Everton si novou smlouvou pojistil obránce Bainese

27.01.2014, 10:55
Aktuality
Už sedmou sezónou působí Leighton Baines v Evertonu a spojení liverpoolského klubu s tímto levým krajním obráncem by mělo pokračovat ještě hodně dlouho. Aktuálně šestý tým anglické Premier League dnes potvrdil, že s oporou podepsal novou čtyřletou smlouvu...

Devětadvacetiletý Baines měl dodneška v Goodison Parku kontrakt jen do června 2015 a spekulovalo se o jeho odchodu do Manchesteru United. David Moyes si ale na příchod svého bývalého svěřence musí nechat zajít chuť.

"Je to neuvěřitelně dobrá zpráva, ať už se na ni díváte z kteréhokoliv úhlu. On je jedním z nejlepších levých beků v evropském fotbale a jeho vrchol teprve přijde. Fakt, že jsme dokázali zajistit jeho budoucnost v tomto klubu, pro nás znamená opravdu hodně," pochvaluje si manažer Roberto Martínez.

Baines přišel do Evertonu v srpnu 2007 za šest milionů liber z Wiganu a v jeho dresu si vysloužil pevné místo v anglické reprezentaci. Za ní od března 2010 odehrál celkem dvaadvacet utkání a na konci této sezóně by neměl chybět na světovém šampionátu v Brazílii.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (642)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele