Dybala touží zůstat v Juventusu. Součástí nabídky na Lukakua být nechce

28.07.2019, 11:59
Aktuality
Paulo Dybala chce zůstat v Juventusu a zabojovat o místo v sestavě nového kouče Maurizia Sarriho. Argentinský záložník reagoval na spekulace, podle kterých by se mohl stát součásti přestupu Romelua Lukukua z Manchesteru United.

Juventus se chystá podle Sky Italia právě na belgického forvarda poslat Manchesteru United nabídku. Dybala se však na případný přesun do Anglie netváří. Zatím má dovolenou po Copa América a k týmu by se měl připojit 5. srpna.

Lukaku měl během letošního léta podle zpráv z médií zatím nejblíž do Interu Milán, se kterým Manchester United dokonce jednal. Oba kluby se však výrazně rozcházejí v pohledu na cenu transferu. Manchester odmítl nabídku ve výši 54 milionů liber a chce přinejmenším 75 milionů, které za útočníka v roce 2017 zaplatil Evertonu.

Do Interu měl lákat Lukakua především kouč Interu Antonio Conte, který se řadí k obdivivatelům belgického reprezentanta. Ten v sobotu poslal na sociální sítě další indicii, že jednání o přestupu z Manchesteru jsou v plném proudu. K obrázku se svým agentem napsal tajemný vzkaz: "Pokračování již brzy."

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (311)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele