El Shaarawy se uvadající kariéru pokusí oživit v AS Řím

26.01.2016, 20:59
Aktuality
Další šanci na opětovné nastartování své kariéry dostal Stephan El Shaarawy. Útočník AC Milán v první polovině sezony hostoval v AS Monaco, nyní byl do konce června zapůjčen do AS Řím...

23letý fotbalista do hlavního města Itálie přicestoval včera a dnes se úspěšně podrobil zdravotní prohlídce. Giallorossi za jeho hostování zaplatí 1,4 milionu eur, dalších třináct milionů pak pošlou do Milána v případě, že se rozhodnou uplatnit opci na trvalý přestup.

El Shaarawy v minulosti hrával za Janov a Padovu a po příchodu k Rossoneri mu skvěle vyšla první polovina sezony 2012/2013, od té doby se ovšem i vinou zranění trápí a na tom se nic nezměnilo ani během působení ve francouzské lize. V Monaku nedal ani jednu ligovou branku a knížecí klub se rozhodl nechat ho odejít. Důvodem byla automatická výkupní klauzule nastavená na čtrnáct milionů eur, která měla být aktivována ve chvíli, kdy El Shaarawy odehraje v knížecím městě 25. soutěžní zápas, jeho bilance se díky tomu zastavila na 24 startech.

"Přišel jsem do Říma, abych ukázal, co umím, a to sobě, trenérovi a celému italskému fotbalu. Snad klubu oplatím jeho důvěru, dám do toho sto procent a pokusím se dosáhnout zde na velké úspěchy," slíbil El Shaarawy.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele