Fanoušci AS protestovali proti rozhodčímu

21.11.2002, 01:20
Aktuality
Ve středu se před budovou italského fotbalového svazu shrimáždilo asi 1500 rozzlobených fanoušků AS Řím, kterým se nelíbil výkon rozhodčího Salvatora Racabulta v utkání s Interem Milán, které skončilo remízou 2:2...

Nejen fanouškům se způsob řízení zápasu nelíbil. Na rozhodčího si stěžovali i pánové z nejvyšších míst římského klubu. A oprávněně, trnem v oku je jim hlavně neodpískaná penalta ve druhém poločasu. Iván Cordoba totiž zcela evidentně, což potvrdil i televizní záběr, za dres stáhl Vincenza Montellu, který by se jinak dostal do gólové šance.

To ale nebylo vše. Také při gólu, jímž Inter vyrovnal na 2:2, nebylo vše v pořádku. Jak opět potvrdil televizní záběr, tak rohový kop minutu před koncem, po němž Inter vyrovnal, se vůbec neměl zahrávat. Měl to být kop od branky, protože poslední, kdo se dotkl míče, byl hráč Interu.

Po zápase se do rozhodčího pustil nejen kouč AS Fabio Capello, ale také prezident klubu Franco Sensi. Za svůj výstup, při kterém rozhodčího mimo jiné obvinil z toho, že jeho klub potopil, protože je z jihu Itálie, si vysloužil tříměsíční zákaz účasti na zasedáních italské Fotbalové Ligy (Lega Calcio).

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele