reagovat
Trapper

Hold jsme doplatili na to neproměňování šancí zase.. to co se spálilo ten první poločas i ta Lampardova tutovka to je hrůza..

West Ham zaslouženej bodík

Reagovat
smazaný uživatel

myslis tu tutovku v 6 minute po riadnom hracom case ?

Reagovat
Trapper

Bylo tam zranění a dost se v tom nastavení zdržovalo

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nevidel ze by sa tam zdrzovalo tak vyrazne , aby sa pridavali este k nadstaveniu dalsie 3 minuty. nieco podobne som este nevidel

Reagovat
Trapper

Nevymejšlej, od 89 do 91 se ošetřovalo a pak dlouh zdržovačka po "gólu" Eta.

Reagovat
13

Holt -.-

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck off Chelsea!!!!!! Kurva doufám že jim City dají aspoň šestku. Těším se na to...

Reagovat
Emqick

To spíš ne, než jo.

Reagovat
Pigeon

The crying one strikes again

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca mohol pridat chelsea este dalsie 10 minut. kludne.

Reagovat
kvasha16

ty magor hlupy, pridal tolko casu, kvoli tomu udajnemu zraneniu jedneho hraca WHU v 90 minute, ktore zabralo cca 2 minuty

Reagovat
TopinB

Nech toho, oni to logicky nevidí, podívaj se na sestřih po zápase, vidí 96. minuta a 4 minuty nastavení tak okamžitě na EF kecat jaké je Chelsea zlo a hurr a durr.

Reagovat
smazaný uživatel

No motm rozhodně Hazard, ten kluk je jinde, bohužel finální zakončení dnes nebylo ideální.

Naopak Ramires byl příšerný, to bylo neskutečné, Mikel ani hrozný nebyl, on nemůže za to, že ho tam Mourinho dá, když není vůbec potřebný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires prostě není hráč pro Top klub . To je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe řečeno je to tak, že není hráč proti horším týmům, protože nemá prostor na průniky... Pasy má neskutečně špatné, nahrávky taky.

Reagovat
kvasha16

ked je ale volny priestor ktory moze atakovat, tak dokaze byt nebezpecny

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard bol neuveriteľný. Síce finálny produkt dnes nič, ale to je fakt neuveriteľné, ako permanentne dokáže byť nebezpečný. Z neho musí byť každý RB v lige vydesený, on dokáže za 2 minúty urobiť 4 ťahy na bránu. A úspešnosť v driblingu musí mať tiež obdivuhodnú, dnes si nevybavujem situáciu, kedy by pri driblingu stratil loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, je to tahoun. To co byl minulé sezony Mata, je teď pro nás Eden. On přijde čas, kdy bude mít i lepší finální fázi a na to se strašně těším, to bude válec teprv. Akorát to chce lepšího LB, který mu bude dělat pokaždé náběhy, Cole už na to nemá a Azpi není LB no, takže se to dá čekat, že nebude ideální. Těším se na Shawa v létě...

Reagovat
fajdax

V driblingu je prostě naprostej top. Hned po Messim bez konkurence. Škoda že není krapet větší sobec, hned by nedával za sezonu 15 golů, ale 30.

Reagovat
Bayern +

Nevidel som to, ale MOTM by mal byť Adrián podľa všetkého, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite.

Reagovat
kvasha16

ani nie, zas az tolko prace nemal, 9 striel na branu a asi polovica rutinne zakroky, skor defenzivna dvojka odviedla vela roboty, ti im doslova "vyblokovali" 3 body

Reagovat
Talker

Spíš je blbost, že hráli oba najednou. To je prostě problém pravidelně, zvlášt když to zkombinuješ s dvojicí Cahill-Terry na stoperu. To je prostě zabití kreativity. Luiz má dobrou rozehrávku, Matič taky, Lamps na tom je taky lépe, než ti dva...

Reagovat
smazaný uživatel

No snad si José uvědomí, že takhle to dál nejde. Ikdyž už jenom to, že aby nemusel střídat Ramirese, tak ho dá na RB, o něčem svědčí. Neskutečné... Na City to bude Matič-Ramires, to chápu, ale proti takovým týmům jako WHU, prooooč, já jsem fakt rozčilený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo ! Tech šanci ..nic de se dál . 3 body na čelo , po minulé sezoně ..krása .

Ted City , kdo jiný je má zase porazit než CFC

Reagovat
Whitemedia

38:1 na střely… 9:1 na bránu ... to je prostě moc

Reagovat
Emqick

Ale jaké střely? .. A když už něco kloudnějšího, tak Adrian zachytal (všechna čest ). Nicméně útok naprosto tragický, nedokázalo se přizpůsobit hře ..

Reagovat
fajdax

Plus 14 zblokovaných střel. S toho minimálně tak 5 mohlo být golových.

Reagovat
Emqick

To blokování si dnes potahali no. Ovšem takový Ramires dnes, chvílema i William mimo, ale vzpamatoval se vcelku.

Reagovat
andrew96

Reagovat
kvasha16

tento zapas je proste najfrustrujucejsi co pamatam, vacsiu prevahu sme mali naposledy snad za Carla proti Sunderlandu (?) co bol pomer sanci tiez nejak 30:1

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbal , prostě někdy to tak má být (asi osud víme o tom své ;) ) .

Nic se neděje , 7 zápasu v řadě výhra ..remíze není problém .

City nám naštěstí dají šanci hrát na protiútoky ...a naše obrana je neskutečně pevná .

Reagovat
soukup

"City nám naštěstí dají šanci hrát na protiútoky" - tak říkáte tomu, že vás zatlačí a Chelsea se bude většinu zápasu bránit?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě , však tak hrajeme pořád . Proto když se to proti nám obrátí máme vždycky problém.

Ale City je fakt válec takže je možné že dostaneme naloženo.,..

Reagovat
C0br

Mourinho

Reagovat
SunFells

Jose Mourinho after Arsenal game, earlier this season: “I think boring is a team that plays at home and cannot score a goal. That’s boring.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

A ted mi ty šašku řekni proč to sem dáváš? Vždyt je to pravda, ale říct že dneska to byl nudnej zápas prostě nikdo nemůže(resp. může ale bude lhát sám sobě)

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jedno ako kto hral nie? proste dostal naspat svoj ster

Reagovat
Chazy

To dobře nedáváš

Reagovat
fajdax

Nedávám, klidně to uznám. Když Lampard nedal tu mega giga tutovku na konci, tak sem "kolaboval"....Možná to bylo tím že sem neustále i minutky před koncem věřil že to dáme, měl sem se s tím začít smiřovat dřív a pak bych s toho nebyl tak v piči....

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem chtěl mlátit do postele jak u fify kdysi, ale nakonec jsem to v sobě udusil Těch posledních 20 minut bylo neskutečných

Reagovat
Chazy

Jo, já to nemyslel zle, taky sem to zažil mockrát.

Pro tebe by bylo nejlepší teď prostě na EF nebejt, ti musí bejt jasný, co se tu bude dít a jak si to všichni užijou

Reagovat
fajdax

Jojo, když vidím tvoje oblíbený týmy tak ty musíš mít asi těžkej život...

Reagovat
Chazy

V NFL a MLB si to kompenzuju celkem ale v kopaný je to zlý no.

Reagovat
Chazy

Ale fandím jen Wiganu, ty ostatní mám jen rád, tam prohry nebolí.

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

ja som sa zmieroval so stratou uz od polcasu, toto bol ten klasicky zapas kde to tam proste neide dotlacit ani pici... kazdopadne musim uznat ze taky Ramires sa dobre snazil priebezne ma vytacat, to sa musi nechat

Reagovat
fajdax

Ten mě sral nejvíc, hlavně jeho centry na konci když byl bekovi byly vážně luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ste nudný tím podľa Mourinha, čo ti poviem.

Reagovat
soukup

tak buď ste dneska hráli nudu, nebo tehdy řekl blbost. víc možností není

Reagovat
SunFells

Zavolej i taťku, ať to vybavím naráz.

Reagovat
fajdax

Běž do piče s Taťkou.

Btw ty si měl ze včerejší plichty asi radost, když tak koukám na ty oblíbený týmy tvoje

Reagovat
SunFells

Moc ne, ale ani jsem to neviděl.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

vodič

Reagovat
Bayern +

To už mu pomaly začne fandiť aj herb, čoskoro začne vodiť aj nejaké energie a podobne.

Reagovat
Swarley

i keňská běžecká repre, ti taky vždycky potřebovali na rekordy pořádný vodiče

Reagovat
C0br

povodil, tlak na sebe, atd.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak Nani vyzera to tak, ze to fakt je vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Inter? hosťovania + opcia? Koľko by mala byť opcia?

Reagovat
smazaný uživatel

*e

Reagovat
smazaný uživatel

netusim, aka opcia to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

a vraj by sme mohli chciet na hostovanie na vymenu toho Guarina

Reagovat
Pettirosso

To jako fakt?

Reagovat
nani92

fakt?

Reagovat
iamek

Paradicka . Machedu nechcou ?

Reagovat
andrew96

Poraďte mi nejaký metalový nářez, ať z toho vystřízlivím.

Reagovat
smazaný uživatel

slipknot before i forget

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

berzeker

Reagovat
ondris

machine head i am hell sonata cis

alebo

slipknot duality

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

gauneri co je s rambom?

Reagovat
smazaný uživatel

obnovil si zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

obnovil si zranenie

Reagovat
Trand

Prý se zranil při nástupu znovu do tréninku, měl by být tak 6 týdnů out.

Reagovat
smazaný uživatel

flamini out, ramsey out....wilshere stihne LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to by nas nemalo moc rozhodiť...anfield a emirates su velmi rozdielne podmienky pre zapas proti vam...mali by sme vas zadupat

Reagovat
smazaný uživatel

teším sa.

Reagovat
smazaný uživatel

neber to ako provokáciu alebo tak...fakt je to len osobný pocit..na zápasy na emirates to vždy vidím čierne, ale doma by to malo byť o inom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v posledných šiestich rokoch sme na Anfielde naprehrali (3-3-0), takže neviem z čoho sa tvoj pocit berie.

Reagovat
smazaný uživatel

v lige, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes je to trošku iné LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj iný Arsenal, najlepší v posledných šiestich rokoch.

Reagovat
smazaný uživatel

tešíme sa obaja na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna on

Reagovat
Trand

Reagovat
vitasrp

Dneska ten výkon má dvě roviny.

Tu první představue první půle, kdy vůbec nechápu, pro nastoupila dvojka Mikel - Ramires. Podle toho taky ta hra vypadala, pomalá, stereotypní, šance sice přišly, ale bylo jich málo.

Pravdou je, že dát tu zasranou branku, vyhráli bychom 3:0 - ale to je příběh celé sezóny, to není smůla, ale neschopnost, nevyzrálost.

Druhá rovina je výkon od 60. minuty, kdy jsme WHU totálně mleli, nastavení, kdy přišly tři šance, zkrátka takovej návrat k závěrům Mourinha. Bohužel výsledný efekt nula a přišla ztráta bodů.

Jednoduše shrnuto - co jsem říkal po zápase se Stoke se potvrzuje - na titul je pro tenhle tým ještě brzo, to bychom tohle museli vyhrát. Nicméně tragédii z toho dělat nebudu, dneska je frustrace obrovská, ale v posledních letech jsme na tom byli daleko hůř.

Porazíme City a jsme zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

aneb jak si v jednom příspěvku dokonale odporovat..

Reagovat
Emqick

Kde?

Reagovat
fajdax

Aneb jak být tupej idiot....Sem si jistej že tu poslední větu myslel s lehkou nadsázkou.

Reagovat
smazaný uživatel

tupej idiot, tam tvoje slovní zásoba i končí, co..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Dobrý názor, jen se zeptám, kdo je podle tebe nejlepší volba vedle Ramirese?

Reagovat
Emqick

Může sedět třeba vedle Schwarzera, to už je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Matič nebo Lampard. Mikel rozhodně ne, v žádném připadě proti takovým týmům.. Dneska měla nastoupit dvojka Matič-Lampard.

Reagovat
andrew96

Později nastoupila a hlavně Matić teda přínos nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ta hra byla potom úplně někde jinde...

Reagovat
kvasha16

to je jedno kto sa k nemu na lavicku posadi

Reagovat
miky10

Schurrle, Salah a ostatní náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz Matic a pred nich Lampard, nech si Oscar trochu posedi

Reagovat
Trapper

Reagovat
monty25

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

jak už napsal výše sandro - zasloužená výhra City a gratulace k velmi pravděpodobnému zisku titulu. dneska to nebyl vůbec dobrý výkon, ale k Timovi bych nebyl nějak kritický, přece jenom to byl první nepovedený zápas v PL, navíc proti nejlepšímu celku ligy.

ale některé verdikty rozhodčích, to byl výsměch. pominu-li ten Dawsonův gól z ofsajdu (https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/q77/s720x720/1662679_609701785751427_355357482_n.jpg), který jsem pořádně neviděl a nemůžu posoudit, jestli a jak moc se Ade zapojil do hry, pořád nechápu neodpískání Bentalebovy ruky a tu redku pro Rose. byla to sice obtížná situace na posouzení, ale nechápu, proč se do toho musel přisírat ten pomezní, když to pořádně neviděl.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim ze to rozhodca posral. plus tam bolo vela neodpiskanych faulov v hre a tym padom sa aj vyhrocovala situacia, potom to rozhodc hasil zltymi kartami. lenze hasil poziar , ktory on zalozil.

a tiez som proti aby sa uplatnovali dvojite tresty. t.j. cervena aj penalta zaroven

Reagovat
smazaný uživatel

dvojite tresty kludne ano ak su opodstatnene. toto bolo ale bohuzial len o tom ze postrannemu klati dzeko dceru

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool proti City taky celkem zařízli.. třeba je to "náhoda"...

Reagovat
kiciN

Mourinho on Arsene: "Wenger always complains. " - Mourinho tonight on West Ham: "This is football from the 19th century. "

Reagovat
Gareth Bale 11

No co, bod by byl dobrý, ale není. Sice i vinou rozhodčích, ale na LM ztrácíme dá se říct nic, takže pořád pohoda.

A 100x radši budu když PL vyhraje City než ta lůza s Mourinhem v čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Emqick

Nevíte někdo, kde je Masopust? Chci si přečíst nějaký hejt..

Reagovat
Virtuos

Ten Nocerino tam medzi tými WH - skými chlapmi vyzeral, ako mladší žiak...btw súper taktika od kladivárov, ten kto je väčší je v obrane tí menší sú pred 16 - kou a vpredu občas Andy po vystriedaní dosť často Carlton

Reagovat
smazaný uživatel

taktika tam nebola. v podstate hrali kladivari to co hraju stale. v podstate tento obraz skor vyplyval z nepremenenych sanci chelsea a automaticjeho stahovania hosti. nic taktickeho v tom nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

čo myslíš tým "mladší žiak"? Prišiel do zápasu, kedy taktika WHU bola odkopnúť loptu na Colea a čakať vzadu, čo s ňou on spraví, to spĺňal do bodky, párkrát ho pekne našiel. Podľa mňa môže byť veľká posila v zápasoch, kedy bude WHU aj útočiť, rozhodne je to iný element medzi takými ako Nolan, Taylor atď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes holt vyzeral ako šašo miestami, keďže nastúpil do rozbehnutého kolotoča chelsea, pri ktorom sa whu bránili zubami nechtami..veľmi náročný debut

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš myslel jeho tělesnou schránku celkem jasně to z toho vyplývá . :)

Reagovat
Virtuos

Reagovat
Virtuos

rozhodne som neurážal jeho futbalové schopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

aha, prepáč.

Reagovat
Virtuos

nič sa nestalo

Reagovat
Bayern +

Momentálne asi áno, teraz nám treba body, nič iné. Celkovo ale dúfam, že to bude spĺňať Collison. Preto som fakt rád, že sa u Borriella a Noceho jedná len o hosťovačky, ideálne riešenie.

Reagovat
Virtuos

ideálne by bol ak by ste pri vašej taktike mali ešte nejakého rýchlika s dvomi pľúcami, ako medzičlánok zálohy a útoku v takých typoch zápasov

Reagovat
Bayern +

Diamé, keď je zdravý a vo forme.

Reagovat
Virtuos

a má dobrý center, prihrávku?

Reagovat
Bayern +

Inak k tomu Nocerinovi. Z pár okamihov talianskej repre som ho mal zafixovaného ako poriadneho chlapa, ono proti Aquilanimu alebo Di Natalemu fakt tak vypadal. A dnes keď vybehol, len pozerám, že kto to je, to nemôže byť on. Aj keď popri Carrollovi, Demelovi, Tomkovi, Collinsovi, ...

Reagovat
Virtuos

no nič, zrejme posilovňa, trocha bicepsáky namakať i ciciská a aspoň bude trocha pripomínať dorastenecký vek

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce: "It's brilliant when you get a result against him! I love Chelsea moaning."

Allardyce on Mourinho's claims, as he laughs: "I couldn't give a shite!"

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tlustý zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

allardyce ci ako sa to pise, to evidentne psychicky nezvlada podobne ako velky José. co ho diskvalifikuje z takehoto postu. necudo ze nanho piskaju vlastni divaci a tym patri k najslabsim v lige. kazdy trener by si mal zachovat uroven aj klud. podobne ako mourinho tak aj tento...

Reagovat
Bayern +

Boží!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 39 střel celkem ( 9 střel na bránu ) - Westh Ham 1 střela celkem ( 1 střela na bránu ). Skvěle Hammers !!!

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho : "Nechci moc kritizovat, protože kdybych byl v jejich pozici, nevím, jestli bych neudělal to samé."

Přecijenom mu to došlo, že nemůže jenom brečet

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Ten nejspolehlivější panáček z Itálie, Di Marzio, mluví o možném přesunu Osvalda k Juve a případně i Vucinice k nám, to by byly dvě mouchy jednou ranou.

Reagovat
SunFells

I když Vucinic mi moc nepřijde ideální na osamoceného hrota.

Reagovat
Pettirosso

To taky neni, i kdyz do te vasi kombinacni hry zapada perfektne.

Jinak prej hotovo, pulrocni hostovani bez opce, zitra prohlidka

Reagovat
SunFells

Vucinic? Já zrovna čtu, že Juve už na Osvalda i podalo nabídku, ale tam by to určitě bylo s opcí.

Reagovat
Pettirosso

Jj Mirko je podle italskym medii hotovej a za Osvalda nabizime 2,5mega za hostovani s opci na 10. Soton chce prej o neco vic. To uz asi klapne

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to by bolo oproti Draxlerovi celkom sklamanie, ale útočníka treba, takže beriem.

Reagovat
SunFells

Hmm, tak jsem zvědavý. Vucinic prý čekal ještě na Inter, že by radši tam.

Reagovat
Pettirosso

Je pohodlnej, chce zustat v Italii, taky mu do toho keca manzelka. Jinak Vuco je skvela posila, kor jestli bude zadarmo, zaplacne vam 3-4 posty a jeste si bude rozumnet v kombinaci. Akorat to neni Giroud, takze na nej nemuzete nakopavat

Reagovat
SunFells

Tak bylo by dobré mít alternativu, nakonec tam stále ještě je Bendtner

Reagovat
Pettirosso

Nechce ho nahodou ulovit Lazio, kdyz pousti Floccariho do Sassuola? psalo se o tom

Reagovat
SunFells

O tom nic nevím, snad ještě zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Vučinić? V Arsenale? Hotovo?

Reagovat
Pettirosso

Prej jo, uvidime zitra, taliani toho nakecaj

Reagovat
cristiano.K.

není no,ale zvládne to, na vašem místě bych neváhal

Reagovat
SunFells

On to zvládne i Poldi že, jde o to jak

Reagovat
cristiano.K.

roli útočníka jako takové bych se nebál, spíš jak mu sedne celkově PL, už to taky není žádný mladíček

Reagovat
SunFells

Oni i ti mladíčci z Itálie chodí strašně zpomalení, to tempo je pro ně solidní šok.

Reagovat
Pettirosso

V soku spis budet vy, az uvidite jakym tempem beha

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Jůů, kéžby ten debílek Osvaldo zmizel.

Reagovat
Zaschrona

Sylvain Distin has signed a one-year contract extension to keep him at EFC until the summer of 2015.

Reagovat
smazaný uživatel

hele , ale uz fakt opatrne s tym dedkom

Reagovat
Zaschrona

Ale on je dobrej.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Pigeon

Stejně je ta PL super. Jak je vše vyrovnané, některé zápasy, které se zdají být jasné končí jinak, a liga je plná překvapení. I přes mizérii United mě to prostě baví

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C0br

1100. pro Sonic 2

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Reagovat
vodka

1100. pro proměňování šancí Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Na PL je nejlepší to, že i takový West Ham občas dokáže Chelsea potrápit víc než ManU.

Reagovat
Infernoqt

že by to bylo tím, že by se MU nikdy nesnížili na tak "defenzivní" styl hry?

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/IgnorantBestKid

Achjo, to mohla být euforie nakonci

Reagovat
Pigeon

to je ten Lampard? Zas taková extra loženka to nebyla

Reagovat
fajdax

Vždyt to měl krásně nabitý, stačilo to dát kamkoliv jinam než do golmana a byl by to takřka jasnej gol.....A hlavně - je to Lampard, ten s takové pozice selže opravdu jen málokdy.

Reagovat
Pigeon

jak se dívám znovu, tak po pravici golmana mohl, ale měl těma obráncema docela vytýčený prostor a nedivím se, že to tlačil k zemi, aby to nevyletělo ze stadionu

Reagovat
Miguel19

9 z 10 by proměnil

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

toto by som mozno dal aj ja a to som ultradrevo

Reagovat
Chazy

Hmm, kdyby ještě za WHU chytal Lama nebo Bywater, tak to mohlo vyjít

Reagovat
fajdax

Kamkoliv jinam to dát....

Reagovat
kvasha16

boze moj, to som ani nevidel... co s nim je, nedal ani jednu z tych sanci so Stoke a dnes detto, toto musi davat borec ako on

Reagovat
kvasha16

a este jedna vec, toto nedat Torres....

Reagovat
SunFells

Kun utržený ze řetězu

Reagovat
cristiano.K.

spíš s urtženým řetězem (sval)

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

http://nutjob.eu/njtvx1.html

MOTD, lepší kvalita je vítaná

Reagovat
fantomas

SportTV & @Record_Portugal running with the Fernando to ManCity story, latter say Porto want City player on loan as part of deal. RonyLopes?

Přijít před Fernandinhem, tak by to byla trefa do černýho. Teď už trošičku luxus, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

Jonesovky

Reagovat
Sali5

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

Tak aspoň se pro jednou neřeší Phil ''The Phil Jones'' Jones.

Reagovat
vodka

podle mě Rose zahrál čistě

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom snad netreba diskutovat. krasny defenzivny zakrok. aj ja som sa cudoval vzhladom na to co dokaze Danny niekedy vyrobit.

bohuzial postranny bol slepe tela.

ale netreba sa na to nejako extra vyhovarat. city by jednoznacne vyhrali aj tak. uz do polcasu mohlo byt 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Quick Rogers sign someone while Mourinho isn't watching !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bentelel nebo co měl těch ruk 5 za 2 sekundy

Reagovat
Virtuos

zrejme žonglér

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Hugo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

heh, tam nalavo hore Audi

Reagovat
Sali5

Když se nám povedlo tohle, tak snad třeba něco podobného přijde proti City

Reagovat
smazaný uživatel

Delph

Reagovat
smazaný uživatel

heh.Delph uz ked da gol tak stoji za to.

a Benteke je proste klasa

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham have agreed a fee with Olympiakos for striker Kostas Mitroglou

Reagovat
Swarley

kolik? jako docela nechápu, proč tohle nezkusil Arsenal...ale tak tam se asi vsadilo všechno na Draxlera...

Reagovat
SunFells

To není zrovna moc hráč pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? On je sice krkoun ale má dobrý držení míče.. pro Ozila by to byl ideální hráč protože on přesně někoho takovýho potřebuje aby pak byl super.

Reagovat
Counter

Není to velkoklubová superkvalita. Arsenal má určitě plány na lepšího hrota, který by měl být k mání v létě.

Reagovat
Minister

Hm, tak to asi MU cez nich postúpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola bude zatápět. Chytil tam formu.

Reagovat
Swarley

30 střel z 39 vedle? to je docela mizérie

Reagovat
tweek

myslim, že 14 z toho zblokovaných...

Reagovat
kvasha16

ee, toto plus este tych 14 bloknutych

Reagovat
jacobT

Blbosť, do tých 39 sú zarátané aj tie zblokované...

Reagovat
smazaný uživatel

neni pravda

Reagovat
Chazy

Jj, to už i Nadal trefí tu síť častějš

Reagovat
kvasha16

keby si videl ten zapas tak to nenapises, to sa nedalo obstrelit ta ich defenziva

Reagovat
Miguel19

Jn, největší fór byl, když to Mikel začal zkoušet asi ze 40 metrů..

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

Draxler vypadá reálněji a reálněji

Reagovat
tweek

tohle musí prostě klapnout!!

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Hansen" Co Mourinho jako cekal? vsak sam prijel na Old Trafford a hral to same..

Reagovat
Chazy

Jo, to v kontextu dalších výsledků MU doma vypadá hodně vtipně.

Reagovat
kvasha16

"to same"

Reagovat
smazaný uživatel

pristup stejny, jen my jsme tolik nedominovali. Ale Chelsea si v tom zapase prijela ubranit 0:0 a bylo to od zacatku videt.

Reagovat
Chazy

Každopádně je srandovní, kolik je tu kritiky na Džeka, kterej je v Man City trojka. Přitom v Arsenalu dělá jedničku podobnej a o level horší hráč.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

O level horší rozhodně neni.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, tiež pravda že o level zas nie, ale inak súhlasím, o pol levelu podľa mňa..

Reagovat
Chazy

Záleží na tom, jakou škálu levelů člověk vnímá!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Mozna ne o level, ale kdybys mel ty dva v jednom tymu, tak do zakladu das Dzeka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fantik by do Dzeka do zakladu nikdy nedal , rovnako ako "svojho" Elmandera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Elmander je aspon nefalsovany vemeno

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Cekal sem, kdo s tim prijde

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

já to věděl

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle ani neotviram...

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ja som len narazal, zeby ho nedaval do zakladu, aj keby mu hral v jeho uz tretom oblubenom muzstve

Reagovat
fantomas

A můžu za to snad, že se Elmander rozhod povraždit mi všechny mý "druhý" týmy?

Reagovat
fantomas

Nedám. Dal bych ho tam při dvou hrotech možná, do 4-2-3-1 Giroud all day long.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Swarley

ale to není nějaká šílená kritika, zase to každej vztahuje na "Džeko=dřevák"...to jsem tím třeba říct nechtěl, ale sorry, musel jsem se upřímně zasmát, když tam totálně zazdil dvě šance...k tomu dal gól, v pohodě výkon, já proti němu nic nemám...ale to byly fakt prostě tutovky, když nedal tu druhou, tak ani nikdo ze spoluhráčů nezalomil ruky, ani se nechytal za hlavu...taková rezignace, pobavilo

Reagovat
Chazy

Ani nevím, že tys tu něco psal proti němu. Však jasný, dřevák to je často hroznej, proti tomu nic nenamítám ... ale do tý brány to dostane.

Reagovat
Swarley

já neříkám, že ne, ale někdy na to prostě potřebuje víc pokusů...a když hraješ vedle někoho jako Kun, tak zákonitě musíš působit jako dřevák

Reagovat
Chazy

Jj, to je jak miky vedle nás.

Reagovat
Swarley

jak jsem to mohl přehlídnout

Reagovat
miky10

Aha, zrovna nedávno sem zažil gólovej comeback!

Reagovat
alcantara

Skatulkovanie na EF je bezhranicne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

o level

Reagovat
Hejnak

Mě připadají jako stejný level, ale každý má jiný názor. Oba dva nemají vyrovnaný výkony

Reagovat
domingo

Tak Dzeko je world class hrac, k tomu ma Giroud daleko, no

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd. obaja su drevaci, akurat dzeko je o nieco lepsi zakoncovatel.

na druhej strane obaja si tu drevenost na poste na ktorom hraju mozu tak trochu dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

co nevylucuje, ze je world class hrac, na finticky a technicke finesy su tam ini hraci na inych postoch, Dzeko v podstate striela goly pravidelne uz niekolko rokov aj v tvrdsej konkurencii, Giroud zatial nie

Reagovat
Counter

Oni jsou trochu jiné typy. Džeko je víc do koncovky, Giroud do kombinace a hold-up play. Zrovna postu osamoceného hrota v AFC, který se mlátí s oběma stopery a musí dostávat do hry všecky ty pidilidi z druhé vlny je Giroud lepší volba.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Presne. Do bodky súhlasím.

Reagovat
cristiano.K.

který se jim hodí víc do systému,což kvalitu Džeka nijak nesnižuje,ale pro hru AFC by byl lepší Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham attempt to hijack Liverpool FC deal for Yevhen Konoplyanka

what a surprise!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
Ángel di María 22

Co ten Kun, na jak dlouho je out?

Reagovat
Pigeon

Jelikož je tu dost fotbalistů, chtěl bych se zeptat. Na natažený sval pomáhá teplá voda?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, ľad

Reagovat
smazaný uživatel

asi jak kdy. na lecbu to teplo muze byt lepsi. ale na to aby clovek mohl jit treba hrat je lepsi to pred tim zaledovat, to jo.

Reagovat
Pigeon

led je právě na otoky a spíš kloubní problémy. Co mi bylo odjinud doporučené tak sval se má chladi, ale zároveň sprchovat teplou vodou...tak nvm

Reagovat
smazaný uživatel

no pokial viem, na natiahnuty sval pomaha lad, potom ho obviazat (alebo nejake masticky) a nechat co najdlhsie v klude a bez namahy

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych tipoval, ze ten led pomuze proti te bolesti. ale jestli se to i lip hoji? kazdopadne stahnout a nejakej yellon gel nebo co se na to dava. Je teda pravda, ze ty masti jsou casto chladivy, ale zas to muze byt jen kvuli tlumeni bolesti. znecitlivy to misto. prijde mi, ze to je levna verze injekci, ktery hraci umozni nastoupit. ale realne to neleci. :-)) ale treba jsem vedle. Je tu nejakej medik?

Reagovat
smazaný uživatel

*znecitlivi.

Reagovat
Pigeon

tož díky za rady. furt chodím cvičit, vše v pohodě, někdy i fakt přes hranice možností a v pohodě, a jak vstávám z postele, tak se zvednu a natáhnu si triceps snad to nebude vážné

Reagovat
Chazy

Chlast.

Reagovat
Miguel19

Já někde četl, že ihned potom natažení teplo a třeba od druhého dne chladit..

Reagovat
smazaný uživatel

videli ste toto? profesionálny hráč NBA sa prezlečie za staého človeka

Reagovat
wild

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

čo je Deno

Reagovat
wild

sak nevidel som a stale to nevidim

Reagovat
Chazy

A to jako budeš vyprávět?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je jako anekdota?

Reagovat
Ligter

Ale nedokážu přijít na to, co tomu chybí.

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

co davas?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mal už dve hodiny spať...

http://www.youtube.com/watch?v=8DnKOc6FISU

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

To není možný, jak dlouho to trvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

robím ešte dve veci, nie som len na EF, ale áno, je to smiešne, no dobrú noc chlapci

Reagovat
wild

a ja sa idem este ucit kurva

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Taky, ale ono to vyjde nastejno.

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

Serte na to, 30. ledna se prostě neučí.

Reagovat
kvasha16

kurva to uz je 30.teho?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
wild

To mi teraz fakt pomohlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Taky Irving, takovej dement.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Ja ho nesnasim... bere na sebe milardu strel, nebrani a akorat ma reci... Takovej mnohem, mnohem horsi Iverson, co ma jeden dobrej zapas za 10 zapasu, kdyz to tedy prezenu... S nim nikam Cleveland nedojde.

Reagovat
SunFells

Já ho mám hodně rád, jeho hru i osobnost. A i proto, že to hodně bere na sebe, když ten tým od své rookie sezóny táhne a je to jeden z nejlepších clutch hráčů.

Reagovat
Zaschrona

ok, ale podivej se od jeho rookie sezony na jeho cisla - vesmes jdou smerem dolu... Kyrie je presne to, co na basketu nejvic nesnasim - scoring first PG. Spousta veci, co dela, jsou paradni veci do highlights, ovsem celkove to akorat srazi cely tym dolu. S nim nikdy Cavs nic nevyhrajou, to by museli nutne dat dohromady s nim jeste lepsiho hrace nez on...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Durant

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

On je prostě neskutečný, nepamatuju hráče co by mě tak bavil.

Reagovat
Zaschrona

Tak neskutecne tezky strely, ktery on je schopny trefovat... neuveritelny - a jak to od nej vypada vlastne jednoduse. Letos musi dostat MVP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Proč to sem cpeš nevím, ale Kyrie

Reagovat
C0br

vždyť je to starý jak prdel

Reagovat
Counter

Jinak datum 29. ledna si dobře zapamatujte - je to den, kdy si někdo nefalšovaně povodil Mourinha.

Reagovat
Sali5

Ale tohle ti moc do notiček nehraje ne? V pondělí rupnem na Etihadu a je po titulu

Reagovat
Counter

Do not mé sázky na titul CFC ne no Ale tak na Etihadu uhrajete 0:0 na nějaký středověký styl, který Mou po zápase označí za postmodernu a zas budete zpátky ve hře.

Reagovat
Chazy

Lol, sem přemejšlel, proč tam cpeš ájinu.

Reagovat
miky10

Taky.

Reagovat
I am Mancunian

tiez som nad tym rozmyslal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Jono

Reagovat
13

Reagovat
Counter

Reagovat
Ligter

1300. pro záchranu West Hamu.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
madridcan

City-Barcelona bit jednicku, kym je taky vysoky kurz

Reagovat
drussbarb

Začínám se bát o setrvání Barcy v lize mistrů. Ale zároveň se neskutečně těším na dobrý fotbal

Reagovat
kubys

OT: Scrivens dobře vyjebal se Sharks.

Reagovat
bandwagoner

Tak neprohrat na Etihadu je nutnost, ale asi to nebude jednoduchy. Proc si jen nemohli nechat Manciniho...

Reagovat
Mindas

Jj, Mancini měl úplně rozdílnou domácí statistiku.

Reagovat
bandwagoner

Je to mysleno tak, ze kdyby tam byl mancini, tak i pres prohru Chelsea na Etihatu bych celkem veril, ze titul urve nekdo kinej nez City. Ale s Pelem si to nemyslim...

Reagovat
tomasinho

WHU + Válec

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Melisko

Kurva, ze ho nevie rozdrapit volade, roztrhnut alebo auto zrazit!

Reagovat
PJ

Menší OT - našel jsem pravděpodobnou příčinu problémů s označováním nepřečtených komentářů a odstranil jí. Takže by to od teď mělo být ok. Pokud by se přesto znovu stalo, že otevřete článek s nepřečtenými příspěvky a budete mít všechny označené jako přečtené, ozvěte se (ideálně poštou, nečtu všechny diskuse).

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, dobré ráno. Prosím, mohl bys sem napsat, že podle IP nemáme ani jeden s Masopustem nic společnýho? Sranda je dobrá, ale ocamcaď pocamcaď. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

prostě sis změnil nick i ip, nikoho nepřesvědčíš

Reagovat
smazaný uživatel

jj z ničeho nic jsem změnil poskytovatele všech 3 internetů, ze kterých se přihlašuju. A to všech 3 najednou se změnou nicku.

Já mám z toho masopustění srandu a nemíním v tom přestat, ale rád bych tu rozšířil podvědomí, že ve skutečnosti Masopust nejsem a jenom si z toho dělám srandu.

Reagovat
PJ

Ahoj, podle IP platí to, co jsem napsal pod preview - Masopust = Wilkins = Polar Beer. Sranda je dobrá, ale ocamcaď pocamcaď.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mne fakt zajímalo, podle jaké IP? Asi neni uplně korektní napsat sem celou tu IP, jenom napiš město nebo tak, protože fakt klidně napíšu čestné prohlášení, že Masopust nejsem.

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jedno. Buď si ten trotl který se tady pořád snaží znovu začít, a pokaždé se chová úplně stejně a proto ho hned ho všichni poznají, nebo si stejný trotl jako on.

Reagovat
PJ

No když myslíš...

25.4.2011 - Masopust - první přihlášení, od tý doby se přihlašuje prakticky denně a v 99% případů přihlašování ze stejný IP, občas se objeví jiná.

25.12.2011 - objevuje se Wilkins, IP stejná jako Masopust. Masopust se od toho dne přihlašuje jen výjimečně, Wilkins se přihlašuje denně. Když se občas přihlásí Masopust, je to ze stejný IP, jako Wilkins.

V květnu 2012 zase změna, Masopust se přihlašuje denně, Wilkins jen občas. IP stále stejná. Tady snad ani nejde pochybovat, že Wilkins = Masopust, nebo to snad neni zřejmý? 3.6. dostává Wilkins permanentní ban, 1.7. ho dostává Masopust.

10.7.2012 - Polar Beer, první přihlášení, IP je jiná. 24.7. se objevuje další IP, nápadně podobná IP, ze který měl dřív celkem dost přihlášení taky Wilkins. Liší se jen poslední číslo, poskytovatel internetu je stejný. Že by platilo Polar Beer = Wilkins? Tahle IP zůstává do konce srpna, od tý doby se často mění jak IP, tak poskytovatel.

Masopust i Wilkins od prvního přihlášení Polar Beera zmizeli. Až na jednu výjimku...

26.7.2012 13:13 - Polar Beer - 178.23.219.xxx

26.7.2012 15:45 - Masopust - 178.23.219.xxx

... xxx na konci je stejný. Chybička se vloudila?

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Taková detektivka.

Reagovat
Free_player

trošku ssstěr

Reagovat
vladis271

ale len trošku.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Aha hm, takže na základě nápadně podobný IP?

Reagovat
Arbiter

na základě totožné IP*

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
PJ

Wilkins se taky hájil, že neni Masopust, přitom je to zjevný. Ty teď děláš to samý. A to, že se Masopust měsíc po svym předposlednim přihlášení přihlásil ze stejný IP, jakou jsi měl ty, vysvětlíš čim?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, na základě toho, že se ty IP jednou setkali jsem to zákonitě já, ikdyž jsem se mezitím přihlašoval desítkama jiných, hroznej paradox u sdílených ip...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

on to zhodné posledné trojčíslie naschvál nenapísal

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/galliani-udelame-vse-pro-ziskani-teveze-182841/ tady čtu, že jsou oba z Brna, kde jsem asi tak jednou na přijímačkách a po druhý na nádraží při cestě do Bangladéše.

Reagovat
13

tak na EF psala od tebe tvoje máma.. PJ nemá by si asi těžko tohle vymyslel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Reagovat
Fenri

Reagovat
Swarley

já jsem myslel, že sis včera dělal srandu...tohle je ještě lepší

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Free_player

Reagovat
niflheim

Každopádně teď se mi stalo, že jsem sice měl v diskuzi 1 nepřečtený a byla tam ta šipka, ale nikde nebyl nebyl označený tím žlutým podkladem a ani pomocí šipky ho nešlo najít

Reagovat
PJ

Hm to je taky dobrá ptákovina, ale možná to má jednoduchý vysvětlení - mohlo k tvýmu poslednímu otevření článku a k vložení toho jednoho příspěvku dojít zároveň (časy se ukládaji s přesností na vteřiny), pak se může stát, že na jednom místě je to považovaný za novej příspěvek a na druhym místě za přečtenej.

Reagovat
smazaný uživatel

PJ, takže si to shrňme. Nikdy jsem neměl stejnou IP jako Masopust, jenom "nápadně podobnou" a stejnýho poskytovatele!!! WOW, to je fakt důkaz jako prase jelikož jsem tehdy měl ADSL pře O2 a mobilní připojení přes T-mobile, teď ani nevim, která IP to byla.

Reagovat
kiwwi

26.7.2012 13:13 - Polar Beer - 178.23.219.xxx

26.7.2012 15:45 - Masopust - 178.23.219.xxx

... xxx na konci je stejný

este k tomu si aj retardovany

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt exot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle všeho je to nějaká sdílená IP, co já s tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdvojená osobnost nemá nic společnýho se schizofrenií.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti říká tvůj doktor?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Možná s tebou v bytě tajně žije Masopust a přihlašuje se z tvojeho počítače.

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
kiwwi

a zdielas ju s masopustom a wilkinsom

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwiho oblubene pridavne meno spolocne s komplexom

Reagovat
Pigeon

26.7.2012 13:13 - Polar Beer - 178.23.219.xxx

26.7.2012 15:45 - Masopust - 178.23.219.xxx

... xxx na konci je stejný. Chybička se vloudila? .... neumíš číst?

Reagovat
PJ

Tak si to shrňme ... Masopust a Wilkins je prokazatelně jedna osoba ... Polar Beer se objevil chvíli potom, co oba dostali permanentní ban ... poskytovatele internetu měl stejnýho, jako Wilkins ... jedno odpoledne, v době, kdy už Masopust nebyl skoro měsíc přihlášenej, se jednou přihlásil a bylo to ze stejný IP, z jaký byl chvíli předtim přihlášenej Polar Beer ... i bez toho všeho tady má spousta lidí jasno, že jsi to ty, jen na základě podobnosti příspěvků a vyjadřování ... Nějak moc náhod najednou, nemyslíš?

... a to, že máš stejný heslo jako ti dva, bude asi taky náhoda

Reagovat
vladis271

to heslo si prečo dal až nakoniec? Šak tým si ho úplne pochoval. To si mal napísať už dávno.

Reagovat
Arbiter

třeba na něho chtěl být hodný, že se sám přizná

Reagovat
PJ

jsem to chtěl trochu zdramatizovat no

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

tohle i na Hudynha je málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak to mě rozsekalo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

KO ve 2 kole.

Reagovat
kiwwi

KO dostal uz v prvom...toto boli fatality

Reagovat
Mindas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

No nevim, ještě se cukal

Reagovat
fenixLFC

coup de grace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
_Blind_

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

game over

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je moc

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

ten už se neobjeví, nebo sem hodí něco rádoby vtipnýho

Reagovat
cristiano.K.

počítá se nový nick jako rádoby vtip?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
FCSL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ten už nepríde.

Reagovat
minoLFC

Sa musí najprv presťahovať a vymeniť poskytovateľa

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Honza Matoušek

Nádheeeera!

Reagovat
Mada

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
tomasinho

Game over.

Reagovat
jacobT

Reagovat
C0br

no to neeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
papos182

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayern +

Omg, to je fakt neskutočný chuj.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
blade115

Reagovat
Emqick

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nebelung

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
monkej

Nech žije Křetínský, bez neho by som tento skvost neobjavil

Reagovat
PJ

... měl jsi ADSL přes O2 a mobilní připojení přes T-Mobile a tahle IP patřila poskytovateli http://www.jhcomp.cz/

Reagovat
kiwwi

tiez som na to pozeral cez IP tracker, ze je to nejaky lokalny provider a on tu splieta o O2 a T-mobile

Reagovat
smazaný uživatel

Polar Beer 05.06.2013 21:06

Ok, tak tohle je moc i na mě. Balim to jsem Masopust, čau...

u toho jsi měl zůstat

Reagovat
Wat

Jé, čau, nakonec ti ta predikce se zázrakem vyšla.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, tak snad příště

Reagovat
Arbiter

škoda, že už neexistuje ten článek o tom, jak se Wilkins přihlásil k Masopustovi, pak by to možná chtělo update

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsem Masopust a myslím to upřímně, napsal Masopust"

Reagovat
Free_player

ty vole City zase naložili .... něco mi říká, že už je z čela nikdo nevyštípe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

paráda

Reagovat
cristiano.K.

1400. pro toho ukrajinskýho kluka k nám

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pigeon

Kroos vypadá zas trochu reálněji

Reagovat
Coutinho10

tak jenom 5 bodů mi chybělo abych měl stejně jako nejlepší tipující fantasy na seznamu...celkem skoda, ale i tak spokojenost.....co zbytek co hrajete na seznamu treba PL...jakyho ste dosahli pro zajimavost nejlepsiho umisteny v danym kole ?

http://imgup.cz/images/2014/01/30/FIdo6.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Muj jediny vetsi uspech bylo 9. misto po peti kolech

http://s1.postimg.org/ospjasten/45673892.png

Jednu dobu jsem byl dokonce i prvni v prvni minilize, bylo nas tam asi 9 Pak se mi nejak prestalo darit a po 13. kole jsem prestal hrat uplne, kvuli jednomu neodehranemu kolu.

Reagovat
Coutinho10

jj dobry ....ted jsem prave kouknul taky na celkovy poradi a taky to neni uplne spatny

http://imgup.cz/images/2014/01/30/tyS6h.jpg

Reagovat
Counter

Česká pofidérní fanta tu nikoho nezajímá (-.-) Prim hraje ta oficiální, druhý sled pak australská s yahoo.

Reagovat
Coutinho10

tak jasny, ale i tak ty miniligy sou dobre zaplneny (treba PL tam sou 2 EF miniligy a je tam skoro plno) tady je dobry, ze tady muzes mit i naky bonusy na fortunu, kdyz dosahnes urcitych bodu....takze me staci takhle

Reagovat
Dray

Já jsem vyhrál hned 1.kolo LM.

Reagovat
Coutinho10

tak to dobra premiera

Reagovat
Dray

Jo jo, tam mi to vyšlo solidně http://s14.postimg.org/wb2ch58gh/V_st_i_ek.png

Reagovat
Coutinho10

twl tak to respekt hlavne ta obrana

Reagovat
fajdax

Prosím řekne mi to někdo čím byl (je) Masopust tak zvláštní že to tady všichni řeší jestli to je nebo není on?

Reagovat
cristiano.K.

něco mi říkalo,že ty to nepobereš

Reagovat
fajdax

Jenže když tu byl on, tak já sem tady sice už byl registrovanej ale diskuzi sem vůbec nečetl.

Reagovat
minoLFC

Ty si úkaz...tu väčšina od začiatku nečíta články a ide rovno do diskusie

Reagovat
fenixLFC

to by som mu ani nevycital-ludia v mojom okoli co poznaju EF tak fakt citaju iba clanky a nie diskusie...plus su tu aj taki, ktori sice citaju aj diskusiu, ale neprispievaju

Reagovat
fajdax

Reagovat
cristiano.K.

ok,ale člověk když vidí milion vytlemených smajlíků v diskuzi,tak chce vědět proč a jestliže rozuzlení je hned jasné v zárodku "Masopust = Wilkins = Polar Beer." tak nad co dál se chceš pak ptát?

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho by se dala udělat dobrá hra, "Hon na Masopusta".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většinou z komentářů se toho dozvíš více.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně pro něj na tom nebude nic neobvyklýho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kiwwi

stav sa, ze do tyzdna odhalime tvoj novy nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Wat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

já už tady taky definitivně skončil !

Reagovat
smazaný uživatel

búcham šampus!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mas tu este nejake stavky uzavrete

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

? co se divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

si našiel nových kamarátov na piesok a nás už tu nechá tak.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi taky jeden z důvodů. Kdyby tady ubylo takových uživatelů jako ty a podobní tak bych zůstal,ale nejsem naivní,takže to radši zabalím. Došla mi trpělivost ! Jen kdyby nějakou náhodou CHELSEA vyhrála PL nebo LM tak se objevím to oslavit.... SBOHEM

Reagovat
smazaný uživatel

Napísal by som, že mi budeš chýbať, ale povedal som si na Silvestra, že obmedzím klamanie.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

najrozumnejsia vec, co si tu kedy pocas svojho posobenia urobil

Reagovat
Manik...

Co to ten Eto'o zkoušel?

Reagovat
Rssa

To jsou věci...

Masopuste, příště nezapírej, stejně to všichni poznají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele