Fanoušci PSG uráželi Lens

30.03.2008, 13:45
Aktuality
Ve francouzském fotbale se opět objevil rasismus v hledišti. Dva dny poté, co byly za chování svých fanoušků potrestány odpočtem jednoho bodu Mety, "přivítali" urážlivým transparentem příznivci klubu Paris St. Germain hosty z Lensu na finále Ligového poháru.

Fanoušci PSG vyvěsili v hledišti Stade de France plakát s nápisem "Pedofilie, nezaměstnanost a incest, vítejte na severu Francie". Lens leží na severu Francie u belgických hranic.

Pořadatelé na stadionu v Saint-Denis proti transparentu nijak nezasáhli, neunikl nicméně pozornosti těch, jimž byl určen. "Takové nápisy bolí. Myšlení takzvaných fanoušků PSG je mimo mé chápání. Ale nemělo by to zapadnout, vždyť za něco podobného dostaly trest Mety," uvedl bývalý skvělý útočník Jean-Pierre Papin, jenž trénuje Lens.

Samotné utkání vyhrál tým PSG díky gólu z penalty v nastavení a zajistil si účast v Poháru UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
Shevchenko

Jaktože PSG hraje UEFU? Neměl by to náhodou hrát vítěz Coupe De France ?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje UEFU i ten kterej vyhraje coupe de la ligue to je dobre aspon si PSG neco zahraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele