Espanyol znovu vyměnil trenéra, mužstva se ujme Rufete

27.06.2020, 13:54
Aktuality
Abelardo Fernández už není koučem Espanyolu Barcelona. Katalánský celek třetí trenérskou změnou v sezóně reaguje na neuspokojivé výsledky, přičemž o záchranu se pokusí sportovní ředitel Francisco Rufete...

Espanyol od samého začátku neprožívá vydařenou sezónu, a proto v říjnu místo Davida Gallega do trenérského křesla jmenoval Pabla Machína, kýžené zlepšení však nepřišlo.

Pod vedením Machína barcelonský celek vyhrál jediný z deseti zápasů a ještě před koncem roku byl pětačtyřicetiletý kouč odvolán. Na jeho místo byl dosazen Abelardo Fernández, pod kterým se výsledky částečně zlepšily, Espanyol přesto nadále zůstává na samém chvostu tabulky.

Španělský celek proto sedm kol před koncem LaLigy sáhl k další změně, přičemž záchranu, na kterou aktuálně ztrácí osm bodů, se pokusí vybojovat sportovní ředitel Francisco Rufete.

"Espanyol učinil tohle rozhodnutí po posledních nepřesvědčivých výkonech s jasným cílem, kterým je záchrana klubu ve španělské nejvyšší soutěži," stojí v tiskové zprávě Espanyolu.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (5)

Přidat komentář
Largo

Šašci

Reagovat
Messiáš

Přál jsem jim záchranu. Přece jen do Primery patří, ale za tuhle saskarnu, ať mazou.

Chen rozbil prasátko pozdě, nejde jen každý léto prodat nejlepšího útočníka a jednoho obránce k tomu a doplňovat to až v zimě, kdy teče do bot

Reagovat
insane

Jeho jmeno mi vzdycky znelo jak nejaka znacka chipsu. Nevim proc.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný příběh

Reagovat
insane

Za komentář ti evidentně stál ♥

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele