EF Podcast #34: Odchod Kantého a Gerrard vs. Lampard

20.04.2020, 21:45
Názory a komentáře
Měla by Chelsea prodat N'Gola Kantého? Jak se změní Newcastle po příchodu bohatých majitelů? A který z trojice legendárních anglických středopolařů si zaslouží být nazýván tím nejlepším? To jsou témata nové epizody EF Podcastu, který se věnuje dění na Britských ostrovech.

Francouzský středopolař je bezesporu jednou z nejzářivějších hvězd v Lampardově týmu. Přesto se stále častěji spekuluje o jeho možném prodeji. Proč? Není už nejmladší a navíc se tak úplně nehodí do současného herního stylu. Letošní léto tak vypadá jako parádní čas, kdy za něj zinkasovat slušné peníze. Hloupý nápad, nebo racionální idea? Může si Chelsea dovolit luxus zbavit se takhle skvělého fotbalisty?

Ve druhém tématu jsme se pobavili o horké novince posledních dní - avizované změně majitele v Newcastlu. Nenáviděný Mike Ashley jde od válu a nahradí ho zřejmě značně movitý nástupce. Co to pro klub, který má momentálně myšlenky především na záchranu ligy, může do budoucna znamenat? Bude ze Strak najednou kandidát na titul?

Na úplný konec jsme si nechali téma, které je velmi vhodné do současných nudných dnů, kdy se v kopané víceméně vůbec nic neděje. Diskuse starší než lidstvo samo - je lepší Frank Lampard, Steven Gerrard nebo Paul Scholes? Který skvělý středopolař by měl být vládce toho žebříčku a kdo naopak patří na úplný chvost? Jaké jsou silné a slabé stránky všech zmíněných a kdo je prostě ten nej?

O tom všem si v této epizodě povídali Jan Pikous a Václav Pecháček. Přejeme vám příjemný poslech.

Čtyřiatřicátá epizoda EF Podcastu je zároveň poslední epizodou, na které se podílím já, Piky. Čtyřiatřicet epizod, na kterých jsem pracoval coby dramaturg a moderátor. Desítky témat, desetitisíce poslechů na Soundcloudů, Spotify i jiných platformách. Všem, kteří rádi poslouchali, bych chtěl poděkovat, bylo to fajn. Tak těbůh!

EF Podcast můžete poslouchat na Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts i jinde.





Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (833)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele