Enrique je na hráče po dalším dobrém výkonu pyšný

11.02.2014, 11:47
Aktuality
Luis Enrique má radost z výkonů, které předvádí Celta Vigo. Jeho svěřenci včera proti Athletiku sahali po třetí výhře v řadě, nakonec se museli spokojit s bezgólovou remízou. Enrique své svěřence chválí, protože si udržují odstup od sestupových příček.

"Kdybychom dnes vyhráli, tak by nikdo nemohl být překvapený. Ve fotbale se ale nehraje na zásluhy, platí jenom efektivita," hodnotil pondělní dohrávku Enrique.

Proti Celtě stál čtvrtý Athletic, který po celou sezonu drží laťku svých výkonů vysoko. "Minulý týden jsme s Granadou hráli remízový zápas a dokázali vyhrát, dnes jsme měli vyhrát a byla z toho remíza. Pozitivní je, že jsme předvedli kvalitní výkon proti čtvrtému týmu ligy," liboval si Enrique.

Pro Celtu zůstává hlavním cílem záchrana. V tuto chvíli má na sestupovou osmnáctou příčku náskok pěti bodů. "Jakýkoliv zisk, který nás vzdálí od týmů dole, vítáme, i kdyby to mělo být jen dočasně. Čekají nás nesmírně těžké zápasy, kde budou hrát prim obrany. Mě těší, že si dokážeme vytvářet šance," dodal Luis Enrique.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rafinha jeden z naj talentov čo je v prvej lige

Reagovat
X-bano-X

Máš byť na čo. Veril som že ak sa mu dá dostatočný čas, tak to zvládne. Uvidí sa, čo s tým kádrom po sezóne. Barcelona si asi už stiahne Rafinhu, aj keď je otázne, či by mu viac neprospela ešte jedna sezóna pravidelného hrania.

Reagovat
hradec

Jen tak dál.

Reagovat
Phillipinho

Maji v tymu nekolik hodne sikovnych hracu- Rafinha, Krohn-Deli, Orellana, Charles nebo Nolito....hlavne Rafinha je letos hodne tahne a doufam, ze potvrdi to, co rika je jo tata- ze je vetsi talent nez Thiago

Reagovat
madridcan

Clanok pre pohar?

Reagovat
madridcan

jj uz som si vsimol a poprosil Kilyho ci nam to nehodi na hlavnu stranku

Reagovat
santini

...ten tým je hlavne dobre poskladaný.. v bráne mladý a perspektívny Yoel, obrana zatiaľ priemerná - HUgo Mallo z nej vytŕča asi najviac. Záloha výborná - Alex López, výborný dispečer stredu poľa s dobrou strelou, Borja Oubiňa - klubová legenda... na Krohna si nejak nemôžem zvyknúť, ale nedá sa povedať, že by nebol pre tým prínosom. Orrelanu som chcel už ked bol u nás na hosťovaní z Granady - trošku mu síce nevyšiel začiatok sezóny, ale teraz je jeden z ťahúňov tímu. Augusto Fernandéz - zaujímavý hráč, povedal by som skôr hráč momentu, vie dobre podržať loptu. Santi Mina - o tomto mladíkovi Vám nepoviem nič, pretože ešte o ňom budete počuť, sám som zvedavý, na akom poste sa napokon ustáli, zatiaľ mi príde ako AM alebo SÚ, osobne by som ho videl skôr ako ofenzívneho záložníka. Nolito - to nebol vôbec zlý "kauf", veľmi sa mi páči jeho štýl, aj keď si myslím, že svoj potenciál ešte nenaplnil. Charles začal v Celte výborne, ale teraz sa trochu zadrhol - v tom je však čaro a sila Celty - tím tiahne za jeden povraz, keď nejde jednému, potiahne ďalší. Rafinha je kapitola sama o sebe, Myslím, že pobyt u nás mu prospieva. Jediné, čo mu chýba k dokonalosti, je väčší prehľad a pokoj v zakončení, inak je fakt veľmi, veľmi dobrý. Som zvedavý, čo vyrastie z Madindu, so Santim Minom a Yoelom asi najväčšie talenty Celestés. Spočiatku som Luisovi moc neveril, ale vyzerá to tak, že tím našiel rytmus a začal konečne hrať svoju hru. Stabilita a dobré výsledky nepochybne pomáhajú aj samotnému Enriquemu. Máme najmladší káder v lige, ale trúfam si tvrdiť, že Celta letos nespadne. Nestaviame nový štadión, nenakupujeme predražených futbalistov. Fanúšikovia stoja za nami, z Balaidos sa v poslednej dobe stáva neozaj nedobytná pevnosť. Len tak ďalej Celtiňos, mám z vás radosť...HALA CELTA!!!

Reagovat
Phillipinho

Orellana byl na odchodu a ted je z nej jeden z klicovych hracu...jinak jsem zvedavej jestli ten Welliton ze Spartaku vytlaci ze zakladu Charlese nebo ne

Reagovat
santini

tiež som na neho zvedavý... ale ono je to dobré, tiež mám niekedy pocit, že Charles nejde na 100%... konkurencia je zdravá

Reagovat
delfin

farma Barcelony?

Reagovat
santini

to nie... Barca je farma Celty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele