Espanyol vyměnil trenéra, Gallega nahradil Machín

08.10.2019, 10:29
Aktuality
David Gallego už není trenérem Espanyolu Barcelona. Bývalý lodivod rezervního mužstva doplatil na nevydařený začátek sezóny, přičemž ve funkci ho nahradil Pablo Machín...

Celým jménem David Gallego Rodríguez získal s barcelonským klubem v LaLize po osmi zápasech pět bodů, což se mu, navzdory slušnému vstupu do Evropské ligy, stalo osudným.

Pozvednout tradiční celek má Pablo Machín, který byl bez angažmá po jarním odchodu ze Sevilly, se kterou vypadl již v osmifinále Evropské ligy, kde ho vyřadila Slavia Praha.

Nový kouč se v Espanyolu pokusí navázat na vydařené angažmá v Gironě, se kterou nejprve poprvé v historii postoupil do LaLigy, aby s ní následně vybojoval slušné 10. místo.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
Kucka

Na Machína se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál v Narcos?

Reagovat
Frantszek

Koukám, 8. října, mezinárodní den nahrazování trenérů. (podle dnešních zpráv na EF)

Reagovat
smazaný uživatel

Tie výmeny majú svoju logiku. Je tu repre pauza, nový má viac času zistiť ako na tom mužstvo je.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Jordi Alba

Teď bude o trochu těžší jim přát samý prohry v LL.

Reagovat
CHONG

Jsem na něj zvědavý, v Seville mu to sice nevyšlo, ale v Gironě odvedl pořádný kus práce.

Reagovat
patas92
Reagovat
Hristo Stoichkov

Udělal neskutečný pokrok ve finální produkci.

Reagovat
cr7sux

ot: Ansu Fati se neobjevil v nominaci španělské reprezentace do sedmnácti let na letošní světový šampionát. Talentovaný útočník Barcelony zůstane v Katalánsku, trenér David Gordo dal přednost jiným, Fati dle jeho názoru hraje na nejvyšší úrovni a úroveň sedmnáctiletých už přerostl.

Tak co, kolik za to trenér dostal?

Reagovat
remeslnik

3 měsíce podmíněně

Reagovat
Messiáš

Velice dobrá volba, která měla přijít už po puštění Rubiho. Chen chtěl zase šetřit no. Čekám, že je zvedne, špatnej tým nemají

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele