Energii Cottbus povede Heiko Weber

25.09.2007, 17:13
Aktuality
Energie Cottbus se v neděli stala prvním bundesligovým týmem, který propustil trenéra, lavičku opustil Patrik Sander. Dnes krátce po obědě bylo oznámeno jméno jeho nástupce, bude jím Heiko Weber.

Klub nejprve uvažoval o dosavadním asistentovi Thomasi Hossmangovi, ten ale se slovy, že je se Sanderem kamarád, odmítnul. "S Thomasem Hossmangem jsme vedli velmi dlouhý a otevřený rozhovor. On nás žádal, abychom ho propustili. Rozumíme tomu, byl s Patrikem Sanderem velký kamarád, vyhověli jsme mu,” řekl sportovní ředitel klubu Steffen Heidrich. "Chceme tým dobře připravit před zápasem s Bayernem Mnichov. A k tomu potřebujeme schopného trenéra, který má zájem.”

Vedení klubu se tak rozhodlo do funkce hlavního kouče dočasně posunout dosavadního trenéra týmu do 23 let, který hraje regionální ligu, Heika Webera. "Budeme hledat vhodného nástupce, ale nebudeme spěchat. Máme jasnou představu o tom, jakého trenéra potřebujeme," dodal Heidrich.

Autor: Daniel Polách / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele