FANOUŠCI CHELSEA VZKAZUJÍ: VYHOĎTE RANIERIHO!

16.02.2004, 09:49
Aktuality
Včera a v sobotu se v Anglii sehrálo další kolo FA cupu. Zřejmě nejzajímavější byl duel mezi Arsenalem a Chelsea. Arsenal se musel obejít bez zraněného Henryho. Na jeho místo však naskočila nová posila Jose Antonio Reyes a doslova vystřílela postup přes Chelsea! Fanoušci Chelsea se začínají zlobit a Abramovičovi radí: "Vyhoďte Ranieriho!"

United opět porazili CityManchester United sehrál v derby s hostujícími City pěkný zápas. Bylo k vidění šest branek a to je pro diváka atraktivní duel. Hrdinou zápasu se stal opět Ruud van Nistelrooy, který dal dva góly (71. a 80. minuta). Za United se ještě trefili Scholes (34.) a Ronaldo (74.). Na druhé straně překonali brankáře Howarda jen dva hráči. V 78. minutě to byl Tarnat a v 86. Fowler, který dal kuriózní gól z přímého kopu způsobem ála Gluščevič či Henry. Stejně to ale City vůbec nepomohlo.

Včera byl k vidění další atraktivní zápas, mezi domácím Liverpoolem a hostujícím Portsmouthem. Už ve 2. minutě otevřel skóre Michael Owen a poslal tak do vedení LFC. Pak se hrálo ve vlažném tempu, jenže v 77. minutě zaskočil Liverpool Taylor, který vyrovnal na 1:1. Pak už se nic vážnějšího nestalo.

Reyes: Dva góly!Asi nejzajímavější zápas se odehrál mezi Arsenalem a Chelsea. Blues přijeli na Highbury jednoznačně vyhrát, aby dokázali, že mají šance na titul v Premier League a oplatit tak porážku z podzimu. Před zápase byl Ranieri, manažer Chelsea, hodně sebevědomý a naplňoval ho i fakt, že za domácí nemůže nastoupit Thierry Henry. To ale po zápase bylo asi všem jedno. "Máme šance na Highbury vyhrát. Pro nás je výhoda, že nemůže nastoupit Thierry Henry," řekl před zápasem Ranieri. A zdálo se, že by to mohlo vyjít. Ve 40. minutě Blues poslal do vedení Adrian Mutu a Chelsea vedla 1:0. Ale po poločase bylo vše jinak. Za Henryho naskočil mladý Španěl Reyes a dvěma góly (56., 61.) pokořil celou Chelsea! Nebyla to jen prohra, která zasáhla Chelsea, ale i zranění Carla Cudiciniho, kterého v 61. minutě nahradil Neil Sullivan.

Prohra se vůbec nelíbí fanouškům Chelsea a Abramovičovi vzkazují: "Vyhoďte Ranieriho, angažujte jiného trenéra!" V létě by mohl Chelsea převzít Sven-Goran Eriksson, který momentálně trénuje anglický národní tým. Spekulovalo se, že by do Chelsea mohl přijít i Vicente del Bosque, bývalý trenér Realu Madrid, který ví jak na hvězdy. Budoucnost Ranieriho je zřejmě sečtena, v létě z Chelsea asi odejde!

Výsledky: Manchester Utd. - Manchester C. 4:2, Fulham - West Ham 0:0, Sunderland - Birmingham 1:1, Tranmere - Swansea 2:1, Millwall - Burnley 1:0, Sheffield United - Colchester 1:0, Liverpool - Portsmouth 1:1, Arsenal - Chelsea 2:1.

zdroj: fotbalovenoviny.tk

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*adam

Reyes je fakt špičkový hráč. Nemyslím to jenom kvůli tomuto zápasu. Měl jsem tu možnost tento zápas vidět,...Hodně dobrej fotbal. Chelsea měla trošku smůlu.

Reagovat
Godwinson

To ještě souhrny za něco stály.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele