Zraněný Dybala nejspíš Slavii neohrozí, AS Řím bude chybět zhruba měsíc

09.10.2023, 19:10
Aktuality
Paulo Dybalal (© AFP)

AS Řím v domácím duelu Evropské ligy proti pražské Slavii pravděpodobně nepomůže ofenzivní opora Paulo Dybala. Argentinský mistr světa si v nedělním ligovém utkání s Cagliari (4:1) poranil vaz v koleni a podle agentury ANSA ho čeká zhruba měsíční pauza.

Římané v přímém souboji o čelo skupiny G přivítají Slavii 26. října. Dybalův start je v ohrožení i pro odvetu v Edenu, která je na programu o dva týdny později.

Dybala přestoupil do AS Řím před minulou sezonu z Juventusu, za který nastřílel 115 soutěžních branek a získal s ním pět ligových titulů. "Vlkům" pomohl do finále Evropské ligy, v němž jeho tým podlehl po penaltovém rozstřelu Seville. Devětadvacetiletý ofenzivní univerzál dosud odehrál za AS 45 soutěžních zápasů, ve kterých si připsal 20 gólů a deset asistencí. V aktuální sezoně se trefil dvakrát.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Johny1993

Bohužel, skvělý fotbalista, ale z porcelánu

Reagovat
Spagetka

to si snad ani nekoupim listky…

Reagovat
Largo

Mimo hru i Pellegrini. Měli by ale být Smalling se Sanchesem, tak aspoň nějaká dobrá zpráva.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele